verho tupsut

Verho tupsut - toimivan kodin sisustus

Ihminen on aina yrittänyt sisustaa ja päivittää kotiin. Tietenkin jokainen haluaa kotiinsa oli kaunis ja alkuperäinen. Voit tehdä tämän, on paljon mahdollisuuksia. Olkaamme viipyä yksi heistä - verho-tupsut. Tällainen koristelu on melko alkuperäinen eikä vaadi merkittäviä taloudellisia kustannuksia. Tässä tapauksessa ei ole tarpeen ostaa mitä myydään kaupoissa. Amazing sisustus, voit luoda omia käsiä. Tahansa sisustukseen lisää mukavuutta ja väriä verho-tupsut. Joten, Katsotaanpa mikä olisi sisustus, koska se on tehty itsenäisesti.

Laji hämmästyttävä sisustus - valtava määrä. Ja jos kytket mielikuvitus, voit luoda kaikkein ainutlaatuinen ja ainutlaatuinen verho-tupsut. Kaikki olemassa olevat tuotteet voidaan erottaa useita ryhmiä seuraavista muuttujista:

 1. Materiaalia. Helmiä, jotka menevät sokea kokoonpano voidaan kristallista, lasista, puusta. Se näyttää hyvältä sisustus herkkä helmiä. Ei huonompi hänelle kauneutta verho, joka on muodostettu useita komponentteja polymeerisestä hieno savi. Muovi, akryyli, strassit, paperi, kiveä, puuta, kuoret, korkki - aineet, joita voidaan käyttää valmistettaessa verhot helmiä. Voit valita mitä haluat. Lisäksi nämä kaihtimet on valtava etu. Voit aina muuttaa niitä, jos kyllästynyt vanhan mallin.
 2. asennus tiheys. Helmet melko suuri etäisyys toisistaan, ovat Fine säikeitä, annan mitään sisätilojen tunteen selkeyttä ja avoimuutta. käsitelty lasi käytetään luomaan nämä verhot. Ehkä muovin käyttöä - se on edullinen ja turvallinen. Jos helmet ovat tiiviisti vierekkäin, nämä verhot näytellä näytöt. Tämän vaihtoehdon parempi ottaa helmiä.
 3. Laajuus. Sisustus kauniisti koristella ikkunan. Mutta hyvin usein ripustaa verhot, tupsut oviaukosta. Tällainen koristelu on voitava nostaa erityinen tunnelmansa suunnitteluun. Lisäksi se luo huoneeseen tunne valon, keveyttä, ilmavuutta. Voit myös käyttää tätä elementtiä verhot erkkeri. Hän on täydellinen rajaaminen tilaa. Tällöin verhot tehdä katos tai liikkuvana paneelissa.
 4. Kiinnitysreikä. Kevyet helmet on kiinnitetty kankaaseen nauha. Se voi ripustaa melkein minkä tahansa reunalla. kestävästä muovista tai säleet otetaan raskaiden helmiä. Kukin lanka voidaan kiinnittää yhden silmukan tai renkaan, ja laittaa sen yhden koukun räystään.

Käyttäen verhot helmiä sisätilassa

Tarvitsenko samanlainen koristelu huoneessa? Mitä etuja verhot, tupsut? Kuvat esillä artikkelissa, voimme harkita hämmästyttävä sisustus, jotka hyötyvät näin epätavallisen koristeluun. Joten, mitä hyötyä on tällainen verhot:

 • Verhot koostuvat helmet ovat kauniita koriste-elementti ikkuna-aukkoja. Esimerkiksi. On laaja ikkuna matala kynnys. Tällaisen aukon, joka sopii verho kirkas helmiä. Ja jos ikkunat ovat kiinni Roman sävyjä, on mahdollista tehdä sisätilaan keveyttä. Tähän on täydennettävä aukko koristeltu tyylikäs jouset helmiä tehty kivestä tai lasista epäsäännöllisen muotoisia.
 • On huonosta suunnittelusta ja pieni asunto. Näissä tapauksissa, verhot helmiä on hyvin käytetään jakajan. Työskentelevät osa ja rentoutumisalue voidaan erottaa toisistaan ​​kaksi kertaa pituus filamenttien. Puolelta toiminta-alue on olla sokea kylmällä sävyjä vaaleansininen ja oliivi värejä, jotta ei häiritä huomiota. Puolelta virkistys on parempi tehdä lämmin ja valoisa korostus keltainen, vihreä, oranssi väri.
 • Mitä sisustamisessa oven verho tupsut. Esimerkiksi on mahdollista erottaa tällaista sisustus lastentarha. Tämä kohta sopii täydellisesti sisälle. Sen avulla voit jakaa huoneen vyöhykkeisiin. Alue tutkimus erottaa verhon keskeltä tavallinen alla tupa väri helmet. makuutila on valmistettu sinertävän vihertävä läpikuultava elementtejä. Valitsemaan paikka pelejä varten, voit käyttää värikkäitä. Näiden elementtien avulla voit luoda temaattisen kuvan.
 • Voit tehdä sisustus kuvia, peilit, ovet, vaatehuone. Tällaisiin tarkoituksiin, lanka on käytetty kiinnitetty tekstiili punos tai erillisiä renkaita. On mielenkiintoista tarkastella luotu saman ketjun lampunvarjostin.
 • Tärkein etu verhot helmiä - tunteen jatkuvassa liikkeessä. Ne elävöittävät tahansa, jopa julma ja ankara sisustus. Tämä lisää tahansa sisustukseen energiaa ja dynamiikkaa. Et tule katumaan sitä, jos sisustaa kotisi verho-tupsut.

Valitse helmiä verhoja ei ole vaikeaa, koska alue on erittäin suuri markkinoilla. Kaikki tuotteet vaihtelevat materiaali, muoto, väri, paino. Tämän vuoksi voit valita oikea komponenteista kullekin vyöhykkeelle ja huoneet. Helmet, lasi, kide, muovi, puu, paperi, savi, akryyli. Helmien muodossa, sekin on erilainen: pyöreä, timantti, neliö, suorakaide, kuutio, monitahoinen. Tärkeää! Pohjois puolella koti on parasta käyttää materiaaleja lämpimät värit. Etelässä pidetään sopivin kylmät värit.

Itsenäinen luominen verhot helmien

Luoda verho-tupsut kädet, sinun sitkeyttä ja kärsivällisyyttä. Mutta se on sen arvoista! Uskokaa minua, voit nauttia ja työstä, ja tulokseen. Joten, nyt oppia tekemään ainutlaatuinen sisustus.

Mitä tarvitset työtä? Aluksi, sinun kannattaa harkita seuraavia seikkoja:

 1. Luonnos tulevia verhoja. On tarpeen keksiä luku. Laskea leveys ja pituus. Sijainnin merkitsemiseksi helmiin. On myös päätettävä, mikä koristeet käytetään. Noviisi on parempi ottaa suuria helmiä ja tehdä yksinkertainen piirustus. Lisäksi valinnassa helmiä, muista huomioida suunnittelussa huoneeseen. Jos haluat järjestää huoneen balilaistyylinen, täydellinen ratkaisu olisi puisia verho-tupsut. Nämä koristeelliset verhot suositella käytettäväksi oviaukkoihin. Ne luovat ainutlaatuisen väri huoneeseen ja antaa sisätilojen Afrikkalainen värisävy.
 2. Laskea, kuinka paljon materiaalia tarvitaan valitun kuvion. Mieti, kuinka monta helmiä on koukussa lanka, missä järjestyksessä ja millä tiheydellä ne menevät. Noviisi päällikön tulee kuunnella neuvoja ammattilaisia. He suosittelevat ottamaan etäisyyttä helmiä 5-6 cm.
 3. Valmistella kaikkea niin, että se oli kätevä käyttää: helmet, renkaat yksittäisten kierteet, baari reikiä, Kiharuus säiettä. Sen sijaan, viimeinen osa voi ottaa linja - tämä antaa verho keveys, tyylikkyys ja läpinäkyvyyttä. Puu, kuoret, paperi on parempi käyttää karkea kierre. Esimerkiksi juutti. Nauhat satiini lanka sijaan toimia uutena koristeluun.

Valmisteltua kaikki tarvittavat materiaalit, voit edetä luomiseen:

 • Ensin sinun täytyy valita menetelmä vahvistamisesta helminauha-. Voit käyttää 2 vaihtoehtoa. Reiän läpi pujottaa lanka, tee silmukka ja sitten pujotetaan helmi. Kiinnityshelmi helmi sopii taakse ja puristuksiin pihdeillä.
 • Käytössä jokaisen säikeen on tarpeen kiinnittää massiivinen suuri helmiä. Tämä tehdään painoa. Sitten verho on sileä ja kaunis. Valmis kierre, kun se on välttämätöntä vahvistaa valmis nauhat ja räystäät. Tai voit valmistaa kaikki langat kerralla ja ripustaa ne vuorotellen. Toisessa tapauksessa, varo ettei sekoittaa elementtejä.

Hyödyllisiä Design Vinkkejä voi olla hyötyä:

 1. Paperi verhot yleensä tehdä kertaluonteinen. Esimerkiksi koukussa lanka lumihiutaleet uudenvuoden tai eläimiin päivänä vauvan syntymän.
 2. Jos olet kiinnostunut verhot, tupsut ovella, se on parasta käyttää iso lasi ja kristalli helmiä.
 3. lasi näyttää hyvin vaikuttava kuin pieni osio ikkuna-aukon. Tämä antaa vaikutelman virtaavaa vettä. Mutta lasi ei ole tarpeen väärinkäyttöä. On parempi tehdä 3-5 säikeitä helmiä erikokoisia.
 4. On pieni ikkuna näyttää orgaanisesti lyhyt akryyli verho muodossa kaaren, alkaen ylhäältä pieniä helmiä ja päättyy alaosassa suurten kiteiden.
 5. Muovi- ja savi sopii kosteisiin tiloihin - kylpyammetta tai pesutupa.
 6. Puu- ja korkki näyttää hyvältä keittiössä oviaukon. Tai kun eko-tyyliin ja maan. Ja jos haluat etno-tyyliin, on tarpeen tehdä verhot ainoa puusta.
 7. Se voidaan yhdistää, jolloin verhot ja verhot. Esimerkiksi puu helmiä yhteyden macrame.

Valinta on valtava, ei ole selkeitä rajoja. Voit tehdä monimutkainen koostumus, ja voit sijoittaa kohteita hallitsemattomasti. Tärkeintä, että piti verhot ja nosti tunnelman isännät kotiin. Tällainen sisustus tekee jokaisessa huoneessa erityistä charmia, tee se tyylikäs ja luovat tunnelmaa loma johtuen jatkuvassa liikkeessä, kevyt ja kirkas väri aksentteja. Jos et koskaan tullut mieleen variantti verhot, pitävät sitä nyt. Ja löytää uusia tunteita ja vaikutelmia. Onnea!

Verhot tupsut - epäsovinnainen lähestymistapa suunnittelussa ikkunat ja oviaukot

Olemme tottuneet laatimaan ikkunoistamme vakiona käyttäen kaihtimet tai verhot kankaiset. Mutta on toinenkin vaihtoehto, joka unohdetaan - verho tupsut.

Meidän asuntoja välittävä paljon huoneita, missä ovat perheenjäseniä. Joskus ei ole tarpeeksi tilaa tuntea yksinäinen, ja sitten alamme vyöhykkeelle huoneeseen, selvästi erottaa sen kahtia. Joskus se näyttää tarkoituksenmukaista, ja joskus ei sopusoinnussa yleinen tyyli. Hieno tapa kaavoitus tiloihin ilman ylimääräisiä investointeja ja aikaa vievää korjaukset, on ostaa verho tupsut, valokuvien näet alla.

Tämäntyyppinen kaihtimet sopivat täydellisesti mihin tahansa huoneeseen, jossa se erityistä väriä.

 1. Making oviaukkoja. Nyt monet kieltäytyvät sisäovet, että muutokset sotkevat tilaa, erillinen perheenjäseniä toisistaan, vaikka alkuperäinen ongelma kotona - liiton. Tupsu valoa oven, et paino tilaa ja samalla muistuttaa heille, että tässä on tilaa. Usein nämä verhot koristella kuisti mökillä tai suulla olohuoneeseen.
 2. Ikkunat, verhot koristaa mukaan näkymä, näyttävät täysin erilainen. He lähettävät enemmän valoa, älä tummentaa huoneeseen, ja auringonnousun tai auringonlaskun Lambent helmiä, luoden monimutkaisia ​​kuvioita lattialle ja seinät.
 3. Kahviloita ja ravintoloita, käyttämällä verhot on oviaukko tupsut, saada enemmän positiivista palautetta kävijöiltä. Tämä uusi, muodikas ja hyvin yksinkertainen ratkaisu auttaa houkuttelemaan asiakkaita.
 4. Luoda romanttinen ilmapiiri, nämä verhot ovat parhaalla mahdollisella tavalla! Sitä paitsi kiehtovia heijastuksia, he tekevät mukava rengas, joka yhdessä tunnelma illan ja kynttilät tuo täysin uusi tunne.

Kaikentyyppisiä sisätilojen fit?

Nämä verhot sopivat mihin tahansa huoneeseen, antaen sille tyylikkään ilmeen.

Fanit kirkkaita värejä ja maaleja sekä epätavallisia ratkaisuja, sopivia verhoja säikeitä ja helmiä. Voit myös käyttää tekniikkaa kudonnan ja punontaa letit. Koska verhot näyttää alkuperäisen ja erityisen houkutteleva.

Vaikeammissa sisustus voi ripustaa tupsut mustaa ja valkoista kierteet tai helmiä koukussa siimaa. Voit jopa luoda eräänlainen asennus - Pianon tai japanilaiset merkit.

Meren tyyli ja minimalistinen muotoilu sopii verhot tehty tavallista köyttä avautumiskorkeutta. Päissä köysi voidaan tehdä solmuja muistuttaa solmu tai harjalla monivärinen helmiä, lasihelmiä ja muita koriste-elementtejä.

Täysin sovi verhot ja maan tyyliin, joille yksinkertaisuus ja luonnollisuus, läheisyys helppous ja luonnon kauneutta ovat tärkeimmät ominaisuudet.

Jotta verhot tupsut omat kädet ovat helmiä, helmiä ja puuta, mutta voidaan käyttää myös ei-standardi materiaalien muodossa vanhan CD-asema, metalliketjuja ja jopa paperiliittimet. Verhot on valmistettu sellaisista materiaaleista, sopivat täydellisesti huoneeseen teini joka ei hyväksy mitään vanhaa ja klassista tai huoneeseen, jossa korkean teknologian tyyliin.

Materiaalit ovat saatavilla verkkokaupasta, voit ostaa itsellesi samalla yrittää leikata niin, että ne sulautuvat harmonisesti yleinen koostumus verhot ja tyyli huoneen.

Suosittelemme kiinnittää huomiota köyden verhot, kuin ne muistuttavat toisiaan, mutta on useita erityispiirteitä, josta löydät luettuaan artikkelin. Ehkä tämä vaihtoehto sopii sinulle enemmän.

Voit tehdä kotitekoisia verho tupsut, ottamaan lapset ja aviomies. Tämä jännittävä kokemus houkuttelee koko perheen ja mahdollistaa käyttämään mielikuvitusta.

 1. Tuotanto nauhat, jotka on asennettu kaihtimet, mutta ennen sitä sinun täytyy päättää, missä ne sijoitetaan - oviaukkoon tai ikkunan.
 2. Kiinnitä teline ruuveja tai pultteja, mutta voit käyttää kaksipuolisella teipillä tai teipillä.
 3. Zadekoriruyte kisko itseliimautuva, maalilla tai lakalla.
 4. Sen sijaan voit käyttää rautatie- ja jalkalistat.
 5. Valmista materiaalia turvaamiseksi koriste-elementtejä - pujota siima. Mikä parasta linjan, koska tehostettu vaikutus leijuu ilmassa.
 6. Vaihteessa linjan, käyttää helmiä erikokoisia, mutta muista niiden sijainti, jos haluat saavuttaa symmetrisesti. Älä unohda jättää osan siima ripustaa kiskoon.
 7. Nauhassa helmet siimaa arvo on vain niin: jokaisen helmi tehdä nippu. Tämä on välttämätöntä estää menetyksen helmiä tai silmukkaa.
 8. Kerää verho on paras kiskoon. Voit tehdä tämän ensin ohittaa linja ja sitten alkaa nauhassa jokaisen yksityiskohdan, niin voit paremmin nähdä yksityiskohtia symmetrisesti sijoitettu tai ei.

 • Kaunis kaunis ulkonäkö
 • Mahdollisuus omaan tuotantoon ja luomiseen yksilöllinen tyyli
 • Kiva ääni, kun avaat verhot
 • Tunne keveys ja yksinkertaisuus houkuttelee ja täyttää huoneen hengen vapautta
 • Huone on täynnä paitsi miellyttävä ääniä, mutta myös miellyttävä värejä, kuten verhot Lambent ja luoda kauniita kuvioita.

Jos olet päättänyt tehdä korjauksia, niin sinun ei enää tarvitse kysyä, miten ripustaa verhot on paras ja miten verhot tupsut. Nämä verhot tulee täydellinen koriste tahansa huoneeseen.

Miten tehdä tupsut oveen omin käsin

Luoda mielenkiintoinen sisustus on melko yksinkertainen nyt. Jopa ilman ammattilaisten apua, omin käsin - hieman mielikuvitusta, pari kauppareissujen ja täydellinen korjaus on valmis! Koska voidakseen muuttaa ulkoasua huoneen ei välttämättä purkaa seinät, vaihtaa lattia, harjoittaa maalaus ja muut aikaa vieviä asioita ... Joskus muuttamiseksi tunnelmaa kotiisi kestää muutaman vaaleat sävyt, muutamia uusia elementtejä sisustus, tuoreita ajatuksia.

Verho tupsut - uusi sisustus ilman korjausta

Helpoin tapa päivittää Huoneeseen valikoima lisävarusteita, kuten tekstiilejä, esimerkiksi. Ikkunareunustusten ei ole yllätys - raskas verhoja, tonnia kangas ... Ja niin haluat helposti, kevyt, arkuus huolettomuus ... Jos olet ajatellut samalla tavalla, sinun pitäisi ehdottomasti kiinnittää huomiota verho tupsut, joilla he kutsuvat niitä ihmisiä.

Niitä kutsutaan - musliini ja on useita vaihtoehtoja konservatiivinen luova. Ne sopivat täydellisesti kaikkiin sisustuksiin, ja auttaa tekemään tilaa enemmän elossa, vilkas ja samalla helposti. Lisäksi tämä vaihtoehto voit tallentaa, koska voit omin käsin luoda painoton huntu ja tehdä vähintään kustannuksin.

Lisäksi ikkunoita, tällaiset verhot ovat ihanteellisia ja ovelle. Tänään, sisustus on erittäin tärkeä yhdistetyn tilat ja musliinin täällä voit jakaa huoneen lisäksi, voit tehdä ilman sisäovissakin tehdä tupsut. Joten, joiden avulla tällaisia ​​verhot voi olla omissa käsissä:

 • täydellisesti kaavoitettu tilaa, menettämättä tilaa huoneeseen,
 • Tallenna painottomuus ja keveys sisätilojen;
 • sisustaa oviaukko ja tehdä siitä keskeinen osa sisustusta.

Etuna tästä koristelu on, että harso ei estä ilmankiertoa ja näin ollen ne ovat ihanteellisia parvekeovet, loggias, rivitalo ovi ja ikkuna-aukot. Heidän triviaali muoto herätti ystäville uutuus, he ovat aktiivisesti ispolzuyutsya nykyaikaisia ​​sisustusratkaisuja sekä on paikkansa klassinen muotoilu lähestymistapa.

Riipuksia valmistettu eri materiaaleista ja on paljon lisävarusteita. Ne voidaan tehdä:

 • yksinomaan lankoja, se on sellainen musliini, klassinen versio verhot. Se ei ole vain eri värejä, mutta erilaisia ​​kuvioita, leikkiä lanka pituus, eriskummallista yhdistelmään sekä täydentää eri aksessuarami.Takie sisätilojen tupsut näyttävät hyvältä ovet ja ikkunat, ja voi yksinkertaisesti jakaa huoneen.
 • kuten verhot valmistettu lasihelmiä, helmet eri muotoisia ja kokoisia, puukappaleiden. Tällaisissa tapauksissa on mahdollista käyttää siimaa tai siimalankaa haalistuneita tai tietyt värit. On huomattava, että voit tehdä tupsut käsillään, koska tämä toiminta on tarpeen kiddies sielulle.

Miten tehdä oman verhot tupsut

Kun olet päättänyt tyyli ja rakenne täyteläisyys, ajattele miten sopivaksi verhot sisustus.

Valmistukseen verhot omin käsin, sinun täytyy valita sopiva materiaali ideasi (kierre, siimaa, helmiä tai muita koriste-esineet); baari tai jalkalistat, joka voidaan asentaa ikkunan tai oven tai roikkua katosta; ruuveja tai ruuveilla; sekä sakset, teippiä tai maalarinteipillä. World Wide Web, voit löytää erilaisia ​​järjestelmiä piirustuksia ja malleja, mutta voi keksiä yksinomainen asia ja luoda omin käsin.

 1. Baari, josta pitää asentaa kierre voidaan koristaa - maalilla, tekstiilejä ja paperia.
 2. Merkkijono perusteella langan tai siimaa ja kiinnitä se haluttuun paikkaan ruuveilla, teipillä tai muita materiaaleja. Suosittelemme, että "kerätä" verhon roikkui muodossa, joten voit arvostaa tasapainoa eikä tee virheitä.
 3. Me sisustaa verhot käyttäen helmiä, metalli- tai puisia elementtejä, jos valitset mahdollisuuden käyttää aktiivista tekstiilejä, lanka voidaan vääntää luoda monitasoinen modulaatiot, rikastuttaa koriste lisäyksiä.