Vaneri laminaatin päälle betonilattialle

Tarvitseeko minun antaa betonilattialle edessä laminaatti viiluja?

Vaneri stele ylimääräisenä lämmöneristys ja lattian tasoitus.

Jos aiot luoda parketti, tässä tapauksessa se on silti suositeltavaa käyttää vaneria. Ja kuormitus jakautuu tasaisesti, ja liimaa parketti helpompaa.

Laminaatti vahvistetut lähes millä tahansa jäykällä ja sileällä pinnalla.

Sinun tapauksessasi, Massan on oltava täysin kuiva.

Kirjoitat noin uuden kodin, on läpäistävä vähintään kuukauden kuluttua tasoite tehty, on vielä otettava huomioon paksuus tasoite ja joissakin tapauksissa kuukausi ei riitä.

Varsinkin jos talo ei ollut lämmitetty, ja katu ei ole kesällä.

Luoda vaneri ei ole välttämätöntä.

Se kaikki on sinun, ei ole huonompi, mutta jos on tarve säästää rahaa, sitten tehdyn laminaatin jaaritus on varsin yleinen ilmiö.

Laminaatin asetetaan erityinen substraatti, joka pidetään yhdessä nauhan rakentamisen.

Jos laminaatti on sijoitettu "goluyu9quot; tie, niin substraatti on tarpeen säätää polyeteenikalvo limityksellä seinälle.

On jo nähdä, mitä tuette, on alustaan ​​höyryä eristyksen, tässä tapauksessa, elokuva ei ole välttämätöntä.

Lattiat Muista tarkistaa eheyden, sekä tasaisuuden.

Perän tulisi olla säröjä, laskee enintään 2 mm metriä kohti.

Jos on halkeamia, ja ne korjataan, voit käyttää itsetasaava seos.

Jos ongelmia kytkimen, joudut tekemään uuden hyvin tai luoda vaneri.

Työ, jossa vanerin ei ole vaikeaa, koko vaneriviiluarkkien ei voida varmistaa, tavallista liuotus arkki 4. puolella.

vanerilaminaatista paksuus on vähintään 6 mm, se riippuu kuormituksesta.

Optimaalinen variantti on 12 -15 s mm vaneri on parempi ottaa vedenkestävä.

Kuten näette, ja niin se on oikein ja että valinta on sinun.

Laminaatti sen ominaisuuksia, on täysin itsenäinen eikä vaadi materiaalista, joka on useamman tukiaseman (mikä tärkeintä, että lattia on tasainen). Joten jos anna työkaluja, joita ei voida vahvistaa vaneri- ja rajoittaa erityisiä alustan. Mutta tässä on ongelma, lattia yhden laminaatin on vielä kylmä. Joten mitä jos se on mahdollista, sänky paksu vaneri (mieluiten vähintään 15 mm) ja lattia on paljon lämpimämpi, ja tämän vuoksi niin olisi toivottavaa meidän ei kovin lämmin ilmasto.

Olen sängyssä paksun vanerin lastulevy, ja minä rehellisesti, olen vain iloinen, että rakentajat itse arvannut, ja jopa laittaa solmio ja paksuista lastulevyä. Seurauksena, yhdessä substraatin kanssa, lattia oli hyvin lämmin ja kestävä. Kävele se on ilo, joka on vain pahoitella minulla on yksi asia, joka niinä päivinä, kun kaikki tämä tapahtui, se ei ole vielä markkinoilla edullisia mahdollisuus lattialämmitys. Ja sitten onni olisi todella avaruusolento.

Tasoitus lattia vaneri alla laminaatti - munivat ohjeet

Laminaattilattia - yksi kauneimmista ja arvostetuimmista lattia. Asennus laminaatti - melko vaikea tehtävä, mutta koska se voi käsitellä jokaisen. Tyypillisesti laminaattilattia asetetaan lastulevystä, OSB tai vaneri vedenkestävä, jota käsitellään yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.

Jos päätät tehdä linjaus vaneria lattian alla laminaatti, ensimmäinen asia, sinun pitäisi päättää materiaalin paksuus. Vähimmäispaksuus viilun noudattaen laminaatin on noin 1 cm, mutta tämä paksuus vaneri voidaan sijoittaa vain betonilaatan (lisää: "Mikä on viilun paksuuden laminaatin optimaalinen").

Tehdyn vanerin palkit laminaatin vaatii paksummasta materiaalista. Tällaisella täytteellä tarpeeksi 1,6 cm paksuus vanerin, mutta se on parempi käyttää kahta arkki 1 cm: n paksuinen, vahvistetut päälle toisiaan, mikä säästää voimia ei tarvitse kuljettaa raskaita arkkia materiaalia, ja parantaa myös lopputulos työn (tarkemmin: "Kumpi tulisi olla vaneri lattian paksuus tukkien ").

Annetut ratkaisut eivät ole täysin sopivia kaikenlaisille lattiat, koska ne ovat erilaisia ​​jokaisessa huoneistossa. Lopullinen paksuus mitataan käyttäjän, joka on lähdettävä koko huoneen, etäisyydet palkkien ja kokonaiskuormasta lattialle.

Jotta laadukas viilu tasoittamiseen lattian laminaatti, sinun täytyy huolellisesti valita brändin vanerin. Kukin merkki on erottuva ominaisuuksia, kuten veden kestävyys indeksi, myrkyllisyys, joustavuus, lujuus, jne. Ominaisuudet, jotka pitäisi etsiä valitessaan vaneri käyttöjärjestelmissä laminaatti kosteudenkestävyydel- myrkyllisyys ja kestävyys.

 • Vaneri WBP mark Se on korkein kosteudenkestävyys suorituskykyä, mutta ei sovi tasoitus Kerrosten asunnossa. Koko ongelma tämän merkin vaneri liimat, jotka on liimattu viilun sen tuotannossa. Savi tehdään perusteella formaldehydin ja on korkea myrkyllisyys, joka on ei-toivottavaa asuinalueella. WBP vaneria käytetään rakentamiseen muotti aikana perustuksien rakentaminen, rakentamisen kattojen ja sivuraide autotallissa ja muiden asuinrakennusten.
 • Vaneri tuotemerkin BS - laadukas materiaali, joka on vertaansa vailla vaihtoehto. Vaneri joustava ja elastinen, on erittäin suuri lujuus, ja se on vastustuskykyinen eri ulkoisille vaikutuksille, kuten kosteus ja tuuli, täydellisesti säilyttää kokonsa ja muotonsa. Vaikka kaikki sen ominaisuudet sitä ei käytetä rakentamiseen tarkoitetun koska materiaalin hinta on hyvin korkea. Vaneria käytetään vain rakentamiseen veden ja lentoliikenteen.
 • Vaneri tuotemerkin BV - sillä on hyvät lujuusominaisuudet, mutta muodostaa sen viilu liimataan vesiliukoinen liima, joka vaikuttaa kielteisesti sen vastustuskykyä kosteutta, joka on olematon. Vaikka pieni määrä vettä viilun alkaa hajota, joten kysymys siitä, onko mahdollista antaa laminaatti vaneri tuotemerkin BV välittömästi katoaa.
 • Vaneri tuotemerkin BAF tehdään perusteella viilun liimattu albuminokazeinovym koostumus. Vaneri on täysin vaaratonta terveydelle, on hyvä vedenkestävyys ja kestävyys.
 • Vaneri FK tuotemerkin käytetään huonekaluissa, arkkitehtuurirakenteiden ja muita rakenteita, ilman pitkän aikavälin kosketuksiin veden kanssa, koska vaneri on alhainen vedenkestävyyden käytön vuoksi urean liimaa. Tärkein etu tässä vaneri on sen luonnollisuuden.

Harkittuaan kaikkia vaihtoehtoja vanerilaatujen, voit valita, missä pinoaminen vanerin lattialla laminaatin kestää pitkään. Paras vaihtoehto on vaneria BAF tuotemerkki, jota käytetään usein rakentamisessa kaikkiin kerroksiin. Voit myös käyttää materiaalia FK tuotemerkin, mutta sitä saa muurattiin huoneissa täydellisen veden puute, esimerkiksi lastenhuoneessa tai makuuhuoneeseen.

Se on tässä vaiheessa, voit säästää rahaa. Laatu ja laatu eivät pelaa mitään roolia. Voit valita viilu lohjennut reunoilla ja mätä solmua, koska kaikki nämä virheet ole juuri mitään vaikutusta lujuuteen vanerin ja se on edelleen suunniteltava kestämään kuormaa.

Tehdyn vaneri laminaatin suoritti itsenäisesti eikä vaadi erityistaitoja. Asennus tehdään konkreettinen tasoite, lokit tai yksinkertainen puulattia (katso lisää: "Munivat vaneri puulattia - mitä valita ja miten laittaa"). Kaikki kolme vaihtoehtoa tullaan yksityiskohtaisesti alla.

Ennen asentamista eniten viilun päälle tasoite, on välttämätöntä valmistella betonilattiaan. Tarkista ensin, laatu lattian - korkeusero siteet koko alueella saa olla enintään 2 mm. Prostuchite betonipinta: jos kuulet onton äänen, se osoittaa sisäonteloissa - avioliitto, joka sallittu rakentajat. Suuret huokoset täytyy muuttaa, koska ne voivat epäonnistua asennuksen jälkeen Kalusteiden laminaattilattia ja muuttaa muotoaan, jolloin sinun korjata lattian uudelleen. Pieniä halkeamia tasoite sivuuttaa.

 1. Poista pintakerroksen perän yli mitätön.
 2. Kuori syventäminen roskat ja imurointi.
 3. Pohjusta pinta, mutta jos ei ole pohjamaali seksiä, niin tämä vaihe voidaan jättää väliin.
 4. Sekoita liuosta, jossa sementti ja hiekkaa suhteessa 1: 3.
 5. Täytä reikä.

Sitten sinun täytyy varmistaa, että betoni on kuiva. Voit tehdä tämän, on olemassa kaksi tapaa:

 1. ammattilainen. Tässä menetelmässä oletetaan, että sinulla on inventaario on erityinen laite - kosteusmittari, joka määrittää kosteus betoni, puu jne muutaman sekunnin suurella tarkkuudella. Jos sinulla ei ole kosteutta metriä, sitten ostaa se ei ole välttämätöntä, koska hinta on varsin korkea. Yksinkertaisesti poista laite, tai voit käyttää toista menetelmää.
 2. amatööri. Tällaista testiä kosteuden betonin tarvitset pala tavanomaisen polyeteenikalvon. Levitä sen lattialle ja työnnä voimakkaasti mitä jotkut esineitä. Vasemmalle yön kalvo jäähtyy nopeasti, ja betoni, jos se on märkä, se alkaa haihtua kosteutta, joka tiivistyy pinnalle polyeteeniä. Jos aamulla polyeteeni ole jälkiä kosteutta, niin voit turvallisesti siirtyä asennuksen

Jos tasoite järjestyksessä, ja betoni on kuiva, jatka valmistelutyöhön:

 1. Raaputetaan ulkonevan osan sementtiä lattialle ja imuroi. Kaavi suositellussa lastalla.
 2. Pohjusta pinta. Älä kitsastella pohjamaali, koska laadukkaita pohjamaali on sovellettava kerran, mikä säästää aikaa. Jos ostit halpa pohjamaali, sitten toinen kerros, kuivaamisen jälkeen ensimmäisen, kuten kuvassa.

Tässä vaiheessa edessä on vain vähän valinnanvaraa, mutta muista, että jos teet hyvää valmistelutyötä, se pitää liima vaneri.

Liimoja vanerin:

 • vesi liimaa. Tämä liima on vaaraton ja hajuton, mutta se soveltuu vain vaneri-, jolla on hyvä kosteuden kestävyys, esim., Se voidaan korjata viilu luokka BAF. Out vesipitoinen liima on, että se on kauan kuivua, ja sinun täytyy lisäksi vahvistaa vaneri tulpat.
 • Yksikomponenttiliima perustuu liuotinta. Tämä liima on useita haittoja: haju, syttyvyyttä, on tarpeen vahvistaa tulpat, liima kuivuu 3-5 päivää. Vaikka kaikki haitat liimaa, jota käytetään kiinnittämään vaneri-, jolla on alhainen kosteuden vastustuskyky.
 • Kaksikomponenttiliima. Tämä liima on korkea myrkyllisyys, joten on tarpeen käyttää henkilökohtaisia ​​suojavarusteita. Liimaus tapahtuu kemiallisen reaktion kautta komponenttien välillä. Liima on parempi kuin heidän kollegansa voimaa ja nopeutta kuivaus.

Asennus vaneri betonilattialle tehty liimalla ja tulpat, suosittelema ammattilaisia, mutta jotkut käyttävät vain tulpat.

Kiinnittäminen vaneri betoniin liimaa ja tulpat:

 1. Kiinnitykseen vaneria tarvitset kumppanin, sillä tämä työ ei ole aivan yhtä aikavälillä. Liimaa lattiapintaa ja kampaa poistaa kaikki ylimääräinen.
 2. Sen jälkeen, kun liima podstynet sakeuteen samanlainen laasti Kipsi, laittaa päälle vanerilevy.
 3. Käyttäen pobeditovymi kallistuu pora, porata reikä läpi vanerin betonin etäisyydellä 30-40 cm.
 4. Työnnä tulpat syvyydessä 3-4 cm. Jos tie on valmistettu luotettava laadukkaita materiaaleja, voit tallentaa tässä vaiheessa, mutta jos ruuvi vanerin huono laatu perän, on tarpeen käyttää kalliimpia ankkureita tangoilla. Head vaarna-kynnet huolellisesti upotettu, joten ne eivät ole kiinni. Varmistaa ensimmäisen kulmat, ja sen jälkeen koko levyn pinnalle.
 5. Seuraava lauta olisi vahvistettava, jättäen pienen raon. Voit käyttää ohuita (2-3 mm) pahvilaatikoihin. Kohdista alareunan levyjen tason hallitsija tai suora kiinni myöhemmin tehdyn laattoja ei synny muita ongelmia.
 6. Ompele viilto seinään, jättäen rako.

Tässä muuttamisesta vaneri betoni-, esimerkkinä työstä, näet kuvassa.

Viiveen takia voit piilottaa alla vanerin eri palveluista sekä lämmin lattia päällystys välisen viipeen mineraalivillaa.

Ensinnäkin, sinun pitäisi varmistaa, että tukit ovat samassa tasossa. Vaihtelu korkeudet ei saa ylittää 2-3 mm, jos edellä dispersio, sitten seuraavan ohjeen:

 1. Paikantaa ongelmallinen tukkien tasoon ja köydet.
 2. Tasaantunut palkit alimmalla niistä. Juhlia kukin viive ristiriita, piirtää vaakasuora viiva.
 3. Asenna yksi niiden kokoa sähköinen höylä.

Jos tukit ovat valmiita työskentelemään, niin olet valmis sopimaan ja asentaa paneelit:

 1. Leikkaamiseen Vanerilevyjen jotta niiden liitokset olivat kuin keskellä lokin. Tyypillisesti, leveys viive on noin 10 cm, joten jokainen arkki pysyy 5 cm: Tee kaikki erittäin huolellisesti, koska jopa senttimetrin epätarkkuus voi aiheuttaa muodonmuutoksen vanerilevy (lue: "sijoittaminen vaneri jäljessä - sekvenssi kerroksen yksikkö") ..
 2. Saw vaneri kokoa. Tehdä työtä paras sähköinen palapelin, mutta se voidaan sahata ja käsi rautasaha.
 3. Kiinnitä vaneri palkkeihin. Tämä voidaan tehdä nauloilla tai ruuveilla. Jos teet tätä työtä ensimmäistä kertaa, on välttämätöntä naulata nastat alussa ja lopussa, vedä lanka välillä ja naulaamalla kynnet suoraan sen alapuolella, jottei pilkkoa kynnet toimintaryhmien. Jos tukit ovat lyhyitä, niin seinien pitäisi kiinnittää telineeseen, johon vaneri myös naulata.

Päätyttyä työ huolellisesti tarkistaa turvallisuutta liitetiedoston, koska seuraava vaihe - muuttamisesta laminaattilattia päälle palkit ja vaneri.

Tehdyn vaneri puulattia

Vanha puinen lattia - iso ongelma, koska sillä on monia väärinkäytöksiä. Tehdyn vaneri puulattia alle laminaatti - helppo tapa hyvittää kaikki hänen pieniä kuoppia, mutta jos vaihtelu korkeus lattialaudat on suuri, on tarpeen, jotta se olisi, ohennettu liikaa kirves tai poistamalla niiden sähköinen höylät (enemmän: "Kuinka yhdenmukaistaa puulattia - menetelmien ja vaihtoehtojen" ).

Vaneria alla laminaatti puulattia on vahvistetut yksinkertaisesti:

 1. Lisäksi ruuvit kiristetään vanha hallitus.
 2. Kynsien Vanerilevyjen tai nauloja kiinnittää ruuveilla.

Jos oikein kiinnitettynä Vanerilevyjen, vanha lauta ei pitäisi narista missä ja vanerin ei pitäisi poiketa.

Yleiset säännöt kuivarakennusseokset

Kuivarakennusseokset vanerille omin käsin - melko yksinkertainen asia, johon kuka tahansa voi käsitellä, jos seuraa ohjeita. Ennen asennusta laminaatti tarkistaa huolellisesti noudattaen vaneria.

Asennukseen lattia tarvitset: mittanauha, sähköinen saha ja vasara.

Asenna ensin rajoittava kiilat seiniin ssä 1 cm paksuinen, ja sitten voit auttaa yleistä tekniikka muninnan laminaatti vaneri:

 1. Leviäminen laminaattisubstraatin, ja sen yhdisteet, tiiviste nauha rakentaminen.
 2. Seinän makasi ensimmäisellä rivillä lankkuja, liittymällä päissään.
 3. Liitä hihna rivi riviltä joita järjestelmä sovellettu tallentaa, koska lukot laminaatin ovat erilaisia. Kytkevät liuskat, prokolachivayte niitä vasaralla, aiheuttamasta tarpeetonta pala laminaatti.
 4. Leikkaa seinää vastapäätä jolta aloitimme voit rajata pitäen aukko seinään 1 cm.

Edelleen laminaatti asennusohjeet, voit helposti selvittää sivustollamme.

Vaneri betonilattialle: valita parhaat materiaalit ja panivat omien

Tässä artikkelissa aiomme keskustella siitä, miten valita laadun pinnoite asennuksesta aluslattioita ilman viivettä vain makaa betonipinta. Teemana tämän artikkelin ei ole sattumaa, sillä betonin alapohjan useista syistä käytetty uudistuminen huoneistoja korkeita rakennuksia ja rakentamisen pientalojen tehtävän yksittäisten kohteiden.

Mutta betonipinta puhtaimmillaan ei sovellu päivittäiseen käyttöön. Siksi edellytetään määräävän lattiapäällystettä, joka toimii aluslattian. Tässä tapauksessa paras ratkaisu olisi tehdyn vanerin betonilattiaan. Tarkastellaan perus liittyviä näkökohtia kulusta viimeistelytyöt.

Asennus vanerin olohuoneessa

Erityisesti valinta lattiapäällysteen

Kuvassa - vanerinäytteille

Ennen viilu vahvistetut betonilattialle, määrittävät ominaispiirteet materiaalin.

Vaneri on valmistettu liimaamalla ohuita puupuristemateriaali. Levyt, merkistä riippumatta tuotteiden ja muutostöiden osuus pariton määrä kerroksia. Kerrosten lukumäärä riippuu sovelluksesta materiaalin ja mekaaninen kuormitus, on järjestetty pinnalle vanerin.

Esimerkiksi jos on kysymys: kuinka luoda vaneri betonilattialle, voit hakea levyn paksuus 16 mm, joka koostuu 11 kerroksesta tai yhdeksän laatan paksuus on 12 mm.

Kuitenkin, materiaalien valinta laminaatin täytyy ohjata paitsi paksuus, mutta myös kosteuden kestävyys. Tässä tapauksessa, vedenkestävyys on parametri, joka johtuu tyypin soveltavan liiman ja pintalevyn kattaa. Mukaan vedenkestäviä levyjä on jaettu seuraaviin tyyppeihin: FC, ja SSL PSF.

Huolimatta siitä, että ennen kuin luoda vaneri betonilattialle asetetut höyryä ja vedeneristys, on parasta poimia levy on korkea, tai ainakin keskimääräinen veden vastus. Tällöin pinnoite ei vain riittävän vahva, mutta myös kestävä.

Kosteudenkesto yhdistettynä ympäristöturvallisuuden

PSF tuotemerkin levyt kuuluvat luokkaan materiaalien lisääntynyt kosteudenkestävyys. Mutta niiden käyttöä ei suositella alueilla, joilla liiallinen kosteus. Valmistuksessa nämä levyt ovat käytettyjen sisältäviä liimoja mahdollisesti vaarallisia fenoliyhdiste.

Laatat merkki FC - on keskimääräinen kosteudenkestävyyden vaneri, mutta tässä tapauksessa levyt on liimattu liimalla, joka perustuu urea-hartsit myrkyttömiä. Tästä syystä tämä materiaali sopii käytettäväksi missä tahansa ympäristössä.

Toinen tärkeä seikka, joka on otettava huomioon, ennen kuin laitat vaneri betonilattialle, se on raaka-aine, josta levyt on tehty. Vaneri, yleensä havu- ja koivu viilu. Ja lattia konkreettisista on edullista käyttää materiaaleja, havupuut, koska ne ovat vastustuskykyisiä sienten iskun, mutta koska lähes homehtunut.

Laatat merkitä FC aste saatavuuden ulkoisia puutteita jaetaan 4 ryhmään. Mutta kun ajatellaan, että vaneri on sitten peitetty matto, linoleum tai laminaattilattia, tämä luokittelu ei ole niin tärkeää. Lisäksi kieltäytyy ostaa levyt vähintään vikoja hyväksi osto vähemmän kalliita materiaaleja, voit säästää kunnon summan rahaa.

Toiminnot Asennus vaneri konkreettisia

Kuva soveltaminen julkisen höyrysulun

Ennen kiinnittämistä vaneri betonilattiaan on varmistettava, että pinta on täysin kuiva. Jos jätämme tämän suosituksen mukaisesti kerros lattiapäällysteen muodostettu hikoilua johtuu siitä, että ylimääräinen vesi ei lähetetä ulkopuolelle. Tämän seurauksena pohjan puolella vaneri syret, hometta ja hajoavat.

Keskimäärin täydellistä kuivumista betonilaatan vaativat 1-1,5kuukautta. Se oli tänä aikana betonin vahvistuu parhaan laadun ja tulee käyttövalmis. Kuivattiin täysin perän peitetty vedeneristyskerros, jonka päälle on kiinnitetty vanerilevyt.

Tärkeää: Lattian alla voi piilottaa erilaisia ​​apuohjelmia.

Tehdä tämän, haluttu uran syvyys on valmistettu erityisellä-Stroebe.

Jotta tästä tehtävästä auttaa leikkaamiseen betonin Diamond pyörät.

Tekniikka asennustyön

Levyt valmistettiin lopullista kokoonpanoa varten

Asennusohje vaneri betonilaatan on sarja työvaiheita.

Me luettelo tärkeimmistä vaiheista ja kerromme lisää niistä:

 • Alkuvaiheessa valmistajalta. Ennen liittää vanerista betonilattiaan sinun on varmistettava, että pinta on täysin tasainen. Helppoa, viettää tarpeeksi kuivaa massaa kipsi sääntö.
 • Ei ole väliä kuinka ilmeinen helpotus on tarpeen yhdenmukaistaa. Yhdenmukaistaa onteloita betonilattian voidaan käyttää nopeasti kuivuva kitti valmisseokseksi tai voit käyttää sementti-hiekka laasti, tehty omin käsin.

Poistamiseksi huippurosoisuudet timantti poraus betonia ei tarvita, koska kyhmyt kuivatun ratkaisu voi tuoda alas ax.

Tärkeää: Jos uusi tasoite, on suositeltavaa käsitellä sitä vahvistetaan ja pölynpoisto pohjamaali betonituotteiden.

 • Valmisteltuun perän höyrysulun tai vuorattu erityinen halvempaa vedenpitävä PVC-kalvo. Vedenpitävä vuori raidat päällekkäin viereisen kaista. Film kiinnitä leveä nauha.
 • Lisäksi vaneri on leikattu siten, että laskenta levyjen väliin ja seinät on aukko, joka on vähintään 1 cm. Liikuntasauman tarvitaan lattiaan käytön aikana ei vspuchilis. Kuilu lopussa asennuksen voi kattaa sokkeli.

Kuvassa - asennuslevyn vaarna

 • Stela vaneri betonilattioissa jotta levyyn yhden rivin sijaitsee hieman siirtymä suhteessa toiseen useita levyjä.
 • Kiinnittäminen vaneri betonilattiaan tekemässä Ankkurit. Poraa reiät tappien ja välittömästi poraa hien hatun. Tulpat on etäisyydellä 15-20 cm: n päässä toisistaan.

Ensi- asennuksen jälkeen lattia voidaan oshlifovat

 • Kun koottuna vaneri syventäminen päineen suositeltavaa täyttää kitti puun.

Miten voit varmistaa loppuun betonilattia vaneri ei ole niin vaikeaa. Samalla hinta riippumaton suorituskyky tämän työn huomattavasti alhaisemmat ammattimaisiin asentajat. Hyödyllisempiä ja informatiivinen tietoa löydät katsomassa video tässä artikkelissa.

Vielä kysyttävää? Kysy heiltä ryhmämme VKontakte

Julkaista tietoa sivustosta ilman lupaa on kielletty.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin