valoisa keittiö

Valoisa keittiö - 60 kuvat

Sittemmin muodin minimalismi oli, että joskus saavutettu askeesi. Tällaiset suuntaukset ovat huolissaan ja keittiöt. Lomakkeet olivat yksinkertaisia, geometrisesti säännöllisiä, selkeä ja värit - yksivärinen kanssa harvinainen poikkeus on kirkkaita väri. Mutta nyt alkoi lisätä suosio värikäs sisustus. Mutta vaikka emme voi hyväksyä, että klassinen tyylikäs muotoilu on tietty aateliston ja armo.

Se on jo pitkään havaittu, että väri mieltymykset ovat täysin riippuvaisia ​​temperamentti, iän ja luonnetta henkilö. Kuitenkin havainto oli, että ihmisillä on suunnilleen sama kulttuurin ja aineellisen elintason lähellä niiden coloristic mieltymykset. Mutta värin valinnan ja kansallisuus ihmiset ole pieni merkitys. Esimerkiksi pohjoisen etnisten ryhmien ovat edullisia kevyempiä sävyjä, mutta ranskalaiset ja italialaiset mieluummin sävyjä, sulje Välimeren tyyli muistuttavat hedelmiä, meri ja aurinko.

Kirkkaat värit ja rohkeita yhdistelmiä hyvin orgaaninen moderni sisustus, mukaan lukien keittiössä. Siksi lähes kaikki mallisarjan olivat kirkkaita värejä - koralli, tyydyttyneitä bardovye ja kiiltävä pinta. valoisa keittiö samanlaisissa sävyt ovat epätavallisia, mutta samalla ne parantavat mielialaa, aiheuttaa ruokahalun. Piti erityisesti oranssi keittiö.

Älä missaa suunnittelijoiden ja sini-siniset sävyt. Yhdessä valkoiset seinät erottuva kirkkaan aksentti, ne näyttävät hyvältä. Asiaa vastakkaisia ​​yhdistelmiä kirkkaita värejä musta, valkoinen tai sävyjä puusta.

Se on muodikasta viime vuosina ulkonäkö monimutkaisten värit määritellään yhdistelmä eri väriä: violetti-sininen, keltainen, vihreä, rose-beige ja muut. valoisa keittiö nämä värit - täydellinen ratkaisu, jos olet väsynyt tavallista. Olla varma, että tämä sisätila et kyllästy!

1

Ei ole mikään salaisuus, että väripaletin luodaan paitsi väri huonekalut, on erittäin tärkeää, ja taustan. Monet suunnittelijat tarjoavat nyt tällaisia ​​vaihtoehtoja keittiön sisustus luonnolliset värit huonekalut yhdistetään kirkasta taustaa. Taustalla voi olla persikka, oranssi, violetti. Tärkeintä ei ole liikaa sitä! Muista, että huonekalut pitäisi olla neutraali väri - beige, valkoinen, jne

Muutokset muoto keittiön apua ja uutta teknologiaa, esimerkiksi nykyaikaisen maalit voi tehdä pintaan paitsi kiiltävää vaan matta. Voit valita kalusteita keittiöön, esimerkiksi violetti tai oranssi suunnittelu, kokeilemalla pintaan.

Alkuperäisen ilmeen yhdet yksittäiset elementit, valmistettu metallista, yhdessä puusta eri lajeja. Tällainen kuvioitu sekoitus yhdistettynä erilaisia ​​kirkas väri antaa keittiöön modernin ilmeen.

Myös syytä huomata, että tällä hetkellä paljon huomiota kiinnitetään pinnat. Tämä keinonahkaa, ja pinnoitus jäljittely harjakattoisia pitsit ja paljon muuta. Aktiivisesti alettiin käyttää sisätilojen keittiön kivi. Se oli todella, uuden tekniikan ansiosta leikkaus ja pintakäsittely. Jos siis on korjattava, saatat haluta päästä pois perinteisestä keittiön ja paikka epätavallisissa kirkkaita värejä!

valoisa keittiö

Useimmiten kirkas sisätilojen keittiön käytetään tällaisia ​​tyylejä kotona, kuten:

Jotta tekisi keittiön valoisa ja tyylikäs, on tarpeen valita oikea sävyjä, on toivottavaa, että ne olivat ristiriitaisia.

Perusväri päätöksiä sisätilojen valoisa keittiö ovat:

 • Valkoiset seinät ja punainen, vihreä, keltainen tai violetti keittiökalusteet
 • Vaaleansininen seinät ja punainen keittiökalusteet
 • Keltainen keittiökalusteet on taustalla mustat seinät
 • Vaaleanvihreä varjossa seinät yhdistettynä oranssi keittiökalusteet

Valittavana on värikäs keittiökalusteiden ei ole ongelma, sillä Yleensä valmistajat tuottavat paljon kirkkaita värejä huonekaluja.

Mikä tekisi seinien ja katon keittiön kirkas, se on suositeltavaa käyttää keraamiset laatat, kiiltävä tapetti tai koriste kipsi.

Koska vain hyväksyttävä lattiapäällyste laatat, parketti käytetään harvoin.

Erityistä huomiota kiinnitetään valaistukseen. Korostaa värikylläisyyttä valoisa keittiö, sinun täytyy asentaa suuret ikkunat, verhot pitäisi olla poissa.

Aivan varmasti tarkistaa Galleria: tyylikäs sisustus keittiö!

Voimme auttaa siirtymään SINÄ, maisemoitu infield sekä rakentamiseen ja sisustamiseen kartanotunnelmasta kokonaisuutena.

uusittu keittiö - muotoilu, joka yllättää kaikki

Keittiö - kentän luovuudelle, jossa voit luoda ainutlaatuinen muotoilu korjaus ruokaa harvoin ilman keskustelua ja ristiriitoja. Erityisesti konflikti sukupolvien: vanhempi konservatiivinen korjattavaksi, ja nuorten pyrkii tuoreuden ja uutuuden muutosta kotiin. Jos sovitaan, että muodin ideoita ja moderni muotoilu pitäisi sivuuttaa keittiön, harkitse seuraavia vihjeitä.

Neljä väriä samassa tilassa - harvinainen harmonia

Yleensä neljä väriä - tämä on liikaa. Tämä värikäs sisustus harvoja, jotka voivat tehdä vakuuttava ja harmoninen. Mutta jokainen sääntö on sen poikkeus. Tässä tapauksessa yhdistelmä musta, valkoinen, punainen ja harmaa. Kuten näette, perusvärejä tehdään, omavarainen, tiukka. Ja kaikki nämä neljä johtajaa voivat toimia samalla suunnittelusta.

Valkoinen väri keittiön suunnittelu korostaa hienostuneesti

Räikein esimerkki Tarkastellaan yksityiskohtaisesti:

 • Keski seinään sviitti reunustaa musta, ja reunan toisella puolella sulkeutuu musta keittiön kaappiin tai musta seinä avohyllyt.
 • Itse keittiö tehty punainen, vaakasuora pinta - harmaa kiilto, jotkut yläkaapit - lasi harmaa kiilto.
 • Keittiöesiliina on muodossa valkoisen tai valoa beige kiiltävä tiili.
 • Paul Gray, äänellä samanlainen viimeistely sarja.
 • Ikkunoissa kaihtimet kirkas.
 • Ruokailuhuone ei pitäisi olla kovin kirkas, kuten työskentely seinä itsessään on kirkas korostus.

Keittiö tummat värit - erittäin käytännöllinen vaihtoehto Valinta keittiön värien pitäisi olla harmoninen

Ainutlaatuinen muotoilu keittiön voidaan luoda yhdellä pääväri ja sulautuu hyvin sen kanssa muita sävyjä

Korjaus tällaisen suunnitelman vaatii kustannuksia, mutta siitä tuhoisa ole kysymys: se täytyy vain huolellisesti valitut materiaalit. Esimerkiksi lattiapinnoite ihannetapauksessa olla sävy sävyyn pöytätasot ja kalusteet keittiökalusteet. Sanotaan vain se on monimutkaista suunnittelua, vaikka lakoninen, karu, jalo.

Kirkas keittiön suunnittelu - breaking stereotypioita

Jotenkin laajalti tyytyväisiä mielestä keittiössä pitäisi olla paikka hienostuneisuutta tai glamouria, tai jopa jokin kaukana kulinaarisia aiheita. Tämä näkyy siinä, että kun joku haluaa maalata keittiön seinät lila väri ja laittaa valoisa tuolit ja muut kodin reagoivat negatiivisesti tällaiseen päätökseen.

Moderni korjaustoimiin kuuluu rohkeutta, kirkkaus, uskottavuutta ja ilman rajoituksia. Tältä osin keittiössä muuntuu kaikkein odottamattomia valoa.

Esimerkkejä kirkkaan hankkeen suunnittelun:

 • Oranssi + Valkoinen + kalkki. Mehukas, mutta ei liikaa väriä paine keittiö on hyvä perheille, joissa on enemmän naisia, joissa on pieniä tyttöjä, tai yksinkertaisesti luovia ihmisiä. Yksi seinä tumma oranssi, kolme muuta - on katettu ohuella valkoinen taustakuva oranssi print. Valo, parempi valkoiset huonekalut, paitsi pari oranssin värinen esineitä (esim tuolit). Ja vaaleanvihreä tarvikkeet - tyynyt, maljakoita ja valaisimia. Tässä tilassa, haluan luoda, kommunikoida, ja keitä vain maukasta ja terveellistä ruokaa.

Kirkkaat värit sisämaassa keittiö - tyylikäs nykyaikainen ratkaisu

Punainen ja oranssi väri edistää ruokahalua Keittiö kirkas väri herättää huomiota

 • Harmaa + vaaleanvihreä + valkoinen. Hyvä yhdistelmä suurkeittiöt, jossa omistajat kieltäytyvät roikkuu kaapit. Tummanharmaa tyhjä seinät toimii pääasiallisena kankaalle tätä kuvaa. Huonekaluista - vihreä, kiiltävä. Ruokapöytä valkoinen kiiltävä. Valkoinen myös lisävarusteita. Ohut, raikas ja älykäs - sitähän voidaan sanoa sisustus.
 • Mehukas lime + lämmin beige + tummanpunainen. Toinen kirkas sisätilojen keittiö, joka tekee huoneen trendikäs, dynaaminen. Korjaus on asentaa keittokomero, pääväri joka - mehukas kalkkia. Seinien ja lattioiden on oltava lämmin beige, herkkä, kevyt. Ruokapöytä - kirkas lasi, ja tuolit - syvän punainen, kiiltävä, värit. Lamput parempi valita ulosteessa väri.

Epätavallinen yhdistelmä tavallista sävyt ja värit voivat olla tyylikäs ratkaisu kaikkiin keittiössä

 • Valkoinen + paletti kirkkaita värejä. Tämä sisustus on nyt johtava luetteloon edullisin. Väri seinät, katto, lattia ja kalusteet on valkoinen. Mutta tämä on, kun kaikki lisälaitteet päättää. Ja ne on värjätty ainakin kolme väriä käytetään. Esimerkiksi musta, vihreä ja vaaleanpunainen baarituolit. Värilliset pöytäliina tai verhot. Värilliset konttien irtotavarana. Värilliset kellot, värilliset lamput, värillisten tekstiilien.

Vaalea sisustus - ei tarkoita aggressiivisia kuristusta. Hän osaa olla hiljaa, kiitos yhdistelmä pohjaväri ja rauhallinen pieni äänekäs aksentteja.

Keittiö huone recaptures oikeudestaan ​​vaatia kirkkautta ja tyylikäs, miksi ei hyödyntää?

Suunnittelu modernin keittiön (video)

Keittiön muoti rajat kukaan ei nähnyt valokuvia Internetissä, voit syttyä ajatuksia absoluuttisen muutoksen keittiössä. Ja se on parempi kuin tekee kaiken vanhanaikaisesti, peläten uutuuden ja virkistävä kirkkautta. Kokeile uusi ja alkuperäinen, on huone itsessään antaa sinulle voimaa ja energiaa.

1