väri tuhka

Shimo Ash moderni sisustus

Luoden kauniin sisustus liittyy huolellista työtä valittaessa tyypin materiaaleja, värejä ja kuvioita. On tärkeää, että kaikki tiedot yhdistettiin toisiinsa muodostaen yhden kuvan. Tänään, suunnittelijat loppuun huoneistoissa käyttää erilaisia ​​materiaaleja. Yksi suosituimmista on Shimo tuhkan lajeja. Millaista materiaalia, ja miten sitä sovelletaan huoneeseen?

Sisätilojen asuntoja löytyy usein kohteita hyvin samankaltainen kuin puun varjossa maitomaista kahvia. Ominaista näiden tuotteiden on läsnä terävä ja eri kaistan. Tämä materiaali kutsutaan tuhka Shimo.

Shimo Ash valo

Levitä on mahdollista mitään tyyliä.

 • Tyyliin Provencen tuhkan Shimo voi täysin yhdistää valoisissa.
 • Klassisen sisätilojen materiaali sopii parhaiten.
 • Trendikäs minimalismi jos luotu käytettäväksi valmistettujen esineiden tuhkaa Shimo. Tämä tyyli liittyy käytön neutraaleja ja vaimennettu sävyjä, joka on valittu materiaali.

Kunkin edellä olevan levyjä voidaan turvallisesti käyttää lattiapäällysteen väri valkoinen tuhka. Se antaa tilaa tunteen keveyttä ja tuoreutta. Yhdistelmä eri sävyjä tahansa huoneeseen hyötyvät.

Shimo Ash valo sisätilassa

Tämä materiaali on jäljitelmä puuta, joka on rakenteeltaan veining luonnonmateriaali. Tuotteet on valmistettu tumman tuhkan Shimo sisätilojen hallussaan rikas suklaa väri.

1

Shimo Ash valoa sisätilojen makuuhuone

Huoneistot löytyy usein nämä tiedot tilanteesta tumma suklaa väri tuhka:

 • Ovien paneelit.
 • Alkuperäinen insertit huonekalujen rintamilla.
 • Kirjahyllyt.
 • Leaf vaatekaapit.
 • telineeseen paneeli.
 • Huonekalut runko-osat.
 • Työtasot työpöydät.
 • Lattia.

Sisäoven paneelit

Tummempia tuhka huonekaluja Shimo sisätilojen yhdessä valossa kohteita, voit luoda hyvä versio klassisesta sisustusta, kuten näkyy kuva.

Vaalean ja tumman tuhkan Shimo sisustus, luoda kaunis järjestely tahansa huoneeseen. Esimerkiksi viimeistelyyn keittiön työtasot suunnittelijat käyttävät usein ja keittiökalusteet, valmistettu materiaalista, Shimo tuhkaa. Miellyttävä värit Tällaisten mallien täysin sovi keittiöön järjestelyyn. Tämän lisäksi tiukat muodot ja hyvä yhdistelmä valon ja pimeyden paneelit voivat luoda erityinen tyyli huoneen.

Shimo Ash sisätilojen keittiön

Spektri esineen käytön Ash Shimo mahdotonta rajoittaa tarkoituksena tai koko tiloissa. He menevät täydellisesti melkein minkä tahansa tyylin, koon ja muiden ominaisuuksien huonetta.

Shimo Ash olohuoneessa sisustus

Light tuhka Shimo sisätilojen olohuoneen tuo tunteen keveyttä ja tuoreutta. Erityisen tärkeitä laatutiedot ovat pieniä olohuoneisiin. Kuvassa miten Huonekalujen tuhka Shimo täydellisesti yhdistyy yksinkertainen mutta tyylikäs muotoilu salin vaihtoehto.

Wall tuhka Shimo valon sävy

Erinomainen valinta vieras, on monikäyttöinen seinä yhdistettynä tumma ja vaalea tuhka Shimo. Tämä huonekalu on käytännöllinen. Kun monet laatikot ja markkinaraon seinään voidaan sijoittaa koriste-esineitä, TV-laitteet, kehystetty valokuvia ja muita henkilökohtaisia ​​tavaroita. Yhdistelmä tumman ja vaalean pinnat, ei vähennä visuaalista tilaa, jolloin se erityinen maku.

Wall tuhka Shimo valossa ja tummat sävyt

Nykyään on muodikasta käyttää sisätilojen tehdyt tuotteet tuhka Shimo. Tämä materiaali on esitetty tumma ja kevytversio, jonka avulla voit luoda tyylikkäitä ja alkuperäinen sisustus. Käytännöllisyys ja monipuolisuus materiaalin mahdollistaa käyttää sitä millään huoneessa neliöimistä ja määränpää. Koska nämä ominaisuudet, tuhkan Shimo on erittäin suosittu moderni sisustus.

Valon käyttö ja tumman tuhkan Shimo sisätilassa

Valon käyttö ja tumman tuhkan Shimo sisätilassa

Shimo Ash, valo ja pimeys hyvin usein moderni sisustus.

Kevyt tuhka on Shimo sävy kahvia maidon, jossa on terävä ja selkeä raidat, matkien puurakenteen tuhkaa. Tämä väri sopii seuraavista tyyleistä:

• Provence - käytön pastellivärit kirkkaita roiskeet muita värejä;

• Classic - hillityt värit ja paljon puukalusteet;

• Minimalismi - hillityt ja neutraalit sävyt sisätilojen.

Sisätilojen valon väri tuhkan Shimo voidaan käyttää huonekaluja, laminaattilattia ja sisäovet. Hän ei vain antaa helppous ja mukavuutta huoneeseen, mutta myös visuaalisesti lisätä tilaa.

Tumma ash Shimo - tämä tuote on tumma suklaa väri, Streaked puurakenne tuhkaa. Käytetään luomaan erottuvalla sisustus.

• etätunnisteiden huonekalujen julkisivut, huonekalut paneelit;

• yläluomi Telineet;

• Kotelon toimistokalusteet;

• lattia laminaatti.

Sisätilat insertit valmistettu tumman tuhkan Shimo osoittautua tyylikäs ja käytännöllinen. Sopivin vaihtoehto - luomista klassiseen tyyliin.

Katsotaanpa käyttöä valon ja pimeyden tuhkan Shimo sisätilassa

Shimo Ash valo

Shimo Ash tumma

TV pöytä tuhka Shimo

Light tuhka Shimo sisätilojen olohuoneen

Wall tuhka Shimo valoa

piipittää

Jättää kommentin, sinun tulee kirjautua

Suositut artikkelit

Sisustus huone Valokuva Taustakuvat yö kaupungin

Edut kaappi olohuone, TV

Projektista

Mebika - moderni portaali korjaus-, sisustus ja kalusteet. Täällä voit löytää inspiraatiota, keskustella asiantuntijoiden ja valitse paras ratkaisu kotiin tai toimistoon. Jäseneksi ja saada paras ja henkilökohtainen kokoelma aineiston

Ash: Universal väri talon huonekalut ja 70+ sanoinkuvaamattoman viihtyisä sisustus

Tilava olohuone talonpoikaistyyliin huonekalut varjossa tuhkan

Tänään ash - erittäin suosittu väri huonekaluja (kuvat sävyissä vaalean ja tumman). Lavastus ja yksittäisiä huonekaluja näistä väreistä löytyy erilaisia ​​sisätilat. Useimmat nykyaikaiset asiakkaat pitävät väri huonekalut tuhkan Shimo, joka muistuttaa kahvia maidon kanssa. Tumma tuhka on monenlaisia ​​sovelluksia. Tämä väri voidaan havaita paitsi huonekaluja, vaan myös lattiapäällysteen viimeistelyssä ikkuna- ja oviaukkojen. Huoneet on sisustettu nämä värit visuaalisesti laajentaa, ja ilmapiiri heidät näin mahdollisimman mukavasti. väri tumma tuhka huonekalut Shimo - tuote suklaan väri tekstuuri, läpäisee suonet, jotka voidaan nähdä tuoreen puuta sahatessa. Yleisesti, tumma tuhkaa käytetään kontrastin aikaansaamiseksi sisä-.

Huonekalut Ash hiekan väri näyttää hyvältä talot jugendtyylinen

Light tuhka keittiössä vintillä

Huonekalut massiivista tuhkaa sulautuu hyvin koristeelliset tiili ja sopii luoda viihtyisä tila pienessä keittiössä

tuhka-värillinen huonekaluja sisätilassa

Useimmat kalusteet väri tuhka sopii seuraavaa tyyliä:

Kaappi on valmistettu tuhkan minimalistinen sisustus

Kalusteet tuhkaa käytetään usein sisustus kirkkain värein

Lipasto valmistettu tuhkaa ja tammen olohuoneessa klassiseen tyyliin

Valmistuksessa huonekalujen valmistajat käyttävät luonnollisia kiinteä tai viilu:

 • koristelussa paneelit seinillä ja ovien sarjaa;
 • työtasot, keittiön pinnat ja ruokapöydät;
 • pysty- ja vaaka hyllyt;
 • hyllysäilytyksessä;
 • dioja ja lasten huonekalut;
 • Huonekalujen toimistossa.

Keittiösaarekkeen tuhka Shimo tumma

Aseta klassisen huonekaluja tuhkaa

Sisustuksia eri värillä tyylikkyys ja käytännöllisyys, koska väri tuhkan lähes jälkiä käsissä ja sormissa. Sopivin tyyli näiden huonekalujen - klassikko.

Jos omistaja kotiin tarkoitus järjestää huoneen pehmein pastellisävyin, lattiat, ovet ja huonekaluista kevyt tuhka putoavat otolliseen hetkellä. Ne ovat asianmukaisia ​​ja täysin valkoinen sisustus.

Valkoinen keittiö yhdistettynä puukalusteet tuhkan väri näyttää lämmin ja kodikas

Parketti ja huonekalut tästä puulaji ei ole vain esteettisyys - materiaalin, joka tunnetaan erinomaisesta fysikaaliset ominaisuudet:

Huonekalut valmistettu kevyestä tuhkaa voidaan käyttää kylpyhuoneessa

Kalusteet tuhkaa - käytännöllinen vaihtoehto keittiöön. Huonosti syttyviä, sieni- kestävyys ja helppohoitoisuus tekevät välttämättömänä missä tahansa kodissa

Light tuhka on laaja valikoima värejä, mutta ne kaikki kuuluvat kylmään, koska heillä on harmahtava tai punertava sävy. Siksi kevyt tuhka sulautuu hyvin sisustus, jossa seuraavat viimeistely sävyt enemmistönä:

Harmoninen yhdistelmä tuhka huonekaluja (kaappi, sänky) lakattu lattiat lehtikuusi

Tuhka viileitä värejä sointuu marmoria ja näyttää jalo valkoinen keittiö

Sisäänrakennettu tuhka beige puku ystäville luonnon sisätilat ja pastellin

Jos vuokranantaja haluaa poimia tavara tai lattiapinnoitteet, kevyt tuhka ovet ja ikkunat, sopiva väri, mutta valmistettu muista puulajeista, on tarpeen kiinnittää huomiota tammen jono, lehtikuusi, valkoinen akaasia, luumu ja Black Cherry. Se on myös tunnettu siitä, että kylmä varjoa nämä kivet.

Vihje! Ei tule sekoittaa valinnan, menee kauppaan ja otti mukaansa pienen palan parketin tai laminaatin. Saavuttaa täydellinen ottelu on epätodennäköistä, mutta konsultti tarvitaan poimia jotain mahdollisimman paljon sopivan tilanteen. Toisin kuin yleisessä järjestelmässä yhden tai kahden sävyt olla havaittavissa.

Ylellisyyttä tuhka parketti vuosikerta sisätilojen huoneessa

Kuten tuhka on yhdistetty muihin aineisiin

Valkoinen tuhka täydellisessä sopusoinnussa luumu on myös viileässä varjossa. Kuitenkin viemäri on hieman tummempi kuin niiden luokka "sukulainen", niin vaalealla pohjalla selvästi piirrettyjä huonekaluja luumu aksentti.

Tämä yhdistelmä on liian pehmeä sisus kirkastuu ja elävämmäksi. Huoneessa, jossa on kontrasti, jopa näkövammainen henkilö on hyvin perehtynyt. Täytä luotu kuva auttaa lisätietoja ja koristeet harmaa, violetti, pronssi väri. Voidaan keskittää tulevan kirkkaan sininen maljakko tai patsas, asennettu keskelle pöytää.

Makuuhuoneen talo: kiintoainepeti kirsikkapuuta kaappi ja tuhkaa

Black Cherry on täydellinen eksoottinen sisustus. Kontrasti näiden kahden materiaalin välillä on niin silmiinpistävää, että ei pilata kuvan, vaan koristaa sitä. Kylmä sävy - niinhän tuo yhteen kaksi täysin vastakkaista väriä.

Jotta saavutetaan täydellinen harmonia, seinät huoneen suositellaan maalattu kirkkaan terrakotta ja huonekalut käytön kuparin liitos. Verhoilu ja tyynyt pitäisi myös olla terrakotta sävyjä.

Valoisa keittiö kartanotunnelmasta: terrakotta seinät ja keittiö tuhka

Vihje! Tämä sisustus on osoitettava yhden suuren tummanvihreä elementti. Se voi olla kuva tai matto lattialla. Verho on parempi valita beige, vaaleanpunainen tai violetti sävyjä.

Vieressä kylmään mutterin tuhkan henkii lämpöä. Mutta tällaisten yhdistelmien tehdä sujuva siirtyminen, joka antaa valoa kahvia tapetti tai verhoilu vastaavan värin.

Kylmä pähkinä keittiö yhdistettynä tuolit ja katto massiivista tuhkan suklaan väri

Painotaa kuva vaaleanvihreä tai sininen verhot. Ovenkahvat on tehty pronssista.

Ash, kuten suurin osa muita arvokkaita lajeja, on paljon kiistattomia etuja:

 1. Ympäristöystävällinen materiaali ei voida asettaa kyseenalaiseksi. Huonekalujen puusta ei vahingoita ihmisten terveyttä.
 2. Kutistuminen suoritetaan niin tehokkaasti, että asetetaan ja yksittäisiä huonekaluja eivät altistu edelleen tuhoamaton kosteusmittaus.
 3. Tuhka on erittäin helppo käsitellä, minkä ansiosta master-puuseppä on mahdollisuus luoda yksilöllinen reliefejä ja näyttää pehmeät linjat.
 4. Huonekalut Tuhka sopii täydellisesti kaikkiin sisustuksiin, täyttäen sen lämpöä ja mukavuutta.

Freestanding ja sisäänrakennettu huonekalut tämän puulajien sopiva olohuone, makuuhuone, eteinen ja jopa kylpyhuoneessa. Ei ole väliä mitä se on - sänky, yöpöytä, vaatekaappi, - tuotteen laatu on aina päällä. Siten hinta näiden huonekalujen voi olla pieni.

Tuhka lämpimillä sävyillä näyttää kodikas ja ei vaadi monimutkaisia ​​Koristetakeet

Keittiö asettaa erityisiä vaatimuksia, jotka koskevat ominaisuuksien, kosteutta ja korkeita lämpötiloja. Ash - materiaalia, joka yhdistää kaikki nämä ominaisuudet. Huonekalut Tuhka ei ole väliä kokoa keittiössä, se on yhtä harmonisesti integroitu suuri keittiö, ja keittiö on pieni kooltaan.

Keittiö yksikkö, jossa yhdistyvät insertio valon tuhkan ja kromipintaa

Parketti ja sopusoinnussa sen seinäpaneelit tuhka

Klassiseen tyyliin sopivia yksinkertaisia ​​julkisivut sellaisenaan tulisi valita barokin kaapit ja kaapit, ovet on koristeltu monimutkaisia ​​kaiverruksia ja koristeita. Hyvin omaperäinen ulkonäkö palkki, jota käytetään valmistuksessa tuhkaa.

Klassinen keittiö keittiösaarekkeen Ash

Korkea keittiö valon tuhkan tekee huoneen visuaalisesti korkeampi

Henkilö kuuluva hoidon ja terveyden oman rakkaansa tuskin täyttää sisätilojen asunnon synteettisiä materiaaleja. Hänen rakkautensa kaikki luonnolliset ja luonnollinen, ja se näkyy valinnassa huonekalut.

Useimmat kotitaloudet käyttävät aikaa keittiössä, olohuone, makuuhuone. Siksi pitäisi olla niin mukava ja kodikas näissä huoneissa. Että puu on turvallisin ja esteettisesti miellyttävä materiaali.

Sängyssä - huonekalu, joka riippuu unen laatua, mikä tarkoittaa, että terveydentilan ja ihmisen suorituskyky koko päivän. Jos sänky on epämukavaa, mutta hänen ruumiinsa uhkuu epämiellyttävä synteettinen haju hyvän yöunen voi tulla kysymykseen. Makuuhuone suunnittelu tuhka on positiivinen vaikutus henkinen tila ja suotuisa vaikutus mielialaan.

Kiintoainepeti tuhkan makuuhuoneessa väri kahvia maidon

Suuri merkitys viihtyisään oleskeluun talossa on vahvuus suuret vaatekaapit. Nämä mallit ovat nyt eniten kysyntää, koska sen toiminnallisuutta, erilaisia ​​täyttö- ja suuri kapasiteetti.

Valtava vaatekaappi Ash - Affordable Luxury

Hyllyt, valmistukseen, joita valmistaja käyttää luonnon array, eivät taivu painon alla suuria, eivät tihkua epämiellyttävä haju, eivät päästä myrkkyjä, jotka voivat imeytyä vaatteet.

Erityisen tärkeää on vahvuus kirjahyllyt ja malleja ääntä ja videota, ne ovat aina paljon painoa. Jos käytät hatara hyllyt valmistettu lastulevy ja sen kaltaiset aineet, ne voivat romahtaa painon alla ja vahingoittaa asukas huoneeseen.

Tuhkanvärinen huonekaluja: kuvia kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuone - huone korkea kosteus. Ottaen huomioon kalusteiden täällä pitäisi olla erityinen. Jos laittaa kylpyhuoneen kaappiin ja penaali puusta, joka voi vaurioitua kosteudelta, ne turpoavat nopeasti menettää vakautta ja tulla yksinkertaisesti käyttökelvotonta. Kun kyseessä on tuhkan tällaiset ongelmat omistaja ei koskaan.

Yöpöytä kevyt tuhka, peilit, läpinäkyvät väliseinät lisätään keveys kylpyhuoneessa

Jalustat tumma tuhkan kylpyhuoneessa korostavat hienostuneen maun kodin omistajat

Ash - monipuolinen materiaali huonekalujen kylpyhuoneessa. Hän istuu hyvin vaalea seinät ja marmori aksentteja

Tämän materiaalin kylpyhuoneessa, voit jopa käyttää puheenvuoron. Esikäsitelty erityinen pinnoite antiseptinen impregnointia ja lakat, jonka jälkeen se voi olla kymmeniä vuosia. Jos vertaamme lämmin puulattia laatat, jälkimmäinen merkittävästi menettää, koska se on kylmä myös kesällä. Vuonna kylpyhuone saman henkilön täytyy seisoa lattialla paljain jaloin.

Tuhka kylpyhuoneessa, voit koristella seinät ja katto. Tämä yhdistelmä antaa tilaa houkutteleva ja mukava katsoa. Kuinka käyttää loppuun, sinun täytyy päättää, jotka perustuvat heidän perheensä taloudelliset resurssit.

Yhdistämällä eri värejä tuhkan regenerointihauteeseen

Tuhka on korkean suorituskyvyn ominaisuuksia, joten tästä materiaalista kalusteet täyttävät kansainväliset laatuvaatimukset, on pitkä ja näyttää hyvin kaunis. Verrattuna muihin arvokkaita lajeja tuhka on edullinen hinta, ja eri värejä voit valita elementtien suunnitteluun tahansa sisustukseen.

1