Väri maitomaista tammi kuva

Huonekalujen väri "Oak Milk"

Uudet kalusteet huoneessa valitaan useamman kriteerin mukaan. Sen täytyy olla korkealaatuisia, mukava ja kaunis. Monet ihmiset haluavat ostaa alkuperäisiä huonekaluja ja koruja. Ja tässä tärkeä rooli tuotteen väriä.

Oak on yksi parhaista materiaaleista valmistukseen monissa jokapäiväisissä kohteita. On parketti, sisäänkäynti ja sisäovet, sisä- ja ulkotilojen portaat.

Sen suosio ei ole vain edistää erinomaiset tekniset ominaisuudet. Oak on kestävä, se ei voi olla alttiina kosteudelle, se ei tartu pölyä. Se voi toimia pitkään menettämättä ulkonäkö ja laatu. Hän on kaunis, se on suuri määrä sävyjä ja rikas maasto.

Tammea on helppo työstää, jolloin luomisen hänen mestariteoksia. Kaikki tammea värit on jaettu useita erilaisia, vaaleasta musta, valkaistu tammi.

Kirkas huonekaluja, monet uskovat epäkäytännöllinen. Mutta nyt se on tulossa yhä suositumpi. Yksi alkuperäisen ja kauniita värejä - valkaistu tammi. Muut nimet - "maito tammea" tammi "Atlanta", "valkoinen tammi". Tämä väri on jalostuksen jälkeen saatu levyt erikoiskemikaalien kanssa. Kun valkaistu puukuitu, se käsitellään öljyjä. Päälle levy on peitetty lakalla. On käynyt kaunis mattapinnan alkuperäisen kohokuvio. Se näyttää tyylikäs ja hienostunut.

Valkaisuun tekniikka, on useita kuituja. Tämä johtaa eri sävyjä. Kaikki ne kuuluvat väriä "valkaistu tammi."

Jos huonekalut on valmistettu puusta, sen hinta on hyvin korkea. Siksi se ei voi olla saatavilla monenlaisia ​​kuluttajia. Modernit huonekalut usein tekokukista puusta. Hän voi tehdä mitä tahansa väriä ja monipuolinen rakenne, mukaan lukien "maito tammea." Myös käytetty väri laminaatti "valkaistu tammea."

Väri nimeltään valkaistu tammi, on itse asiassa melko laaja sävyjä.

1

Värien "valkaistu tammi"

Värit Huonekalut "valkaistu tammi" voidaan asentaa lähes missä tahansa ympäristössä. Hän sisustamisessa tahansa, klassisesta nykyaikaiseen. Se näyttää hyvältä huoneeseen ja eteinen "Oak Milk". Väri huonekalut korostaa kodikkuutta huoneeseen. Parketti huoneessa voi myös olla sellainen, tammea. Käyttää värejä huonekaluja "valkaistu tammi" suunnittelussa keittiön.

Eteinen se tekee laajempi ja kevyempi. Tämä sävy on yhdistetty pastellivärit seinät ja tumma taustakuva. Huone, jossa kalusteiden väri "Oak Milk", ei vaadi lisälaitteita. Se on omavarainen ja näyttää tyylikkäältä.

Usein nämä sävyt huonekaluja käytetään elvyttämiseen mökkejä ja maan taloa. Se luo tunteen mukavuutta ja mukavuutta.

Pinta näiden huonekalujen voi erityisesti ikääntyviä näköinen, ja sitten soveltaa lakka halutun värin.

Täydellinen pari "maito tammea" monien muiden hillityt värit. Pidetään muodikkain värin yhdistelmän harmaa, beige, vaalean vihreä, vaaleanruskea, violetti.

Ei paha, ja yhdistettynä kirkkaan: violetti, ruskea, wenge väri, musta, sininen, violetti.

lattianväri valita kaksi sävyä tummempi huonekaluja.

Niitä on paljon:

 • materiaalin elinikää helposti palauttaa huonekalut;
 • se pitkä säilyttää alkuperäisen ulkoasun;
 • seinille huonekalut ei ole näkyvissä pöly;
 • kellastumaton auringonvalossa;
 • visuaalisesti laajentaa tilaa, joten se kevyempi.

Haitat huonekaluja "valkaistu tammi"

Asettaminen väri huonekaluja huoneessa "Oak Milk", on tarpeen ottaa huomioon tiettyjä erityispiirteitä:

 • paikka levyt nivelet tummentaa nopeasti ja vaatii vähän huoltoa;
 • tilava huone, jossa on vaalea lattia ja seinät näiden huonekalujen voi luoda vaikutus steriiliyden;
 • puukalusteet "valkaistu tammi" tekee huoneen helpompaa, joten se ei näytä kiinteä.

Luoda vaikutus kunniallisuuden on parempi käyttää tummempia sävyjä. Voit yhdistellä värejä huonekaluja "Oak Milk" ja tummanruskeat wenge sisäväriin.

Näytteet väri huonekaluja "maitomaista tammea"

Nykyään useimmat ihmiset ovat jotenkin ovat tietokonetta. Paljon työtä takanaan istuu monta tuntia. Siksi tietokonekalusteet olisi mukava. Kaikki tarvittavat työkohteiden on aina käsillä.

Tietokone pöytä "Maito Oak" on erilaisia ​​hyllyjä, laatikoita tallentaa toimistotarvikkeet. Kaappi voidaan piilottaa tai tulostimen dokumentaatio ja paperia. Tietokoneen työpöytä mahtuu hyvin vahva turvallinen. Hän ei pystynyt täysin korvaamaan metallia, mutta se olisi riittävä tyypillisten toimisto. On mahdollista tallentaa paperiasiakirjat, tulostus, ja jopa pieniä rahasummia. Etuliite pöytään olisi tarkoituksenmukaista, jos omistaja tarvitsee ottaa vierailijat.

Tietokonepöydät voi olla erikokoinen saranoitu taulukoista suuriin monimutkainen. Niiden päät ovat yleensä suojassa kolhuilta ja naarmuilta PVC reunat.

Jos tietokoneen työpöytä riittää, voit ostaa koko työtila väri manager "Oak Milk". Näihin kuuluvat sisä- ja ulkokäyttöön kaapit, pöytä ja yksi tai kaksi pöytää.

Se näyttää mukavalta ja tyylikäs vaatekaappi "Oak Milk". Se voi olla kahden ja kolmen-ovi. Erilaiset laatikot, hyllyt, ja nostin tangon toimiviksi kaapit.

Syvyys voi olla 45 ja 60 cm. Sisustus pinnan valon insertin (Wenge väri). Oak maito menee hyvin tämän tyyppisen puun, varjostusta ja korostaa sen rikas väri.

Tammi väri: sävyjä ja sekoita sisustus muut värit

lookcolor.ru »puun väri" väri tammen sävyjä ja sekoita sisustus muut värit

Väri tammen, vaaleasta Wenge on ylellinen koostumus. Jokainen sävy on oma, ainutlaatuinen yhdistelmä sisätilassa. Esimerkit. Valokuva.

Oak yhteistä materiaalia lattia, portaat, ovet, huonekalut ja eri astiat. Vahvat, massiivipuu rot eivät ole taipuisia, hylkivä ja pöly on kestävä. Arvostetaan esteettisiä ominaisuuksia ja tammea. Ilmaisi merkittävä hahmo ja valtava valikoima värejä yhdistettynä reliefit antavat jäljittelemätön syvyyttä. Lisäksi tammi muovattavuuslämpötilassa hoitoon, joka on valtava massa, jotta saavutetaan entistä mielenkiintoinen kuvioita, kuviot ja värit.

Tässä artikkelissa tarkastelemme perus vivahteita tammea ja niiden nimet, mahdolliset väriyhdistelmät ja ominaisuuksia.

Rajalla tammi sävyt ovat täysin valkoisia tai melkein mustaa puuta. Värin siirtymät käytännössä ole punaisia ​​sävyjä, mutta tarpeeksi kultaa, harmaa ja ruskea.

Valkoinen puu voi olla vain hyvin nuoret puut, jotka eivät mene tuotantoon. Iän, puu tummenee. Jopa White tammea on tummempi kuin se, että me edustamme sanan "valkoinen valkotammisesta." Kuitenkin markkinat tällaiselle puun esitetään melko laaja valikoima värejä: tuhkan valkoinen, maitomainen valkoinen, hopea, Pearl, Lumikki, norsunluun värinen pergamentille, kerma, vanilja, jne ...

Saada tällaista puuta tammi, se käsiteltiin eri kemialliset koostumukset, valkaisu kuidun liotus öljyn ja lakka. Tällaista puuta kutsutaan "Valkaistu tammi."

On monia valkaisuun tekniikoita sekä eri lajikkeiden tammen tarjoavat erotettavissa väri. Jolloin kuulet nimen valkaistun tammen maito tammi, maitomainen tammi, tammi Atlanta, valkaistu tammi, valkoinen tammi, jne ...

muoti valkoinen sisustus tehosti tuotantoa. On vaikea löytää kaksi samaa sävyä valkotammen kahden eri valmistajan. Oli kuitenkin yhdistävä kehys "valkoinen" harmaa, olki tai harvemmin vaaleanpunainen.

Väri on ominaispiirre tammen eikä harvinaista löytää kuvauksen maidon tammihuonekalut, väri maitomaista tammi, valkaistu tammi väri, joka perustuu ainoastaan ​​sävy oli tammi.

Söi mieleisekseen hieno sävyjä valkaistu tammi, ja päätät tehdä suunnittelun parantamista tähän tyyliin, pitävät tällaista väriyhdistelmä sisustus: valkaistu tammi ja vaalean aurinkoinen keltainen, vaalea lila, violetti harmaa, denim sininen, vaalean Emerald, harmaa, kulta, hopea musta.

Väri kultainen tammi voidaan pitää lähimpänä väri tammen, joka on kevyt värisenä. Paksujen kultaisen sävyn puu lakattu tai hieman väritetty.

Kultainen sävyjä voidaan nähdä muista monimutkaisista puun käsittely. Esimerkiksi varjossa tammen, rustiikkityyliin.

Rustiikkityyliin on erityinen työstetään puuta, jonka tarkoituksena on "ikääntyminen". Vaikutuksen alaisena kasvattaa helpotus tammesta, ja kärjet ulkonevat vaakunat aaltojen on maalattu tummempi sävyjä. Luonnossa tämä vaikutus saadaan aikaan pitkäaikainen altistuminen tuulta ja vettä. Hunaja sävyt korvataan karamelli väri ja palaneen sokerin tiukasti pidetty suunnittelijat. Hoth tällainen käsittely ei välttämättä anna kultainen värisävy.

Kultainen värisävy voidaan nähdä ja tammea sedan, joka ei myöskään ole erilaisia ​​puun ja teknologiaan.

Sisätilojen tällaisten tammen sävyjä yhdistettynä lämmin sävyt okra: olki keltaokra, punainen, vihreä, ruskea, tummanruskea, punainen, kulta, hopea, suklaa väri.

Se on väriltään tumma tammi voi ostaa eri tavoin. Ensinnäkin, se voi olla kallion Oaks, joka on luonnollinen tyydyttynyt värisävy. Esimerkiksi tammi Cognac, joka kasvaa kaikkialla Euroopassa, myös Brittein saarilla.

Toinen tapa saada tummaa puuta - lämpökäsittely. Tällä tavoin riittävän tumma ja kaunis koristelu materiaaleja, lisäksi se parantaa jo erinomainen laatu tammi.

Ja kolmas on hämmästyttävä petsattu tammi - tammi vuosisatoja erääntyvät vedessä.

Nykyisin turvaudutaan keinotekoisia värjäystä menetelmällä, jolloin tammi hankkii monipuolinen tummat.

Väriyhdistelmä sisustus tumma tammi näyttää hyvältä samettinen oranssi, punainen inkivääri, tomaattia rikas väri, soinen vihreä, kuninkaallinen, kulta, hopea, musta.

Todella pidetty arvokkaana petsattu tammi, oli maannut veden alla noin 1000 vuotta vanha. Puu tämän puun on musta ja hyvin tiheä. Ikääntyminen täysin muuttaa ominaisuuksia puun, siitä tulee "rauta" ja on kestävä.

Avulla keinotekoisen värjäystä on myös mahdollista saavuttaa sävyjä mustan ja savuinen väriä, joten se on yleistä musta ja harmaa parkettilattia, joten sisätilojen ylellisyyttä viime vuosisadan ja tämän uuden teknologian.

Mutta Musta voi paitsi olla keinovanhennettu puuta. Tällaiset yhteiset tammi Wenge kasvaa trooppisessa viidakoissa Länsi-Afrikassa. Sen puu on tumma suklaa väri musta suonet, joka teki se näyttää rikas musta väri.

Käyttämällä näitä sävyjä puun korjata tai suunnittelu huone, harkitse tällaisia ​​yhdistelmiä kuten Black Oak, harmaa valkoinen, taivaansininen, beige, väri "Champagne" punainen, keltainen, kulta, hopea ja harmaa.

5 kommentteja "tammen väri: sävyjä ja sekoita sisustus muut värit"

Erittäin mielenkiintoinen ja informatiivinen artikkeli. Kiitos!

erittäin mielenkiintoista tietoa sisustukseen, kiitos!

Tarjoamme huonekalut ripaus "tammea Horde." Mikä on tämä väri? Kiitos.

Valitettavasti en ole nähnyt näin rodun tammea.

Hyvää päivää! Kerro minulle, kiitos, laminaattilattiat elävä väri "mokka tammea Sherwood» tarkett.ru/catalog/laminat/tarkett/32/cool832/cool_oak_sh_m/, wenge ovi jäälasi doors33.ru/mezhkomnatnie-dveri/mezhkomnatnie-dveri-modern/dver - «rondo» -8do4.html, oboi.info/components/com_virtuemart/shop_image/product/7073_85.jpg taustakuva. Se soveltuu tässä tapauksessa seinään wenge, valkaistu tammi? Suunnitelmasta kuin täällä mirlachev.ru/stenka-korpusnaya-mebel-statica.html. Kiitos jo etukäteen.

(Vain venäjäksi)

Sisustus on erittäin tärkeää luoda mukava ilmapiiri, jossa tunnet onnekas elämässäni. Ja tässä suhteessa ei ole viimeinen paikka on käytössä väriratkaisut. Ostaa huonekaluja ja koriste-aineita, sinun täytyy edustaa yleistä värimaailman oman huoneen.

Pehmustetut huonekalut, kalusteet, laminaattilattia ja tapetit - on tärkein kantavan värien huoneessa ja ennen ostopäätöstä, olet suunnittelu hankkeen kustannuksista, mikä voit.

Tutustuminen väri huonekalut - tammea maitoa. se on juuri oikea joitakin sisätilojen?

Valitsemalla tulevaisuudessa huonekalut meillä on tapana arvioida sitä useiden kriteerien mukaan - laatua, valmistaja, mukavuutta ja käytännöllisyyttä.

Muodostettaessa tahansa sisustukseen keskittyy onnistunut värimaailman ja design-huonekalut.

Olisikin yhdenmukaistaa hyvin sisäseinät ja lattia. Pääsääntöisesti Jokaisessa modernissa huoneistossa olemme tottuneet näkemään kirkas geometrinen, terävyys, kontrasti, linjat ja esineitä.

Oikeilla valon huonekalut on usein epävarma, mutta älä mene tiellä oman ennakkoluuloja.

Sisävarusteet huonekalut väri maitomaista tammi

Väri valkaistu (maito) Oak - on erittäin suosittu nykypäivän markkinoilla huonekaluja. Tämä sävy on saatu käsitellyn puun erityinen ratkaisu ja sen jälkeen kiinnitys lakka.

Väri maitomaista tammi on paljon erilaisia ​​sävyjä. Tämä ei ole vain klassinen beige tai maitoa rozovinkoy, kuuluvat tähän ryhmään helmiä, tupakka ja pergamentille sävyjä.

Elegantti ja hienostunut tekstuuri puuta, huonekalujen kuten universaali väri lähes tahansa sisustukseen.

Maidolla tammi täydellisesti yhteen molemmat pastelli ja erittäin kirkkaita värejä. Kaikkein paras ratkaisu on yhdistelmä maito valkoinen, harmaa, violetti, keltavihreä, beige ja vaaleanruskea.

Erinomainen valinta on maito tammihuonekalut käytävällä, koska silloin ne eivät käytävällä ei ole riittävästi auringonvaloa ja tilaa. kirkas vaatekaappi Se menee hyvin hennon vaaleanpunainen, taivas tai kermanvärinen sävyjä seinät sekä kauniisti korostaa tumma taustakuva.

Edut ja haitat väri

Huonekalujen väri valkaistu tammi todella suunniteltu mukavuutta ja rentoutumista, se pystyy muuttamaan tahansa huone valoisa ja lämmin huone. Edut huonekalujen väri wenge maitoa:

 • Luonnollinen valkaistu tammi Se vastaa hyvin palauttamista, ja pitkään ei menetä sen alkuperäisen ulkoasun;
 • huonekalut pinta mahdollista keinotekoisesti vanhentaa pehmentänyt ja avasi huokoset haluttu sävy;
 • kalusteet beige sävy Se on siisti ulkonäkö ja tuo mitään sisätilojen tunnetta luonnollisuutta ja kiilto;
 • suunnitella huoneeseen näytti Valmis Valinnainen ostoon käytettiin katseenvangitsija tarvikkeet - rikas väri ja merkitystä näiden huonekalujen brändi-identiteetti;
 • Kalusteet valon sävy erittäin kätevä päivittäistä hoitoa - pinnalla eivät ole yhtä näkyviä pölyhiukkaset, ja se ei muutu keltaiseksi ajan mittaan;
 • vaalea beige väri huonekaluissa Sen avulla voit korostaa suurta tyylillistä suunnitteluratkaisut - taustalla valo, yksivärisen huonekalut alkavat "play" jopa kaikkein tylsää värejä.

Haitat huonekaluja maitomaista.

Haitat värit ovat:

 • älä osta maitoa, jos kalusteet huoneessa jo vaaleat seinät ja lattia - liiallinen sävyisiä voi aiheuttaa tunteen "steriiliyden" ja epämukavuutta;
 • jos alkuperäinen tehtävä on luoda vaikutelman kunniallisuuden ja kiinteys - suosia huonekalut tummia sävyjä, koska valon väri tekee huoneen kevyempi ja helpompi;
 • liitokset huonekalujen valkaistun nopeasti tukossa ja vaativat erityistä huomiota.

Miten määritellä värivalikoima?

Jos olet vielä etsimään oikean värin ja näyttäviä ratkaisuja tulevaisuuden asumisen, se kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että valo huonekalut on melko yleinen.

Älä oleta, että sisätilojen värillisellä kalusteet maidon tammea näyttää tylsää, yksitoikkoista ja steriili.

oikein käyttäen meijeri sävyjä kalusteet voit luoda ehdottomasti mitään tuulella kotona. Jos alkuperäinen Huoneen seinät on tummempi sävy, saada valoa huonekaluja, saat mahtava kontrasti tilaa.

Fanit beige sisäseinät, sekin ei tarvitse kulkea huonekalut vaaleita sävyjä.

Tutustuminen edut ulosvedettävä sänky. Täältä löydät paljon hyödyllistä tietoa.

Mikä täydellinen tasapaino harmaa tapetti? Opimme yhdistellä värejä sisustus.

Yhdistelmä vaaleat seinät ja kalusteet tammi maitoa - mielenkiintoinen muotoilu tekniikka, joka tuli meille Eurooppaan. Tällainen ratkaisu on hyvin edullinen asuntoja ja taloja, joissa pienellä alueella.

Sisätilat kirkkain värein on erittäin ilmava ja kevyt, ne eivät pahentaa tilaa ja antaa rauhan tunteen.

Sisätilojen värikuva maitomaista tammi

väri maitomaista tammihuonekalut on hyvin rauhallinen, se ei ole ärsyttävää ja haihtuu huomiota. Sisätilojen valoa huonekaluja helppo kuluttaa niin juhlia ja perhe illallisia.

väri maitomaista tammihuonekalut on perus elvyttämiseen esikaupunkien kartanot Brittiläistyylisessä - laadukkaita Classic tammi huonekalut täydellisesti voit rentoutua ja unohtaa vilinästä kiireellinen.

Jos sinulla on kysyttävää, kysy ne alle, keskustella.

Teemme makuuhuone ja olohuone

Mitä luonnehtii makuuhuoneen loft-? Mitkä ovat tärkeimmät erot näiden makuuhuonetta?

Vinkkejä mitä valita taustakuvaksi makuuhuoneessa. Opimme, mitä on otettava huomioon valittaessa.

Värikäs Ecostyle sisätilojen - luominen ja lämpöä luonnonmateriaaleista.

Näyttää siltä, ​​että sisätilojen maalaistalon alppimajatyylinen? Mitkä ovat sen ominaisuudet?

Selvitä, mitä puutteita voi olla halogeenilamput kodin ja mitkä ovat niiden edut?

Seuraa meitä sosiaalisen. verkostoituminen

2018 sisustuksessa kotiisi. Kun käytetään materiaalia sivuston aktiivinen hyper-linkki lähde.

1