Valokuva häkit koirille

Miten tehdä kotelon koiralle omin käsin

Sekä tarve rakentaa suuren lintuhuone koiralle ja siellä on useita kysymyksiä: tehdä kotona areenalla tai kadulle, mitä materiaaleja on parasta käyttää, miten valita optimaalinen koko rakennusten, jotta eläin se ei ollut tungosta. Lue mitä on otettava huomioon suunniteltaessa ja yksinkertaisia ​​ohjeita ja vaiheet rakentamiseen kaikesta sisustuselementtejä auttaa selviytymään tehtävästä ilman ammattiapua.

Riippuen siitä, missä kotelo tulee sijaitsemaan, jakaa kotimaisille ja näkymät kadulle. Tyyppi, joka sopii lemmikkisi, poimia ominaisuuksiin perustuvaksi telakan, ilmasto, rotu, sukupuoli ja ikä eläimen.

Katu kotien suurille koirille

Ulkoaltaisiin tarjoaa täydellisen Animal House. Tärkeimmät toiminnot suoritetaan kotelon ulkopuolella, leikkikehä koirille:

 • lemmikkieläinten suojaa säältä;
 • rajoitettu alue vapaa-alue;
 • tyydyttävällä tarpeet eläimen omassa;
 • turvallisuus koira.

Suojata lemmikin vettä tai lunta, muista tehdä katos tai kattoon, eivät pelkkiin kopissa. Jos sademäärä on melko runsas ja pitkä, eläin on suojassa, ei rajoitettu yhden neliömetrin. Winter häkkien on oltava isoja koiran jäätyi. Erilaiset lämmitysjärjestelmät käytetään usein.

Ei kaikki omistajat ovat innoissaan ajatuksesta, että koira voisi vapaasti vaeltaa alueella ilman rajoituksia. Suuria kiviä voi olla epämiellyttävä. Lintuhuone ratkaisee tämän ongelman täysin. Pet voi olla sisällä kellon muutaman kävelee alueen ulkopuolella, ja joskus omistajat lukittu koira vain yöllä tai kun odottaa saapumista vieraita talossa.

Yksi tärkeimmistä vaatimuksista, jotka koskevat koira suojaa, - läsnäolo kävelyä. Tämä tilava, ei sekainen markkinapaikka raitista ilmaa, johon eläin on vapaa pääsy. Lintuhuone kantaman ansiosta koira ei istu sisällä koko päivän. Jos on kävely mukavasti kuljettaa koiran koulutus lemmikki.

Koirat - lemmikit. He tarvitsevat kennel ja alueelle, että ne ovat luotettavia ja vartija. Tilava lintuhuone se solu ei koeta suuri koira, pet varsin mukava, mutta vain sillä edellytyksellä sääntöjä rakentamisen.

Rakentamisen kotelot suurille koirille käyttävät yleensä puusta tai metallista. Nämä materiaalit ovat riittävän vahvoja kestämään aikuisen eläimen lisäksi sovelletaan toimintasäännöt tämän areenan kestää pitkään.

Lintuhuone koiran talo on, jos:

 • on lemmikkisi pentuja ilmaantunut;
 • Se asuu asunnossa huoneessa koiraroduista;
 • talossa oli muitakin eläimiä tai pieniä lapsia.

Penikka narttu tarvitsee yksinäinen paikka, jossa se on varma turvallisuudesta niiden jälkeläisiä. Tämä paikka voi olla huoneen lintuhuone. Lisäksi hieman kasvanut pennut ovat hyvin aktiivisia ja usein peli repimistä, raapimista ja kalvaa kaikkea sitä tulee omalla tavallaan. Ennen pennut annetaan uusille omistajille, on järkevää pitää ne areenalla.

Usein asuntoja löytyy häkit pienille koirille. Elävät niin "talon", eläin tottuu ruokaa, paikka wc, sänky on aina samassa paikassa. Kun tapana kehittyä koira ei jätä jälkiä eri kulmissa huoneen, ja tottua menettelyä.

Jos lemmikkikoira luulee päällikön talon, jossa ulkonäkö toisen koiran tai esimerkiksi, kissa, eläin voi alkaa olla mustasukkainen, hermostunut ja protesti. Sama pätee perheitä, joissa lapsi syntyi - joskus nelijalkaiset asiakas ei heti vastata asianmukaisesti. Suojella uusia vuokralaisia ​​ja auttavat eläimen sopeutua uusiin olosuhteisiin, on suositeltavaa varustaa kotelon koira talossa.

Yksinkertainen lintuhuone koira näyttää aidat, joka voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen, ja tarvittaessa - siirtää tai koota. Tällä areenalla on mukava pentuja, jotka eivät voi saada pois tai hypätä aidan yli. Vaikka heidän äitinsä on vapaasti tulla tai poistua areenalle.

Lintuhuone-solu rajoittaa tilaa eläin, ei vain sivuilta, mutta myös ylhäältä. Tällaisesta koira aita on mahdotonta pelastautua itse. Niitä käytetään lyhytaikaiseen ylläpitoväliaine rodun tai pysyvää oleskelulupaa pienet lemmikkieläimet.

Lintuhuone asunnossa on valmistettu pääasiassa puusta, metallista tai muovista. Suunnittelu ja koko ovat erilaiset, mutta täytyy olla paikka syöminen ja juominen. Pienet koirat ja pennut tarvitsevat lokeron kotelon sisällä.

Mitat häkkien - vaatimusten ja laskelmat

Omiin käsiinsä rakentaa kotelo koirille, valmistella piirustuksen mitat. Niin se on helpompi määrittää oikea määrä rakennusmateriaaleja. Mitat valitaan yleisesti hyväksyttyjen standardien kehittämä kokeneet koirankasvattajien. Sinun on myös keskittyä rodun lemmikin, joista jotkut vaativat yksilöllistä lähestymistapaa.

Mitat kotelot riippuu koiran koosta, rotunsa, eläinten lukumäärä sekä asuu samalla alueella. Tietenkin, kotelo pienille koirille voi olla paljon pienempi alue verrattuna rakentamisen suuri rodun edustaja. Esimerkillinen standardit että on toivottavaa noudattaa:

 • koirat pitempi kuin 65 cm olkapään - häkin pinta-alasta vähintään 10 m 2;
 • 50-65 cm olkapään - alueen 8 m 2;
 • kasvu alle 50 cm - 6 m 2.

Lintuhuone useita koiria tai äitien pentuja olisi tilava. Kaksi aikuista mahtuu aidan alue ja puoli kertaa enemmän kuin normi yhden. Voit rakentaa erillisen Booth kunkin eläimen, ja se voidaan rajoittaa yhteen riittävän suuri huone, jossa on riittävästi tilaa kaikille.

Lintuhuone keskimääräinen koiran tulee olla kolme vyöhykettä:

 • talvitie (irtoa tai muita tiloja);
 • avoin osa kävely;
 • osa kävely alle katos.

Puolet kävely olisi asetettava lavalle, toinen - kedolla. Tällä jakelualueella lemmikkiä pystyy kävelemään säällä kuin säällä, jos haluat nauttia auringosta tai suojassa lämpöä tai sade katon alla.

Aluetta laskettaessa rodun mukaan

Mitat valinnassa tulee ottaa huomioon ominaisuudet rodun. Valtava häkit koirille ovat ilo aktiivisia suuria eläimiä, kun taas pieni kiviä alkavat tuntua epämukavalta siellä.

Ulkoaltaisiin varten kääpiö koirille ei voi olla missä he asuvat ympäri vuoden. Nämä kivet eivät talvehtivat ulkona ilmastoon. Tällainen solu voi toimia väliaikaisena kotelon kävely lemmikkisi pihalla ja se voidaan asentaa huoneiston.

Suuret rodut tarvitsevat erityistä lähestymistapaa järjestämisessä kotiin. Vuonna alhainen tai liian pieni eläin häkki on epämiellyttävä ja se voi vaikuttaa heidän terveyteensä ja luonnetta. Mitat Alabai on oltava standardien suurille koirille. Huolehdi korkeudesta aidan. Koira voi hypätä aidan yli 3 metrin korkeuteen.

Erillinen keskustelu ansaitsee lintuhuone huskykoiria. Tämä rotu on ominaista sen toimintaa. Pitää Huskies talossa ei ole suotavaa - se tarvitsee tilaa ja paikka kävelyä. Husky on lisättävä 60 cm säkä keskimäärin. Mutta heille parempi rakentaa aidattu alue suurempi alue - noin 10-15 ruutua. Suorakulmion sivusuhde on 2: 3 pidetään paras yksi aidat Husky.

Suosittu pesukarhu lajeja myös haluaa elää takapihalla erityinen paikka. Lintuhuone varten supikoira on oltava vähintään 6 ruutua, suojattu sekä ylhäältä ja alhaalta. On erittäin todennäköistä, että eläin haluaa lähteä häkin ja alkaa kaivaa seinän läheisyyteen. Sinun täytyy olla varma, että lemmikki ei progryzet aidat materiaalia eikä riko sitä.

Making kotelo koira omin käsin

Jotta kotelo koiran kätensä pihalla, sinun täytyy harkita kaikkia yksityiskohtia. Kannattaa aloittaa valintaa, laskentaa ja osto rakennusmateriaaleja. Sitten sinun täytyy huolehtia säätiön perusta, runko, katto ja aita. Ja kun rakentaminen on oltava valmis, sinun täytyy ratkaista ongelma asennuksen syöttölaitteet ja paikkoja wc.

Materiaalien valinta rakentamiseen

Kun olet päättänyt sijainnin ja koon, on aika valita, mitä materiaalia, jotta kotelon koirille. Paikallaan olevalle rakenne on suositeltavaa järjestää ainakin yksi kiinteän seinän (tiili- tai puusta), ja loput - ristikko. Usein, jotta voidaan säästää tilaa ja rakennusmateriaalien kotelo on kiinnitetty talon tai aita.

Latticed seinät voivat olla:

 • verkkokudoksen;
 • metalli tangot;
 • taotut osat;
 • on sinkitty putkia.

Seulaverkkovälineet ei pidetä parhaana vaihtoehtona - eläin voi vahingoittaa hampaita, yrittää leikata aidan. Kuitenkin tämä on halpa materiaali, joka on helppo ja nopea käyttää. Aidan helojen tai putkien on tehtävä lujasti töitä, mutta suunnittelu paljon kestävämpiä ja pitkäikäinen. Muokatut kotelot ovat paitsi käytännöllisiä, mutta myös kauniita. Tällainen rakenne voi olla koristelu sivuston.

Lintuhuone metallin koiran tulee olla oven omistajalle. Tämä tehdään, jotta rehu, juna, kommunikoida eläimiä ja puhdistaa sisäpuolelta koira talossa. Oven tulee vastata isännän kasvu, et voi tulla pedolle vääntynyt. Sinun täytyy huolehtia luotettavien saranat ja pultit ja joskus keksiä ja riippulukko.

Aloita rakentaminen kellarissa alla häkissä käsillään. Voit kaivaa kaivannon ympärille aidan tulevaisuuden ja tehdä nauhat perusta. Joskus on järkevämpi kaivaa kaivoja maahan ja asentamalla tukielementtejä tehdä laituri säätiö näissä pisteissä.

Häkit koirille tiili on hyvin työvoimavaltaista. Tällaiset rakenteet painavat melkoisesti ja vaativat hyvän pohjan. Jos jätämme tämä tekijä, että ensimmäisenä toimintavuonna, maa voi prosest, ja seinä on epämuodostunut, joka uhkaa ulkonäkö halkeamia.

Tiili kotelo koirille - hyvä vaihtoehto, sillä eläin lämpöä, kiitos alhaisen lämmönjohtavuuden rakennusmateriaaleja. Joten seinät eivät pelkää mitään tuulen tai sateen, rakentaminen voidaan kutsua turvasatamia.

Jos olet suunnitellut puukehikossa koira luuranko katetuissa tiloissa, tukea katos ja lattiat, lautoja ja palkkeja. Usein kysymykseen kokonaisvaltaisen lähestymistavan: runko on valmistettu metallista, ja iho - puusta.

Puitteet parempi kotelo on valmistettu teräsputkesta tai kanavan. Hänen suunnitelmansa vaiheessa rakentamisen perusta. Viitearvot ovat vasemmalta kysymyksiä, jotka myöhemmin hitsataan runkoon.

Metallirunko koirille valmistettu verkko järjestelmän mukaisesti:

 1. Perustaa runko metallia.
 2. Vedä ja korjata verkko hitsattu.
 3. Käsiteltiin suojamateriaalia korroosiota vastaan.

Metallikotelo koira ankkurin on kiinnitetty hitsaamalla koneen. Hienonnettu oksia tehdä säleikkö privarivaya harjateräs metallirunkoon kiinnikkeen. Vaihe tangot ei saa olla suurempi kuin 10 cm. Tällöin kehys liitetään tukipilarit saman hitsaamalla.

Toinen vaihtoehto - koiran häkin muotoinen putki. Tässä kaikki tehdään samalla periaatteella, mutta sen sijaan, että raudoituksen käytetty profiloitu putki on pieni halkaisija, esimerkiksi 15 * 15 mm.

Toinen tärkeä näkökohta, joka on päätettävä etukäteen - Mitä lattiat häkissä koira. Käytä näitä tyyppejä:

Betonilattia on lintuhuone - yleisin ja eniten toivottuja terveydelle kotieläinten vaihtoehto. Talvella nämä lattiat ovat hyvin kylmiä ja aiheuttaa koiran sairauksia. Vaihtoehtoiset betoni - asfalttia. Mutta se lämmitetään kesällä ja vaatii erityisiä työkaluja asennukseen.

Lattiat on tehty puusta - paras vaihtoehto. Ne ovat melko lämmin, mutta tulee hoitaa säännöllisesti antiseptistä, muuten puu mätänee nopeasti. Toinen menetelmä laajentaa palvelun levyt - asetetaan puinen maanpinnasta, 20-30 cm.

Valmistamiseksi puinen lattia kädet Valmista riittävästi laudalla paksuus on vähintään 40 mm ja baari poikkileikkaukseltaan suorakulmainen.

 1. Materiaalin käsittelyä varten, jossa on antiseptinen.
 2. Koottu puun runko ja palkit tulevaisuuden lattia.
 3. Aseta lauta runkoon sopivaksi nivelet.
 4. Ruuveilla puu- ja ruuvitaltta kiinnitä Kansi runkoon.
 5. Käsittele lattia lakka tai maali suojaa.

koiran aidan tulisi peittää katos. Katto tarjoaa tarvittavat varjossa kuumina kauden ja suojaa sateelta. Useimmat käyttää yksinkertaista yksisuuntainen kuvio. Ymmärtää, miten tehdä katolle koiran häkkiin, päättää kanssa rakennusmateriaali. Voit tehdä pinnoite:

 • liuskekivi;
 • aaltopahvin;
 • puu- ja terva paperi tai pehmeä laatta;
 • suojakatoksen kankaan.

Pöydältä ja aaltopahvi sijoitetaan samaan periaatteeseen: tee runko puusta, joka puolestaan ​​ommella arkkia kattomateriaalin. Jos käytetään vaihtoehtoja pehmeä päällyste valmistettu ruho täytetyt OSB-levyt ja sitten telat päällystää niiden kattoelementtien tai pehmeä laatta.

Helpoin vaihtoehto - teltta. Kokoavat runko, yleensä metallia. Runkoon vedä erityisesti ommeltu kangas katolle. Tämä teltta on vesitiivis ja luo syvä varjo. Mutta ostaa valmiita ratkaisuja on kallista, ja tehdä itse kaikki eivät vahvuus.

Muotoilu on valmis, mutta anna siellä koira vielä. Nyt sinun täytyy huolehtia hänen ruokavaliostaan. Ennen kuin teet lintu syöttölaite lintuhuone koiralle omin käsin, oppii vaatimukset, joita sovelletaan niihin:

 • syöttölaite on nostettava maanpinnan yläpuolella;
 • Vettä ja ruokaa on oltava eri kulhot ilman tahaton sekoittuminen;
 • syöttölaite lintuhuone olisi ulottuvilla koira ja omistaja;
 • Ihannetapauksessa jos voit kaataa ruokaa ilman mennä sisälle.

Voit korjata aita ympärille ulkoseinään kotelon useiden säiliöiden veden ja ruoan, ja on mahdollista lähestyä asiaa perusteellisesti ja rakentaa erityinen dia-out suunnittelu kätevästi eläimen ja omistaja.

Video: Helppo syöttölaite koiran

Ulkohuussi häkissä koira on yksinkertainen avoin alue. Jos et halua kävellä koiran päivittäin useita kertoja päivässä, on totuttava päivittäinen puhdistus, koska uloste - ei ole vain epämiellyttävä haju, mutta myös lähde infektioita.

Puhdistaa se oli helpompi on häkki kulmassa etu- tai yksi sivuseinistä. Joten kaikki epäpuhtaudet helposti pestä pois letku, ja sitten poistaa. Sisä koirat antavat lokeroon tai vaipan koirille - erityinen sarake pienille tarpeisiin.

Kuten kuuluisa lasten laulu: "Koira puree, koiran vain elämää." Ja että lemmikkisi oli lämmin, kuiva ja mukava milloin tahansa vuoden, ei liian laiska rakentaa mukava ja turvallinen kotelo sitä. Tee mitään virhettä, koira on kiitollinen isäntäänsä.

Tehokkuus on määritetty kasvihuone rakennuskustannuksia, helppokäyttöisyys ja korkea hyötysuhde. Ne, jotka olivat nähneet tarpeeksi valmiin rakennuksia. edelleen

Hyvänä keinona järjestely katon kasvihuoneessa tai kasvihuoneissa säästää kuljettajien monista ongelmista. Joissakin malleissa säädetty. edelleen

Kasvattavat kasveja kasvihuoneissa voi antaa itselleen tuoreita vihanneksia, ja jopa luoda lisää tulonlähde. . edelleen

Jopa parhaissa olosuhteissa, kehittäminen kasvihuonekasvit pysäytetään, kun päivänvalo on hiipumassa. Kokonaisaika. edelleen

Kun kaikki erilaisia ​​kauppoja kasvihuoneet ajatus koottavien koti kasvihuoneen se on edelleen ajankohtainen. Erityisen suosittu tässä. edelleen

Ensi silmäyksellä, organisaatio vuoden kasvihuone maatalous ei poikkea kauden kasvis. Se näyttää olevan melko vakio kasvihuone. edelleen

Kasvaville taimet ja yrttejä puutarhassa riittää rakentaa pienen kasvihuone polykarbonaatista käsillään. Nuo. edelleen

vieläkin ideoita:

in Maaliskuu kertoa kausitöihin tässä kuussa, pitää puutarhan täydellisessä kunnossa

Miten tehdä kotelon koiralle omin käsin: mitat, piirustukset

Kaikki onnellisia omistajat lemmikkiä haluavat usein vierailla maassa on niiden lemmikkieläinten kunnolla venytetty jalkansa. No, jos sinulla on mökki. Parempi vielä, jos asut maalaistalon sopusoinnussa luonnon.

Mutta tässä herää kysymys - miten on rajoittaa koiran päällä ja varustettu laiturissa pihalla. Jos koirasi suuri tai keskikokoinen rotu on sijoitettu pihalla talon ulkopuolella kotelon oman caudatukseen muille.

Lintuhuone suurille koirille on tarpeen, jos:

 • koira on hyvin suuri kooltaan, ja sen sisältö kotona ei ole sallittua. Suurille koirille sisältävät rodut kuten Kaukasian paimenkoira, berninpaimenkoira, Alabai, Saint Bernard, Newfoundlandista mastiffi.
 • joskus se on tarpeen eristää lemmikkiä tuolloin. Esimerkiksi, jos sinulla on vieraita tai sisäpihalla talon rakenteilla.
 • Jos koira - vartija ja elämää pihalla. Aviary on hänen kotiin ja auttavat piiloutua sateelta ja lumelta.

On todella valmis ostamaan kotelon oman koiran erikoisliike tai tehdä tilauksesta. Mutta jos sinulla on halu ja kyky, ja pienin taitoja rakentaja - luotettava ja kaunis kotelo koirille voi tehdä käsillään.

Jossa olisi kotelo koirille

Tärkeintä on, valitse sijainti rakentamista varten kotelon päällä. Sinun ei pitäisi olla häkistä etäältä telakan. On suuri mahdollisuus sääliksi, mitä hän teki, koska koira, joka on eristetty yhteiskunnasta on huolissaan ja haukkuu äänekkäästi.

Koiran häkki on pariton ja lähellä aidan: tässä tapauksessa koira on kiinnostunut ihmisiä mennä. Mutta jos koira on suuri, se voi helposti hypätä aidan, esimerkiksi talvella, valitsemalla pisteen lumikinos tukea. Tämä voi johtaa vaikeuksiin teille molemmille.

Paras paikka häkkiin - etuosa pihalla. Koiran häkki on lähellä portin talon ja kappaleen vieressä. Näin koira voi tarkkailla, mitä ympärillä tapahtuu, mutta se on melko eristää hänen piilopaikkaan.

Varmista, että nelijalkainen ystävä hyvät elinolosuhteet. Rakentamisen jälkeen kotelo - vakava asia, lähestyä sitä pitäisi ottaa erityinen vastuu. tulisi harkita ennen rakentamisen:

 • koirarotu;
 • ikä lemmikkieläinten;
 • koira sukupuoli;
 • spot sijaintialue;
 • tuuli nousi.

Mikä olisi kotelo koirille

Tärkein vaatimus rakentamisen kotelo on seuraava: Muista, että olet rakentamassa talon koiransa, ja hänen pitäisi olla mukava, viihtyisä ja rauhallinen. Koira kennel pitäisi tuntea lämmin ja kuiva. Loppujen lopuksi ei ole vain koira nukkuu tai syö. Hän soittaa myös siellä, lepo, vartiointi alueella.

Koiran pitäisi olla riittävästi tilaa liikkua häkin sisällä, niin:

 • lintuhuone beagle, spanieli, Shiba tai muun median rodun korkeintaan 50 cm säkä, alueen on oltava vähintään kuusi neliömetriä;
 • Lintuhuone Husky tai labradorinnoutaja, samoin kuin muut koirat, joiden säkäkorkeus saavuttaa 65-70 cm, on välttämätöntä rakentaa kotelo-ala on kahdeksan metriä;
 • Lintuhuone Kaukasian tai Keski-Aasian Shepherd Alabai on oltava hyvin korkea: vähintään kymmenen neliömetrin. Edullisesti enemmän.

Kun koko alue päätimme. Entä eläimen sukupuolta? Naisilla ja miehillä vaatimukset ovat täysin erilaiset. tarvitsevalle naiselle äitiys- ja eteinen, joka tulee olemaan lintuhuone. Sen pitäisi olla niin suojassa säältä, koska narttupennut syntyvät ja ne eivät kopissa, ja matkustaa koko alueella niiden pelejä.

UROSTA vaativat suuria ja luotettavia Booth, hän on fyysisesti vahva ja tukeva. Iso ja vahva mies pystyy lyödä lukkoon tai rikkoa häkin, niin se on vahva.

Ominaisuudet rakenteen seinät, lattia ja katto lintuhuone koiralle

Jos kotelo on rakennettu koira, joka tulee aina asua pihalla, on tärkeää suojella sitä luonnoksia ja lukitse viereiset ja takaseinän kotelon. Rakentamiseen näiden seinien on parempi käyttää:

 • kuoret puinen kilpi;
 • paksu Kansi metalli kehyksiä;
 • tiili;
 • valubetonin;
 • karrelle estää.

Avoin seinämä on tarkoitus päin etelään, kaakkoon, lounaaseen. Se on valmistettu metallista tangot.

Portti on valmistettu avulla metallirunko ja rauta sauvat. Miten suljetun kotelon? Muista, on fiksu ja älykäs koira. Monet lukot ovat helposti auki. Ummetus on oltava luotettavia ja olla ulkona.

Tarjoavat koiran lämmin ja kuiva lattia. Paras vaihtoehto lattian - puuta. Lattialankut kestävä ja suojaavat luonnos. Emäs voi olla valmistettu betoni, mutta tässä tapauksessa täytyy olla puuta lattia pohja ilmanvaihto.

Levyt on käsiteltävä erityisillä keinoin suojaamaan hometta ja lahoa, sekä varmistaa, että heillä ei ole solmua ja kynnet, koska koira voi loukkaantua.

Voit tehdä puulattia muodossa kilpi rakenteen. Tällöin sinun on ensin kerätä metallirunkoon profiloitu putki. Sitten se peitelevyä 40 mm paksu.

Asennus lattiaan, kiinnittää huomiota siihen, että hallituksen ei pitäisi roikkua, ja ei pitäisi olla aukkoja niiden välillä. Muuten koira helposti ruokaa kynsiä. Pohja kokoonpanon on aina auki, se estää prosessin rapistua. Maaperän lattian alla on parhaiten vedenpitäväksi avulla materiaalia, kuten kateaineen.

Jotta voidaan luoda tarvittava aukko, on välttämätöntä nostaa lattialle jalustalle, tukee tiilestä.

Katto Ei erityisvaatimuksia, on tärkeää vain suurten katos. Se voidaan tehdä mistä tahansa kattomateriaalina täysin. Esimerkiksi:

Paras on katto, joka ei ainoastaan ​​suojaa koiraasi sateelta, mutta on korkea äänieristys. Kaltevuus katon on tehtävä suuntaan salaojitus. Täten vesi ei kerry lattian alle.

Yleisohje koiranpidon häkissä on läsnäolo paikka kävelyä ja tilava kopissa. Booth ei pitäisi olla suuria, mutta kuitenkin koiran on oltava mukava nukkua hänen levällään ympäri. Kylmällä säällä, koira sen lämpöä pitäisi lämmittää talon sisällä. Saatavuus kävely on myös varmistettava, että koira voi vapauttaa itsensä. Ja myös suorittaa tai vaivataan. Vieressä Booth voi olla eteisessä: henkilökohtaisia ​​asioita koirat voidaan säilyttää sen sisällä. Esimerkiksi lelut, luut, kulhoja. Sekä äitiys pennuille.

Lasketaan kotelon mitat koira

Jos kotelo alue, päätimme, niin entä korkeus? Korkeus kotelo tulisi suunnitella siten, että koira oli vapaa seisomaan takajaloillaan ja ei sattunut samaan katon.

Piirustukset rakentamiseen kotelon koiralle omin käsin

Kun olet päättänyt koosta kotelon piirtonäyttö. Voit tehdä tämän, voit käyttää valmiita hanke tai tehdä sen hänen ajatus. Vedon jälkeen on valmis huolehtimaan rakennusmateriaalien rakentamiseen kotelon.

Tee kotelo suosikkiasi nelijalkainen lemmikki ei ole vaikeaa! Olisi hienoa, jos sinulla on hitsauslaitteita. Voit kuitenkin käyttää tavallista vasaraa.

Rakentamiseen tilat tarvitset:

 • metalli kulma;
 • rauta tanko tai valmiin taottu säleikkö,
 • katoksen materiaaliksi;
 • sillä puupinnat;
 • Kennelit koirille.

Rakentamisen koiran häkin

Piirustus on valmis, aseta häkki ja sen mitat määritellään, rakennusmateriaalit ostettu ja siksi aika siirtyä prosessiin. Rakentaminen pitäisi aloittaa ajamalla yli maahan ympäri kehä tulevaisuuden koiran häkki. Ensimmäinen hitsata vaakasuora poikkipinta-ala. Että hän kiinnittää toisiinsa pystysuoran kulmat. Kun asennus suunnittelu, muista, että sinun täytyy valita paikka portilla. Myös alareunassa hilan leikata. On todennäköistä, että koira on ruokkia vieraita, ja hän voi olla aggressiivinen.

Seuraavaksi jatka rakentamista sukupuolesta. Maansiirtotyöt sitä ei saa jättää siitä syystä, että koira voi helposti tehdä tunnelin pohjaan ja ajaa. Taka- ja sivuseinät täytyy päällystää levyt. Myös, seinä voi olla savi tai muovista. Kuitenkin puu luotettavin ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Nämä seinät on rakennettu tiheän materiaalin välttää luonnoksia ja chill koira.

Asenna seuraavaksi metallitangot tai verkko metallia toisella seiniin. Katto voi vain tehdä kopissa tai ympärillä kehä lemmikki kotelon. Jos resurssit sallivat, koska kaksi puiset seinät, voit käyttää aidan.

Palkit voidaan hitsata aidan. Mutta jos hitsaus laite ei ole, toimi seuraavasti:

 • vasara sauvat maahan etäisyydellä kymmenen senttimetrin keskenään;
 • ostaa puupalkit ja tehdä niistä lovi, lovi syvyys tulisi vastata leveyttä rauta oksa;
 • liittää puutavaran palkit, että kukin tanko tuli lovien;
 • turva-alueelle (poraa reiät sauva ja nurkassa ja pultit).

Jos teet menettelyä tällä tavalla, Verkon on vahva ja luotettava. Ovi portilla täytyy varmistaa saranoitu tai ruuvataan. Castle kannattaa tehdä kaksi: salpa ja saranoitu. Salpa voidaan tehdä ulkona ja sisällä. Esimerkiksi, jos ne toteutetaan töitä asennuksesta Booth ja omistaja on suljettava koira rakenteen sisällä.

Booth ja koira ruokinta

Ota vastuu rakentamista tai hankkimista kopissa. Se on talo, suojaa ja paikka nukkua lemmikkisi. Huomaa seuraavat vivahteita:

 • Booth koon tulisi olla sopiva koko lemmikki;
 • sisällä koira on voitava kääntyä ympäri ja venyttää;
 • Monet koirat eivät tarvitse tilaa, tämä ruutu on kylmä;
 • käytettäväksi koppi seinät havupuiden;
 • jos ilmasto on ankara edelleen eristää seinät;
 • Booth katto on irrotettava, joten voit helposti päästä koira tai saada se pois kopissa sairaustapauksissa;
 • katto on parempi tehdä lentokoneessa - se on tarkkailulle jonkin aikaa koiralle;
 • Varmista, että koira ei ole lähtenyt kotelon avulla kopissa apuna.

Paikka ruokinta varustaa lähemmäksi aidan. On parempi tehdä tai hankkia erityinen taulukko, jossa urat alla kulhot ruokaa ja vettä.

Pet häkit pienille koirille

Koteloita tarvitse vain omistajat maan taloja ja mökkejä, mutta myös asukkaiden asuntoja. Ei tietenkään, niin valtava rakenteita kukaan rakentaa. Silti jotkut omistajat pienoiskoossa kääpiökoirat mieluummin rajoittavat vapautta ja lintuhuone.

Lisäksi kotelo asunnossa on hyödyllinen pentuja, jos ne suunnitellaan koira. Aikana, jolloin nartun ruokkii pennut minivoler paras ostaa.

Häkki tulee sijoittaa tasaiselle koiran kuivikkeet, lelut, kulhoon vettä ja vaipan, joka koira voi vapauttaa itsensä.

Tietäen perusparametrit kotelot, vaiheet rakentamisen ja teknisiä ominaisuuksia, voit rakentaa talon oman lemmikin, ja muista katsoa videon yksityiskohtaisen kuvauksen menettelystä

Onnea tässä ihanassa liiketoimintaa!

Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

Mitä Koiratarhat tarvitaan: mielenkiintoinen valokuva, järjestely

Valokuva häkit koirille ei kiinnosta monet isännät. Koiran omistajat eivät pidä tarpeellisena rakentamiseen tilojen elämän koira. Tämä asenne on kehittänyt seuraavista syistä:

 1. Omistajat eivät näe tarvetta asentaa hänen takapihallaan lintuhuone.
 2. On väärä uskomus, että koira kynä tuntuu pahempi kuin kotona.
 3. Ahne omistajat eivät halua käyttää paljon rahaa rakentaa turvallisen ja viihtyisän ympäristön vartijoita.
 4. Virheellisesti uskoi, että lintuhuone ja kennel - vapauden rajoittaminen eläimen.

lintuhuone - pieni kotelo, kooltaan jopa 10 neliömetriä. Sillä pyritään suojelemaan eläintä haittatekijöitä: tuuli, sade, sade, eikä rajoittamiseen hänelle.

Yksi suurimmista ongelmista rakentamisen kotelon, on kyky rakentaa koiran suotuisat edellytykset asumiseen. Koti koirille on yhtä tärkeää kuin miehelle. Ja tavallista Booth ei riitä, varsinkin jos eläin on suuri rotu. Muista, että eläin kotelot on paras ilmaus rakkautesi häntä. Todettiin, että jotkut koirat elävät tiloja niiden kurinalaisuutta. Koirat ovat uskollisia avustajia henkilö, ja jolla on kohta vartija paikalla, ne paremmin vartioi niiden omistajat.

Tarve rakentaa koiran häkki tapahtuu eri olosuhteissa:

 • Perheessäsi on pieniä lapsia.
 • Aiotko on muutamia koiria.
 • On koiran jälkeläisiä on tulossa pian.
 • Koira kypsynyt, ja vanha koppi lähellä häntä.
 • Sivuilta elävät muita eläimiä, jotka tarvitsevat suojaa koiran iskut.

Omistajat lemmikkiä usein liian kiintyneitä lemmikki. Siksi virheellisesti luulevat, että evicting lemmikki ulos talosta, ne satuttaa häntä.

Tiedätkö, että koira (erityisesti suuret rodut) on tärkeää paljon ja liikkua aktiivisesti, pelata raikasta ilmaa ja on luonnollisesti hänelle?

Lemmikit kotona voisi laukaista syntynyt monenlaisia ​​sairauksia, heikentynyt immuniteetti ja pahenee.

Älä ajattele, että uudelleenasettautuminen lemmikkieläinten kadulla, olet sen vieraannuttaa tai loukata. Koirat tuntuu paljon paremmalta, kun luonnon olosuhteissa.

Asettaminen päällä Aviary, saavutat useita tavoitteita:

 1. Varmistaa mukavan olemassaolon oman rakkaan lemmikin.
 2. Suojaa vieraita ja naapurit päässä aggressiivinen käyttäytyminen koirasi.
 3. Hoitaa ja valvoa lemmikkieläinten häkissä paljon helpompaa ja mielenkiintoisempaa, koska eläin on aina valvonnan alaisena.

Lemmikkisi kehittyisi ja vähemmän sairaita. Tämä johtuu siitä, että koira elää ulkona, rajoittamaton hänen liikkeitä, ei peremerzaet eikä ylikuumene auringossa.

Määrittää paikka rakentaa

Sinun täytyy oikein jakaa alueelle oman maan voidakseen tehokkaasti käyttää tilaa rakentamiseen kotelon.

Kun päätetään asentaa häkki, sinun täytyy valita, jossa lemmikkisi olisi kuluttamaan suurimman osan ajasta.

Tässä muutamia suosituksia:

 • Tämä osa on paljastanut, edullisesti hieman korotetussa asennossa.
 • Lähistöllä ei pitäisi olla maatilan rakennuksia, roskat, wc, keittiö, pölyistä tietä rekkaliikennettä, pigsties tai talli.
 • Koiria ei saa vieressä muita eläimiä. Tämä läheisyys aiheuttaa lukuisia vaikeita ongelmia.
 • Paikka vieressä aidan pitäisi olla hyvin valaistu.
 • Huomaa, että lemmikkieläinten kun kynä, näin sisäänkäynnin taloon, ja suurin osa alueen lähellä doma.Takim miten se valvoo ja suojelee maan uskottu hänelle.
 • On toivottavaa sulkea oli puu. Kesällä se toimii suojaa auringolta ja tuulelta ja pölyltä.
 • On mahdotonta rakentaa aitauksessa, jossa jousen katolleen voi romahtaa lumi, jää tai vesi.

Mitat rakentaminen olisi soveltuvat paitsi eläimiä myös ihmisille, puhdistaa sitä. Rakentamisen aikana sivuston oman lemmikkiä, sinun täytyy harkita jonka suuruus se saavuttaa ajan myötä. Jos aiot sijoittaa samaan häkkiin kaksi koiraa, niin alue on lisättävä 2 kertaa.

Keskipitkän rotujen kuten Shepherd tai Labrador vähimmäiskoko on 2x3 metriä. Suuria koiria rakentaminen pituus on 4 m.

Paavali konkreettisia, peitetään Boardwalk. Varmista, että se on vesitiivis, kestävä, joilla on alhainen lämmönjohtavuus ja paksuus 35 mm. Mitä paksumpi puulattia, sitä kauemmin kestää. Sinun on poistumaan kentältä avaamista tuuletusta varten. Tämä estää pääsyä tuhoeläimet ja kosteutta maaperästä. Slope tekee rakennuksen edessä.

seinät puusta, savi, verhouslevyjä. Yksi seinä (julkisivu) on valmistettu metalliputkia koira voisi katsoa aluetta. Putken halkaisijan on oltava 100 mm suurille koirille, ja 50 mm pienempi koirille. Varmista, ettei luonnoksia lintuhuone. Koskaan käytä sinkitty putki ja jauhe pinnoite. Kaikki teräspalasia tärkeää siivota, pohjamaalattu, maali- ja hitsin kovaa.

ovi on rakennettu siten, että se avautuu kammioon. Se edellyttää vahvaa ummetus.

lintu syöttölaite asetettu 30 cm etäisyydelle lattiasta. Säiliöiden pitäisi olla kääntömekanismi, jotta voidaan täyttää syöttö voi olla ulkopuolella.

katto valmistaa tahansa rakennusmateriaali: aaltopahvi, Onduline, liuskekivi, metalli. Julkisivu pitäisi olla alle sellainen kaltevuus huoneen laski riittävästi valoa ja lämpöä.

koppi asennettu kotelon sisällä. Se on pieni huone, jossa eläin lepää, suojassa säältä tai unessa. Sen mitat on oltava eläimen selälleen, ei estä kääntymistä. Ei pitäisi olla ahdas. koirankoppi katto on irrotettava, siinä tapauksessa, jos koira tulee auttamaan. Muista tarkistaa, onko ehdotus ole kopissa. Tarkista kaikki liitokset ja kulmat.

Asenna Booth tarvitset, jotta sisäänkäynnin se sijaitsi korkealla. Estämään kosteuden ja hyönteisten sisällä Booth laittaa tiiliä. Sijainti koirankoppi riippuu monista tekijöistä: sijainti ympäröivistä rakennuksista, puista, aita. On suositeltavaa laittaa sen eteläpuolella.

Talvella, sinun tulisi varmista, että koira ei peremerzla eikä kylmä. Voit tehdä tämän, makasi lattialla matto heinää tai olkea. Muuttaa tätä sinun täytyy pentueen kerran tai kahdesti viikossa. Kertymisestä lämmön kopissa, suljemme reikä raskaan karkeaa kangasta. Omistajat karvaton rotujen ajaksi voimakas kylmä paremmin eristäminen koirankoppi.

Huolehtiva omistajat huolissaan haju ja ulkonäkö kotelon. Noudattamaan puhtauden pitäisi totuttaa lemmikkisi varikolla tiettyyn aikaan. Kun tämä ei ole mahdollista, sitten ripottele sahanpuru siihen osaan lattiaa jossa koiran käydä vessassa. kotelo ei voi pestä vedellä, koska vesi epämiellyttävä haju absorboituu lattiaan.

On tärkeää päivittäin seurata paitsi puhtaus häkin, mutta järjestys lähiympäristössä. Et voi jättää luut, ruokajäämät alueella sivuston. Ulosteet puhtaita erityistä kauha tai lapiolla.

Miten elämä häkin voidaan jatkaa pidempään, sinun pitäisi säännöllisesti tarkastaa kunnon lattia, katto, aika voidella saranat ja ovi syöttölaitteet tahnamaiset voiteluainetta.

Eläimet, jotka ovat kasvaneet vieressä miehen lämmin ja viihtyisä koti on vaikeampi tottua uuteen kadulle kotiin. Ensimmäistä kertaa koira pelkää, ja varoen syöttää varikolla. Että koira ei pelkää olla tarhassa, vähitellen totuttaa hänet ruokkimaan kotelon sisällä, jätä se hetkeksi sisälle.

Viisi vinkkejä lemmikin nopeasti asettua uuteen kotiin:

 1. Laittaa suulla kotelon hoitoon. Jos koira varovaisesti ja huolellisesti soveltuvat aitauksessa, älä pakota pakottaa hänet mennä sisälle.
 2. Vähitellen pudota hoitoon kauemmas eläinten tottua olla häkin sisällä ilman pelkoa.
 3. Kun lemmikkiä ei pelkää tulla laumaan, opettaa häntä ruokkia sisätiloissa. Ymmärtääksemme paremmin koira merkitsemällä "sisällä" komento "Aviary", kun koira saa takaisin lintuhuone.
 4. Kun lemmikki tehdään tarhassa jonkin aikaa, sinun täytyy kouluttaa sitä on sisäpuolella oven ollessa suljettuna. Voit tehdä tämän hieman, ja sitten peittää oven. Onnistumisista palkita koira hoitoon.
 5. Kun koira tottuu harrastus kynän, yrittää lähteä koiran sinne yöksi. Älä näytä tunteita iloa tai surua lähestyttäessä häkkiin. Muuten koira on erityisen iloinen, että tulit, ja tulevaisuudessa tullaan negatiivisesti koettu lintuhuone.

Ostaessaan pennun ensimmäisinä päivinä totuttaa hänet häkkiin. Ensimmäistä kertaa, älä jätä eläimen vartioimatta sisällä. Kuuliaisuuteen ja täytäntöönpanoryhmiä palkitaan penturuokaa. Vähitellen hän tottuu ilman isännän päivä.

41 kuvan idea kotelo koirille:

Kuten tavaraa? Jakaa ystävien kanssa.

laskimet
Kysymyksiä ja vastauksia

Kopiointi ja lainaten sallittu vain aktiivinen linkki tähän sivustoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin