Väripaletit suunnittelijoille

Väripaletit suunnittelijoille

Entä kehittääkseen omaa ohut muotoilu? Yksi tärkeimmistä osista tätä menetelmää, ellei tärkein, on väripaletti.

Olemme jo puhuneet paljon ohut muotoilu. On esitetty monia eri esimerkkejä tämän menetelmän käytöstä. Entä jotta voidaan kehittää oman versionsa? Yksi tärkeimmistä osista tätä menetelmää, ellei tärkein, on väripaletti.

Tyylikäs muotoilu - se on menetelmä, joka ei käytä mitään ylimääräisiä vaikutuksia tai kaikkein yksinkertainen ja ei sisällä kolmiulotteinen elementtejä. Vaikutuksia, kuten varjoja, viisteet, kohokuviointi, ja kaltevuudet ei käytetä litteä muotoilu.

Jotkut ovat kutsuneet ulkonäkö yksinkertainen litteä muotoilu, vaikka tämä ei aina tapahdu. Ulkonäkö sinänsä yksinkertainen, intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen, joten se on yhä suositumpi vaihtoehto mobiili käyttöliittymät sekä vaatesuunnittelua vaihtoehto web-suunnitteluun.

Tyylikäs muotoilu toimii kirkas, rohkeita värejä, ja kun se tulee väripaletti, useammin suunnittelijat haluavat käyttää monenlaisia ​​värejä.

Toinen asia, joka tekee ohuen muotoilun eri kannalta väriä. suunnittelijat käyttävät väripaletti vain yksi väri ja lisätä kaksi - kolme, neljä tai useampia värejä. Useimmat näistä ovat valoisia, täysin tyydyttyneitä värejä, jotka ovat vastakkaisia ​​kuten harmaa ja musta.

Kun se tulee väri litteä rakenne monien perinteisten sääntöjä yhdistelemällä värejä ohitetaan, ja käytetään paletti jotka kattavat sateenkaaren useita värejä.

Kaikki että näemme tasainen väri muotoilu on yhdistelmä sävyn ja kylläisyyden. Suunnittelijat voivat käyttää paljon värejä, jotka täydentävät toisiaan, että siltä osin kuin värien asetetaan, onko väri on seurausta ensisijaisen tai toissijaisen väriyhdistelmä, ehkä tämä väri on aivan ulos toiselta puolelta väripaletti ja sisältää värit musta tai valkoinen sävyjä.

Kun se tulee väripaletti, usein litteä muoto on erittäin kyllästetty kirkkaita värejä, retro tai yksitoikkoisuus. Tämä ei tarkoita, että nämä ovat ainoat vaihtoehdot, mutta tänään, trendi on kasvanut vasta, nämä vaihtoehdot ovat nyt suosituin.

kirkas väripaletti usein ominaista ohut muotoilu, koska se on erilainen tunne. Kirkkaat värit toimivat erityisen hyvin verrattuna perinteisiin, myös tummaa taustaa vasten, luoden kontrastia ja houkutella käyttäjän silmään.

FlatUIColors.com on suuri käynnistin luettelo joistakin suosituimmista sävyt litteä muotoilu. Aloittaen kirkkaan sininen ja vihreä, keltainen ja oranssi viimeistely. Sivusto on hyvä alku käyttää litteän muotoilun projektin, koska voit valita ja ladata erilaisia ​​värejä ja väriyhdistelmiä. (Henkilökohtaisesti pidän harmaan ja rauhallisilla sävyillä.)

Jos haluat liittää omia kirkkaita värejä litteä muotoilu, valitse yksinkertaisuus ja tällaiset värit ovat samaa sävyä ja kylläisyyttä.

Huomattavia esimerkkejä: Kokeile näitä väriyhdistelmiä yhdessä tai erottaa ryhmissä luoda ohuemmiksi väripaletti. Jokainen näistä väreistä asetetaan valkoinen tai musta tausta suuren vaikutuksen.

suosittu värit: Sininen, vihreä ja violetti

Retro värit ovat myös suosittu valinta työskenneltäessä litteä muotoilu.

Nämä vähemmän tyydyttyneitä sävyjä perustuvat kirkas väripaletti, mutta johon on lisätty valkoista jotta ne lievempää. Retro väripaletti sisältää usein paljon oranssia ja keltaista, ja joskus punainen tai sininen.

Usein näet ensisijainen ja toissijainen värejä käytetään retro paletit työskenneltäessä litteä muotoilu, pehmenemisen vuoksi sävy.

retro esimerkkejä: Retro värit toimivat parhaiten, kun ne saatetaan esiin hallitsevana värejä. Yhdistä ne kuvia tai hillityt värit parhaat tulokset.

suosittu värit: Oranssi, persikka tai tummansininen.

Yksiväristen pariksi litteä muotoilu ovat saamassa suosiota nopeasti. nämä väripalettia vedoten yksivärinen, musta ja valkoinen, luoda elävä, mutta erinomainen paletti.

Useimmat Yksiväristen järjestelmiä käyttäen kahta tai kolmea väriä kuin pohja. Suosituin väri valinta, näyttää siltä, ​​sininen, mutta monet suunnittelijat haluavat Yksiväristen järjestelmien perusteella musta (harmaa esimerkiksi), tai kuten punainen, napit.

Toinen vaihtoehto on luoda vaikutus käyttämällä monotoninen pieniä poikkeamia väri. Jos alkaa lisätä sinisen ja sävyjä vihreä ja luoda kaavio, sini-vihreä väri.

Yksitoikkoinen värit ovat erityisen suosittuja mobiilisovelluksia ja mobiili malleja.

monotoninen esimerkkejä: Aivan kuten muidenkin väripalettia, monotone järjestelmissä on käytettävä myös kontrastia. Sekoita sävyt eroaa pohjavärin. Aloita tyydyttyneen (100%) ja varjostaa 50%, 20% ja 8%.

Ainoa asia, joka todella tekee tasainen suunnittelutyössä - niinhän uusi ja jännittävä suuntaus.

luominen väripaletti, joka vastaa sävyä projektin, joka osoittaa käyttäjille, miten käyttää sivusto on visuaalisesti mielenkiintoinen ja hauska. Kiinnittämään huomiota paitsi jotkut perinteiset sääntöjen värien lisäksi myös oman maun luomaan tasainen väripalettia.

Pääse mestarikursseja ja huippuluokan puhujat perustuu hyödyllistä materiaalia

Alustavia oppitunti web design jossa kirjoittaja puhuu asetusta, ohjaimet ja modulaarinen verkkoon.

Mikä ajaa ihmiset luopumaan työskennellä yrityksessä, joka kesti niin paljon aikaa ja vaivaa?

Tiimimme kiinnitetään erityistä huomiota muutoksia suunnittelussa maailmassa. Se auttaa aina pitää sinut ajan tasalla uutisia ja innovaatiot tällä alalla.

Kuka on koko pino suunnittelija ja mikä on spesifisyys työnsä? Tästä koko pino suunnittelija vastaa hankkeessa.

FREELANCE.TODAY

Noin Freelance, Luovuus ja suunnittelu

Miten valita väripaletti?

Eri värejä ja sävyjä vaikuttavat eri tunteita ja yhdistykset. Myös värit vaikuttavat käsityksemme suunnitteluun. Ei ole väliä minkälainen rakenne - sisustus, tai Mobiilisovellus - väriyhdistelmä on hyvin tärkeää. Vain muutama vuosisata sitten, värien valinta, eli pigmentit, oli hyvin pieni. Maalit valmistettiin erilaisia ​​mineraaleja, ja kasvi- ja käsityöläiset tuolloin melko helppoa valita samanvärisiä. Nykyaikaiset suunnittelijat ovat paljon vaikeampaa - käytössään valtava määrä värejä ja on joskus tuskallisen vaikea löytää harmonisesti yhdessä väriä.

Jokainen suunnittelija ratkaisee tämän ongelman omassa. Jotkut ovat intuitiivisia, kääntämällä sävyt lähes sattumanvaraisesti, kun taas toiset systemaattisesti valmistamaan paletti, ja sitten käyttää niitä työssään. FreelanceToday tarjoaa tutustua eri menetelmien valinnan väripaleteista jotka ovat yhteisiä kuuluisa suunnittelijat.

Callie Hegstrom, suunnittelija Make Media Agency, sanoi: "Aluksi olin tekemässä kuvia jotain kaunista. Se voi olla kukkia, auringonlasku riippumatta. Niin saan valmis väripaletti ja nyt tarvitsee vain eristää valokuvasta perusvärejä, jotka ovat varmasti olla sopusoinnussa keskenään. Voin sitten avaa kuva Photoshop ja käyttää pipettityökalun tehdä uusi paletti. Jopa helpompi tehdä paletin käyttämällä työkalua kuten Photocopa. Yksinkertaisesti ladata kuvan pidit ja saada valmis paletti. "

Taiteilija Marc Chagall sanoi: "Kaikki värit ystäviä naapureitaan ja ystäville niiden vastakohtia." Mitä hän tarkoittaa? "Kanssa" Chagall kutsutaan sävyjä, vieressä väriympyrässä, kuten sininen ja. Mutta "ystäville vastakohtia" ovat heidän edessään väriympyrässä eli sininen yhdistetään eri sävyjä oranssi.

Kanadalainen suunnittelija Cindy Kinash viljeltyjen Mind virasto sanoo, "kun käytät vesiväri näyttää syvyys varjossa tai vastaavia väriä voidaan käyttää, vain muutamia sävyjä tummempi." Tämä menetelmä on valita hyvä värien on yksi parhaista. Käyttämällä ystävällinen värit ja yhdistämällä ne kontrastivärejä, voit saavuttaa uskomattomia tuloksia - sinun tarvitsee vain osata käyttää väriympyrän.

Koska riippumatta suunnitteluperiaatteet Väriprofiilien pysyy samana, on mahdollista kiinnittää huomiota siihen, miten muodostavat väripaletti sisustussuunnittelijat. Brittiläinen suunnittelija Helen Genovan jakaa hänen kokemuksensa: "Kun teen sisustus, käytän sääntö, joka pätee graafisen suunnittelun. Töissä käytän pääväri, sen osuus on 60%, ystävällinen sävyt (30%) ja 10% on aksentti väri. Jos paletti tuntuu liian laiha, voit lisätä muutamia sävyjä, jotka ovat "ystäviä" on hallitseva väri, vaikka se ei ole välttämätöntä jakaa aksentin, olisi jätettävä, miten se oli. "

Jos sinulla on vaikeuksia kanssa valikoima värejä, katso lähialueiden muotoilun alalla - on mahdollista, löydät inspiroivia esimerkkejä.

Niki Laatzen, omistajan kirjapainon ja tallentaa suunnittelijoille, kertoi, kuinka hän löytää näyttäviä väripaletin ja miten niitä käytetään teoksessaan: "Aina kun näen kuvan tai piirrosten kukkia, josta pidän, teen kuvan tai kuvakaappaus ja tallenna niitä. Sitten kun minun täytyy valita värin paletti, minä vain käydä läpi kaikki tallennetut kuvat ja löytää aina on jotain innostavaa. "

Etsiä hyviä esimerkkejä yhdistetyn värit voivat olla missä tahansa - museoissa, kirjoissa, aikakauslehdissä ja tietenkin Internet. Voit myös käyttää tätä sivustoa kuin Pinterest, jossa voit luetteloida ja tallentaa monenlaisia ​​väripalettia.

Joskus todistettu tapa värien, kuten väriympyrä, ei auta luomaan paletti. Tällöin voit valita värit kuten ennen vanhaan, käyttämällä Pantone tuuletin. Joskus kannattaa siirtää pois näytöstä ja keskityttävä digitaalisen ja fyysisen näytteen väriä. Kelly Hegstrom selittää käyttö fani sävyjä teoksessaan: "Joskus on hyvä olla tuuletin käsillä, varsinkin kun et ole varma, mitä varjossa monitorissa näkyy oikein tulostettuna. Myös tuuletin on hyötyä, jos asiakas tarvitsee joitakin erityisiä väriä - juuri näyttää hänelle tuuletin ja ongelma on ratkaistu itse. "

Pantone voi olla erittäin hyödyllistä työtä graafisten suunnittelijoiden - avulla puhaltimen voit luoda tarkat väripaletin, joka ei vain säästää aikaa, mutta myös antaa ei hätää, kun se tulee painatus painotuotteet.

6. OTA kukkia LUONTO

Silmämme tottuvat värejä, joita useimmiten löytyy luonnosta. Luonnollinen väripaletti näyttävät aina hyvältä - koska ne ovat meille tuttuja. Suunnittelija Gary CO-OP Agency sanoi: "väriyhdistelmät ovat rajattomat. Maisemat, hedelmiä, lehtiä, kukkia - kaikki luonnolliset, saatavilla ja vapaa inspiraation lähde. " Gary työskenteli Etelä-Afrikassa, ja siksi sen paletti lämmintä ja valoisa, koska luonne tässä maassa.

Jos suunnittelija tarkoituksella käyttää erilaisia ​​värejä, esimerkiksi, on tarpeen edustaa Rainbow - on yksi asia. Sinun tulisi kuitenkin välttää käyttämällä liikaa värejä. Rodrigo saksalainen muotoilija Chilestä, suosittelee kolme väriä suunnittelussa. Jos vaadimme lisäväriä, niiden on oltava vähemmän vastakohtana pohjaväri.

Esitellään fontin Marty luotu hänen Rodrigo käyttää kolmea väriä - pinkki, vihreä ja musta. Samalla hän pelaa rakenne, saavuttaa halutun kontrastin.

Joten jos sinulla on vaikeuksia kanssa valikoima värejä, tai olet epävarma niiden väripaletin, kysy itseltäsi, jos voit vähentää värien ihanteellinen - kolme. Joskus tämä menetelmä on erittäin tehokas.

8. Värivalikoima riippuu aiheesta

Getting värin valinta, sinun täytyy aina harkita aiheeseen. Olet työskennellyt sivuston urheilua tai liiketoiminnan aiheista? Tai projekti on omistettu kauneuden ja muodin? Mieti, mitä värejä täydellisesti vastaamaan annetusta aiheesta. Luot mainosta kauneussalonki? Ei ole tarpeen tehdä sen tummat värit. Ja jos olet työskennellyt urheilu aikakauslehti - mikä väri tarvitset? Kunkin aihepiirin voi sanoin kuvailla - kuten muodin voidaan luonnehtia adjektiiveja kuten "tyylikäs", "söpö", "tyylikäs" ja urheilu - sanat "dynaaminen", "aggressiivinen", "kirkas".

Salome, suunnittelija Graphic Box virasto, tarjoaa ensin alustavan suunnitelman väripaletin, ja sitten vähitellen valita sopivin värein. "Esimerkiksi tarvitsen" romanttinen "purple - hän sanoo. - Vai Haluan käyttää "söpö" vaaleanpunainen. " Salome ehdottaa käytettäväksi tunteita tarkkojen värien sovituksen - tämä menetelmä auttaa luomaan paletti, täysin vastaa teema. Hän myös uskoo, että suunnittelijoiden tulisi tutustua väriteoriaan ja lukea erilaisia ​​materiaaleja, joissa se kerrotaan siitä, miten ihmiset kokevat eri väriyhdistelmiä.

9. KÄYTTÖ HAE Pinterest temaattinen paletti

Pinterest löytyy myös useita väripalettia luoma suunnittelijat ympäri maailmaa. Ian Barnard perustaja Vintage Design Co, kertoo kuinka hän käyttää Pinterest: «Jos olisin tehnyt luoda juliste rantalomaa, niin olisin käyttöön hakuja sivuston kyselyn" kesä väripaletti 'ja valitsisi sopiva vaihtoehto.'

COLORlovers - luova yhteisö, jossa ihmiset asuvat eri maissa, luoda ja jakaa muiden osallistujien väripalettia ja kuvioita. Jäseneksi yhteisö sinulla on pääsy yli 3,7 miljoonaa. Valmis väripalettia.

Jos etsit inspiraatiota ja haluavat saavuttaa tuloksia käyttämällä epätyypillisten värit, ammatillinen yhteisön apu on erittäin hyödyllistä.

Väripaletit suunnittelijoille

Neuvoja valinta väripalettia suunnittelun

Terveisiä kaikille lukijoille!

Me kaikki tiedämme, että värit ja niiden sävyt voivat aiheuttaa monenlaisia ​​yhdistysten ja tunteita, mikä tarkoittaa, että ne vaikuttavat käsitys brändin. Toisin sanoen valinta väri on suoraan riippuvainen menestyksen suunnitteluun.

Tutkimukset osoittavat, että hyvin valittu parantaa merkittävästi värin tunnistusmerkkaukset (jopa 80%), on kiinnostava, parantaa käsitys visuaalisia viestejä.

Onneksi ne ajat, jolloin väripaletti rajoittui pieni joukko luonnollinen pigmentti, ovat poissa. Kun ihmiset saavat maali mineraaleista, kasveista ja eläimistä. Tänään lavalla synteettisiä pigmenttejä ...

Kuitenkin tehtävänä taiteilijan ja suunnittelija tämän ei tullut helpommaksi. Päinvastoin, jos tällainen eri värejä, valita sopiva paletti hankkeen muuttuu usein jauhoja. Esimerkiksi Colourlovers Internet-yhteisö edustaa lähes 8 miljoonaa väriä ja yli 16 miljoonaa mahdollista väriyhdistelmiä hex!

Tässä artikkelissa aion antaa joitakin tehokkaimpia tapoja rakentaa onnistuneita väriyhdistelmiä suunnitella hankkeita, jotka ovat onnistuneita suunnittelijat valtavassa verkossa. Muistaa ne ja käyttää sitä aloittaa seuraavan projektin.

1. Etsi inspiraatiota ympäröivästä maailmasta

Ottaa kauniita värisommittelusta, ja sitten vain käyttää sitä mallina työskenneltäessä Photoshopilla tai Illustrator. inspiraatio voi olla mitä tahansa: fragmentteja luonnon, hedelmiä ja ivoschi, esineet, eläimet, ...

Joten, jos sinulla on kuva, joka kuvaa houkutteleva väri koostumus. Käyttää sitä luoda paletin. Tämä menetelmä on vielä helpompaa työkaluja kuten Photocopa ja Adobe Color. Lähetä kuva ohjelmaan, tutkia sen värimaailma ja kerätään paletin.

Kun taiteilija Marc Chagall työskenteli väripalettia, hän seurasi yksinkertaista sääntöä: "Värit ovat ystäviä naapuriensa kanssa ja rakkaudesta vastakohtia".

Tässä "ystävät" viittaa analogiseen värejä, eli ne, jotka ovat vierekkäin väriympyrässä. Mitä "suosikki", ns Chagall täydentäviä värejä, jotka ovat vastapäätä toisiaan väriympyrässä.

Kinash Cindy (Cindy Kinash), suunnittelija Viljelty Mind, uskoo luominen varjoja akvarelli värit olisi sovellettava analogisen värin.

Tässä projektissa, Cindy Kinash vaaleansininen rinnakkain tumman sininen ja violetti, tämä tekniikka auttaa saavuttamaan syvyyteen.

Tämä temppu toimii lähes kaikissa tapauksissa. Kokeilla analoginen värimaailma kun lisäät varjoja otsikoissa tai piirtää rajat tausta. Yleensä nämä värit täydellisesti yhteen toistensa kanssa, koska ne näyttävät. Löydä oma ainutlaatuinen yhdistelmä, valitsemalla viereisen värien ympyrän!

Tämä menetelmä on sinulle hyötyä, vaikka sinulla ei ole halua tai aikaa käsin kaivaa väri koostumuksissa. Nykyään web löytyy paljon hyödyllistä verkkotyökaluja, joka tekee työn puolestasi. Esimerkiksi Adobe Color (entinen Kuler).

3. Lainaa värit sisustus

Eri alojen suunnittelu voi olla avuksi toisilleen, kun se tulee väriä. Esimerkiksi, suunnittelijat sisätilan tarvitaan varmistamaan harmonia läpi eri kuvioita ja värejä esineiden, jotka täydentävät toisiaan.

Ja tässä se voi olla hyödyllistä todeta, että käytän usein. Se koskee sekä sisustus- ja graafinen suunnittelu: 60%: n hallitseva väri, 30% sekundaarisen väri, korostus, väri 10%. Jos haluat syöttää neljännen ja enemmän värejä, tee se kustannuksella toissijainen väri (tai määräävä). Mutta joka tapauksessa, älä koske accentual.

Tutustu muiden luovien alojen ja selvittää itselleni jotain uutta värien käytön. None luova markkinarako voi olla ilman väriä! Jos tarkastellaan huolellisesti sisustus huoneet ja rakennukset eteesi avautuu kokonaan uusi maailma upeita väriyhdistelmiä ja tekniikoita.

4. Pidä väri, josta pidät

Aina tallentaa suosikki väripalettia tulevaisuutta. Jos näet kuvan tai valokuvan värejä, joista pidän tai muille, aina ottaa kuvakaappauksia tai lähettää sen suosikkeihin.

Kun tarvitset hyvää väripaletin, katso kansion tallennetut kuvat "inspiraatiota" ja valita jotain sopivaa.

Etsiä inspiraatiota kaikkialla: moderni muotoilu ja historiallisia maalauksia, Internetissä ja paperille.

Luultavasti tietää, mitä hyötyä sivustoja voi olla kuin oman Pinterest, koska siellä voit tallentaa ja luetteloida kaikenlaisia ​​digitaalisten palettia. Ja mitä tehdä fyysisiä esineitä, jotka aiheuttavat olet lennon mielikuvituksen?

Suunnittelija ja kirjoittanut kirjan "varastaa kuin taiteilija" Austin Kleon tarjoaa on erityinen kansio ja laita se kuvia eri suunnittelu esineitä ja esimerkkejä väripaletit haluat.

Jos luet lehteä, älä unohda lainata se kaunis esite. Jos ilmaantui postilaatikkoon moniste epätavallisella värimaailma, laita se kansioon. Tulevaisuudessa se tulee teidän jatkuvaa inspiraation lähde!

5. Trust Pantone väriopasta

Joskus digitaalinen ympyrä ei yksinkertaisesti riitä. Sitten se on parempi katsoa poispäin näytön ja turvautumaan enemmän perinteiseen tapaan - että paletti Pantone.

Joskus on mukava nähdä viitaten värinäytteet Pantone, kuin valita paletti tietokoneen näytöllä. Myös tämä menetelmä on hyödyllinen, jos asiakas vaatii hieman spetsifitsesky väriä, ja sen on osoitettava sen todellinen esimerkki. "

Huolimatta yleisestä Digitalizing laitteiden suunnittelu, Pantone luettelot eivät vanhentuneet ja eivät ole menettäneet tärkeää tehtävää. Kunkin värin Pantone viittaus vastaa heksadesimaalinen vastaava. Lisäksi Pantone näytteet - välttämätön väline suunnittelija, joka valmistelee projektin tulostettavaksi. Jos osaat tietty väri näyttää paperilla, voit säästää paljon aikaa, rahaa ja hermoja, kun se tulee lähettää suunnittelusta tulostuksen.

Luonnollinen värimaailma ihastuttaa ja houkutella mielipiteemme. Ympärillämme, hyvin erilaisia ​​valmiita harmoninen väriyhdistelmiä. Maisemat, lehtiä, kukkia, hedelmiä, - jotka kaikki voivat toimia loputon inspiraation lähde. Tietenkin voit etsiä inspiraatiota Webissä ja työtä muiden suunnittelijoiden, mutta katso: olet koko maailma ikkunan ulkopuolelle, vain päästä pois!

Erinomainen valinta luonnollinen väri kokoelmista löytyy Design Seeds.

7. Käytä enintään 3-4 väriä

Vältä liian monia eri värejä (ellet ole päämäärä edustaa jotain tietoisesti värikästä ja värikkäiden). Aluksi, suosittelen käyttää kolmea väriä maksimaalisen ilmaisuvoimaa ja muotoilun selkeys. Tällainen asettelu näyttää kokonaisvaltaisesti ja huomaamattomasti. Katso lisätietoja värien määrää työssä Olen kerran kirjoitti artikkelin otsikolla "määrän rajoittaminen värejä."

8. Match väri mielialan projektin

Mieti, millaisen viestin haluat välittää kanssa projektin. Se on urheilua, muotia, kauneutta, tai liiketoiminnan? Millä sinä yhdistää ajatus. Tämä suloinen trendikäs lehtinen tai esite aggressiivisesti urheilua? Projekti on naisellinen, iloinen, vakava vai tyylikäs?

Aloittaa värien ja vasta sitten edetä yksityiskohtiin. "Esimerkiksi:" Haluan romanttinen violetti "tai" Haluan viehättävä vaaleanpunainen. "

Etsiä kuvia, hankkeita ja muita inspiraation lähteitä, jotka koskevat samaa väriä, ideoita ja tunteita, jotka haluat saatetaan suunniteltuun. Mitkä ovat niiden yhtäläisyyksiä? Ja erot?

Toinen hyvä tapa ymmärtää voiman vaikutuksen värin haluat - tutustua teorian väri. Tehdä tutkimusta, lukea pari artikkeleita ja ymmärtää itse, miten tietyt värit vaikuttavat ihmisiin psykologisesti. Niin ymmärrätte mitä värejä olisi käytettävä ja mitkä eivät. Muista värit, että voit valita mielekkäällä tavalla, ja ei ole intuitiivista, usein osoittautua tehokkain!

9. Käytä Pinterest löytää temaattista paletit

Pinterest tarjoaa valtavan määrän väripalettia luoma luovia yksilöitä ympäri maailmaa. Jos minun täytyy keksiä suunnittelusta, sanovat, kesäloma, olen vain kysyä haku otsikolla "Summer väripaletti" ja valita yksi niistä.

Tässä ovat tulokset kyselyn "kesä väripalettien" in Pinterest. "Chip" on, että saat inspiraatiota monilla eri aloilla: sisustus, muoti, graafinen suunnittelu ja myös juhlapyhinä.

10. Osallistu temaattiset kohteet

Colourlovers - luova yhteisö, jossa ihmiset ympäri maailmaa luoda ja levittää väripaletin ja kuvioita. Rekisteröidy ja saat pääsyn yli 3,7 miljoonaa väripalettia.

Väri pystyy sekä luomaan idea ja tuhota sen. Se voi olla mukava ja puhdas, ja levoton ja teräviä. Valinta on sinun. Kaikki asian oikea ja mielekäs värejä sekoittamalla.

Oikein suunniteltu väri tulee usein perustan hyvän suunnittelun, niin miksi ei kokeilla eri tekniikoita ja uutta eloa luovuutta?

Olisi mielenkiintoista tietää, miten käyttää värejä projekteissa, mistä löydät inspiraatiota? Onko teillä joukon sääntöjä, työkaluja ja tekniikoita valinnassa onnistuneen väriyhdistelmät? Jaa ne kommentit.

Jos haluat perusteellisen tutkimuksen aiheesta ja hankkia käytännön taitoja onnistuneiden väriyhdistelmiä, kehotan teitä osallistumaan minun Online työpaja "Värit itseoppinut suunnittelija", joka on käynnistymässä 20.09.2016.