Värikuva luettelo alakatot

Vetokatto: värit ja ideat 2017

Alakatot, joiden värit eivät ole rajoittuneet standardin paletti - tärkeä lisä sisätilojen eri tyylejä modernista sisätilojen ja "antiikki". Yhdessä suunnittelijoiden EtotDom valita värin ja rakenteen kattoon.

Alakatot ovat valkoisia: kuvia parhaita ratkaisuja vuonna 2017

Hinta suunnittelu asettaa riippuen materiaalista, josta se on tehty, laskun. Mieti myös, mitä on maalattu vai ei.

Kuva 6 - kesäinen kirkas sisätilojen lasten Studios Comfort valokuva 7 - Kahden tason muotoilu kiiltävällä kankaalla sisätilojen olohuoneen Dmitry Fufaeva

Mikä määrittää hinta venyttää katto?

Vuodesta lasku. Demokraattisin ja kustannukset ovat mattemaalauksia sitten satiini, ja pidetään kallein kiiltävä. Vaikka on olemassa valmistajia, jotka tekevät suunnittelun satiini kalliimpaa kuin kiiltävä.

Värillisestä. Valkoinen kangas on halvempi kuin sama, vain väri.

Leveys kangasta. Laajemmin terä, korkeampi hinta.

Kuva 8 - Interior jugendtyylinen High Tech katto Photo 9 - odottamaton päätös teini huone Philip Nimmo Suunnittelu

Riippuvuus rakenne väri venyttää katto

Laaja valikoima värejä kankaita kiiltävä (lakka) rakenne. Keskimäärin valmistajasta riippuen, on noin 40-100 sävyjä.

Photo 13 - ruokailu Interior of Aigul Saparova

1

Saat kiilto eri värit ovat satiini kangas rakenne. Yleensä arsenaali saman valmistajan on noin 10.

Kangas matta tekstuuri universaali, niin valo pastellivärejä käytetään niitä.

Photo 15 - Musta matta muotoilu sisätilojen Bagnato Arkkitehdit

Äiti helmi, marmori, metallinen saatavilla vaatimaton väreissä.

Photo 16 - Moderni Välimeren sisustus c helmi sävyjä turkoosin alkaen Nata Volkova

Vuonna katot Renolit (Saksa), Alkor Draka (Ranska, Alankomaat) ja Lackfolio (Saksa) vastaavia värejä. Lackfolio (Saksa) yritys on 64 väripaletti leveydeltään 1,5 ja 1,8 m ja väripaletti 24 leveys 3,2 m. Yhtiö Renolit (Saksa) ja Alkor Draka (Ranska, Alankomaat) läsnäollessa 59 väriä.

Värillinen kangas kustannus on kalliimpaa kuin valkoinen.

1 m matta valkoinen liina leveys 4 m ECOFOLIE (Saksa), on maksettava 1500 ruplaa, jossa matta väri sama leveys - 1650 ruplaa.

CLIPSO (Saksa) arvioi 1 m sen tuotteiden valkoinen kaistale 3,00 m, 4,00 m ja 5,10 m 770 ruplaa, ja värillinen venytetty kangas on sama leveys - 1010 ruplaa.

Pongs Textile (Saksa) ja CTN (Ranska) eivät lisää hintaa laaja ja värikäs maalauksia. Kankaat Pongs Textile (Saksa) matta ja satiini tekstuuri valkoinen ja värisävyjä, leveys 2 m, 2,7 m ja 5 m ovat 853 ruplaa.

Tällä CTN (Ranska) on matta, satiini ja lakka malleja sama hinta: materiaalia ja väriä ei ole väliä.

Kuva 17 - Harjakattoisia vanteen sisätilojen FTdesign Photo 18 - Katto ja seinät yksi väri olohuoneessa Thompson Custom Homes kuva 19 - Sisätilojen tilaa teini Rittenhouse Builders Photo 20 - Iloinen sisätilojen Ljudmila Krishtaleva Photo 21 - Sisustus tyyliin maassa, Ljudmila Krishtaleva

Alakatot asetettu värillinen luonnetta sisätilojen, tee se alkuperäinen ja rohkea, jättämättä ketään kylmäksi. Punainen puku ihmiset liioiteltu, se yhdistetään valkoiset seinät. Vapauttamiseksi tällaisten rainojen väri kalvoa käytetään jopa 3 m.

Violetti, beige ja persikka jännitystä - monipuolinen ja hienovaraiset värit, minkä ansiosta voit luoda ilmapiirin mukavuutta ja rauhaa. Niillä on rentouttava ominaisuuksia.

Erityisen suosittuja ovat tänään katot siveltiin.

Kuva 22 - Suunnittelu Sunlight Photo 23 - Kirkas kaksivärisiä kangas Build Service Valokuvat 24 - Musta ja valkoinen sisustus huone Roman Spiridonov Photo 25 - Musta ja valkoinen sisustukseen fuusio Cecilie Starin Muotoilun Inc Photo 26 - Ylelliset sisätilat arkkitehti Igor Sushkova

Miten valita värin venyttää kattoon?

TÄRKEÄÄ! Noudata värit seinät ja lattia.

Photo 27 - Tumma kangas sisämaassa Kim Kendall Interiors

Lisäksi on otettava huomioon joitakin ominaisuuksia hänen luonteensa. Psykologian värinäkö - jotain vahvaa.

Jos henkilö on vaikea rentoutua, kirkas väri vaikutus on vain ärsyttävän. Mutta ihmiset tasapainottavat kirkkaat päätös energisoi, antaa elinvoimaa.

Ensimmäisessä tapauksessa on parempi valita kankaan rauhoittavia luonnolliset värit, kuten vihreä.

Photo 28 - Vihreä sisäkaton keittiössä Best Hous

Alakatto ruskea olisi merkitystä, jos haluat lisätä sisätila ylellinen ja charmia. Se on ihanteellinen luoda sisustus klassiseen tyyliin.

Photo 29 - Upea kattoon klassinen sisustus Marian Shipley Interiors

Tiukan sisustus sopii musta katto. Musta väri voidaan laimentaa kirkas sisustus elementtejä (esimerkiksi punainen, vaaleanpunainen, turkoosi).

Photo 30 - epätavallinen yhdistelmä värejä ja kuvioita sisätilojen Helena Pershina

Lähes kaikki valmistajat tekevät kankaille. Ne ovat paljon kalliimpia kuin perinteiset värit.

Tällä ylärajaa voidaan soveltaa mihin tahansa kuvaa. Keskimääräinen hinta per 1 m on noin 800 ruplaa.

Kuva 31 - kukkapainatus sisään makuuhuoneen Maya Merimetso Valokuvaus 32 - Kirkas jousisisuste lastentarha alkaen H-Cube valokuvat 33 - kirkas kukka sisustus maltillisesti Laura U, Inc

Ennen valita väri ja koostumus vetolujuus rakenteita, on tarpeen huolellisesti paletti, valmistaja ja malli esimerkki sisätilojen erityiseen tietokoneohjelmaan.

Photo 34 - vetolujuus rakenteita altaan Shilyaeva Catherine

Hinta väri alakatot

 • Moskovassa - 480 ruplaa / m² ;.
 • Kiova - 120 UAH / m² ..

Lisää kommentti

Minun ja miniänsä otti kirkkaat värit venyttää katto, ja kaikki johtuu meidän valoisat huoneet, joista olisi aika mukava katsoa vaaleampaa kuin tummat, täällä kuin syy.

Väri alakatot tulisi valita maun eikä hinnalla, tai et vain tajua ilo, joka voi olla todella, tiedän tämän omasta kokemuksesta, mieheni ja tein virheitä.

Me meidän pikkulapsille valitsi vaaleanpunainen sävyjä, kuten pienet lapset rakastavat valoisia, ja tunnelma, että me esiin isänsä kanssa, paitsi väri on suuri KC tähän huoneeseen.

Minusta näyttää siltä, ​​että kiiltävä katto näyttää paremmalta kuin satiini ja matta sävyjä. Tällainen kattavuus on parempi puhdistaa, eikä ikääntyminen. Ja väri huomioidaan perustuva malli ja taustakuvan valitsin.

Kiireellisin mielestäni on väri sateenkaaren, varsinkin aamulla kun heräät ja katsot ylös kattoon kun mieliala kohoaa, lisäksi tämä vaihtoehto sopii mihin tahansa huoneeseen.

Sinun täytyy ensin pohtia, mitä huoneessa hoidat väriä ja jos sinulla on pieniä lapsia, niin että kun mieheni ja päätin värinsä pingotettu sisäkatto, ensin otetaan huomioon tarpeet lastemme.

Vaimoni ja päätin kirkkaan vihreä väri huoneet, kuten me lähestyi sitä eniten, ja tunnelma on paljon mukavampaa kuin muut värit, lapsemme Myös hyväksy valinta.

Kunhan jotain asunnon pitäisi valita valkoinen katto on jopa mitään kiistellä. Kuitenkin, jos kukaan nukkuu olohuoneessa, ja siellä voit kokeilla väriä.

Uutena vuotena, me ja hänen vaimonsa haluavat jotain uutta valoa tähän päätimme vaaleansininen sävy, varsinkin kun me molemmat, tämä vaihtoehto on kaikkein halunnut lisäksi meidän asunto on, että väri.

Haluan myös, kaikki kuvat eivät uskaltaneet nopeasti Pall taustakuvia ja mielestäni vähentää tilantarvetta. Itse kannatan yhden värimaailman, hyvin tai yhdistelmä kahta väriä, mutta ei enempää.

En voi yhtyä siihen, että valkoinen katto Näkyvän lian. Ja jossa olisi hän ottaa kattoon? Onko se keittiössä siellä talletetaan pisaroita rasvaa, ja huone minulla sisäkaton ei ole ensimmäinen vuosi, ja se näyttää hyvältä, kuin uusi!

Valkoinen katto on varmasti monipuolinen, mutta älä unohda sitä vähemmän. Se voimakkaasti näkyvää likaa ja siksi on paljon työtä kahvat. Siksi on parempi valita yläraja väri oven tai esimerkiksi muita yksityiskohtia.

Koska olen itse työtä kretivnym suunnittelija että minun huone on sisustettu erityisellä tavalla, kuten väri minun hyvin harvat ihmiset lähestyä sitä tarvitsee kaikki huoneet asunnossa uudistaa joka olisi arvostettu.

Ja rakastan kaikkia sama perinteinen valkoinen katto. Jotenkin helpompi hengittää tällaisessa huoneessa, ja väriasteikko häiritse minua. Jos vain kerran katsomaan kauniin väristä ja koristeltu katto, se ei ole mitään. Mutta elämä on epämiellyttävä.

Henkilökohtaisesti pidän pehmeä vaaleanvihreä sävy, uskon, että tämä väri rauhoittaa lisäksi jossain luin, että jokaisella ihmisellä on erilainen väri, joka on kohottavaa, ja tästä sinun täytyy tehdä johtopäätöksiä.

Korjaus, ja täysin valmis Moskovassa ja Moskovan alueella! Olemme valmiita sdelatdlya sinulle.

 • Erilliset toimintaa korjausrakentamisen

 • rakennus korjaukset

 • Olen tarjota palvelujaan korjata asunnon tyhjästä ja valmistui, sekä erilaisia ​​koriste s.

 • Teemme töitä avaimet käteen ja lajeittain.

  Ilmainen ohjelma suunnittelussa talot

 • Mikä ohjelma valita suunnittelun keittiön?

 • Suunnittelu katto kipsilevy: 120+ asiaa ideoita jäljitelmä taivaalla Afrikkalainen savanni

  © 2007-2018 EtotDom - Keskustelu rakentamiseen ja korjaamiseen tilaukset

  Kun käytät materiaalia sivuston on

  hyperlinkki verkkosivuilla: etotdom.com

  Oletko varma, että haluat poistaa tämän kommentin?

  Oletko varma, että haluat poistaa kaikki käyttäjien kommentteja?

  Oletko varma, että haluat hylätä käyttäjän kommentti?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjälle kommenttiroskapostia?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjän kommentti roskakoriin?

  Värikuva luettelo alakatot

  Ma-pe klo 09:00 ja 18:00

  Istui C 10:00 16:00

  Katalogi alakatot - kuvat

  Haluat tehdä katto on todella omaperäinen, mutta sinulla ei ole aavistustakaan? asiantuntijat yhtiön "VekaDom9quot; mielellämme sinua. Olemme ammattilaisia ​​tällä alalla, ja tiedämme kaikki, miten luoda Creative katto PVC.

  Jos sinulla ei ole halu ja mahdollisuus tilata henkilökohtaisen suunnitteluprojekti, voit tutustua esiteltiin yhtiön verkkosivuilla luettelo alakatot kuvallinen. On odottavat sinua kaikenlaisia ​​vaihtoehtoja: alkuperäinen ja klassinen, valoisa ja rauhallinen, ja aiheuttaa vakavia, tavallinen ja kuviolliset. Henkilö joka makuun pystyy valitsemaan täydellinen suunnittelu- tai ottaa joitakin osia ja lisätä niitä ideasi.

  Kuvat alaslasketut katot ovat käytettävissä jokaisessa osassa sivustoa ja esitellä väriä, rakennetta ja kuvio valmiissa muodossa. Siten menemällä osaan kiiltävä sisäkattojen ja vaihtoehtoja keittiöön, et vain lukea hyödyllistä tietoa, mutta myös nähdä miltä se näyttää työmme sen valmistumisen jälkeen.

  Valitsemalla katot Samara, katso kuvia työmme, tässä luvussa. Tämä auttaa tekemään oikean päätöksen rekisteröinnistä huonetta tai käyttöpaikkaan valitun kankaan.

  väri luettelo alakatot - kangas valita?

  Mikä on väri luettelo alakatot, jotka ovat sävyjä? Syntymistä jännitteitä pinnoite kuin viimeistely materiaalia asuin-, liike- ja julkisten laitosten on mahdollistanut suunnittelijat laajentaa fantasia täydellä voimalla, käytännössä ilman rajoituksia. Itse asiassa kuva värillinen terät voivat aiheuttaa vain iloksi. Valmistajat PVC elokuvien tarjota kuluttajille valtava valikoima materiaaleja eri värejä ja kuvioita.

  Miten ei saa sekoittaa ja tehdä oikea valinta kaikkien tätä monimuotoisuutta? Koska väri näyttelee melko suuri rooli luotaessa sisustus. Ja ottaen huomioon, että asennetut värillinen katot ole yhden vuoden, niin valinta sinun täytyy tehdä oikea.

  Kerromme lukijoillemme millaista PVC-kalvo väriä, jotka ovat saatavilla luettelot valmistajien ja vaihtoehtoja niiden käyttöä sisätilassa eri tarkoituksiin.

  Kynnyksellä sen olemassaolon, elokuvan kattorakenteet toimittamien laitteiden ulkomailta yksinomaan valkoisia, ja pidettiin luksusta. Tänään, kiitos nopea kasvu kotimaisen tuotannon, voit ostaa kaiken olemassa olevan materiaalin ja tekstuurit, melkein mikä tahansa väri.

  Koska jokaisessa huoneessa on loppukäyttö, sen pitäisi Maali hänelle täysin kunnossa.

  Värilliset katot ovat sellaiset laskut:

  1. Matt. Ulkonäkö muistuttavat rapattu levy, maalattu lateksimaalia. Lähes ei heijasta valoa. Se on erinomainen ratkaisu toimistoihin ja julkisissa laitoksissa. Kysyntä kannattajia klassiseen tyyliin.
  2. Kiiltävä. Heillä on aika vahva heijastava vaikutus. Niillä on laaja valikoima sovelluksia. Se voi olla läpinäkymätön tai osittain läpinäkyvä, joka mahdollistaa asennuksen sisäinen valaistus.
  3. Rei'itetty. Pienin aukot ovat verkossa tai sen osan, eri suoritusmuodoissa luoda ja taustavaloa.
  4. Satiini. Tällainen materiaali yhdistää kiiltävä heijastava ominaisuus kalvon ja kuvioitu mattapinta.
  5. Metallinen. Lähellä peilin näköisiä, tämä elokuva voit luoda mielenkiintoinen valon ja heijastusten antavat tilalle omaperäisyyttä ja ainutlaatuisuutta.

  Läsnä eri tarkoituksiin patongeista asentamiseksi ja yhteys kalvon, sallia useita erilaisia ​​materiaalia luoda jännitystä järjestelmiä. Erityiset menetelmät mahdollistavat tehdä, jotta kaikki puuvilla, hitsattu useista eri palaset elokuva. Kuvalahjat Spike alakatot tekstuurit ja värit ovat esimerkki siitä, miten järjestää epätavallinen ja omaperäinen huone.

  Jos lista laskujen PVC on suhteellisen pieni, väri luettelo Vetokatto tyyppi voi tyydyttää, vaativimmankin asiakkaat.

  huomautus: Nykyään nämä rakenteet tulivat lähes kaikilla osa väestöstä. Johtuu kysynnän kasvun, valmistajat ovat voineet varaa elokuvatuotannon kaikki sateenkaaren värit ja niiden muunnelmia.

  Mieti perusvärejä ja vaihtoehtoja niiden soveltamista.

  Tämä väri maalauksia, vaikka erilaisia ​​ehdotuksia on suosituin ja pysyy pitkään. Kaikki sävyisiä antaa tilaa tunne valon ja tilan. Valkoinen materiaali laskuja näyttää hyvältä olohuoneessa ja Kaappi.

  Valkoinen väri ei häiritse huomiota eikä luoda vaikutus ulokkeita ja paineen. Mattapintainen kangas sopii hyvin sijoitettavaksi julkisissa laitoksissa, kuten valtion virastot, pankit ja kirjastot.

  Viime aikoihin asti, vaikka maininta tällaisen värimaailman kuin värin kattoon aiheuttaisi naurua tai sekavuutta. Mutta oikein upotettu valaistus ja valaistus, toi väriä johtoasemassa käyttötiheys on kiristysjärjestelmää. Tarkasteltaessa kuvan sisäkaton tumma, voit ymmärtää, kuinka erikoinen laji hän voi antaa eri huoneissa.

  Musta lakka elokuva on korkein heijastavuus. Päivä koko huoneen sisälle heijastuu se, ja yöllä hän onnistui kuvaamaan tähtitaivasta ansiosta taidokkaasti valmistettuja valaistus.

  Kysyntä tällaista materiaalia yökerhoissa, mallitoimistoja ja yksilöitä.

  Yksi edellytyksistä mustaan ​​pintaan harmonisesti sovi Sisustus Koti on saatavilla luonnonvaloa. Tietenkään meidän ei pitäisi tehdä tällaisia ​​malleja lastenhuoneessa, makuuhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen. Ominaispiirteet huomioon ottaen tilojen, musta väri tulee ulos siellä.

  Tämä väri ei ole vahingossa viittasi kolmannen järjestyksessä luetellut mahdollisia maalaus kankaita alakatot. Mukaan tutkijat ja tilastot tilausten kohteita kuten värityskirjat ovat varsin suuren suosion asiakkaiden keskuudessa.

  Tämä suosio selittyy yksinkertaisesti - tämä sävy ei aiheuta ärsytystä ja on rauhoittava vaikutus mieleen. Beige - jotain muuta kuin yhdistelmä ruskeaa ja valkoista. Tämä luonnollinen värimaailma luonnostaan ​​ihmisen geneettistä muistia, liittämällä levolla, metsä- ja rauhaa.

  Tärkeä tekijä on se, että beige sävy yhdistettynä melkein minkä tahansa osan sisätilan. Se voi olla huonekaluja, verhoja tai matto. Lähellä ruskea sävy sointuu jopa terästuotteita kumoamalla kiiltonsa.

  Kuvat värillinen pingotettu sisäkatto beige sävy vie huomattavan määrän gallerioissa näitä tuotteita.

  Joka ei pidä kesällä tai keväällä? Ehkä nämä ihmiset eivät löydä. Tämä väritys kankaalle merkitystä mihin aikaan vuodesta tahansa. Syksyllä ja talvella se ravitsee ihmisiä toivoa ja ennakointia lämpöä ja mukavuutta. Keväällä ja kesällä se on jatkuva vahvistuksen puhkeamista lämpimänä vuodenaikana ja lomakautta.

  Mitä minun pitäisi välttää myrkyllisiä tai liian himmeä muistuttava suolla sävy. Väri alakatto vihreän sävyt luovat mukavan ja rentouttavan psykologisen tunnelman mihin tahansa huoneeseen.

  Väri taivas, joki, lampi tai meri. Vielä miellyttävä silmä voi keksiä?

  Luettelo venytys katot sininen antaa käsityksen mahdollisuuksista ja käyttää tätä erottamaton osa sateenkaaren värit.

  Sinisiä sävyjä luokitellaan viileä, joten vaaleansininen pinta luo tunteen viileyden huoneissa ikkunat etelään.

  Punainen väri on luokiteltu lämpimänä.

  Sävyjä piristävä vaikutus psyykeen. Tästä syystä se on harvoin käytetty sisätiloissa, joissa ihmiset viettävät paljon aikaa.

  varovaisuusMutta, viihde, kahviloita ja ravintoloita, se sopii yhtä sopiva hetki. Herättää ruokahalua kävijöitä, punaiset tuo lisää tilauksia ja voittoja omistajille ruoan palvelupistettä.

  Lämmin sävy, joka liittyy auringon. Auttavat luomaan hyvällä tuulella ja tunne rauhaa ja hiljaisuutta. Se on universaali laitteita lähes kaikkiin tiloihin, muuta kuin hallinnollinen.

  Valokuvan Sisäkattojen eri värejä voidaan nähdä, että heidän taitava yhdistelmä antaa erinomaisia ​​tuloksia. Tässä tapauksessa, yhdistelmää on käytetty kahta menetelmää: kontrastin tai vastaavia sävy.

  Mahdollista valmistaa tällainen välikatto avulla liitosprofiilit tai kypsennä niitä erikoislaitteet.

  On syytä muistaa, että väri palkki on yhdistettävä ympäröivän sisätilan.

  Kun suunnittelet tilojen laitteiden vetolujuus rakenteita, tulisi muistaa piirteitä elokuvan erilaisia ​​kuvioita ja väriä.

  Matta pintojen visuaalisesti pienentää huoneen. Tämä voidaan asentaa ne tilava hallit ja olohuoneet luomaan ilmapiirin mukavuutta ja kodikkuutta. Tällaisia ​​rainoja on sama ominaisuus lämpimillä väreillä.

  tärkeä osa: Lakka pinta, mikä huoneen sisälle, merkittävästi lisätä sen määrää, luo illuusion avaruutta. Yhdessä kylmä värisävyä, tämä vaikutus paranee entisestään.

  Yhtä tärkeää on sopusoinnussa ympäröivän kudoksen sisätila. Kuvia Sisäkattojen yhdistettynä värin vuoksi, tapetit tai lattiat, antaa käsityksen oikea lähestymistapa tähän asiaan. varjossa kankaalla on otettu useita vaaleampi tai tummempi sävyjä yhden sisustuselementtejä.

  Kun harkittuja lähestymistapa valintaan värejä ja kuvioita kankaat erinomainen tulos on taattu.

  Saat artikkeleita asennus alakattoon käsillään. Venäjä, Moskova.

  1