Vauvan hoitopöytä

Muuttaminen levyt sängyllä

Paljon uusia kohteita perheessä lapsen syntymä näyttää huolehtimaan hänestä, kuten Muuttaminen levyt. Tämä lisävaruste, vanhemmat voivat nopeasti vaihtaa vauvan vaipat, vaihtamaan vaatteita se. Kaikki, jotka ovat valmiita täydentämään perheen, sinun täytyy oppia lisää ominaisuuksia tämän valinnan taulukossa.

Tuote on jäykkä runko. Rakenteessa voi olla valmistettu metallista, puusta, muovista ja kiinnitetty puolin sänkyyn. Pinta voi olla muuttaa eri pehmeys-. Joskus niputettu vielä vedenpitävä patja. Reunoille muodostuu erityisiä pehmeät rajat ja rajoittamalla kiinnitysnauhoilla niin, että lapsi vahingossa putosi ja loukkaantui. Joissakin malleissa sivuilla on lokerot, nauhat, taskut tai koukkuja varastointiin tarvittavat varat hoidosta, lasten kosmetiikka.

Mitä hyötyä on irrotettava hoitopöytä sängyllä

Special kannettava lauta on monia etuja:

 1. Se tekee diapering menettely turvallisempaa.
 2. Tämä taulukko - täydellinen valinta asukkaille pieniä ahtaita asuntoja, jotka eivät saa laittaa täyden läppä muuttuviin pukeutuja.
 3. Pelenalnik pystyä mukautumaan paitsi sängyssä, mutta toisaalta huonekalu.
 4. Tuote on kompakti, kevyt. Se on kätevä siirtyä paikasta toiseen.
 5. Pelenalnik erittäin helppo pestä ja puhdistaa.

Crib muuttuviin pöytä on haittapuolensa:

 1. Käyttää tuotetta liian pitkään ei toimi. Heti kun vauva on liian mobiili, se on vaarallinen.
 2. Jos lapsi kasvaa nopeasti, pöydän voi olla liian pieni hänelle.

Mikä pitäisi olla laatu aluksella muuttuviin

Valitessaan tuotetta, sinun täytyy kiinnittää huomiota useita tärkeitä kriteereitä. Muuttaminen levyt on pinnasänky on välttämättä valmistettu materiaalista, joka ei vahingoita terveyttä lapsen. Pintapinnoite vettä hylkivä, ei liukas ja se olisi hyvin puhdistettava. Jos alue huoneen avulla, sitten ottaa pelenalnik se olisi tilava. Suurempi se on, sitä kauemmin voit käyttää sitä.

Muista tarkistaa, että luotettava kiinnitys korjata hallituksen sängyllä. On tarpeen varmistaa vahvuus hihnojen olevan suojausten vauva. On suositeltavaa kiinnittää huomiota vain malleille, jotka on korkea suojaava tyynyt sivuilla. Joskus ne ovat myös läsnä ylä- ja alapuolella. Nykyaikaiset muutoksia voidaan varustaa kansi taskut tai osastoja eri asioita.

Mallit hoitopöydät vauvoille

Monet valmistajat lasten tuotteita tuottavat pelenalniki vauvansänkyä. Vanhemmat usein aikovat ostaa niitä etukäteen. Jos tarvitset pöydän vaippa muuttuvat, katso malleja, jotka ovat suosituimpia:

 1. "Aurora". Laadullinen swaddling aluksella puuritilä kanssa emäksen, sivulaippojen ja kosteutta hylkivää maalipinnoittaa Öljy-.
 2. "Parallel Classic Fairy." Halpaa malli, joka on puurunko. Peitetty pestävä kosteutta kestävästä materiaalista.
 3. «GLOBEX--rinnakkaisliitäntä". Taulukko on saatavilla useissa väreissä. On puu pohja rajoittimet, pinnoite vahakangas.
 4. «GLOBEX Comfort". Hoitopöytä sängyssä tehty muodossa hevosenkengän. Turvallisesti. Vlagoottalkivayuschey päällystetty pehmeällä materiaalilla. Puskurit turvaavat lapsen putoamisen. Mallia voidaan käyttää useissa väreissä.
 5. «GLOBEX Kääpiö." Kompakti Muuttaminen levyt pieni pinnasänky.
 6. "Fairy Suite". Pöytä puinen pohja, pehmeä öljy-kangas pinta ja kolme suojahelma.
 7. «Maltex». Pöytä vaneri pohja, pehmeä pestävä pinta PVC-kalvo. Täytteenä vaahto. Sopii lapsille, jotka painavat enintään seitsemän kiloa.
 8. "Lokakuu". Valmistaja tarjoaa valikoiman Muuttaminen levyt värikkäitä piirustuksia laadultaan erinomaista. On olemassa useita malleja kannessa jota vedetään stadiometer.
 9. "Fairy". Valkoiset ja hunajaa aluksella. Kiinteästi sängyllä. Varustettu baari pitää vaippoja tai pyyhkeitä. Lievä pohja siellä, tuotteet valmistetaan massiivikoivua.
 10. ItalBaby. Swaddling pinta sängyllä emäksen MDF ja PVC-pinnoite, näkyy valkoisena ja beige värit.
 11. Ber Ber Arena. Pelenalnik sängyllä kovaa alustaa, pidike ja pestävä kansi.
 12. MICUNA. Pelenalniki lukitusmekanismi, jolloin ei välttämättä irrottaa rakentaa jättää pois yksi laippojen.
 13. BeBe Confort amplitudi. Variantti korkeat laidat ja irrotettava patja pestävä hygieeninen. Varustettu puoli säilytysastiat erilaisten lasten tarvikkeet.
 14. Ceba Baby. Monivärinen swaddling pinta on kova pohja puusta, vahakangas päällystetty kolme laipat. Tukevasti kiinni sänkyyn.

Alla olevassa taulukossa on esitetty hintaluokka suosituin pelenalniki tarjotaan vähittäiskauppa lastentarvikkeet ja verkkokaupoista:

Arvioitu kustannus ruplaa

Parallel Classic Fairy

Keiju, valkoinen ja hunajaa lauta

BeBe Confort Amplitudi

Miten asettaa pöydän sängyssä

 1. Poista matto aluksella.
 2. Aukkoon, aseta hihnat ja turvallinen solki, kunnes se napsahtaa, tarttumalla reunaan sängyn. Kiristä ne. Hallituksen olisi tiukasti vasten sänky, eivät liiku pois.
 3. Laittaa patjan päällä.

Video: swaddling lauta sängylle Venäjän tuotannon

Ekaterina, 34 vuotias

Ensimmäinen lapsi vaihtaa vaipan tai hieronta vain laittaa hänet sohvalla, erittäin namuchalas, takaisin särki hirveästi. Kun hän sai tietää hänen toisen raskauden, tajusin että Muuttaminen levyt sängyssä minulle on välttämätön, koska suuri lipasto laittaa minnekään. Hyvä asia, se on kätevä vaihtaa vaatteet ja swaddle vauva, mutta hän tuli nopeasti meille pieni.

Kristina, 25 vuotias

Muuttaminen levyt antoi joku perheen mieheni enkä edes miettiä, onko sitä tarvitaan. Meillä on "Fairy" pehmeät puskurit. Nautin siitä pidän, mutta täysi rinta ei riitä. Missään laittaa vaippoja, voiteet ja muut lasten kosmetiikkaa. Jos valitset kalusteet muuttuvat itse ottaisin iso pöytä.

Valentina 29 vuotias

Kun lapsi oli hyvin pieni, hän asui meidän huoneessa, ja se on hyvin lähellä. Miehensä osti Muuttaminen levyt, hän pelasti minut kovasti. Hänen vauvan vaipat muutin, ei se massazhik. Pese lauta hyvin helposti, se painaa hieman. Kun poika kasvoi, lainasin hallituksen on useita tyttöystäviä, mutta se on edelleen hyvässä kunnossa.

Voinko tehdä ilman hoitopöytä

Hoitopöytä valokuva

Periaatteessa se on mahdollista. Tämä ei ole tuote ensiarvoisen välttämätöntä, ja jos taloudellisista syistä, sinun täytyy luopua ostoksensa - älä masennu! Kaikki käsittelyt voidaan suorittaa tavallisella pöydän munimia peiton. Tärkeintä tehdä pehmeä puskurit sivuilla hätävara Kapalointitila. Välttämätön eriä hygieniaa vauva voidaan sijoittaa taitettava kirjahylly, aseta vieressä pöydän. Ja äiti kätevä (ei tarvitse ajaa minnekään Zelenko tai korva sauvat), ja aina valvonnassa sisuksen, koska on mahdotonta jättää hetkeksikään!

Muuta vauvan vaippa ja voi olla sohvalla, mutta samaa mieltä, että hoitopöydät vauvoille ei käytetä ainoastaan ​​muuttamalla vauva. Ne lapsi ottaa ilma kylpyjä, tekee ensimmäinen yritys nostaa pään, kaatuessa ja ryömiä hänen vatsaan. Ja kaikki nämä toimet eivät ole kovin hyvä tehdä pehmeälle vanhempien sänkyyn, vielä tukevalle alustalle.

Joten, lähdetään takaisin meidän keskustelunaiheen ja nähdä kun muuttamatta taulukon voi tehdä? Yksiselitteistä vastausta on yksi - jos äidit ovat selkävaivoja, sinun hoitopöytä. Toissijainen "plus", joka vinkkejä asteikot ostaa huonekalu vastasyntyneen kuuluu helppokäyttöisyys ja toimivuus. Mutta miten valita käyttöikä on asia, nyt harkita.

Aloitetaan siitä, että Kapalointitila voi olla liikkuva ja paikallaan. Entinen sisältää taitto ja roikkuu hoitopöytä, sekä swaddling aluksella. Toinen ryhmä voi sisältää taulukon, kirjahylly ja pukeutuja muuttuvien pöytä. Miten voisi ymmärtää kaiken tämän monimuotoisuutta?

Valita tietty malli, sinun täytyy luottaa vain kaksi komponenttia. Kysy itseltäsi: mitä toimintoja on suoritettava Kapalointitila ja missä hän seisoo?

Aloitetaan kokoontaitettava pöytä. Se koostuu yleensä metallijalkojen (joka on muodostettu tyypin saksien) ja muovinen pöytälevy reunuksilla. Tämä on hyvä mobiiliversion, joka voidaan taittaa milloin tahansa (omistajat pieniä asuntoja, lause sinulle), tai toiseen paikkaan, kuten ottaa mökin tai vierailulle hänen isoäitinsä.

Folding hoitopöytä kuva

Tällaisia ​​malleja hoitaa tehtävänsä täydellisesti: pöydälle, äitini viettää kaikki manipulointia lapsen kanssa, ja tarve hygieniatuotteita tallennetaan yksi tai kaksi hyllyä, jotka sijaitsevat altaan alla. Taittuvat pöydät voi olla amme uimiseen, rakennettu irrotettavan alkuun.

Hoitopöytä taitto

Hoitopöydät Kylpyamme

Niistä miinuksia voidaan todeta, ettei säilytystilaa lasten asusteiden lisäksi taittojalkapöytiä ovat varsin herkkiä lattian epätasaisuutta - lattia on epätasainen kokoontaitettava pöytä swaddling on epävakaa.

Toinen asia - paikallaan hoitopöytä, hyllyt. Se on samanlainen kuin edellinen versio, vain neljä jalkaa Tämän mallin ovat vakaita lattialla, ja joskus ne on varustettu lukitus pyörät. Muuten, nämä kaksi mallia ovat samanlaisia ​​- samat työtason ylhäältä ja sen alla laatikot hyllyillä.

Pöytä swaddling kuva

Hoitopöydät vauvavalokuva

Omistajat pieniä asuntoja varmasti pidä katsoa Kapalointitila seuraavat mallit: Riippuvat vauva hoitopöytä ja hoitopöytä. Keskeyttämistä tai kuten sitä kutsutaan, hoitopöytä seinä on saranoitu työtaso, joka on kiinnitetty seinään. Tämä muotoilu muistuttaa jotain kokoontaitettava pöytä, mutta on korkeampi, äitini oli kätevä hoitaa lasta. Loppujen menettelyt, työtaso takaisin alkuperäiseen asentoonsa ja seinää vasten, joten se ei vie hyödyllistä elintilaa. Joissakin malleissa on pieni hylly suunnittelussa, joka tallentaa tarvikkeita hygienian lapsi. Mutta ne ovat hyvin pieniä, ja laittaa vain tärkeimmät ja ehkä hoitaa vauvaa paljon asioita - vaippoja, vaippoja, vaatteita. Tässä tapauksessa ulostulo voi olla hylly, seinällä vieressä drop-Kapalointitila.

Folding hoitopöytä seinälle

Wall hoitopöytä kuva

Wall hoitopöytä kuva

Uudemmat mallit seinän Kapalointitila varustettu erityisellä pidike vaippoja.

Taiteseinä taulukko swaddling

Wall hoitopöytä vauvoille

Käytössä Muuttaminen levyt kiinnittää huomiota myös vanhempien elävät ahtaissa asuinolot, joissa se ei ole mahdollista sijoittaa täyden Kapalointitila. Se on työtaso kahdella tai kolmella puskurit turvallisuuden lapsen - se voidaan laittaa vanhempien sänkyyn, pöydälle tai asentaa pinnasänky. Vaihtoehtoisesti mobiiliversio Kapalointitila tällainen Muuttaminen levyt sängyllä sopii täydellisesti!

Muuttaminen levyt sängyllä

Hoitopöytä sängylle valokuvaa

Hallitus muuttamiseksi lapsen pinnasänky

Niille vanhemmille, jotka voivat ylpeillä suuri koko kylpyhuone, sijoitettu sinne Kapalointitila. Voit käyttää taitto tai kiinteä taulukko vedenpitävä materiaali tai muuten ostaa monitoiminen malli - hoitopöytä, kylpy.

Hoitopöydät Kylpyamme Photo

Hoitopöydät Kylpyamme

Kiitos tämän mallin, sinun ei tarvitse kantaa kylvyn jälkeen vauva toisessa huoneessa ja siellä naamioida sen, kaikki toimenpiteet voidaan tehdä aivan kylpyhuoneessa. Kapalointitila kylpy ja sijaitsee sopivalla korkeudella, jotta äiti ei väsy uimisen ja pukeutuminen murusia. Lisäksi säiliö voi olla varustettu kätevä letku valua vettä, tärkeintä sijoittaa pöydälle lähelle hanat.

Sopia, että Kapalointitila kylpyhuoneessa on erittäin kätevä - heti vedenkäsittely on mahdollista muuttaa lapsen vaatteet, vaikka ei äkillinen muutos lämpötilan, joka ei ole kovin miellyttävä lapsi. Jos arvostaa tämä sopii hoitoa murusia ja paikka kylpyhuoneessa ei yksinkertaisesti ole, niin obzavedites Muuttaminen levyt, jotka voidaan asentaa esimerkiksi pesukoneen.

Hoitopöytä valokuva

On myös malli, jossa Kapalointitila ja tarjotin, jotka on asennettu suoraan aikuisen kylpy. Mutta ne eivät ole kovin suosittuja maassamme, joten he eivät löydä kaupoissa, mutta nyt on mahdollisuus ostaa tavaroita toimitus mihinkään maahan - käytä sitä, jos todella tarvitset sitä.

Hoitopöytä kylvyssä

Lopuksi, hitaasti ja harkitusti, tulemme mukavin ja toimiva malli Kapalointitila - Vauvojen rinnassa. On varsin massiivinen, vie paljon tilaa, joten voit asentaa sen vain, jos lapsi on oma huone.

Tärkeimmät massa laatikot muuttamiseen suunniteltu siten, että tulevaisuudessa sitä voidaan käyttää tavallisena kaappi laatikoilla. Niissä on yleensä irrotettava tai saranoitu Muuttaminen levyt on lipasto, joka taitettuna on ylimääräinen hylly ja sen jälkeen ei estä käyttämään lipasto oikeaan käyttötarkoitukseen.

Jos vertaamme eri malleja lasten lipasto hoitopöytä, tulet huomaamaan, että erityisiä toiminnallisia eroja. Kaikki ne ovat alhaiset kaappi, jossa on paljon laatikoita, joihin aluksella vaippa muuttuu. Kotona kuin ne voivat olla erilaisia ​​- julkisivu väri ja luotettava materiaalin valmistuksessa (koska materiaali on joko massiivipuuta tai laminoidun lastulevyn).

Myös valmistajat tarjoavat ostaa muuttuviin pukeutuja kuviolla, joka "elvyttää" sisätilojen ja tehdä siitä ripaus lapsuuden. Pääsääntöisesti piirustus suoritetaan eturinta Painatusmenetelmässä tai menetelmää maalauksen - tässä tapauksessa kirkas ja värikäs kuva, joka koristaa tahansa lastentarha.

Muuttuva kuvio pukeutuja

Lipasto hoitopöytä kuva

Lasten lipasto hoitopöytä

Päätteeksi Katsauskauden Vauvojen laatikot haluaisi asua tähän malliin, joka samanaikaisesti yhdistää plagiaatti, pukeutuja ja Kapalointitila - täällä yksi pitkä puolin sänkyyn kiinnitetään laatikkoa pull-aluksella Kapalointitila. Ottaen huomioon niin suuri yleinen huonekalut lapsille, jotka voivat asettaa oman tilasi vain suuret huoneet samanlainen malli 3 in 1 harvoin tavata, mutta ne ovat todella mukavia. Tämä huonekalut sijoitetaan yleensä keskelle huoneen joka oli vapaa pääsy jokaisen elementin.

Vuode hoitopöytä

Matkasänky hoitopöytä

Kuten näette, hoitopöytä voi olla mitä tahansa - moderni valmistajat ovat yrittäneet ottaa huomioon kaikki toiveet naisten ja tehdä lastenhoidon vähiten hankala. Riippumatta tulevaisuuden sen sijainti, toiminnot ja mitat huonetta, olet varmasti löytää sopiva malli.

tehty täydellisesti, rakastan sitä!

Article erinomainen! Kiitos.

Erittäin informatiivinen, kiitos

Olen hieman eivät ymmärrä ... on mahdollista tilata tai vain tietoa siitä, millaiset pöydät ovat Vauvojen?

Hoitopöytä vastasyntynyt

Vauvan kalusteet pitäisi olla kaunis, kompakti ja toimiva. Pääaihe sisätiloihin ensimmäisten kuukausien vauvan elämä on hoitopöytä vauvojen yhdistettynä lipasto. Jos yksinkertainen aluksella diaper muuttuviin kestää enintään kuusi kuukautta, lipasto voi olla hyödyllistä lapsen kouluun. Tämä hankinta on useita etuja, ja on noudatettava tiettyjä sääntöjä.

Kotimainen valmistajat tarjoavat vaihtoehtoja Hoitopöytä taittuva rinnassa ja neljä - kuusi laatikkoa pituus 60 -. 80 cm korkeus ja 94 cm: n pituudelta taittamattomassa tilassa swaddling vyöhyke saavuttaa 75 cm Fringing helmiä PVC, joka vastaa hygieeninen, esteettinen ja käytännön vaatimuksia ..

Jotkut kehittäjät mallin sijasta ison yläluokka ja on kaksi pientä avointa hylly tarvikkeille lastenhoitoon.

Volumetrinen laatikot Useimmat päästä korkeus 1 m. Niiden leveys on 98cm ja syvyys tulee 48 cm.

Yhdistetty kalusteet vauva on erittäin helppokäyttöinen ja voit tallentaa hygieniatuotteita ja vaatteita yhdestä paikasta. Samalla paikka muuttuviin optimaalisen tilava. Se sopii kaiken tarvittavan, aina käden ulottuvilla.

Nykyaikaisen muotoilun ja monenlaisia ​​malleja, voit valita vaihtoehto, joka on ihanteellisesti sovi sisätilojen huoneen yhdistettynä muihin huonekaluja. Lipastot, pääsääntöisesti ovat puuta. Näiden huonekalujen pidetään jalo ja antaa tilaa kodikas tunnelma.

Mitat ja optimaalinen paino suunniteltu helposti kuljetuksen rinnassa tahansa huoneen. Suurempaa liikkumisen helppous säädetty pyörien.

malleja liittyy usein poistamista yläreunassa linjan, kääntämällä huonekalut säännöllistä lipaston tai pöydän esikoululainen. Joissakin suoritusmuodoissa taulukko voidaan taittaa. Ja rinnassa hyvin pitämään suosikki leluja, kirjoja ja koulutarvikkeita.

Merkittävää näiden huonekalujen on kyky tehdä omat kädet suunnittelemalla tarkalleen malli, joka on kätevin ja sopivat täydellisesti mitat huoneen.

Lisäksi pääkohde, hoitopöytä voit suorittaa lisätoimilla: vaippojen, pukeutuminen, hygienia, päivittäiset harjoitukset ja hierontaa.

On välttämätöntä, että pöydän pinta on kiinteä ja luotettava. Mallista riippuen, tuki voi olla erilainen. On tärkeää, että taulukko oli paitsi toimiva, mutta myös turvallinen.

Valinta korkeudesta rinnassa täytyy keskittyä omaan kasvuun. Johtuen usein lähestymistapa pöytään, sinun täytyy löytää optimaalinen korkeus käden asento oli kätevä, ja ne eivät tunnoton.

Paras malli on universaali rinnassa tyttöjen katsotaan standardi, joka on 5 laatikkoa. Tässä tapauksessa, neljä on samankokoisia. Viides laatikko tallentaa kaikki vauvan tarvikkeet, on kaksi kertaa niin suuri.

Tuotteiden valikoimaa on tarpeen kiinnittää huomiota ympäristöystävällisiä raaka-aineita. Puinen lipasto ei aiheuta allergisia reaktioita. Ei ole tarpeen hankkia vaihtoehtoja peitetty halvalla muovikalvolla. Se voi aiheuttaa vauvalle myrkytys.

Jotta vältettäisiin ulkonäkö siruja tai naarmuja, sinun täytyy tarkistaa läsnäolo lipasto karkea ja epätasainen pinta.

Keskittyminen väri huoneen sisustus huonekalut, sinun täytyy suosia kevyempiä sävyjä pastelli ryhmään. Tämä väri on miellyttävää ja rauhoittava. Samaan sävy rinnassa hyvin sovi mihinkään sisustukseen.

liikkeen mekanismi on oltava hiljaa ja varustettu closers liikettä. Kosteisiin puhdistus tehdään helposti, lipasto tulee olla kaksi etujalat ja takapyörien.

Vastasyntyneille tyttö siltti poika ei osunut eikä loukkaantua, on parempi olla ostaa huonekaluja kanssa teräviä kulmia. Lisäksi jos malli rinnassa tasainen pinta ei anna puoli, se ei sovellu hoitopöytä. Ostamalla sellainen asia, ehkä lisätä reunuksen, joka on tarpeen turvallisuuden vauva.

Laiha lohtu asema-alueella vain sopii vastasyntyneille, joten sinun täytyy valita malli, jossa on suuri pöytä, kätevä ja äiti ja murusia.

Hinta näiden huonekalujen eroaa merkittävästi yksinkertainen laudat swaddling. Siksi tulevat isät yrittävät usein etukäteen tehdä mukava, monikäyttöinen, kompakti koko ja huonekalut omin käsin. Usein lipaston laatikot koristeltu piirustuksia tai kuvioita.

Tässä tapauksessa, on aina mahdollisuus vaihdella laatikoiden lukumäärä ja rungon muoto. Että ruho voidaan käyttää puusta, metallista tai puusta levyt hyvälaatuisia. Rinta kansi voi olla läpinäkyvä lakka, joka on resistentti ulkoisille vaikutuksille, tai ympäristön seos. Puinen työtaso, yleensä on suojaava aita. Ne voivat olla litteitä tai pyöreitä, muodossa rullat.

Rinta hyvin jauhaa hänestä onnettomuuksien välttämiseksi. Joskus velhot tekevät saranoitu kansi vaihtamiseen. Tämä lisää pinta-ala taulukossa.

Usein rinta malli, paitsi laatikot, tarjoaa erityisiä osia, hyllyt tallentaa vauvan tarvikkeita. Enemmän mukavuutta ja kestävyyttä rinnassa voidaan varustaa taulukon vedenpitävä patja tai erityisiä pehmeää vahakangas materiaalia. Tässä tapauksessa joustava patja optimaalinen jäykkä pohja on hyvin kiinnitetty pintaan rinnassa.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.