Välineet puhdistukseen pesukone

Paras puhdistusaineet pesukoneet lialta, hometta ja haju

Pesukone, kuten mikä tahansa muu kodinkoneet, hoidon tarpeessa. Kosteus, erilaisia ​​keinoja pestä likaiset vaatteet aiheuttaa kehityksen muotin, kalkkia, likaa ja haju rummusta, sisäinen laite ja sen pinnalla. Selviytymään kaikki nämä tyypit saastuminen on valittava hyvä agentti.

Miksi puhdas kone ja mistä?

Liian kova vesijohtovettä, käyttö heikkolaatuisen jauheet, joilla on korkea haitallisten aineiden, virheellisestä toiminnasta koneen voi aiheuttaa jopa hyvä ja kallis laite huonossa kunnossa. Mutta vaikka et kaiken oikein - pehmentää vettä erityisiä apuvälineitä käyttäen orgaanisia jauheita, ja aina viisaasti valita ohjelman, kone on puhdistettava säännöllisesti.

Kyse kosteus, veden laatu ja paljon vaikeasti saavutettaviin paikkoihin, jotka ovat autossa. Kaikki sisäiset komponentit, letkut, rumpu, purukumi - pesäpaikka homeen ja ummehtunut haju, varsinkin jos koko ajan pitää ovi suljettuna.

Jos käyttää erityistä työkalua puhdistusaineita lialta, homeen ja hilseily vähintään kerran kuukaudessa, se pidentää sen käyttöikää ja juuri pesty asiat ovat taatusti ole olla taudinaiheuttajia.

Pääsääntöisesti kaikissa Venäjän kaupungeissa hanasta vesi virtaa, eivät ole kovin sopivia ei vain juotavaksi vaan myös pesukoneiden. Toisin sanoen, se on puhdas, patogeenejä, mutta kloorin läsnä ollessa, kalkin ja erilaisten epäpuhtauksien saatiin sakka rullalle ja sisäosat, jotka voivat aiheuttaa murtumia. Tämän välttämiseksi on mahdollista, että kunkin pesun käyttää erityisiä varoja vettä huuhteluaine. Muista kuitenkin, että ne eivät puhdista jo plakki, vaan ainoastaan ​​estää uusien. Tunnetuin versio - "Kalgon9rdquo, mutta Korjaa hinta kauppaketjut voit ostaa halvemman analoginen badged Tarkenna. Myös milloin tahansa laitteisto osasto tapaat kotimainen "Antinakipin9rdquo;.

Mutta poistaminen nykyisten mittakaavassa etsiä erityinen kodin kemikaaleja. Valita lajeja, jotka ladataan ilmalokeroon. Näiden aineiden puhdistaa pesukoneet, jotka on täytetty suoraan rumpuun, pesu voi saada vaatteita ja aiheuttaa allergisia reaktioita, koska vain sitä, hapon-pohjainen ratkaisu vie plakkia. Sitä paitsi, jos se tarkoittaa lastaus liinavaatteet, joten älä odota paljon vaikutusta - tarkoittaa yksinkertaisesti pehmentää vettä.

Suosittu wrestlers kanssa vaahdon ovat etikkahappo, rikkihappo ja suolahappo, ne ovat halpoja ja hyvin saman ongelman, mutta ne vahingoita kumia, joka niin paljon pesukoneen sisään. Yleisesti käytettävissä folk korjaustoimenpiteitä kone pian tulee arvoton.

Siksi on parempi ostaa varastoon ovat hyviä siivoojia pesukoneet alkaen mittakaavassa, kuten budjetin "tohtori Tan" tai voimakkaita tehokkaat keinot "Bugs Avnit".

Musta plakin auton sisällä - tämä on hometta. Näyttää siltä, ​​jossa kostea, lämmin, ja harvoin ilmaista, esimerkiksi vanhassa kylpyhuoneessa. On selvää, että kaikki vaatimukset muotin vastaa pesukone. On käynyt ilmi, että on sientä sisällä yhtä hyvin päästä eroon, täytyy ponnistella.

On mahdollista käyttää suosittu väline puhdistaa rummun pesukoneen - sitruunahappo (tyhjä nousun hapolla pestä, sen sijaan, että jauhetta 90 astetta). Sitten liuos, jossa sulfaatti pestä kumi ja etikka jauhe lokero. Jos muotti ei ole vielä levinnyt syvälle koneeseen, nämä tekniikat voivat auttaa. Muussa tapauksessa sinun täytyy soittaa master ja puhdistaa kaikki yksityiskohdat.

Myös myynnissä on monenlaisia ​​erikoiskemikaaleja. Esimerkiksi, on suosittu väline puhdistukseen pesukoneet hometta - Korean "Katso Place" tai japanilainen geeli Kaneyo.

Jos muotti oli mahdollista päätellä, edelleen hakee teknologiaa, että sieni ei näy uudelleen:

 • Siirrä kone kuivaan paikkaan, kuten keittiössä.
 • Tuuletetaan rumpu, avaa oven.
 • Vähemmän todennäköisesti käyttää geeliä tai neste jauheita - joskus he lähtevät lima, joka on ihanteellinen ympäristö kehittämiseen sientä.

Niin, miten puhdistaa rummun ja lokero jauhetta, olemme jo löydetty, mutta se on tärkeää epäpuhtauksien poistamiseksi ja sisäosat koneen. Se on rumpu voi nähdä, jos se on aika tarkastaa sisukset, jos rumpu on hoidon tarpeessa, ja että syvällä sisällä on ongelma. Mitä voit tehdä:

 • Pyyhitään huolellisesti kumiholkin alla kuminauhat on aina märkä.
 • Soita mestari, joten hän selvitti sisäpinnan säiliön ja lämmityselementti - voit tehdä sen, vain tehdä ulos autosta.
 • Puhdista poistosuodatin kansi tämän yksityiskohtaisemmin.

Saatat yllättyä, mutta monet koneet vaativat puhdistusta suodattimen jokaisen pesun jälkeen - se on kirjoitettu ohjeiden yksikköön. Mutta harvat, jotka tekevät kaiken, tai millään tavoin säännöllisesti. Ja vaikka se on täällä, joka kerää kaikki lika ja suuret roskat vaatteita, jotka eivät mene nurin kanssa likaista vettä.

Katso suodattimen pohjalla etupaneelin alla. Joskus hän saa käden väliin, joskus täytyy etukäteen löysäämällä. Ottaa pois suodatin, tyhjentää, pese se vedellä ja saippualla tai natriumsulfaatilla.

Jos olet puhdistanut rumpukone puhdistusaineiden pesukoneet, pese ja jauheen lokero, mutta epämiellyttävä ummehtunut haju on edelleen tai toistuu, täytyy päästä eroon siitä.

Syy epämiellyttävä haju koneessa (edellyttäen, yleisen puhtauden ja puuttuminen muotin) voi olla:

 • Vasta loppuun pesty suodatin, se voi juuttua jotain pientä.
 • Huonosti pesty purukumi - niiden alle on eristäytynyt paikkoja, joissa voi edelleen sientä.
 • Tukossa tyhjennysletku tai vahingoittunut lämmityselementti - ne on vaihdettava tai puhdistettava, soita ohjattu.
 • Banal syystä - pitkä varastointi märkä likapyykkiämme rumpuun.

Poistamaan epämiellyttävä haju, tuulettaa rummun tai puhdista se sitruunahapolla tai erityinen työkalu pesukoneiden. Huuhteluaine - on improvisoitu Siivous pesukoneiden päässä hajua, jos hän ei ole kovin vahva. Alkua ilmastointi paristokoteloon ja suorittaa tyhjentämiseen.

Jos tämä ei auta, kokeile puhtaampi jätevesi - se auttaa puhdistamaan kaikki letkut ja sisäisiä tukoksia.

Lisäksi puhdistamista päässä näkyvää likaa, paljon tärkeitä ja desinfiointi, eli tuhota kaikki mikrobien pinnalla rummun ja muut laitteen osat. Joskus se on tarpeen pestä asioita lapsi, äitini pelkäsi, että mikrobit aikuisten vaatteet voivat vahingoittaa herkkää ihoa vauva. Lisäksi on hetkiä, jolloin joudut pesemään jotain hyvin likainen, niin se olisi toivottavaa desinfioida koneeseen.

Ihanteellinen että erityistä keinot soveltuvat puhdistukseen pesukoneiden "tohtori Tan antibakteerinen" tai korea desinfiointiaineella SANDOKKAEBI.

Jos pesuaine jauhetta lokero on desinfioinnin, se voidaan liottaa vedessä laimennettiin "Domestosom9rdquo;, pyyhitään sienellä tai harjalla ja huuhtele puhtaalla vedellä. Monet desinfioitava ja koko kone "Domestosom9rdquo; tai valkoinen, mutta se on liian voimakkaita kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa osia.

Vakavimmissa tapauksissa käytössä, esimerkiksi "Multidez-Tefleks9rdquo; - se merkitsee entistä tappaa bakteereja ja viruksia (tuberkuloosi, hepatiitti B ja polio), vaikka se ei ole vaarallinen ihmisille ja koneille.

B1 tarkoittaa 3 puhdistukseen pesukone

Jos sinun täytyy ratkaista ole yksi, mutta kolme ongelmia teidän pesukone, joka on puhdas ja hometta ja roskaväkeä, ja lika, katso sitten kaupassa yleismaailmallinen 3 1. Ne ovat yleensä ei käytetä usein, mutta vaikutus riittää pitkään.

Esimerkiksi erikoistyökalua Dr. Beckmann puhdistukseen pesukoneiden. Sitä käytetään vain kaksi kertaa vuodessa, ja yksi pullo on suunniteltu juuri 2 sovelluksiin. Se kaadetaan osastoon jauhe, ja laite toimii määritetyn pesuohjelman. Näin voit poistaa kaikki sisukset, voit vain puhtaanapitoa ja oven kostutetulla liinalla tipalla puhdistusaineita pesukoneita. Perusteella sanoa, että se selviytyy kaikkia ikäviä ongelmia, se ei haittaa myöskään kumi- tai sisällä olevat osat.

Ja lopuksi, emme voi sanoa muutaman sanan puhdistus laitteen ulkopuolelle, koska vain näyttää siltä, ​​että se ei likaannu. Se voi jättää jälkiä vedestä, jauhe, jos kone on keittiössä, julkisivu voi saastua, kuten minkä tahansa muun teknologian. Riittävän usein pyyhkiä puhtaaksi koneen kastetulla kankaalla vedellä, jolloin lika voi pudota kankaalla astianpesuainetta.

Jos koneessa pystykuormituksessa, ikkuna antaa puhtautta, tihkusade se lasinpesunestettä ja pyyhi kankaalla tai jos raitoja nähdään veden, käytä puhdistusaine kylpyammeet ja saniteettiposliinin - se poistaa kalkkikarstan.

Valitsemme oikeat työkalut puhdistukseen pesukoneiden

Oikea-aikainen ja asianmukainen puhdistus pesukonetta ei ainoastaan ​​anna sen pitkä elinikä, mutta myös parantaa pesua. Pesukoneiden valmistajat tuottavat paljon puhdistusaineita: jauhe, nestemäiset pesuaineet, valmisteet teollisuus- tai koti-tehty. Riippuen saastumisen, valitse sopiva puhdistusaine.

Tahrat, josta se on tarpeen suojata pesukone

Joten, mitä on tehtävä pesukone, joka palvelee isäntiensä?

 1. vaahto, vähitellen muodostettu lämmityselementti (PETN), veden lämmitys ja vaikeuttaa huomattavasti vähentää sen suorituskykyä. Kerros mittakaavassa lisää lämmitysveden, vastaavasti, lisääntyy ja virrankulutus. Ja jos lämmitintä ei puhdisteta ajoissa, niin se on kaikki peitetty iso laatta kerros voi aiheuttaa vakavia vaurioita koneen mekanismi. Lisätietoja miten poistaa kalkkia lämmityselementistä, täällä.
 2. Pölyn, lian ja hiukset, putoamaan koneen mukana vaatteita, ei täysin pestiin vedellä ja talletettu letkut ja sisäiset osat. Pitkän ajan toiminta voi kertyä paljon likaa, ja jos se ei ole puhdasta, se on lähde epämiellyttävää hajua.
 3. Hometta ja sienet He rakastavat elää pesukoneessa, sillä kostea ja lämmin edistävän ympäristön niiden lisääntyminen. Jos näin käy, auto asettuvat erityisellä ja erittäin epämiellyttävä haju. Päästä ihmiskehon läpi vaatteet ja vuodevaatteet, hometta ja sienet voivat olla haitallisia terveydelle, allergioita.

Prosessi puhdistus pesukoneen olisi suoritettava peräkkäin.

 1. Ensinnäkin, sinun täytyy tehdä mekaaninen puhdistus alkaen itsepäinen lika möhkäleitä ja hiukset, vieraiden esineiden muodossa lanka, napit, erillinen. Voit tehdä tämän, sinun täytyy puhdistaa suodatin, poistoletku, kumitiiviste oveen.
 2. Kirkas tarjotin jauhe. Poistaa sen laitteesta ja huuhtele nestemäistä pesuainetta.
 3. Seuraavaksi voit aloittaa puhdistuksen vaikea päästä sisäiseen koneenosia.

Aineet, jotka sisältävät happoa, onnistuneesti poistettu vaahto. Klooria sisältäviä lääkkeitä on antibakteerisia ominaisuuksia ja täysin tuhota hometta ja sientä, poistaa epämiellyttäviä hajuja.

teollisen tuotannon Formulaatiot

laitevalmistajat suositeltavaa käyttää pesukoneet puhdistamiseen tuotteita tunnettuja tuotemerkkejä. Valinnalla keinot tulee hoitaa varoen.

Jos työkalu on keskittynyt vahvasti, se voi vaurioittaa sisäosia. Siksi ennen sen käyttämistä lukea ohjeet ja noudattavat suositeltua osuutta.

Useimmat kuluttajien arviot ohjataan osoitteeseen seuraavia merkkejä:

 1. «Taikavoimaa» - välineet valmistettu Saksassa, on yksi tehokkaimmista poistamiseksi paksu asteikolla PETN ja rumpu.
 2. «Topper 3004" - huumeiden kehittämä valmistajien pesukoneiden «Miele» ja «Bosch», ja suositeltavaa käyttää siivousvälineet samannimisen.
 3. «Luxus Professional» - keino kotimaista tuotantoa, universaali. Sitä käytetään ei vain poistaa asteikolla lämmittimet pesukoneet, mutta mitään sähkölämmitys laitteet.
 4. «Bork K8P» - valmistuksen Korean tuotanto on erittäin tehokas.
 5. "Kalkinpoisto universaali" - merkitsee kotimaan kehitystä, on menestyksellisesti käytetty mihinkään sähkölämmitys.
 6. «Kaneyo» - Japanin nestemäistä pesuainetta valkaisuaine-pohjainen täydellisesti descaled, on vahva antibakteerinen vaikutus, eliminoi epämiellyttävä haju.
 7. «Nagara» - tabletoida agentti Japani, tehokkaasti lian ja 99,9% hometta ja bakteereja.

Yhdessä teollisuustuotanto tarkoittaa, että on myös perinteisiä menetelmiä puhdistuksen avulla:

Sitruunahappo kattilakivenestoainetta

Sitruunahappo on jo pitkään käytetty kokeneet hostesses Kalkinpoistoaineet pesukone. Sitä pitäisi käyttää kerran vuodessa.

 1. Ottaa 100 g sitruunahappoa, joka perustuu koneen 6 kilon kuorman ja täyttää jauhe astiassa.
 2. Aloita intensiivinen pesukertaa jopa 80-90 asteeseen.
 3. Päättymisen jälkeen ohjelman ajaa huuhteluvaiheen.
 4. Muista puhdistaa nukkasihti, voi olla kappaletta mittakaavassa.

Lue lisää etuja ja haittoja hoidon sitruunahapon pesukone tässä.

Käyttö etikalla asteikolla

Puhdista kone etikka - tämä on yksi budjetti, mutta erittäin tehokas tapa.

 1. Tämä puhdistus tulisi aloittaa illalla.
 2. 2 kuppia 9% etikkaa kaadetaan rumpuun.
 3. Run korkean lämpötilan toimintaan.
 4. Puolivälissä syklin pysäyttää auton ja käännä se luotettavuutta virtalähteen.
 5. Koko yön etikka- ratkaisu vuorovaikutuksessa asteikon suolat, niiden tuhoaminen.
 6. Aamulla laite kytketään vaiheen päättämiseksi.
 7. Ovat huuhtele tila tai kevyt pestä.
 8. Puhdista poistosuodatin.

Ruokasoodaa ja "White" - vihollisia hometta ja homeen

Tyhjentää kone muotista ja homeen apua ruokasoodaa ja "valkoinen".

On mahdollista yhdistää molemmat työkaluja joko yksin käytettynä.

 1. Valmistella puhdistusliuoksen: 250 g natriumhydroksidia liuotetaan lasilliseen vettä.
 2. Pyyhkiä kaikki näkyvät osat: rumpu, kumitiiviste oveen, jauheen lokero.

Jos muotti on levinnyt ympäri autoa, ja syrjäisillä alueilla, joilla se on mahdotonta puhdistaa manuaalisesti, sinun on käytettävä kloorattu aine, kuten "valkoinen".

 1. 100 ml tuotetta täyttää rumpuun.
 2. Alkavat pesuohjelma 90 astetta.

muotti ja sieni-itiöiden kuolevat korkeassa lämpötilassa 30 minuutin ajan.

Tärkeää! Kaikki puhdistus toimenpiteet suoritetaan ilman pyykkiä tyhjässä autossa.

Ennalta ehkäisevä toimenpiteet merkittävästi pidentää pesukoneet, suojaa mittakaavassa, homeen ja sienten.

 1. Pesun jälkeen, on tarpeen hyvin pyyhkiä kumitiiviste korin oven ja jättää viimeinen avoin kuivua sisempään säiliöön.
 2. Laatikon pesuaineiden on puhdistettava säännöllisesti. Se on helppo tehdä se vesihanan alla.
 3. Käytä Kalkinpoistoaine kalkinpoistoon. Suorita pesujakso kalkinpoistoainepakkauksessa jauhe 1 sijasta kuuden kuukauden välein.
 4. Ajoittain suorittaa pesuohjelman desinfiointiaineella. Tämän dekantterilasi kloorin valkaisuainetta ja kaksi kuppia jauhetta tai pesuaineen rumpuun ja kansi, ajamalla ohjelma, jonka lämpötila on 90 astetta.

Huolehtiva suosikkiasi avustaja palkitaan ruhtinaallisesti - se kestää sinulle 2-3 kertaa kauemmin kuin luvattu aika tuottajille.

Mitoitettu pesukoneet laatua ja luotettavuutta. Kymmenen parhaiten erillisestä mallista, niiden ominaisuuksia ja tärkeitä teknisiä parametreja. Edut ja haitat, hintataso.

Välineet puhdistukseen pesukone

Ei ole väliä kuinka yritimme huolta avustaja, erilaiset saasteet, hometta ja kova vesi tepsiä. Tämän seurauksena olemme - tai pikemminkin, pesukone, edessä epämiellyttävä haju, laajuuden ja suodattimen tukkeutumisesta. Mitä siivoojat pesukoneet tulla apuun?

Kemikaaleja puhdistaa pesukone

Kun tilanne näyttää kriittinen, eli sen lämmityselementti roskaväkeä näytti, uhkaa tuoda koneen alas, ainoa todella nopea ja tehokas tapa on käyttää erityisiä apuvälineitä "kattilakivenestoaine" kategoriasta.

Osana tätä "kemian" on happo, liuottamalla tiheä kuori mittakaavassa. Sinun tarvitsee vain täyttää työstökoneiden ja käynnistä "pestä ilman vaatteita." Tämän jälkeen tulos on varmasti miellyttää - asteikosta on ohi.

Kotiin korjaustoimenpiteitä hoitoon pesukoneiden asteikosta

Jos peset usein ja paljon, ennaltaehkäisevää puhdistus lämmityselementti pesukoneen on tehtävä kerran neljänneksellä. Jos et halua hakea tätä lipeä-kalkinpoiston koostumuksia, voit käyttää kotiin korjaustoimenpiteitä kuten sitruunahappoa tai etikkaa.

Sinun täytyy valita sama tila "ilman vaatteiden," laittaa 60-90ºS lämpötila, uni sitruunahappo osastossa jauheen määrän 50-100 grammaa. Samaan aikaan keino auttaa puhdistaa pyykinpesukone haju.

Puhdistaminen pesukone etikka, vakuutuksen asiantuntijoiden antaa paras vaihtoehto. Voit tehdä tämän, tarvitset koneen kaataa 2 kupillista etikkaa ja lisää kuumaa vettä.

Pesu tarvitsevat tullin tilassa. 5 minuutin kuluttua alkaa, me tauon tunnin, jotta aine on tunkeutunut kaikki raot säiliön. Sitten uudelleen ajaa ohjelma ja poistaa loppuun asti.

Pestä pois jäänteet liuosta, suorittaa ohjelman, lyhyt pesu, ja pyyhi liinalla kaikki elementit koneen, erityisesti kumitiivisteet.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin