Valo kylvyssä

Miten saada valaistus kylvyssä höyrysaunassa - käytännön vinkkejä

Riippumatta siitä, kuinka hyvin harkittu ja toteutettu valaistus kylvyssä höyrysaunassa, ei riipu vain harrastus, vaan myös turvallisuudesta ihmisten elämän ja terveyden. Siksi on tärkeää ottaa vastuullinen lähestymistapa valinta ja sijoitus valaisimia, kuten tullaan käsittelemään tarkemmin meidän artikkeli valokuvista.

Ensinnäkin toteamme, että valaisimien kylvyssä pitäisi valita kalusteet, jotka täyttävät paloturvallisuutta ja sitä voidaan käyttää olosuhteissa korkeassa lämpötilassa ja kosteudessa vaatimukset. Siksi paras valinta tehdään keraamisia, posliini tai valmistettu palamista hidastavia muovi syttyy.

Ymmärtää, miten tehdä valaistus kylvyssä höyrysaunassa, ensimmäinen asia on tehdä virtalähteen projektin tässä huoneessa, joka on selvittää, miten kaapeli sijaitsee. Ja sitten voit siirtyä suoraan hankkeen toteuttamiseen.

Ensinnäkin, sinun täytyy tapahtua tiloissa johtoja. Usein virtalähteellä on sähköinen kilpi sijaitsee sisällä talossa, siis täytyy venyttää kaapelin siitä. Ja joskus parempi ottaa johdot oikealla palstalla. Kaapeleiden asentaminen voidaan tehdä kahdella tavalla - ilman ja maan alle.

Tietenkin, ilman tapa yhdistää sähkö - paljon helpompaa ja kätevämpää, ja halvempaa. Olisi kuitenkin otettava huomioon sääolosuhteet omalla alueella. Jos ulkoilman lämpötila voi olla suurempi kuin 40 ° C, osa langan olisi lisättävä ¼.

On suositeltavaa käyttää itsekantava liitäntäkaapeli, ei tarvitse lisätukea. Vaikka hän ja kalliimpia, mutta tässä tapauksessa nämä kustannukset ovat perusteltuja.

Painumisen estämiseksi kaapelin pitäisi varata erityisillä kiinnikkeiden kiinnittämiseksi. Tuuli kylvyn sisällä voi olla seinän läpi tai kattoon.

Huomaa myös, josta johtimet on tehty. Taata turvallinen käyttö ja tehokkaan valaistuksen höyrysauna, voit käyttää kaapelia kuparijohtimia. Ja jos hän on alumiini, lanka poikkileikkaus on lisättävä.

Edelleen on mahdollista aloittaa suoraan yhdistävät taustavalon höyryä.

Emme kuitenkaan saa unohtaa useita tärkeitä sääntöjä:

 1. Kytkimet ja pistorasiat olisi sijoitettava ulkopuolella höyrysauna tai saunan, kuten lämpötila ja kosteus indikaattorit eivät osaltaan oikean toiminnan näitä laitteita. Optimaalisesti sijoittamalla ne virkistysalue tai odotushuone.
 2. Matkan varrella kaapelin asennus ei saa olla mutkia. Äärimmäisessä tapauksessa, lankaa voidaan taivuttaa suorakulmaisesti.
 3. Valaistus pari ei voi valita loisteputket. Tällaiset laitteet eivät pysty kestämään korkeita lämpötiloja ja voi rikkoutua vapauttaen haitallista elohopeaa haihduttamalla. Sopivin lamput valmistettu kuitu sijoitetaan huoneen nurkista, joka saa vähemmän kuin vain pari.
 4. Korkeus sijoittaminen pistorasiat 50 cm lattiasta, ja kytkimet -. 150 cm Kun tämä valaisin virtalähde tarvitse alla vaurioiden välttämiseksi kaapelit kosteuden takia.
 5. Asennus johdotus ja valon höyrysaunassa, sinun pitäisi huolehtia asentamisesta koneita, mikä poistaa hätäverkkoa vallan ylikuormituksen.

Toinen tärkeä kysymys koskee laitteistovaatimukset. Asentaa vain myyntipisteissä turvallisuusluokkaan puku kylvyssä vähintään IP 54, ja kytkimet pitäisi olla huonompi kuin IP 44.

Vivahteet valaistus suorituskykyä höyrysauna

Kaikki valaistusosat Parin kylvyssä tulisi valita varmistamaan, että ne on varustettu suojaava sävyjä, estäen suoraa kosketusta ihon ja ehkäisee lampun (lue: "Miten valita kiinnittimet kylpyveteen todiste - tärkeimmät ja erot"). Lisäksi voimme unohtaa eristyksen johdot ja kiinnitys liitännät.

Tietenkin sisälle höyrysauna, voit tehdä lainkaan ilman lamppuja, jos se tehdään hänen pienet ikkunat. Kuitenkin, tässä tapauksessa höyry jäähtyy nopeasti, koska lämpöhäviö, eli vaatia lisää seinän eristys. Ja tällainen kylpy lennetään vain päiväsaikaan.

Jos päätät leikata ikkuna-aukot ja niiden koon tulisi olla luokkaa 500 × 500 mm. Kaksinkertaiset ikkunat samanaikaisesti sinun täytyy laittaa kahden kammion suurimpaan pitää lämpimänä höyrysaunassa.

Ominaisuudet kalusteet pukuhuoneeseen

Tiukat rajat miten valaistus kylvyssä pukuhuoneessa alue periaatteessa mitään. Päinvastoin, se on tässä huoneessa, sinulla on varaa lento ideoita, eli järjestäminen valaistuksen vaihtoehtoja voi olla ääretön.

Pukuhuoneessa, yleensä yrittää muodostaa kaikki kytkimet, pistorasiat ja yhdistää kaikki tarvittavat laitteet.

Ensisijainen valonlähdettä asennetaan yleensä kattoon kattokruunu hajaantuu tai useampi seinä valot, sisä luoda viihtyisä ilmapiiri. Muihin upotus voidaan suorittaa käyttämällä LED nauhat, joka eristää tietyn vyöhykkeen odotushuoneessa.

Miten järjestää valaistus ja altaan suihku

Suihkuhuone ja altaan valaistus kylvyssä omin käsin tekemään niin kirkas, aiheuttamien vaaratilanteiden välttämiseksi syksyllä. Koska korkeat lämpötilat näillä alueilla eivät ole siellä, voit käyttää ehdottomasti minkäänlaisia ​​valaistus tuotteiden, kuten loistevalaisimet, valonheittimet ja erilaisia ​​nauhan ledeillä. Myös tervetulleita erityistä valaistus poreallas, jos olet huolehtinut hänen laitteita.

Kuitenkin, asennettaessa valoa altaassa tai porealtaassa, käyttää laitteita, joka toimii matalalla jännitteellä ja on tiivis kotelo.

Mitä tulee laitteiden pistorasiat ja kytkimet, se on hyvä, jos ne sijoitetaan odotushuoneessa. Mutta jos tämä ei ole mahdollista, kannattaa käyttää laitteita turvallisuus luokan vähintään IP 44, ja asenna se paikkaan ei altistu kastumisen.

Suoraan pestä huone on erittäin kätevä käyttää LED-nauhan IP-68 turvallisuus luokka, joka voi toimia matalalla jännitteellä. Pääsääntöisesti on suositeltavaa asentaa laitteita, jotka pystyvät toimimaan jännitteellä 12 wattia. Kuten nauha kiinnitettynä jopa veden alla.

Käytännön vinkkejä asennukseen valaistus kylvyssä

Hyväksyttävin turvallisuuden kannalta, toiminnallisuutta ja energiatehokkuutta voidaan pitää valokuitu valaisimia.

Muihin laitteisiin tällaisia ​​laitteita on useita selviä etuja:

 • pieni koko, mikä säästää tilaa;
 • monitoiminnallisuus on mahdollista asentaa eri huoneissa;
 • hyötysuhde - alhainen energiankulutus;
 • suojan ihmisten terveydelle.

Koska ulompi kylpy, on muistettava, että järjestää valaistus, varsinkin jos sitä käytetään pimeässä, sinun täytyy varmistaa, että lähestymistavat se olisi näkyvin. Tietenkin se on parempi käyttää energiaa säästävän valaistuksen tuotteita.

Jos laitteistojen asennus tehdään suoraan seinälle, sinun pitäisi yrittää tehdä mahdollisimman vähän aukkoja. Kun laitteen kytkemistä sähköverkkoon, johdotus on parempi sijoittaa pois seinistä ja eristyksen.

Valotekniikka Organisaatio

Prosessi yhdistää valaistuksen kylpy sisältää tiukasti toimintojen sarjan.

Ensinnäkin, olisi pohdittava, miten tehdä valoa kylvyssä, joka on tehdä johdotus. Tuoda kaapeli rakennukseen voi olla välillä kattoon ja katto, jotka kiinnittävät sen alapalkin orret.

Edelleen sisäkylvyn aloita asennus valaisimia. Jotta se kätevä käyttää kylvyssä, valo on tehtävä ja sisäänkäynnin sitä. Voidakseen menestyksekkäästi tulla ulkoisia valoja sisustus päässä Muovisisusta, voit pysyä point-tyyppisiä laitteita.

Seuraava vaihe on asentaa lamput kaikissa lamput. Kylvyn sisällä voidaan käyttää säästeliäästi polttimo 5 wattia, mutta suulla on parempi laittaa tehokkaampi laite - 17 wattia. Jos asua valaisimissa peiliin pulloissa, voit saada paremmin ja kirkkaampi valaistus, joka ei purkaa.

Vaihtoehtoisesti miten valo kylvyssä, voit tehdä ulkovalaistuksessa. Tätä tarkoitusta varten, 1,5 m seinästä työnnetään maahan höyry ulkona valaisimet, joka sijoitetaan välimatkan päässä toisistaan. Tällainen työ edellyttää taiteilijan paljon aikaa, vaivaa ja rahaa.

Järjestämisestä tällaista valaistusta tarvitaan:

 • varmistaa, ettei esteitä paikalla valaistusjärjestelmän;
 • virtajohto asetetut maanalainen;
 • laittaa tietty määrä kalusteet.

Toivomme, että tämä artikkeli kuvilla auttaa ymmärtämään, miten tehdä valaistus kylvyssä kädet, missä järjestyksessä suorittamaan työn laskemme Sähköjohtojen ja mitä ohjaavat säännöt. Jos kaikki on tehty oikein, saat mukava, turvallinen ja varustettu makusi huoneeseen, mikä säästää palveluja ammattilaisiin.

Valaistus kylvyssä - turvallinen ja kaunein tulkinta

Tee valaistus kylvyssä käsillään - sitten luoda ainutlaatuinen muotoilu suosikki lomakohteet. Hyvä miellyttävä valo on omiaan rentoutumiseen. Mutta kylvyssä epäedullisen ympäristön sähkön käytön, noudattavat tiukasti turvallisuus - ehdoton edellytys sähkönsyötön.

Teemme lähetyksenä sääntöjä kylvyn

Odotushuoneessa, lähellä merkintä, laita vaihde automaattisella. Paneelista tehdä johdotus kaikki sähkölaitteet kylvyssä. Ennen työn aloittamista laitoimme suorat viivat osoittavat sijoittaminen johdotuksen, huomaa laitteen asentamisen.

On tärkeää valita oikea sisäinen johdotus. Kuparikaapelia, kaksinkertainen eristys antaa suojan kosteudelta ja kuumuudelta. Johdotus muurattiin erityiseen palamatonta putket on valmistettu PVC. Käyttö metalli holkki on kielletty.

Johdotus on asennettava erityiseen palamatonta putket PVC

Kaapelit paikka suoraviivaisesti kääntyy 90 °. Etäisyys kattoon 10-20 cm, oven - 10 cm, päässä metalliesineitä -. 50 cm Kielletyt liitäntäjohdotuksen kierre, juottamista, päätteet, ruuvi puristamalla. Yhteydenotto piilotettu laatikoihin, kansi jää käytettävissä.

Sähkölaitteet kylpyammeet kestettävä epäsuotuisissa olosuhteissa on IP54. Mahdollinen kuormitus on parempi valita joitakin rahastoon. Ruusuke lattiasta 30 cm, kytkin - 1 m, ovet ja ikkunat - 10 cm. Valaistus höyrysauna ja pesu on kytketty ulkopuolella. Kaapeli syötetään laitteisiin pohjasta, jotta ei saada märkä.

Miten saada sähkökaapeli

sähköä rajausta kylpy on yläpuolella tai maan alla. Tavallisesti käyttää ensimmäistä vaihtoehtoa: nopeammin ja halvemmalla. Voit valita osio, laskea kokonaisteho kaikkien laitteiden, jaa 220, saat virtaa. Vaaditaan jakso valitaan taulukosta. Jos lämpötila on 40 °, huolellisesti valita kaapelin poikkipinta, kasvoi neljänneksen.

Maanalainen kaapeli paneelin läpi työnnetään perusta. Se asetetaan putki, joka sai johdotus. Line aina suojata kanavaan, jos kaapeli on alle 2 metrin päässä pinnasta. Ilmajohdon vetää 2,75 m korkeudella maanpinnasta. Joilla on huomattava välimatka asetettu välituet painumisen estämiseksi voimajohdon.

Overhead johdotus on kestettävä säällä oikut. Linjan ilmassa käyttämällä yhden tyyppistä sähköjohdon: paljaalla ilman eristystä, jäykkä itsekantava (CIP) alumiinia erikseen. Toinen tyyppi on parempi: se ei roiku, luotettavan eristyksen. Pienimmät jakso - 16 mm2, mikä on lähes aina enemmän tarpeita. Jäykkä kaapeli huoneessa ei esitellä sitä, kiinnitä joustava kupari eristetty.

Pystyttämiseen kilpi tehdä seinän läpi. Sen varmistamiseksi, että korkeus 2,75 m, käyttäen kaareva putki, joka on toisinaan nähdään kyliä. Se on asennettu seinälle lisäyskohta. Aukko tehdään vinosti ulospäin lisätä putki. Se ankkurointiin tulpat Posliini: ulkopuolella suppilon sisällä tulppa. Suunnittelun estää kaapelin kaatosateessa.

Vaatimukset sisäinen johdotus

Vieressä käyttöön pukutilaan (tai toiseen huoneeseen lisäksi pesu ja höyry), aseta paneeli. Hänen pitäisi olla hyvin suljettuja, mahdollisimman tarkasti, suljettu jottei tunkeutumaan satunnainen paria ovesta kylvyn. Taululle paikka koneen tai RCD. Niiden tarkoitus on sama: sammuta teho piiri. Valaistus höyry toivottavaa saada aikaan erillisellä koneella. suojalaitteet valita 16 A.

Kilpi asentaa mihin tahansa huoneeseen, lisäksi pesu- ja höyryä, esimerkiksi, pukutilaan

Ennen kuin kone on toivottavaa laittaa paketin, joka kytkee kaikki johdot. Hän tarvitsi manuaalisesti katkaista täysin, kun kylpy ei ole käytössä. Täydellisen turvallisuuden varmistamiseksi, käyttää kolmen johtimen kytkentä, yksi johdin on maadoitukseen. Perustaa ns katkaisijat ja maadoitus-tappi suojakosketinpistoke.

Maadoitus levy sääntöjen mukaisesti paksun teräslanka, päätellään sen ulospäin ja kytketty piiri, piilotettu maahan.

Asennus pistorasioita, kytkimiä ja liitäntärasiat

Laittamalla pohjatun seinään kojerasia, vetää pois lyijykynän ääriviivat. Tiiliseinä jotain työkalua booli, kokeile laatikkoon niin, että se sopii täydellisesti siellä. Sisääntyöntämisreiän puhdistettu pölystä gruntuem kipsi tai kipsiä. Rako kipsissä, odottaa puoli tuntia, kunnes seos kuivuu.

Aikaisemmin laatikossa aloitamme kaapelilla. Lanka päät puhdistaa eristys. Kenkään poistoaukko johtaa vaiheen ja nollajohtimen, kolmasosa - maadoitus - erityistä väriä. Kytkin katkaisee vaihejohtimen, ja maadoitus kiinnitetty siihen. Tyynyt kohtaan ankkurointi kynsiä tai ruuveja mallista riippuen.

Kytkentärasia voidaan asentaa seinään tai pinnalla

Ulkona Kytkentälaitteiden kiinnitetty seinään ruuveilla. Laite ennen kuin se purkaa pohjalevyä kiinnitetään seinään. Johdot on kytketty lohkoon, kiinnitä pohjaan, peitä kannella. Monet laitteet on aukot on suojattava kosteudelta: kumitiivisteet, tai tahna, joka voidaan asentaa muovinen putki, kaapeli kanava.

Liitäntärasiat ovat erilaisia ​​voidaan kiinnittää seinään, pinnalla, jossa on tiiviste sulkemiseksi kannen tai ilman sitä. Kansi ruuvataan lanka tai snap kiinnitys, ruuvit. Kun ruutuun kaapelin päät ja mutkia. Johdot yhdistyvät kaikissa muodoissa paitsi kiertämällä. Jos kaapeli syötetään putken, sen hieman etukäteen laatikon sisällä.

Valaistukseen käyttää erilaisia ​​valaisimia, katsoa heidän vahvuudet ja heikkoudet:

 1. 1. Hehkulamput - ovat lyhytkestoisia työtä, käyttävät paljon sähköä. Odotushuoneessa sovelletaan mukaan yleisten sääntöjen kanssa. Valaistus pomyvochnaya höyryä ja hehkulamput ovat sallittuja, mutta lähteet tulisi alla suojalasi, on metallikotelo.
 2. 2. LED - eri luonnon kirkas valo, ovat normaaleissa olosuhteissa jopa 20 kertaa pidempi kuin normaali lamput. Epäsuotuisissa olosuhteissa kylvyssä nopeasti vähentää niiden käyttöikää, korvaaminen on kallista.
 3. 3. Valaistus optisilla kuiduilla - ihanteellinen: kestävä, kestää ankarissa olosuhteissa. Valokuitupohjaiset järjestelmä voi luoda ainutlaatuisia alkuperäisen suunnittelun.

Kun valitset valaistus kylpyjä, kiinnitä erityistä huomiota turvallisuuteen, ei ostaa kauniita, mutta eivät sovellu käytettäväksi vaativissa olosuhteissa. Tunkeutumisen estämiseksi vesihöyryn lamppujen valita hermeettinen kupla. Muuten on olemassa vaara, oikosulun, lyödä ihmisiä tai tulipalo. Suojautua sirpaleiden mahdollisessa räjähdys kattoon, valaisimet lähellä puinen sävyjä.

Valaistus ledit tai kuitu voi olla piilossa ja auki, valkoinen ja väri

Tänään kylvyssä valitaan usein matta plafondit sumu ominaisuuksia. Teho tavanomainen lamppujen 75 wattia, ja edullisesti 60 on kiellettyä käyttää loistelamppuja. Mahdollisen räjähdyksen heittää elohopean höyryt ovat erittäin haitallisia terveydelle. Se perusteltua käyttää step-down muuntaja valoa huoneen Autolamput - hehkulamppu tai diodi - 12 tai 24 V.

Nykyaikaisessa suosittu kylpy valaistus ledit tai kuitu. Se suoritetaan peitelty ja avoin, valkoiset ja värilliset. Käytetään paitsi perinteistä valaistusta, modernisti - hehkuvia kiviä integroidulla LED. Taustavalaistu suunnittelun parantamiseksi jonkin kylpyhuone. Majoitus on paitsi tuttuja, mutta myös selän takana penkkejä lattiaan.

Valaistus tänään kylvyssä - LED ja valokuitu. LEDit luoda alkuperäinen visuaalisia tehosteita kuten tähtitaivasta, meri aallot, revontulet. Ne kuluttavat 3 volttia, täysin turvassa, sijoittaa mihin tahansa. Valokuitu valot muodossa hinata kestettävä 200 °, voit sijoittaa ne mihin tahansa. Valo kylvyssä luo pehmeän ja leviää, se ei vaikuta millään varsinkin erikseen tilattaessa suorituskykyä.

Kirjanpito on tarjolla uiminen huonetta

Valaistus parin tulisi täyttää korkean riskin kriteerit. Johdotus tapahtuu ei-metallinen holkki ihon alle tai seinään. Asenna vähintään kaksi valaisinta, ei olla pimeässä, kun kyse yhden. Lamppu kattoon ovat vaarallisia, koska suuri todennäköisyys vamman, se on parempi sijoittaa kulmiin tai seinälle.

Sytyttää valon mieluiten vaimeita, hämärä, luo tunnelmaa rauhallinen ja rentoutumista. Tämä vastaa LED-ja valokuitu valaistus. LEDit on asennettu niin alhainen kuin mahdollista, jotta pidentää käyttöikää. Mutta vaikka valokuitu järjestelmä katossa. Se on ihanteellinen höyryä, kaikkein vastustuskykyisiä sen ehtoja.

Kytkimet höyrysauna ja pesemällä hyvin ulkopuolella, poistoaukko on kielletty.

Pesuun käytetään kirkasta, ei-pallolla silmien peittävyys. Lampuissa estää veden tunkeutumisen, sovelletaan vedenpitävä katto. Eteisessä on mahdollista asentaa minkä tahansa kalusteet. Perinteisesti se näyttää kattokruunu valaisimet. Look tyylitelty seinävalaisimet. Valo tulee olla kohtalaisen kirkas, pehmennetty.

Täysi tai osittainen kopiointi tiedot sivustosta ilman aktiivinen linkki on kiellettyä.

Valaistus kylvyssä: miten tehdä johdotus höyrysaunassa kädet kunnolla

Ennen vanhaan kylvyssä ei käytetä, paitsi lamppuja, ja jopa taskulamppu ja kynttilöitä keskipitkällä höyrysaunassa oli liian kostea ja kuuma. Viimeaikainen kehitys mahdollistaa johdinsarjojen kaikilla kylpyammealueet tahansa "makuun", kuten he sanovat. Mutta koska lämpötilaolosuhteiden höyrysauna, johdotukseen täyttävät korkeimmat turvallisuusvaatimukset ja ei voida jättää huomiotta. Puhumme miten valaistus kylvyssä vuonna höyrysauna omin käsin.

Ominaisuudet yhteen sähköasentajat höyrysaunassa

Useimmissa tapauksissa kylpy rakennettu lähellä taloa. Saat kylpylä johdotus vaatii erillisen koneen sähkökeskuksessa. Annetun sähköasentajat kahdella tavalla:

 • Maanalainen. Kaapelointi korjattu erityinen laatikko maan alla, kulkevat reikien pohjan korkeudella noin puoli metriä. sisääntuloputki kylpyyn tulisi ylittää koko sähkökaapelin § 2 kertaa.

 • Ground. Johdotus kulkee ilmassa korkeudella ei ole pienempi kuin 2,5 metriä ja laitetaan huoneen seinien läpi tai katon aukko. Kaapelia käytetään tai alasti itsekantava. Toinen tyyppi on luotettava ja käytännöllinen.

Neuvoston. Kukin lanka on oltava erillinen sisäänkäynti putki. Pidämme sitä kaltevalle suojaamaan kallistuvat sateelta suihkut.

Perussäännöt "oikea" tehdyn johdotuksen höyrysaunassa

Kylpy sähkö selvästi ja luotettavasti, kaikki sen osat on valittava viisaasti ja asennustyöt tehdään noudattaen tiettyjä sääntöjä:

 1. Kaikki valo elementtejä ja kytkinten tulee olla suojausluokka on vähintään IP44.
 2. Varustetaso valitaan ottaen huomioon kuorman ja pakollisen varauksen vallan.
 3. Kun asennat johtoja ei saa olla taittunut kaapelia, sen on mentävä tiukasti oikealle. Jos järjestelmä määrätä mistään kierrosta, ne juuri oikeaan kulmaan.

Valaisimien höyrysaunassa käsillään

Ennen siirtymistä johdotuksen reititys, mieti tarkkaan sijainnin myyntipisteistä ja kytkimet (täydellinen paikka - odotushuoneessa / aulabaari). Lisäksi kaapelin missään tapauksessa saisi kulkea vieressä jäähdytin.

Valaistus pari on seuraava:

 1. Sijaittava erityisessä metallotrube kappaletta johdot, joita käytetään johdotus parin. Kaapelit tulee olla vähintään kaksi, jotta yhdistää kaksi valoelementin. Yksi niistä toimii "turvaverkon" mikäli toinen burnout.
 2. Parin johdotus on asennettu yksinomaan aidatulla. Tässä yhteydessä on syytä säätää virtajohdon lavalla rakennustöiden kylvyssä tai huollon. Laita kaapelin paikka yhteyden valaisimia.
 3. Kokoa ja huolellisesti eristää keraaminen kasetit okontsovke johtoja.
 4. Mount svetilnye elementtejä ja piilottaa niille kuumuutta kestävä kotelo on valmistettu posliinista tai karkaistua lasia (himmeä). Seinävalaisin on kestettävä jopa 150 astetta, ja katto - jopa 200.
 5. Sulje kalusteet erityistä suojaava ritilät että estää saada palovammoja vahingossa koskemasta niihin.

Käytännön vinkkejä valittaessa valaistus tuotteiden höyrysauna

Höyrysauna auttaa meitä paitsi lämmin ja höyrytettyä ruumiin, mutta myös rentoutua, rentoutua. Näin ollen, valaistuksen parin olla aiheellista: vaimeita, heikko, virittäytyy aallon rentoutumista.

Kun otetaan huomioon erityispiirteet huoneen lämpötila, valaistus on erittäin kuumuutta kestävä ja täysin suljettu, valmistettu erikoismateriaaleja. Optimaalinen sijainti lamput ovat kulmien seinät ja katto.

Joukossa erilaisia ​​kiinnikkeet parhaat vaihtoehdot pari on valokuitu. Ne eivät ainoastaan ​​anna oikea valaistus, mutta myös paremman turvallisuustason verrattuna perinteisiin hehkulamppuihin.

Missään tapauksessa ei käytetä höyrysauna loisteputket, koska kun kuumennetaan, ne voivat räjähtää ja levittää elohopeahöyryjä huoneessa. Liian voimakas hehkulamput eivät sovellu - ne lämmittää suojaristikko valaisimia. Teho 75 wattia riittää.

Mitä varjostimet, suosituin keskuudessa rakentajat käyttävät sumua tai himmeä pastellivärit. Erittäin tyylikäs se näyttää ylimääräisiä valaistus hyllyt vyöhykkeellä ja maanpinnan tasolla, paitsi se vain vahvistaa rento tunnelma huoneeseen.

Me kerroimme teille, miten oikein tehdä johdotus höyrysaunassa. Kuten näette, se ei ole niin vaikeaa, tärkeintä tarkkailla turvallisuussääntöjä ja valita laadun valoelementin, sopivia materiaaleja. Onnea!

Valaistus kylvyssä: kuva

 • Valitsemalla fontin kylpy: muovia, puuta, tiiltä tai hallita omiin käsiinsä?
 • Hamam: lämmin itään pohjoisilla leveysasteilla
 • Suunnittelu ja rakentaminen kylpy on uima-allas saman katon alla
 • Mestari hänen kättensä: uunissa kylpyamme vesisäiliö

Huomio kilpailu meidän tilaajille!

Annamme 10 erilaista automaattista kastelu "Gardena"

Niin joka viikko lähetämme Digest suosituimmista artikkeleita.

* Voit peruuttaa tiedotteen tilauksen milloin tahansa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin