vanadiinia Harkko

BDO.OJES.RU

* Edellytykset tuotannon harkot:

on keräysaste 14 (Student 4).

tehdä työtä Puhtaan veden kokeiluja

in Plabiani vuonna Hidele.

** metalliseos - tuloksena lämmitin 5 kpl. yksi

materiaali ja 5 toinen.

* Edellytykset tuotannon harkot puhdasta:

on keräysaste 29 (Professional 9).

on valmistus taso 34 (Expert 4).

Rakastavat tehdä työtä mineraalit

in Batuduna vuonna Keplane.

** Näiden metallien tarvitaan yksi liuotin.

Karkea kivi.

Se voi poimia vain merkki,

malmin louhinta.

käsitelty kivi - tulos

hionta 5 Raakakivet.

vanadiinia Harkko

tai muu esto / palomuuri. On tärkeää)

Bannerit ole ostamassa, niin olemme olemassa vain kiitos mainonta google

Ole hyvä ja poista mainosten esto tukea tietokantaan!

Puhdasta vettä kokeissa Plabiani vuonna Hidele.

Metalli Vanadiini: hinta, ominaisuudet ja sovellukset

Metalli hopea - valkoinen väri, joka silloin, kun kuumennetaan 300 Celsius-astetta on altis kyllästymisen erilaiset kaasut, esim., happea tai typpeä, vanadiinia puhelu. Metalli vanadiinia ja hinta 1 kg romun tänään on alueella muutamasta kymmenestä tuhansia dollareita - on kemiallinen alkuaine, joka tapahtuu jaksollisen sijalle 23. Se sijaitsee titaani ja kromi.

Vanadiinia - tulenkestävästä metallista, sulamislämpötila 1735 ° C. Hän on usein löytyy maankuoren, joidenkin arvioiden mukaan, joiden tilavuus on enintään 0,005% maankuoren. Se voidaan nähdä osana yli viisikymmentä kivennäisaineita. Tarpeisiin talouden tuottaa vuosittain 10000 tonnia metallia.

Muuten, asiantuntijat uskovat Mining kannattavan tuotannon malmi sisältävät yli 0,1% vanadiinia.

Rooli vanadiinin alan on vaikea yliarvioida. Lisäksi jos katsomme dynamiikka tuotanto tätä materiaalia, on selvää, että vuotuinen kasvu on 1,5%. Keskeisiä toimijoita seuraavissa maissa voidaan kutsua tässä osassa markkinoilla:

Muissa maissa osuus on vain muutama prosentti koko maailman, kun taas "Podnebesnaya9raquo; Se hallitsee yli kolmasosaa markkinoista. Joidenkin asiantuntijoiden mukaan - jopa 36%.

On huomattava myös, että kasvua laukaisi lisääntyminen kulutuksen määrän vanadiinia ja sen johdannaisten metalliteollisuudessa. Jälleen - Kiinan vetämänä. Tilanne ei voi auttaa, mutta eivät heijasta hintatason metalli- ja sen yhdisteet.

Hinta syyskuun 2017 kg vanadiinia on 16 dollaria tai 900 ruplaa.

Puhutaan hinta tämä tuote tulisi ymmärtää, että markkinat Venäjän federaation edustaa useita kohteita tuotteita sisältävät vanadiinia. Ne ovat:

Samalla markkinoille Venäjän toimii aktiivisesti useita yrityksiä, joista suurin osa sijaitsee Moskovassa. Riippuen tuotteen on merkittävästi erilainen hinta.

Siten esimerkiksi VNPL-1 (kaista) saavuttaa arvon Moskovassa 2026 dollaria, ja XIP - 1 (bar) 211.

Tämä hintataso johtuu ensisijaisesti monimutkaisuuden kulutuksen ja loppukysynnän kuluttajilta.

Vanadiinitriase- teollisuudessa

Aluksi, vanadiinia käytetään tuottamaan lasimaalauksia, keramiikka ja maalit. Yhdisteitä, saatu vanadiini saatiin ainutlaatuinen sininen tai vihreä lasi. Että kun posliini ja keraaminen lasitus saatiin kultainen peräisin yhdisteistä saatu vanadiinia.

Vanadiumoksiditri, on ollut merkittävä läpimurto kehon kudoksen värjäys, valmistettu puuvillasta ja silkistä.

Ensimmäisen maailmansodan johti elpymistä kiinnostus vanadiinin, erityisesti rikkihappoa, joka on valmistettu käyttämällä tätä metallia. Se on happo valmiste, vanadiinia käytettiin korvikkeena platinaa, jota käytetään katalyyttinä.

Toisin kuin kemianteollisuudessa, annostelee vanadiinia johdannaiset, rauta- ja terästeollisuudessa käyttää sitä sen puhtaassa muodossa. Asia on, että tämä metalli käytetään seosaineena.

Onnettomuuden jälkeen, joka tapahtui kilpailussa, moottori siru putosi käsiin Henry Ford - vanhempi, joka kutsui hänet satunnaisia ​​kovuus, sitkeys ja keveys. Jälkeen testien, kävi selväksi, että moottori on tehty teräksestä, vanadiinia epäpuhtautta.

Suoritetut tutkimukset Ford Company, tuotti terässeokset ominaista pieni paino, korkea lujuus. Tämän seurauksena auton mutta parantuneet ajo-ominaisuudet, jäykkyys ja rakenteellisen lujuuden. Muuten, sen jälkeen, Henry Ford, ja lausui lauseen annettu edellä.

Samoihin aikoihin, insinöörejä eri maat ovat käyttäneet vanadiinin teräs haarniska, asetuottajamaiden arkut perustettu, mukaan lukien aseet ja konekiväärit.

Voidaan todeta, että tuotantoa varten sotilaskypärät aikana ensimmäisen maailmansodan, käytetään piitä ja nikkeliä lisäaineita, mutta vain käyttämällä vanadiinin lisäaineiden saa aikaan toivottuja tuloksia. Siten, vanadiinin pitoisuus teräksen oli vain 0,2%. On huomattava, että käyttää tätä metallia on mahdollisuus vähentää painoa ja tuotteiden hinta on sotilaallinen. Valmistus teräksen lisäämällä vanadiinin ja kromin osilla on suuri väsymislujuus, saa nostaa vapautumista lentokoneiden moottoreihin, torpedot, panssariammuksissa ammukset jne. Muuten, kun kyseinen terästen johti alempiin hintoihin lopputuotteiden.

Jotkin käytön vanadiinia

Asiantuntijat tietävät, että käyttämällä useita tekijöitä muuttaa teräksen ominaisuuksia. Esimerkiksi, se takaa hyvän karkaistavuuden molybdeeni, nikkeli viskositeetti lisääntyy. Mutta siitä huolimatta, mikä vaikutus voi olla yksi tai toisella lisäainetta voidaan määrittää ei aina. Samaan aikaan vastaus kysymykseen miksi vanadiinia on hyvä vaikutus teräksen pinnalla.

Kaikki aineksen metallin ominaisuuksiin. Prosessissa valmistamiseksi terässulatteesta aktiivisesti absorboi eri kaasuja. Kuten jäähdytys, mikroskooppisia kuplia syntyy teräksen harkon. Kanssa jatkokäsittelyä, kuten terästä, se muuttaa muotoaan ja lujuus tulee erilaisia. Käyttöönoton jälkeen vanadiini sulaan, se reagoi läpäisseen kaasuja, ja tämä puolestaan ​​johtaa kuonan muodostuminen, jotka kelluvat ja poistetaan sulatusprosessiin. Vanadiinia jäljellä teräksen ja muodostaa kovan tulenkestävä yhdiste, jota kutsutaan karbideja. Ne estävät sellaisten suuren kiteitä. Jäähdytyksen jälkeen saatu hienoraeterästä, jolla on suuri kovuus ja muokattavuus.

Vanadiinin läsnä ollessa teräksen avulla se voi säilyttää ominaisuudet korkeissa lämpötiloissa, joita esiintyy prosessoinnin aikana, kuten kääntämällä tai hiomalla.

Lisäksi, vanadiini lisäaineita takaa läsnä hienokiteistä materiaalin rakenteesta.

Lisää ominaisuus, joka esiintyy teräksen saatu vanadiinia lisäykset - kulutuskestävyys.

Siten, sylinterit käyttää dieselmoottoreissa ja valmistettu laatu hiiliterästä, ajon jälkeen tuhat tuntia menettää jopa 0,4 mm: n seinämän paksuus, kun taas, koska ne on muodostettu vanadiiniteräs yhteensä 0, 1 mm. Tämä ei vain lisää moottorin käyttöikää, mutta myös vähentää käyttökustannuksia.

Muuten, vanadiinia käytetään paitsi aloittanut. Sitä käytetään tuotannossa alumiiniseosta kutsutaan Babylen. Sitä käytetään koneen valmistuksen merivesi toimivat vaikutuksen alaisena.

Vanadiinia käytetään valmistuksessa laboratoriolasitavaraa, työkalu teräkset. Jopa laadukkaita puhaltimia ei voi tehdä ilman häntä.

Edellä esitetyn perusteella, voimme sanoa seuraavaa - ja vanadiiniyhdisteiden käyttöä ei voi vain parantaa eri materiaalien ominaisuuksista, mutta myös vähentää niiden suorituskyvyn ominaisuuksia.

Vanadiinia ihmiskehossa

Se on täydellinen ja kehomme ilman tätä elementtiä. Erityisesti vanadiinin vaikuttaa seuraavasti:

  • hidastaa ikääntymistä;
  • lisää aineenvaihduntaa;
  • hidastaa tuotantoa kolesteroli;
  • myönteinen vaikutus keskushermostoon, ruoansulatuskanavan jne.;
  • Se vakauttaa verenkiertoa lukien alentaa verenpainetta.

On huomattava, että pieni osa sen positiivinen vaikutus vanadiinin ihmiskehoon. Siksi tämä tekijä, ja sen johdannaiset ovat osa eri lääkkeitä ja vitamiineja, joita voi ostaa monissa apteekeissa maata, mukaan lukien Moskova.

Tuotanto vanadiinia, toimitettaessa

Monimutkaisuutta prosessin ja aikaa vievää valmistus eri vanadiinia ja niistä. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että vanadiinin malmin rakenne on monimutkainen ja alhainen halutun uraania. Siksi perinteisten malmin rikastuksen menetelmiä ei ole mahdollista.

Tämän seurauksena monivaiheisen rikastaminen menetelmät, toisin sanoen, ensin välituoteyhdisteitä, esim., Vanadaatin (vanadiinipentoksidi), joka puolestaan ​​on käsitelty valmiiksi tuotteeksi tai ferrovanadiinia.

On huomattava, että on olemassa monia vaihtoehtoja laajentamiseen välituotteiden ja jotkut niistä ovat yleensä hankalia. Kaikki tämä voi vaikuttaa hintaan lopputuotteen.

Markkinoilla löytyy tarjouksia tarjontaa seuraavista tuotteista vanadiinin:

Ostaa tiettyjen tuotteiden voidaan erikoistuneet yritykset sijaitsevat kuten Moskovassa.

Dynamics alumiinia viime vuonna hinnat. Nykyinen kustannuksia 1 kg romua.

GOST metalliseos on seos, volframikarbidin rakeita ja koboltti.

Yksi harvinaisimmista metalleista maapallolla, ja sijoitusta jalometallien siirtyy vieressä olevasta luettelosta kultaa ja platinaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin