vedentyhjennysjärjestelmä omakotitalossa omin käsin

vedentyhjennysjärjestelmä omakotitalossa omin käsin - yleiset säännöt

Periaatteiden tunnetuksi järjestelmän ja vivahteita perustamisestaan ​​auttaa kaikki asunnonomistaja. Tietenkin se on tutkittava yksityiskohtaisesti paljon yksityiskohtia, koska viemäriverkostoon koostuu joukosta solmuja, joista jokainen on hoitaa tehtävänsä. Mutta sen jälkeen tutkineet näitä asioita jätevesihuolto omakotitalossa omin käsin ei ole enää ongelma, ja tämä työ pystyy käsittelemään jopa noviisi mestari.

Paljon parempi ratkaisu on veden valua omakotitalossa omin käsin. Käytäntö osoittaa, että tällainen vaihtoehto voi säästää noin 50%: n töiden kustannuksista. Tietoa siitä, miten järjestää viemäri yksityiskodissa omasta, ja sitä käsitellään tässä artikkelissa.

Suunnittelu jäteveden omakotitalossa

Suorittamaan työn järjestämisestä puhdistamolietettä, on välttämätöntä olla valmiita suunnitteluprojekti, jonka mukaan ja tehdään kaikki toiminnot. Erityisvaatimukset projektin riippumattoman suorituskyky työ ole: se voidaan esittää paperilla tai simuloitu tietokoneohjelmaan (lukea: "viemäröintihanke yksityiskodissa - on otettava huomioon"). Tärkeintä - läsnäolo järjestelmässä kaikki rakenteelliset elementit, hanat, varusteet, putket ja muut osat.

Suunnittelun tulee olla varma erottaa sisempi ja ulompi osa viemäreihin.

 • viemäriputken;
 • uninen;
 • johdotus kaikille terveys laitteisiin.

Viemäriputket - se on osa järjestelmää, joka on talon ulkopuolella ja tarjoaa kulkeutumisen viemäriin ulkopuolella. Runkoputken kokoaa valuu laitteen varastointia ja / tai käsittelyä jätevedet. Puhuminen jälkimmäisen laite kannattaa muutama sana häneltä kaikki on suurelta osin riippuu järjestelmän toiminnasta.

Parantaa rakentamisen laatua ja yksinkertaistaa asennusta, kaikki tarvittavat elementit suunnittelu mahdollisimman lähelle toisiaan, että laskemme putkien välttämään turhaa työtä. Suunnittelussa kotitalousjätevettä pitäisi alkaa valitsemalla paikka uninen, ja sen jälkeen sen sijainnin määrittämistä voit ajatella avioeron poistoputket.

 1. Valitsemalla materiaali järjestely järjestelmässä on tarpeen käsitellä muovituotteita. Niillä on monia etuja: keveys, kestävyys ja erinomainen toimintakykyä.
 2. Kun luodaan rakenteet vältettävä teräviä kulmia. Esimerkiksi, jos sen sijaan 90 asteen mutka peräkkäin vielä kaksi 45 asteen, todennäköisyys tukos tällä alueella vähenee merkittävästi.
 3. Poistamiseksi jätevesistä, keittiöt, kylpy tai pesuallas, voidaan käyttää putken halkaisija on 50 mm, mutta wc putken halkaisija voi olla vähintään 100 mm. Pituus poistoputken ei saa ylittää 1 m.

Munivat viemäriputket omin käsin

Putkien asennus - melko työläs prosessi, kuluttaa paljon aikaa, mutta erityisiä vaikeuksia toiminnassa siellä. Muuten, peruskäytön suorittamaan yksin on ongelmallista, joten päällikkö ei loukkaantunut ottaa hänen yrityksensä on ainakin yksi henkilö (lue: "levitys viemäriputket omakotitalossa omin käsin"). Sen työtahti vaikuttavat kaikkein positiivisella tavalla.

 • Erityiset pistooli käytettäväksi tiiviste;
 • ruuvimeisseli;
 • vasara;
 • punssi;
 • lyijykynä;
 • rakennus tasolla;
 • Bulgaria;
 • vannesahan.

Rakennusurakan suoritus liittyy aina joitakin virheitä ja epätarkkuuksia. Hyvin pieniä puutteita eliminoidaan itsensä kunnossa, mutta vakavia puutteita voi heikentää järjestelmän minimiin. Tarkistaa tehokkuuden sen suunnittelu on testattava asennuksen jälkeen: kaada tarpeeksi pesualtaaseen tai WC muutaman kauhat vettä ja nähdä onko mitään vuotoja. Jos on vuoto se on poistettava, ja vasta sen jälkeen suorittaa loppukokoonpano viemäröinnin (lue myös: "viemäriverkkoon omakotitalossa omin käsin - laitteen sääntöjä ja asennus").

Kaltevuus putki ja järjestelmä vapauttaa yhdiste

Noudattaminen vakio kaltevuus putken koko pituudelta on tarpeen. Yksityiskodeissa, useimmiten asennettu painovoimaa viemäriin, jonka toiminta on mahdollista painovoiman ansiosta.

 • 50 mm: n putkia on yleensä asennettu 3 cm bias metrin pituus;
 • Asennus 100 mm tai 110 mm: n putkia minimiarvo poikkeama on 2 cm.

Ulkomaisten ja kotimaisten jäteveden ääriviivat osuvat toisiinsa, ne täytyy varustaa kunnolla. Voit tehdä tämän, ensimmäinen asia luoma jäteveden vapautuminen - alue, johon on yhdistetty nousuputken ja ulkoinen viemäri linja. Julkaisu on asetettu läpi säätiön ja sen syvyys tulee olla alle jähmettymisviiva. Jos ilmasto alueella on ankaraa tai kysymys voi asentaa niin syvä, on tarpeen eristää, muuten ensimmäiset pakkaset osittain tai kokonaan lamauttaa järjestelmän.

Laite käsittelylaitoksia

On olemassa erilaisia ​​malleja, joiden avulla voit tallentaa ja käsitellä jätevesi. Yksinkertainen Tämän tyyppinen laite on cesspool. Counting sen tilavuus, luvut otetaan yleensä alueella +0,5-+0,8 kuutiometriä per henkilö. Rakennettaessa kuoppa pohja on täytetty betonilla, sivuseinät voidaan valmistaa eri materiaaleista: betoni, tiili tai estää. Ja jätevedet eivät kuulu ulos reiän maaperään, kuopan seinät käsitellään bitumi tai muuta materiaalia, joilla on samanlaiset ominaisuudet.

Syvyys ojan linjaa tässä tapauksessa on tyypillisesti noin metrin. Järjestämisestä päällekkäisiä yleisesti käytetty puulevy, täynnä bitumi alkuun (lue myös: "Drain puutalossa omin käsin - mitä ja miten"). Ohiajovaran on varustettu kaivonkanteen. Viemäreiden rakentamiseen yksityiskodeissa pitäisi tehdä sellainen paikka assenizatorskaya kone voi helposti ajaa puhdistusta.

sakokaivo - se on melko luotettava laite, joka ei ainoastaan ​​kerää jäteveden, mutta myös antaa heille hoito ja puhdistetaan edelleen nesteen valua maahan. Etuja kuuluu saostussäiliö kireys, kestävyys ja hyvin yksinkertainen toimenpide. Vaiheessa asennusta erityisiä vaikeuksia myös ei. Rakenteellisesti saostussäiliö koostuu useista osastoista, joiden lukumäärä määritetään yksilöllisesti. Optimaalinen etäisyys saostussäiliön rakennuksen - 20 m.

Kokemus osoittaa, että eniten hyvää hinnan ja laadun rakentamisen voi ylpeillä kerätty muoviosien. Tämä muotoilu tarjoaa monenlaisia ​​positiivisia ominaisuuksia, joita pitkän elämän ja korkea hyötysuhde, ja päättyen vaihdettavia osia, jotka korjata järjestelmää vaikuttamatta budjetin ja ilman suurempia vaikeuksia.

Viemärijärjestelmän tulee asentaa vähintään 20 metrin päässä talosta. Tämä rakenne estää hämärtää pohjan rakennusten ja tilat, jotka ovat päällä. Jos pohjavesi alueella puuttuvat, viemärijärjestelmän voi korvata suodatuskuoppiin että asettuminen normaalina säiliö, mutta mitat ovat pienemmät. Ylhäältä on välttämätöntä perustaa päällekkäisyyttä.

No suodatin asennetaan kun nesteen kulutus määrä on pieni ja enintään 1 kuutiometri. Valmistukseen hyvin on tehtävä ilmatiivis rakenne, jonka pohja on täytetty suodatinmateriaali: sopiva sora, kuonan tai soraa. Tällainen rakenne olisi sijoitettava lähempänä kuin 50 metrin näkökulmasta saanti juomaveden. Pohjasta kuoppa on oltava vähintään metrin pohjaveden pintatason yläpuolella.

viemäröinti järjestelmä yksityiskodissa: omiin käsiinsä, tai pitäisi palkata ammattilaisia?

Rakentamisen aikana uuden rakennuksen salaojitus on olennainen osa. Nykyaikaisella materiaaleja ja määrän hyödyllistä tietoa Internetistä opetella kunnolla suunniteltu viemäröinti järjestelmää omakotitalossa omin käsin ilman mitään ongelmia. Noudattamalla yksinkertaisia ​​vaatimuksia, voit helposti asentaa jätteen itse, sillä sinun ei tarvitse käyttää vanhentuneita vieviä materiaaleja.

Näytteet vanhentuneita materiaaleja

Moderneilla PVC-putket

Koska vanhan isoisän wc ovat menettäneet merkityksensä, varsinkin kylmän kauden, on tällä hetkellä hoitaa kolme päätyyppiä jätejärjestelmät:

 • Järjestelmä on liitetty kaupunkien kollektiivinen tai kerääjä;
 • Paikallaan pysyvä piste jätteiden keruu:

Esimerkki ilmatiiviisti suljettu vastaanottopaikkaan

 • Paikallaan likakaivo ilman pohja;

Sinkhole täytetty muodossa betonirenkaita

Esimerkki erektio Biosystem

asennus periaatteet putkistoa talon ja keräilijä kaikenlaista ovat käytännössä samat. Kaikki johdot on tarkoituksenmukaista toteuttaa kotona PVC, ja yhteyden keräyspisteestä rationaalisempaan putki IPA tekninen tarkoitus, koska sen pituus mahdollistaa besstykovochny menetelmällä. Päähaaran kytketty WC-pöntön, vahvistetaan putken halkaisija 110 mm, kaikki muut vakio vastaanottokeskukseen (pesuallas, pesukone, suihku), jotka on kytketty yhteiseen putkistoon 50 halkaisija. Ainoa vaatimus on, että kulma 2-3 vaaka-osissa, jolloin saatiin optimaalinen veden virtausta.

HDPE putki on täysin musta

Vuonna viemäri PVC putki on omat etunsa ja haittansa asennettaessa jätehuoltojärjestelmä:

 • Yksinkertainen kytkentätapa. Koko piiri on menossa rakentaja, putket ja komponentit asetetaan yksinkertaisesti yhteen toiseen;

Yleinen esimerkki yhteyden

 • Materiaalit ovat kevyitä verrattuna vaikka HDPE-aineita;
 • Yksinkertainen tapa kiinnitys, mukaan lukien pystysuoraan pintaan;

Teräs kannatin kiinnitetään seinään

 • Ainoa haittapuoli - maksimipituus vapaasti saatavilla 6 m.

Viemäröinti järjestelmä omakotitalossa omin käsin

Asennus viemäröinti järjestelmän omakotitalossa omin käsin on mahdollista kaikentyyppisille jäteveden, paitsi biokanalizatsii. Toteuttaakseen tämän vaihtoehdon, on suositeltavaa kuulla asiantuntijoita. Kaikki muu voidaan asentaa itse, mutta kun se on kytketty keskusjärjestelmä, edellyttää paketti, pätevyys asiakirjoja.

Eräässä järjestelmän jätteiden

Ensimmäinen kohde on valita tyyppi keräyspisteisiin. Kannattavin - se on yhteyden yleiseen kaupunkiin haara. Kun käyttäjä on sijoittanut asennus ja tarvittavat materiaalit ja kuukausittain maksaa symbolinen summa palveluja. Tämä vaihtoehto ei ole aina toteutettavissa Huvilan rakentaminen, mutta on olemassa vaihtoehto.

Viemärijärjestelmän yksityiskoteihin: miten järjestää. Miten suunnitella ja toteuttaa sisäisen, ulkoisen jätevesien sekä niiden käsittely - lue tätä materiaalia.

Paikallaan viemäröinti järjestelmä on yksityinen koti: syvyys tehdyn putken säiliöön

Säiliö voi olla tehty eri materiaaleista. Tämä voi olla:

 • Metallista tai muovista säiliötä;

Kapasiteetti on valmistettu metallista

 • Betonirakentaminen;

Monoliittinen katto cesspool

 • Betoni rengas on asennettu betonilaatalla.

Asettaminen alempi rengas

Tämä menetelmä on hyväksyttävä jopa veden läsnä ollessa kaivoja alueella, koska jätteen neste ei voi tunkeutua maaperään hyvä vedenpitäväksi. Ainoa haittapuoli - rahan tuhlausta ja scavengers palveluihin. Septinen, asennetaan yleensä syvyyteen 1,5-2 metriä. Putkilinja on suositeltavaa antaa alle jäädyttämistä maahan, joka voi päättää erityisellä kortilla.

Kartta piiri tason määrittämisessä maaperän jäädyttämisen, riippuen ilmasto-olosuhteista tietyllä alueella

Riippuen määrä piirtää-pistettä, varastaa työ säiliön tilavuus, mutta on muistettava, että oletusarvot assenizatorskaya kone 3 m3 eli äänenvoimakkuutta tankin pitäisi olla moninkertainen luku. Esimerkiksi jos säiliö tilavuudeltaan 5 m 3, tai maksat palveluista toisen auton tai 2 m 3 työliuostilavuuteen kerran täytetty ja muuttuvat käyttökelvottomiksi.

Tapauksessa standardin ihmisen perheen 4, ajoittain pesu, suihku, pesukone, astiat, kapasiteetti on 3 m 3 keskimäärin se on täytetty kahden viikon kuluttua.

Laskin laskemiseksi tilavuuden sakokaivojen

Miten valita seisotussäiliötä omakotitalon. Yritetään ymmärtää artikkelin ominaisuuksia eri tyyppisten sakokaivot, ja että sinun pitäisi harkita valitessaan niitä.

Varianttia, jolla on ei-paineistettu keräyspisteeseen

Kun täytäntöön tällainen jätevesi on erittäin tärkeää, että jätteen sijainti keräyspisteeseen. Vähimmäisetäisyys kotoa ja liikerakennuksissa öljypohjaan on 6-10 m. Muuten nestemäisistä pestiin maaperän ja hiekkakerroksen perusta.

 • Betoni rengas on asennettu valua alusta;

keräyspisteeseen, tehty kaksi rengasta

 • Tiili suoritusmuodossa öljypohja;

Väliset raot tiilien avulla nestemäistä jätettä vuotaa

 • Kytketty yhteen järjestelmään metallista tai muovista tynnyriä reikiä.

Esimerkkinä kaksi rumpua, ne voivat olla

Kun tehdyn viemäri yksityiskodissa, vallihauta suositellaan tehtäväksi, joiden kaltevuus kulma on suurempi kuin noin 2-3 tehokkaamman prosessin. Syvyys kuoppa on erilainen kussakin tapauksessa, riippuen päällä mitat ja sen järjestely suhteessa sivuraiteelle.

Perusperiaatteet laitteen viemäri

Lukumäärästä riippuen viestinnän valua pistettä piirretään kaavio sisäputki sijainti. Saat kätevästi järjestelmän piirretään kuvaaja. Kun kyseessä on rakentamisen kaksikerroksiset rakennukset, jotta säästää materiaaleja on suositeltavaa on wc ja toissijainen purkupaikan mahdollisimman lähelle keräilijälle. Pääsäiliön on asennettu pystysuora viiva kaikissa kerroksissa suunnitellun, kaikki myöhemmät järjestelmän osat on kytketty sarjaan valtatien.

Piirijärjestelyn tärkeimmistä jakoputken

Suositeltava jokainen pieni asia mies yksittäisten tyhjiöventtiilistä. Venttiili sijaitsee etäisyydellä enintään 6 m vesilukon kylvyssä tai upota.

Esimerkki tyhjiö venttiililaite

Ajolaite ilmanvaihdon nousuputken

PVC-materiaalien kokoonpano tekniikka on erittäin yksinkertainen, koska mikä tahansa putki voidaan leikata haluttuun kokoon. Myös, kukin solmu, jossa on suljetun järjestelmän suositeltu täydentää hätätilanteessa sovitin, jos tukkeutumisen tai sovittimen suurempi halkaisija.

PVC-putki Yhdiste

Esimerkki soveltamisen sovitin 50mm 110mm

Solmut sijaitsevat jääviin tiloihin, on suositeltavaa yhdistää saumaa. On suositeltavaa välttää kulmat 90, se vähentää tukkeutumisen.

Tiivistysaine levitetään päälle kumitiiviste

Kaavio mahdollisesta toteutuksesta teräviä kulmia

Toimintaperiaate vesilukon

Vesi venttiili estää tunkeutumista epämiellyttäviä hajuja jäteveden huoneessa. Hänen laitteella on sama rakenne, vain erot ulottuvuuksia. Vesi toimii tulppa.

Kiinnittää huomiota! Kun kyseessä on pitkään käyttämättömänä ilman hyväksikäyttöä vesi haihtuu ja vesilukon menettää toiminnallisia ominaisuuksia.

Järjestelmä vesilukko laite

Tarvitseeko minun eristää viemäriputki (video)

Lausunnoista on jaettu.

Olisi täydennettävä videon tekijän! Putki ei peremerznet jos ei salli täydellinen täyttö säiliön kylmä kausi, koska veden pinta tällaisessa tapauksessa täyttää osan putken ja putken halkaisija tilavuuteen vettä voidaan pakkasenpuremat halla.

Esimerkki ylitäyttö

Alipaineviemärijärjestelmiä putket ja venttiilit

Nämä kaksi käsitettä ovat tuntemattomia useimmille ihmisille, jotka eivät liity ammattiin LVI. Näiden kahden tekijän - estää ilman poistuminen järjestelmässä tyhjennettäessä suuren määrän vettä tai puhdistavien työskentelee aikaan evakuointi jätteiden keräyssäiliö.

Yksityiskohtaisia ​​tietoja näistä elementeistä on asennettu kädet viemäreissä omakotitalon, video:

Kuinka paljon vettä valua omakotitalossa omin käsin

Hinta PVC-materiaalien on melko edullista.

Metalliin verrattuna kollegansa, PVC komponenttien avulla voit helposti ja nopeasti suorittaa viemäriin yksityiskodissa. Hinta yksittäisten komponenttien ja kokonaiskustannukset yli käytettävissä.

Hyödyllistä tavaraa ja käytännön vinkkejä

Epäilemättä, viemäröinti asennus on helpoin rakennusvaiheessa verrattuna sähkön tai pystytyksen seinien, mutta tässä vaiheessa on monia sudenkuoppia. Tässä on luettelo joitakin niistä:

 • Ostaessaan putki ja komponenttien saatavuudesta kumitiiviste pistorasiaan. Hän usein menetetty;
 • On erittäin suositeltavaa liittää viemäriputkeen ilmanvaihtojärjestelmään;
 • Tapauksessa standardi asettaa veden kulutus pistettä (yksi WC, kaksi pesuallasta, pesukone, suihku), asentamiseksi viemäriputkeen ei ole tarpeen, on mahdollista rajoittaa tyhjiöventtiili;
 • Laatiessaan PVC-putket vallihauta seuraamaan nivelet, koska epävakaa yhdisteet tilaa;
 • On erittäin suositeltavaa asentaa hätätilanteessa ulostulo puhdistamiseen viemäri. Se asennetaan mahdollisimman lähelle putkeen puilta talon, käytettävissä olevaan paikkaan.

Verrattuna muihin vaiheisiin rakentamisen, salaojitus on erittäin helppo asentaa, paitsi biokanalizatsii. Kuulla asiantuntijoita, tai poimia Ammattikirjallisuusmateriaalin, koska ajattelematon toimet voivat tuhota bakteerien varastosäiliöön. Esimerkiksi puhdistin wc perusteella kloorin, bakteerien palautetaan viikolla.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Ihmettelen kumpi on parempi ottaa halkaisija piireissä jos esimerkiksi Haluan tehdä hyvin ...

Omasta kokemuksesta voin sanoa, että se on helpompi palkata ammattilaisia, kaksi vuotta sitten päätin serkkuni ja setänsä samostoyamtelno tehdä viemäreitä niiden alueella, vaikka olin ja rakennusalan kokemus ja ymmärrys, tämä tehtävä osoittautui liian raskas, aikaa ja vaivaa on käytetty hyvin paljon. Niin silti paljon helpompi palkata toimivaltaiselle miehistö, vaikka mielestäni mnoige minua mnogut ole samaa mieltä.

Totean, että artikkeli on erittäin informatiivinen, oikeastaan ​​antanut useita tärkeimmistä asioista harkitsemaan rakennettaessa viemäri. Itse hän ei ryhtynyt tapauksen ja uskottu asiantuntijoita tietysti jouduimme maksamaan siitä työstä, mutta se on ottanut kaikki laatua ja kuinka monta vuotta on kulunut, ei ongelmia, ei edes evakuoitu ei kerran, nähnyt hyvä salaojitus on tehty.

Olen omakotitalon, johon haluat tehdä hyvä viemäröinti järjestelmää. Päätin tehdä sen itse. Jos se on hyvä ymmärtää, että ei ole kovin vaikeaa. Minulla on naapuri oli tekemässä ja kaikki on hyvin, hän onnistuu. Päätin tehdä kuvio sivuston. Olette kaikki hyvin yksityiskohtaisia ​​maalattu, täytyy sanoa! Saat hinnan tehdä osoittautui paljon halvempaa kuin syy työntekijöitä. Olen tyytyväinen työhöni, kiitos paljon!

Mielipiteeni - se on parempi palkata ammattilaisia, kuten jäteveden on vakava asia. Ei aina aloittelija voi ymmärtää oikein kaikkialla, vaikka nyt on paljon avoimen lähdekoodin ja noudettavissa. Omakotitalossa kutsuimme asiantuntijat - kaikki tehtiin nopeasti, tehokkaasti, ei ole varma, että hänen miehensä olisi voinut hoitaa hyvin kaikki

jättänyt kommenttia peruuttaa vastaus

© 2017 Aquatic-Home.ru. Kaikki oikeudet pidätetään

Internetin tietosanakirja noin apuohjelmia kotona

 • Sivukartta
 • Kysy asiantuntijalta
 • Ehdot ja tekijänoikeus
 • Ota hallinnon

Kopiointi ja materiaalien käyttö on kielletty!

vedentyhjennysjärjestelmä omakotitalossa omin käsin

Asuu hänen talonsa, on aina halu olla itse ja perheellesi parasta majoituksen ja se on tällä perusteella, on tarpeen pohtia kulusta viemäriverkkoon tärkeä ero on kyky tehdä oma riippumaton veden valua.

Jos viettää oman viemärit, voit tallentaa melko suuri määrä rahaa, mutta se on erittäin tärkeää tehdä kaikki rakennustöihin ja täyttävät tarvittavat vaatimukset. Kun otetaan huomioon ulkoasu talon pitää valita viemäröinti järjestelmää.

Suunniteltaessa kotiin, asiantuntijat suosittelevat antamaan pieni kaappi, ja että sen on oltava kylpyhuoneeseen tai johto paikalleen koko viemäriverkostoon. Järkevä ratkaisu olisi ottaa kaikki vesi- (pesuallasta, suihku, wc, ja niin edelleen), joka keruuputkista.

Suurin osa teoksista liittyvät rakennus- ja asennustyöt viemäreiden, pää asennus ulkoinen tai sisäinen kuivatus. Teokset sisälle taloon kutsutaan työt, jotka liittyvät kanssa putkiasennukset kylpyhuoneeseen, suihku, wc ja niin edelleen.

No, ulomman teoksia ovat kaikki asiat, jotka tulee asettaa alla talon. Esimerkiksi, putki järjestelmä (se on tarpeen syöttää kaikki epäpuhtaudet ja puhdistuksen jäteveden kuoppa).

Ennen rakennustöiden aloittamista tarpeen laskea oikein viemäriverkkoon, jotta voidaan varmistaa korkea laatu työtä koko viemäriverkkoon.

 • Ensinnäkin nyt määritellä, kuinka paljon vettä käytetään. Vesi menee vesihuollon ruokaa, vettä, wc huuhtelu ja kylpyhuone vedellä uimaan. Et voi myöskään ottaa huomioon kuluvia vettä (astianpesukone, pesukone ja niin edelleen). Jos väärin laskea vesi-, se voi ylivuoto kuoppaan, jossa se sulautuu. Voidakseen suorittaa laskelmia tarpeen käyttää jäteveden kulutusta normit yhdelle henkilölle.

Lasketaan miten paljon vettä menee kyseessä olevista toimista päivässä, ja mainitsevat kustannukset taulukossa.

Yleiset säännöt viemäri omakotitalossa

Ennen laskemista jäteveden ja sen suunnittelussa on otettava huomioon yleiset säännöt viemäri yksityiskodissa.

Tahansa viemäri on noudatettava yleisiä sääntöjä rakentamisen:

 • Leveys kaivannon olisi kaksikymmentä senttimetriä;
 • Syvyys kuoppia on tehtävä jäädyttäminen tasolla;
 • Vähintään kaltevuus viemärijärjestelmien on olla enemmän kuin 7 mm;
 • Pohjaan ojan tulisi eristää hiekkaa ja kuonaa.

Mitä se on sisätilojen salaojitus:

 • Jätettä vastaanotin - laite, joka käsittelee luonnollisen jätteiden;
 • kotimaan viemäriverkostoon - tarvitaan estämään tukosten;
 • Paikallinen puhdistus jätteen tapahtuu eniten jätevesistä.

Jotka putket voidaan käyttää rakentamiseen kodin viemärijärjestelmien:

 1. valurauta;
 2. polypropeeni;
 3. PVC.

Tyypit valurautaputkien:

 • Liekinpoistolaitteet - toisella puolella, ne ovat valmiita asennettaviksi holkki, johon kumi tiivisteet on asetettu;
 • ilman kelloa - tämä putki on täysin sileä ja tasainen puolelta (sisä- ja ulkopuolella), ja niiden yhdistetty toisiinsa ruostumattomasta metallista kaulus, jossa on kumitiiviste.

Ominaisuudet valurautaputkien:

 • Suuri lujuus ja luotettavuus putkien;
 • Valurautaputkia kestävät syövyttäviä prosessien
 • Ei kohdistu alkali hapot;

Kestävyys korkean ja matalan lämpötilan olosuhteissa, sekä äkillisiä lämpötilan;

 • kestävyys;
 • Kohtuullinen hinta;
 • Valurautaputkia - ympäristöystävällinen.

Tähän mennessä on olemassa monenlaisia ​​Polypropeeniputket. Jokaisella on omat etunsa ja haittansa, ominaisuudet ja helppokäyttöisyys.

Sisäinen rakenne putkien samanlainen rautaa, mutta sillä erotuksella, - byvayut vahvistettu tai vahvistettu putkia. Vahvistamattomat, se on parasta käyttää toimittamisesta kylmää vettä.

Mitä on sisällä vahvistettu Polypropeeniputket:

 • Putken ulkopuolella on päällystetty ohut kerros polypropeenia, ja sisällä - paksu polypropeenia, johon on lisätty polyetyleeniä;

Katsotaanpa analysoida tarkemmin useita edustajia polypropeenia:

 1. PN kymmenen. Halvin hinta ja keskimääräisen laadun polypropeenia putkeen. Putki on kestettävä jopa neljäkymmentäviisi astetta, mikä tarkoittaa, että jos haluat käyttää sitä vesihuollon talossa, se on vain kuljetukseen kylmää vettä.
 2. PN kuusitoista. Se on parempi laatu ja vahva vesi, maksimi veden lämpötila - jopa kuusikymmentä astetta. Tällainen putki on sopiva kuljetukseen kuuma ja kylmä vesi. Mutta kun ajatellaan, että keskimääräinen lämpötila kuuman veden ja seitsemänkymmentäviisi astetta, se ei ole välttämätöntä pitää kestävä putki ehdokas.
 3. PN kaksikymmentä. Ehkä tämä on paras putki keskellä hintaluokkaan esitteli nykypäivän rakentamisen markkinoilla. Kiehuvat sata astetta ei vahingoita sisäisen rakenteen, kuten putki.

PVC - rakennusmateriaalina jolla on seuraavat edut:

 • Resistenssin avata tulen;
 • Kestävyys äkkinäisiä lämpötilan olosuhteissa;
 • PVC-putki on hyvin joustava, mutta vahva, mikä mahdollistaa sen käytön munivien vesihuollon kaukaisissa paikoissa. Ansiosta erityinen pinnoite putken sisällä se ei muuta veden kemiallinen koostumus;
 • Tämä putki rengas on korkea kovuus.

Erilaisia ​​PVC putkien:

 1. Kohtuullinen hinta;
 2. Korroosionkestävyys;
 3. Toiminnan korkea ominaisuudet;
 4. Asennuksen helppous.

Tämä viemärijärjestelmän omakotitalon ja tuodaan valuta vesi.

ulkona viemäröinti laitteet:

 • Jätevesien orgaanisen jätteen;
 • Yleinen jäteveden (esim wc ja kylpyhuone);
 • biosuodattimen;
 • Vaihdin hyvin;
 • Likakaivo tai septitankki.

Likakaivo on erittäin kätevä omakotitalon, koska ei tarvitse pelätä puhdistusta (kaikki epäpuhtaudet suodatetaan ja ulos varikolle muodossa lannoite). Mutta jos se on väärin tehdä laitteeseen suodattamiseksi juominen alueen lähteille saattaa vaurioitua.

 • Vähennä maanpintaa;
 • Asenna ylimääräisiä jätteitä.

Suljetussa astiassa kuin varastosäiliössä

Säiliön jätekuormitusta - säiliö, joka kerryttää kaikki alas kaikki jätteet ja jätevedet. Tank kahden viikon välein tulee puhdistaa.

Yksinkertaisin suoritusmuoto maaperäpuhdistus - yksikamarisen saostussäiliö

Saostussäiliö koostuu kamera - se on käytännössä likakaivo, nenä, yksi arvosanoin muodossa saostussäiliö on enemmän kuin hyvin pohja, joka on tiheästi peitetty hiekalla - sepeliä kerros.

Ylivuoto kaivot, sakokaivojen - kaksikamarinen saostussäiliö

Varastointi kaksi kameraa teettää jäte on suoraan hyvin suljettuun pohjaan ja toinen alaosassa hyvin sepeli.

Maaperä ja bioremediaatio - septinen kentän kanssa suodatuksen

Tämä on vielä vakavampi järjestelmä vedenpuhdistus monimutkaisen suodatusjärjestelmä.

Kun itse, Saostussäiliön koostuu:

 • Ensimmäinen osasto (joka vastaanottaa jäte);
 • Toinen osasto (siihen mene jätettä);
 • Kolmannen osaston (vedellä täytettyyn säiliöön ja asennettu biosuodattimen);
 • Infiltrator (näyttää kaikki epäpuhtaudet, ympäristön suojelu).

luonnon puhdistusasema - septiseen Biosuodattimen

Rakenteen Käymäläjätesäiliöt Biosuodattimen:

 1. kirjaudu;
 2. ilmanvaihto;
 3. Rengas numero yksi;
 4. Rengas numero kaksi;
 5. plug;
 6. Kalvo, jossa on reikiä;
 7. Retainer Biosuodattimen;
 8. Asuminen VOC;
 9. Muita Biosuodattimen;
 10. Tasosihti ykkönen;
 11. Exit.

Keinotekoinen puhdistusasema - septinen ottaa paineilman syöttöjärjestelmään

Rakenne Saostussäiliön puhdistukseen keinotekoisia:

 • Valuta hyvin;
 • Ilmastussäiliöstä ensimmäisen vaiheen;
 • Muita öljypohja;
 • Ilmastus numero kaksi;
 • Kolmas selkeyttimen;
 • Vapautuminen jäteveden ilmassa.

Suosituin versio jäteveden omakotitalossa

Suosituin versio jäteveden omakotitalossa - sisäinen salaojitus. Sen suosio on saanut koska asennuksen helppous teosten korkean suorituskyvyn ominaisuuksia lopullisesta hinnasta ja demokraattinen.

Miten saada viemäri kädet

Johtuen siitä, että sisäinen kuivatus on yleisin on antaa hänen katsoa esimerkki siitä, miten tehdä omat viemäriverkkoon.

On parasta ensiksi rakentamaan viemäriverkostoon sisälle taloon. Suunniteltaessa tarvetta pohtimaan tarvetta sijainti kaikki tärkeät palvelut. Se on myös erittäin tärkeää huomata, että WC varten veden poistamiseksi käytettyjen putkien halkaisija yksi sata - yksi sata ja viisitoista millimetriä.

Niiden etuja Valurautaiset putket ovat seuraavat:

 • luotettavuus;
 • halpuuden;
 • Pitkä käyttöikä ja korkea suorituskyky.

Jos putki ei ole muodossa pehmeät linjat ja kaareva, se kääntyy olisi tehty muovista polvet (ne tulisi taivuttaa kulmassa neljänkymmenenviiden asteen). Tällainen kulma mahdollistaa edelleen muodostumisen estämiseksi tukkeutumista, joka poistaa vaikea tehtävä.

Mutta ennen kuin kaikki tämä on tarpeen kehittää järjestelmän viemäriverkostoon. Voit tehdä tämän sinun täytyy:

 • Saat täysimittainen suunnitelma kodin. Mahdollistavat itse (jos sinulla on tarvittavat arkkitehtikoulutuksen tai tilata suunnitelman ammatillinen rakennusalan yritys);
 • Määrittele sijainti nousuputket;
 • Koneessa kotiin korostamalla paikkoja jossa tulee olemaan kaikenlaisia ​​laitteita ja LVI-liitännät yleiseen viemärijärjestelmään,
 • Seuraava raschertite, Kuten parlamentti tapahtua putki;
 • Jos sinulla on monikerroksinen rakennus, edellä mainitut vaiheet on toistettava jokaisessa kerroksessa talon;
 • Mittausalueen putken ja nousuputken;
 • Viimeinen vaihe on, rascherchivayte ulkojärjestelmä omakotitalon jätevettä. Ulkopuolisen sisältää kaikki putken ulkopuolella kotiin, ja johtavat altaaseen.

Viemäröinnin kytkeä mono split ja hitsausmenetelmä.

 1. Irrotettava liitäntä on käytössä varusteet putkien liittämiseen toisiinsa;
 2. Hitsaus putket - yhdiste, jolla on viemäriputken (sama tyyppi) toistensa kanssa.

Asenna nousuputki paras vessassa - kätevä sijainti. Nousuputki voidaan asettaa avoimen ja suljetun menetelmällä.

viemäriputkien - se on eräänlainen jatkoa nousuputken; Yksinkertaisesti sanottuna - putki, joka näkyy katolla avolouhoksen.

Poistoputki tarvitaan:

 • Laajentaminen viemäröinti palvelun
 • ilman tunkeutuminen yleiseen viemäriverkostoon varten nesteen kiertoa ja sen lähtö;

ongelma viemäröinti - putkisto, joka sijaitsee alla perusta talon.

Saat kaiken mitä tarvitset ongelman:

 • putket;
 • plug;
 • peruuttamisesta;
 • tee;
 • Kappaletta putken ylimääräistä holkki.

Kun asennat ulkoista valua, pidä mielessä seuraavat:

 1. Paljon aikaa olet sitä (talon tai huvilan);
 2. Ihmisten määrä talossa asuvat;
 3. Pohjaveden pinnan;

Tyhjennysputket jaetaan 2 päätyyppiä:

Kuten käytäntö osoittaa, vaikeimmista ongelmista asentamisen viemäreihin yksin makaa putkia. Suorittaessaan kaiken työn itse, se on parasta soittaa hänen avustajansa toiseen, mikä edelleen myönteinen vaikutus nopeuteen ja työn laatua. On myös hyvin tärkeää ennen töiden munivia putket varmistua huollettavuus tiiviyden koko järjestelmä on asennettu, ja vasta sitten alkaa työt.

sakokaivo - se on yksi tärkeimmistä hoidon tilat. Sitä käytetään loppuun hoitoa kotimaisten ja kaupallisten veden. Tarkoitus sakokaivojen - jäteveden keruu ja käsittely.

Suositukset viemäri toiminta:

 1. Ennen rakentamista viemäriverkoston jättää hänet tarkka suunnitelma ja laskea virtausnopeus;
 2. Asennuksen aikana viemärijärjestelmän älä unohda asentaa hanat (estämään tukoksia) ja käsittelylaitoksia;

Munivat viemäröinti omissa kodeissa on varsin ajankohtainen, koska ilman kaikkia kodin mukavuudet, johon me nykyajan ihmiset ovat tottuneet (kylpyhuone, wc, pesukone ja astianpesukone, ja enemmän - paljon enemmän), emme voi kuvitella elämää kanssasi.

Kuten on käynyt ilmi, itse asennus viemärijärjestelmän - melko monimutkainen ja erittäin vakava asia, ja jos sinulla ei ole kaikkia tarvittavia tietoja ja taitoja saniteetti- asiassa se on parasta kuulla päteviä ammattilaisia ​​apua ja palveluja.

On erittäin tärkeää selvittää, minkä tyyppiset jätevesien tarvitset, otettava huomioon kaikki ominaisuudet maan ja pohjaveden pinnat, jotka tapahtuvat alla tontin, laatia yksityiskohtainen ohjelma - suunnitelma, jossa kaikki ulkoiset ja maanalaiset viemärijärjestelmä näytetään yksityiskohtaisesti.

Click to peruuttaa vastaus.

lähetä yhteistyö: [email protected]

Kopiointi materiaalia ilman viittausta lähde on kielletty. Kaikki oikeudet kuviin ja teksteihin omistaa juliste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin