Valokuva- Katuvalaistukseen

Valoanturin (valosähköinen) Katuvalaistukseen

Omistajat yksityiskodeista slummissa ovat huolissaan siitä, miten tehdä hämärässä hämärässä ja pois aamunkoitteessa häneen. Tästä on kaksi laitetta - valo- ja astrotaymer. Ensimmäinen laite on yksinkertainen ja halpa, ja toinen - vaikeampaa ja kalliimpaa. Lisätietoja puhua valoveräjän katuvalaistukseen.

Tämä laite on monta nimeä. Yleisin - valoverhoksi, mutta kutsutaan myös valokenno valoanturin ja hämärä valokennon fotosensor, hämärässä tai svetokontroliruyuschy kytkin, valon anturi, tai päivän ja yön. Yleensä paljon nimiä, mutta ydin pysyy samana - laitteen avulla voit automaattisesti päälle valot iltahämärässä ja pois aamunkoitteessa.

aurinkosähkö järjestelmä katuvalaistuksen päälle photoresisto

Toiminta perustuu kykyyn joitakin osia muuttaa niiden parametrit, kun se altistetaan auringonvalolle. Yleisimmin käytetty valovas-, valotransistoreiden ja valodiodien. Illalla, ja lasku valaistus parametrit valoherkkä solut alkavat muuttua. Kun muutoksia tehdään tietyn arvon, rele ovat kiinni, energiaa liitäntäteho. Aamunkoitteessa muutokset päinvastaisessa suunnassa, koskettimet avautuvat, valo sammuu.

Ensimmäinen jännite on valittu, joka käyttää valoanturin 220 V tai 12 V. seuraava parametri - suojausluokan. Koska laite on asennettu ulkona, on oltava vähintään IP44 (luvut voivat olla enemmän, vähemmän - toivottava). Tämä tarkoittaa sitä, että laitteen sisällä ei pääse esineitä suurempi kuin 1 mm, ja että vesisuihku ei pelkää häntä. Toinen asia, sinun pitäisi kiinnittää huomiota - lämpötilasta toimintatilan. Etsiä näitä vaihtoehtoja, jotka menevät päällekkäin varastossa keskiarvot omalla alueella sekä positiivisia ja pakkasella.

Maku malli valokennoja myös valta lamput kytketään se (antoteho) ja kuormitusvirta. On tietenkin voi "vetää" kuormaa hieman, mutta se voi olla ongelma. Joten se on parempi ottaa vaikka joidenkin rahastoon. He olivat pakollisia parametrit olisi valittava valosulun katuvalaistukseen. On olemassa muutamia enemmän.

Esimerkki valosulun ominaisuudet streetlights

Joissakin malleissa on mahdollista säätää tummuuden - tehdä valoanturin on enemmän tai vähemmän herkkä. Vähennä herkkyyttä seisoo lumisateessa. Tällöin heijastuneen lunta voidaan tulkita kynnyksellä. Tämän seurauksena valo syttyy, sitten pois. Tällainen ajatus on todennäköisesti nauttia.

Kiinnitä huomiota rajat herkkyyden säätö. Ne voivat olla enemmän tai vähemmän. Esimerkiksi valosähköisen AWZ-30 tuotettu Valko-Venäjä tämän parametrin - 2-100 Luke, on valokenno P02 korkeuden säätö 10-100 Luke.

Reitin viiveen. Mikä on viive? Poistaa virhekytkennän / valo katkoksia. Esimerkiksi yöhön valokennoja osui ohi ajavan auton ajovalot. Jos matka viive on pieni, valo on sammutettu. Jos se riittää - vaikka se olisi 5-10 sekuntia, niin se ei tapahdu.

Toimiakseen oikein, on tärkeää valita valosähköinen sen sijainti oikein. Useat tekijät on otettava huomioon:

 • Sen pitäisi pudota auringonvalo, mikä tarkoittaa, että se on auki.
 • Lähin keinovalonlähteet (ikkunat, valaisimet, valot, jne.) Olisi pidettävä niin pitkälle kuin mahdollista.
 • Ei ole toivottavaa, että se sai ajovalot.
 • On suositeltavaa sijoittaa se ei ole kovin suuri - Helppo huoltaa (on tarpeen ajoittain pyyhkimällä pinta pölystä ja harjaa lumen).

Voit valoherkkiä koneet toimimaan kunnolla, on tarpeen valita oikea sijainti

Kuten voitte nähdä automaattisen valaistus yritys kadulla valita paikka asentaa valoeste - ei ole helppo tehtävä. Joskus sinun täytyy siirtää sitä muutaman kerran, kunnes löytää hyväksyttävä asentoon. Usein jos valoanturia käytetään päälle valot napa, yrittää sijoittaa valoveräjän siellä. Tämä ei välttämättä ole kovin epämiellyttävä - puhdistaa pölyt tai lumi melko usein ja aina saada napa ei ole kovin hauskaa. Erittäin kevyt este voidaan sijoittaa seinälle talon, esimerkiksi niinkuin valo kiinni virtajohdon. Tämä on kätevin vaihtoehto.

Järjestelmä valokennoja yhteys Katuvalaistukseen on yksinkertainen: syöttölaitteen käynnistysvaiheessa ja nolla vaihe lähtö syötetään kuormaan (lamput), joka on nolla (negatiivinen) kuormaan tuleva kone tai linja.

Ajo valosähköiset yhteys valaistus (lamppu)

Jos teet kaiken sääntöjä johdotus on tehtävä risteyksessä (kytkentäkotelo). Valitse sinetöity malli sijainti kadun, kiinnitä aina saatavilla. Miten yhdistää valoa este valaistus kadulla, tässä tapauksessa - alla olevasta kaaviosta.

Yhdistävät valoanturin kautta kytkentärasian

Jos päälle / pois päältä on oltava tehokas valaisin on napa, joka muotoilu on kuristin, on parempi lisätä käynnistyspiirillä (kontaktori). Se on suunniteltu usein päälle- ja pois tavallisesti suorittaa syöksyvirrat.

Scheme Anturi kytketään yötä päivää käynnistin

Jos valo voidaan sytyttää ainoastaan ​​henkilön sijainti (at ulkona wc portilla), valosähkötunnistinta lisätään liikettä. Tässä yhteydessä on parasta laittaa valoherkkä kytkin, ja sen jälkeen häntä - liikeanturin. Tässä järjestelyssä, liiketunnistin toimii vain pimeässä.

Johdotus liiketunnistimen valoreleet

Kuten näette, yksinkertainen järjestelmä, on mahdollista selviytyä omin käsin.

ominaisuudet johdotus

Valokuva- tahansa valmistajan on kolme johdinta. Yksi heistä - punainen, toinen - Sininen (voi olla tummanvihreä) ja kolmas voi olla mikä tahansa väri, mutta yleensä musta tai ruskea. Kun laite on kytketty kannattaa muistaa:

 • punainen kaapeli menee aina lamppu:
 • sininen (vihreä) on kytketty nollaan (neutraali) päässä virtajohto;
 • musta tai ruskea tarjoillaan vaiheessa.

Jos tarkastellaan kaikkia edellä mainittuja järjestelmiä, näet, että ne on laadittu noudattaen näitä sääntöjä. Kaikki, ei enää vaikeuksia. Joten johtimien (älä unohda, että nollajohdin on myös kytketty lamppu) saat toimiva piiri.

Kuinka perustaa valosulun katuvalaistukseen

Määrittää valaistusanturin on välttämätöntä asennuksen jälkeen ja yhteyden verkkoon. Säädä liipaisuehtojen pohjassa on pieni muovinen levysoitin. Pyörimistään, ja herkkyys asetetaan.

Paikantaa vastaava elin säädin - se säätää herkkyyden valosulku

Hieman suurempi kehon on nuolet, jotka ilmoitetaan, mihin suuntaan kääntyä lisätä tai vähentää herkkyyttä valopuomin (vlevo- vähentää, oikeus - klikkaa suuremmaksi).

Aloittaa pienin herkkyys paljastaa - survotaan ohjaus äärimmilleen oikealle. Illalla, kun valaistus on sellainen, että päätät, että olet sytyttää valoa, aloita viritys. On tarpeen sujuvasti pyörittää nuppia vasemmalle niin kauan kuin valo syttyy. Tällä voimme olettaa, että valo- asetus Katuvalaistukseen yli.

Tähtitieteellinen ajastin (astrotaymer) - on toinen tapa automatisoida katuvalaistuksen. Sen toimintaperiaate on erilainen valo este, mutta hänkin syttyy valo illalla ja sammuttaa sen aamulla. valonohjaus kadulla tapahtuu ajan myötä. Tämä laite liitetään tietoja siitä, mihin aikaan tulee pimeää / Dawn kullakin alueella kaikkina vuodenaikoina / päivä. Kun muuttaa GPS Koordinaatit syötetään astrotaymera asennuksen näytteillä päivämäärän ja kellonajan. Ohjelman mukaan säädettyjen laitteen vauhtiin.

Astrotaymer - toinen tapa automatisoida valo tontti

Helpompi se?

 • Se ei riipu säästä. Kun kyseessä on asennus aurinkosähkö suurella todennäköisyydellä vääriä positiivisia - pilvisellä säällä valo voidaan sytyttää alkuillasta. Roiskeet valokennoja se voi sammuttaa valon keskellä yötä.
 • Astrotaymer voi asentaa talossa paneelissa, missä tahansa. Hän ei tarvitse valoa.
 • On mahdollista siirtää päälle / pois päältä aika 120-240 minuuttia (riippuen mallista) suhteen ennalta määrätyn ajan. Eli voit asettaa aikaan kuin tunnet olosi mukavaksi.

Haitta - korkea hinta. Joka tapauksessa malleja, jotka ovat kaupan verkoston, ovat varsin kunnioitettavia rahaa. Mutta voit ostaa Kiinassa ovat paljon halvempia, mutta miten se toimii - kysymykseen.

Miten valita valosulun katuvalaistuksen: valintaperusteet ja vihjeitä

Ihminen on aina pyrkinyt helpottamaan työtään - keksi pyörää, joka saa hänet kuljettaa raskaita kuormia ilman vaikeuksia, niin auton kykenee liikkumaan sitä tilaa melko pitkiä matkoja, pesukone, Samopromyvayuschiesya ja kehrätty asioita. Se tuli jo ennen valon kadulla alkoi päälle ja pois kuin taikaiskusta - illansuussa, lamput, ja auringonnousun - sammunut. Tämä johtuu valosulun Katuvalaistukseen tai, kuten sitä kutsutaan - hämäräkytkimen.

Toiminta periaate aurinkosähkö ↑

Toimintaperiaate valosähköisten perustuu kuva-anturi, joka tarkkailee valaistuksen taso, kadulla. Tämä anturi voi olla kauko-, joka sijaitsee kytkimen ulkopuolelle kotelon, ja sisäänrakennettu (ja valokenno asennetaan suoraan vaihde). Kauko-valo este on välttämättä oltava kestävä kotelo suojan parantamista ympäristövaikutuksia vastaan ​​ja tiiviys.

Valokuva- ja myös ominaisuus potentiometri, jonka avulla voit tarkasti määrittää kynnystä sytyttäminen ja sammuttaminen. Ja niin koko järjestelmä on erinomaisen suojan vääriä positiivisia (vielä on kiusaajat Venäjällä), valopuomin työnnetään erikoislaitteita mahdollisilta häiriöitä. Laitteiden laatu, joilla on kaikki todistukset laukeaa vain siinä tapauksessa, että sen jälkeen kun tilojen esiintymistä paljaan päällikön vie jonkin aikaa.

Pyynnön pannaan välillä valokennoja herkkyys valolle, mikä on sopivin sen edellytysten majoitusta. Esimerkiksi jos valoeste asennetaan kuistilla talon ja se on kesä, valikoimaansa väliintulo eroaa rele, joka on saatavilla autotallissa tai muussa huoneessa. Että on, laite voidaan ohjelmoida perusteella valon intensiteetin.

Kotelo lähes kaikki integroitu optinen kytkin, joka mahdollistaa käsin kytkeä päälle ja pois laitteesta, jolloin sillä on pieni "breather". Joissakin malleissa, muun muassa varustettu ajastin, joka kytkee rele pois tietyissä (ohjelmoitu) kerta, kun laitteet eivät toimineet turhaan.

Järjestelmän toimiva laite ↑

Kuvio esittää kaaviota valosulun Katuvalaistukseen, joka reagoi valon voimakkuuden muutosten. Kun anturia käytetään LED, toimii samalla periaatteella kuin aurinkokenno.

LED (tässä tapauksessa HL1) - tämä on solu, joka tuottaa jännitteen verrannollinen valon intensiteetti tapaus kiteen. Kaaviossa on myös lähde vakiojännitteellä R1-R2, jotka voidaan säätää herkkyyden valopuomin, koska eri LED eri herkkyys.

Vastuksen R2 ohjaa alkuperäisen jännitteen VT1, summatun kanssa tuottaman jännitteen HL1. Se on tämä elementti voit säätää kynnyksen valon sytyttäminen este.

Tyypit valopuomin katuvalaistukseen ↑

Sovelluksesta riippuen ja erityisiä valosähköisen tulevat eri muodoissa:

 • valoeste valokenno kotelon
 • valoeste valokenno kotelon sisällä ja ajastin
 • valokennoja säädettävä kynnysarvo
 • valoeste ulkoisten valokennon.

Laitteet, joissa on valokenno kotelon ↑

Tämäntyyppinen katuvalot este voit kytkeä valoa hämärässä ja pois auringon noustessa sitä ilman ihmisen puuttumista. Kotelossa yksikkö, vaikka se on läpinäkyvä, suojaa solun haitallisilta ympäristön vaikutuksilta.

Koska sisäinen ajastin ja valokenno ↑

Tämä valokenno Katuvalaistukseen lisäksi edellä esitettyjä etuja, on toinen selvä etu - kyky hallita kirkkautta riippuen vuorokaudenajasta. Avulla Tällä laitteella voi asettaa resoluutio valoeste työtä. Laite sisällytetään sallitun ajan, kun valo on alle arvon, joka on asetettu. Jos valoa on yli ennalta määrätyn arvon, tuotanto on pois päältä. Myös, se kytkeytyy pois päältä, ja jos ajastin ei ole sallitulla aikana.

Ajastimet puolestaan ​​ovat myös erilaiset. Jotkut laitteet on varustettu Päiväajastin, toiset - viikoittain ja jopa vuosittain, ja viimeisen releen sallittu työaika voidaan asettaa jokaiselle päivä on erilainen, tai suunnata sitä useita päiviä kerralla, kuten viikonloppuisin.

Rele säädettävä laukaisun kynnys ↑

Tämän tyyppinen rele on sama toimintaperiaate kuin kahden edellisen, mutta alapuolen tapauksessa se on pieni "kahva", joka säätelee pyörimistä kynnysarvon, jonka ylittyessä valokenno. Jos nuppia käännetään suuntaan plus, valaisin kytkeytyy pienelläkin sähkökatkos, esimerkiksi myrskyn aikana, tai kun se on samea. Jos me käännä sitä suuntaan miinus, laite toimii vain, kun on pimeää.

Siten tämä laite voit ohjata releitä, riippuen vuodenajasta ja sääolosuhteista ominaisia ​​tietylle paikkakunnalle.

Laitteen kauko valokennon ↑

Tällainen laite mahdollistaa sijoittaa valokenno erillään tärkein releyksikkö. Suurin ensimmäisen etäisyyden päässä toisesta pääsee 100-150 metriä. Itse laite on asennettu vaihde.

Ensinnäkin ohjaavat omien tarpeiden ja kykyjen sekä perusteella olosuhteet, jossa asut. Niinpä rele säädettävällä havahtumistaso - ihanteellinen esikaupunkialueilla sekä usean asunnon rakennuksissa. Tämä laite mahdollistaa huomattavia säästöjä maksamisesta laskujesi sähköä, koska on mahdollista säätäväsi riippuen vuodenajasta.

Rele, jossa on sisäänrakennettu valokenno kehon hyvin niin, että se on helppo asentaa, ja tämä tapahtuma ei välttämättä latauksen sähkömiehet - selviytyä työ voi lähes kaikki. Mutta laite, jossa ulkoisen valon anturi vaatii taitoa ja tietty taitoa, mutta se on täydellinen suurten teollisuuslaitosten, varastoissa, ja muita vastaavia toimielimiä.

Rele ajastimella, vaikka, ja on kalliimpaa, se myös merkittävästi säästää laskuja, koska se voidaan ohjelmoida tarpeidesi ja vaatimukset - laite toimii vain haluat, ei silloin, kun hän haluaa auringon ja kuun. Se ei vain sisällytetä tuolloin antama teitä, vaan myös toimimaan haluamasi tila.

Valokuva- - on monipuolinen laite, joka vapauttaa kädet ja ajatuksia. Hän kytkeytyy päälle ja pois päältä valot, reagoida muutoksiin valotasoa, hoidat turvallisuuden. Lisäksi laite voidaan täydentää liiketunnistin, joka välittömästi "ilmoittaa" releen lähentämisestä listalla tai tunkeilija. Tämä pieni yksityiskohta muuttavat kodin linnoitusta, kodikas ja kutsuva.

Valokuva- Katuvalaistukseen - kätevä ja kustannustehokas valvonta valaisimia

Energiansäästöä ei ainoastaan ​​vähennä kustannuksia sen kulutus, mutta myös tarkempi energiankulutusta (hiilen, öljyn ja niin edelleen), ja auttaa myös vähentämään ympäristölle haitallisia päästöjä ja ympäristön suojelu. Asentaminen valokuva- Katuvalaistukseen, omistajalle omakotitalon ja sivusto ei vain voi merkittävästi täydentää perheen budjetin säästöt sähkön resursseja, mutta myös huomattavasti parantaa käyttömukavuutta valon.

Energiansäästöä ei ainoastaan ​​vähennä kustannuksia sen kulutus, mutta myös tarkempi energiankulutusta (hiilen, öljyn ja niin edelleen), ja auttaa myös vähentämään ympäristölle haitallisia päästöjä ja ympäristön suojelu. Asentaminen valokuva- Katuvalaistukseen, omistajalle omakotitalon ja sivusto ei vain voi merkittävästi täydentää perheen budjetin säästöt sähkön resursseja, mutta myös huomattavasti parantaa käyttömukavuutta valon.

1 Tarkoitus ja toimintaperiaate aurinkosähkö

Valokuva- tai monet kutsuvat sitä, valo rele (svetorele) on tarkoitettu asennettavaksi Electrofeeding linja (piiri) valaisimet ja kytkeytyy automaattisesti päälle tai pois päältä riippuen niiden taso luonnonvaloa. Herkkyys näistä laitteista voi olla erilainen ja se määritellään ohjain. Voit saavuttaa mitä svetorele kuuluu katuvalaistuksen, myös pilvisellä säällä ja yöllä saapuminen ensimmäisen hämärä, ja sammuu, kun se on jo varsin kevyt. Tai päinvastoin: lamput syttyy, jos se on lähes näe mitään, ja sammuvat - tuskin daybreak.

Eri valo este katuvalaistuksen kynnys alue on erilainen. Yleisin laitteen asetuksia ulkopuolella 5-50 luksia (LUX) ja 2-100 luksia. Kun valaistus 5 luksia on jo pimeää, mutta kohteita silti tarpeeksi hyvä erottaa. Jos pidämme kiinni ankaruutta sähkön, on parempi ottaa svetorele toinen tyyppi asetuksista ja laita ne 2 luksia, joka vastaa syvä hämärä, kun on noin 10 minuuttia ennen puhkeamista täydellisessä pimeydessä. Samalla säädin lähtevät usein keskiasennossa. Se on yleensä pohjassa yksikkö ja on 2 pistettä "-" ja "+". Kiertämällä nuppi kohti "-" svetorele herkkyys vähenee, ja se toimii suuremmalla tummumista, ja päinvastoin.

Toimintaperiaate on yksinkertainen svetorele. Rakennettu koteloon tai asentaa erikseen haluttuun paikkaan kauko fotosensorin muodostaa ja lähettää ohjaus- piirikortti yksikkö sähköisiä signaaleja. Viimeinen parametri on riippuvainen valon intensiteetti tapaus anturin. Kun signaalinvoimakkuus saavuttaa määrätyn raja-arvoksi, välityslaitteen sulkee tehonsyöttöpiiri valaistuksen. Kun muutetaan vastakkaiseen suuntaan signaalin valoanturin ylitetään toiminta-alueen, valot on jännitteetön. Useimmat svetorele on konfiguroitu siten, että se ei vahingossa pois päältä lyhyellä satunnainen valo (valo alueella, esimerkiksi).

2 muodot ja mahdollisuudet nykyajan foto-

Tavanomaiset yksinkertaiset laitteet on varustettu valokennolla ja se vain kytkeä päälle ja pois valot riippumatta kellonaika ja vain noudattaen vuodenaikojen keston päivänvaloa ja vertailutason kynnys. Mutta on myös monimutkaisempia, yhdistettynä svetorele:

 • Jossa valokenno, yhdistettynä liiketunnistimen - ovat yleisimpiä. Tarjota himmeä valaistus vain silloin, kun liike havaitaan. Päivällä toimintaa fotosensorille lohkojen svetorele.
 • Kun sisäänrakennettu ajastin - sen avulla voit määrittää tietyn aikakytkentä valaistus. Se voidaan konfiguroida siten, että valaisimet toimii vain yöllä tai vain oikeaan aikaan tai pimeässä, mutta tietyssä ajassa.
 • Liiketunnistimen kanssa, yhdistettynä valokenno, ja sisäänrakennettu ajastin - esiintyy harvemmin. Varustettu elektronisella tulostaulu ja tarjoavat puitteet kytkentä valaistuksen eri tavoin: vain yöllä; tiettynä aikana; kun liike on havaittu; erilaisina yhdistelminä.
 • Ohjelmointiin toiminnolla - ne voivat asettaa valvonnan kytkentä valaistuksen ohjelman. Esimerkiksi jokaisen kauden talven lamput palavat ennen, mutta vain keskiyöhön asti, ja kesällä - myöhemmin, mutta valo on pidempi.

Valokuva- voi olla ulkoinen suorittamiseen (suljetussa kotelossa) ja sisäinen. Ensimmäisessä tapauksessa se on tarkoitettu asennettavaksi ulkopuolella, ja toinen - asennuksessa kaappiin DIN-kiskoon. Laite voidaan rakentaa koteloon tai kauko-anturi. Ensinnäkin vain kadulla, ja jälkimmäinen, pääsääntöisesti on tarkoitettu vain sisäkäyttöön. Jos svetorele ei ulkokäyttöön, se on varustettu kauko-anturi, joka asennetaan kadulla ja yhteyden sisäisen valvonnan moduulin kaksi johtoa.

3 Kuinka asentaa ja kytkeä valoveräjän

Set svetorele kadulla integroidulla fotosensorin on melko yksinkertainen ja nopea. Tätä tarkoitusta varten, on rakenteeltaan, yleensä on erityinen kiinnike reiät kiinnikkeitä. Sen avulla laite kiinnitetään seinään tai pylvääseen valaisimen. Siten on syytä harkita seuraavia:

 1. Jakeluverkon, johon laite on kytketty, jännite on

220 (toleranssi ± 10%). On myös tarkistettava, mukaisesti asennettu teho suojaus (sulake tai katkaisija), joiden nimellisvirta kuorma kytketään valaistus piiri.

 • Laitetta ei voi asentaa lähelle tulenarkoja materiaaleja, ja kemiallisesti aktiivisia ja haihtuvia väliaineita.
 • Kielletyt svetorele kiinnikealusta ylöspäin.
 • Laite tulisi sijoittaa siten, että se ei häiritse päivittäin luonnollinen valo lankeaa valoilmaisimen, ja valo valo este kytketään päälle lampun kuuluvat hänelle. Ennen svetorele ei pitäisi olla kohteita, jotka swing (esim., Puita tai niiden oksat).
 • Liitä laite valaistus verkko on myös helppoa. Ennen tätä, sinun pitäisi lukea ohjeet siitä. Pakkaukseen ja pakkauksen svetorele aina järjestelmän sen yhteyden, samoin kuin suurin nykyinen kuormitus (enintään 10 A kuuluvat laitteet). Se ei voi ylittää yhteys on erittäin voimakas laitteiden tai liiallisen määränsä. Ennen ostamista svetorele, sinun täytyy laskea koko arvioitu kuormitus kalusteet kytketty siihen - jakaa koko watteina viimein verkkojännitteen (220 V). Pitäisi hankkia laitteen, jossa on 20%: n marginaalilla.

  Kun kuorma on erittäin suuri, se on lisäksi käytetään kolmivaiheisen magneettinen käynnistin halutun tehon.

  Se on liitetty valaistuksen verkon kaavio sijasta valopuomin, joka puolestaan ​​on kytketty ei valaisimien ja kiertämällä käynnistin. Laite sisältää käynnistin, jännitettä 220 V sen kiekon, joka siten sulkee tehonsyöttöpiiri valaistuksen.

  Kohteesta svetorele kotelo sijaitsee 3 johdot, eristystä, joka eroaa väriltään, joka vastaa tyyppiä yhteys ulkoiseen piiriin:

  • vihreä tai sininen - nolla;
  • musta tai ruskea - vaiheen teho valo- ja kytketään päälle lampun;
  • Punainen - vaihe lampun.

  Making yhteydet kaikkien lankojen tulisi olla kytkentärasia kadun suorituskyky, joka on asennettu seinälle vieressä valopuomin. Johtimet kytkeä pettivät valaistus kaapeli: nolla - nollilla, laite ja lamppu, vaihe - jossa svetorele tarjonta vaihe. Punainen lanka yhdistää laitteen valaisin vaiheeseen.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin