Väri Emerald valokuva

Väri Emerald: kuvaus ominaisuuksista, yhdistelmä

Väri Emerald, kuten helmi itse aina pidettiin symboli aateliston ja vaurautta. Kaikkein erilaisia ​​kansoja, hän läheisesti yhteydessä luontoon. Tumman smaragdinvihreä väri ja nyt suosittu muotisuunnittelijoiden ja sisustus. Symboliikka väri on edelleen liittyy luontoon. Subjektiivinen arvio väri johtuu moderni psykologit colorists ja fysiologiset ominaisuudet ihmissilmän ja hermostunut organisaatio yhdistettynä elämänkokemusta ja vivahteita tilanteesta. Perinteisessä merkityksessä smaragdinvihreä varjoa, niin meidän aikanamme sai tieteellinen selitys, mutta ei ole tapahtunut merkittäviä muutoksia.

Jokainen, joka on koskaan nähnyt raaka Emerald, tietää, mikä on syvyys sävyjä. Käsissä kokenut kultasepän kivi alkaa polttaa sisällä vihreä liekin, hohtava reunoilla. Väri Emerald tietenkin saanut nimensä jalokiviä. Hän on vihreäsävytteinen ja sijaitsee tummin osa sen spektrin. Kuten alkuperäisen värin, Emerald sekoitettu sininen ja keltainen. Luontainen Emerald kylmä huomata suunnassa johtuu ylivoima sininen. Kirkas sävyjä Emerald näkyviin, kun lisäät hieman keltainen. Syvin sävyjä, päinvastoin vaativat enemmän sinistä läsnäoloa.

On tunnettua, että kivet ääni eri tavalla riippuen runko, etäisyys kirkas valolähde. Nämä muutokset ovat tunnusomaisia ​​ja kukkia. Tämä on yksi syy siihen, miksi suunnittelijoiden vaatteita tai sisätilojen, niin huolellisesti miettiä yhdistelmän värejä, kuvioita, muotoja ja avaruus. Minkä värinen on kaulakoru tai Emerald puku kuluneet tyttö lopulta riippuu paitsi ominaisuuksista päävärit, mutta myös massan kofaktorei-. Jalokivi kehystetty kultaa loistaa toisin kuin ympäröivät hopea. Ja Emerald mekko valmistettu pehmeästä ja kiiltävä Velvet tai liinavaatteita karhea tahdosta kulloinkin on hieman erilainen sävy.

Mutta ennen siirtymistä yhdistelmään smaragdinvihreä muita värejä, katso arvo sävyn ja fyysisten ominaisuuksien taustalla on. On tunnettua, että valo - on aalto yksi parametreistä, joka - pituus. Väri havaittu ihmisen silmä, riippuu tämä ominaisuus. Pitkän aallon osa spektrin mahtuu punainen, oranssi, keltainen. Nämä värit ovat aina olleet yhteydessä toimintaan, liikkeen, iloa, myrskyisä tunteita. Tämä arvo puna-oranssi osa spektrin syntyy, koska sen vaikutuksia ääreishermostossa. Käsitys näistä väreistä edellyttää menojen suuria määriä energiaa, johtaa lisääntyneeseen painetta, sykkeen nousu, aivotoiminta stimulaatio eli liikkeelle kehon.

Sen sijaan, sini-vihreä osa taajuuksista on ominaista lyhyt aallonpituus ja inhiboi kehon. Ja vihreä sijaitsee välissä kaksi napaa. Hänen käsitys ruumiin viettää vähiten valtaa, se ei johda toiminnan lisääntyneen tai on hidastunut. Monissa kulttuureissa, vihreä on ollut pitkään mukana rauhallisesti, rauha ja samalla kasvuun, elämä, luonto. Tällainen väriarvo suoraan seuraa erityispiirteet sen vaikutus hermostoon.

Väri smaragdi - edustaja sinivihreän. Se määritellään rauhallinen ja rauhoittava. Emerald symboloi kasvua, hyvinvointia ja yleistä hyvinvointia. Eri sävyjä saavat uuden merkityksen, riippuen hallitsevuus sinisen tai keltaisen. Kirkas Emerald väri liittyy ensi sijassa mellakka kasvillisuutta. Jos hieman keltainen tässä sävy, se aktivoituu ja virkistävä. Matala ääni, yritetään sininen, symboloivat pääosin rauhallinen ja lepo.

Joissakin maaginen opetukset viime Emerald varustettuja parantavan ominaisuuksia. Tämä johtuu todennäköisesti väri kyky rauhoittaa ja tasapainottaa.

Jos katsotte, se on helppo huomata, että smaragdinvihreä väri on melko yleistä. Sitä käytetään ja suunnittelijat, ja luovat sisustusratkaisuja ja markkinoinnin kehittämiseen pakkausten tai mainontaa. Kaikkialla Emerald puhuu aateliston, johdonmukaisuus, hyvä maku. Ei ole sattumaa, se on usein värjätty sametti kangasta, joka itsessään on symboli ylellisyyttä ja vaurautta.

Tummanvihreä Emerald ainainen on Englanti sisustus. Hän on suosittu fanien keskuudessa ja maustetaan tyyliin vaatteita, myös alkunsa Britanniassa. Samalla Emerald voida kutsua yksinkertainen väri. Kun sitä käytetään vaatteiden ja sisätilojen pitäisi olla varovainen. Hyvä työkalu toimimaan varjossa - väritaulua. Se auttaa ymmärtämään, miten parhaiten täydentää perus sävy, ja joskus ottamaan huomioon vaikutukset laskun. Taitava lähestymistapa Emerald tuo ripauksen rauhaa ja ylellisyyttä puku tai sisustukseen.

Väriyhdistelmä: smaragdinvihreä ja valkoinen

Kaikki sävyjä vihreä viihtyvät läsnäollessa valkoinen. Näiden kahden värin pidetään win-win sekä vaatteita, ja sisustus. Emerald valkoinen - täydellinen kumppani, koska se laimentaa tumma väri syvyyttä. Riippuen määrät kumpaakin väriä koostumuksessa ovat enemmän tai vähemmän valoa yhdistelmiä.

Puhtaan valkoinen yhtiössä Emerald voi tuntua liian kylmä. Jos tätä ei haluta, voit käyttää kermaa. No se näyttää yhdistelmä makuuhuonetta. Kerma vähemmän kirkas kuin puhtaan valkoinen, ja rauhoittava Emerald luo harmoninen sisustus.

Voi yhdistellä värejä lähes saman verran, ja käyttää niitä aksentteja. Se näyttää hyvältä Emerald mekko, jota täydentävät valkoiset varusteet. Enemmän ilmaa kuva saadaan, kun valkoinen mekko koristeltu avulla Emerald kappaletta.

Jokainen, joka näki juhla Pyhän Patrikin päivä Irlannissa tietää, että yksi parhaista seuralaiset vihreä - punainen. Emerald kaavut, punaiset hiukset ja parta - yleisin määritteet osanottajista seremoniaan. Kirkas, täynnä energiaa yhdistelmä on asianmukaista paitsi Irlannissa.

Emerald täydellisesti yhdistetään sävyjä oranssi ja ruskea. Kirkas paletti vaatteita usein laimennettiin valkoinen tai beige. Sisäpinnat yhdistelmän Emerald (biljardi, tuoli istuimet, seinä) on puiset osat (huonekalujen jalat, käsinojat, ovi) - hyvä valinta tutkimukseen. Englanti tyyliin näillä alueilla voidaan käyttää koko komeudessaan. Hänen kurinalaisuutta, anteliaisuus, tyytyväisyyttä ja vaurautta ei voisi olla paremmin huolellisesta työstä. Se näyttää hyvältä ja keittiö asettaa smaragdi. Näiden lisäksi hyvin valita kupari tarvikkeet: pesuallas, astioita, pöydässä.

On tärkeää, ettei liikaa sitä Emerald. Kuin tumma versio vihreä liikaa se voi aiheuttaa masennusta. Huolellisesti värin tulisi käyttää pienissä huoneissa.

Räikein yhdistelmä, joka voi kertoa väritaulukkoa - tätä kontrastia. Tapauksessa tällaisen yhdistelmän Emerald käytetty punainen. Tämä yhdistelmä ei voida sivuuttaa. Ja sen käyttö on erittäin helppo sotkea kuin puku ja sisustus huoneeseen. Temppu on käyttää punaista ja smaragdinvihreä on valita samaa väriä kuin hallitseva. Jos he voivat miehittää yhtä suureen osaan, yhdistyminen sietämättömän kirkas, huutaen. Toinen asia, kun tausta smaragdinvihreä punaiset osat sijaitsevat, tai päinvastoin. Jälleen, erottuvan yhdistelmä voidaan laimentaa valkoinen ja beige.

Menestynein yhdistelmiä löytyy luonnossa. Kyllästetty Emerald täydellisesti lilaa, keltainen, pinkki. Erikseen kannattaa huomata väriyhdistelmä fuksia ja violetti. Kirkas yhdistelmä on paremmin tasapainossa kuin tapauksessa punainen, läsnäolosta johtuen sekä sinisen sävyjä. Amazing, Emerald väri näyttää läsnäollessa violetti. Tämä yhdistelmä voidaan täydentää keltainen, ja se on vielä hauskempaa ja kirkas tai valkoinen ja se saa kosketuksen hellyyttä.

Vaatteet mahdollisimman harmonisen kuvia saadaan yhdistämällä erilaisia ​​sävyjä keveys ja kylläisyyttä väri. Emerald voidaan yhdistää sinivihreä, minttu tai turkoosi, vaaleanvihreä, suo tai ruoho. Ulkonäkö ja yhdistelmä sisustus. Kuitenkin kun ajattelen suunnittelemalla paremmin laimenna vihreä alue huone ei ole masentava kokemus.

Sitä voidaan käyttää kumppani Emerald ja musta. Tämä on melko tiukka yhdistelmä soveltuvat hyvin iltapuvussa tai liiketoiminta sopii. Läsnä ollessa kevyempiä sävyjä kuvasta tulee lievempiä. Tätä tarkoitusta varten on hyvä käyttää valkoista, valoa sävyjä vihreä.

Viime vuosina Emerald on edelleen yksi suosituimmista värejä. Tavalla, rento ja iltapukuja, muistuttaa vihreä helmiä. Kuitenkin värien käyttö olisi otettava huomioon sen ominaisuudet: tummat sävyt tulee syvempi ja vakava, valoa antaa sille tuoreutta ja keveyttä. Sisätilojen Emerald tulee käyttää varoen, koska ne helposti ylikuormittaa huone, visuaalisesti pienentää sen kokoa.

Emerald väri vaatteet: salaisuudet tyylikkäin tapa!

Varmasti tahansa Fashionista käänsi huomion tyylikäs ja salaperäinen Emerald sävyn. Nykyään sivuilla verkkolehden Korolevnam.ru me paljastaa salaisuus miten pukeutua Emerald väri ja luoda uskomattoman tyylikkään rusetteja.

Emerald väri vaatteita, koska koko kirjon vihreä, hiljainen ja ole kiveen, mutta lisäksi nämä ominaisuudet on tämän uskomattoman sävyn eri värien ja kylläisyyttä magnetismi.

Emerald puolestaan ​​myös jaettu useisiin sävyjä - vaaleampi ja tummempi, harmahtava sävy ja puhdas vihreä pohja.

Muuten, Emerald hieno ja erittäin tyylikäs kukkapainatus yhdistettynä:

Emerald ja vaaleat sävyt

Kyllästetty Emerald yhdessä valkoinen väri auttaa luomiseen mielenkiintoisia kuvia työssä ja yritysten kokouksiin, ja ne ovat perustana luoda kuvia balilaistyylinen. Ensimmäisessä tapauksessa valkoinen puserot, puvut, voit lisätä Emerald koruja, asusteita, koruja, ja tummin sävyt Emerald voi olla vaihtoehto tylsä ​​musta.

Etniset motiivit myös toimivat parhaiten jousen kesäkauden. Emerald housut, hameet, shortsit on korkea vyötärö, lentävät pellavapuserot yhdistettynä valkeat vaatteet on hieno yrityksen hapsut, puiset koristeet, eri etnisten "tavaraa". Emerald ja valkoinen - se on hyvin kaunis ja tyylikäs.

Yhdistelmä Emerald ja kerma ja kerma sävyt voidaan pitää lähes klassikko. Olipa beigen housupuku ja Emerald ylä- tai mekko, joita näissä väreissä tai beige mokka hame ja smaragdi paidan, joka tapauksessa, se on yhdistelmä tuomittu menestykseen.

Emerald väri ja pastellivärit

Kun vihreä väri, ja vaaleanvihreä, voit tehdä yhteensä vihreä look`i, joka päällekkäin ja pese eri sävyjä. Tämä on mielenkiintoinen vaihtoehto kesän auringosta, mutta kylmempi vuodenaikoina se ei ole kovin tarkoituksenmukaista.

Yhdessä taivaansininen, vaaleanpunainen, violetti Emerald näyttää hyvin valoisa ja ehkä liioiteltu, mutta rento tavalla ja yöllä voit kokeilla. Muuten, emerald menee hyvin vaaleansininen farkuissa ja säännöllisesti, denim hame tai takin mielenkiintoisempia.

Harmoninen ja hauskaa Emerald näyttää pariksi sitruunankeltainen väri, tämä yhdistelmä jäljitetään trooppinen motiiveja. Kylmä talvi on niin kirkas värimaailma on hyvin miellyttävä näky.

Emerald väri ja kirkkaita värejä

Täydellisesti Emerald ja sininen. Kuvia voidaan muodostaa lukemattomia, eri tyylejä valitsemalla eri suhteissa näistä väreistä - jotenkin tämä yhdistelmä hämmästyttää kauneudellaan. Lisäksi sillä viime vuodenaikoina, se pidetään yhtenä kaikkein muodikasta, ja monet suunnittelija kokoelmat tarjoavat vaatteita näitä värejä.

Kiinnitä huomiota kustannusten ja ruudullinen sininen ja vihreä tulostaa (se on kanssa Emerald) - paita ja hame se näyttää erittäin tyylikäs ja omaperäinen. Näitä paitoja voidaan yhdistää nahkahameet.

Emerald + punainen ja ruskea

Tilanne on samanlainen väri punainen - kirkas muodikas yhdistelmä ja valinta tulostaa soluun. Smaragdinvihreä ja punainen väri vaatteita voidaan käyttää myös luoda kuvia illalla, sillä yhdessä ne näyttävät varsin tyylikäs ja jalo.

Lämmin ja kodikas yhdistelmä - smaragdinvihreä ruskean värin, vaikka arvoinen, paitsi villapaitoja.

Tässä yhdistelmässä voit lisätä beige, joka on mainittu edellä.

Violetti ja oranssi väri ensi silmäyksellä liian räikeä ja tyylikkäästi yhdistää ne on vaikeaa, mutta se on Emerald väri niiden yhteydessä näyttää kunnollinen eikä mautonta.

Meidän täytyy vain vain eivät liioittele muotoja ja kuvioita, ja keskittyä jokin väri. Esimerkiksi Emerald mekko ja oranssi tai violetti tarvikkeet: käsilaukku, huivi, vyö, koruja (ei kaikki kerralla).

Emerald väri ja akromaattinen väri

Jotkut sävyt smaragdinvihreä ja musta näyttäisi liian synkkä, joten se on parasta valita silmiinpistävin tällaisen yhdistelmän.

Vaikka heidän kanssaan, se ei siltikään liian kirkas ja työkykyinen. Musta ja Emerald sekoitus hyvin myös syksyllä, ja iltapuvut.

Asianmukaista valinta Emerald värisävy harmaalla voi hyvin mennä tyylikäs vaatimaton kuvia joka päivä.

Yhdistämällä edes perus asioita nämä värit ja lisää pari lisävarusteita, on mahdollista, että muutaman minuutin luoda erittäin tyylikäs keula.

Emerald - syvä ja houkutteleva väri, joka tekee vaatteita kirkkaampi ja jalompi!

Kirjoittaja: Tatiana Obukhov - www.Korolevnam.ru site - Nainen verkossa-lehden.

Kopioimalla tämä artikkeli on kielletty!

Muoti, kauneus, suhteet, naisten harrastukset.

Precious Emerald ja sen maagisia ominaisuuksia

hyvää jalokivilaatua Emerald voi olla kalliimpaa kuin todellisia timantteja. Tämä ei ole legenda, ja kauniita kiviä rikas vihreä väri todellakaan voi olla hyvin kallista. Mutta yhdessä luonnon kiteitä markkinoilla ja tarjoavat täysin myyttinen kiviä hinnalla todellisen smaragdeja. Näitä ovat punainen ja musta Emerald. Jossa muita kauniita mineraaleja itse, nimi jalokiviä, kauppiaat yrittävät kannattavasti myydä tuotteitaan.

Emerald väri - aina vihreää

Kaikki mineraloginen tietosanakirja luonnehtia Emerald läpinäkyvänä mineraali, jolla on kiteinen rakenne, joka kuuluu turkos ryhmään. Väri kivi kuvataan vihreä ripaus sinistä. Hänellä oman nimensä - Emerald. Tämä todistaa sen ainutlaatuisuutta kivi väritys.

Riippuen alalla jalokivet voi olla hieman voimakkaampi keltaisuusarvot tai blueness, mutta et löydä sinistä Emerald. Tylsää kivi sinertävä väri voi olla yksinkertainen tai turkos on keinotekoisia. Sama koskee mineraali, joka on usein myydään punaisena Emerald. Se on harvinainen, kaunis ja arvokas crystal kirkkaan punainen. Sitä kutsutaan Bixby ja kuuluu samaan ryhmään turkos, että todellinen Emerald.

Joskus markkinat voivat tavata ja läpinäkyvä mineraaleja hyvin tummia sävyjä. Häikäilemättömät kauppiaat voivat tarjota heille harvinainen musta Emerald, mutta eivät kiinnitä huomiota niiden takeet aitouden kivi. Tällä nimellä voi näkyä tahansa kristallin tummanharmaa.

Kaikki mineraloginen tietosanakirja luonnehtia Emerald läpinäkyvänä mineraali, jolla on kiderakenne, joka kuuluu berylliä ryhmä

Luonnollinen Emerald voi olla vain vihreää. Heterogeenisyys väri suuri kristalli koruja kivet avulla saat enemmän vaaleaa, ja sinertävä sävy, ja kellertävän vihreä. Riippuen kylläisyyttä väri ja läpinäkyvyys (puhtauteen) kiteen on muodostettu, ja hinnan. Arkille välilehdet koristeet voidaan nähdä muun muassa nimitys 2/2 tai 3/3. Nämä luvut ovat ammattimaisessa ympäristössä ja kultasepänliikkeet Värisymboli ja puhtauden kivi: mitä suurempi luku, sitä suurempi arvo kiven viiden pisteen järjestelmä. Nimitykset löytyy vain koruja luonnonkiviä.

Samea, läpinäkymätön kide etsii sulkeumia ilmakuplia tai muita mineraaleja (esim. Talkki). Tässä tapauksessa katsotaan, smaragdi, mutta on edullisemmin. Etiketissä tuotteen tässä tapauksessa laittaa varovainen arvio.

Jotkut lajit helmi (Kolumbian, Tansanian, Intian emeralds) sisältää sulkeumia nestettä, ilmaa tai suolakiteet riittävän suuri koko. Ne ovat yleensä nähtävissä paljain silmin. Kristallin sisällä voidaan muodostaa pieniä halkeamia ja mesh. Arvo kiven vähenee huomattavasti kyseisten vikojen vuoksi, mutta puhdas kivistä tulee hyvin pieni, ja samankaltaisia ​​lisäyksiä lajikkeet ovat melko yleisiä.

Välttää ylivarastointiin ja laskevien hintojen smaragdeja, korujen käyttää yksinkertaisia ​​markkinoinnin. In heikompilaatuisen kivet vices kysymys etuuksien, keksiä runollinen nimi ja myydä mineraaleja vaikka halpa, mutta suuri määrä. Tällöin nimi ehdotti väri Emerald vikoja lähetyksessä muistuttaa punontaa oksat ja vihreät lehdet.

Älä ota kivien sulkeumia väärennöksestä. Tämä on usein todellinen luonnollinen Emerald. Viljeltiin kide on yleensä täysin läpinäkyvä massa, kyllästettyä väri ja täydellinen pinta.

Emerald - jalokivi (video)

Emerald malmin levisi planeettaa. Geologit kutsuvat sitä Greisen ja kiinnittää huomiota tähän mineraali merkkinä läsnäolosta jalokivet. Emerald malmi voidaan muodostaa seurauksena altistumisesta kuumaa vettä kuumia lähteitä graniitista, jotka ovat hyvin tyypillistä tuhoutua. Kolumbian Emerald, jota pidetään maailman paras, tulee juuri näissä suonissa. Hyvin rikas, mutta harvinaista Emerald malmiesiintymiä Kolumbian edustettuina hiilipitoisia hiilipitoisia savikivien.

Itse mineraali malmin suonet muodossa sulkeumia. Pääasiallinen toimittaja jalokiviä on tällä hetkellä Kolumbiassa (50-95% koko maailman tuotannosta). Siellä, alalla Muso, uuta epätavallinen tumma Emerald valoa alueilla säteittäisesti. Tällainen kivi on oma nimi - Trapiche. Lisäksi Kolumbian aloilla, kuten kivet eivät ole törmännyt missään muualla, ehkä syy niiden muodostumiseen on toiminut epätavallisen Emerald malmia.

Sitä paitsi Kolumbian smaragdeja louhitaan monissa paikoissa: Yhdysvalloissa ja Kanadassa, useissa Euroopan maissa, Pakistanissa ja Afganistanissa, Intiassa, Afrikkalainen mantereella ja. Madagaskar. Ural smaragdeja louhitaan Venäjällä, tunnettu määrä puhdasta kiteitä. Niitä pidetään erittäin laadukas kansainvälisestikin.

Emerald malmin levisi planeettaa

Galleria: Emerald jalokivi (25 kuvat)

Miten määritellä todellinen Emerald?

Ostaa kalliita koruja, kukaan ei halua ostaa väärennös. Samanlaisia ​​kuin tavanomaiset smaragdinvihreä Beryl usein tarjotaan edulliseen hintaan. Tämän pitäisi varoittaa ostaja ensin.

Miten valita smaragdi, ei pidä erehtyä? On olemassa useita ominaisuuksia luonnostaan ​​ainoa todellinen kiviä:

  1. Dikroismi, tai kyky muuttaa väriä, kun muuttamalla tulokulma valon. Turning kivi 90º, näet miten se muuttaa sinertävä sävy kultaa ja päinvastoin.
  2. Luonnollinen on smaragdinvihreä värikylläisiä, joskus samettinen sävy. Kide voi olla epäselvä, mutta se ei ole koskaan vaaleanvihreä, pullo, Marsh.
  3. Halkeamia ja sulkeumat - on toinen tapa erottaa luonnollisen kiteet kasvanut synteettiset analogit. Jos kivi ei ole vikoja, se kannattaa satumaisen kallista vertaamalla hinta timantti tai ylitti sen. Hydrotermiset Emerald ilman virheitä on halvempaa kuin kymmenkertainen.

Yrittää selvittää aitouden kivi on melko vaikeaa avulla erikoislaitteet. Tämä ongelma voidaan ratkaista vain asiantuntijat.

Ostaa kalliita koruja, kukaan ei halua ostaa väärennös. Samanlaisia ​​kuin tavanomaiset smaragdinvihreä Beryl usein tarjotaan edulliseen hintaan

Yhteinen nimi "hydroterminen Emerald" tarkoittaa, että kide on kasvatettu laboratoriossa. Kemiallinen koostumus synteettiset kivet on täysin sopusoinnussa parhaat arvosanat Kolumbian mineraaleja. Nano-Emerald voi kasvaa vain tietyin edellytyksin, joita pidetään salassa jokainen valmistaja näistä kivistä. Hydroterminen Emerald halvempaa todellinen kiteitä, mutta eroaa niistä korkea puhtaus ja värin kylläisyyttä. Määrästä riippuen erilaisia ​​lisäaineita, tutkijat voivat kasvaa kiviä ennalta ominaisuudet ja haluttu värisävy.

Keinotekoinen Emerald toistaa luonnollisten ominaisuuksien kristallin. Sillä on kaksivärisyyden ja on värikylläisiä ja jopa koostuvat samoista aineista. Miten erottaa toisistaan ​​Emerald luotu keinotekoisesti, mistä tämä kivi?

Ainoa tapa - on kiinnitettävä huomiota vikoja. Jos ei ole näkyvissä halkeama, on tutkittava kiven suurennuslasin avulla: aina on mikroskooppisia vikoja nämä kiteet. Vain täydellinen puuttuminen niistä viittaavat alkuperä laboratorion paikoilleen. Toinen merkki voi toimia, eikä väriä luokittelu ja selkeys etiketissä koristelu.

Erottaa toisistaan ​​mineraali välttämätön, jos päätämme sen taikakalu. Näitä tarkoituksia varten voidaan käyttää ja kasvot insertin ja käsittelemätön kiteitä. Mutta on mahdotonta korvata jalokivi smaragdinvihreä granaatti berylli krysoliitti tai keinotekoisia analogisia.

Kuten monet jalokivet, smaragdinvihreä Venäjällä tunnettiin eri nimellä kokonaan. Lainattu arabian ja Turkin moderni nimi tulee kreikan sanasta "smaragdos". Ja että smaragdeja mainitaan aikakirjoissa jossa se tulee vihreää jalokiviä. Vuonna Romance kielillä kreikan sana on muuttunut, ja smaragdeja edelleen nimeltään "Esmeralda".

Ja arvokas Emerald, ja viitataan tutkielmaa Avicenna zumurut ja suosikki Maya ja inkat vihreitä kiviä, jotka valloittajat tunnistettu Esmeralda - ovat yksi ja sama mineraali, joka nyt tunnetaan Emerald. Magic ominaisuuksia, jotka hänelle käyttäen ratkaista ongelmia muinaisista ajoista lähtien.

Keskiajalla Euroopan magic Emerald - symboli siveyden ja äitiyden. Kuvaus kivi merkitsee sen erityisiä ominaisuuksia: puhdistus, selviytymistä omat puutteensa, tuottaa jalo impulsseja ja säteilee positiivista mielialaa. Muinaisista ajoista, Emerald kivi pidetään suojelija pahoja loitsuja ja ulkomaisten ajatuksia, masennuksesta ja tehdä lyhytnäköistä toimintaa. Uskotaan, että maagisia ominaisuuksia kiven Emerald kasvuun, jos se periytyi aiemmilla sukupolvilla.

Tämä on erinomainen huoltaja nuorille äideille: smaragdin ja sen variantit voi antaa vaimolleen syntymän jälkeen ensimmäinen lapsi. Sisustus etätunnisteiden jalostetut tuotteet antavat naisille mielenrauhaa ja tyytyväisyyttä hänen uudessa tehtävässään. Protection Crystal ulottuu lapsi: se on mahdotonta Jinx sitä, hän nukkua yöllä ja vähemmän sairaita eri lastentauteihin.

Moderni parantajat etenkin eristää ja terapeuttisia ominaisuuksia Emerald. Perinteisesti miettiminen vihreä kristalli syvyys suositellaan hoitoon silmäsairauksia. Nyt uskotaan, että minkäänlaista Emerald pysty kuvaamaan kehon rasitusta.

Arvokas vihreä kiteet ja hyvitetään kyky rauhoittaa hermostoon, kääntää oireita krooninen väsymysoireyhtymä. Juhlia ja puhdistava, antiseptinen ominaisuudet: uskotaan, että vesi infusoida helmiä, ei bakteereja. Hän voi pestä akne ja ihon ärsytystä, pese huonosti parantavan haavat.

Egyptin kuningatar Kleopatra, jonka kauneus aiheutti yllätys keskuudessa hänen aikalaistensa, erittäin arvostettu Emerald: arvo sen amuletti, pidentää nuorten, se oli uskomattoman tärkeää hänelle. Mutta silti uskotaan, että jatkuva päällään korujen kanssa helmi nuorentaa ja antaa elinvoimaa. Käytännössä ja merkittävä parantaminen aineenvaihduntaa, ja normalisoi koko elimistöön.

Maagisia ominaisuuksia Emerald (video)

Maagisia ominaisuuksia sallivat Emerald kulumista se ei ole kaikille. Riippumatta siitä, onko joku sopii helmi horoskoopin, epärehellisiä ihmisiä, jotka ovat ristiriidassa hänen omatuntonsa voi käyttää koruja heidän kanssaan. Insertit jaetaan, tuote kadonnut, ja kuinka monta jalokivet, Emerald ei auta sen omistaja.

Mutta valitsemalla sisustus, on tarpeen ottaa huomioon, mikä on sopivaa Birthstone Emerald. Tämä auttaa välttämään ongelmia, jotka johtuvat noudattamatta jättämisestä että vaikutukseen kiteiden elämään ja kohtaloa niiden omistajille.

Ihanteellinen kumppani on Emerald horoskooppi - Neitsyt. Syntyneet vuosina 21. elokuuta ja 20. syyskuuta, usein pessimistinen elämänkatsomus. Tuote, joka sisältää Ural smaragdeja, auttaa heitä kohdella toisia suurta luottamusta ja antaa mahdollisuuden nauttia jokainen hetki niiden olemassaolosta.

Jousimies miehekäs taika mineraali Emerald päästä eroon halu ylittää muille ja tehdä niistä turvallisempia. Mutta ennen kaikkea se on hyödyllinen kaksoset tärkeää Emerald kivi heille on sen kyky antaa viisautta ja malttia. Vaikutuksille, turvaton edustajat tämä merkki on löytää raitis mielessä ja filosofinen asenne kaikkiin tilanteisiin elämässä. Yksin on helpompi löytää perämies, ja perhe ihmisiin voi luottaa kumppani enemmän.

Syövät, Kalat ja Skorpioni ovat myös yksi niistä kiinnostunut sisustamisesta, joka sisältää taika kiteitä. Ne ovat yhtä lailla tarpeen nopeasti ja helposti suhteissa muihin. Vaikka ero kapasiteetin ja äkkipikainen Skorpioni ja Syöpä ovat pieniä merkkejä, jotka vastaavat veden elementtiä. Se oli hänen herkkyys ja kyky muuttaa muotoaan tekee syntyneet näiden lähettämiä niin herkkiä ulkoisille vaikutuksille. Kyky viileä kide suojaa ulkoisia negatiivisia nähtiin muinoin ja pystyy auttamaan Trine merkkejä Vesi.

Maagisia ominaisuuksia sallivat Emerald kulumista se ei ole kaikille

Edustajia muiden horoskooppi on parempi olla käyttää Emerald koruja liian usein. Auttaa joissakin tilanteissa, ne voivat vahingoittaa muita. Kriteeri valittaessa helmi amulettina tai Talisman, houkuttelemalla runsaan niiden tuloa itselleen odotetuimmista tapahtumista: työpalaverissa liittyvät rahoitukseen yrityksestään tai lainaksi, sisustus on erittäin hyödyllinen.

Hankkia jalokivet ja korut niitä parhaalla uskottava suuret korut yritykset. Asiantuntijat antavat täydelliset tiedot siitä, missä louhitaan smaragdeja edustaa ryhmää, tarvittaessa tarkastuksen toimittajaa ja todistamaan aitouden kiteen.

Ostaessaan korut satunnaisessa paikoissa syytä muistaa, että ominaisuus smaragdinvihreä väri merkitty eri väreillä ainoana mahdollisena. Tummat, rikkaat värit arvon lisäämiseksi kiven, mutta täysin musta Emerald ei esiinny luonnossa. Suurta huomiota valintaan kiteiden on paljon vähentää riskiä pettymys hankinnassa.

Huomio, vain tänään!

Yksi vastaus "" Arvokas Emerald ja sen maagisia ominaisuuksia ""

Me vain antoi miniänsä syntymän jälkeen malakiitti arkun pieniä korvakoruja hänen veljentytär, joka on kasvanut ja vaalii lipas. Se oli Neuvostoliiton aikana, ja ostot tehdään suuressa kultakauppa, jossa kaikki tagit. Stone - tumma, kylläiset värit, pilvinen, tummempi laastaria, herättää luottamusta ja miellyttää silmää.