Verhot erkkeri

Verhot erkkeri

Erkkeri - osa huoneen, teki tason ulkopuolella seinän. Se voi olla suorakulmainen, pyöreä tai monitahkoinen. Tämän Saksan sana käännettynä taskulamppu, koska rakenne muistuttaa sivuosa aiheesta.

Erkkeri - yksi arkkitehtonisia elementtejä, muotia kaiken aikaa takaisin. Tämä johtuu siitä, että rakennus antaa epätavallinen mielenkiintoisen muodon, korostamalla se taustalla muun yksitoikkoinen. Erkkeri ja toimii koristelu sisätilan, ja sen käytännön toiminta on, että se parantaa huomattavasti valaistus huoneessa.

Nykyaikaiset lahti on ominaista suuret ikkunat, tai täysin lasitettu. Mutta parantaa kauneutta tämän arkkitehtoninen elementti, on tarpeen valita oikea verhot. erilaisia ​​verhot sopivat erkkeri rakentaminen:

 • klassinen, jotka koostuvat tulle ja verhot Lambrekiinin. Tämäntyyppinen ikkunan sisustus näyttää hyvin huoneessa, jossa ei ole liikaa sisustus. Voit päivittää tunnelman huoneeseen vain riitä muuttamaan kappa;
 • itävaltalainen - piilota ruma vikoja ja ikkunat. Ne luovat huoneen tunnelmaa juhla ja ylellisyyttä;
 • ranskalainen - Vedenpitävä muotoilu aksentti huoneeseen ansiosta koriste festoons. Tämä versio Ikkunareunustusten sopii suurille ryhmille - sali, olohuone;
 • roomalainen - tiedot kangas suojaamaan huoneeseen auringonvalolta ja hyvin yhdistettynä klassista ja modernia verhot. Verhot tylli tai tafti ovat täydellinen lisä päivittäin verhot;
 • Plisse - käytännön, helppo asentaa verhot, jotka antavat alkuperäisen ilmeen ikkunoiden;
 • japanilainen- tiukkoja paneelisuunnittelun jotka on asetettu kunkin osan erikseen Lahti;
 • sideharso - virtaava valo ja näyttäviä verho filamenttien, ei painaa rakennetta.

Huomautus: Eri verho mallin, värin din ja erilaisia ​​kuvioita avulla löytää sopiva suunnittelu ikkunoiden tahansa monimutkaisuus.

Valitsemalla verhot erkkeri suorittaa seuraavat kriteerit:

 1. Haluttu valaistus huoneessa;
 2. Yhteensopivuus sisustus;
 3. Yksilöllisten mieltymysten omistajien asunnot, talot.

Vaihtoehdot ikkuna erkkeri verhot, kangas

Oriel ikkunat voidaan järjestää monella tavalla:

 • Kunkin osan verho erikseen - se on visuaalisesti nostaa katto huoneessa. Mutta tämä vaihtoehto soveltuu vain, jos malli ikkunan jaettu väliseinät. Making verhot symmetrinen keskeinen Bay;
 • Koko rakenne on yksinkertainen levittää verho. Se on visuaalisesti laajentaa tilaa. Pitsiverhot tällöin täyttäen koko ikkunan alueelle. Ylhäältä Sitä täydennetään koristeelliset verhot verhot;
 • Yhdistelmä koko verho verhot, erottaa kunkin lahden osassa. Liukuva verhot käytetään usein yleisesti verho, ja yksittäisinä - laskostettu rulla, Itävalta, tai Roman sävyjä;
 • Käytä draping ikkunat sivuosat seinien vieressä erkkeri. Tämä tekniikka mahdollistaa laajentaa tilaa huoneen visuaalisesti.

On tärkeää: erkkeri verho hieman paremmin valoverhot ilman suurempia sisustus ja tilavuuden taittuu. Suuri laajennus täydentää rehevä verhot röyhelöitä, ja kyytiin perekidkami.

Tyypit verhotangot verhoihin oriel

Verhot arkkitehtonisen elementin on ripustettu standardin sauvat. Ne on määritetty erikseen kunkin ulokkeen seinään tai yhteinen kaareva levyjä käytetään.

huomautus: Yleinen räystään voit saumattomasti siirtää verhot leveyssuunnassa rakenteen.

Suurissa lahden verhot voivat käyttää seuraavia räystäs:

 • ylitse - koristeellinen katto, seinä tai putki, jota käytetään ripustaa verhot renkaat, koriste saranat, silmukat. Rekisteröintiä lahti yhdistää kaksi tai useampia räystään niiden välillä. Liikkeen tangon verhot mahdollisesti samalla suspendoimalla ne renkaat, joissa on aukko;
 • kisko - Joustava suunnittelu alumiinista tai muovista profiilin. Verhot se siirretään se, että ripustettu erityinen koukkuja, alempi osa, joka (pyörien) olevan aukon läpi, profiilin. Mallit, joissa ulompi kiskot ovat joustavampia ja käytännön, sisä- - on miellyttävä ulkonäkö, koska kaikki elementit ovat piilossa. Verho kiskoon hylly liikkuu vapaasti pitkin sen koko pituutta. Johdon rakenne voi olla joko manuaalinen tai kauko;
 • bussi - kääntyvä tangot, joilla on erityisiä elementtejä, joiden avulla haluttu taivutuskulma on muodostettu. Ne voivat olla yksi, kaksi tai kolme riviä. Nämä tangot on kiinnitetty kattoon tai seinään kannattimien avulla;
 • joustava nosto - ripustaa verhot nosto ja säätö tyyppi (Itävallan, Ranskan, Roman). Ne voidaan asentaa seinään tai kattoon. Verho on asennettu hylly avulla teipillä, jonka yksi osa on kiinnitetty yläosaan verhot ja muut - eteen räystään. Nostokorkeus on säädettävissä koukku rainoja, jotka tarttuvat sen alareunasta ja yhdistetty toisiinsa johto ohjausmekanismiin.

Tarjoaa valikoiman verhoja ja reunalistat varten erkkeri rakentamiseen

Miten tehdä ikkuna-aukon, jotta se Sisustusten huoneeseen? Tämä voidaan tehdä avulla hyvin valittuja verhot. Niiden valinta perustuu huoneen ominaisuudet.

Nykyaikaisissa kodeissa löytyy usein nurkkaan tai puoliympyrän erkkeri. Toisaalta, tämä suunnittelu voi parantaa valaistuksen tilaa, antaa sille äänenvoimakkuutta ja toisaalta - tietyn monimutkaisuutta suunnittelussa.

Jotta huone näytti harmonisesti, on välttämätöntä muodostaa erkkeri verhot ja sama. Jos rakenne on kolmion tai puolisuunnikkaan muotoinen, kukin taso voidaan antaa erillinen verho. Puoliympyrän erkkeri on parempi antaa jatkuva verhon, joka liikkuu joustavan räystään.

Verhot on valittu ottaen huomioon määränpään rakennetta. Jos ikkuna avautuu mukavalta ulkonäkö, se piilottaa Kaihtimien. Ne näyttävät perä ja varautunut, niin sopii esimerkiksi olohuoneen, toimisto. Makuuhuone on parempi valita enemmän romanttinen vaihtoehto, esimerkiksi markiisit.

muistaa: Oriel verhot vievät suuren alueen, mikä herättää huomiota. On syytä muistaa, kun teet suunnittelu.

Ei kannata verho ikkunan on liian massiivinen tauluja, jotka painavat alas hänen. Tällainen suoritusmuoto soveltuu vain makuuhuoneessa. Myös tässä huoneessa olisi sopiva verhot "päivä-noch9raquo;.

Olohuoneeseen on parempi käyttää yhdistelmää valon tylli ja verhot reunusverhot, joka zadekoriruyut aukko, mutta se ei estä. Lisää kuori suunnittelu voi muodostaen kaunis verhot, keskeyttämisiä etu, koristelu se kyytiin, koriste johdot.

Oikein valitut verhot korosta sisustustasi ja sävyn koko huoneeseen, ja hävinnyt - voisi mitätöidä koko vaikutus korjaus. Siksi valittaessa niitä olisi noudatettava useita sääntöjä:

 • Erker voi olla keskeinen osa sisä- tai sekundaarinen kultaisten syvennys;
 • Saapua huoneeseen enemmän auringonvaloa, ja oli mahdollista ihailla ikkunasta, oviaukon verhot läpikuultava tulle. paksut verhot käytetään tummentaa huoneeseen, joka rajoittaa sen kattavuutta;
 • Tehokkaasti koristella erkkeri, kuormittamatta suunnittelu, Japanin verhot ja musliinin.

neuvosto: Oriel verhot pitäisi olla sopusoinnussa koristelu huoneeseen, yleinen tilanne, jossa keskitytään rakenne itsessään. Tekstiilit, vastinetta sävy verhoilu, yhdistää koko koostumuksesta, ja kangas erottuvalla värillä herättää huomiota epätavallinen rakenteen muodon.

Making erkkeri kulloinkin tehdään yksilöllisesti, ottaen huomioon ominaisuudet huonejärjestystä, huone valaistus, toiveita sen asukkaille.

Verhojen muotoilu ideoita erkkeri

Erkkeri - osa huoneen suorakulmainen, puolipyöreä tai monikulmainen muoto, joka ulkonee tasossa seinien. Erkkeri tekee huoneen mielenkiintoisempi ulkonäkö paranee valaistus. Mutta jos et lyödä häntä oikein, on olemassa mahdollisuus, että se muuttuu arkkitehtoninen, vailla merkitystä. Siksi valitsemalla verhot hänelle, että on otettava huomioon paitsi ominaisuuksia ikkunat, mutta myös nimittämisestä huoneen. Tarjoamme sinulle valikoiman kuvia sokea suunnittelu ideoita erkkeri olohuoneessa, makuuhuone ja keittiö.

Erkkeri keittiössä korostavat arvokkuutta ja piilottaa puutteita

Useimmiten keittiö erkkeri - melko suuri huone jaettu useaan toiminnalliset alueet. Se voi toimia ja ruokailutilat sekä tekee, mikäli mitat huoneen, ja oleskelutila, jossa on tv ja sohva.

Asuntojen taloissa sarjan P-44T, R-44M, P-44K ja muut ominaisuudet keittiö kolmion, kulmikas ja puolisuunnikkaan erkkeri.

Kuvassa ovat lyhyitä verhot keittiöön erkkeri kotona sarjassa P-44T.

Valokuvan vaihtoehdot kolmion lahti klassisen pitkät verhot.

Kuvassa esimerkkejä erkkeri laskosverhot.

Bay puolisuunnikkaan muodot ovat yleisimpiä keittiöissä. Heille, voit valita, kuinka kauan klassinen verhot, sekä nosto- tai laskosverhot.

Kuvassa laskosverhot keittiössä puolisuunnikkaan muotoinen erkkeri kotona sarjassa P-44T.

Kuvassa versio samasta suunnittelun erkkeri rullaverhot.

Jos erkkeri on työalue, niin se sopii vain lyhyen verhot pitkät, ei alita kynnyksen. Ihanteellinen vaihtoehto olisi tässä tapauksessa nosta - roller, Roman, Itävallan kaihtimet tai sälekaihtimet.

Emme saa unohtaa, että keittiössä ilmakehässä poikkeaa korkea pitoisuus märkä ja rasvainen höyryjä, joten materiaali, josta ommeltu verhot keittiöön erkkeri työalueen tulee olla vettä hylkivä. Koska erityispiirteet elintarvikkeiden vaatii usein tuuletus, on parempi olla ripustaa yhteisestä räystään, ja jokaisessa osio, tai jos useampia ikkunoita jokaisen lehden, jos ikkuna on panoraama.

Kun erkkeri-ikkunaa käytetään ruokailualueelle tai levähdysalueelle, se voidaan koristella pitkiä, ei-tiheitä vertoja tai vertoja, joilla ei ole liian suuria taitteita. Tämä ratkaisu sopii sekä klassisille että avantgarden tilanteille.

Jos valitset vaaleanvärisen kankaan verhojen verhojen verhoihin ja täydennät niitä lambrequinilla, tummemmalla värillä, luodaan alueellisen syvyyden illuusio.

Muista kuitenkin, että tiukat verhot sopivat vain tilavissa tiloissa.

Jopa keittiössä keskikokoiset, ne näyttävät liian massiivinen, visuaalisesti painotetut sisä- ja tilaa vieressä erkkeri, on tätä taustaa vasten näyttää liian prosto.Krome on erkkeri ja ruokailutila, on toivottavaa erottaa Vaisto este, kuten musliini.

Se ei syödä yhtä senttimetriä hyödyllistä tilaa ja samanaikaisesti eristää erikseen jokaisen vyöhykkeestä, jolloin niitä voidaan käyttää mahdollisimman mukavasti.

Harmoninen sisustus on erittäin tärkeää väri ja koostumus verhot, mutta ulkonäkö ja toimivuus lahden pitkälti vieläkään ei vaikuta mallintaa verhoja, ja tapa, jolla ne on ripustettu.

Riippuen aukkojen koosta ja geometriasta, olohuoneen verhot voidaan ripustaa useilla eri tavoilla:

 • Kukin osio (jos useita ikkunoita) tai kipata (jos ikkuna on panoraama) koristeltu riippumaton kapea verho on kiinnitetty erillinen hylly. Jos lasitus alkaa kerros, verhot pitäisi olla pitkä, kuten klassinen verhoja tai kaihtimet. Tapauksissa, joissa korkeus standardin lasituksen (ikkunat ovat kynnykset, ja alkaa noin 120 cm: n korkeudelle lattiasta) sopivuus ja lyhyt pituus kynnys Roman, Itävalta tai Ranskan verhot.

 • Verhot keskimääräinen tiheys, verhot tai verhot on ripustettu samalla tavalla kuin edellä kuvattu ensimmäinen tapaus jokainen ikkuna tai läpän (jos ikkuna panoraama ilman osiot), mutta yleensä räystään. Räystään on varustettu rajoittava renkaita, joiden avulla verhot liikkumaan vain pienellä alueella. On tärkeää säilyttää harmonia, roikkuu verhojen symmetrisesti keskellä olevan ikkunan.

 • Lahden ikkunat on suunniteltu samalla tavoin kuin suorat suorat lasit - klassinen verhokäyrä, joka koostuu kahdesta verhosta, tulleista ja lambrequinista. Ne on kiinnitetty yhteiseen reunukseen. Lähempänä lasiin on ripustettu curvy verho, ja verhot sijaitsevat vain erkkerialueen ulkokulmissa. Tämä muotoilu ei piilota näkymää ikkunasta, ja se soveltuu erityisen hyvin panoraama- ja lasimaalauksille.

 • Ikkunat on sisustettu erilaisilla verhoilla. Esimerkiksi ikkunan koko leveyden mukavuu- dessa läpinäkyvä tylli on ripustettu ja aurinkosuojaa suojaavat ikkunat tai rullaikkunat panoraamaikkunan jokaiseen aukkoon tai suljina. Toinen mielenkiintoinen, peilimäinen ratkaisu edelliseen on kiinnittää tiukkoja verhoita lahden ikkunan ulkokulmien ympärille ja asentaa läpikuultava itävaltalainen tai roomalainen verho aina ikkunan kynnykseen jokaisessa aukossa tai salmessa.
 • Tämä on laattojen ikkunoiden verhojen perusmuotoilu. Valitsemalla niistä sopivin, älä unohda ottaa huomioon ikkunan geometriaa ja olohuoneen mitat.

  Niinpä pienille ja kapeille lahden ikkunoille ei sovi paksuja ja mutkattomia verhoita.

  Ja päinvastoin, tilava olohuone, jossa on laaja erkkeri-ikkuna, on parempi valita monimutkaiset verhot, koristeltu koristeellisilla elementeillä ja mielenkiintoisella koristelulla.

  Päätarkoituksena makuuhuone - antaa meille kunnon lepoa ja hyvän unen pitkän päivän jälkeen. Ja jos suunnittelu ikkunoiden muissa huoneissa voi rajoittaa läpikuultava verhot, verhot erkkeri makuuhuoneessa on kompakti, kykenee suojaamaan sisätilaan huoneen auringonvalolta päivän aikana ja valossa katuvalot yöllä.

  Helpoin tapa koristella erkkeri-ikkunat makuuhuoneessa on ripustaa jokaisessa ikkunan aukossa tai jokaiselle lehdelle itsenäinen tiheä Rooman tai rullakaihdin. Ne mahdollistavat huoneen tyhjentämisen kokonaan, mutta myös tarvittaessa ilman rajoituksia, käytä koko ikkunarakennetta. Jälkimmäinen seikka on myös tärkeä, koska raitisilma on välttämätön terveellisen unen kannalta, ja makuuhuoneen on usein tuuletettava.

  Hissin verhot eroavat laakonina ja sopivat huoneisiin, jotka on tehty minimalismin hengessä. Jos makuu- ja lepohuone on sisustettu klassisiin tai romanttisiin sisätiloihin, tämä verhokokoonpano voidaan täydentää verhoilla tai tulleilla, joka on ripustettu ulokkeen ulkokulmissa.

  Mutta vielä makuuhuoneessa klassinen sisustus on sopivampi perinteinen verho yhdistelmä, joka koostuu kahdesta klassisesta verhot, yksi leveä verho ja lambrequin. Jos eräikkunassa on puoliympyrän muoto, kehys voi olla yleinen, kaareva muoto.

  Monimutkaisempia monikulmioikkunoita varten sinun on valittava kiinnitysrakenne, joka koostuu useista elementeistä. Näin ollen on välttämätöntä huolehtia siitä, että liitäntärenkaat eivät häiritse rullakaihtimien verhojen liikkumista.

  Valitse kaikki verhot olisi annettava koko makuuhuone. Pienessä huoneessa on parempi luopua tummista ja raskaista verhoista, jotka kätkevät tilaa ja visuaalisesti riistää ilmiön ja syvyyden lahden ikkunasta.

  Pienessä makuuhuoneessa on parasta mieluummin kevyitä monofonisia verhoita, jotka riippuvat erkkeri-ikkunan ulkokulmista ja itsenäisistä kangasta, joka on valmistettu tiheästä kangasta. Ensimmäinen on vastuussa mukavuudesta, ja toinen tarjoaa mukavan varjostuksen.

  Verhojen värjäämisessä, sitten huoneissa, joissa on erkkeri, se valitaan samalla periaatteella kuin tavallisten geometristen huoneiden huoneissa.

  Verhojen väri olisi yhdistettävä kaiken värimallin kanssa ja tehtävä joko tausta tai pääosaaja. Vaikka noudatat vain yhtä näistä säännöistä, olet jo oikealla tiellä ja sinulla on kaikki edellytykset koristella erkkeri-ikkuna tyylikkäästi ja esteettisesti.

  Kuinka valita verhot ikkunan ikkunasta olohuoneessa: 35 valokuvaa

  Kun koristelet erkkeri-ikkunaa, sinun on valittava huolellisesti verhot, jotka sopivat Erkerin kokoon ja muotoiluun, joka kutsutaan huoneen osaksi, joka ulottuu seinien tasoa pitemmälle. Siksi huone näyttää mielenkiintoisemmalta, mikä parantaa sen valaistusta. Mutta tämä elementti, kaikki muu, sinun on kilpailtava kilpaillen. Siksi erikoispainot on valittava pöydän verhojen verhoihin.

  Keittiön muunnelma: verhoja lahden ikkunaan

  Keittiö, jossa erkkeri näyttää yleensä melko tilava. Se jakautuu pääsääntöisesti useisiin toiminta-alueisiin. Joten on työskentelytila, ruokailutila ja levähdysalue. Kuten tiedätte, sarjan P44T, P-44M, P-44K-talojen huoneistojen huoneissa on kolmio-, kulma- ja trapetsoidinen erkkeri. Keittiössä se on useimmiten trapezoidisia lahden ikkunoita.

  Jos aukkoikkunassa on työvyöhyke, on edullisempaa tehdä tällainen ikkuna lyhyillä verhoilla, joiden pituus ei pääse ikkunapylvääseen. Huomattava muotoilu - se on verhot, joissa on nostomekanismi, rulla, kaihtimet, Roman jne. Itävallan verhot myös koristele tällaista sisustusta.

  Valintaa keittiön ikkunan ikkunan verhoihin, kannattaa harkita niiden pituutta, käytännöllisyyttä ja mukavuutta

  On erittäin tärkeää, että tällainen sääntö toteutetaan käytännössä. Keittiö - tämä on sekä rasvaa että suihketta, joten on hyvä, että verhot eroavat vedenkestävästä kyllästyksestä. Tavanomainen tylli ei tietenkään ole käytännöllistä, on parempi olla kaihtimet.

  Ja jos erkkeri-ikkuna on ruokailutila tai levähdysalue, saattaa olla pitkä verho, jossa on aaltoja, ei kovin kireät verhot, joissa on huomaamaton taittuminen. Se vie sekä klassista muotoilua että alkuperäisempää sisustustyyliä. On tärkeää, että verhot korostavat keittiön vaikuttavia mittoja, ja huone näytti tilalta ja viihtyisältä.

  Soveltuvat verhot ikkunan ikkunaan olohuoneessa, valokuva

  Talon tai huoneiston päähuone on luonnollisesti olohuone. Ja jos ikkunassa on ikkuna, tämä rakentava ominaisuus on voitettava. Usein valintana on roomalaisten verhojen suosiminen.

  Olohuoneen erkkeri-ikkunan verhot sopivat huoneen sisätilaan kauniisti ja orgaanisesti

  Roomalaiset ikkunat:

  • Tekstiili, monipuoliset rakenteet, joissa on pehmeät taitokset, jotka on muodostettu korotetussa tilassa;
  • Voit lukita ne mihin tahansa asentoon, koska tämä malli on erittäin suosittu;
  • Deflatoidussa tilassa verhot houkuttelevat orgaanista rajoitustaan;
  • Voidaan tehdä sekä tiheiltä että ohuilta kankailta.

  Vaihtoehtoja roomalaisiin verhoihin voi olla ranska. Nämä verhot erottuvat erikoisilla taitteilla ja festonsilla, jotka herättävät paljon huomiota. Siksi tällaisia ​​verhoja käytetään huoneissa, joissa on suuret, ilmeikkäät ikkunat. Ne sopivat myös puoliikkunan ikkunaan.

  Itävallan verhot ovat raskas taittuu, he korostavat ylellisyyttä, rikas sisustus huoneeseen. Ne ovat alleviivattuja ja kauniita kattorakenteita, eli on hyvä tehdä tällainen koristelu suuri ylellinen olohuone. Japanilaiset verhot ovat melko minimalistisia, joten lähes kaikki olohuoneet tekevät. Eli se on hyvä vaihtoehto huoneessa, jossa korjaus on juuri tehty, tuore ja mielenkiintoinen.

  Nosta verhot kolmen ikkunan ikkunan ikkunasta, valokuva

  Voit lajitella jokaisen ikkunan erikseen, kun tällainen koostumus yhdistyy ja poikkeuksetta esittää kolmiomaisen erkkeri-ikkunan. Erittäin tärkeä on ikkunoiden ulkopuolella oleva näkymä, jos näet upean panoraamanäkymän, on piilopaikka peittää sellaiset kuvat - se tarkoittaa, että verhojen tulee olla kevyitä, läpikuultavia. Melko se voi olla verhot, jotka usein koristelevat huoneen.

  Kolmen ikkunan erkkeri-ikkunasta on parempi valita kevyet ja käytännölliset valonsävyt

  Kevyet ikkunat eivät ole hyviä, jos et halua visuaalisesti korostaa tätä paikkaa. Jos tehtävänne on kevyt, ilmava, kuten ilmatäytteinen huone (makuuhuone tai olohuone). Jos haluat antaa jotain mielenkiintoisempaa, käytä huomaamattomia pehmeitä lambrequineja. Puolihäiriöitä varten he keksivät myös.

  Valitse reunukset aukkojen ikkunoista

  Kuvan harmonia takaa ikkunan koko ikkunan. Joku kulkee epätavallisimmalla tavalla ja tekee lasimaalauksia, ja joku yrittää löytää ylellisen kehyksen, joka herättää huomiota. Nykyään on mahdollista valita käytännöllisesti katsoen minkä tahansa geometrisen muodon kehys.

  Jos kehys on valittu oikein, visuaalisesti huoneen pinta nousee. Ja valaistuksen taso on myös kannattavampaa. Itse asiassa kehyksen ansiosta jopa rohkeita suunnittelua koskevia ideoita voidaan toteuttaa.

  Erinomainen valinta erkkeri-ikkunalle on profiilikuva

  • Pyöreä (pyöreällä räystäsllä on usein käsiteltävä);
  • Sisä tulosteet;
  • Ohut räystäät-merkkijono;
  • Putkimaisen tanko.

  Ja mikä tärkeintä, nämä reunalistat voidaan mielivaltaisesti koristaa. Erittäin suosittu väärennettyjä tuotteita. No, ne näyttävät modernilla tyylillä, klassiseen tyyliin monissa modernia tyyliä. Räystäs voidaan koristeltu kirkkaita valoja ja jopa sen päissä.

  Ja mukava olla verhot erkkeri sarjat. Kesä ja talvi versioita, niin sanotusti. Se on kuin verhot parvekkeella - joskus niitä ei tarvita, ja toisinaan täydentävät koko kuvan. Ja erkkeri - kesällä olisi toivottavaa ollenkaan "ovozdushit" tilaa, saa hänessä kaikista asioista ilman et voi tehdä. Ja talvella haluat kodikas tunnelma, lämmin ja suojattu. Koska tekstiili- ja tulee tiheämpää, ikään loitolla kylmä.

  Tyylikäs verhot erkkeri olohuoneessa (video)

  Erkkeri - kaunis ja epätavallinen, tämä varaus eri ideoita, mahdollisuuksia, aivan uusi ja epätavallinen, ehkä, voit korjata. Tämän rakenteen ansiosta pitäisi voittaa maksimissaan ja sitten kaikki huoneessa päivitetään harmonisesti ja sulje se mielentilaan.

  Verhot design erkkeri olohuoneessa (valokuva sisätilaan)

  © 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

  Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin