Väri peltikatto

Katto metalli, väri, valokuva

Harvat omistajat maa taloa voi ylpeillä hoidetut alueet ja kaunis muotoilu kodeistaan. Siksi on erittäin tyytyväinen siihen, että henkilö tuo sielun tavalla sen tonttien ja sen talon. Ensimmäinen asia, joka voi heittää silmässä - on katto. Sen rakenne ja värit houkutteli monet ohikulkijat, mutta harvat ihmiset ajattelevat, mitä se on tehty.

Metalli katon muotoilu

Pari vuosikymmentä sitten, se oli muotia kattamaan katot asbestia liuskekivi aalto. Hetken kuluttua oli metallin markkinoilla ja tulla aktiivisesti. Nykyään se on johtava rakentamisen markkinoilla. Sillä on monia etuja muihin kattomateriaalit.

Edut metalli kattotiiliä:

 • Helppo asentaa.
 • Paino.
 • Kestävyys.
 • Hinta.
 • Suuri lujuus.
 • Kaunis ulkonäkö.
 • Joustavan materiaalin.
 • Erilaisia ​​värejä ja kuvioita.

Katto modernin talon pitäisi paitsi pelastua sää, vaan myös olla kaunis, omaperäinen ja esteettinen. Metalli on eri värejä ja erilainen rakenne, joka sallii katon erilainen kuin kaikki muut.

Tässä on katto metalli, kuva on jäljempänä.

Metalli voi olla seuraavanlaisia ​​pinnoitteet: Polyesteri, PDVD, plastisolilla, Pur.

Metalli polyesteristä ja.

Yleisin tyyppi kattomateriaalin ja myös edullisin. Tämä pinnoite on hyvin ohut ja kevyt. Tällainen katto pinta on kiiltävä, ja hänellä on paljon erilaisia ​​sävyjä. Mattapolyesteriä - innovaatio rakennusmarkkinoilla kateaineiden. Sen tärkein etu on sen joustavuus.

Kuvassa katolle harjatusta metallista.

Metallia Puranas.

Pural on polyuretaani pinnoite. Se koskee päällysteen palkkio ja pidetään innovaatio. Katto varustaa tällaisella päällysteellä ei ole alttiina korroosiolle.

metalli plastisol

Kaikkein kestävä pinnoite. Metalli joten päällystetyn on strukturoitu pinta. Sitä pidetään kallein.

Se edustaa kiiltäväpintainen, joka jäljittelee metallinen. Katto metallista erinomaisia ​​kestää mekaanista rasitusta ja eivät haalistu auringossa. Käyttöikä on erittäin pitkä.

metalli Se voi olla erivärisiä. Väri katto suositeltavaa valita neutraali, ei liian tumma eikä liian kevyt.

Tämä johtuu seuraavista syistä:

 • Tumma laatta kuumennetaan paahtavan auringon säteet, jolloin parvi tai ullakon hyvin kuuma.
 • Jos talo on valmistettu kevyestä materiaalista, tumma katto on pahasti yhdistetään siihen.
 • Kattotiilet valon värejä ei lämpene niin paljon, mutta se on hyvin merkitty mitään likaa. Ei sovi hyvin kodin, jonka seinämät on valmistettu tumman materiaalista, mutta se näyttää hyvältä seinät vaaleanpunainen ja beige.

Materiaali neutraaleja värejä täydellisesti mitään väriä seiniin.

Katto kattomateriaalin vihreä väri liittyy ihmisillä luontoon, jossa vihreät lehdet ja ruohoa. Värikylläisyydestä katto asettaa mies hiljainen elämäntapa. Mykistetty sävyjä vihreä saada ihmiset olla valppaampi ja keskittynyt. Psykologit suosittelee käyttämään tätä väriä kaikkialla.

Metalli ruskea väri käytetään usein myös asennuksesta katon. Tämä väri antaa luottamusta ja auttaa voittamaan erilaisia ​​ongelmia. Tämä on varovainen väri. Klo järjestely rakennusten käyttävät usein yhdistelmää ruskea ja tummanruskea metallia. Jos talo on kätkeytyneenä keskuudessa korkeita puita, ruskea katot keskuudessa vihreät lehdet näyttävät aivan loistava.

sinikaton Se näyttää hyvältä päivällä ja kirkkaat alueet, joten voit järjestää pihalla yöllä valaistus. Sininen väri auttaa rentoutumaan ja rauhoittua, mutta liian tummia sävyjä, päinvastoin edistävät syntymistä masennus. Siksi materiaali on vaaleansininen ja vaaleansininen värit, jotka näyttävät neutraaliksi.

Claret-punainen katto Se symboloi elementti energia, liike, halu voittaa. Tämä väri edistää henkistä ja fyysistä aktiivisuutta, minkä vuoksi se on valittu, useita onnistuneita ja aktiivista persoonallisuutta. Suosituin punaisen sävyä päällysteessä katon - väri "punaviini". Tällainen katto yhdessä liittyvien sävyjä on täydellinen ratkaisu.

Niistä kirkkaat värit katon Sitä pidetään menestynein Grey. Hän näyttää täydellinen varjoisaan paikkaan, esimerkiksi puiden. Harmaa väri sekoittuu luonnollisen luonnon värit, mutta myös symboloi vakautta ja varattu luonnetta. Tällainen väri oman katon valitsema ihmiset määrätietoisesti menevät tarkoitukseen.

Tummat värit auttavat polttamaan peltikatto auringossa. Jos se on laatua, sitten keventää tasaisesti. Huono katon palaa loppuun hyvin nopeasti.

Aumakatto metallia

Aumakatto viime aikoina on hyvin suosittu. Tämä muotoilu erinomaisen suojan voimakkailta tuulilta, Se on jäykkä kehys ja tuskin muuttaa muotoaan.

Tällainen katto näyttää hyvältä, jos katemateriaali on metalli laatta. Sen käyttö on mahdollista kaikentyyppisissä aumakatto. Tämä vahvistaa sen universaalisuus.

Metalli: värit, tyypit, värejä nimi, kuva

Metalli rakennusaineet on tunnusomaista niiden lujuus ja kestävyys, joten ne tuottavat laitteen, kuten sanotaan, vuosisatoja. Katteella tulisi kiinnittää erityistä huomiota: se ei saa olla ainoa luotettava puolustaja tilat sisätilojen lisäksi myös visuaalisesti koristella ulkopinnan rakenteen. Metallin värinen taivas, klassinen keraaminen tai muu varjossa - suuri katto.

Metalli on materiaali kattotiiliä katon kaltevuuden, joiden kaltevuus on vähintään 12 0. Tunnettu siitä, että seurauksena kulutuskestävyys on parempi, koska sen kerrostetun rakenteen: galvanoitu teräs päällystettiin värillisiä hartseja, käytännössä ei ole alttiita korroosiolle. Etuja, jotka tekevät valitsemalla tyyppi kattavuus:

 • Korkea koristeellinen laatu (tehokas jäljitelmä laatta päällyste).
 • Suuri valikoima ratkaisuja: metalli tyypit, väri profiili muutetaan.
 • Vastustuskyky väri haalistumista, kun ne altistetaan UV-säteet (tietyntyyppisten päällysteet).
 • Ei pelkää kausivaihtelut lämpötila, sademäärä kaikenlaista.
 • Joustavuus mahdollistaa järjestää fragmentteja kattojen kattamiseksi eri muotoja ja kokoonpanoja.

Haitat ovat:

 • Korkea johtavuus äänet: sateen ääntä, ruokinta oksat, lehdet ja muut vaikutteita voi kuulla aivan selvästi. Tämän välttämiseksi tarvitaan ylimääräinen äänieristys laitteeseen.
 • Jättäminen pitää metallin lämpö edistää kondenssiveden muodostumista sisäpinnalla, jotta kastuminen päällystekerrosten tarvitsevat tehokkaan höyrysulun.
 • Asennus Tällaisten laattojen vaatii osaamista ja taitoa, koska on mahdotonta eroamaan.

Metalli vaihtelee:

 • levyn paksuus;
 • muoto profiili;
 • tarkoittaa aalto ja sen vaiheet;
 • mukaan ylemmän kannen.

Käytännön merkitystä ja paksuus pintakerroksen materiaali osittain muodostavat profiilin. Ja mitä väriä valita metalli - se riippuu täysin maun mieltymykset asiakkaan ja tekniset ominaisuudet eivät vaikuta.

Metalli - laminaatti. Perusteella galvanoitua terästä kylmävalssaamalla. Lisäämiseksi ruosteenesto-ominaisuudet sitä käsitellään fosfaatti yhdisteen (siirrostettiin kerros), jota on sitten esikäsitelty ja päällystetty viimeistely polymeerimateriaalin, lakka korjata sen. Kerrokset talletettu eri määriä molemmin puolin teräslevyn. Paksuus metalli laatat ainoastaan ​​0,5 mm: n (standardi). Tällaisia ​​laitteita käytetään kattotiiliä taloja, ulkorakennuksia.

Moderni metalli kattotiiliä valmistajat tuottavat sekä pienempiä ja suurempia paksuus. Malleja 0,4 mm ovat taloudellisempia, mutta niiden käyttö on sallittu vain vähemmän kriittisiä rakenteita: karat, markiisit. Kattamaan talo ei sovellu tällainen materiaali: laatat mekaanisessa muodonmuutoksia eikä tarjoa luotettavaa suojaa.

Levyt on suurempi kuin 0,5 mm, on suuri lujuus, joka sopii käytettäväksi eri katot, mutta ovat paljon kalliimpia kuin tavallinen.

Kun mikä tahansa väri metalli rakenne on hyvin erilainen, niiden paletti riippuu valmistajan valmiuksia.

Tämä ominaisuus määrittää lujuusominaisuudet laatat, koska jäykkyys päällysteen riippuu siitä. On olemassa monenlaisia ​​profiileja, joista tärkeimmät ovat:

 • "Monterreyn" - suosituin malli. On profiili, jossa on tasaisen pyöristetyn aaltoja ja vaiheet eri muunnelmia: Standard, Retro, Classic, sarja, jne. On huomattava, että poikittaisvenytys yhdenmukainen koko alueella ...
 • "Cascade" on muodoltaan rikki aalto kulmikas siirtymiä.
 • "Andalusia" matkii todellinen klassikko laatat savea.

Perusteella perus profiilityypit, on olemassa monia erilaisia ​​muunnelmia, erilaisia ​​riippuu teknisistä kyky kehittävään laitteistoon. Ottaen huomioon kaikki - aallon eri muotoisia ja piki. Se voi olla epäsymmetrinen. Valinta riippuu siitä, minkä tyyppistä kodin omistajan mieltymykset ja koko rakennuksen suunnitteluun.

Missä näyttää laatta (värien käyttö, värikylläisyys, sameus), vaikutus materiaalin käsittelyyn pintakerroksen. Riippuvaisia ​​ja mekaanisia ominaisuuksia arkkia.

Yleisin ja usein käytetään pinnoitteen tyyppi - polyesteri, polyesteri emali. Se levitetään valmis arkki kerros 25 um. Kuljetus ja kokoaminen metalli edellyttää mahdollisimman huolellisesti: värillinen kerros naarmuuntuu helposti ja vahingoittua. Oikeat vikoja voi värittää erityisillä junien asennuksen jälkeen, mutta vaarana on, että äänet eivät täsmää. Tämä on ainoa haitta päällysteen. Hyödyt ovat:

 • Korkea kestävyys ulkoisille vaikutuksille saostumisen ultravioletti.
 • Laaja väripaletti.
 • Pinnoite ei menetä kirkkauden pitkään.
 • Suorituskyky ei vaikuta lämpötila ja sen vaihtelut, koska niiden käyttö on mahdollista missä tahansa ilmastovyöhykkeillä.

Matt metalli myös monipuolinen: vaaleanharmaasta tumman sininen, musta. mykistetty kiilto vaikutus mahdollistaa erityinen polyesteristä talletettu teräksen kerroksen 35 um. Sillä on suuri kestävyys ja naarmuuntumista vuoksi erityisellä tavalla: käsitelty päällystetty erityisellä matot lakka, ja edelleen kalsinoidaan.

Kun kyseinen jalometallin: pinnoite roiskuu heijastaa auringon säteet riippumatta intensiteetin.

Päällyste on peräisin Suomessa, jossa ilmasto on ominaista sen kosteuden ja suolan läsnäolo ilmassa meren läheisyys. Nämä tekijät edellyttävät, että perustetaan erityisen kestäviä päällysteitä aggressiivinen ympäristön vaikutuksille.

Pural on ominaisuuksia, jotka tekevät siitä sopivan palvelun näissä olosuhteissa. Teräs metalli pinnoite aikaansaa korkea korroosionkestävyys. Paksuus suojakerroksen - 50 mm, se antaa tiedot kattaa sekä kiiltävä ja matta ulkonäkö koostumuksesta riippuen.

Erittäin suosittu on katettu puralom metallia. Väri (kuvassa alla) voi olla hyvin erilaisia.

Tärkeä etu polymeerikoostumus on sen kyky säilyttää eheys venymisen aikana, kuljetuksen ja asennuksen.

Erityinen pinnoite, joka koostuu PVC: stä ja pehmittimien. Metalli vuorattu tämä materiaali on varmin ulkoisilta vaikutuksilta tahansa alkuperää, koska kerroksen paksuus on 200 mikronia. Tästä johtuen pintaan voi luoda kohokuvioita. Edut pinnoite ovat:

 • Kestää hyvin mekaanisia vaurioita.
 • Ei altistu äärimmäisille lämpötiloille ja sateelta.

Merkittävä haitta - alhaisen vastuksen auringonvalolta: on väri loppuun palaminen. Siksi sen käyttöä maan eteläosissa kuuma sopimatonta.

Vinylideenifluoridi ja akryyli luotettavan peittää korkeintaan 30 mikronia, jossa on metallinen vaikutus. Se on parantunut kestävyys aggressiivisessa ympäristössä: läheisyys vaikutukset suolavettä ja meri-ilma, hapan sade. Siksi on suositeltavaa käyttää rannikkoalueilla ja lähellä teollisuuslaitoksia.

Perustuen edellä mainitut ominaisuudet on selvää, että metalli on eri lajeja, koska hakemaan hänet kotiinsa ei tule ongelmaa.

Valmistajat tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja yhdistelmiä "profiili-laatu-tsvet9raquo;. Miten ei saa sekoittaa ja tehdä oikea valinta?

Ensimmäinen askel on päättää haluttu näkymä katon. Mitä haluat nähdä sen: pehmeällä aaltoja tai kulmikas? Toistamalla väri / varjossa julkisivun vai ei? Vastaukset näihin kysymyksiin ovat lähtökohta.

Valitse sitten valmistajan. Tästä riippuu laadusta materiaali: merkittävä toimittaja ei riskiä nimensä koska vyöruusu tarjota laadukkaampia. Hinta, vastaavasti, 10-20 prosenttia suurempi kuin pienissä laitoksissa, mutta riski on siten vähennetty minimiin.

Joilla on määritellyt ostopaikkaan, selvittää, millaisia ​​kattavuus minkä värin metalli voi tarjota myyjä. Nykyään suosituimmat sävyt ovat:

Jaloin näyttää punaista tai ruskeaa metallia. Otsikon värit muodostetaan monet valmistajat Saksan RAL ja koostuu 4 symbolia (RAL 1234), joista ensimmäinen määrittää ryhmä:

9 - vaaleat ja tummat.

Runsas valikoima sisältää metallia. Väriä (kuva kairausnäytteitä Saksan luokitus) esitetään yllä olevassa taulukossa. Suomen RR standardit ovat myös laajalti, Ruotsin SSAB.

Miten valita värin metallin hakemistosta perustuvat käytännöllisyys ja tyyli

Punnituksen jälkeen kaikki hyviä ja huonoja puolia, materiaali valittu katon. Seuraavaksi avaa uusi palapeli. Päätellen värivalikoima, katto valmistajat eivät ole mielikuvitusta. Väripaletti metallin yllättävää erilaisia ​​kymmeniä värikkäitä vaihtoehtoja. Päättää auttaa seuraavien vinkkejä ja neuvoja värien valinnassa ja maalauksen tekniikoita. vivahteet koskevat harmoniaa ja yhteensopivuutta sävyt pidetään myös.

Suosittu sävyjä pöytä ↑

Valinnan yksinkertaistamiseksi, metalli laatta värejä erotettiin erityinen taulukoissa. On olemassa kahta päätyyppiä verkkoja, joita käytetään valittaessa rakentamisen pinnoitteet:

Mikä on RAL ↑ hakemisto

Luettelo sisältää useita taulukoita, joista ensimmäinen kehitti saksalainen RAL Institute 27 viime vuosisadalla. Tämä porrastus on tullut maailmanlaajuinen standardi alalla värimerkkejä. Se ei ole sidottu tiettyyn valmistajaan. hakemistolista kasvaa jatkuvasti. Yksinkertaistaa käsitys RAL-värejä metallia, se on varustettu sanallinen selitys merkinnän.

 • RAL Classic. Tämä on klassinen väri taulukko, joka on voittanut eniten suosiota. Kukin sävy on nelinumeroinen luku, ensimmäisen numeron, joka vastaa perusväri. Näin ollen, 30 keltainen sävyt aluksi yksikön 13 oranssi - kaksi, 25 punainen - kolme, 12 violetti - neljällä, 25 sininen - viisi, 36 vihreä - kuusi, 38 harmaa - seitsemän ja 14 musta ja valkoinen - yhdeksän. Sarjaan kuuluu myös 15 metallia.
 • RAL suunnittelu. Todellinen mannaa suunnittelijat käynnistettiin vuonna 1993. Sisältää yli tuhat värejä, tarkalleen - 1625. värit on järjestetty mukaisesti sävyn, kirkkautta ja värikylläisyyttä, merkitty seitsemän numeroinen muodossa HHH LL CC. Siten ensimmäinen ryhmä osoittaa värisävy H, toinen L - tasolla kirkkaus, ja kolmas luonnehtii kylläisyyttä C.
 • RAL vaikutus. Se sovellettu vuodesta 2007. Tämä upea pöytä koostuu 420 puolihimmeä sävyjä matta version ja 70 Highgloss erityisen kiiltävä metallinen. Numerointi edustettuina viisinumeroinen koodi, kirjain M läsnä ollessa lisäosan, joka osoittaa metallinen.

RR väri luettelo ei ole universaali, ja on sidottu suomalainen valmistaja Ruukin katto. Mutta tämä ei estä jotkut yritykset käyttävät näitä standardeja viitata värejä sen tuotteista.

Nimeämään väri käytetyn metallin tällainen taulukko RR aakkosellinen koodi, jossa on kaksi numeroa. Paletti koostuu 24 väriä, kuten metallivärit 7.

Jotta helpottaa maksamista, on ristikot, mikä tarjota vastaavia RAL väri luettelo RR. Esimerkiksi tummanruskea RR 32 - RAL 8019 harmaanruskeaa.

Visualizer katto: valita ja soveltaa ↑

Sivustot tarjoavat monet valmistajat käyttävät erityistä palvelua, jonka avulla voidaan visualisoida pinnoitteen halunnut. Tämä helpottaa helppous värin valinta laatat katolla. Kun luodaan profiili otetaan ulkoasu on valittu, vaihtoehto maton päällysteen tai kiilto, itse varjostimen suoraan. Ja voit nähdä paitsi katon rakenteen kokonaisuutena, mutta myös pelata julkisivun värin, valonheittimet, viemäriputket, ja jopa aidan. Esimerkinomaisen väriasteikko metallia käytettävissä tämä vaihtoehto on esitetty alla olevassa kuvassa.

Tekniikka ei kuitenkaan pysähdy. Nyt voit saada käsityksen siitä, miten tulee näyttämään keskimääräistä virtuaalisen talon ja omistama teitä. Tätä varten yhtiön asiantuntijat kehittänyt RAL iColours sovellus. Käyttämään uutta ominaisuutta, asenna tarpeeksi ohjelmiston älypuhelimeen, ja sitten ottaa kuvan rakenteesta.

Mitä tapahtuu seuraavaksi, riippuu mielikuvitus tasolla. Maalattavan kohteen missä tahansa RAL värit esitetty 2328 ja tulosten arvioimiseksi.

Tärkeää! Kaikkia malleja mobiililaitteiden lähettävät väri mahdollisimman todellisuutta. Näytön sävyt usein poikkeaa vakioversioita luettelo.

värjäykset vaihtoehtoja riippuen pinnoitteen ↑

Värjäytyminen on suurelta osin riippuvainen materiaalista, joka kattoi teräs epäjaloa metallia. Yhteensä kolme päätyyppiä kattavuus:

Katon suosituin polyesteri on tunnettu siitä, kiiltävä pinta. On vaikea löytää linja, jolla on laaja valikoima värejä. Kuluttajien valinnanvaraa ei ole helppoa: noin 25 eri sävyjä. Tuotantoteknologian tämän metallin jatkuvasti parantunut, ja laatu kasvaa. Muuten, jos houkutella tyypin metallivärit, on suositeltavaa etsiä niitä vain keskuudessa polyesteriä. Esimerkiksi, RAL 9006 simuloidaan näkymä maalaamattomille terästä.

Matta polyesteri on ei kiiltävä kuvioitu pinta näyttää luonnollinen laatta. Valinnan jälkeen voit luottaa väri RR011, RR023, RR028, RR032, RR033, RR750 sekä RAL 3005, RAL 6005. Ja kaikkein samanlainen leivotaan savi ruskea metalli RAL 8017 luettelossa.

Matta pural- uusi polymeeripäällysteen suuri vastus. Ulkoisesti samanlainen matta polyesteri karkea, mutta on tarkempia. Standard tällainen päällyste voidaan värjätä värit: RR011, RR023, RR028, RR033, RR750. Myös tämä metalli on maalattu RAL 8017 - klassinen jalo väri, kutsutaan "suklaanruskea".

Valitsemalla tsvetacherepitsy: vihjeitä ja salaisuuksia ↑

Rakenteeseen vaikuttava harmonian, sinun täytyy harkita värivalikoima katon mtallocherepitsy erittäin vakavasti. Voit antaa asian pätevä suunnittelija. Ja on mahdollista, tietäen joitakin vivahteita, tultava toimeen omillaan. Erityisesti maku - se on yksilöllinen ja ei välttämättä mikä on hyvä, kuten muutkin.

Perussäännöt paletin valinta ↑

On tilanteita, joissa meillä on tapana huolehtia jälkeen katto on asennettu tärkeydestä. Väärinkäsitysten välttämiseksi on suositeltavaa hyödyntää neuvoja:

 • Jos talo sijaitsee avoimilla alueilla ja sen läheisyydessä ei ole korkeita puita tarjoavat varjoa, suora auringonvalo hyökkää maalipinnoitteesta katon. Metalli, tehdyt tummat värit haalistuvat nopeammin vaikutuksen alaisena tuhoisa UV-valon kuin kevytversio.
 • Roofing viittaa niihin materiaaleihin, jotka eivät tarvitse säästää. Laatu Kattoa ei voi halvalla. Mutta kallis materiaali kestää paljon kauemmin, ja esitetty paletti hallitsijoita on paljon mielenkiintoisempaa kuin talousarviossa.
 • Päätös ostaa halvalla katto voi aiheuttaa pettymyksen ensi vuoden tai kaksi. Vibrance värit haalistuvat, ja usein jopa katto on peitetty kamala täplien haalistuneet värit.
 • Ei ole tarpeen uskoa taruja jotka sanovat, että tummat sävyt katon voimakkaasti lämmitetään auringossa, mikä johtaa ylikuumenemiseen talon. Itse asiassa kaikki sävyt metalli on samat fysikaaliset ominaisuudet. Ainoa ero niiden välillä - ulkoasun rakenteen.

Mitä se on nyt suosittu ja kysynnän ↑

Seurauksena markkinoiden analyysin valita suosituimpia värejä kuluttajien keskuudessa. Tämä luokitus on seuraava:

 • Asetan: punaruskea sävyt lähellä luonnollista. Näitä ovat RR29, RAL 3009, RAL 3005.
 • II sivusto: suklaa sävyjä kuten RR32, RAL 8017.
 • III paikka: tumman vihreä eko RAL 6005.

Nämä värit sopivat täydellisesti tahansa tyyli maiseman suunnittelu, jossa kodikas asuntotuotannon ja tasapainoisen ulkoasun.

Lyhyen kuvauksen sävyjä ↑

Älä unohda vaikutuksista värejä ihmisen psyyken:

 • Myötävaikuttaa toimintaan auttaa viininpunainen metalli, on erinomainen energialähde. Lisäksi se osoittaa sisäistä voimaa ja intohimo omistajille.
 • Sininen metallia, teki vaaleilla väreillä, rentouttava ja rauhoittava. On erityisen hyvältä varjostamattoman alueille, joissa on yö valaistus.
 • Luonnonruskea metal - symboli yhtenäisyyden, tarkoitusta ja luottamus. Tämä on varovainen sävy, koskaan menossa pois muodista. RAL luettelot ruskean värin löytyy numerolla 8017.
 • Kuin paras joukossa kirkkaita värejä - harmaa metallia, joka ilmentää vakautta ja luonne, esteetön ja kova polku tavoite.
 • RAL 3011 punaruskea terrakotta tai metallista - hyvä ratkaisu, valinta onnistuneen persoonallisuuksia.
 • Viherkatolle täyteläisiä värejä rauhoittaa, tummiin edistää keskittymistä ja keskittymistä.

Menetelmät ja metodyokrashivaniya metalli ↑

Joissakin tilanteissa voi olla tarpeen taitojen väritys metallocherepichnoy katon. Esimerkiksi tapauksissa, joissa:

 • huolimaton liikenne materiaalit toimittajalta kuluttajalle on merkinnyt sitä, että koriste värillinen kerros on vaurioitunut;
 • Tilanne on sellainen, että vaadittu värimuutos on vielä uusi katto;
 • asennetusta laatat löytyi ärsyttävää vammoja;
 • katto oli peitetty korroosiota, joka etenee tai kovaääninen.

Jokaisella tavaralla vaatii erityistä lähestymistapaa ja erilaisia ​​työkaluja ja materiaaleja.

Maalata tarvitsevat harjat, telat, sumutin. Aivan sama väri on seuraavanlaisia:

 • Korjaus on sopiva poistamaan sirut ja halkeamia, sekä osioista, polymeeri, joka on muodostettu tuloksena kuljetuksen tai asennuksen. Sen voi ostaa toimittajilta metallia. Se tulee pakkauksissa 100 g ja 1000
 • Palauttaminen on hyödyllistä poistaa pienet vahingot uloin kerros vyöruusu johtuu kuljetuksen ja asennuksen. Toteutettu muodossa kätevä kynä putkien 10 ml.
 • Akrilovayakraska säästää menettäneet alkuperäisen ulkoasun katon. Erinomainen selviytymään valkaistaan ​​ultravioletti tarkkuudella, sekä kohteet korroosion.
 • Emali pinnoite galvanoitu teräs pintoja. Sitä voidaan käyttää päivittää koko katto. Maali on tölkissä tai myydään suihkeiden muodossa. Jälkimmäinen vaihtoehto ei sovellu maalaus laajoilla alueilla, koska korkeat kustannukset.

Neuvoston. Hankkiminen ammatillinen sumutin, pitää muistaa, että voidakseen hyödyntää sen tarve erityistaitoja.

Suorittamalla katonrakennus omasta, älä unohda lisäturvallisuutta, kun korkeuksissa.

Useita suosituksia pinnan maalauksen ↑

Kun läsnä on ruostetta tai vanha maali slezshey osa, ne poistetaan teräsharjalla. Sen jälkeen katto puhdistetaan ja kuivataan.

Tärkeää! Ennen maalausta tahansa, on välttämätöntä poista rasva ja kuivaa pinta maalata. Maalaus on parasta kantaa, sovellettuna kuivaan ja lämpimään ilmastoidussa huoneessa tai ulkona aurinkoisella säällä.

Puhdistettuun pintaan valmistetaan ensin levitetty pohjustuskerros. Tämän jälkeen voidaan soveltaa perus mustekerroksen. Jos värjäytyminen tapahtuu useissa vaiheissa soveltamisen välillä kunkin seistä 5-7 päivää.

Valitessaan väriä, älä unohda muita ominaisuuksia ja ominaispiirteitä metallin. Onhan sen tärkein tehtävä - ei ole vain kaunis ulkonäkö talon. Ensinnäkin, se on luotettava rakennusten suojelu mekaanisia ja fysikaalisia vaikutteita. Ei ihme, että he sanovat "Ei paljon toimintaa, ja hyvin leikattu."

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin