Väri aster

asteri

Kuvaus, hyödylliset ominaisuudet, soveltaminen ja viljely asters

Alppihiukkasten kasvitieteelliset ominaisuudet

Astra kuuluu ruohomaisten kasvien, Compositae-perheen tai astroidsin sukuun. Asters käytetään suuremmassa määrin koristekasveja, joilla on ainutlaatuisia kukintoja, jotka mestarillisesti naistavat suuria kukkia. Astra on monivuotinen kasvi, jossa on hyvin kehittynyt, haarautunut juurihakemisto. Monissa kasvitieteellisissä lähteissä alppin astra on merkitty puolikasvipuudeksi, jonka koko on korkeintaan 50 cm.

Kukin varret ulottuvat 25-30 cm pitkäksi, tiukasti ohut, hieman pörröinen. Basal- ja värilehdet ovat pieniä, lineaarisia, yksileikkisiä, päinvastoin kuin kuori-lehdet - pidempi, pitkänomainen, korkealle auringolle, hieman kaareva reunaan. Alppihiukkasten lehtien ominaispiirre on miellyttävä valkoinen läpikuultava fluffiness. Alppien astran lehdet eivät laske talvella, ne pysyvät vihreinä.

Kukkuloiden kukinnot ovat yksittäisten korien halkaisijaltaan 6-8 cm. Terälehdet ovat kaikki lilaa paletti: violetti, sininen, valkoinen, vaaleanpunainen, violetti, violetti, Crimson joskus. Rejuvenate tai putkimainen kukat ovat enimmäkseen keltaisia. Astra kukoistaa hyvin varhaisessa vaiheessa verrattuna muihin astroperheen lajeihin: kesäkuun alussa. Se kukkii kirkkaasti ja värikkäästi, miellyttävän minkä tahansa puutarhan silmää elokuun puoliväliin asti.

Hedelmät ovat siementen muotoinen karvainen tuppi. Alppihävittäjien siemeniä voidaan korjata elokuussa. Se on yleistä Kaukasiassa, Transcarpathiassa, Pohjois-Uralissa, Siperiassa, Itä-Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikan länsiosassa ja monissa muissa maissa.

Tämä kasvi mieluummin ravitsee ja kosteat maaperät, mutta ei missään tapauksessa ole vettä. Hän ei pidä pensumbraa, kehittyy hyvin auringossa. Rakastaa valutettua maata, lannoitteita, reagoi hyvin kalkkiin. Tärkein edellytys pitkäikäinen alppi asteri on, että se on tarpeen elinsiirtoa välein enintään 5-6 vuotta paikasta toiseen. Lisääntyminen asters tapahtuu jakamalla pensas, kylvö siemenet kautta taimet, ja myös avoimessa maassa. On tärkeää, että istutusaika on huhtikuun lopussa (lämpimissä sääolosuhteissa) tai toukokuussa.

On olemassa lukuisia useita lajikkeita asters Alpine erotetaan joka on pääasiassa ominaista väriä: eräänlainen "Wunder" (tumma punaiset kukat), 'Alba' (valkoiset kukat), "Gyute" (vaaleanpunaiset kukat), "Goljat" (punaiset kukat), " Dunkle Senes "(punaiset kukat)," Rum "(tumma-punaiset kukat)," ruber "(punaiset kukat)," tosi "(vaaleansininen)," Suberbus "(sinisiä kukkia).

Kukkuloiden kukkia käytetään laajalti kansanlääketieteessä. Tämän kauniin kasvin herbistin hyödyllisyyden tunteminen alkaa kerätä nuoria kukkia jo kukinnan alussa. Kaikki osat soveltuvat keräilyyn: juuret, varret, lehdet, kukat. Kuivaa astra raikasta ilmaa katoksen alla, kukkia - erikseen muista osista. Juuret louhitaan syyskuussa ja kuivataan 40 - 50 ° C: n lämpötilassa kuivureissa katoksen alla.

Värilliset terälehtiä ja keltainen-vihreä korinteille monia hyödyllisiä alkaloideja, saponiinit, flavonoideja (jotka sisältävät vastaavat löytynyt kversetiini johdannaiset, isorhamnetin, rutiini) ja askorbiinihappoa välttämätön terveydelle.

Astersin maanalaisessa osassa on kumariineja ja polyasetyleeniyhdisteitä.

Astra on täynnä parantavia ominaisuuksia. Kumaraanien, saponiinien ja flavonoidien ansiosta se toimii hyvänä ärsytyksenä ja ekspektorina. On myös huomattava, että asteroidien infuusio helpottaa helposti kutinaa, tulehdusta dermatiitissa. Decoctions ja infuusiot astereita käytetään sairauksien ruoansulatuskanavan (koliitti, haavaumat, gastriitti, närästys), flunssa, vilustuminen, sairauksien luun nivelten, silmäsairauksia ja jopa tuberkuloosi.

Itälaisessa lääketieteessä astaria käytetään maljakan poistoihin ja verenvuotovaivoihin. Ikääntyneille, tinktuurit asters ovat hyviä väriaineita. Infuusiohoitajat hoitavat neurastenia ja huimausta, joskus käytetään anthelminttinä. Tiibetin ja japanilaisen lääketieteen tarjoukset tarjoavat juoman infuusioita asters, jos valintasi on kylmässä rakkaudessa.

Astra on myös koristekasvi, josta saa hämmästyttäviä kukkakimppuja. Puutarhoissa, yleensä, istutetaan kasveja, tarkkailevat sävyjä kauniiseen maisemaan. Saukkojen juuret kasvavat hyvin paljon, joten ne olisi istutettava pois monivuotisista kasveista. Asters näyttävät harmonisesti ulkonäkön, ruusujen, päivänkakkaroiden ja muiden kukkien vieressä.

Lääkärin määrä 1. Asteroiden infuusio, jota käytetään krooniseen keuhkoputkentulehdukseen. Kolme teelusikallista lehtiä tai kukkia asters on lisättävä 250 ml kuumaa vettä, vaatii yksi tunti, kun hyvin suodatettu. Maahantulo-ohjelma: yksi rkl neljä kertaa päivässä.

Resepti № 2. Astersin infuusio, jota käytetään ihon ihotulehdukseen, turkoosiin ja muihin ihon tulehduksiin. Kaksi hehtaaria kuivattuja ruohonleikkureita kiehuu 500 ml: aan vettä noin 3 minuuttia, sitten anna niiden imeytyä. Tuotetta käytetään kosteusemulsioina, joka on sijoitettava tulehtuneelle iholle päivän aikana. Sisäinen käyttö tapahtuu ennen aterioita 100 ml: ssa kolme kertaa päivässä.

Resepti № 3. Höyrystys, joka käytetään kuiva yskä. Astraa murskattua juurta 600 ml: aan kiehuvaa vettä on tarpeen laimentaa kolmeen rkl: aan, ja sitten antaa hätäkäynnille kellua noin 15-20 minuutin ajan. 150 ml kolme kertaa päivässä.

Asters ovat suosikki kukkia naisille ja miehille, joten he ovat niin kysyttyjä. On vuosittainen lajikkeita asters ja perennoja, kiitos tämän ominaisuuden heillä on valtava lajike ja lajit. Vuotuiset asteet ovat runsaasti erilaisia ​​kukintojaan. Arvokkaita ovat monivuotiset lajikkeet, jotka kukkivat syksyllä, runsaasti värejä ja erilaisia ​​pensaiden korkeuksia.

Monivuotisten asterien joukossa on lajikkeita, jotka kasvavat yksinomaan alppimaisilla kukkuloilla ja rosaryssa. Kesällä on myös monivuotisia astareita, jotka kukkivat kesällä, mutta floristisissa malleissa niitä käytetään vähän, koska ne ovat huonompia kuin syksyllä kukkaviljeltyjen lajikkeiden monimutkaiset värit. Asters pysyvästi sisustaa kodin, koska se on seisomassa maljakoissa pitkään.

Astra Novel Belgian viitataan monivuotisten asterien lajikkeisiin, jotka koristelevat täydellisesti rajoja. Korkeus on 30-150 cm, kukinto leveys on 2-3 cm. Se alkaa kukkia syksyllä ja päättyy pysyviin pakkaseen. Novobelgiyskie asters ovat eri lajikkeita, erilaisia ​​pensas ja omat värit, "Ada Ballard" (95 cm, laventeli), "Crimson Brokade" (95 cm, punainen), Marie Ballard "(90 cm, sininen)," Royal völva " t (60 cm, violetti), Winston Churchill (70 cm, ruby) ja monet muut.

Astra New England viittaa myös monivuotisiin lajikkeisiin, eroaa uudesta belgialaisesta korkeammasta korkeudesta ja pensaasta. Erilaisia ​​"Haringtons Pink" ja syksyllä kukkivat vaaleanpunaiset kukat tunnetaan. Kukka itse saavuttaa pituudeltaan 1,5 m.

Kesällä kukkivat lajikkeet asters "italialainen" (violetti ja vaaleanpunainen sävyjä kukkia), Aster "Frikarta" (sinivioletti sävyjä kukkia) ja "Astra Thomson '(valkoiset kukat). Näiden lajikkeiden kukinta alkaa heinä-elokuussa, kasvit ovat alhaiset, pituus on 80 cm, pensaat eivät ole kovin reheviä, mutta kukat ovat riittävän suuria.

Astra Alpine kukkia touko-heinäkuussa, on tunnusomaista pieni pala, mutta tyypillinen isokukkaisiin lila-violetin värin ja keltainen keskus, korkeus varsi - 30 cm Grade alppi asteri :. "Gloria" (sininen kukat), 'Albus' (valkoinen) ja "Vargrave" (vaaleanpunainen väri). Nämä lajikkeet on istutettu pääasiassa rockeries, jossa ne ovat erittäin mukavia. Harvinaisesti puutarhoissa voit tavata astra natalent ja astra tiibetiläisiä, joilla on tyypillisiä sinisiä kukkia ja runsas kukinta.

Yksi vuoden lajityypit ovat "Kallistefus Chinese". Nämä ovat tukkeutuneita ja kääpiökasveja, terryjä ja yksinkertaisia, ja niissä on runsaasti muotoja ja värejä. Yksinkertaisten vuosikertojen lajikkeiden luokasta "Super Chainensis" tunnetaan olevan 60 cm korkea, "Princess Giant" (90 cm), "Perfection" (70-85 cm) kuuluu korkeille astareille. Pigmeen kavereille lasketaan "Miletii Pinochet". Lajittele vuotuiset asteet ja kukan muoto: strutsiherukka, krysanteemi, pomposiivinen, kaareva, yksinkertainen.

Löysitkö virheen tekstissä? Valitse se ja muutama muu sana, paina Ctrl + Enter

Kun kasvavat vuosittaiset asteet, sinun on noudatettava viljelykiertoa. On mahdotonta kasvattaa astaria samassa paikassa, jossa he sijoittivat viime vuonna. Vuotuiset asteet voidaan kasvattaa taimitusmenetelmällä. Tämä edellyttää laatikoita ja siemeniä, jotka on valmistettava huhtikuun lopulla - toukokuun alussa. Laatikko on ura, johon siemenet on istutettu, minkä jälkeen ne peitettiin maakerroksen 0,5 cm ja kastellaan heikko ratkaisu kaliumpermanganaattia. Seuraavaksi taimet peitetään kalvolla.

Muutaman päivän kuluttua on ampuja, josta haluat poistaa elokuvan. Ilmestymisen jälkeen ensimmäinen lehdet täytyy pitää poimia, eli elinsiirtoa kasveja toisistaan ​​erillisissä paikoissa tai etäisyydellä 7-10 cm asteri istutetaan maahan voi olla jo toukokuussa -... kohtaan, johon suoraa auringonvaloa, mutta jos se ei ole seisova vesi. Maaperässä on suositeltavaa tehdä kompostiota tai humusta lannoitteena. On suositeltavaa istuttaa kasvit etäisyydelle toisistaan, runsaalla vedellä.

Kastelematon tapa kasvattaa astra vaatii keväisen maaperän ja siementen läsnäolon. Hyvin kuumennetussa maaperässä tehdään kylvöjä, joissa siemenet kylvetään, minkä jälkeen ne kastellaan runsaasti. Kun lehdet ilmestyvät, harvennus on tarpeen: poistettavat taimet istutetaan 5-7 cm: n etäisyydelle toisistaan.

Monivuotiset asteet ovat aurinkoista rakastavia, joten istumatietojen maisema on hyvin valaistu. Näiden asterien maaperä, kuten tyyris, runsaasti humus, ravintoaineita ja mineraaleja, neutraalilla happamuus. Mahdollisuus kasvuun on maaperä, jossa vesi pysähtyy; maaperän on oltava hyvä kosteuden läpäisevyys. Transplantti monivuotisten asters pitäisi olla joka 4-5 vuotta, koska hyvin kehittynyt rhizome.

Hoitaa monivuotinen astereita pitäisi löysäämällä maaperän, poistamalla rikkaruohot rivien, kastelu tarpeen (erityisen kuiva päivän aikana vegetatiivisen kasvun massa) lannoitetta sidokset. Lisätyistä monivuotinen asters parhaiten jakamalla Bush.

Legendan mukaan asters - se on kukkia, jotka olivat kerran tähdet eli tähdet, joka oli pudonnut taivaalta ... Voit samaa mieltä, koska nämä kukat ovat kauniita kuin taivaallinen olentoja. Legenda kertoo myös, että orastava, asters kommunikoida pikku taivaallinen hengen. Mitään poikkeusta - Alpine aster.

Astra Alpine - on monivuotinen kasvi, jolle on ominaista erityinen kestävyydestä. Kun istutus on tärkeää tarkkailla kuntoa emäksinen maaperä, kalsiumin läsnäollessa maaperässä ja läsnäolo auringon värejä ja täydellinen puuttuminen varjossa. Tunnettu siitä, että runsas kukinta ja on ominaista nopea kasvu. Se levittävät lähinnä jakamalla Bush tai kylvö siemenet avoimissa maahan. Käytetään miksbordyurnom suunnittelussa, Alpine dioja, puutarhoja etualalla.

Alpine Aster on laajalti käytetty kansanlääkinnässä. Tunnetaan sen lääkinnällisiä ominaisuuksia hoidossa sairauksien ruoansulatuskanavan, ihon, luuston ja muita sairauksia. Tämä kasvi on yskänlääke, antipyreettinen ja tonic ihmiskehossa.

Resepti № 1: infuusio asterkuva hakemus ihosairauksien, taipuvaisille, gastriitti, jänne sairauksien ja kuumelääkkeinä infektioiden erilaisia. Kaksi ruokalusikallista jauhe olisi kaikki osat astereita, kaadetaan 400 ml: aan kuumaa vettä, anna seistä 30 minuuttia. vesihauteessa. Infuusion jälkeen jäähtyä huoneen lämpötilaan, se on tarpeen tyhjentää juustoliinan läpi. Take 100 ml suositellaan neljä kertaa päivässä.

Resepti № 2: soveltaminen infuusio Alpine asters peräpukamat, proktiitti ja vilustuminen. 8 g juurakot on liuottaa lasilliseen vettä, keitetään 5 min., Annetaan seistä 2 tuntia, sitten suodatetaan sideharso. Take suositeltava 1/2 cup kolme kertaa päivässä.

Resepti № 3: hakemus infuusiona voiteet silmäsairauksia varten gargling angina. Yksi ruokalusikallinen yrttejä Alpine aster tulisi liuottaa lasilliseen vettä, keitetään 3-4 minuuttia, sen annetaan yhden tunnin ajan ja rasitusta. Take infuusio on tarpeen yksi ruokalusikallinen kolme kertaa päivässä tai tehdä voidetta hoidettavalle ihoalueelle.

Edustajat sininen asters ovat sellaiset lajikkeet: "Blue Moon", "kukka matto" ja "Apollo". Nämä lajikkeet ovat erottaa toisistaan ​​eri sävyjä sininen väri, kukka kokoa ja korkeutta pensaasta, ja kasvitieteellinen tyyppejä.

Astra "Blue Moon" viittaa tyypin pompoms. Pensaat sen linjassa, pörröinen, runsaasti peitetty kukkia, sinertävä-violetti väri. Kukkia leveys 10 cm, korkeus holkki -. Kasvatettiin 50-60 cm lajikkeen istutusta syvyys 0,5 cm maaperään täynnä turve, hedelmöitetty humus, johtamiseen että pick vaiheessa kaksi lehteä on ilmestynyt. Käytä "Blue Moon" istuimet parvekkeilla, puutarhat, penkit jne. D. On suositeltavaa istuttaa ulos tällaista järjestelmää 20 x 20 cm. Se kukkii heinäkuusta asti pakkasta.

On "Blue Moon" ja muunnelmia sininen. Kukat asters sinivioletti väri on valkoinen muotoiluun. Korkeus holkki on 50-60 cm kukinnot ovat pyöreitä Terry, jonka halkaisija on 7-8 cm. Grade pidä äärimmäisiä lämpötiloja ja kuiva maaperä. Sitä käytetään pääasiassa leikata.

Astra "Flower matto" on muodoltaan useita runsas kukinta kaksinkertainen kukat sininen väri, saavuttaen halkaisija on 7 cm, pensaat alhainen - .. jopa 30 cm: Varret "Flower matto" riittävän haaroittunut ja erittäin vahva. Se kukkii heinä-syyskuussa. Asianmukaista hoitoa Aster "Flower matto" kukat tallennetaan pitkään, koristelu parvekkeet, puutarhat ja rajoja. On suositeltavaa istuttaa ulos maalis-huhtikuussa 15-16 ° C, helposti prisypaya siemenet maahan.

Astra "Apollonia" viittaa hrizantemovidnomu tyypin rehevä, ei rönsyilevä pensas jopa 65 cm. Inflorescences Apollonia gustomahrovye rikasta vaaleansininen väri, joiden halkaisija on 12 cm. Tämä lajike kasvaa myös kokonaan sun, jossa ei ole vetoa. Hän rakastaa kalkki, hedelmällinen maaperä, mutta ei siedä tuoretta lantaa lannoite; Hän ei pidä usein kastelua. Aikana orastava vaativat lannoitetta. Se kukkii heinä-syyskuussa, kauniisti koristelu nurmikoilla.

Valkoinen asteri lajikkeet ovat rikkaita lajinsa, ne kuuluvat eri ryhmiin värejä, luonnehtii muotoa kukinto. Erinomainen edustajat "Etelämantereen" -tyyppinen asters ovat valkoisia lajikkeita, "White Sun", "White Swan", "Diana" ja "White Tower."

Astra "Antarktis" liittyy kääpiö ja kuninkaallisen ryhmiä asters. Runsaasti haarautunut pensas, leveä saavuttaa 30-35 cm, ja monet piikki. Kukat on tunnusomaista puhdas-lumi väri, halkaisija saavuttaa 10-12 cm. Lajike pitää hyvin valaistu tilaa sen kehitystä, kalkkipitoinen, hyvin valutettu maaperän, tuulelta suojassa. Kukkii aikaisin ja kukkii kunnes ensimmäinen halla. Se on laaja käyttö koristeena.

Astra "White Sun" viittaa "prinsessa" ryhmä. Erityisesti haarautunut holkki, jonka leveys on 35 cm. Kukat ovat pallomaisia, hieman litteä, runsaasti terälehdet runsaus varovasti valkoinen, jopa 12 cm halkaisijaltaan. Se kasvaa neutraalilla maaperässä proizvestkovannyh myös suojassa voimakkaat tuulet. Sitä käytetään pääasiassa leikkauksen.

Astra "White Swan" on saanut nimensä ohitus- ja kukinnan pieniä kukkia (10 cm) valkoinen väri pensas, jotka saavat joutsen muoto. Se viittaa Pioni- ryhmään. Se kukkii kesäkuun lopusta marraskuuhun. Käyttäminen sai koristeluun nurmikoilla, varsinkin leikkaus.

Astra "Diana" viittaa ryhmään hrizantemovidnoy asters. Set Amazing kukka muodostavien hänen pensas jopa 10 kukinnot. Kukat ovat suuria, pitkä, leveä terälehtiä, horisontaalinen maa ja kaventuneet kohti aurinkoa. Tämä muoto kukkien saavuttaa 15 cm halkaisijaltaan. Väri Lumikki. Se kasvaa hyvin valutettu maaperän, tuulelta suojassa, jossa tunkeutuminen suoraa auringonvaloa. Ihanteellinen maljakko elämässä.

Astra "White Tower" viittaa suosittu Pioni- lajikkeita. Pensaat kasveilla on pyramidin muotoinen, korkeus ja 70 cm. Kukat ovat pallomainen, jossa on laaja lohkoa kääritty säiliön sisäpuolella. Väri kermanvalkoinen kukinnot, koko - enintään 10 cm Kukinta elokuusta syyskuuhun .. Kasvi on vaatimaton viljely, tärkeintä hänelle - se oli aurinko. Sitä käytetään koristeluun rajojen, nurmikot ja leikata.

Lääkkeen käyttö infuusioon ja decoctions eri lajikkeiden asters löytyi erityisiä aiheet. Niitä ei voi käyttää vain erityisiä, ennalta diagnosoitu yliherkkyyttä tämä kasvi. Ei suositella allergisille ihmisille, jotka kärsivät heinänuha, jos allerginen herkkyys Paneeli totesi kukinnan asters.

Perusteella täplämunkinhuppu Arum tehty huumeiden epäsuosittu tulehdus suun limakalvon, nuha, keuhko-, keuhkoputkien ja ylempien hengitysteiden, tulirokko, sikotauti ja tuhkarokko. Kun äänihuulet ovat kuumentuneet äänensä käheä, Arum on myös erittäin hyvä.

Artisokka on erittäin hyödyllinen, ja asukkaat Ranskan ymmärsi tämän jo kauan sitten. Artisokat tuore sisältävät valtavasti puhdasta ja terveellistä vettä, hiilihydraatteja ja kasviproteiinia, runsaasti vitamiineja ja vähärasvainen. Niistä vitamiineja ovat A, E, C, K, B-ryhmän Mineral koostumus, jota edustaa noin makrosoluja - natrium-, magnesium, kalsium.

Infuusiona yrttejä käytetään huuhteluun suuontelon ja gargling. Tehokkaasti angina, parodontiitti, suutulehdus, ja muiden tulehduksellisten prosessien. Kun käytetään paikallisesti, infuusio on haavanparantumis- vaikutus. Se on tarkoitettu kroonisen sydämen vajaatoiminnan hoidossa. Hyvä kohtelee angina.

Astragalus - lääkekasvi. Lääkäripalvelut aktiivisesti käyttää monenlaisia ​​Astragalus hoidossa verenpainetaudin ja munuaissairaus, krooninen ateroskleroosi vajaatoiminta, verenkierron, hermoston häiriöt, vilustuminen, sairauksien ruoansulatuskanavan. Jotkut lajit ovat suositeltavia.

Kun kopioit materiaaleja aktiivinen linkki sivustoon www.ayzdorov.ru tarvita! © AyZdorov.ru 2009-2017

Tällä sivustolla on tiedoksi ja ei vaadi itsensä hoitoon, lääkärissäkäynti tarvitaan!

Astra - monivuotinen kukka. Kuvaus, hoito ja viljely

Astra - kukka, joka on erittäin arvostettu viljelijöille maailmanlaajuisesti. Loppuun mennessä kesällä, kun useimmat kasvit ovat haalistuneet, se on koristeltu kukkapenkkien eri värejä. Grow Aster on helppoa, kun ottaa huomioon kaikki säännöt istutus- ja jälkihoito.

Se on nurmikasvien koristekasvina perheen Asteraceae. Erottaa Aster monivuotinen ja vuotuinen, heillä on kymmeniä tuhansia eri lajikkeita, erilainen korkeus, muoto ja väri kukinnot.

Vuosittainen Aster kutsutaan Callistephus. Varsi hänen pystyssä, hieman haarautunut, jossa on vuorotellen järjestetty sen sahalaitaiset lehdet rikas vihreä väri. Kuitu- juuristo on melko voimakas. Kukinto muodossa korin koostuu putkimainen kukkia ja ympäröi terälehtiä, jotka saattavat olla hyvin erilaisia ​​väri - valkoisesta tumman violetti. Vain oranssi väri puuttuu paletissa. Johtuen epätavallisen muodon kukinto aster ja sai nimensä kreikan - "zvezda9raquo;.

Nämä kukat sisustaa puutarhassa loppusyksystä, kun kukkivat kasvit on melkein lopussa. Silti niitä kutsutaan oktyabrinkami, talvi asters koska jopa jumissa ensimmäistä halla, he eivät menetä kauneutta ja heti kun aurinko prigreet henkiin jälleen, paljastaen sulatettu silmuja. Aster monivuotinen voi olla hyvin erilainen korkeus - 30 cm 2 metriä. Siksi he voivat koristella rajan, rockeries tai paikka sydämessä kukka puutarha. Ne ovat täydellinen luoda raitoja ja puutarha näytön.Nämä kasvit ovat hyvin vaatimattomia mukauttaa kaikkien maaperään. Paikat mieluummin aurinkoinen, mutta myös tummennetut alueet tuntuu hyvältä. Lannoitteet yleensä tehdä kevään aikana orastava. Syksyllä voi hakea ylimääräisen ruokinnan puun tuhkaa.

Pitkän aikavälin elinsiirron Kaksivuotiset pitäisi 5-6 vuoden välein. Leviäminen voidaan tehdä jakamalla Bush tai otsazhivaya versoja. Erotettu lapio kasvi. Se on tehtävä huolella, jotta se ei vahingoita maanalainen versoja. Istutettu tämä osa Bushin aurinkoisella osaan, joka on Astra - .. kukka, joka kukkii varjossa huonompi. Lisäksi laitos on altis sairaus.

Lajikkeiden asters, jotka sisältävät monivuotiset, ovat varsin vaihtelevia. Yleisin alueemme pidetään Aster pensas jopa 50 cm. Se on peitetty pieni (noin 3 cm halkaisijaltaan) kukat ovat yleensä violetti, joskus sininen tai vaaleanpunainen. Ja suosittuja lajikkeita, kuten Astra Alpine, italia, tongolskaya. he kaikki pohjimmiltaan erilaisia ​​muodon ja värin kukinnot. Korkeammat ASTRA kuuluvat New England ja novobelgiyskaya, niiden korkeus voi nousta 1,5-2 metriä.

Astra - kukka, joka ei vaadi luomista erityisiä ehtoja. Kuitenkin sen koristeelliset ominaisuudet on paljon parempi, jos kasvavilla noudattaa tiettyjä sääntöjä. Paikka kasvit on valittava hyvin valaistu aurinko, kukat ehtivät kukkia ennen kylmällä säällä. Maaperä, nämä kasvit mieluummin savimailla, hedelmällinen, perusteellisesti kaivettu. Ennen istutusta on tarpeen säätää kuivatus ja veden läpäisevyys, t. To. Kosteus ja pysähtyminen kosteuden kasvien kärsivät erittäin huonosti. Viljely asteri kukkia märkä maaperä aiheuttaa taudin härmän. Huono maaperän koostumus johon on lisätty aines, lisäämällä kuhunkin neliömetriä 10 kg humusta.

Pitkäaikainen Kaksivuotiset voivat lisääntyä pistokkaita. Versot esiintyvät laitoksella keväällä ja kesällä, nopeasti juurtua (25-30 päivää), muodostaen uuden vahvan pensaita. Jakaminen ottaa pituus 5-7 cm ja istutetaan maahan valmistettu etukäteen SOD maa, turvetta ja hiekkaa. Ylhäältä voit peitä foliolla nopeuttaa juurtumista.

Asters voidaan kasvattaa jakamalla Bush. On tärkeää, että tässä tapauksessa oli tarpeen paeta 3-4 irrotettavat osat ja muutaman juuret. Leviäminen siemen on myös mahdollista, mutta tämä on hyvin haitallista, t. To. Itäminen häviää melko nopeasti. Siksi tätä menetelmää käytetään hyvin harvoin.

Tämä menetelmä on vain lisättyjen yksivuotisia aster. Viljely voidaan suorittaa siemenistä tai taimet nonseedlings menetelmällä. Jälkimmäisessä tapauksessa, siemenet kylvetään suoraan maahan ja peitä foliolla siihen pisteeseen, kunnes ensimmäinen ituja. Kun kasveihin on kolmas todellinen lehtiä, ne ohentua etäisyydelle 10-15 cm. Kukat kasvavat Asterit tämä menetelmä on ongelmallinen. Ei kaikki lajikkeet on ominaista hyvä itävyys, ja avoimen tilan aikana kolea sää vähentää mahdollisuuksia siementen itävyys. Siksi kokeneet viljelijät mieluummin taimi menetelmällä.

Maaliskuun lopussa, siemenet kylvetään kasvihuone tai erityisiä laatikot. Ne ovat täynnä maaperän seos turpeesta talteen etukäteen maa, turvetta ja hiekkaa (suhde 2: 1: 0,5). Jokaista 5 litraa seosta voit lisätä puoli kupillista puun tuhkaa. Maaperä on pieni ura, joka kylvön jälkeen pesty hiekka on sirotellaan kerros 0,8 cm. Sitten kaliumpermanganaattiliuosta tarpeen kaataa vaaleanpunainen väri ja säilyttää kosteuden kansi kalvo. Lämpötila itävyys tulisi olla noin 18-20⁰S. Tärkeää aikaa kastella välttäen vetinen maaperä.

Astra - kukka, joka siemenet melko nopeasti menettävät itämisen. Tämä edellyttää entistä vakavammin heidän valintansa. Kasvit tulisi ottaa ainoastaan ​​tuoreita siemeniä. Aikaisemmin he suositeltavaa käsitellä fungisidin ratkaisun estämiseksi ulkonäkö kasvitautien aiheuttamien sieni-infektioita.

Suotuisissa olosuhteissa, taimet kukat asters jälkeen 3-5 päivää jo antaa ensimmäiset taimet. Kalvo on irrotettava ja laita säiliö taimet hyvin valaistu paikka. Kun ituja näkyvät 2-3 lehtiä aster, he voivat sukeltaa. Tämän maaperä seos valmistetaan, jolla on entinen rakenne, lisäämällä rkl lannoitetta kaliumia, typen ja fosforin. Täyttämällä nämä erityiset ruukut mullalla, se tekee pieni syvennys, joka varo vahingoittamasta juuria, aseta taimi. Sitten maaperään noin kasveja keveästi tiiviiksi ja kasteli ratkaistaan ​​vettä. Kastelu pitäisi tehdä erittäin huolellisesti, säiliöstä reunoista ja yrittää pitää veden putoamisen lehdillä.

Kun taimet tuotetaan 5-7 suuret lehdet, ne istutetaan auki maahan. Se tapahtuu yleensä toukokuun puolivälissä. sinun täytyy valmistautua ennen istutusta etukäteen. Jos sen happamuus kasvaa, on suositeltavaa lisätä kaivaa kunkin neliömetriä 150-200 g dolomiittia jauhoja tai tuhkaa ja 50 g lannoitteiden. Savimaassa tehdä hiekkaa ja turvetta. Etäisyydellä 20-30 cm: n päässä toisistaan ​​istutetaan asters. Viljely taimet siemenet tarpeeksi suotuisat olosuhteet, voi johtaa muodostumiseen liian koukussa kasveja. Tällaisten kasvien tarvitse lasku zaglubit noin 3 cm. Tiivistetään maaperään noin kasveja, kastelu ja kaadettiin tuottaa pieniä ylin kerros turvetta välttää kuoren muodostumista.

Valmistumisen jälkeen istuttaa kukkia, aster on vielä hoitoa. Hän ei ole yhtä raskaita kuin kasvavilla muita kasveja. Kaikki mitä tarvitaan riittävään kasvuun ja kukinnan - on rikkakasvien ajoissa kastelua ja lannoitusta. Kuiva kesä, vesi kukkia on runsaasti, muuten lehdet voivat kellastua ja määrä kukinnot vähenee. Kastelu on erityisen tärkeää aikana orastava.

Tällä hetkellä Aster tarvitset alkuun kastiketta lannoitteita. Ne edistävät entistä rehevä kukinnan ja lisäävät vastustuskykyä kasvien taudin. Pitkän aikavälin aster - kukka, jota viljellään pitkään samassa paikassa, vaatii pakollista hakemuksen maan orgaaniseen ainekseen.

Yleisin sairaus asters - Fusarium kun laho vaikuttaa paitsi juuret, mutta myös varsi. Vaikutti kasveja ja hometta, joka näkyy seurauksena liian lähellä istutus tai puute ravinteita. Myös, on sairauksia, kuten ruoste, musta jalka, vertitsillez.

Välinpitämättömiä ASTRA tuholaisia. Tämä johtuu pääasiassa hämähäkkipunkit, etanoita, kirvoja ja muita alkuunsa. Eroon niistä apua Ruiskutus kasveja erityisiä apuvälineitä, sekä maa- kalkilla ja perusteellinen maaperän irtoaminen.

On mahdotonta luetella kaikkia lajikkeet näitä kauniita kukkia. Voidaan todeta vain ne, jotka ovat suosituimpia keskuudessa kotipuutarhureille.

Keskuudessa pitkä lajikkeita käytetään pääasiassa kimppuja, Asole kohdennetaan vadelma-punainen suuri kukinto jopa 12 cm halkaisijaltaan. Blue frost, joten nimetty värin vuoksi silmuja, ja se voi päästä korkeus 70 cm Nat Havskaya Havskaya hopea ja sininen, Marshmallow, Suliko -. Jokaisella näistä lajikkeista on oma ainutlaatuinen kauneus.

Matala kasvava lajikkeita (Baby hillitä, kesä, Odarka, Vologdan pitsi, Star Polesie ja monet muut) käytetään pääasiassa koristereunuksia, kukkaistutuksia ja nurmikoilla.

Tarjoamalla mukava edellytykset kasvi, sitä voidaan kasvattaa asunnossa. Lemmikit asters tarvitsevat riittävästi valoa ja kosteutta.

Joukossa puutarhan kukkia, ehkä, ei enää täytä tällaisen erilaisia ​​muotoja ja värejä, kuten asters. Siellä kukinto neula ja hrizantemovidnye, sepelvaltimoiden. Väritys asters yksinkertaisesti uskomaton - punainen, viininpunainen, vaaleanpunainen, valkoinen, keltainen kukat voivat luoda todellinen maton puutarhassa. Ja koska yksinkertaisuus nämä kasvit kasvavat kuten komeus sivuston valtaa jopa kaikkein kokematon aloittelija puutarhurit.

Aster puutarha: lajit, lajikkeiden valokuvia, nimet ja värit kuvaus

Asters ovat yksi suosituimmista puutarhan kukka. Ne kukkivat kauniisti, on monia lajikkeita ja muotoja, pitkä säilyttää koristelua avoimella kentällä ja näyttää hyvältä kimppuja. Muinaiset kreikkalaiset astereita oli onnekas Talisman, joten laskeutui temppelin edessä tai kotona. Kukka oli omistettu Aphrodite, että ilmentymä kauneutta ja kuihtumaton nuoriso.

Lajeista, lajikkeista ja monivuotinen asters valokuva

Kukat ovat perennoja ja, lajista riippuen, vaihdella korkeus ja muoto holkin lehtiä. Kasvit ovat enimmäkseen neula kukkia, jotka edustavat kukinto - koreja. Kokoonpanossa putkimainen kukkia, keltainen kukkia ja pieni keskeinen värikkäitä Reed reuna.

Niistä monivuotiset viljelmät ovat erittäin suuressa arvossa osenneetsvetuschie lajikkeita, jotka koristavat heidän vaatteensa valmistautuu puutarhassa talven. Korkeus pensaiden ja värit ovat hyvin vaihtelevia. Kukkivat kesällä kasvit käytetään harvoin, koska koristelu menettää toisen värin.

Monivuotinen asters soveltuvat paitsi istutettavaksi kukkapenkkiin ja kukka puutarhoissa, kääpiö lajikkeiden on koristeltu rockeries ja alppipuutarha.

Tunnetuin Novobelgiyskie asters, korkeus pensaiden joka voi nousta 30-150 cm. Kääpiö lajikkeet koristella alppihiihtoa dioja, rockeries ja kääntyessään, ja korkeita kasveja koristellaan syksyllä sängyt ja kukkapenkkien. Koko monivuotinen kukinto on noin 3 mm. Se kukkii syyskuun alussa ja jopa pakkasta. Suosituimmista lajikkeista Novobelgiyskih (Virgin) Asterit:

New England (USA) Asterit kasvaa jopa korkeampi kuin Belgian, ja niissä rehevä ja tiheä pensas suuret lehdet ja kukat. Syyskuussa, Bush, suuri määrä kukintoja halkaisijaltaan 3-4 cm, jolla voi olla syvän punainen, sininen, vaaleanpunainen, tumma lila, vaaleansininen, tumma lila, pinkki, sininen väri. Kukinta jatkuu kunnes pakkasta eniten. Tunnetuin lajikkeet:

Italian asteri pensaat ovat keskikokoisia, joka korkeus voi olla 60-70 cm. Heidän suuret kukinnot, joiden halkaisija on 4-5 cm aloittavat kukintaa heinäkuussa. Esitelty lajikkeita yleensä kukkia pinkki, lila, sininen, sininen, laventeli, violetti tai lila väri. Mark voi olla seuraavissa luokissa:

Kasvit ovat pensaat hiipivästä varret, pienet huomaamaton lehdet ja suuret kukat kirkkaita värejä. Ne on koristeltu rockeries, rajoja, Rock Gardens.

Alpine asteri kasvaa 10-40 cm, yhden Bloom värit tumman violetti, punainen ja pinkki, tumma lila, tummansininen, valkoinen tai vaaleanpunainen. Kukkiensa voi olla sekä pieniä että suuria. Alpine aster lajikkeet:

 • Wunder;
 • Dunkle Sean;
 • Gruber;
 • Huta;
 • room;
 • goliath;
 • Troyes;
 • Superbus;
 • Alba.

Kääpiö asters Tiibetin natalenskie ja puutarhat ovat harvinaisempia. Molemmat lajit ovat sinisiä kukkia kuitenkin Tiibetin asters kukkivat eniten ylenpalttisesti. Anderson kääpiö kasvi kasvaa vain 5,8 cm korkea ja on kääpiö Aster. Kukinta violetti silmuja.

Nimi, kuvaus ja valokuva Kukkia Kiinanasteri

Vuosittainen Aster Kiina - on yksi suosituimmista kukkivia kasveja kesällä ja syksyllä. Tällä hetkellä On yli kuusisataa lajikkeita of asters, jotka vaihtelevat korkeus pensaiden ja muodon ja värin kukinnot. Ne voivat olla yksinkertaisia, kaksois- tai osittain kaksinkertainen.

Muoto kukka yksivuotisia voi olla:

Seuraavat ovat suosituimpia lajikkeita asters kiina:

 1. Grade "Galaxy" Se edustaa holkki kimppu korkeus ja 70 cm. Hän voi koostuva kaksikymmentä oksia, joista kukin on muodostettu kahden neulan kukinto halkaisija 10 cm. Kukinta heinä- ja elokuussa värejä, jotka voivat olla eri väriä. Koriste kukkapenkkiin ovat hyviä, ja leikkaamisen jälkeen pitkään seisoo maljakoita.
 2. Grade "Roseanne" Se viittaa Pioni- kasveja. Hieman haarautunut columnar pensas kasvaa jopa 65 cm. Yksi holkki on muodostettu noin kymmenen gustomahrovye kukintoja kaareva keskellä ja painetaan tiiviisti terälehtiä. Vaaleanpunaiset kukat näyttävät hyvin varovasti sängylle ja soveltuvat kimppuja.
 3. Grade "Kääpiö" Myös Pioni- Aster. Kompakti pensas korkeus 25-35 cm tuodaan Länsi-Euroopassa. Se eroaa valkoinen kukintoja, joiden halkaisija on 5-7 cm, jotka muodostavat kantoja pituus 15 cm. Pitkä ja kukintoja runsaasti. Lajike soveltuu koristeluun kukkapenkkiin, rabatok. Istutettu laatikoihin tai kukkaruukut koristavat parvekkeet.
 4. Grade "Rosa Turm" Se viittaa Pioni- kasveja. Se edustaa korkea pylväsmäinen holkki, jonka korkeus voi olla jopa 80 cm. Eroaa tumman vihreät lehdet ja vahva varsia, että yksi kasvi voi muodostaa jopa 25 kappaletta. Puolipallon silnomahrovye kukat ovat violetti väri ja halkaisija 12 cm. Se kukkii noin kaksi kuukautta, heinäkuun puolivälistä.
 5. Grade "Dragon" Se viittaa Aster srednepoznim tyyppejä. Kasvien korkeus ja 70 cm on ominaista suuri koko kukat lautanen. Heidän laivanmuotoinen terälehdet keimailevasti kaarevat, ja se voi olla rubiini, violetti, neon, lumi väriä tai norsunluusta.
 6. Grade "Symphony" on kasvi korkeus 100 cm. Eroaa soikea vihreät lehdet ja suuri korsien pituus 60 cm. Terry globular kukinto koostuu punaisenpurppuraisina valkoinen reunus kukka halkaisija on 9 cm. runsas kukinta ja näyttää hyvältä kukkapenkkiin ja sitä suositellaan leikkaamista.

Puutarhassa tai kesämökillä astereita näyttää hyvältä sekä yksittäisinä että ryhmässä istutuksia. Koostumukset voidaan istuttaa vieressä daalioiden, phlox, Antirrhinum, zinnias. Asters sovelletaan lähes kaikissa tilanteissa. Ne koristavat parvekkeet, kukkapenkkien Rock Gardens, harjut, reunakivet, mikboksery. Soveltuvien kasvien ja tuottaa kauniita kukkia.