Varastointi Chubukov viiniköynnöksen talvella

Lisääntyminen viinirypäleiden kautta chibouks ja varastointi

Perinteisesti, viiniköynnöksen lisättyihin kasvullisesti tavanomaisella tavalla, kautta oksastus tai leikkeet (chibouks). Kuten lisääntymiselle takaa täydellisen toiston muodossa ominaisuudet, joista materiaali otettiin istutusta. Chubukov kasvaa kasvi voi saada helposti jopa noviisi amatööri puutarhuri. Mutta herää kysymys, miten pelastaa kasvit kevääseen, joten he eivät menetä kykyä nopeaan kasvuun.

Varastointi Chubukov viinirypäleet on tapahduttava tiukasti sääntöjen mukaisesti

Sato pistokkaat syksyllä, lähinnä eri viiniköynnökset, mutta missä ja miten säilyttää tavaraa - huolehtiva puutarhureita. Ja ammattilaisille ja harrastajille puutarhurit vahvistavat, että segmentit viiniköynnöksen kääritty liinoja ja pakattiin paketteja voidaan varastoida kevääseen viileässä (kellari, jääkaappi). Menetelmä on tehokas, 70-80% ja juurtuneet.

Yksi tapa: tehtaan pistokkaat sijoitetaan tuuletettu säiliö, joka on täytetty hiekalla tai sahanpurua ja lähetetään kellariin. On tarpeen valvoa jatkuvasti kosteutta ja lämpötilaa.

Syksyllä ennen suojia viiniköynnökset, sato chibouks. Viiniköynnöksen joka vie materiaalin toisto lajikkeiden on oltava täysin kypsiä, terveitä, hedelmäkasvit ja korkea tuottoisia. Ei sovellu viiniköynnöksen on hyvin ohut, on hieman kypsä hedelmät, vaurioitunut sienitauteja ja tuholaisia. Se ei ole mahdollista hankkia chibouks maloplodnoy viiniköynnöksen.

Työkappaleen käytetään vain vanhemman materiaalin korkealaatuisia toistaa lisääntymis- ominaisuuksia. Jos viiniköynnös on osoittautunut kontrolliajanjakson aikana vain positiivisella puolella, se voidaan laimentaa.

Negatiivinen ominaisuuksia ovat:

 • viiniköynnöksen ohut;
 • heikosti pitkä ja tuottamatonta;
 • hallavaurio ja sairauksia, jne.;
 • sadon;
 • hedelmät laatu;
 • paksuus viiniköynnökset;
 • Säänkestävyyttä;
 • muita kustannuksia toimintoja.

Sulavat linjat chibouks rypäleet eivät sovellu lisääntymiselle

Vine valinta tekniikka korjuu Chubukov että puutarhurit merkille kaikki pienimmätkin (valinnan negatiiviset oireet) tai tuottavia (valinta laadun) kasvien ja merkitä ne etikettiin tai maalilla. Tämä valinta auttaa parantamaan suorituskykyä, ja kannattaa ajatusta nuorten viinitarhoja laadukkaita ominaisuuksia. Talteen Chubukov taimet kasvavat hedelmällistä, vahva ja terve.

Heti kun lehdet putoavat, ne alkavat satoa pistokkaita. Ottaen huomioon, että monilla alueilla lehdet pysyvät pensaat kunnes talven ja ensimmäinen pakkanen, chibouks alkavat satoa aikaisemmin, varmista, että rypäleet kypsiä ja korkki kerros erottuu helposti.

Preformien sopivan vahvan nuoret versot ovat peräisin ala- ja keskiosan paksuus (6-10 mm). Poistettu antennit, juuriversoja ja leikata pistokkaat 30-40 cm (4-5 silmuja).

Aihiot-langan tai vahva langan nippua 5-10 kappaletta. Suojella hyökkäystä vastaan ​​muotti pidemmän varastoinnin aikana, chibouks upotettiin kaksi tuntia 5% liuos ferrisulfaattia tai 0,5% hinozola liuos. Kukin palkki on leimattu, kiinnitettyyn etikettiin lajikkeen nimi. Muistikirjan tai tiedoston ilmaisevat materiaalin määrää.

Miten säästää rypäleen taimet

Suojella hyökkäystä vastaan ​​muotti pidemmän varastoinnin aikana, chibouks upotettiin kaksi tuntia 5% liuos ferrisulfaattia tai 0,5% hinozola liuos. Kukin palkki on leimattu, kiinnitettyyn etikettiin lajikkeen nimi. Muistikirjan tai tiedoston ilmaisevat materiaalin määrää.

Liuosta, jossa oli rautasulfaatin tai hinozola jousi säilyttää chibouks

Säilytä korjatun materiaalin kuiva talvi kuoppia tai kellareissa. Lämpötila kellariin olla suurempi kuin 4 ° C: ssa, ei ole alempi kuin -5 ° C, optimaalinen lämpötila-alueella 0 ° C: sta 1 ° C: ssa ilman äkillisiä vaihteluja. Kosteus - noin 60%. Jossa ne varastoidaan, kunnes keväällä pinotaan paaleja kääritään märkä juuttikangas ja sijoitetaan tiukasti sidottu muovipussiin. Chibouks tallennettu kostea ja peitetään maa (niin, että se ei ole kiinni käsin sen jälkeen, kun puristus), jonka paksuus on 8-10 cm.

Talvella kannattaa useita kertoja palata kellariin, nähdä ja tarkistaa tilan tulevaisuutta kasvi. Taimiaineiston varovasti pois pakkauksesta, hiekan ja tarkista ulkonäköön. Munuaisten pitkittäisleikkauksena on oltava yhtenäinen vihreä väri. Jos on pienintäkään vahinkoa taimet pitäisi hylätä.

Jos havaittu muotin pyyhkiä chibouks liuos, jossa oli kaliumpermanganaattia (kaliumpermanganaatti). Huolellisesti tarkistaa niiden ulkonäköä ja pakattava takaisin pakkauksissa. Jos hursti alusta mätänemään, korvattu toisella, ja kostuta kuivana.

Kustannustehokas menetelmä kätevä varastointiin taimi ja katettu kaivannon katsotaan - kuoppaan leveys ja puoli metriä, ja syvyys 70 cm. Pituus määräytyy määrää siemeniä materiaalia. Maanpinnasta tehdä pääty puulattia (harjakattoinen katto). Top kaadettiin karsiminen viiniköynnösten ja maa kerroksen paksuus on 50 cm. Jotta ilmanvaihto, on erityiset aukot. Ne ovat samat kuin tavallisessa kellarissa.

Taimet mukava kaivantoon kaivettiin pohjoispuolelle rakennuksen - on helpompi säilyttää tasaisessa lämpötilassa. Seinät 4-6% kalkkia käsiteltyä liuosta. Pohja, ennen asennusta Chubukov talletettu talvi, esikäsitelty 3% kuparisulfaattia. Sitten pino nippujen Chubukov ja peitti ne hiekkaan tai maa. Kärki kevyesti tiivistetään. Ympärillä rakennukset tekevät uran poistoon sulanut lähdevettä.

Talvella varastointi, taimet voi kuivua, vesi tasapaino palautuu liottamalla pehmeä taimet (sade tai sula) vettä. Menettely kuuluvat kaikki pistokkaat.

Käyttämällä näitä yksinkertaisia ​​ohjeita, ja rakensi arkiston monta vuotta ei voi huolehtia paitsi siitä talvella pistokkaat, vaan myös pitää useita muita tyyppejä puutarhan pensaita ja kukkia.

Taimet viihtyvät laatikko maan ja hiekan

Jos materiaali on vähän, voit säilyttää sitä jääkaapissa kotona, jossa alin lämpötila. Voit tehdä tämän, sinun täytyy pyyhkiä kuivaksi puhtaalla liinalla pistokkaita, laittaa muovipussiin ja sido narulla. Sulatuksen aikana työkappale siirretään toiseen kylmässä.

Sinun täytyy varmistaa, ettei kosteus pakkauksessa. Kosteutta, pistokkaat pyyhi uudelleen kuivalla liinalla ja pakattu uusi paketti.

No, ne tallennetaan talvella alle pörröinen lumipeite. Voit tehdä tämän, kääri ja sidottu hamppu langan. Palkit on muodostettu pieniä määriä näköisiä. Kukin pakattu vedenpitävä pussi. Tehdyn talletuksen pitkin aidat ja rakennukset pohjoispuolelle, jossa lunta on vähintään 0,5 metriä. Top katos sahanpurua tai turvetta lämmin lumipeite jatkuu pidempään.

Huolta pistokkaat talvikaudella

Päivittää pohja Chubukov, nopeuttaa muodostumista juuret. Terävällä veitsellä huolellisesti, jotta se ei vahingoita herkkää pistokkaat, poista 2-3 silmuja.

Estää homeen ja leviämisen bakteereita, ylempi osa käsitellään sulanut parafiinia tai vahaa.

Kaksi päivää päättyy tulevaisuudessa taimet, inkuboitiin liuoksessa, kasvutekijän tai hunajaa (40 g 10 litraa vettä). Seuraava vaihe - perustamista.

Tuore osat pistokkaat käsiteltävä parafiinia

Tämä on myös yksi tapa hankkia taimia istutettavaksi viinirypäleitä keväällä.

Koska varastointi pistokkaat talvella, usein liity munuaissairauteen, viljelijät poistamaan tätä epätasapainoa käytetään kilchevanie:

 1. Paketit Maidon tekevät salaojitus reikiä.
 2. Steriloitu höyrytetty ja jäähdytettiin.
 3. Täytä pussit mäntypuru.
 4. Helmikuussa chibouks jäljellä varastoon, sijoittaa nämä pussit, pohjaan.
 5. Paketit on järjestetty potin tai syvään kulhoon.
 6. Astia, jossa chibouks viinirypäleitä akun.

Ylemmän ja alemman osan pistokkaat voi olla lämpötilaero, joka eliminoituu yksinkertaisella ilmanvaihto (avautuu ikkuna). Sen jälkeen, kun ensimmäinen juuret näyttävät, elinsiirron ne paketit, joilla on ravinteiden seos ja laittaa chibouks ikkunalaudalla. Fed kerran viikossa yhdistettynä lannoitetta viinirypäleitä. Toukokuussa taimet ottaa paketteja ulkoilmaan.

Viljely pusseihin on noudatettava sääntöjä:

 • Juuren muodostumista.
 • munuainen herääminen.
 • Lämpötila pohjassa 30 astetta.

Tarjota tällaiset olosuhteet on vaikeaa, mutta mahdollista.

Jotkut taimet kasvatetaan kesällä ja istutetaan pysyvään paikkaan syyskuussa, joka on täynnä menetys puolet jo täynnä kasveja talvella.

Kun juuret pistokkaat olisi talletetaan erilliseen pakettiin maahan

Juurtuneet istutetaan maahan toukokuun alussa, kun pass jäädyttämällä. Pre-jousi, ja paremmin syksyllä kaivaa maahan samaan aikaan tehdä lannoitetta. Sitten kaivanto valmistetaan istutettavaksi 40 x 40 cm. Pituus riippuu lukumäärästä taimet.

Valmis ravinteiden substraattia (0,5-2 ruokalusikallista lannan ja kompostin kohti 1 m maan). Chibouks järjestetty 45 asteen kulmaan ja etäisyydellä 10-12 cm: n päässä toisistaan, niin että 1 tai 2 munuaiset olivat maanpinnan yläpuolella. Sitten istutetaan pistokkaat kaadettiin valmis hedelmällisen maaperän, kastellaan lämpimällä vedellä ja tiivistetään.

Nestle kalvo ja sivut sirotellaan maakerros 5-6 cm, jolloin kapea rako seurantaa varten.

Kalvo kestää sään, suojaa kuivaus ja tallentaa päässä keväthallojen. Kun versot alkavat kasvaa kalvon yhdeltä sivulta avoin ja tarjota ilman pääsyn laskua. Kokonaan poistaa elokuvan jälkeen uhka kulkee keväthallojen.

 • Taimet kasvavat nopeammin.
 • Viiniköynnöksen kypsyvät hyvin kesän aikana.
 • Kasvit siirrettiin häviötöntä talvella.
 • Ensi keväänä pensas kasvaa nopeasti, ja antoi ensimmäiset hedelmät.
 • Nopeasti yleistyvä hedelmiä.
 • 17/01/2018 Valentina yksinkertaisesti, selkeästi, ilman hienouksia ja kemia, kiitos.
 • 15/01/2018 Ivan shit Yo yo yo - "Murrosikä ankka tulee s.
 • 13/01/2018 Nikita viileä soluja.
 • 12.01.2018 Natalia Spasibo prigoditisia.

(C) 2018 SeloMoe.ru - karjaa, puutarhoissa ja hedelmätarhoissa

Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki lähde

Kysymyksiä ja ehdotuksia: [email protected]

Konsultaatiota lääkäriltä käytöstä kaikista lääkkeistä ja menettelyt Sivustoon - tarvitaan

Varastointi rypäleen pistokkaat talvella. Säilyttäminen pistokkaita rypäleiden talvella?

Yksi yleisimmistä tavoista rypäleen jalostukseen kotona - lisääntymisen avulla Chubukov. Se voidaan tehdä istuttamalla versoja maahan juurtuneet aluelle keväällä. Täällä noviisi puutarhurit kysyttävä, miten säilyttää rypäleen pistokkaat talvella.

Lisääntymiselle suosikki tai pidetty lajikkeiden viiniköynnöksen on leikattu varsi paksuus kynän (poikkeus - ohut runko jotkut lajikkeiden viinirypäleet) ja noin 60-70 cm pitkä välttämätön ehto saadaan korkealaatuinen taimi -. Läsnäolo siihen vähintään 3-4 kohtiin vahva munuaisen .

Miksi on tarpeen leikata varret syksyllä?

Keskuudessa, joilla ei ole kokemusta viinirypäleiden viljelystä, ollaan sitä mieltä, että se on helpompi käsitellä sen lisääntyminen keväällä. Tärkein argumentti - ei tarvitse pelätä, että talven surkastunut varsi mätänee tai (mikä on hyvin usein käy viinitarha). Itse asiassa, tällainen lähestymistapa voi tuhlata aikaa: leikkaus keväällä ja istutettu huonosti lämmitetty maahan varsi on todennäköisesti kuivua, ja joilla ei ole aikaa juurtua. Toinen epäkohta tässä tilanteessa - ja "ozhivshey9raquo; viiniköynnöksen edelleen tuore haava, ja tehdas on pitkä "bolet9raquo;. Siten tehokkaampi varastointi rypäleen pistokkaita talvella.

Miten valita oikea materiaali jalostukseen?

Çubuk leikataan keskeltä tai pohjaan maustetut (edellytys), samanikäisiä terve viiniköynnökset, joka tarkistaa ensin kypsyyttä. Helpoin tapa - yrittää taivuttaa hieman oksa, jos se on saavuttanut vaaditun tason kehityksen, kuulet hieman ratista. Lisäksi voit voidella leikkaus jodiliuoksen: he pimentyä kypsistä viiniköynnöksiä. Ei sovellu taimet hyvin ohut tai paksu versoja, joten molemmat saada laatua taimiaineiston.

Miten oikein valmistautua tulevaisuuteen kasveja?

Tärkein kysymys kokeneet viiniviljelijät rypäleen pistokkaat noin: "Miten pitää taimiaineiston talven kevääseen saada terve paeta"

Täällä sinun täytyy harkita muutamia kohtia. On parasta pitää työkappaleen varren syyskuun lopussa tai lokakuun alussa (säädöt tehdään säästä riippuen). Tällä hetkellä elintärkeiden aktiivisuus kasvien vähenee, ja karsiminen aiheuttaa vähemmän vahinkoa viinirypäleitä. Sillä talven valmistamiseksi oksat menettävät suurimman osan kosteutta, ennen varastointia on tarpeen osittain täyttää varastoja. Se on yksinkertainen: ottaa pistokkaita poistettiin kaikki lehdet ja lonkeroita antoi tuore leikattu sen alaosassa, ja varsi on sijoitettu veteen (edullisesti sadevesi tai sulanut lumi, mutta aina puhdas) noin vuorokauden. Tämä menettely suojaa oksa kuivumiselta, ja hän onneksi hengissä talven. Voit lisäksi kastaa viipaleita molemmilta lämmin parafiini - tämä estää nopean kosteuden haihtuminen tynnyristä.

Jotkut edelleen tekee alaosaan Chubukov useita valoa borozdochek pitkittäinen pituus on 3 cm, antaa edelleen kehittämistä juuret keväällä.

Valmistetut pistokkaat suositeltava kostuta rautasulfaattia (muutaman sekunnin on riittävä), ja sen puuttuessa - heikosti värillinen liuos, jossa oli kaliumpermanganaattia, tai hinozola fundazol sitten kuivataan huolellisesti. Tämä hoito auttaa taistelussa homeen ja erilaisia ​​sairauksia.

Varastointi pistokkaat viinirypäleiden talvella

Kun syksyllä välilehti Chubukov on noudatettava useita ehtoja, jotka tarjoavat vahvan kevään valmis juurtua ja ampua kasvu.

On erittäin tärkeää luoda pistokkaita Haluttujen lämpöolosuhteita: vähintään 0 astetta ja enintään 4. Kun lämpötila lasketaan negatiiviseen se voi jäätyä, ja sitä suurempi on riski siitä, että munuaiset alkaa paisua ja kasvaa juuret. Tai väijyä homeen peitossa ja yksinkertaisesti mätänemään.

Toinen tärkeä seikka - antaa tarvittavan kosteuden (paras vaihtoehto - 60%), jolloin varsi ei ole kuivuneet, ja tuuletus säännöllisin väliajoin tilojen.

Jos pistokkaat kellarissa, niistä tulee uhka jyrsijöitä, jotka ne muuttuvat hyvää ruokaa.

On kolme tapaa, miten säilyttää rypäleen pistokkaita talvella. Kotona se on jääkaappi, kaivannon kellariin. Sijoituspaikan valinta riippuu materiaalin määrää. Useista paloista voi hyvin laittaa jääkaappiin, mutta valmistellessaan niitä myytäväksi tai istutus suuri alue on tehokkaampi kuin toinen vaihtoehto. Varastointi prosessi vaikuttaa erityisen huolellisesti pistokkaat talvella.

Useita taimet sopivalla tavanomaisella muovipullo ilman pohja tilavuus puoli litraa. Ensimmäinen kaatoi hiekkaa ja on varustettu kahdella kahva, toinen roolissa kannen: hänen oli helpompi laittaa seinille tekee pienen viillon. Korkki pullon, kansi avautuu jaksottaisesti tuuletusta Chubukov.

On parempi käyttää kameraa kasvikset ja hedelmät, koska siellä on suotuisin lämpötila vartta. Sen puuttuessa voi tarjota talvitelakointia pistokkaita (tietenkin pieni määrä) alemmalla hyllyllä jääkaapissa. Jotta voidaan vahvistaa vaadittu kosteuden kokeneita ihmisiä kehotetaan kääri alaosaan Chubukov liottaa vedessä ja puristetulla kankaalla, laita ne muovipussiin ja sido köyden hyvin. Ainoa ehto - et voi kääntää taimi kokonaan, koska se aiheuttaa sen mätänemään. Ensi kuussa tarkistaa kunnon pistokkaat ja tarvittaessa hoitaa hoito: Pyyhi kastettu vaaleanpunainen kaliumpermanganaattiliuoksella fleece paikalla hometta. Ennen saattamista hänen putki takaisin jääkaappiin, sen pitäisi olla kuiva.

Edellytysten luomista taimet kellarissa

Lisää tallennustilaa on yhteinen talvella pistokkaita viinirypäleiden kellarissa. Ensimmäinen suoritusmuoto: kaadetaan sopivan kokoiseen astiaan (laatikko, vanha amme, jossa on pieni määrä pistokkaat - ämpäri) kostutetulla puhdasta hiekkaa kerros 10 cm asetetaan sitten valmis chibouks niin, että ne eivät kosketa toisiaan, ja hieman syvennetty .. Tämän etuja varastointi on, että yläosa Chubukov vapaasti hiekkaa, ja sen avulla voit visuaalisesti tunnistaa asemansa talvella. Taimia tulee sijoittaa mukaisesti luonnollinen kasvu, eli pohjapinta osa varren tulee olla alareunassa. Edelleen - pakolliset säännölliset tarkastukset siemeniä ja ylläpitää tarvittavan tason nesteytyksestä.

Toinen menetelmä: säiliön vuode hiekalla paalujen viinirypäle pistokkaita (kuten myymälän, esimerkiksi, porkkanat) ja kansi (niiden välissä tulisi olla noin 4-5 cm). Talvella, sinun täytyy jatkuvasti kosteuttaa laatikon sisältöä, ja varmista tarkastaa Chubukov ja muuttaa alemman ja ylemmän istuinrivit. Tarvittaessa tuulettaa kellarissa, jotta vältetään nostaa lämpötilaa, erityisesti lähestyessä keväällä.

Sen sijaan, että hiekka sopivia sahanpuru, sammal, mikä tärkeintä, että ne olivat aina märkä. Assistentti tässä tapauksessa voi olla polyeteeniä, joka on peitetty astiaan.

Tällainen menetelmä on sopivampi, kun haluat säästää paljon taimia, tai ei ole kellarissa. Korotetussa sijainti kaivaa kaivannon syvyys on noin yksi metri ja leveys 5-10 cm pidempi kuin pistokkaat (jos ne on sijoitettu pystysuoraan). Käsittelyn jälkeen, pohja ja seinät laasti hiekka kaadetaan se -. 10 cm chibouks pinota vaaka- tai pystysuunnassa, on mahdollista palkit, niiden välinen tila on täytetty hiekalla, ja pintamaan kaadetaan. Kanssa oikea laite, maa tulisi nousta jonkin verran kaivannon joka suojaa tallennuspaikan vettyminen, erityisesti keväällä. Samassa tarkoituksessa on mahdollista peitä foliolla. Kohteen korkeus lisäksi tehty urat vedenpoisto.

Valitettavasti tällainen varastointi rypäleen pistokkaita talvella voit seurata heidän tilaansa, lisäksi tuloksetta valmis kaivanto voidaan tulvii. Ja myymälä on avoinna jyrsijöille.

Kun sadonkorjuu Chubukov useita rypälelajikkeista, kumpikin osapuoli on sijoitettava erilleen muista.

Tilan tarkistaminen taimet ennen istutusta

Keväällä järjestetään valvonta kuinka iski taimia ja pistokkaita talvella. Chibouk valmis kehityksen on oltava tuoreen, terveen näköisiä, sen kuori löytyy alla vihreästä kerroksesta, ja pikku silmät näyttävät alkio lehtiä. Voit laittaa muutaman oksaa vedessä - onnistuneesti talvehti pari päivää munuaisiin turvota.

Miten kasvaa viinirypäleitä pistokkaat: tapoja tonkia

Chibouks talvehti helmikuussa alkavat valmistautua laskeutumiseen. Paras vaihtoehto - laittaa pussiin liotetaan vedessä, vaahtoa, se asettaa pistokkaat hyvin rullalle ja ottaa pimeässä. Kymmenen päivää tarkistaa niitä syntymistä juuren primordia. "Ozhivshie9raquo; Pistokkaat täytyy pudottaa kuppiin ulos muovipullon täytettiin seoksella maaperän ja komposti, kansi päälle pullon ilman kantta ja laittaa ikkunalaudalla tai muissa kirkkaissa paikoissa. Kun juuret täyttää pullon ja tulee olemaan 4-5 lehdet, pullo voidaan poistaa.

Noudattamista yksinkertaisia ​​suosituksia siitä, miten valmistautua pistokkaat (chibouks) viinirypäleet syksyllä ja talvella pitää ne, tulee lähitulevaisuudessa saada vahva, hyvin kehittynyt viiniköynnöksen.

Miten pitää pistokkaat viinirypäleiden talven?

Rypäleet levittävät pistokkaita, istutus niitä keväällä auki maahan tai istutusta. Ja sitten on kysymys siitä, miten tehdä varastointiin rypäleen pistokkaita talvella. Taimet, jota kutsutaan myös chibouks edustavat leikattu viiniköynnösten paksuus lyijykynällä ja pituus vähintään puoli metriä. On tärkeää, että taimet läsnä vähintään 3-4 nuppuja, joten hän sitten on kasvanut hyvin. Miksi lisääntyminen on juuri pistokkaat? Koska kun käytät siemenlajikkeita, monia ominaisuuksia ei tallenneta, ja että olisi sovellettava kasvullisesti.

Pistokkaat leikataan syksyllä, jotta ei piinata henkiin ja antaa vanhemman viiniköynnöksen kasvuun keväällä. Hän antaa voimia kiristyminen vaurioita, ja marjojen sadon on pienempi. Syys-lokakuussa, kun kaikki prosessit kasvi on hidastunut hieman, karsimisesta ei ole yhtä traumaattinen. Koska tämä kasvi menettää paljon kosteutta pistokkaat täytyy tehdä jopa joidenkin sen numero - tehdä tuore leikattu toisessa päässä ja kasta se puhtaalla vedellä. Myöhemmin estämiseksi nestehukan varastoinnin aikana molemmissa päissä usein kastettiin sulaan parafiinia. Optimaalisen ajan kuten puutarhanhoitoon - sen jälkeen, kun ensimmäinen pieni halla, mutta lämpötila on alle -10 ° C.

Voit chibouk hyvin pidetty ja onnistuneesti keväällä alkanut, se täytyy leikata oikein. Valitsee alemman tai keskiosa nuoren hedelmäkasvit viiniköynnöksen. Liian ohut, paksu ja vahva versot eivät sovellu. Kun yrität taivuttaa tai rikkoa paeta hänellä oli pieni pop. Ydin on oltava luja rakenne ja kuori - jopa ruskea väri ilman liian kirkkaita tai tummia pisteitä. Vine on leikattu, tehostamalla takaisin muutaman senttimetrin päässä väleistä. Luonnollisesti leikkurit on oltava puhtaita ja teräviä.

Ei kaatunut omasta lehdet ja lonkeroita välttämättä poistettu. Vine ei pitäisi olla mekaanisia vaurioita ja vammoja, on toivottavaa, että se on suora, eli. V. Monet puutarhurit väittävät käyrät pistokkaat juurtuneet huonompi ja hyväksynyt avoimella kentällä.

Jos puhumme varastoinnista pistokkaita rypäleiden, on tärkeää tehdä oikea lämpötila ja kosteus. Mukava olosuhteet Chubukov - 0-4 ° C: ssa Nolla lämpötiloissa ne jäätyä, ja liiallinen kuumuus voi vapauttaa juuret ja silmut tai homeen peitossa ja lahoamista. Optimaalinen kosteus - noin 60%. Liiallinen kosteus - suotuisan ympäristön sieni ja kuivaa chibouks menetä liikaa vettä.

Suojautua mahdollisia tuholaisia ​​ja tauteja pistokkaat suihkutetaan tai kastetaan heikko ratkaisu kupari- tai rautasulfaattia. Niitä voidaan myös puhdistaa hieman vaikuttaa muotin varastoinnin aikana chibouks. Yhtä tärkeää on suojata rypäleet syömästä jyrsijät - usein käyneet missään kellarissa tai suojaan.

Pidä pistokkaat voidaan mihin tahansa jos kaikki säilytysolosuhteet. Jos ne ovat hieman - voit laittaa hyllylle jääkaapin, kääritty pohjapinta osa kostealla liinalla, ja melkein unohdettu kevääseen, joskus niiden kunnon ja kosteuttava kankaalla. Ne eivät ole erityisen häiritse tapahtuu vähän. Jotkut tehdä yksinkertainen ja kätevä säiliö kahden työnnetään toisiaan muovipulloihin leikattuihin pohjat ja tuuletusaukot kannen.

Ja miten pitää pistokkaat viinirypäleiden talvella, kun paljon niitä, ja jääkaappi voi enää rajoittaa? Tämä edellyttää koko huoneen. Kellarissa, kellari, laaja ruokakomero - kaikki tämä tekee.

Pidä viinirypäleet voi olla seuraava.

 1. Kattamaan sopiva koko säiliön (bin, laatikko, pannulla, jopa vanha kylpy) puhdasta, hieman kosteaan hiekkaan vuode 10-15 cm. Lisäksi pistokkaat täytyy kytkeä hiekkaa siten, että ne eivät kosketa toisiaan. Koska yläosa taimet näkyvät koko säilytysajan voidaan arvioida hänen tilansa ja terveyttä. Hiekka kosteus on säilytettävä jatkuvasti. On helpompaa tehdä, jos säiliö on peitetty polyeteeni.
 2. Sen sijaan, että hiekka käytetään sahanpurua, enimmäkseen havupuut, t. To. Ne sisältävät aineita, jotka estävät kehitystä homeen tai sammalta. Tällaisesta substraatista on myös pidettävä kosteana.
 3. Jos ei ole kellarissa, myymälä tarvitsee paljon viinirypäleitä kerralla, sillä se kaivaa kaivannon metriä syvä ja 60-70 cm leveä. Sen seinä on kyllästetty kalkki desinfiointiin, sitten kaadettiin pieni hiekkakerros, joka on vaakasuoraan tai pystysuoraan päällekkäin taimet yksittäin tai pieniä kimppuja. Aukot myös täytetty hiekalla välillä. Top on ripottele pieni määrä maaperän kääntyi röykkiö joka suojaa haudattu viinirypäleitä liiallisen kosteuden, varsinkin keväällä. Samaa tarkoitusta varten, maaperän voidaan edelleen peittää polyeteenistä. Kuitenkin kaivanto ei ole vielä turvassa tulvia ja ulkonäkö jyrsijöiden siellä ja etenkin mahdotonta seurata tai estää. Lisäksi chibouks ovat täysin maahan, ja tarkista sen eheyden ei ole mahdollista.

Jos tallennettu useita rypälelajikkeista, ne tulisi sijoittaa erilleen toisistaan.

Mistä tiedät, että viinirypäleitä talvehtinut onnistuneesti ja on valmis lähtemään kasvuun? Pieni silmät pitäisi näyttää pienemmältä alkio lehdet ja vihreä kerros on kuoren alla. Ja toimitimme muutaman päivän vedessä, munuaisten varsi selvästi turvota.

Valmistaudu pistokkaat pitäisi istuttaa kevättalvella - aikaisin keväällä. Voit tehdä tämän, he ensin juureen. Helpoin tapa tehdä tämä on kiinni pohjaosa raaka vaahtoa ja poistamalla kasvit pimeässä paikassa 1-2 viikkoa. jopa pienet juuret välttämättä kuoriutuvat tänä aikana. Edelleen, ne ovat yleensä istutetaan alaosassa leikattu muovipullot maaperän humuksen runsaasti, kansi päälle pullojen (mutta ilman korkkia), ja laittaa valaistu tilaa. Kun on paljon juuret ja 4-5 lehdet, ylempi osa voidaan poistaa.

Avoimella kentällä kasvanut rypäleen pensaita istutetaan alussa tai puolivälissä kesällä. Luonnollisesti, viiniköynnöksen on tarpeen antaa kaikki vaaditut ehdot sen lajikkeiden ja maaperän - säännöllisesti löysää, tarjoaa ilman pääsyn juuristo, syötetään kemiallisten lannoitteiden ja kastelua. Roots on tärkeää vahingoittamasta kun lasku, t. To. Tällöin mahdollisuudet onnistuneesti juurtua ja antaa hyvän sadon varren on hieman. Mutta suotuisissa oloissa ja kaikki vaatimukset kasvin syksyyn iloksi voimakas juuret vahva ja terve versoja.

Tytöt olemme jatkuvasti miettiä arkipäivän ongelmiin ja unohtaa itse. Kyllä, me siivota, puhdistaa ja pestä asioita, on aina jotain syötävää. Mutta minusta tuntui, että hänen miehensä rakastajatar ilmestyi, ehkä se johtuu minun ylipaino. Odotan Olu Kartunkovu of KVN, mitä hän tehnyt, karsittu pari kuukautta 30 kiloa, ja seurasin hänen ruokavalio, jo ensimmäiset tulokset - 10 kg. Ja kun hänen miehensä alkoi kiinnittää enemmän huomiota minulle sängyssä. Kuka välittää kuinka ohut Kartunkova löytyy täältä. Sanon vain, että prosessi työskentelevät itse tarkistaa.

ja niiden nimeäminen

Kysymyksiä ja ehdotuksia: [email protected]

Varoitus! Kopiointi materiaalien on mahdollista vain luvalla hallinnon ja aktiivinen viittauksen lähde.