Verhot ikkunoiden, muovi valokuva

huonekalut portaali

Kaihtimet ikkunoiden (50 kuvaa ideoita ja uusia tuotteita)

Moderneissa huoneistoissa ja talot PVC-ikkunat pitkään ei ole harvinaista, vaan välttämättömyys, ne ovat hyvin erilaisia ​​kuin niiden puiset kollegansa, joten suunnittelussa on valittava sopiva.

Tyyli muovi-ikkunat enemmän liiketoimintaa, minimalistinen, niin luoda kodikas tunnelma on tarpeen harkita tarkkaan valintaan verhot.

Kaihtimet - loistava valinta, heillä on useita etuja verrattuna tavallista ikkunaluukut ja perinteiset verhot.

Mitä erottuva etuja TISSUE KAIHTIMET?

Kaihtimet ovat yksinkertainen ja luotettava käytössä, niiden mekanismi on yksinkertaistettu maksimi, lisätä käyttöikää ja vähentää jaottelut - perusteella akselin haavan verhon kankaan avulla eri nostolaitteet. Nämä kaihtimet ovat käytännön puhdistaa - puhdistaa niitä ei ole vaikeaa, koska materiaali on kyllästetty anti-pöly koostumus, toisin kuin kaihtimet, heillä ei ole ääretön määrä yksittäisiä osia, joka helpottaa käyttöä.

Kyllä, ja esteettisesti nämä aurinko verhot ovat paljon parempia kuin edeltäjänsä - pitsi ja silkki verhot, koska isoäidin mukavuutta voidaan rekonstruoida vain tarkoituksenmukaisin puuikkunoita. Yksi ratkaisevista eduista valittaessa kevyt suoja rullaverhot kohde ei menetä auringonvaloa.

Mikä on tämä "läpikuultava verhot"?

Valo läpikuultavuus materiaalin ansiosta tunkeutua huoneeseen hieman tummennetut, leviää auringonvaloa. Tällaiset verhot antaa kodikas ilmapiiri keittiössä tai toimistossa, parvekkeella tai loggia. Makuu- ja lapset ovat sopivia kangas on tiheä kudos, joko sistemoydvoynoy suojelua, jos verhon kankaan koostuu kahdesta kerroksesta - yksi läpikuultava, ja toinen tiheämpää.

On myös mahdollista asettaa nämä kerrokset kahteen erilliseen akseliin, jonka avulla voit valita, mikä osa ikkunankaihdin.

Tyypit aurinkovarjoja muoville WINDOWS

Niille, joiden ikkunoista on näkymät aurinkoinen piha strontium ei läpäise vaatimus on hyvä tiheys ja laadukkaita tuotteita. Näytä verhot, täysin lähettää valoa kutsutaan «blackout9raquo;.

Kangas verhot:

- ei haalistu auringossa;

- Se on heijastava vaikutus, joka suojaa huoneen, paitsi voimakas valo, mutta myös lämpöä kesäisin.

Myös tämä kangas houkuttelee niitä, jotka haluavat makea ja rauhallinen uni - absoluuttista suojaa auringon säteet antaa mahdollisuuden tarkastella rauhallinen unelmia, jopa herkin luonnon.

Erittäin tehokas ja toimiva vaihtoehto on vaihtoehto verho rullaverhot "päivä-noch9raquo, tai, kuten niitä kutsutaan jokapäiväisessä elämässä, seepra. Nämä verhot eroavat eniten monimutkainen mekanismi, joka mahdollistaa eri varjostus huonetta, koska vuorotellen vaakaliuskoina läpikuultava tai läpikuultamaton Lamela. Voit säätää täydestä valaistuksen ehdottomaan varjostus tiloissa.

Nämä verhot eivät ole vain hyvä istuvuus sisälle huoneeseen, mutta myös tullut olennainen osa sitä, koska kaunis muotoilu ja laaja värin valinta.

Myös vaativille asiakkaille, jotka haluavat ostaa standardin ratkaisusuunnittelu Ikkunan Monifaktuurakaihtimet kanssa lamellit puusta, metallista, kankaasta, muovista, asetetaan pystysuoraan. Hyvät materiaalit voidaan valita halutulla tavalla, rakenne ja suunnittelu riippuu mielikuvitusta ja asiakkaan pyyntöihin.

Verhot sopimaan harmonisesti omaan ympäristöön ja ei riko suunnittelu, on tarpeen valita sopivimman verhot.

- "Verhot plisse9raquo; - laskostettu verhot, antistaattinen kyllästys. Kun minimoidaan, ne kerätään siisti haitarin pohja- tai ikkunan, mekanismista riippuen.

- Verhot Roomalaistyylinen kun piristyi muodossa vaakasuora, suora, upotettu kertaiseksi. Niille on ominaista erityinen, mieleenpainuva muotoilu, jonka voit toistaa itse - on paljon yksinkertaisia ​​oppaita luomisesta laskosverhot käsillään.

- Roller verhot ovat ihanteellisia tahansa kodin huoneeseen. Parvekkeet tai muissa tiloissa, joissa korkea pöly ja ikkunat kääntyä auki usein parempi valita tyypit pestävä liina tai kestävät usein nihkeäpyyhintä. Kannattaa myös kiinnittää huomiota asennus ja nosto mekanismi.

VALINTA kiinnitys- ja kaltainen järjestelmä aurinkosuoja verho

Kaihtimet on asennettu kannattimet, tai kaksipuolisella teipillä. Kangas snap voi asettaa jopa tyttö, joten se on helppo käyttää. Myös tapa kiinnitysruuvia, mutta tämä menetelmä ei sovi kaikille - kaikki riippuu tyypistä muovi-ikkuna.

Helpoin ja edullisin tapa turvata verho - Akryylinaulat. Tämäntyyppinen kiinnitys ei vahingoita eheyttä ikkunat, älä poista paine pakettia. Mutta se voidaan kiinnittää vain kevytrakenteinen, verhoja, kasettityyppiset asennus on parempi valita luotettavampi.

Muovi, puu ja alumiini-ikkunoiden On olemassa kahdenlaisia ​​verhot rulla - telan ja roll-klusteri. Rulla ovat auki tyyppisiä verhot, jossa lohko itsessään ole näköpiirissä. Tämä on yksinkertainen, halpa ja sen seurauksena, yhteinen luokka verhot.

Rulla-Kasettiverhot kerätään kompakti kasettityyppiset räystään, ne ovat ihanteellisia tip-up ikkunaluukut, jotka on kirjattu kankaanohjauskäytävästä joka ei jätä rako tunkeutuminen auringonvaloa.

MOUNT verho muovi-ikkunat HANDMADE

Jotta esteettisesti virheetön ja tarkka tyyppi optimaalinen kiinnitys verhot - salvat.

Jotta tämä yksinkertainen toimenpide täytyy lukitusmekanismi ja kaksipuolinen teippi.

Ensimmäinen sija kojerasiaan ja lukita itsensä tulee poistaa rasvasta

Sitten mitata haluttu määrä kaksipuolinen teippi ja leikkaa sen, kiinnitä se ikkunan salpa. Tämä mahdollistaa

Kokoa ja tehokkaasti korjata pidikkeet aukkoihin salpa.

Terän asettamiseksi välillä verhot akselille.

Ja viimeinen tärkeä vaihe - asennus tappiin akselille ratasta ketjun mekanismi.

Erilaisia ​​värejä, grafiikkaa, laadukkaat raaka-aineiden tuottamiseen ja suunnitteluun kaihtimet mahdollistavat epäilemättä tehnyt oikean valinnan, koska on hyvin näkyvissä katsomalla valokuva kaihtimet ikkunoiden. Nyt muovi-ikkuna ei silmätikku sen yksinkertaisuus, koska erilaisia ​​suunnitteluratkaisuja koristelu modernin verhot.

Valaisin käytännön sisätilojen kohokohtia yllättynyt sen helppous ja nopeus.

Valitsemalla kaihtimet muovi-ikkunat

Kaihtimet - tämä on yksi tyylikäs ja muodikas nykyinen kausi tavoin ikkunoiden kehyksen. Ne sopivat tahansa huoneeseen, onko se keittiö, olohuone, makuuhuone tai lastentarha. Tarjoamme sinulle kokoelma kuvia ajatuksia muotoilun kaihtimet ikkunoiden erilaisissa sisätilat.

Kuluttajat pystyvät arvioimaan selviä etuja, etsimällä monista vaihtoehdoista se on ihanteellinen ratkaisu sinulle. Katsomme tarkemmin päätyyppiä tällaisten verhot, ja erityisesti niiden käyttö erilaisissa viimeistely tilat.

Suosituin ja kysyntä tänään nauttia tällaisia ​​erilaisia ​​tuotteita:

Mallit Näiden verhot voidaan sulkea tai muuten auki.

Standard rullaverhot on paras ratkaisu huonetta normaalissa valaistuksessa vaatimuksia. Ne on valmistettu polyesteristä Kestävä kangas, täysin kykenevä hajottamaan auringonvalolle.

Rikas väripaletti on helppo valita sellainen vaihtoehto paneeli, joka olisi kaikkein harmonisesti sovi sisätilojen huoneen annettu.

Lukitus voi olla kolmessa asemassa avulla erikoiskoukkuja kiinnitetty sisäpuolelle runko. Jos halutaan, verho voidaan täydentää erityinen kahva-bar, mikä helpottaa sen ohjaus.

Standardi pieniä rullia, joiden leveys ja korkeus 1,5-1,8 m. Wrap raina on 25 mm halkaisija.

Jos täytyy sulkea ikkuna-aukon vaikuttava kokoja, jopa 3 m: n ja 4,5 m korkea, lopettaa korkeuden rullina perustuu putkien 42 mm tai enemmän.

Tässä tapauksessa rakenteen paino on enemmän vaikuttava, siis sen kiinnityskorvakkeiden tarvitse lisääntynyt lujuus. Ne voidaan kiinnittää seinään, kattoon, rinteillä ikkuna-aukon.

Korkea modernin teknologian avulla valmistajat voivat tuottaa kankaita tiettyjä haluttuja ominaisuuksia, jotka takaavat mukavuuden ja helppokäyttöisyyden.

Dimaut - yksi niistä lajikkeiden sisustusmateriaalien.

Se eroaa ainutlaatuinen kaksipuolinen satiinisidoksella monimutkainen, joka kattaa vain ne kuidut, jotka on järjestetty kohtisuoraan toisiinsa nähden, mutta lanka alemman valoa heijastavan kerroksen.

 • Siihen mahtuu jopa 75% valovirran;
 • Se tarjoaa osittaisen hajoamista palkit;
 • paloturvallisuus;
 • ympäristöystävällisyyttä;
 • korkea ulkonäköä;
 • kestävyys eri mekaanisten vaurioiden kestävyys;
 • helppohoitoisuus;
 • pitkään palvelun säilyttäen koskematon estetiikka.

Dimaut - huipputeknologian kangasta, joiden avulla auringonvaloa täyttää huoneen pehmeä, miellyttävä valoa päivisin, mutta öisin varmistaa ehdoton pimeys. Tämä saadaan aikaan antamalla estää valon sähkölamppuja (valo viive tekijä - 90%).

Blackout - vallankumouksellinen innovaatiota tekstiili- markkinoilla. Tämä liekinkestävälle, kevyt kestävä materiaali nopeasti saanut tunnustusta kaihtimet valmistajat ja kuluttajamarkkinoilla.

Kuvassa pimennysverhot sisätilojen makuuhuone. Kuten näette, ne kokonaan estettävä auringonvalon huoneeseen.

Tämä kangas voi varjostaa huoneen 90-100%. Se kehitettiin Suomessa tarjoamaan valtion maassa mukava nukkua aikana yötön.

Muiden ominaisuuksia tämän kudoksen tulisi sisältää:

 • hyvä eristys suorituskykyä, joten huone ei lämpene kadulta;
 • pitkään palvelun menettämättä alkuperäinen muoto, koko, kirkkaus maalien;
 • missään nimessä rutistaa, mikä on erityisen tärkeää, että nämä verhot, koska ne ovat jo pitkään voi olla kierretty asemassa;
 • pesun jälkeen ne, voit heti ripustaa ikkunan paitsi silitys;
 • hyvä eristys tekijä, että kankaasta hyvin pitää muut äänet tulevat kadulta;
 • tulipalo, jolloin voidaan käyttää tätä materiaalia ikkunakoristeita, joka on lähellä uunit sijaitsevat;
 • erityistä kyllästys poistaa kertyminen pölyä, hajuja;
 • ympäristöystävällisyys sekä turvallisuus ihmisten terveydelle;

Jos kuvittelet tylsä ​​terä, ei lähetä valoa, niin olet syvästi väärässä. Blackout - runsaasti valinnan väri ja koostumus ratkaisuja, erilaisia ​​yksivärinen malleja, alkuperäiset piirustukset.

Järjestelmä "päivän ja yön", vaikka sen ulkonäkö on hyvin samanlainen kuin blindit, silti on eräänlainen kaihtimet.

Käytännöllisyys, yksinkertaisuus ja tyylikäs ovat tehneet näistä verhot suosittu ja kysynnän. Monille se on prioriteetti ulkonäköä, vaikka toiminnalliset ominaisuudet varsin vaikuttavia.

Nämä verhot ovat varustettuja kyky säädellä pääsy tiloihin valovirran tuotteen.

Kuvassa kaihtimet "yötä päivää" sisätilojen moderni olohuone.

Vaikutus saavutetaan siirtymä toistensa suhteen vaaka- läpinäkyviä ja läpinäkymättömiä nauhat kangasta.

Materiaali on erityinen antistaattinen kyllästys, hylkii pölyä ja muita epäpuhtauksia.

Verhot "päivän ja yön" ovat näyttäviä ja alkuperäisen ilmeen missä tahansa huoneessa. voit luoda ylellisempi ikkunoiden niiden perusteella:

Hyvin helposti voit tarjota hyvää varjossa, tai päinvastoin, törmätä huoneeseen enemmän auringonvaloa.

Tämä vaihtoehto tehokkaasti yhdistää klassista ja modernia sisustusta ikkunat, näyttää myönteisesti tiloissa, koristelu ja sisustus jota käytetään puusta.

Sen suosio dataikkunaan järjestelmät ovat ansainneet ansiosta suunnitteluun käytännöllisyys ja tyylikäs ulkonäkö.

Nostettaessa kangas kerätään erityinen laatikko, joka on lähes näkymätön muovikehyksenä.

Suljettaessa kankaalle sijaitsee hyvin lähellä lasin, luoda kokonaisvaltainen täydellistä kuvaa. Tätä suoritusmuotoa voidaan käyttää missä tahansa ympäristössä.

Kaihtimet suljettu tyyppi - tämä on yksi parhaita ratkaisuja suunnittelussa nykyaikaisen muovi-ikkunat.

Lisäksi laatikot, niiden muotoilu säädetään opas tarkoitettu rainan liikkeen.

Lisääntynyt tiiviys on merkittävin nnen tällaista sisustus. Valitessaan kangas, voit jäädä hintaan standardin vaihtoehdoista, tai muuten katsomaan nykyajan high-tech-materiaalit.

Tämäntyyppinen verhot ei ole varustettu kanavalla. Nostettaessa kankaalle yksinkertaisesti ruuvataan putki-pohjainen, kiinteä yläosassa ikkuna-aukon seinään tai sen yläpuolella, muodostaa rulla.

Alareuna on varustettu merkkijono jännite, joka kiinnittää kangas. On malleja, vara Sivukiskojen jonka kautta kangas on jännitetyssä tilassa.

Avoin järjestelmä voi olla ohjausmekanismi perusteella keväällä. Se viedään akselille, ja alempi tanko on kiinnitetty kynän tai erityinen kelloa.

Vedä verhot alas, vedät jousi, joka nostaa verho ylös. Lukita terä tietyllä tasolla on tarpeen vetää hieman alaspäin, ja sitten antaa hänelle vähän kiivetä, jolla reunat.

Tällaiset verhot ovat erittäin kätevä käyttää katolla ikkunat. Niiden kiinnitys voi käyttää sivuohjaimia ja koukut ja muovia.

Kaihtimet kaikissa suhteissa ovat ihanteellisia koristeluun keittiön muovi-ikkunat. ne ovat:

 • jolla on antistaattisia ominaisuuksia;
 • Se kestää kosteutta, pölyä ja nokea laskeutuminen;
 • ovat yksinkertaisia ​​muotoja ja puute ryppyjä;
 • mahdollistavat käytön kynnyksen tila työskentelyalueena;
 • Ne voivat sijaita lähellä uuneja.

Keittiössä kaihtimet voi helposti toimia itsenäinen elementti koristelu ikkunoista.

Se ei voi täydentää tai tylli tai verhot. Mutta voit kokeilla runsaasti materiaalia, kuviota.

Jos haluat luoda keittiössä harmonisen kuvan, noudata näitä ohjeita oikeiden kangas:

 • pimeä deep sävyt eivät ole paras ratkaisu Ikkunareunustusten huoneessa;
 • pitkiä ja kapeita huoneita, valita kangas vaakasuoraan kaistale, joka voi visuaalisesti laajentaa tilaa, mutta visuaalisesti nostaa huonekorkeus auttaa pystypalkki;
 • värin pitäisi olla sopusoinnussa yleissävy pintamateriaalit ja kalusteet, joten se elävämpiä ja pastellivärit päinvastoin hieman muffling täyteläisiä värejä.

On tärkeää, että valittu materiaali sopii erinomaisesti keittiön suunnittelu tyyli. Sillä klassisen designin arvoinen ratkaisu olisi kevyempi kankaat pastellivärit, sopusoinnussa koristelu seinät.

Tyyli Provence, ja maa tulee tehokkaasti täydentää verhot kukka-aiheita, kuvioidut häkissä, herneet.

Nykyajan high-tech sisätilat vaativat kehittyneiden materiaalien. Dimaut, sähkökatkos jne Tärkein koristelu olisi tekstuuri materiaalin ovat kiinteitä, mutta ei loukkaantunut, ja helppo abstraktio.

Ratkaisu olohuoneeseen, sisustettu minimalistiseen tyyliin tai korkean teknologian, ei ole helppo löytää kunnon koristelu ikkunat kuin se saattaakin tuntua ensi silmäyksellä.

Kuvassa vaihtoehto pystyt yhdistää kaihtimet valoa verhot.

Harkitsee vaihtoehtoja verhot tällaisiin tiloihin, kiinnittää huomiota rullan luonnonmateriaaleja: pellavaa, puuvillaa.

Ei ole olemassa aggressiivisia ympäristöjä, vieraita hajuja ja suurella todennäköisyydellä saastumisen keittiössä.

Tyylikäs, moderni rulla verhot paitsi tehokkaasti selviytymään tärkeysjärjestyksessä varjostus tilaa ja näkösuojan, mutta myös on valoisa sisustus elementti.

Tehokas yhdistelmä on saatu yhdistämällä erilaisia ​​verhot ja verhot. Jos valitset itse web roll lisäksi sen yksinoikeus ja omaperäisyys korostavat tavallinen tiheä verhot.

Tämä on kelpo ratkaisu hiljainen, ei räikeä värejä Classic olohuone, tehdään melko luonnolliset värit.

Hyödyntämällä kankaan olisi luovuttava, painottaen postpaid. Drape kangas tällöin voi olla kuva: malleja, oksia, kukkainen pitsi ja niin edelleen.

Rulla verhot valokuvatulostus kannattavampaa tarkastelemme panoraamaikkunat. Tällä ratkaisulla, olohuoneessa on todella loistokkaan ja yksittäisiä.

Valitsemalla kunnon vaihtoehto kotiin, kiinnitä huomiota seuraaviin suosituksiin:

 • Jos kangas väri täsmää sävy seinät, se laajentaa tilaa huoneen visuaalisesti. Mieluummin monokromaattista kangas tai huomaamaton kuvioita.
 • Windows tilava olohuone voi järjestää valoisa verhot iso, alkuperäisestä ohjeesta.
 • Jos ikkuna on kaunis näkymä, hänen pitäisi tuoda näkemyksiä. Pysäytä valinta vaihtoehdoista, älä Korostamme huomiota.
 • Siinä tapauksessa, pääsy ikkuna on vaikeaa, etsiä kuvioita, joita ohjataan kauko-ohjaimella. Tämä vaihtoehto on merkitystä olohuoneessa, jossa on useita ikkunoita.

Nykyaikaiset tuotteet valmistetaan korkean teknologian materiaalit yhdistyvät kadehdittavan käytännöllisyys ja estetiikka, joten elävät entistä kehittyneempiä, häiritsemättä harmonian tietyn tyylin.

Makuuhuone - Tämä on huone, jossa olisi toivottavaa yksityis- ja perhe mukavuutta. Tällaisille huonetta ihanteellinen ratkaisu olisi kaihtimet, ommeltu dimaut kankaista, sähkökatkos tai päivällä ja yöllä, koska he tavoilla:

 • suojella sinua kirkkaassa auringonvalossa aamulla ja iltapäivällä, sekä kuutamoyö;
 • tarjoavat viileä kesällä ja talvella pitää lämpimänä;
 • tehokkaasti loppuun asetettu sisätilan liuos.

Mini mallia voidaan helposti yhdistää klassiset verhot, ja rikkautta rakenne ja laaja väripaletti on helppo poimia kunnollinen vaihtoehtoja jokaiselle talon.

Älä kitsastella automaattista räystään, koska tässä tapauksessa voit kokea paljon etuja verrattuna käsiohjauksella.

Makuuhuone on erittäin tärkeää oikean materiaalin valinta. Synteettisiä pitäisi luopua, koska se voi aiheuttaa allergisia reaktioita nukkuva mies.

Poimia mitään värit, mutta pääasia on, että se ei ole sekoitettu ripaus seinäsomisteiden. Verhot kukka-aiheita sopivat täydellisesti sisätilojen makuuhuone: pienet ja suuret kukat ruusuja, vihreät lehdet.

Kaikki tämän avulla voit rentoutua ennen nukkumaanmenoa. Muista - isompi kuva, sitä suuremmaksi tämä vaikutus on. Näitä tarkoituksia varten, voit myös käyttää fotoshtory pieniä lintuja.

On välttämätöntä, kaihtimet ja modernit lastenhuoneisiin. Koska ryppyjä ja erityisen kyllästys tekee kankaasta läpäisemätön pölyn laskeutumista, että yhdessä luonnon materiaalien todennäköisyyden minimoimiseksi mitään allergisia reaktioita.

Kumoamaan tämän päätöksen ja levoton, aktiivisille lapsille, jotka rakastavat tutkia maailmaa ympärillämme yksityiskohtaisesti.

Et voi huolestua pelin aikana lapset koukku kankaalla ja vetäistä hänen päänsä raskas räystään. On vaikea löytää turvallisempi järjestelmä kuin rullan.

Taimitarhan, samoin kuin makuuhuoneessa, on tärkeää varmistaa täydellisen varjostusta.

Sen vuoksi todellinen ovat black-out ja Dim- ulos modernin läpinäkymätön materiaali. Niiden avulla muokata intensiteetti valovirran, joka tarjoaa mukava nukkua ja estäen häikäisyä tietokoneen monitoria, vempaimia.

Älä unohda ekologia ja luonnon materiaali, varsinkin jos lapsi on altis allergisia reaktioita.

On myös tärkeää, esteettinen komponentti. Mallit Painetut näyttää täydellinen lastenhuoneessa.

Varustaminen huone lapsille, suosia kuvan lintuja, perhosia, karhuja, kaneja, fantasia merkkiä.

Opiskelija luultavasti arvostavat kuvia luonteen teema, tila, geometrisia kuvioita.

Pelkkä kangas voidaan käyttää turvallisesti, tehokkaasti jolloin voit toteuttaa ideoita sisustukseen.

Kuten näette, kaihtimet voidaan käyttää täysin tahansa huoneessa erillisenä osana sisustus tai yhdistelmän, ja muiden lajikkeiden verhot, jonka avulla voit luoda epätriviaali malleja, joilla on vahva persoonallisuus.

Kaihtimet ikkunoiden: Kuvat

Niistä moderni tuotteita tekniset elementit tarkoitettu viimeistelyyn ja suojaa tilojen ikkunoiden auringolle altistumisesta on kohdistettu useita mahdollisuuksia rullaverhot, joita kutsutaan myös kudoksen tai rolshtorami ikkunaluukut. Ulkonäkö tällaisia ​​esineitä, joka on asennettu ikkunan profiilin muistuttaa värillinen insertin koko ikkuna-aukon tai sijoitettu lasin paikka.

Photo kaihtimet muovi-ikkunat, näet kuinka käytännöllinen, kaunis ja tyylikäs ne voivat olla.

Niiden rakenne on pehmopaperirainan, rullataan emäksen muodossa putkimaisen akselin. Sisäänrakennetulla erilaisten laitteiden, kaihtimet voidaan nostaa ja laskea millä tahansa korkeudella, siten säätelemällä pääsevän valon määrää huoneeseen.

Suuri joukko hyviä ominaisuuksia rolshtor edistää nopeaa kasvua niiden suosio ja lisääntynyt käyttö paikoissa.

Verhot on valmistettu eri kankaita mallia tai yksivärisen, joten voit ostaa niitä asennettavaksi missä tahansa ympäristössä. Pirteänväristen tuotteet soveltuvat päiväkodissa tai keittiöön, vaalea auttaa luomaan tilaa minimalistisesta tai suorittaa tiukasti toiminnallinen tarkoitus.

Tällöin materiaali hajottaa ja vaimentaa mukava kirkkaat säteet, luoda viihtyisä ilmapiiri huoneessa.

Suojaus ylimääräinen auringonvaloa:

Suljetussa tilassa tiheä lajikkeiden mahtuu enintään 90% valovirran, mikä on tärkeää tarkoitetut alueet virkistys huonetta, lasten, huoneet mökeissä, että työntekijöiden vajat ja niin edelleen. D.

Tämä vähentää haitallisia vaikutuksia ultraviolettisäteilyn, joka on ilmaistu uupumuksen huonekalujen ja kankaat, sisustuksessa, häikäisyä näytöt ja monitorit, vähentää ylikuumenemisen huoneen.

Erilaisia ​​värejä ja sävyjä väritys on mahdollista valita kangas kaihtimet yhdistettynä huonekalut, verhot, huonekalut, tapetit.

Mukaan kuvia on selvää, että ne voivat olla:

 • tyylikäs aksentti sisustus huoneen;

Korkean suorituskyvyn ominaisuudet, kestävyys korkeissa ja matalissa lämpötiloissa, korkea kosteus 70%, antaa käytännöllisesti katsoen rajattomat mahdollisuudet valittaessa asennuspaikalle kaihtimet. Heillä on asennus ilman porausta, helppo kiinnittää muovinen osa ikkunan, seinään tai kattoon, ne näyttävät hyvältä:

Valmistuksessa pehmopaperituotteiden kyllästetty koostumus, joka hylkii vettä ja pöly, eivät salli epäpuhtauksia absorboituu, parantaa liukastumisen, estää tuhoaminen reunat. Verhot ei tarvitse pestä, tahrat on helppo poistaa kostealla sienellä ja neutraalilla pesuaineella.

Ulkonäöltään, verhot ovat kahdenlaisia.

 • Avoin tyyppi. Ovat muodoltaan rainojen kelataan putken, nostetaan ja lasketaan avulla manuaalisia toimenpiteitä tangon paino materiaalin alaosaan artikkeli. Nämä lajikkeet ovat edullisia, niin jos määrä 60h170 cm rullaverho on hinta 500 ruplaa ja edellä koosta riippuen, tiheys, väri, tyyppistä materiaalia.

 • Suljettu. Suunnittelu on kauniisti muotoiltu kanava, joka on sokea. Mukana on varustettu sivusuunnassa kiskot, näytellä ohjaavat kankaan ja estää valon pääsyn läpi sivusuunnassa raon. Hinta tällaisia ​​tuotteita 1500-2000 ruplaa ja edellä emäksen nopeudella 50h120 nähdä.

Riippuen avaaja rolshtory jaettu käsin ja hallinnoi sähkömoottori.

 • Käsikirja - käyttäen jousi tai ketju nostaa ja laskea.

 • Integroidulla moottori - asettaa täydellinen seinä kytkin, kauko-ohjaus tai automaattinen laite, joka perustuu tietojen käytön lämpötila-antureiden tai valokennoja.

Tällaiset rullattu lajikkeita käytetään suurissa tiloissa, hallit, kuten konservatorioissa.

Kaihtimet tarjoavat mahdollisuuden muuttaa huoneen nykyaikaiseksi lähtökohta, antaa sille tarvittavat ominaisuudet päämäärän mukaisesti. Ne pystyvät sisustaa taloa, suojassa kirkas aurinko, luoda mukava lämpötila kuumimpaan aikaan vuodesta.

 • akvaario muotoilu omin käsin
 • Musta kiiltävä pingotettu sisäkatto - Valokuva
 • Alakatot kylpyhuoneessa: Kuvat

Sinun täytyy kirjautua jättää kommentin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin