varastointi kohteita

varastointi kohteita kastiketta ja 5 valintoja kenkiä sijoitus

Tallennusjärjestelmän asioita voi poimia minkä tahansa vaatekaappi, joka täydellisesti sopivat sisälle Pukuhuone - käytännöllinen ratkaisu, mikä vapauttaa elintilaa kookkaiden kaapit ja laatikostot, keräämällä vaatteita, kenkiä, asusteita ja muut talous- yhdessä paikassa. Mitkä ovat varastointi komerot, pukuhuone, jossa voit sijoittaa kengät ja miten tehokkaasti suunnitella oman käden - lue artikkeli

Valmiit pukeutuminen säilytyslaatikko

Tällä hetkellä on olemassa kolme päätyyppiä kaappeja varastointijärjestelmät: luuston, modulaarinen mesh. Ensimmäinen on täydellinen tilava pukuhuone, näyttää houkuttelevan ja anna sijoittaa useita asioita. Puutteellisista rakenteista - niiden staattinen luonne: laajentaa tällaisia ​​järjestelmiä, tai siirtää ne uuteen, eroaa vanhasta, huone ei ole helppoa. Last - sallia varattu alle pukuhuone max ja kerätä ne juuri tarpeeksi.

Mesh asioita vaatekaappi tallennusjärjestelmiä ovat helppoja ja liikkuvuus

Etsi kokonaisjärjestelmät varastointia, tarvikkeet ja komponentit voivat olla esimerkiksi suosittuja kauppaketjut kuten:

 1. Obi. Tämä yritys antaa asiakkaalle mahdollisuuden ostaa paitsi valmiita malleja, mutta myös käytännön laatikot, korit tyylikäs, monikäyttöinen telineet ja hyllyt, josta on helppo koota järjestelmä, täysin yksilöllisten tarpeiden ja parametrit valittu varasto.
 2. Leroy Merlin tarjoaa mahdollisuuden ostaa laadukkaita, monitoiminen telineet ja tarvikkeet sisä varastointijärjestelmien täyttämiseen sekä rakennusmateriaalien keräämiseen vaatekaappi kätensä, kohtuuhintaan.
 3. Ikea - suosittu yritys, todistetusti laadukkaana tuottajana tyylikäs ja toimiva huonekaluja.

Erityistä huomiota linjajärjestelmät varastointiin Ikean ansaitsee Algot rakentaja, joka, kuten laajentaminen vaatekaappi, voidaan täydentää hyllyt, hyllyt, kaapit.

Varastoinnin asiainjärjestelmästä pukuhuoneessa: sisäinen täyttö

Jotta mahtuu edellä mainitut järjestelmät ja varastointi oli mukava ja kaikkein selviytymään, jonka tehtävänä on järjestää vaatekaappi, on osat sisäisen rakenteen täyte.

Liina roikkuu teline sopii pienet vaatteet

Jakaa seuraavat suosittuja elementtejä täytteen, jotka ovat sopivia, riippuen suunnittelusta, minkä tahansa tyyppinen järjestelmä:

 1. Rod vaatteisiin.
 2. Koukut ja ripustimet. Koukut voidaan käyttää paitsi vaatteiden myös varastointiin sateenvarjot, laukkuja.
 3. Kangas keskeytetty hyllyt seinään tai eläinsuojien.
 4. Koripajukorit, kangas, paperi laatikot kannet, muoviastioita. Voi olla erikokoisia tallentaa molemmat suuria esineitä (esim kengät, saappaat, kengät) ja pienet (lisävarusteita).
 5. Tyhjiöpussit. Voi tulla tehokas väline sijoittamista vaatteita, peittoja ja tyynyjä fluff.
 6. Ripustimet siteet, hameita ja housuja.

Sama kastiketta ei voi olla olemassa ilman sisäänvedettävä mesh laatikot (ne soveltuvat varastointiin kenkiä, sekä pieniä asioita, jos ne asetetaan kudos laatikko koko).

Suunnittelija kohteita varastointiin vaatekaappi

Ergonomian järjestelmien varastointiin riippuu niiden asianmukaisesta suunnittelu, periaatteiden noudattaminen asioita sijoitus.

Joten, pystyäkseen suunnittelemaan mukavin ja käytännöllinen järjestelmä on noudatettava seuraavia vinkkejä:

 1. Sauva alle päällysvaatteensa on sijoitettu tasolle 1,4-1,7 metrin päähän moduulin pohjassa ja 100 mm ylhäältä.
 2. Alle, paidat, housut olisi osoitettava erottaminen vähintään metrin korkuinen ja 70-120 mm yhden tuotteen leveä.
 3. Päällysvaatteet, puserot ja housut ovat parempi sijoittaa keskelle huonetta tai alue, käyttämällä mobiili virroittimet - päälle.
 4. Säilytystilat kenkä on oltava vähintään 800 mm leveä.
 5. Laitteet tallentamiseksi ostoskassit voidaan keskeyttää, kapea ja korkea ja asetetaan vaatekaappi tai kaappi, matala ja leveä, ja sijoitettu keskialueelle. Helppo varastoida pussit hyllyille.
 6. Korkeus osastoja päähine olisi sama korkeus korkeimman kohteen ja 50-100 mm.

Syvyys osastojen, vaatetukseen riippuu siitä, kuinka varastoinnin elementit (hartioissa tai koukun) ja sen on oltava vähintään 450 mm

Älä unohda pientä laatikkoa lisävarusteiden säilyttämiseen (käsineet, sateenvarjot, huivit) ja alusvaatteet (tunikat vähän voidaan tallentaa laaja laatikot pehmeä järjestäjien).

Laatikot vuodevaatteet ei suositella sijoittaa viereen kengät tai päällysvaatteet: se on parempi heille jakaa erilliseen kaappiin, ja pesemään pyykkiä kompaktimpi, voit hyödyntää säkityksen.

Tehokkaan varastoinnin pukuhuoneessa käsillään

Tee käytännöllinen ja toimiva järjestämistä varten vaatteet, kengät ja asusteet vaatekaappi käsillään, tänään, se ei tee mitään ongelmia. Mukavin järjestelmä oma kokoonpano - teline ja mesh.

Jotta voidaan luoda tehokas rakenne varastointiin tarvitaan:

 1. Määrätä materiaalin valmistus järjestelmä (joka voi olla puuta, metallia, muovia). On syytä muistaa, että esimerkiksi puun on käsiteltävä avulla rot, ja metalli on parempi valita korroosionkestävä, kevyt alumiini.
 2. Tehdä yksityiskohtainen järjestelmä piirustuksen mittojen lokeroita ja laatikoita (voit tehdä kolmiulotteinen malli käyttäen rakentajan online-tilassa) ja toimittaa sen pukuhuoneeseen suunnitelma (ruokakomero, niche).
 3. Merkitse salissa, ostamaan materiaalit ja kiinnitys (tarvittaessa pyytää leikata materiaalit koon).
 4. Kerätä telineet ja korjata ne seinät kastiketta, ylimääräisiä elementtejä (hyllyt, suspensio rakenteet, sauvoja vaatteet).
 5. Täytä pukeutuminen sisäiset osat varastointiin.
 6. Oven asentaminen (usein peilattu ovi coupe valitsevat kaappeja).

Luoda asioita käsillään pukuhuoneessa varastoinnin järjestelmä on helppoa, tärkeintä - tietää tarkan koon koko järjestelmän

Jos huone on pukuhuone on varattu riittävän suuri, niin se tulee järjestää ilmanvaihtojärjestelmään: näin vältyttäisiin ummehtunut haju, kosteus, ulkonäkö hometta vaatteisiin.

vaatehuone järjestelmän suunnittelu kenkä varastointi riippuu ensisijaisesti koko huoneen ja määrä kengät.

Joten, tänään jakaa esimerkiksi suosittuja malleja:

 1. Hyllyt. Se on kätevä, käytännöllinen ja edullinen ratkaisu saattamisesta kenkiä vaatekaappi. Hyllyt voi olla valmistettu puusta, metallista, muovista, joka on asetettu täysin korkeus pukuhuone, tai lainata sen sektorin.
 2. Hyllyt hyvää työtä jakelun kengät ja voit nopeasti löytää oikea pari. Hyllyt tulevat sekä kiinteiden ja sisäänvedettävä (esimerkiksi Windows). Lisäksi on olemassa erityisiä haltijoita, hyllyt, joiden avulla voit muuttaa etäisyyttä elementtien korkeudesta riippuen kenkiä. Lajitella kengät hyllyillä on kätevin sen lisälaitteet kauden.
 3. Erilliset Hanging (obuvnitsa) sijasta paljon kenkäparia ja anna maksimissaan suojaa pölyltä. Tämä suoritusmuoto on sopiva tilava kastike.
 4. Sisäänvedettävä mesh laatikot, läpinäkyvä puolelta. Tämä suoritusmuoto yksinkertaistaa valinta pari, mutta voi olla hankalaa ihmisiä, joilla on suuri määrä kenkiä.

Tärkein etu on kyky tallentaa hyllyiltä jokaisen kenkäparin yhdessä solussa

On kuitenkin olemassa monia lajikkeita suosittuja malleja kenkä varastointi: esim seinänaulakot, kaapit, ottomaanit, arkkujen tekijänoikeudet, yksittäiset, modulaarinen hyllyt.

Jos parametrit eivät salli sidoksen laittaa erillinen järjestelmä tallentamiseksi kengät, pari voidaan pitää rei'itetty laatikot kannet, laatikot pehmeä vetoketju.

Ergonominen varastointi asioita vaatekaappi (video)

Innostava kuvia järjestelmien varastointia ja kenkiä, ja luoda omia, huomaavainen, erittäin kätevä ja houkutteleva pukuhuone!

Opas sisustus

Tilastojen mukaan 25% kaikista varastoitujen kodeissa ovat enintään jätettä - nämä ovat asioita, joita emme tarvitse. He ovat kipeästi pois muodista, tullut väärää kokoa tai rikki jo pitkään, mutta emme vain voi löytää ne hyvään käyttöön huoneiston ulkopuolella.

Joten ennen kuin päättää, miten järjestää tallennusjärjestelmän, on välttämätöntä ymmärtää, - mitä se on, että on järkevää säilyttää. Ja kun purkaa mezzanine ja varastointi, se on mahdollista aloittaa suunnittelu.

Nykyaikaiset tallennusjärjestelmien - on kaapit ja laatikot, ja modulaarinen osiot ja hyllylle. Mikä yhdistää ne ehdottomia etuja ja toiminnallisuus - Asema asia kätevä, ja voit helposti löytää sen tärkein hetki. Jakaa kaikki käytettävissä olevat kohteet paikoilleen - eikä yksikään kotitalous ei ole vaikea löytää.

Varastointi ideoita keittiöt ja kylpyhuoneet

Riippumatta siitä, mitä alueella olet keittiö, kaiken tilan sitä tulisi käyttää järkevästi. Erityisesti se koskee työskentelyalueella.

Mukava keittiö - on joukko kaappeja ja hyllyjä, sekä nurkassa nostettavissa moduuleja luotettavalla varusteet.

Aiot käyttää lasin julkisivut? Sitten miettiä kaunis purkit mausteet, vilja, teetä - niitä voi ostaa valmiita sarjoja, mutta voit tehdä itse täyttämällä hajanainen lasiastioita samaan tyyliin, käyttäen tekniikkaa decoupage.

Miten järjestää varastointi kylpyhuoneessa

Kylpyhuone harvoin voi ylpeillä vapaata tilaa. Joukko purkkeja, putket ja pyyhkeet yksinkertaisesti "kaatuu". Siksi emme voi tehdä ilman kokonaisratkaisun:

 • korvata yleisiä puoli peilikaappi taustapeiliä, kun sisäinen hyllyt järjestää voiteet, hygienia- ja hammasharjat;

 • harjoittaa mitään vapaata tilaa - seinät, ovet, sijoittaa koukkuihin kylpyhuonetarvikkeet;
 • kotitalouksien kemiallisten tuotteiden varastointiin, järjestää tilaa kylpyhuoneen alle - voit avata alueen liukuvalla näytöllä;
 • käytä kaikenlaisia ​​taskut ja hyllyt.

  Toimimme huonekaluilla - käytävällä, olohuoneessa, makuuhuoneessa

  Optimaalinen säilytysjärjestelmä käytävällä on kaappi. Tässä koko vaatekaappi, myös ylempi, sekä kengät ja erilaiset lisävarusteet, on täysin sijoitettu.

  Neuvoston. On syytä miettiä kaapin sisempää täyttöä - hyllylevyjä, koria, laatikoita, laatikoita pienien esineiden ja osien säilyttämiseen suurien esineiden sijoittamiseksi. Myös kaapin sisällä on toivottavaa asentaa tangon tai jopa muutamia, eri tasoilla. Yläosastoja käytetään tavallisesti harvinaisten asioiden säilyttämiseen.

  Varastointijärjestelmää voidaan kuitenkin suunnitella lähes kaikissa huonekalurakenteissa. Tämä voi olla sängyn alla sängyn alla, mobiilijalustat, joissa on erilaiset sisäosat, tuulet, joissa on kallistuvat istuimet jalankulkijoiden vakiotuolien sijaan.

  Joskus ne käyttävät tilaa oven yläpuolelle, oven lehdelle tai katon alle. Älä unohda, että lisävarastojärjestelmät olisi piilotettava - suojukset suojaavat niitä pölyltä ja likaantumiselta.

  Järjestämme varastoja, laatikoita, taskuja

  Joten kaikki käytettävät kappaleet ja telineet eivät ole täynnä roskaa, ne on järjestettävä ruutuihin. Ja he puolestaan ​​eroavat materiaalista, sisustuksesta ja tyylistä.

  Useimmat laatikot on valmistettu pahvista, viiniköynnöksistä tai muovista, ja ne valmistetaan jollakin seuraavista tyypeistä:

  • vuosikertainen metalli, pikkukivi, ruusu;
  • tiukka klassikko - vain yhden värin paperi tai kangas;
  • romantiikka - kaikenlaisia ​​röyhkeitä ja kukkakuviot;
  • glamour - kulta, erilaiset kiiltävät koristeet.

  Tällaiset säiliöt tavaroille voivat olla pienikokoisia tai kapeita. Niiden ei tarvitse olla peitteellä, mutta materiaali on valittava riippuen siitä, mitä aiot tallentaa näihin laatikoihin. Esimerkiksi väri tai sileä pahvi soveltuu monenlaisiin asioihin ja vaatteisiin, mutta höyhenet tai antiikkiesineet säilytetään paremmin aallotetuissa laatikoissa - tällaisia ​​rakenteita pidetään luotettavampina, tiheämpinä ja kestävät pitempään jäykkyyden ylläpitämiseksi ilman muodonmuutoksia.

  Mutta kudotut laatikot ja korit itse näyttävät uskomattoman houkuttelevilta - viinipuukko tai rottinki ei vaadi ylimääräistä koristelua. Käytä niitä lelujen, korujen, liinavaatteiden tai vihannesten, hedelmien, jos se on keittiö.

  Muovituotteet ovat myös suosittuja. Ne voivat olla läpinäkyviä, mattoja, värisiä ja myös koristeltu kaikenlaisilla valokuvilla, myös lasten.

  Muoviset laatikot ovat välttämätön varastointiin:

  • lasten suunnittelijat;
  • alukset;
  • ompelu tai neulonta;
  • välineitä;
  • istutusmateriaalit, siemenet;
  • tuotteita.

  Tällaiset tuotteet on valmistettu eri kokoluokissa, ja ne voidaan varustaa kahvoilla, kannoilla, pyöillä. Ne on valittu niiden kirkkaasta suunnittelusta, vakaudesta, ympäristöystävällisyydestä ja helppokäyttöisyydestä.

  Muiden yleisten tallennuslaitteiden osalta näihin kuuluvat:

  1. Taskut. Keittiössä niitä voidaan käyttää laukkuihin tai katteisiin ja lelujen lastentarhoihin. Voit kiinnittää ne ja sohvan vieressä sijaitsevassa olohuoneessa - "aseta" konsolit, kynät, sanomalehdet ja lasit.

 • Grid Korit - niille on paikka sängyn alla, kaapissa tai jopa suoraan seinälle.

 • Tyhjiökontit ja -pussit. Jos säiliöitä käytetään tuotteisiin, pakkaukset ovat välttämättömiä vuodevaatteiden säilyttämiseksi tai vaivalloisen talvikaapin säilyttämiseksi. Tällöin kaikki ylimääräinen ilma poistetaan pakkauksesta, niin että asiat kestää kolme kertaa vähemmän tilaa kuin normaalilla varastolla.

 • Ripustetut hyllyt, telineet verkosta. Tämä on ruotsalaisten Ikea-suunnittelijoiden keksintö. Voidaan käyttää missä tahansa huoneistossasi, jossa on tilaa avoimelle varastolle.

  Valitse haluamasi säilytysjärjestelyt ja täydentää niitä käsityönä - näin saat asunnon, jossa kaikki asiat ovat paikoissaan, tyylikkäimpiä kulmia.

  Liukuovet pukuhuoneelle - me valitsemme avaamismekanismin, materiaalin ja sisustustyypin

  Ideoita miten koristella tilaa portaiden alle kauniisti ja käytännöllisesti

  Varustetaan huoneistossa ruokakomero - suositukset sijainnista ja täyttämisestä

  Design vaatekaappi - luoda mukava ja tyylikäs säilytysjärjestelmä

  Niille, jotka ovat aina neulojen kanssa: parasta säilytystilaa pukuhuoneelle

  Vaihtoehto, joka koostuu useista moduuleista

  Pukuhuone on toiminto, mukavuutta ja mukavuutta joka päivä. Mutta kaiken tämän saavuttamiseksi on välttämätöntä valita oikea järjestelmärakenne säilytykseen, niin että asiat ovat kunnossa, ne olivat aina helppoja saada ja puhdistaa.

  Kannettava runkorakenne, joka voidaan eristää kirkkaalla verholla

  Se on useita etuja kaappeja vastaan:

  1. auttaa vapauttamaan tilaa paitsi huonekaluilla;
  2. tuottavasti käytetty seinäpinta;
  3. asioiden helppokäyttöisyys - ne näkyvät edelleen;
  4. on kätevää säilyttää suuria esineitä, esimerkiksi matkalaukkua, pölynimuria jne.

  On olemassa useita vaihtoehtoja, joista jokainen on kätevä ja toimiva ja sillä on etuja ja haittoja. Näitä ovat:

  Ulkona kulma makuuhuoneessa korvaa valtava kaappi

  Tämä vaihtoehto syntyy metallirakenteiden ja puuelementtien yhdistelmästä. Järjestelmän avulla voit käyttää koko tilan katosta lattialle. Rakenteen takana olevan seinän puuttumisen takia on helppoa. Metalliputkien runkoa täydentävät puiset hyllyt ja laatikot.

  Huomautus! Monipuolisuutensa ansiosta on helppo vaihtaa hyllyjen sijainti, lisätä vaatteiden sauvoja, tehdä niistä kaksitasoisia.

  Tällaista järjestelmää voidaan käyttää huoneen kaavoituksen osien sijaan. Tämän mallin suunnittelu ja kustannukset ovat erittäin houkuttelevia. Miinuksista voimme huomata, ettei hyllylle ole rajoituksia, joten kertakäyttöiset vaatteet voivat pudota.

  Tässä tuotteessa on koristepaneeli, joka on kiinnitetty seinään, johon on kiinnitetty erilaisia ​​tavaroiden varastointi kohteita. Suunnittelussa ei ole lattia-, katto- ja sivupaneeleja. Elementtejä voidaan siirtää ja vaihtaa. Tällaiset kompleksit voivat piilottaa epätasaisuuksia ja puutteita seinällä, mutta niillä on korkeat kustannukset.

  Tämä on kevyt jousitusjärjestelmä. Vaakakiskot on kiinnitetty seinään, johon ohjaimet on asennettu ja jotka sijaitsevat pystysuorassa asennossa. Näiden ohjausaukojen koko pituus on tehty, mikä tarjoaa hyllyjen ja verkkojen kiinnityksen. Rei'ityksen ansiosta on mahdollista muuttaa elementtien sijaintia.

  Tärkeää! Leveyden avulla voit säätää ohjaimia, jotka liikkuvat pystysuorassa. Voit tehdä vedettäviä koreja ja hyllyjä käyttämällä erityisiä liukureita. Tämä tallennusvaihtoehto on pienikokoinen, ja voit asentaa sen myös pienessä pukuhuoneessa.

  Verkkojen rakenne mahdollistaa asioiden "hengittämisen", eikä myöskään peitä tilaa

  Huomautus! Toinen etu on mahdollisuus jakaa vaatteita ja löytää asia oikein. Mukavuutta ja mukavuutta varten on olemassa monia erilaisia ​​elementtejä silmäkokoonpanoille, jotka mahdollistavat pienien tavaroiden varastoinnin.

  Miinuksilta voidaan sanoa hetki, että eri valmistajien komponentit eivät useinkaan yhdisty keskenään. Toinen haitta on korkeat kustannukset.

  Verkkosuunnittelun tärkein etu on kokoonpannujen osien tiivistyminen

  Tämä on klassinen vaihtoehto. Tällaisilla järjestelmillä on pohja, katto ja takaseinä, joten ne ovat melko raskas. Ne asennetaan pääsääntöisesti heti paikkaan, jossa ne pysyvät jatkuvasti. Voit vaihtaa hyllyjen korkeutta, mutta leveyttä ei voi säätää. Poikittaiset seinät jakavat rakenteen osastoihin ja kiinnittävät sen. Kuten kaikki muut pukuhuoneiden järjestelmät, modulaarisella versiolla on useita täydellisiä sarjoja. Hyllyjen sijaan voit laittaa laatikoita.

  Ominaisuudet: elementtien määrä riippuu tarpeista. MDF: n ja laminoidun lastulevyn modulaarisia komplekseja toteutetaan ja ne ovat halvempi vaihtoehto. Liittimet sopivat kaikkiin, jotka on asennettu kaapin huonekaluihin.

  Modulaarinen järjestelmä, joka on koottu erillisistä osista, mahdollistaa lisäelementtien lisäämisen

  Kiinnitä huomiota! Pukuhuoneen monimutkaisuuden valitseminen riippuu kunkin huoneen ja budjetin koosta. Jos sijoitat koko sisällön oikein, jopa pienessä tilassa voidaan asentaa enemmän kuin suuri kaappi.

  Tärkeää! Vaatekaapit ja vaatekaapit auttavat pitämään asiat järjestyksessä ja lievittämään huonojen huonekalujen tilaa, mutta niiden toiminnallisuus riippuu suoraan sisäisen täytön huolellisuudesta.

  Avoimet kaapit ovat päätehtävä kätevä ratkaisu varastointiin

  Kaikkien rakenteellisten elementtien on oltava hyvin suunniteltuja ja kunkin osaston tarkoitus on otettava huomioon. Vaatekaapit tehdään tilauksesta tietyn huoneen koon mukaan. Kaikki telineet ja palkit lasketaan ottaen huomioon asioiden mukava sijoittaminen ja helppokäyttöisyys.

  Vihje! Jos sauva on liian korkea, käytä virroittimen.

  Alustava suunnittelu mahdollistaa asian oikean järjestämisen

  Parhaan vaihtoehdon valitsemiseksi on syytä tutustua eri tallennusjärjestelmien kokoelmiin. Valtava valikoima täyttökomponentteja voit luoda erinomaisen paikan tehdä asioita.

  • Täyteaineessa tulee ottaa huomioon käyttäjän toiveet ja huoneen ominaisuudet.
  • Sinun on laskettava hyllyjen, korien ja laatikoiden määrä.
  • Voit asettaa silityslauta-muuntajan tai sisäänvedettävät peilit.

  Sisäänrakennettu silityslauta - se on kätevä ja tilaa säästävä

  Maailmankuulu tuottaja IKEA -ympäristö on erittäin suosittu. Tämä johtuu niiden korkeasta toiminnallisuudesta ja kyvystä yhdistää eri muunnelmia, joiden avulla voit sopeuttaa tuotteet eri huoneiden kokoihin. Lisälaitteita on mahdollista täydentää - tämä lisää käyttömukavuutta.

  Huomautus! Yhtiö tarjoaa useita sarjaa pukuhuoneita. Ne kykenevät sopivaan tyyliin huipputekniikan ja klassikoiden välillä. Voit asentaa ne talon käyttämätönyn osaan (parveke, ullakko, loggia jne.).

  Tilava huoneisto on mahdollista rakentaa erillinen huone varastointiin

  Vihje! Kiitos erityinen ohjelmisto, käyttäjä voi suunnitella sisältöä itse arkisto. Voit tilata liukuen tai saranoitu vaatekaappi.

  Sitä paitsi IKEA, on monia yrityksiä, jotka valmistavat komponentteja varastoinnin asioita.

  Johtajat maailmanmarkkinoiden:

  Venäjän markkinoilla, lisäksi ulkomaisten valmistajien esittelyyn ja kotimaisia ​​yrityksiä, jotka valmistavat yhtä luotettavia ja mukavat huonekalut muotoilu.

  Ostaa laadukkaita tuotteita, on syytä mennä virallisilla sivustojen valmistajat tai verkkokaupoista, jotka käsittelevät suoraan valmistajalta. Kätevä järjestelmä tuotehakujärjestelmien auttaa löytämään oikean mallin. Täydellinen kuvaus ja mahdollisuuden tutkia erilaisia ​​vaihtoehtoja varmistaa oikea valinta!

  Klassinen tyyli huone

  Jos sinulla on suuri huone pukuhuone, sinun ei tarvitse ostaa vaatekaappi. On välttämätöntä löytää ja ostaa arkistointi- pyynnöstä.

  Tärkeää! Hinta tuote riippuu monista elementeistä, ja koot valmistus materiaalia. Lisäksi voit valita värin ja tarvikkeet.

  Etuna rahtivalmistukseen että erikoistunut yhtiö jäädytti huoneeseen, tarjoavat hanke otetaan huomioon kaikki toiveet näyttävät materiaalien näytteitä, joista suunnittelu tehdään. Asiakas saa luonnoksia useiden täyte vaihtoehtoja, joista hän valitsee yhden, joka sopii hänelle alle budjetin ja suunnittelun. Jos sinua on valmis hanke, yhtiön asiantuntijat voivat neuvoa, miten parantaa sitä, saada toimiva monimutkainen.

  Tilava tilaa tallentaa asioita makuuhuoneessa

  Lopuksi on syytä huomata, että pukuhuoneet ovat lähes välttämätön ominaisuus on mukava asunto. Ne voivat korvata useita hyllyjä, kaappeja ja komerot, että sotkua tilaa. Tällaiset järjestelmät pystyvät yksinkertaistamaan ja helpottamaan varastointia asioita. Custom muotoilu sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin