valkoinen tuhka

Tuhka valkoinen tai semolinaa

Perhe oliiveja - Oleaceae.

Yhteinen nimet: tuhka mannaa, taivaan leivällä.

Laboratorio nimi: kuivattiin mehu (kumi) rungosta tuhka mannogo - Manna.

Kasvitieteellinen kuvaus. Puu 8-10 m pitkä, tasaiset harmaa kuori, imparipinnate lehdet ja kellertävän valkoisia kukkia, kokoontuivat tiheä panicles connivent. Kasvatetaan Sisiliassa sekä oliiveja ja kastanjoita; Työnsin sen Krimillä, Kaukasuksella ja Australiassa.

Tehoaineet. 90% mannitoli, glukoosi, fruktoosi ja muut sokerit, arabikumi, liima ja vain glykosidi (fraksin).

Käytetään lääketieteessä. Bulgariassa kuori käytetään lähteenä eskuliini, pääkomponentti "Eskuvit" käytetyn formulaation sisäisen ja ulkoisen verenvuoto, peräpukamat, suonikohjut. Keittäminen kuori on tehokas ripuli, punatauti, infuusio - ihotautien ja kosmetiikkaa. Joissakin maissa Länsi-Euroopassa viime infuusio ja decoction kuori oli määrätty hoitoon maksasairaudet ja malaria. Ilmakuivattu valkoinen tuhka mehua kutsutaan "mannaa" sisältyy farmakopean useissa maissa Länsi-Euroopassa ja käytetään laksatiivinen, erityisesti - Pediatrics, pehmittävä ja riisitautia. Puolassa - diabeteksen, Jugoslaviassa - kaunistelematta. Eläinlääketieteen - laksatiivinen. Mehu on lähde mannitolia käytetään useilla toimialoilla ja mikrobiologian. Nuori oksat, lehdet voi olla lähde eskuliini ja fraksina, munuaisten keittäminen käytetään yskänlääke. lehtiä jauhetta käytetään diabetes, laksatiivinen ja unilääke. Hydroal- koholineste uute kokeessa antibakteerista aktiivisuutta. Keittäminen kukkien käytettävien hinkuyskä. Lehtiä voidaan käyttää lisäaineena proteiinin rehu. Koristepuut. Sitä suositellaan istutus Krimillä, Kaukasuksella ja Keski-Aasiassa.

2 tl munuaisten valkoinen tuhka 200 ml vettä, keitetään miedolla lämmöllä 3-4 minuuttia, sen annetaan 2 tuntia, kanta, ottaa 1-2 ruokalusikallista 3-4 kertaa päivässä.

1 tl kukkia per 1 kuppi vettä, keitetään miedolla lämmöllä 4-5 minuuttia, sen annetaan 1 tunnin ajan, suodata. Ota 1 rkl 3-4 kertaa päivässä. Mann toimii lievä laksatiivinen ja siksi käytetään pääasiassa tähän tarkoitukseen käytännössä lasten hoidossa.

1

Klo käyttö sivuston materiaalien linkin projektiin "Encyclopedia lääkekasvien" on tervetullut! Sijoitettu tällä sivustolla materiaalia lääkekasvit ovat koosteen asettaa ja ensyklopedinen kirjallisuutta. Hanke henkilöstö noudattaa tekijöiden oikeuksien ja tekstit sijoitetaan luvalla. Jos tekijänoikeudet julkaista minkä tahansa artikkelin häntä majoitusta, ota yhteyttä.

Sisäovet valkoinen tuhka sisätilassa

Jos oli kysymys edessäsi mitä varjoa valita kunnon sisustus asunto, toimisto, kiinnittää huomiota siihen, miten ulkoasua sisäovet valkoinen tuhka sisustus.

Valoisa gamma visuaalisesti laajentaa tilaa, valkoinen tila sopii koristeluun asunnon mitään tyyliä klassisesta avantgardea. Valkoinen ovi on erittäin hyvä pelaa kontrastia.

Puusta ovet ovat tasaisessa kulutuskysyntää. Ei ole mikään salaisuus, että puu - ympäristöystävällinen materiaali, hyvin suojata kotimme melusta ja kylmä. Ash - yksi halutuimmista tuotteiden valmistuksessa sisäovet. Tammi, pyökki, saarni - arvokkain puulajeja, jotka poikkeavat kaikista muista roduista lujat. Nämä ovet voidaan sijoittaa ja sauna, ne ovat täysin kestävät kosteutta ja lämpötilanvaihtelut. Kalusteet Tuhkan kestää yli 100 vuotta.

Sisäovet värejä valkoinen tuhka tuotetaan kokonaisuudessaan massiivipuusta ja viilun ja ekoshpona. Ei ole mikään salaisuus, että luonnollinen puu on erittäin korkea hinta. Tällöin ovet ovat hyvä vaihtoehto viilu ja ekoshpona.

Ovet sisätilojen

Valkoinen tuhka sisäovet valmistettu luonnon vaneri viimeistelyt ovat luonnollisia leikattu arvokkaita lajeja tuhkaa. Vanerointia - vanhaa tekniikkaa käytetään huonekalujen valmistus.

Tämä tuote ei ole niin kallis ja on jopa useita etuja:

 1. Se näyttää ei poikkea massiivipuuta.
 2. Se on peitetty luonnonmateriaalia säilytyksen kanssa tree lehtiä.
 3. Täysin korjattavissa jos vaurioitunut.

Lasitetut sisäovet

Puusta on erittäin kallista, ja kaikilla ei ole varaa. Ja valmistukseen puuviilu tulee halvemmaksi sijasta array, mutta on myös korkeat kustannukset. Jos resurssien rajallisuus on hyvä vaihtoehto - ostamista sisäovet valkoinen tuhka ekoshpona. Polypropeeni ekoshpon - tuote, joka saadaan sekoittamalla puusta ja polypropyleenikuiduista. Sen erottamiseksi luonnon vaneri voi vain asiantuntija, koska kosketus on samettisen pehmeää materiaalia, kuten puusta.

Design valkoiset ovet

Valittava joko viilu ja ekoshponom, sinun pitäisi vertailla eduista ja haitoista keinotekoista materiaalia.

Tekonurmi on joitakin kiistattomia etuja:

 • kohtuulliseen hintaan;
 • kaunis ulkonäkö;
 • kulutuskestävyys, kestävyys mekaanista rasitusta;
 • ympäristöystävällisyys.

Haitat kuuluvat kyvyttömyys ekoshpona palautuminen aikana vakavia mekaanisia vaurioita.

Mitä minun pitäisi etsiä valitessaan oven tuhkasta

Valitsemalla oven asuntoon, huomaa, että vahvin muotoilun käyttää sen valmistuksessa yläkerroksissa tuhkaa. Joka on sijoitettu mahdollisimman lähelle kuorta, arvokkain ja kestävä. Kuvassa voi helposti erottaa ovilehden puusta ja pintakerros ytimen. Luonnollinen tuhka korkea laatu on aina kirkas. Suunnittelusta keskeltä pala puuta on tummia sävyjä ja täpliä.

Poistaa nämä pienet viat puun eri virkistävä ja kyllästys, se on täysin mahdotonta tehdä kirkkaita värejä. Ash kirkkaita värejä - paras valinta korkealaatuista puuta.

Sisäovet väri valkoinen tuhka - palkkio tuote. Ne ovat kauniita ja tyylikkäitä, hienoja, antaa armon sisätilat asuntoja ja taloja. Kauneutta voidaan verrata mutterin, ja kestävyys - tammi. Valkoinen tuhka ihanteellisesti muiden metsässä: akaasia, vaahtera ja lehtikuusi. White, joka voittaa kontrasti auttaa luomaan ainutlaatuinen sisustus.

Lajikkeet viilu ovet valkoinen tuhka

Riippuen asetuksista kaupan malleja ovien valkoinen tuhka kauko versiossa, samoin kuin koriste.

Koristeet käytetty valkoinen ja läpinäkyvän lasin eri muunnelmia:

Lasi levitetään kukka malleja tai kauniita geometrisia lasimaalauksia. Värimaailma on koristeena valkoisella pohjalla antaa kauniisti tyylikkään majoituksen, mutta vaatii säilyttämään yhtenäinen tyyli. Lisääminen lasi valkoiset ovet antaa keveyttä ja eleganssia, jopa pieni asunto. Heijastunut valo lasi tulee lisäksi painotetaan suunnittelussa huoneen.

Sisäovet valkoinen tuhka käytön aikana riittävä kattamaan useita kerroksia lakka, suojaavat kuivaus ja kosteudelta. Näin käsitelty, ne kestävät pidempään säilyttävät alkuperäisen ulkoasun.

Suunnittelijat tiloissa rakastavat työskennellä tuhkaa. Puu houkuttelee paitsi sen miellyttävä luonnollinen sävyt, mutta myös ainutlaatuinen luonnollinen malli - ikä renkaat kietoutuvat puukuitu luoda luonnollinen kuviot maagisesti avaa silmänsä eri kulmista katsottuna. Ash - ainutlaatuinen tuote luontoa, ei tarvitse koristelu.

Nyt muodissa kirkkaat värit rakennusten suunnittelussa. Jopa ilman suunnittelua kokemusta, mutta valinta kirkas sisäovet, seinät, lattiat ja huonekalut, saat eleganssia ja tyyliä. Tämä huone on tarpeeksi koristella muutama väri aksentteja muodossa julisteita, lamput, verhot.

Sisäovet valkoinen tuhka tuotetaan sekä kotimaisten ja ulkomaisten valmistajien laadukkaita luonnonmateriaaleja ja ekoshpona. Kaikki erilaisia ​​ovimallit esitteli näkyy kuvassa.

Silmiinpistävä valkoinen väri - paras ratkaisu pieneen tilaan. Aseta asunnossa ovet valkoinen tuhka ja tuntea ero: kuinka paljon tilaa laajenee, siellä on tilaa ja ilmavuutta, ylevinä sisustus.

 • Malleja sisäovet cappuccino väri
 • Emalia sisäovet sisätilassa
 • Sisäovet valo pähkinä sisätilojen

Asentaminen ovea - yksi haastavimmista korjauksia.

Liukuovet - paras vaihtoehto pieniin tiloihin.

Päätarkoituksena liukujärjestelmät - säästää tilaa vuodesta.

Taitto sisäovet - toinen mahdollisuus tallentaa PLO.

Vaatekaappi kauan sitten otin johtavan asemansa samanlainen con.

"Kysyin Ash ..."

Antiikin Kreikan jumalat uskoi tuhkan puu voi olla varsin sopivaa materiaalia ihmisen luomista. In Hesiodos "Works ja päivät" kertoo, että Zeus loi ihmiset keihäs, jonka tiedetään antiikin Kreikan gunsmiths veistetty puusta tuhkaa. Sotaisa henki, joka imeytyy tuhka luotuja raportteja sen ihmisille. Antiikin Kreikassa tuhka pidettiin symboli kostoa, koska todennäköisesti kostaa Nemesis - jumalatar koston kuvataan usein taiteilijoiden haara tuhkaa kädessään.

Joissakin kulttuureissa oli uskomus, jonka mukaan myrkyllisiä käärmeet pelkäävät tulta kuten tuhkan, erityisesti sen mehua. Ajateltiin, että riittävän märkä mehua, kuten paita, ja sitten kuivataan huolellisesti, laittaa suojautua käärme puree. Miehen paidan käärme on vaaraton ja jopa voit tehdä itse kädessä.

Saarnia kuului arvostetuimmista Kaukasiassa. Sukupolvien ylängön suojellaan paitsi yksilö "pyhä" puita, vaan myös koko saarnia. Varjossa sitoutuneesta vuorikiipeilijät uhrinsa rituaaleja. Rauhallinen henki valkoihoinen tuhka ei vaadi verta uhrauksia ja uhrauksista, joita he tarjosivat tyydyttämään hänen jalka monenlaisia ​​maitotuotteita.

Kaikki osat puun, munuaiset alas juureen, ihmiset käyttää kotitaloudessa ja kotitalouden. Ennen mahlan virtauksen valkoihoinen ylängön korjatut alkukeväästä nuoren oksia ja silmuja kuori, ja myöhemmin - lehdet. Liemet aivokuoresta ja munuaisten käytettiin jauhamisen reumaa ja särky. Decoction lehdet ja kuori hoidettujen potilaiden kuumeeseen. Kaarnasta saarnia tekivät suuria mehiläishoitajien nokkosihottuma melko tilava. Aikana Sap kuori ampui leveät vuoteet. Sitten sitoivat ohut pohja, leikkaa kapeita. Alkuun sylinterin sovi kartiomainen kansi on paksu tuhka kuori.

Ash (lat. Fraxinus) - suvun puuvartiset kasvit perheen Oleaceae (Oleaceae).

Suvun sisältää yli 50 lajia kasvaa lauhkean leveysasteilla pohjoisella pallonpuoliskolla.

Tämä tehokas lehtipuut, jopa 30 m pitkä, ja shirokookrugloy, valo kruunu, korkealla harmaanvihreän tai harmahtava-oksat. Lehdet ovat vastakkain, pinnate, kukinta paljon myöhemmin kuin muut lehtipuut, ja alkusyksystä. Kukkia malodekorativny tai palkkeja järjestetään päihin röyhyjä lyhyitä versoja. Kukkivat ennen selailee. Hedelmät - siivekäs pohjushedelmät tai nutlets.

Valoa vaativat, kehittää parempia rikas, melko kosteassa maaperässä tarpeeksi kalsiumia. Savu ja kaasun vastus. Siedä karsimisesta. Kasvavat nopeasti. Etenevät kylvämällä siemeniä.

Piirteitä lasku: Se suosii aurinkoinen paikka, orgaaninen-rikas, melko kosteassa maaperässä tarpeeksi kalsiumia. Ei siedä suolaisuus maaperän ja seisovan veden. Se sietää kuivuutta.

Välinen etäisyys kasvien lasku ei ole pienempi kuin 5 m.

Pääsääntöisesti purkamisen jälkeen on vajoamisen ja tiivistys maaperän, joten juuripaakun istutuksen tulee olla 10-20 cm maanpinnan yläpuolelle. Tämä pätee erityisesti suurikokoisten. Ennen istutusta juuristo on liotettu kosteuden kanssa.

Maaperä seos: arkki maa, humus, hiekka (1: 2: 1).

Kuivatus - sora tai hiekka - 15 cm.

Multaa, turpeesta, puusta Shep 8-15 cm.

Happamuus pH 6-7.

lannoitteita: Aikaisin keväällä ja myöhään keväällä lannoitus typpeä sisältävä lannoite (korovyak- 1 kg, 10 g ureaa, ammonium- selitra- 20 c 1 ämpäri vettä). Syksyllä syötetään kemiroy- vaunun tai nitroammofoskoy- 20 g per 1 ämpäri vettä.

kastelu: Vaaditaan lasku ja sen jälkeen 3-4 päivää. Kuivassa aikoja vaatii lisäksi kastelu ämpäri 1/1 neliömetriä kruunu projektio, vaikka lyhytaikainen kuivuus hyvin siedetty.

löystyminen: Kun kitkeminen, 5-7 cm.

Niitto, karsinta: Leikkaaminen tuhka kuljettaa huono, joten on suositeltavaa vain leikata oksat kuivauksen ja puhdistuksen piippua Volchkov versoja.

 • 1. Ash shpanka. Kinmiks, Decis, uarbofos kaksinkertaisesti.
 • 2. Ash kovakuoriainen. Malationi, kaksijakoinen.
 • 3. Syöpä rungot ja oksat. Leikkaaminen syöpä haavauma, jota seuraa käsittely antiseptinen ja kitti puutarha piki.

Pogotovki talveksi: Vuonna Stam kasvi ensimmäisten 2-3 vuotta shtamb

Valkosaarni - valkosaarni.

Itä Pohjois-Amerikassa. Lehtimetsissä syvä, rikas, kostea, hyvin valutettu maaperän ja vesistöjen rinteillä mäet ja vuoret, jopa 1050 m merenpinnan yläpuolella. Meri.

Voimakas kaksikotinen puu jopa 35 m pitkä, jossa on suurin piirtein kruunu paljain nuoret versot ja vaaleanruskea munuaiset. yhdiste lehdet, pariliuskaiset, 7 (5-9) lähtee, soikeat, koko tai hammastettu, paljaat, tumman vihreä, sinertävä alhaalta, jopa 12 cm pitkä. Se kasvaa nopeasti, on suhteellisen kuivuutta kestävien ja sitkeä, yli Euroopan tuhkaa, ei vahingoitu keväthallojen, sillä silmut kukkivat 8-10 päivää myöhemmin kuin muut saarnia. Se sietää kaupunki olosuhteissa se on kestävä. Levittävät kylvö siemenet kerrostunut. Nopean kasvun, kaunis harjakattoisia kruunu kestävyys ja on arvokas kasvi kujat, ryhmä- ja komposiitti laskua. Viljelmässä alkaen 1874.

Valkoinen tuhka tai kukka - mannasaarni.

Euroopan puoleisella Venäjällä, Länsi-Euroopassa, Lähi-idässä. Kasvistoa varanto ei ole määritelty. Heliophilous Xero mesophyte lehtimetsät.

Pieni puu jopa 12 m pitkä, jossa säännöllinen, pallomainen, tiheä kruunu. Valo vihreät lehdet 7-yaytsevvdnyh pitkänomainen, epäsäännöllisesti hammastetut lehdet 9 cm, alhaalta karvainen midrib. Se eroaa muista lajeista sen valkoisia, tuoksuvia kukkia pitkät, kapeat terälehdet kokoontuivat päissä versoja rehevä, tiheä panicles jopa 15 cm. Tuolloin kukinnan, joka kestää 7-10 päivää, koukeroinen.

Se ominaista suuri rakkaus valon ja kuivuuden suvaitsevaisuutta. Se kasvaa suhteellisen hitaasti. Riittämättömästi sitkeä. Se suositteli yhden, ryhmä- ja Alleyne istutusten Venäjän eteläpuolella. Kulttuuri ennen 1700.

Tuhka lansetti tai vihreä -Fraxinus lanceolata.

Luonnossa elää Itä Pohjois-Amerikassa, missä XVIII vuosisadalla, otettiin jäseneksi kulttuuriin ja levisi laajalle. Lehti- metsässä (joskus muodostaa puhdas seisoo) pankit virtojen, märkä nousu.

Erittäin ohut koristeellinen piippu kompakti kruunu ja kiiltävät tumman vihreät lehdet, vaaleanvihreä alla. Se saavuttaa 15 m korkea. Ominaista melko nopea kasvu, korkea kuivuudenkestävyys. Vähemmän vaativa maaperään kuin muut, vakaampi kaupunkiympäristössä. Hardy. Onnistuneesti kasvaa Moskovassa ja Pietarissa.

Saarni - Fraxinus excelsior.

Jaetaan Venäjän Euroopan puoleisessa osassa (Volgan ei saavuta) metsissä vuoristoinen Krimin ja Kaukasuksen, Länsi-Euroopassa, Välimeren ja Vähän-Aasian. On monia luonnonsuojelualueita. Lehtimetsissä viljavilla kalkkipitoisilla mailla, heliophilous mesophyte.

Tunnetuin suvun jäsen. Puu 30 m pitkä, jossa on leveä, openwork kruunu, jossa on suora, malorazvetvlennymi pariliuskaiset lehdet ja oksat. runko kuori aluksi tuhka-harmaa, lähes tasainen, ja myöhemmin - syvä, pitkittäiset ja poikittaiset halkeamat ovat pieniä. Nuoret versot karvaton, vihertävän harmaa. Munuaiset musta samettinen pubescence, erittäin vaikuttava taustaa vasten paljaat oksat. Lehdet ovat pinnate, 7-9 istuimet, laajasti, sahalaitainen reunalla, päälle kirkkaan vihreät lehdet, pohja - vihreä, karvaisia ​​laskimot. Kukkia ilman perianth, huomaamaton. Hedelmät - potkureiden 5 cm: n pituinen, usein tallennettu oksat läpi talven.

Kasvaa nopeasti, rakkauden valoa. Aikuisiässä tekee alentamalla lämpötilaa -40 ° C: ssa Vuonna ankarat talvet versoja voi jäätyä, joten on parasta istuttaa suojatussa paikassa. Se kärsii loppukeväästä pakkaset, mutta sitten takaisin nopeasti. Kuiva ilma tekee hyvä maaperä - on huonompi. Vaativat maaperään, ei riitä savua ja gazoustoychiv. Levittävät siemeniä, jotka itävät ilman kerrostumista vasta toisena vuonna. Koriste lomakkeet kerrotaan varttamalla päänäkymässä. Se elää jopa 300 vuotta.

Arvokas puu vihreä rakennus nopea kasvu, vahva koko, hoikka runko ja openwork kruunu. Se näyttää hyvältä kujalla lasku monimutkaisia ​​koostumuksia, kun kuori tiet.

Sillä on monia muotoja, käytetään viherraken- rakentamisessa. Mielenkiintoisin niistä ovat seuraavat: Monumental (erittäin tehokas, voimakas kasvu, jolla on pyramidin kruunu, alhainen (hitaasti kasvavia, kompakti pallomainen kruunu, itkien - puu 8 m pitkä, kupolin muotoinen kruunu ja pitkä oksat roikkuvat maahan, erittäin näyttävä yksinäinen lasku horisontaalisia - vaakasuoraan auki päähaaraa, leveä, tasainen kruunu itkien oksat, kihara - hieno, kihara, tumma-vihreät lehdet, melkovyrezannaya - erittäin kapea ja hieman hammastetut lehtiset ja, heterophyllous - suuri puu yksinkertainen, yhden tai osittain trifoliate lehdet, erittäin ainutlaatuinen ulkonäkö yhdessä istutus, zheltolistnaya - keltaisia ​​lehtiä, kultainen - keltainen varret ja pienempiä lehtiä, kultainen-kirjava, kultainen itku hopeanhohtoinen kirjava; pestrokoraya - on kuori nuoria versoja vaaleanpunainen ja valkoisia raitoja, jotka ovat erittäin koristavat puu lehdetön tilassa.

Argenteo-kirjava. Valo, melkein valkoinen puu, pienempi kuin alkuperäinen muoto, koko. Lehdet reunustettu epäsäännöllinen hopea-valkoinen nauhat, ja joissakin paikoissa täysin valkoinen. Tällä tuhka on erittäin tyylikkään ilmeen. Valkoinen palkki reunalla arkin tulee joskus vaaleanruskea ja hieman kierretty arkki.

Tuhka pörröinen tai Pennsylvania - Fraxinus pubescens.

Laajimmalle levinnyt luonnossa Pohjois-Amerikassa, jossa se kasvaa rannoilla jokien puolesta tulvatasanteita.

keskikokoinen puu (20 m). Vapaasti kasvava puu on leviämässä, epäsäännöllisen muotoisia kruunu. Ampuu tomentose pubescence, ruskea-ruskea. Lehdet 5-9 lehtiä, alkuun matto, vihreä, harmaa-vihreä alla. Huomaamaton kukkia nippuina. Lionfish kapea kuuden cm pitkä.

Maaperän hedelmällisyys on kevyempi kuin Euroopan tuhka, mutta vaativampaa sen kosteuspitoisuus. Tekee väliaikaisia ​​tulvia ja vähäinen suolapitoisuus. Kaikkein pakkasen resistentit lajit tämän suvun. Parempi sietävät kaupunkiolosuhteissa kuin saarni. Nämä ominaisuudet mahdollistavat käyttää sitä laajalti maisemointi Keski- ja Pohjois-Euroopan osa Venäjää. Nuorena pohjoisilla alueilla kärsivät pakkasta ja on tuuhea muoto. Se antaa hyvän varjoa. Käytetty katu istutuksia. Kulttuurissa vuodesta 1783.

On aukubolistuyu muoto - keltainen-kirjava lähtee vähemmän karvainen kuin tyypillinen.

Aucubaefolia. Nopeasti kasvava kaunis, erittäin kirkas, kultainen puu soikea kruunu. Suuret lehdet, peitetty kultaisella pilkkuja, raitoja, ja ne muistuttavat kirjava muotoja aucuba Japani. Sateisina, pilvinen kesä varjoisaan paikkaan kirjavassa voi olla heikko.

Manchurian tuhka - Fraxinus mandshurica.

Puu 30 metriä korkea, varsi halkaisija 1,0 metriä. Kaukoidässä Aasiassa. On monia luonnonsuojelualueita Kaukoidässä. Se kasvaa lehti- ja havupuusta-lehtimetsät rikas, hyvin kasteltu maaperän, varjossa suvaitsevainen mezogigrofit.

Puu 25 m pitkä. Itä Pohjois-Amerikassa. Sekapuina suolla, rannoilla järvien ja jokien. Se tuottaa pieniä seisovan veden. Harvoin muodostaa puhdas seisoo.

Nosolistny Ash - Fraxinus rhynchophylla.

Puu 12 m pitkä, ja halkaisijaltaan 25-30 cm. Kaukoidässä Aasiassa. On olemassa useita Kaukoidän varaa. Se kasvaa havupuita ja lehtipuita ja lehtimetsien. Heliophilous mezokserofit.

2 kommenttia

Artikla, ehkä ole huono, mutta odotin nähdä Läpinäkyvä vastaavat, kasvio ja selvästi PHOTO puu, EI DARK SILHOUETTE TO'll nähdä heti, että edessäni on selvä. KUVAT SIEMENIÄ joko, ja ne ovat melko tyypillisiä että heitä oppimaan puulajien. Yleensä sivustot on sisustettu ikään kansaksi, ja artikkeli on kirjoitettu kasvitieteilijä. Kuitenkin sivuston lisääminen suosikkeihin, niin hyvästi.

Kirjoita professorit: Vladimir Gruzdev Stanichlavovich ja hänen äitinsä professori Gruzdeva Ljudmila Petrovna. Pidimme artikkeli on kattavampi kuin muut kirjoittajat tyypillisistä lajeista tuhkan ja sen variantit. Nämä materiaalit, meidän täytyy opettaa dnkorativnoy Dendrologia ja muita kohteita.

Kirjoita kommenttisi peruuttaa vastaus

Uutta "Flower Ympäristökoneet"

Muodikas paletti kukkapenkkiin kauden 2018

Yleisiä virheitä viljely taimet

Kasvava siemenistä molyutselly

Mitä pitää tehdä, jos lamput tai mukulat itäneet?

Valita hyvä sato kurkkuja ilman sairauksia ja karuja kukkia

Noki "Openwork", ja se on kaikki "in-date"!

"Warlords" - lippulaiva riveissä paprikat

Ihastuttava suuren petunia "Imperial Family"

Kaikkein herkullisia tomaatteja! Series tomaatit "Vkusnoteka" alkaen maatilan ETSI

 • Anton tallennus

kilpailijoiden ruohosipuli

Helenium - kultainen kiharat kauniin Helenan

Kalenteri viljelykasvien koristekasvit taimet

Tyhjennys ruukkukasvit säännöistä

Eustoma - kasvaa kukkia Queen

 • Kasvit metsästä julkaistu Xenia Kapustkina

Tilaa ilmainen viikoittainen uutiskirje. Lähettämällä odotat:

 • Paras uudet materiaalit
 • Suositut artikkelit ja keskustelut
 • Mielenkiintoisia keskustelut
1