Väri yhdistelmä sisätilassa

Väriyhdistelmä sisätilassa 70 parhaista ideoista

 • Useimmat tietoa maailmasta muodostavat visuaalisen kokemuksen, ja suuri merkitys käsitys kuvin soittaa väri. Kyky huomata pienintäkään sävyt vaikutti merkittävästi selviytymisen ja kehityksen ihmislajin. Lähes kaikki ihmiset ovat alitajuntaan reaktion väri: pehmeä luonnon värit rauhoittaa, kun taas luonnottoman kirkas hälyttävä. Tästä johtuen luoda viihtyisä sisustus on tärkeää ymmärtää periaatteet vaikutusta psyyken yksittäisiä värejä ja niiden yhdistelmiä.

  Värin vaikutus sisätilassa ihmisen

  Fyysikot sanovat, että värit todellisuudessa ei ole olemassa - se on vain erilainen valon aallonpituuksia, jotka aivot tulkitsevat niin tai näin. Uskoa Työssä on melko vaikeaa, koska olemme melko pystyvät tarkasti määrittää varjossa objektia aineellisen maailman, ja se säilyy ennallaan riippumatta paikasta tai ajasta riippumatta. Mikä se oli, jokainen tuntee vaikutus ympäröivään väripaletti. Mekanismi tämän vaikutuksen ei täysin ymmärretä, mutta joitakin yleisiä piirteitä psykologien vielä tiedossa.

  Mukavuussyistä, värit jaetaan luokkiin perustuu perusominaisuudet: vaalea ja tumma; pastelli ja kylläisellä; kirkas ja mykistetty. Lämpötilasta riippuen päästää lämmin, kylmä ja neutraali väriaineita. Musta, valkoinen ja harmaa kutsutaan akromaattinen, kaikki muu - kromaattinen. Viimeksi mainituissa on kolme väriä: punainen, vihreä ja sininen, sekä kaikki variantit, jotka johtuvat sekoittamalla keskenään tai musta-valkoinen paletti. Tuloksena on silmiinpistävää - henkilö pystyy tunnistamaan jopa kymmenen miljoonaa väriä.

  Ottaen huomioon psykologinen vaikutus väri, on syytä huomata, että puhumme ensisijaisesti puhtaita sävyjä. Epäpuhtaudet muuttaa laadun käsitys. Esimerkiksi pehmeän korallin toimii rauhoittavasti, kun taas kyllästetyllä punainen kiihottaa hermostoa.

  Yleensä lämpimät värit kuten punainen, keltainen ja oranssi pidetään tonic: ne nopeuttavat sykettä, parantaa ruokahalua, lisätä huomiota. Kylmä sama sävyjä, sininen, vihreä, rentoutua, alentaa verenpainetta ja hidastaa reaktion jonkin verran. Runsaus valon (valkoinen, pastellivärit), kehon alitajuisesti kokee aurinkoinen päivä, automaattisesti tason nostaminen energia, kun taas harmaa, musta, tummansininen ja violetti perusti synkkä mies tulevien nukkumaan.

  Virheiden välttämiseksi valitessaan värejä sisätilojen, on otettava huomioon luontainen optisia efektejä. Jos esimerkiksi laitat seuraavan kahden identtisen kokoinen esineitä eri värejä, sitä kirkkaampana näkyy aina suurempi. Tummat hillityt värit visuaalisesti vähentää äänenvoimakkuutta, kirkas ja kiiltävä - korotus. Käyttämällä näitä ominaisuuksia, voit säätää leveyttä seinien, katon korkeus, korostetaan tärkeimpiä kohtia ja kaavoitettu tilaa.

  Käyttöiän aikana jokainen luo oman suhtautuminen väripaletti. Valinta voi vaikuttaa persoonallisuuden piirteet, henkilökohtainen kokemus, mielleyhtymiä, mielialan ja jopa terveydelle.

  Making sisustus, tulisi kiinnittää huomiota tuntemuksia yhteisvaikutuksesta johtuvat eri värejä. Esimerkiksi on suositeltavaa muistaa suunnittelun mukavin paikka sinulle: suosikkiravintoloillesi, asuntoja ystäviä isoäidin talon vihdoinkin. Voit lainata paletti ja luonto - tämä voisi olla meren rannalla, metsän reunassa, kukinnan puutarhassa tai vuoristoseudulle.

  Ihana innoittajana voi olla kaunis kuva Internetistä. Etsi kuva sielun ja yrittää toistaa sitä henkisesti sisätilassa - taustan siirtää seinien ja katon, elävän yksityiskohdan näkyi huonekalujen osia, tekstiilejä ja sisustus. On toivottavaa tarkkailla mittasuhteet värejä luonnostaan ​​kuvan, niin että lopulta kääntyi saman harmonian. Ei ole tarpeen valita valokuvasuunnittelua - ota mitään: kimpun tulppaaneja kannussa, maaseutumaiseman, simpukankuoria rannalla tai suklaakermaa jälkiruoka. Tämä menetelmä mahdollistaa itsenäisesti luoda hyvin luonnollinen ja kaunis näköala koostumuksesta.

  Taulukko väriyhdistelmiä sisätilassa

  Väriyhdistelmä - koko tiedettä. On tarpeen ymmärtää perus säännöt, joiden värit on sovitettu yhteen täydentää ja korostaa toisiaan, mikä lisää tyylitajua. Paras yhdistelmä värejä sisätilojen saadaan seuraavilla tavoilla:

  1) Monochrome - käyttävät erilaisia ​​syvyys ja rikas sävyjä yksi väri. Käyttäen esimerkkinä punaista - se voi olla pastelli pinkki tausta tiili ja viininpunainen aksentteja. Sininen paletti - ehkä yhdistelmä vaaleansininen, turkoosi ja ultramariini. Vihreää väriä - limenvihreä, oliivi ja sammalta.

  2) Muita sävyjä. Lähellä pitch sijaitsee naapurissa, samassa neljänneksellä väriympyrän. Esimerkkejä - sininen, violetti, vaaleanpunainen; keltainen, oranssi, punainen; sininen, vihreä, keltainen.

  3) Kontrastivärit. Täällä harmonia rakentuu kontrasteja - väri pyörän värit ovat suoraan vastapäätä toisiaan, ja niiden erilaisuus luo dynaamisen ja näkyvä pari.

  4) Vastaavat-kontrasti yhdistelmä. Tällöin värit yhdistetään epäpuhtauksien takia niihin kolmannen värin. Esimerkiksi vaaleanvihreä ja oranssi keltainen on läsnä, yhdistää ne, ja tämä kolmio näyttää täydellisesti yhteen.

  Yhdessä kukkia: kaikki pastelli ja puhdas kirkkaita värejä, musta, harmaa, kulta; lämpimällä parempi käyttää kermaa, kylmä - valkoinen.

  Ei yhdistetä värit: ei (yhteensopiva kaikkien).

  Väri Effect: Se luo tunteen puhtauden, avaruutta ja luonnonvaloa. Kiiltävä lumivalkoinen huone voi tuntua liian steriili, ja muistuttaa laboratorioon.

  Sopivat: sisätilojen kylpyhuone, makuuhuone, eteinen.

  Yhdessä kukkia: keltainen, punainen, oranssi, vihreä, violetti, pinkki, sininen, musta, valkoinen.

  Ei yhdistetä värit: kulta, ruskea.

  Väri Effect: psykologisesti neutraali, ei sinänsä aiheuta tunteita. Liittyvä varjo, sateinen sää, talvi. Yksivärinen harmaa sisusta voi aiheuttaa masennusta.

  Sopivat: studio huoneistoa, yksi makuuhuone, keittiö, kotitoimiston.

  Yhdessä kukkia: valkoinen, harmaa, kulta, punainen, vihreä, oranssi, violetti.

  Ei yhdistetä värit: kaikki pastelli, hämärtynyt, tummennetut; keltainen - merkki vaarasta (liikennemerkit, varoitusmerkit säteilyn ja korkean jännitteen virtalähde).

  Väri Effect: tila, joka soveltuu luoda tunnelmaa ylellisyyttä. Muistuttaa yön, visuaalisesti vähentää tilantarvetta.

  Sopivat: studio huoneistoa, suuret salit.

  Yhdessä kukkia: musta, valkoinen, harmaa, kulta, ruskea.

  Ei yhdistetä värit: violetti, pastellivärit; sininen ja vihreä näyttää kohtuuton.

  Väri Effect: Se kiihottaa hermostoa, lisää aktiivisuutta. Lapset voivat aiheuttaa aggressiivisuutta ja ahdistusta.

  Sopivat: sisätila keittiö, olohuone.

  Yhdessä kukkia: ruskea, vihreä, violetti, pinkki, sininen.

  Ei yhdistetä värit: ei (yhteensopiva kaikkien).

  Väri Effect: ystävällinen, lämpeneminen värit. Muistuttaa kesä, aurinko ja appelsiineja. Lisäykset sosiaalisuus, energiaa, luo hyvällä tuulella. Ei edistä rentoutumista, on vasta kuumassa ilmastossa.

  Sopivat: keittiö, lastenhuone, olohuone ikkunat pohjoispuolella.

  Yhdessä kukkia: ruskea, oranssi, vihreä, valkoinen, harmaa, violetti.

  Ei yhdistetä värit: ei (yhteensopiva kaikkien).

  Väri Effect: lämmin, avoin, iloinen. Aurinkoinen keltainen pehmeästi valaisee näyttämön, antaa elinvoimaa, edistää keskittymiskykyä, lisää uteliaisuutta. Pitkäaikainen altistus kyllästettyä väri voi ylikuormittaa.

  Sopivat: keittiöt, lasten huoneet, toimisto.

  Yhdessä kukkia: ruskea, harmaa, valkoinen, musta, keltainen, pinkki.

  Ei yhdistetä värit: punainen.

  Väri Effect: kaikkein luonnollinen väri, harmoninen ja rauhoittava. Virkistävä, se antaa levätä silmiä, saa virtaa. Vaalean sävyjä vihreä suurina määrinä voi aiheuttaa masennusta.

  Sopivat: kylpyhuoneen sisustukseen, lapsi.

  Yhdessä kukkia: valkoinen, beige, harmaa, pastellinsininen.

  Ei yhdistetä värit: punainen.

  Väri Effect: naisellinen pinkki luo pehmeän ja rauhallinen ilmapiiri, poistaa masennuksen ajatuksia. Aktiivinen ja liian korosti ihmisille tämä väri voi olla ärsyttävää.

  Sopivat: olohuone, kylpyhuone, lastentarha, makuuhuoneet.

  Yhdessä kukkia: valkoinen, oranssi, harmaa.

  Ei yhdistetä värit: musta, violetti.

  Väri Effect: luonteeltaan värin tummuminen taivas, myöhään hämärä, ukkosta, mereen ennen myrskyä. Suhteellisen hiljainen, hän nähdään "meri" design, ja joissakin tapauksissa voi näyttää synkältä, vaikka satunnaisia.

  Sopivat: sisätilojen kylpyhuone, olohuone, makuuhuone.

  Yhdessä kukkia: valkoinen, vihreä, beige, keltainen, oranssi.

  Ei yhdistetä värit: punainen, ruskea.

  Väri Effect: ei kovin usein löydy sisätilat. Mystisessä järjetön väri valittu visionäärejä, romantiikan ja fantasia ystäville. Violetti tukahduttaa ruokahalua, mutta suurina määrinä voi sortaa.

  Sopivat: kylpyhuone, makuuhuone, olohuone.

  Yhdessä kukkia: beige, keltainen, vihreä, oranssi, turkoosi.

  Ei yhdistetä värit: harmaa, musta.

  Väri Effect: merkitsee vakaus, luotettavuus, yhteys luontoon, sekä varastointi perheen perinteitä. Puolueettomalla harmaa ruskea on samanlainen, mutta keltainen epäpuhtaus tekee siitä lämmin ja kotoinen.

  Sopivat: Sisustus olohuone, keittiö, kylpyhuone.

  Väri yhdistelmä sisätilassa

  Vaikutus värejä ihmisen - tieteellisesti todistettu tosiasia. Elääkseen oli mukava, on tarpeen valita oikea väriyhdistelmä sisustus. Se ei ole niin yksinkertaista. On olemassa erityisiä sääntöjä, joita on noudatettava sen varmistamiseksi, että värit ovat johdonmukaisia. Myös valmiita taulukoita, jotka helpottavat koko prosessia.

  Periaatteita ja tyypit muodostumisen yhdistää väri

  Luonnossa on monia sävyt. Mutta, kuten varmaan huomannut, ei niitä kaikkia vierekkäin näyttävät yhtä hyvältä. Jotkut näennäisesti odottamattomat yhdistelmät ovat kiehtovia, muilta pikemminkin haluavat näyttää pois. Tämä johtuu siitä, että valikoima värejä sisätilojen, kukkapenkki, kimppu, vaatteet olisi noudatettava tiettyjä sääntöjä ja periaatteita.

  Paletti yhteensopivien värit voivat olla kahdesta seitsemään värejä ja sävyjä

  Jotta olisi helpompi muistaa, loimme erikoistyökalua - väriympyrässä ja taulukoita yhdistellä värejä. Periaatteessa, tärkein työkalu - se on ympyrä, ja taulukko - tämä on lopputuloksen hänen valinta. Jos haluat oppia perusasiat väriyhdistelmä, käytä ympyrä. Muuten luomme taulukoita.

  Väriympyrä ja sen käyttöehdot

  Väriympyrässä on jaettu kolmeen tasoon. Sisällä sisältää perusvärit - punainen, sininen, keltainen. Niitä kutsutaan ensisijainen. Niiden pareittain yhdistelmä antaa kolme ylimääräistä (toissijainen) väri - violetti, oranssi, vihreä. Kolmannella tasolla on tertiäärinen väri - on seurausta useiden sekundäärisen ja primäärisen. Näiden pohjalta valitut värit ja väriyhdistelmä sisätilassa (eikä vain).

  Ympyrä yhteensopivuus värejä - valinnassa perusvärejä sisätilojen

  Kuten näette, musta, harmaa ja valkoinen ympyrä eivät ole edustettuina. Ne ovat puhtaita luonteeltaan ei tällä sisätilojen voidaan käyttää ydin (valkoinen ja harmaa) tai enemmän.

  Ennen selittää säännöt värin käyttö pyörän, sinun täytyy käsitellä värien määrä niiden harmoninen yhdistelmä. Yleensä voit käyttää kahta, kolmea tai neljää yhdistetyn värin. Niitä voidaan myös lisätä yleistä - valkoinen, harmaa, musta. Tämä on juuri sitä, mitä sisustussuunnittelijan ja taiteilijoita.

  Kukat ovat monet, mutta yksi sisustus, ne näyttävät harmoninen. Tämä johtuu siitä, että valittu oikein - yhdistää toisiinsa

  Mutta kaksi sävyjä sisustus - se on liian yksitoikkoista ja tylsää. Paljon mielenkiintoisempaa huoneiden sisustuksessa on yhdistelmä kolmesta neljään tai useampia värejä. Niinpä käyttää värejä tasasuhtaisesti väärässä. Yksi tai kaksi heistä valitaan tärkein, he ovat "paljon". Nämä värit ovat maalatut seinät, lattia, he ovat läsnä verhoilu, tekstiilit. Yhtä tai kahta käytetään ylimääräisenä. Ei ole monta, mutta ne ovat näkyvissä. Loput - koska ne eivät olisi - käytetä lisättyä erilaisia ​​ja painotus. Ne ovat läsnä pieniä määriä - se on yksityiskohtia sisustus, tyynyt, jne Jos tarkastellaan sisustus, jonka pidät todennäköisesti löytää malli värijakauman.

  Yhdistelmä värit sisätilojen perusteella väriympyrässä

  Käyttäen väriympyrä, voit valita sen yhdistää värejä. He tekevät sen tiettyjen sääntöjen mukaisesti. Useita periaatteita muodostamaan yhdistelmiä:

  • Analoginen kolmikko - muutamia sävyjä, joka sijaitsee yksi toisen tahdon. Joten kahden tai neljän värin voi valita.
  • Kontrastivärit - kaksi väriä, joka sijaitsee vastapäätä toisiaan. Ne näyttävät hyvältä yhdessä.

  Periaate muodostamisen harmoninen väriyhdistelmiä

  Vain nämä periaatteet voivat muodostaa useita kymmeniä yhdistelmiä. Mutta on vielä hyvin kaukana parin ja vastaavat neljä väriä. Se lisää myös useita vaihtoehtoja.

  Muihin periaatteet muodostavat ryhmät yhdistää väri

  Mutta ei siinä kaikki. Kutakin väriä levyn voimakkuus vaihtelee - kevyempi keskellä tumma ulkopuolella. Eli useita sävyjä sävy voit poimia valitussa alalla. Tämä väriyhdistelmä sisätilojen nimeltään yksivärinen. Niitä käytetään myös suunnittelussa.

  Osana samaa väriä voi kestää useita värejä, lisätä aivohalvauksia neutraaleja värejä - joka on valmis yksivärinen sisustus

  Värileikki joskus mielenkiintoisia. Ja se ei ollut liian tylsä, kuten aksentteja, voit käyttää "universaali" - musta, valkoinen, harmaa tai punainen - maun, riippuen halutusta mielialaan ja tarkoitus tiloissa.

  Taulukot yhdistelmiä värejä sisätilojen

  Useimmat valita väriyhdistelmä sisustus, voi olla mielenkiintoista, mutta tietämättömyys voi tehdä virheitä. Yksinkertaisuuden luoda taulukon, joka yksinkertaistaa luominen sisätilan. Varsinkin jos osaat käyttää niitä.

  Taulukko väriyhdistelmät sisätilojen - useita vaihtoehtoja

  Värikartan väriyhdistelmä sisustus annetaan numero viisi tai kuusi väriä. Käyttämään niitä olisi harkittava sääntöä. Ensimmäinen sävy - tämä on tärkein väri, toinen ja kolmas - ylimääräistä lepoa - aksentti. Täällä ja levittää värin.

  Näissä taulukoissa etsivät varjoa ensimmäiselle sijalle, haluat tehdä hallitseva. Kokeile löydät kolme tai useampia vaihtoehtoja. Loppujen lopuksi on pöytiä, jotka kontrastin, täydentäviä jne periaatteita. Niin paljon valintoja. Esimerkiksi, edellä pala taulukoiden (itse asiassa nämä levyt ovat hyvin, hyvin paljon) kirkkaan sinisen, on olemassa kaksi yhdistelmiä: 127 ja 135. Toisaalta levyt on enemmän. Yksi löysi mahdollisuus valita väriyhdistelmä sisustus, johon enemmän vaikuttunut.

  Taulukot harmoninen väriyhdistelmiä sisätilassa voidaan esittää muodossa

  On taulukoita, jotka on eri mieltä: ne ovat määräävän sävy on sijoitettu kohtisuoraan lisää ja korostus. Käyttöehdot taulukoita yhdistää väri ei muutu. Vain pääväri valitaan niin, että hieman helpompaa.

  Valokuva esimerkkejä sisätilat osoitus käytetyistä väriyhdistelmä

  Se, että värit vaikuttavat mielialaan ja hyvinvointiin on ollut pitkä. On jopa ala vaihtoehtoisen lääketieteen väriterapiaa, jossa kaikenlaisia ​​rikkomuksia kohdellaan ollessa sisustus vallitsevana tietty sävy. Näin ollen "mieliala" jokaista väriä on hyvä pitää mielessä valitessaan paletti.

  Värien vaikutus perustuu ihmisten

  Punainen on erittäin aktiivinen ja aggressiivinen. Tyypillisesti sitä on läsnä sisätilat aksenttien - hajottaa yksitoikkoisuus muotoilun valkoinen, harmaa tai beige. Tässä tapauksessa se on lähes välttämätöntä - hyvä elävöittää kuvan. Näet itse - Tässä muutamia kuvia. Punainen sisätilojen olohuoneen vain tässä versiossa, ja voi olla, tai asukkaat lisääntynyt ahdistus, voi jopa alkaa terveysongelma.

  Paikka, jossa punainen väri voi olla hallitseva - keittiöön. Tarvitset suuri aktiivisuus, ja tämä väri antaa sinulle rohkeutta. Ja samaan aikaan, se myös lisää ruokahalua.

  Jos haluat samanlainen vaikutus - Valitkaa yhdistelmä punaista ensisijaisena. Ylimääräisenä hänelle menee harmaa, sävyjä valkoinen, beige, musta osia saattaa esiintyä. Voit silti löytää vähän vihreä - muodossa kasvien tai useammasta osasta. Muut värit ovat kudottuja harvoin tai liian pramea edes ruokaa.

  Harmaa - pehmeä, niin sanottu pohjaväri, jossa yhdistyvät kaikki muut. Sisustusmateriaalien olohuonetta on - yksi parhaista vaihtoehdoista. On olemassa useita tapoja luoda oikean yhdistelmän värejä sisustus pääasiassa harmaa. Ottaa kaksi tai kolme sävyjä harmaasävytulostusta lisätä yhden tai kaksi sävyjä eri väriä ja antaa erittäin harmonisen.

  Yhdistelmä harmaa muut värit luovat harmonisen sisustuksen

  Kuva yllä tästä periaatteesta muodostuu sisätilojen makuuhuoneeseen. Vaaleanharmaa niissä - pääasiassa kaksi täyteläisiä värejä - ylimääräistä. Koska painopiste käytetty yhdessä tapauksessa sininen (komplementtivärit) toisessa - pastelli pinkki.

  Muuten, mukava katsoa harmaan ja ruskean, ja jos lisäämme siihen aksentti magenta, keltainen, oranssi - lämpimät värit - saada erittäin viihtyisä ja "lämmin" sisustus, joka sopii makuuhuoneeseen, tyttöjen huone, suunnitteluun soveltuvat keittiöstä.

  Lisää vaihtoehtoja yhdistää väri harmaa

  Harmaa keittiössä on myös erittäin hyvä ulkonäkö. Se sopii luominen sisätilat on loft-high-tech, moderni. Tässä huoneessa, asiat voivat olla jopa helpompaa kolme tai neljä harmaasävyä lisätä kirkkaan - keltainen, punainen, oranssi, sininen, vihreä. Yhdessä kirkkaita ja lämpimät värit. On käynyt ilmi, hyvin epätavallinen ja ei lainkaan surullinen yhdistelmä.

  Magenta ja keltainen aksentteja - asettaa tunnelman

  Yleisesti, sisätilojen harmaa väri - minkä tahansa aksentti - ovat hieman kylmä. Keittiö on hyvä, varsinkin jos se avautuu etelään. Tällaiset yhdistelmät ovat varsin hyviä ja käytävällä / käytävällä. Vuonna sisustus, jossa harmaa on ainakin kaksi lämmintä sävyä ja sisustus lämpenee, se sopii makuu-ja olohuoneessa.

  Beige ja sovittaa ne värit

  Beige sisustus entistä monipuolisempi väriä. Kuten kaikki, se on lämmin ja viileä sävyjä, mutta joka tapauksessa, se luo ilmapiirin mukavuutta ja luotettavuutta. Voit luoda yksivärinen sisustus perustuu beige. Tämä vaihtoehto on varattu ystäville sisustus. Tämä väriyhdistelmä sisustus on tyypillistä klassikoita.

  Beige kirjo ylimääräisiä ruskea - mukavuutta ja rauhaa

  Jos tarvitset luotettavuutta, lisätä ruskea, sillä helpomman sopimaan mitään väri paikat - kuten tapauksessa harmaa. Jäähtyä beigen lisää kylmää värisävyjä tahroja, lämmin - lämmin.

  Beige on valittu ensisijaiseksi. Sen jälkeen maalata seinät ja lattia - in kevyempiä sävyjä. Huonekalut valita tummempi, mutta liian beige tai ruskea. Lisää muutama aksentti kirkkaita värejä. Siinä kaikki, harmoninen sisustus on valmis.

  Usein valitessaan värejä sisätilojen sidoksissa olemassa oleviin huonekaluja. Näissä tapauksissa myös on pöytä yhteensopivista värejä. Työssään varsin yksinkertainen: oikean sarakkeen valita värin huonekalut, keskimmäinen sarake on rekisteröity ystävällisiä värejä vasemmanpuoleisessa niistä ovat yhteensopimattomia.

  Miten valita värin nykyistä huonekaluja

  Mutta se ei ole välttämätöntä käyttää kaikkia mahdollisia värejä. Sen lisäksi, että väri huonekalut voi olla viisikymmentäseitsemän yli neljä väriä. Tällöin pohja - valkoinen, harmaa, musta - pidetään myös. Joten älä liioittele.

  Väriyhdistelmä sisätilassa

  Kaikenlaisia ​​suunnittelu, sekä monilla taiteen liittyy näköhavainnon tärkeä rooli väripaletti. Osata käyttää värejä sisustus on tärkeää oppia perusasento väri - tieteen väriä. Aivan kuten mikä tahansa muu todellista tiedettä, on olemassa joitakin lakeja, sääntöjä, kaavoja.

  Luomalla harmoninen väriyhdistelmiä, voit luoda mielialaan ja jopa kannustaa sitä tai tätä toimintaa. Jokaisella värillä on oma psykologia, kyky vaikuttaa käsitystä henkilön. Tämä ominaisuus on laajalti käytetty parantamaan laitteen julkisilla paikoilla.

  Opittuaan tästä artikkeli tärkeimmistä säännöistä käyttää eri palettia sisustus, voit olla melko ammattilainen värikartoille, jollei vaatimuksiin.

  Luonnossa on kolme pääväriä: punainen, keltainen, sininen. Kun sekoittamalla ne voivat saada kolme väriä: vihreä (sekoittamalla keltainen, sininen), oranssi (sekoittamalla punainen, keltainen), violetti (sekoittamalla sininen, punainen). Nyt näiden 6 väriä levinnyt eri aloilla myötäpäivään lähtien vastaavasta alan kaksitoista, seuraavassa järjestyksessä: keltainen, vihreä, sininen, violetti, punainen, oranssi. Kävi ilmi väriympyrän. Kun sekavärit muodostetaan vierekkäisten väli: keltainen-vihreä, punainen-oranssi, sininen-vihreä, oranssi-keltainen, purppura-punainen, sininen ja violetti. Opi oikein edustaa ympyrän ja oikea paikka sen kukkia, on tarpeen myöhemmin oppia ymmärtämään järjestelmän väriyhdistelmiä.

  On tärkeää huomata, että alueella Itten ole valkoinen, musta ja harmaa, ne ovat neutraaleja.

  Kun sekoitettu jokin väri valkoinen, saada kevyempiä sävyjä, lisäämällä musta, värit tummua. Tämä luo värivalikoima pastellipohjista alueella syvään kylläinen.

  Tärkeimmät vaihtoehdot värejä

  1. Sävyjä samaa väriä sarja. Merkittävin suoritusmuodossa yhdistämällä värit muodostetaan sekoittamalla ensisijainen väri neutraali valkoinen tai musta.

  Esimerkki. Keltainen väri sisätilaan. Seinän väri voi poimia sitruuna, verhot on enemmän tyydyttyneitä väri, ja huonekalut on harmaa-keltainen, monipuolistaa ympäristöä, voit lisätä kaunis kuva ja kuva keltainen tulppaanit.

 • Trio vierekkäisten värejä. Vaihtoehtoisesti, keltainen, vihreä, violetti tai sininen, punainen, oranssi. Tähän järjestelmään, on toivottavaa valita yhden päämiehen voimakkaimmillaan koostumukseen, ja komplementtivärit tulisi kytkeä hiljaiseksi.

  Esimerkki. Harkitse yhdistelmä Keskeisissä oranssi keittiö, ylimääräinen punainen, violetti: julkisivu keittiökalusteiden tyydyttyneitä oranssi väri, päättyy aivan kirkas Crimson, lähes vaaleanpunainen, vaalea lila taustakuvan "porkkana" malleja. Korostaa, että pohjaväri on aiheellista lisätä punaiset verhot ja ruokapöytä saman sävyn.

 • Toiselle värille. Itten väri pyörä, joka sijaitsee vastapäätä toisiaan, kutsutaan vastakkaisia. Tämä ryhmittely on kaikkein voimakkain ja aktiivinen.

  Esimerkki. Vastata kysymykseen, mitä väriä puun yhdistetään sisätilojen käytävällä. Oletetaan on pähkinä kalusteet väri (ruskea), tämä väri on johdannainen punainen ja musta. Ympyrän, vastapäätä punaruskea väri neuloja löytyy vastaavasti täytyy poimia yksityiskohtia värejä, voit myös lisätä elävien kasvien tummilla lehtineen.

 • Lisäksi edellä mainitut järjestelyt ovat monimutkaisempia, mutta käyttää niitä sinun täytyy olla hieno kokemus ja ehdoton käsitys termejä. Aloittelijoille, se riittää oppia toimimaan ainakin nämä kolme vaihtoehtoa.

  Kvantitatiivinen väri suhde

  Luoda kaunis vastakkainasettelu värejä on tärkeää ottaa huomioon paitsi niiden yhteensopivuus, vaan myös osuus.

  On tärkeää muistaa! Yhtä intensiteettiä, väriä käytetään seuraavissa suhteissa: Punainen - 6 oranssi - 4, keltainen - 3 Vihreä - 6, sininen - 8, violetti - 9.

  Esimerkiksi: Jos valinta oranssi väri on valittu (4) ja sininen (8), 4 osaa oranssia tulisi vastata 8 kpl sininen, ja vähentää nämä arvot, jolloin saatiin 4-suhde 1: 2, vastaavasti.

  Huomaa, että punainen ja vihreä yhtä vahva käsitys.

  Esimerkki. Valittaessa paria laventeli väri ja kulta suhde on 1: 3, so ensimmäinen on kolme kertaa niin paljon. Hallitseva väri on laventeli.

  Muuhun kuvaan näyttää näyttäviä, sinun täytyy oppia, miten valita oikeat mittasuhteet.

  värilämpötila on otettava huomioon muodostettaessa paletin sisätilan. Punainen, keltainen, oranssi kutsutaan lämmin, ja vihreä, sininen, violetti viileitä värejä. Lämmin siirtää energiaa tulen ja auringon, joka työntää.

  Kylmä päinvastoin ilmaista rauhallinen veden liikkeen, edistää rauhallinen mitattuna. Tämä sääntö tulisi olla, että makuuhuoneessa olisi viisasta valita hienoja värejä luoda rento ilmapiiri ja lämmin yhdistelmät ovat sopivia lapsille, mikä aktiivisuus asukas huoneeseen, edistää leikkisä tunnelma.

  Päinvastainen voidaan yhdistää värilämpötilan tasapainottamalla vaikutukset toisiinsa.

  Musta, valkoinen, harmaa sisusta

  Musta ei voida katsoa olevan lämmin tai kylmä, hän on yhtä valkoinen on neutraali, joten se voi suorittaa mitään väriä. Black imee itseensä ympäröivän väriä valon yhdistämällä ne ja antaa kontrastia. Tämä väri liittyy usein tyyli sekä korkeat elinkustannukset, se antaa syvyyttä, visuaalisesti linkittäminen ja laskeutuu ulkomuoto. Kaunis yhdistelmä värejä sisustus muodostetaan yhdistämällä se yhden tai useamman värin. Erillinen musta Koristetakeet voi merkittävästi muuttaa tilannetta, jolloin se eleganssia. On perusteltua käyttää tätä muotoilua tilavia huoneita, joissa on riittävä valaistus.

  Valkoinen heijastaa kaikki sateenkaaren värit, niin visuaalisesti laajenee ja tekee tilaa painoton, selventää miten helpottaa sisätilojen. Se voidaan myös yhdistää mihin tahansa sektorin ympyrän ja olla täydellisen taustan eri sisustus. Vaikutus etäisyydeltä, joten aiheet äänenvoimakkuutta voidaan menestyksellisesti käyttää pienessä huoneessa.

  Harmaa muodostetaan sekoittamalla musta ja valkoinen. Määrästä tietyn komponentin tämän väri voi olla vaaleampi tai tummempi. Kaikki harmaan sävyt on helppo yhdistää keskenään ja muun värinen. Se on osoittautunut erittäin onnistunut sen joukon pastelli paletti. Monipuolisuus, käytännöllisyys, toimivuus, että väri vaikuttaa. Jos et tiedä, mitä väriä on parasta valita sisustus elementtejä, valitse harmaa, se on täsmälleen sopii kaikki mallit.

  Harmaa huone ja musta-valkoinen huone

  Hyvin yksinkertainen, mutta samalla alkuperäinen päätös luo harmaa huone, niin oudolta kuin se saattaakin kuulostaa! Sijoittamalla eri suhteissa, harmaan sävyjä, voit luoda visuaalisesti kirkas alue ja pimeä. Puhtaassa osoitus harmaa huone on melko rauhallinen, ja jos lisäät vain yksi tai muutama väri aksentteja, esimerkiksi maljakko kirkkaita värejä, värikäs kuvio, värikäs tyynyt sohvan tai värikäs matto, voit heti tuntea dynamiikkaa.

  Musta-valkoinen yhdistelmä on hyvin kontrasti ja sopii ole kaikille. Tämä väri pari henkisesti melko vaikea lukea, joskus aiheuttaa kahdenlaisia ​​tuntemuksia. Siksi suunnittelu harvoin löytyy asuinalueella, se on kaikkein hyväksyttävissä toimistoissa, näyttelytilat ja muissa julkisissa tiloissa, joissa ihmiset eivät ole liikaa aikaa.

  Jos kuitenkin haluat luoda yksivärinen muotoilu, on tarpeen laimentaa se harmaa, mikä tasoittaa kontrasti on liian aktiivinen ja yhdistää kaksi ikuisesti ristiriitaista ääripäätä värikirjo. On tärkeää ottaa huomioon suhteellinen suhde, jos se on 1: 1, tilanne näyttää persoonaton, sinun täytyy päättää mikä väri on hallitseva. Valitessaan valkoinen alue laajenee, ja suosiminen musta, vaikutus on haitallista.

  Yhdistelmä pastellivärit antaa avoimia ja helposti, rento laadukas suunnittelu, kanssaan tuoreus, miellyttävän viileyden. Nämä seuralaiset hillityt värit ovat luonteenomaisia ​​tiettyjä tyylejä, kuten tyylikkään kulunutta tai Provence. Itse asiassa, käyttäen erilaisia ​​vaimennettu pastelli sisätilat, voit luoda erilaisia ​​tyylillinen suuntaan, jopa minimalismi tai parvi.

  Jos valita kylmä sävyjä, violetti, taivas, minttu, huone on täynnä ilmanraikastustoiminto Tällainen yhdistelmä olisi sopiva, jos ikkuna etelään vastaavasti on paljon luonnonvaloa.

  Lämmin, vaalean oranssi, pinkki, kamelin luoda mukava, viihtyisä sisustus, hyvin täynnä tilaa puute auringonvaloa.

  Lähes aina, olohuoneet täydentävät kasvi yrtit, koska se antaa erityisen koristeellinen vaikutus, sillä on myönteinen vaikutus ympäristönsuojelun tason ilman, joka ei myöskään ole tarpeeksi tärkeää.

  Siksi on tarpeen kiinnittää erityistä huomiota vihreää. Kun maailma kasviston, tämä väritys pidetään neutraaleja, itse asiassa se on tausta, niin fytosuunnittelu ilman ongelmia yhdistää mihinkään. Sisätilassa, hieman eri juttu, koska Kasvit ovat yksittäiset elementit suunnittelussa.

  Jade kontrasti duo - granaattiomena aina onnistunut, mutta jos ottaa ne yhtä suurina määrinä, jotta ne tasapainossa keskenään. Siinä olisi otettava huomioon kyllästymisen käytettyjä värejä, jos niitä käytetään koristeluun kevyt vaihtoehtoja granaattiomena, Jade täytyy valita ei ole liian tumma, muuten vähentää määrää, visuaalisen tasapainon.

  Kun käytetään yhdessä, metsä vihreä syvä koralli, sahrami muistiinpanoja tulisi lisätä, on trio olisi harmoninen.

  Voit myös lisätä vihreitä kukkia näyttää hyvältä taivaansininen huoneessa, hunajaa, siinä tapauksessa, että on olemassa tarve säilyttää kylmässä paletti on tarpeen korvata hunajaa violetti.

  Vihreä violetti Myös mahtuu yhdeksi projektiksi, heikentänyt niiden tandem väri Gamboge.

  Näköhavainnon kosketusominaisuuksia materiaalien ilmaisee käsitteen rakenne. Esimerkiksi voimme koskematta päättämiseksi, että se on sileä, karkea, karvainen tai tuhruinen.

  Kaikesta edellä esitetystä seuraa, että rakenne tulisi vaikuttaa värihavaintokyky. Siten kiiltävä pinnat antavat kylmä esine, maalattu, jopa lämmin väri tulen ja neulottuja villalankaa asioita kylmä Emerald väri tuntuvat lämpimämpi ja miellyttävämpi.

  Väristä riippumatta, kangas karkeat filamentit (hursti) näyttää raa'an, kova kankaat hienoja kuituja (silkki, sifonki) vastapäätä, kevyesti ilmaa. Esimerkkejä voidaan käyttää mistä tahansa pinnasta.

  Käyttämällä erilaisia ​​kuvioita, sisätilojen monipuolistuu, ja houkuttelevampi, erityisesti tarvetta ottaa huomioon ominaisuuksia asioita yksivärinen sisustus.

  Valaistus laatua merkittävästi vaikuttaa väriä.

  Oikea valo on korostettava perusominaisuuksia valitut värit.

  Lamput jonka värilämpötila on 2500 - 3400 K (Kelvin) voivat muuttaa sisätilojen lämpimät värit. Ominaisuudet valaistus tuotteiden 5100 - 5600 on malleja on täydellinen kylmä. Neutraali valo lähinnä luonnon 3500 - 5000 K, on ​​universaali. Jos valitset väärän valonlähteet, väri voi vääristyä, ja heidän käsityksensä muuttuvat dramaattisesti.

  Täydellinen yhdistelmä värejä sisätilojen kunkin oman, itse asiassa, tämä luku on erilainen jokaisessa huoneessa! Huolimatta kaikista suunnittelusäännöt väriä ja ennen kaikkea on tärkeää luottaa omaan makuun, jos mahdollista inscribing henkilökohtaisten mieltymysten puitteissa lakien taiteen. Harjoitella valinnassa väriyhdistelmiä, valita minkä tahansa kuvan kaunis sisustus, yrittää ymmärtää, pohjalta mitä periaatteita ja sääntöjä, suunnittelija teki tietyt päätökset, luotaessa projekti. Toistuvasti suorittaa tällaisia ​​tehtäviä, toimittaa puuttuvat käytännön kokemusta ja ymmärrystä teorian.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin