Vapaa huoneen sisustus kuva

wc suunnittelu pienikokoisia kuvina

Moderni (ja ei niin) asuntoa erehdytään usein virhe suunnittelussa: vessat ovat hyvin pienikokoisia. Pieni huone riittää kaikkiin tarpeisiin, vaan paikka, jossa mitään muuta kuin kulho on ongelmallista. Ja vaikka pieni koko huoneen, sen suunnittelua herättää myös kysymyksiä. Tarjous katso kuva suunnittelu pienikokoisen käymälöitä ja tehdä johtopäätöksiä itselleen.

Tämä kylpyhuone on sisustettu beigen ja valkoisen standardin laatat - tällaiseen värimaailma käyttävät monet omistajat asuntojen entisessä Neuvostoliitossa.

Tämä kuva on käyttänyt punaisen laatat kuvioita, mutta väri jakautuu kahteen osaan, wc, wc korkeus.

Jos wc ei ole vain pieni, mutta myös kapea, visuaalisesti laajentaa alueensa avulla valot. Seinät ja katto ovat hyvin tiivistetty puu.

Pienestä koostaan ​​huolimatta kylpyhuoneen, oli paikka seinään myös kuvalle.

Jälleen kerran näemme puuta leikata suunnitteluun.

Suunnittelu pieni wc saa unohtaa roikkuvat wc - ne ovat erinomaisia ​​säästää tilaa, kuten voidaan nähdä kuvassa.

Usein nukahtamisvaikeudet wc johtuvat viisto ulkoasu - löytyy huoneistoissa. On kuitenkin olemassa hyviä: Asenna pesuallas.

Melko vakio suunnittelu pieni kaappi, vaikka kuvan laatu on heikko. Mutta maku ja väri, kuten sanotaan 🙂

Tässä kuva osoittaa selvästi, että vastuullinen lähestymistapa valintaan laatta, suunnittelu on tiukempi ja ylläpitää. Huolimatta siitä, että beige kirjo ei katoa.

Jos beige edelleen houkuttelee, ja laatat ei ole rahaa, voit käyttää PVC-paneeli.

Ja tämä on - rikki laatat. Lisätietoja tästä viimeistelyn, katso kuva raportti korjaus wc avulla rikki laatat.

Pienestä koostaan ​​huolimatta wc, usein on markkinarakoja, jotka sopivat erinomaisesti asentamiseksi kattilan tai järjestäminen kaappiin.

Ja jotkut eivät halua vaivata kanssa suunnittelun, vain maalata seinät vaaleat. Se visuaalisesti suurentaa pieni huone, mutta ei ole niin mukava. Jälleen makuasia.

Jos kylpyhuone on pieni. mutta hän silti haluaa puristaa mehut ympäri wc voi järjestää tällaisen kaapissa käsillään.

Keinotekoinen lisäämällä pieniä kohoumia sallia jonkin verran kasvavan. Jos WC olisi ollut normaali, projektio tapahtuisi säiliö. Se osoittautui myös varsin moderni design.

Joilla on vahva halu pienimpään kokoluokkaan mahdollista majoittaa jopa wc hygieeninen suihku. Kasteluun letku ei vie paljon tilaa, joten jos yhteyden avulla - rohkeasti johtaa.

Melko moderni design valoa ja kuvioita jäljitelmä luonnonmateriaaleista.

Vasen - haltijalle ja harja, kiipesi oikeassa roskakorin. Vaikka tällainen vaatimattoman koon käyttöön tarvittavat asiat ovat täysin mahdollista.

Pieni wc lohkon kokoa voidaan visuaalisesti pitkänomainen laatat vaakasuoraan. Katso kuva: itse asiassa, missä on vähemmän kuin miltä se näyttää.

Ja se tekee myös ylellinen sisustus, oikea kuninkaallinen kartanossa.

Tumma ja vaalea laatat, tulostus, roikkuu wc ja ovet puusta - mitä muuta tarvitaan pieneen tilaan?

Yksinkertaisesti kaunis ja värikäs muotoilu, jota ei pitäisi pelätä.

Suuria laattoja mosaiikki tekstuuri auttaa laimentamaan sisä- ja päästä pois yksitoikkoinen tylsää värejä.

Yksinkertainen yhdistelmä valon ja pimeyden laatat. Huom liitokset sotkee ​​tumma liuos erikseen.

Piilottaa putket ja viestinnän avulla liukuva muotoilu.

Kun valitset ja ostaa wc, kiinnitä huomiota sen leveys: kapeaa tankit pelaavat käsiin.

pieni koko kylpyhuoneen suunnittelu ei tarvitse olla tylsää!

Moderni wc suunnittelu

Mies omistaa elämänsä kaapissa noin 6 kuukautta. Siksi on välttämätöntä suunnitella wc, lisäksi toiminnallisuuden, esteettisiä ominaisuuksia riivattu. Suunnittelussa on wc on tärkeää kyky oikein Värien materiaaleilla, tehokkaan käytön käytettävissä olevan tilan.

Vuonna 2017, se hallitsee muodin klassikko, eko-tyyliin. Se ei myöskään ole huonompi hänen modernistista asentoon. Mutta riippumatta nykyisen tilan, sinun täytyy seurata omia makuun, erityisluonteen vuoksi tietyn kylpyhuone.

Rekisteröinnin valmistelu wc suunnittelu

Ennen kuin siirrymme suoraan töihin, laatimista suunnittelu hieman pukuhuone kätensä, olla useita valmistelevia toimenpiteitä:

 1. Valinnan tietyn tyylin.
 2. Laskeminen korjaukset.
 3. Ostaa välineistöä koristelu huoneeseen.
 4. Korjaus WC lukumäärä:
 • tasoitus ja valmistelu seinät, lattia, katto;
 • viimeistely oviaukon;
 • korvaaminen ja asennus saniteettiposliinin;
 • loppuun ja suunnittelu pintojen;
 • asennus kalusteiden;
 • Valaisimien.
 1. Asennus huonekaluja.

Tavallisin materiaali on keraaminen laatta kylpyhuoneet. Paitsi sen ilmeisiä käytännön etuja (kosteudenkestävyys, kestävyys, helppohoitoisuus), lattia esteettisesti miellyttävä, se voi kannattavasti mahtua sisätilojen wc. Kaupoissa löytyy monenlaisia ​​värejä keraamiset laatat. Mutta materiaali - ei ole ainoa vaihtoehto.

Pieni kylpyhuone pesukone

Sen lisäksi, että laattoja kylpyhuoneen suunnittelu voidaan käyttää:

 • muovipaneelit;
 • tapetti;
 • taustakuvia;
 • maalaus;
 • puu;
 • mosaiikki.

Kattila kylpyhuoneessa, voit piilottaa oven takana Epätavalliset suunnittelu punainen ja valkoinen wc

Monet näistä vaihtoehdoista voidaan yhdistää toisiinsa, jolloin saadaan täysin uusi muotoilu vaihtoehtoja wc suunnitteluun.

Koristelu seinät puun

Kaikkia materiaaleja yhdistetään toisiinsa: puuta ja laatta, esimerkiksi ei näyttänyt ympärille.

Sisätilojen wc oltava idea - tyylillä, joka voi parhaiten onnistuneesti korostavat arvokkuutta huoneen ja vessassa piilottaa sen puutteita. Sen lisäksi, että käytännön puolelle tyyli valinta, on esteettinen. Wc nykyaikaisen kodin on oltava maistuu omistajan.

Wc voidaan suunnitella lähes kaikki nykyiset tyyliin. Suosituin ovat tällä hetkellä:

 • Classic. WC Klassinen merkitsee huomaamaton väri design, perinteinen valinta putkimiehet, sen sijainti huoneessa. Korostaa klassinen tyyli auttavat käyttöä marmoria, kultaa sävyjä.
 • Minimalismia. Kirkas sisätilojen pieni wc pesuallas ja peili ilman tarpeettomia koriste - hyvä esimerkki minimalismia.
 • Eco-tyyliin. Yksi muodikas 2016-2017. Perusajatuksena on yhtenäisyys ihmisen ja luonnon, ympäristöystävällisyys käytetyistä materiaaleista: hyvin puuta, kiveä. Onnistuneesti sopivat kukka teema, voit käyttää elävät kasvit.
 • Barokki. Erityispiirteet on sen loisto, yhdistelmä suklaanruskea kullalla suorituskykyä wc suunnittelun tummat värit. Viimeisen silauksen barokin voi olla vanha taulu maali LVI kullan väri, räikeä noin runsaasti omistajan.
 • Moderni. Moderni tyyli ominaista yksinkertaisuus suorilla runsaus geometrisen wc Interior lukuja. On tärkeä rooli hyvä valaistus, visuaalisesti lisätä tilaa kylpyhuone asetettu oikein aksentteja.

Värin valinta - tärkeä päätös. Vuodesta väriavaruus riippuu täysin luonteesta wc, luo tunnelman. Sama alue kylpyhuone, sisustettu eri väreillä, se näyttää erilaiselta.

Kapea wc ikkuna

Auttavat visuaalisesti laajentaa kylpyhuone valo viileä sävyjä, diagonaalinen kaatamalla keraamisia laattoja tai raidallinen pystykuvio. Omistajat iso huone wc avulla mitään variantti värejä.

pyöreä peili

Tärkeimmät värimaailma ovat wc:

 • Valkoinen - suosituin variantti rekisteröinnin wc. Se on ihanteellinen kylpyhuoneet pienellä alueella. On suositeltavaa yhdistää valkoiset kirkkaat kalusteet ja sisustus.
 • Musta - universaali väri. Hieno yhdistelmä näyttää tummalta ja valkoiset seinät LVI.

Tumma väri kaventaa tilaa pieni wc

Tumma väri on katettava vähintään 50% pinta-alasta - tilaa vaarassa liian raskas.

 • Sininen - tilaa mielikuvitukselle on merellinen teema. Voit käyttää palettia vaaleansinisestä tumman sininen valkoisella.
 • Kirkkaat värit - antavat mahdollisuuden voittaa sisustus pieni wc ilman koristeita. No katso rikas syvät värit, korostaen osavastuun tyyliä. Oikeaa käyttöä yhdistelmä kirjava sävyjä klassiseen.
 • Harmaa - voi tulla alkuperäinen liuos läsnä ylimääräisen painotetaan voimakkaasti muodossa tilkkutäkki tai kirkas kuva.

Fotoboi on wc pidentää

wc suunnittelu koosta riippuen

Huoneistot ja talot ovat niin erilaisia ​​kooltaan, kuin koko kylpyhuoneet ja vaihtelevat pieni ja suuret ikkunat.

Wc elementtitalo

Suunnittele pieni wc

Luo mukavuutta voi olla pienimmätkin huoneeseen. Puhutaan suunnittelu wc 1-2 neliömetriä. m ja enemmän, on seuraavia sääntöjä:

 1. Sano "Yes!" Jotta vaaleita sävyjä. Visuaalisesti laajentaa tilaa auttaa valkoinen, beige, pehmeä sinisiä sävyjä, pastellivärit.
 2. Pois tarpeettomat yksityiskohdat. Läsnäolo avohyllyt kanssa koriste-esineitä tai hygieniatuotteisiin lisätä untidiness. Jos tarvitset jonnekin tallentaa tavaraa, anna sen olla suljettu kotelo.
 3. Suuri peili pieni wc. Ottaa edelleen laajentaa kylpyhuoneen peilistä.
 4. Suunniteltu ripustettuja wc säästää tilaa, se korostaa sisätilojen wc.
 5. Käyttö kulman nielujen lisäämiseksi käytetään huoneen alueeseen.
 6. Sisätilojen wc on suositeltavaa ottaa käyttöön valonheittimet.

Sisäänrakennettu seinäasennukseen

Nykyaikaisissa huoneistoissa yhdistetty kylpyhuone ei ole harvinaista. Monet uskovat, tämä on hankalaa, jotkut pyrkivät yhdistämään nämä kaksi huonetta.

Suuri jaetun kylpyhuoneet antaa tilaa ideoita ja toteutus rohkein fantasia omistajia. Lisäksi klassikoita, sopii hyvin Rocco paatosta, barokin, Provence.

on olemassa temppuja pieniin tiloihin. Antaa hyvän tilin vyöhykealuetta. Pieni koriste -näyttö visuaalisesti jakaa kylpyhuone, jossa on wc, pelaa roolia koristeluun.

Käyttämällä suihkussa kylvyn sijaan, ja roikkuu wc sijasta ulkokäymälät, säästää muutaman neliömetrin, tuoden kylpyhuoneen sisustukseen hi-tech tyyliin.

Kylpyhuoneissa teki sijoittaa huonekaluja pitkin seiniä, jättäen keskiosa kaikkein tyhjä.

laajalla alueella kylpyhuoneen suunnittelu

Iso pukuhuone - ylellisyyttä. Jolla on suuri alue wc, voit käyttää mitä tahansa versiota suunnittelu, rajoittaa vain mielikuvitus ja budjetti.

Sisätilojen laajalla alueella wc voi lisäksi tulla massiivinen kuoren pituus, useita peilit ja mukava kaapit, varastointikansiot pienistä asioista.

Tilava yhdistetty wc

Toisin kuin suunnittelussa pieni koko WC elementtitalo, suuri alue tilojen sisustus ei ole vain mahdollista, vaan myös itse asiassa välttämätöntä.

WC käsillään Sisustus voidaan antaa korkeita hyllyjä, koristeet tai hahmoja.

Se näyttää myönteisesti elementtejä sisustus maljakoita, seinämaalauksia, mosaiikkeja, maalauksia.

Suuret huoneet ovat hyvin näytti tummat värit erottuva kirkkaita elementtejä, valaisimia. Tyhjä tila auttaa ottamaan sisäänrakennettu huonekalut.

Valaistus suuri wc ei saisi olla liian kirkas estää laajentamiseen tilaa.

Erityisluonteen vuoksi tilan, kalusteiden ja LVI tulisi olla mahdollisimman pienikokoinen ja kätevä.

Useimmissa huoneistoissa tavallista kyykky wc asennettu. Moderni markkinoilla on laaja valikoima. Onnistuneen hakemisen - hirttämällä tai seinään, addl malli, säästää tilaa säiliön alle ja määrittävät tietyn tyylin huoneen.

Ongelmana on saatavuus wc putkien näkyvästi paikoissa. Kätevä piilottaa viestintää sisäänrakennettu huonekalut tai paneeli pieni ikkuna.

Sen sijaan, huonekalut, on osoittautunut variantti peittäminen hyllyt seinäpaneelit. Samankaltaisia ​​konstrukti piilottaa kattilan kattilan.

Maalaukset seinällä

Älä unohda pieniä asioita. Valmiiksi kehitteillä kokonaisvaltainen sisätilojen wc auttaa:

 • WC-paperi pidike;
 • astianpesuaine;
 • Ruff;
 • koukku asioita;
 • Seistä hygieniatuotteita.

pieni wc

On harkittava, hyvä valinta olisi käyttää teline yhdistettynä wc sivuttain.

Yhdistelmä pesuallas ja wc

Shell helpompi valita valmiita pohja jalustalle. Ja suuri peili, voit upottaa lisähyllyt pikkutavaroille, jotka auttavat välttämään "ruuhkautumisen" sisustus pullojen, purkkien, jne

Sen sijaan, kaappi voidaan käyttää koko hyllyiltä avohyllyjä. Suunnittelu näyttää näyttäviä puitteissa jugendtyylistä ja klassinen, mutta vaatii ylimääräisen huolta, voi "tukkia" tilaa wc.

Viimeisen silauksen on suunnittelu huone valaistus. Vaihe on suunniteltu korostamaan työtä, piilottaa virheitä, visuaalisesti säätää muoto huoneen. Wc on yhteinen käyttää pehmeää hajavalon.

Valinta lamppujen riippuu tyyli huone. Mutta on olemassa joitakin yleismaailmallisia sääntöjä suunnittelu tahansa pesuhuone.

Muodissa pitkään poissa yksinäinen lamppu keinuvat keskelle kattoa. Esteettisiä ja käytännön käyttää pistevalot, jotka voidaan menestyksellisesti yhdistää huonekalut ja koriste-elementtejä, visuaalisesti oikea muoto ja koko huoneen. Ne voidaan sijoittaa kattoon, seiniin, hyllyt, lattia.

Tehokkaasti yhdistelemällä useita lampetit lähellä peili näyttää.

Neon valot sijaan sokkeliin

Suunnittelussa pieni wc on ehdottomasti kiellettyä käyttää massiivinen valaistus.

WC muotoilu (108 valokuvaa)

Thinking sisustus asuntoja, ei ole tarpeen keskittyä pelkästään huone, eteinen ja keittiö. Moderni wc tulisi olla vähintään mukava ja kaunis kuin kaikki muut huoneet.

Säännöt kehittämisen suunnitteluprojekti

Karkea kehittämissuunnitelman suunnittelu Sen tulee sisältää useita kohtia:

 • valinta tyylillinen ohjeet;
 • määritelmä välttämätön työkenttä;
 • valinta ja hankinta tarvittavat materiaalit;
 • suora huoneen sisustus.

Kaikki käytettävät pintamateriaalien on oltava vedenpitäviä, kestävä ja helppo puhdistaa pesuaineita.

Riippuen tilasta wc, korjaus ja viimeistely vaihe käsittää useita vaiheita:

 1. seinät. Tiivistys halkeamia, kuoppia, tasoitus ja valmistelu edelleen viimeistelyyn.
 2. Door Replacement.
 3. Paavali. Tasaus, nosto (jos tarpeen).
 4. Korvaaminen putket, asennus LVI. Tarvittaessa asennus paneelit piilotettu viestintää.
 5. asennus kalusteiden (Hyllyt, kaapit, jalustat).
 6. Viimeistely.
 7. Valaisimien.

Huoneessa on wc asunnossa suunnittelussa

Avainkriteerit suunnitteluun wc-tilat ovat tehokkain tapa käyttää kaiken tilan, käytännöllisyys ja estetiikka. Pukuhuone on oltava mukava. Hanat ja kalusteet tulee järjestää mahdollisimman kompaktiksi. Toivottuja kohteita ei pitäisi sekoita jo pieneen tilaan.

Vuoteen Laskurit, putket, vesi hanat päällekkäisyyttä ja monet muut palvelut vapaa pääsy olisi säädettävä. Tämä seikka on otettava huomioon suunniteltaessa projektin.

Jos wc on pieni kooltaan, se vähentää huomattavasti mahdollisuutta puhdistumaan. Kuitenkin jopa sellainen pieni huone voidaan järjestää noudattaen nykyaikaisin ja muotivirtaukset.

Ensinnäkin on syytä aloittaa määrästä LVI ja huonekaluja, jotka tulisi sijoittaa. Älä täytä huone liian hankalia sisustus kohteita. Paneelit, matkamuistoja, kuvan voi korvata pienen ruukkukasvit tai ruukuissa.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä viimeistely materiaaleja ja värejä. Oikeilla päättyy laajentaa tilaa visuaalisesti ja tehdä siitä valoisa ja tilava. Valitessaan seinäpaneelit tai laatat tulee edullisia materiaaleja valkoinen, hopea, lila, violetti, aqua ja muut kirkas ja viileä sävyjä. Tummat ja kirkkaat värit antaa huoneen ylimääräistä tilavuus ja visuaalisesti sen pienentämiseksi.

Mikä parasta, jos wc suunnittelu on yksitoikkoinen, tai yhdistelmä useita värejä, mutta ilman tulosteita, erityisesti suuret.

Valitessaan putkimies, muista kiinnittää huomiota keskeytetty tai upotettujen mallien. Ne ovat paljon tilaa säästävä.

Oikein valitut kalusteet ja niiden asennus mahdollistaa kaavoitettu tilaa, mikä laajentaa sitä visuaalisesti.

Tällöin vaihtoehtoja suunnittelussa tulee suurempi. Kuitenkin valinnan viimeistely materiaalien ja LVI pitäisi lähestyä samasta näkökulmasta kuin ensimmäisessä tapauksessa. LVI toivottavaa valita mahdollisimman kompakti ja sisustus valossa pastellivärit. Oletetaan hämärä kuva tai pientä tekstiä.

Jotta voidaan maksimoida ratkaisu vapaata tilaa, voit käyttää kulman vaihtoehtoja nieluja ja kalusteet.

Jotkut vanhat talot on WC viistot tyyppiä. Tämä epätavallinen geometria voidaan käyttää myös sijoittamalla seinämä hieman kapea kuori, esimerkiksi.

Tilava wc omakotitalossa

Laajalla alueella käytännössä hillitsee Lento fantasian muotoilu sisätilojen suunnittelussa. Siellä voidaan karkottaa ainoastaan ​​oman maun ja budjetin.

Jos alue sallii, voit harkita mahdollisuus yhdistää wc ja kylpyhuone. Tässä tapauksessa huone on wc, kylpyamme tai suihku, voit laittaa pesukone, jne

Värimaailma käytetty koristeluun voi olla lähes mikä tahansa. Ehkä eloisat ja rohkeita yhdistelmiä. Valtavia mahdollisuuksia mielikuvitus antaa koriste koristeet: Seinämaalaukset, maalauksia, peilit epätavallinen muodot, alkuperäiset valaisimet, levyt kuvia, ja muut kohteet auttaa tyylikäs ja moderni muotoilu sisustus.

Sisätilojen wc voidaan suorittaa eri tyyli- ratkaisuja. Se riippuu makuun, muotivirtaukset ja ennen kaikkea, että koko huoneen.

minimalismia. Tämä tyyli on edullinen suunnittelu pienikokoisen ryhmille. Se on tunnettu siitä, että tiukka, laconic ilmapiiri ja rajoitetun määrän huonekalut ja sisustus. Rekisteröintiä varten enintään kolme väriä valon, kylmät värit useimmiten käytetty. Lisävarusteena käytetty peili, klassinen lamppu jne

klassinen tyyli. Sille on ominaista perinteinen järjestely LVI ja huonekaluja, hillitty värit, pastellit muotoilu. Sisustus elementtejä, kuten peilit, valaistus, kaunis tarvikkeet jne

Eco-tyyliin. Tämän alueen on ominaista luonnon materiaaleja käytetään viimeistely, marmori, puu, hiekka, jne. Kursivoidulla yhtenäisyyttä ihmisen ja ympäristön.

Koristeelementteinä käytetään eläviä tai kuivatut lehdet, kukka, jne

maa. Tällä tyylillä erottaa perinneaiheiden. Pääpaino on väreistä ja koristeet, jotka luovat tunteen yksinkertainen, rustiikkityyliin.

Jos WC on rajallinen, putkisto olisi mahdollisimman yksinkertainen muoto ja kompakti koko. Merkittävästi säästää tilaa sallii jousirakenteet wc. WC on kiinnitetty jäykkään kehykseen, mikä siten vapauttaa osan lattialla. Tällainen malli on riittävän vahva, kestävä, helppo asentaa ja helppo käyttää.

Kyykky wc on klassinen yksi varustamalla kylpyhuoneen. Moderni erilaisia ​​valtavasti erilaisia ​​muotoja, kokoja ja värejä.

Wall, addl malli säästää tilaa asentamalla wc huuhtelu seinään. Lisäksi, koristepinnoite -paneelissa voit piilottaa säiliöön ja viestintää. Tästä johtuen malli näyttää jopa pienempi kuin se todellisuudessa on.

Jos alue huoneen avulla, voit asentaa wc ja pieni pesuallas. On parasta käyttää kapeita, kompakteja ja kulmikas malleja, jotka eivät vie paljon tilaa, joka tarjoaa, samaan aikaan, lisää mukavuutta.

Yläpuolella pesuallas voit asentaa pieni pyyhe tai käsin kuivausrumpu. Käyttämällä peilattu julkisivu visuaalisesti laajentaa aluetta tiloista.

Materiaalivalinnoissa viimeistelyyn

Laatta. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Etuja tämäntyyppisten viimeistely ovat veden vastus, käytännöllisyys, kestävyys ja valtava valikoima kokoja ja laaja valikoima värejä, helppo asentaa, jne

 • Jos huone on kapea, suorakulmainen laatat, vahvistetut leveä puoli pitkin aidan avulla laajentaa tilaa visuaalisesti.
 • Lisätä katon korkeus tulee yhdistelmä valoa ja tummempia laatat, säädetään pystysuunnassa.
 • Monipuolinen tervetullut lisätä tilaa: laita laatat seinälle ja lattialle lävistäjä.
 • Hyvin pienissä huoneissa ei ole suositeltavaa käyttää keraamisia on hyvin suuri tai pieni koossa.

Muovipaneelit. Erilaisia ​​malleja ei ole huonompi laatta. Nämä paneelit ovat nopeita ja helppoja asentaa, eivät absorboi kosteutta, näyttää hyvin moderni. Ne ovat edullisia, käytännöllisiä ja kestäviä. Ainoa haittapuoli tällaisia ​​paneeleja - asennus sorvaus edellyttää, että "kätkee" tilaa.

tapetti. Yksi demokraattisen hinta ja helppo vaihtoehtoja wc loppuun. useimmiten käytetään vinyyli, ei-kudotut, ja nestemäinen tekstiili taustakuva.

Toinen suosittu vaihtoehto - yhdistelmä useita materiaaleilla yhdessä ainoassa sisustus. Tätä tarkoitusta varten, keramiikka, marmori, puu, tapetit, levyt, lasi, jne. WC ehdollisesti jaettu useisiin vyöhykkeisiin, joista kukin on valittu yksittäinen variantti päättyy.

Värit ja säännöt niiden valinta

Värivalikoima on suuri merkitys suunniteltaessa huoneeseen. Värien voi olla erilainen beat samassa tilassa visuaalisesti laajentaa tai vähentää sitä.

Ulottaa auttaa sidos-valaistukselle viileitä värejä.

Visuaalisesti pienentää tyydyttyneiden kirkkaita tai tummia värejä.

Samassa toiminta, ja on raidallinen tulosta: Pystyraitoja vetää tila, vaakasuora - tekevät sen alle.

valkoinen

Valkoinen suositellaan usein pienille viimeistely wc. Sen avulla voit tehdä tilaa kevyt ja ilmava kuin mahdollista. Välttää "steriili" ympäristö auttaa yhdistelmä valkoinen muut värit ja sävyt. Se voi olla kirkas, kontrastiväri tarvikkeet ja koriste-esineet, huonekalut, vesi-, tai yhdistelemällä useita värejä suoraan sisustus.

Hyvä vaihtoehto puhtaan valkoinen väri tulee hänelle läheinen sävyt: maito, norsunluusta ja kirkas, pastellivärit.

Faneille tummemmat sävyt voi suositella klassinen yhdistelmä valkoista ja mustaa. Lumivalkoinen saniteettitavarat, huonekalut ja tarvikkeet näyttävät täydellisesti vastaan ​​mustat laatat. Voit harkita mahdollisuutta vuorottelevat musta ja valkoinen laatat tyypistä shakkilauta tai luoda epätavallinen geometrisiä ja abstraktsionnyh koristeet jne

Sisätiloihin ei ole osoittautunut liian raskas, katto ja lattia, sekä joitakin koriste-elementtejä voidaan suunnitella valkoinen. On toivottavaa, että valmiissa sisätilojen valkoinen oli enemmän kuin musta.

Lämmin beige kirjo yleisesti soveltuvat kylpyhuoneet erikokoisia. Sisätilojen näytti yhdenmukaisemmin, voit käyttää useita sävyjä, jotka ovat lähellä väriltään: Sandy, kultainen, vaalea ja tumma beige väri, jne Luoda sisustus beigen sävyjä ihanteellinen puuta ja materiaaleja, jotka matkivat puusta.

Sininen - klassinen versio suunnittelusta wc ja kylpyhuone. Viimeistely vaihtoehtoja voidaan asettaa yksivärisen sinisestä yhdistelmä useita värejä kylmä sävy. Erittäin suosittu yhdistelmä valkoinen ja sininen, sisällyttäminen sisäosaan mosaiikki kuvio sinertävä väri, käyttö meren aiheita: kaloja, kuoret, meri maisemat, jne.

Yhdistelmä kolme klassista väriä käytetään usein sisustus, kuten vessassa. Yksi vaihtoehto: lumivalkoinen saniteettitavarat + Musta + seinän sisustuselementtejä ja punainen sisustus. Sormenjälkiä, vain syvät värit. Sisustus näyttää hyvin moderni ja tyylikäs. On muitakin vaihtoehtoja, kuten käyttämällä mosaiikki punainen ja musta laatta geometrinen tai kukka tulostaa punaisella mustalla taustalla, jne

Laimenna perinteinen muotoilu ja kirkkaat värit auttavat mosaiikki paneelit epätavallisia tai käyttää peili laatat sisätilojen.

Alunperin näyttää yhdistelmä kirkkaita, värikkäitä tapetteja ja mosaiikkilaatat. Värikkäämpi kuin sisätilojen, jotta vuonna rauhallisempi sävyjä suorittamisen ja terveys huonekaluja.

Toinen alkuperäisen rakenteen vaihtoehto voi olla paneeli, tekniikassa decoupage. Perusteet tällaiselle elokuvat voivat olla kirkkaita, värikkäitä kuvia ja leikkeitä lehdistä, kortit, kuivatuista kukista, kauniita kiviä ja muita saatavilla materiaalia. On käynyt ilmi hyvin epätavallinen variantti rekisteröinnin.

Lukumäärä, koko ja järjestely huonekalujen vaihtoehtoja riippuvat ensisijaisesti koosta wc. Kaikki kalusteet olisi valittava yksi väri eikä häiritseviä yleisestä tyylillistä ratkaisut.

Pienille kokoinen huonetta tulisi harkita mahdollisuutta pesuallas yhdistettynä pieni jalusta. Se on hyödyllinen tallentamiseen vessapaperia, raikasteita, lautasliinat, kodin kemikaalien ja muita yksityiskohtia.

Toinen vaihtoehto - sisäänrakennettu huonekalut, kuten kaappi, takana seinäpaneelit. Tällöin sisustus näyttää hyvin kiinteästi, ja tilankäyttö on tehokasta.

Oikean valaistus on toinen tärkeä kriteeri kehittämisessä muotoilun. Valaistus pukuhuoneessa tulee olla pehmeä ja leviää.

Pieniin tiloihin ei ole välttämätöntä käyttää suuria valoja tai massiivinen kattokruunut. Mikä parasta, jos se on litteä, seinävalaisin, saatetaan seiniin tai kattoon valonheittimet. Jälkimmäinen vaihtoehto on merkitystä erittäin suuret huoneet. Lamput, sijoitetaan eri tasossa, anna kovin mielenkiintoinen beat sisustus, korostaa yksittäisiä esineitä koristeluun jne

Miten lisätä visuaalisia?

 • Ovet pitäisi valita eniten valoa värit, ei kuvioita tai tulosteita. On hyödyllistä olla lasiosissa.
 • Kromipinnoilla ja tarvikkeet paitsi tehokkaasti parantaa kauneutta sisustus, mutta myös tehdä kevyempi ja tilava.
 • Suorittamalla viimeistely muutama läheinen värisävyjä.
 • seinä kuvat panoraamakuvan tai perspektiivi (tien jäämässä etäisyys, silta, avoimen ikkunan, jne.)

 • Älä valitse graniitti seiniä. Se näyttää hyvin raskas ja käytetään vain lattiapäällystekäytössä.
 • Laatta seinille ei käytetä puheenvuoroa. Vakiokuormitusmomentista, hän nopeasti säröillä.
 • Ostamalla sisustus materiaalit, se on harkitsemisen arvoinen pieni marginaali kasvuston (Noin 10-15% kokonaismäärästä).
 • Hyödynnä toiminnalliset wc tarvikkeet help: WC-paperi haltija, hylly hyödyllisiä asioita, peili, jne.

Vaihtoehto pieni kaappi: lumen valkoinen sisustus, kapea, pitkänomainen kuori, kromi lisävarusteita. Peili ja ikkuna visuaalisesti laajentaa aluetta huoneen.

Toinen vaihtoehto: yhdistelmä valon laatat pystyraitoja valmistettu tumma laatat. Koristeena käytetty tyylikäs kukka kuvio.

Yhdistelmä kolme klassista väriä: puhtaan valkoinen kompakti, valkoinen lattia, musta ja punainen seinät. Yksinkertainen ja tyylikäs!

Korjaus ja wc suunnittelu Hruštšov (55 kuvat)

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit

Suunnittelu kylpyhuone, koristeltu muovipaneelit

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.