Välimeren tyyliin

Välimeren tyyliin sisustus - on tärkeää muistaa

Kuvassa: välimerellinen sisustus

Viime vuosina tyyli on käynyt läpi joitakin muutosta. Aluksi hän toimi koristeluun taloja pieniä kalastajakyliä. Siksi on yksinkertaisuus muotoilu ja toiminnallisuus, pieni määrä huonekaluja ja tekstiilejä sisämaassa. Loppujen lopuksi pienessä talossa mahtuu vain tärkeimmät asiat. Mutta ajan kuluessa, Välimeren tyyliin sisustus kulkeutunut suuret maatilat, sai hienostuneisuutta, säilyttäen sen lyhyys. Tässä muutamia merkkejä tyyli:

 • Yksinkertainen siisti sisustus.
 • Taottu metallikoristeita pimeässä.
 • Puuhuonekalut tyylikäs kaiverruksia siisti.
 • Lasimaalauksia teriä ikkunat.
 • Sileä arkkitehtonisia linjoja (kaaria, ruuvi vaihe).
 • Punottu mattoja, laatat ja mosaiikit lattialle (makuuhuoneessa voidaan antaa parketti).
 • Paju huonekalut terassilla.
 • Valkoinen väri juuressa seinät ja vastakkaisia ​​tummat kalusteet.
 • Käyttöä koristeluun täyteläisiä värejä - sininen, oliivi, turkoosi, terrakotta tai hiekkaa.
 • Aktiivinen käyttö jäljitelmä seinämaalauksia, koriste mosaiikki meren symboleja.

Kuva: italialainen tyyli sisätilojen

Välimeren tyyliin oma muunnelmia riippuen perinteitä maan se perustuu. Suosituin - Italian ja Kreikan hänen alalaji. Italian suoritusmuodossa, lämmin värejä käytetään usein (terrakotta, hiekka, keltainen, okra, tiili ja kerma). Seinille huoneiston näet seinämaalaus, ja ikkunat - lasimaalauksia. Talo on täynnä takorauta koristeet, huonekalut pieni, tumma väri.

Kuva: Interior Kreikan tyyliin

Kreikan designhotelli perusväreistä kylmä (vihreä, turkoosi, sininen, tai sininen). Tekstuuri seinät on melko karkea. Lattialla usein mosaiikki perinteisiä. Talossa näet korituolit ja sama matto lattialla. Se luo ajoneuvoon keveys ja tuo hänet lähemmäksi luontoa. Kreikan versio soveltuu parhaiten maan talon tai huvilan.

Keittiö, luotu Välimeren tyyliin

Kuvassa: keittiön Välimeren tyyliin

Useimmat asukkaat eteläisen Euroopan haluavat hyvän aterian ja herkullisia. Joten, keittiössä asuntonsa keskeinen sija. On syytä huomata, että ei ainoastaan ​​ruoanlaittoon, mutta myös menossa koko perheen päivälliselle. Keittiön välttämättä ole sellaisia ​​piirteitä Välimeren tyyliin:

 • Enemmän valoa.
 • Yksinkertainen sisustus (peitellä vaaleiden värien, laatta tai mosaiikki alueita ovat työ seinään).
 • Laatat lattialle.
 • Kaksi aluetta - ruoanlaittoon ja syömiseen.
 • Huonekalut puuta (tai puu) yksinkertainen veistetty elementtejä.
 • Suuri keittiön pöydän paju tai takorautaisilla tuolit.
 • Laitteet toivottavaa piilottaa.
 • Windows on paras kattaa kaihtimia tai ripustaa ne yksinkertaisesti verhot pellavasta.
 • Pääkohdat sisustus - keramiikka, takorauta valaisimet, kukkaruukkuja. Lattialla voit luoda punottu matto tai matto.

Jos suunnittelu keittiön Välimeren tyyliin, lähempänä Kreikan versioon, sen seinät pitäisi olla liian sileä. On parasta peitä ne pelkkää valkoista maalia tai maali valo pastelli sävy (voi olla vaaleansininen, vaaleanvihreä). Korkeat katot voidaan koristeltu altistuvat palkit ja tummaa puuta. Italian tyyppi tarjoaa erinomaisen mielikuvitus. Seinät ovat linjassa työskentelyalueella antaa laatta tai mosaiikki. Tone whitewash - valkoinen, beige, kalkkia tai hiekkaa.

Kuvassa: keittiössä kreikkalaiseen tapaan

Huonekalut on toivottavaa tehdä puuta. Sen pitäisi näyttää hieman karkea, on toimiva ja käytännöllinen. Mukaan keskelle keittiön Välimeren tyyliin tammi pöytä näyttää täydellisesti. Jos mahdollisuus tilata huonekaluja array sovi ja MDF insertit simuloidaan puulevyjen.

Keittolevy on parempi korvata. Jääkaappi, uuni, mikroaaltouuni piilotettu erityistä kaapit, ei pilata koko suunnittelu. Sen sijaan että sink voi laittaa neliön kulho tehty näyttämään marmoria tai tavallinen kivi. Wall lieden lähellä leikata kivi mosaiikki laatat Välimeren motiiveja tai laatat, jäljittelemällä tiilestä. Meidän ilmasto, on toivottavaa tehdä lattia on lämmitetty. Lattian väriä - terrakotta, tiili, väri savi. Erittäin mukava lattialle laatta näyttää eri antiikin (roomalainen tai kreikkalainen) kuvioita.

Kuvassa: yksinkertainen, Välimeren herkkuja

Keittiö Välimeren tyyliin ei pitäisi ylikuormittaa yksityiskohtia. Siksi verhot, värillinen lautasliinat täällä on tarpeeton. Kaikkein meillä varaa - yksiväriset pellavapöytäliina ja sävytetyt verhot. Valaisimia käytetään parhaiten lampunvarjostimet "antiikki", sopivia paju tai takorauta. Lisäksi yleinen ilmapiiri on melko ruukut kukkia ja iso amme Ficus.

Living tyyliin Välimeren

Olohuone - paikka asunnossa, on suunniteltu koko perheelle, miellyttävä tapaaminen ystävien kanssa. Välimeren, tällaiset kokoukset ovat aina mukana aterian, rauhassa keskusteluja. Siksi keskeinen paikka on oltava taulukko, jossa on paljon paikkoja (pieni sohva tuolit, sohvat). Mutta kaapit ja komerot päinvastoin, pitäisi olla pienempi. Suurin että on tarkoituksenmukaista täällä - hyllyt kirjoja pitkin seiniä. Siten Välimeren-tyylinen olohuone on tyypillisiä:

 • Seinä ja katto valo, tyyppi viimeistely - peitellä.
 • Lattialla keraamisten tai laattoja terrakotta, tiili, ruskea (viileässä ilmastossa voi korvata parketti tai alaisuuteen laattalattia sähkölämmitys).
 • Kodin sisustus huoneessa - pöydän puusta (tammi, mänty), takorauta tuolit puisilla paikkaa italiankielisen version tai korituolit kreikaksi.
 • Voit laittaa pieni sohva käsinojilla tai muokatut paju sohvalla.
 • Tammi tai mänty hyllyt kirjoja, pieni sohvapöytä täydentää.

Kaunistella olohuoneessa, voit käyttää lämpimiä värejä - beige hiekka, vaalean keltainen. Kreikan olohuoneessa parhaiten valkoinen. Tuo maku suunnitteluun tumma kattopalkit. Lattialla voit luoda yksinkertaisen matolle tai matto, vaikka klassisesta Välimeren sisätilojen lattiat ovat paljaat.

Kuvassa: Living Välimeren tyyliin

Huonekalut olohuoneessa tulisi sijoittaa puinen. Mikä parasta, jos se on vanha. Jos tämä ei ole mahdollista ostaa - sopii erilaisia ​​kuulokkeet tehty antiikki. Ei saa käyttää väärin ottomaanit ja muut huonekalut. Riittää kun sohvan tai sohvalla. Mutta tuolit olohuoneessa pitäisi olla enemmän kuin koko huoneistossa, joka oli minne laittaa kaikille vieraille.

Tekstiilit huoneen sisustus, liian vähän. On mahdollista rajoittaa valoa, yksivärinen viitta sohvalla, pöytäliina ja yksinkertainen verho ikkunan, jos se ei ole ikkunaluukut. Sisustaa olohuoneessa voi olla pronssi valaisimet, laatikot, antiikki maljakoita, kukkia suuriin ruukkuihin tai pieniin ruukkuihin. Niitä saa olla liikaa. TV on parempi sijoittaa seinälle, niin että se ei ole näkyvästi.

Välimeren-tyylinen makuuhuone

Sisustus makuuhuoneen Välimeren tyyliin tulisi olla yhtä tiivis kuin muualla asunnossa. Perinteiset kevyt kaunistelemaan yhdistettynä tummanruskea lattia tai terrakotta sävyjä. Sen sijaan, laatat lattialla on parempi antaa parketti, kuten melko kylmä meidän leveysasteilla. Makuuhuone on lämmin, varsinkin lattia, joka usein kulutuspinnan avojaloin, sängystä.

Kuvassa: makuuhuone, Välimeren tyylisessä

Huonekalut makuuhuoneessa pitäisi olla paljon, vain tärkeimmät. Perinteisesti siellä on laittaa nukkumaan, pieni kaappi tai pöydän viereen, ja vaatekaappi (jos talo ei ole vaatekaappi). Kreikan makuuhuoneita sopivia puukalusteet punottu jäsen. Italian - usein näkyy metalli sänkyyn takorautaiset pääty, tehty samaan tyyliin pöytä.

Pehmeyttä ja lämpöä makuuhuoneessa, voit tuoda avulla tekstiilien, se on lähes ainoa koru, joka sopii tähän. Very nice näyttävät valkoinen tai pellava-värinen päiväpeite, tyynyliinat, pussilakanat. Ne voidaan siististi kirjailtu käsin tai paikka herkkä pitsi. Valo makuuhuoneessa on parempi tehdä vaimeita, ikkunaluukut kattamiseksi tai paksut verhot.

Välimeren tyyliin kylpyhuoneessa

Kuva: Kylpyhuone Välimeren tyyliin

Tyylikkäässä sviitissä Välimeren tyyliin näyttää hyvin kaunis. Avulla laattojen ja mosaiikkien voi muuttaa sen todellinen antiikki kylpyjä. Lakoninen tyyli, voit luoda alkuperäisen ilmeen jopa pienen asunnon. Perusvaatimukset:

 • Viimeistelyyn seinät ja lattia laatat eri kokoisista ja kuvioita.
 • Kaikki viestintä piilotettu seiniin, se luo enemmän tilaa.
 • Huonekalut valita kompakti ja toimiva kuin mahdollista piilottaa sen markkinarako.
 • Valo tulisi kytkeä hiljaiseksi vain valaisemaan erillisestä alueesta (washstand, kylpyhuone, suihku).

Erilaisista tiilistä anna mielikuvitusta. Voit luoda erittäin mielenkiintoinen malleja yhdistäen mosaiikki, iso neliön tai suorakaiteen laatat, tavallinen kipsi. Kylpyhuone Välimeren tyyliin nojalla voidaan laskea liikkeelle ennen vanhaan, mutta se voi olla enemmän modernin ilmeen. Väriratkaisut - monipuolisin. Italialainen versio - lämpimät värit (terrakotta, ruskea, tiili, okra, oliivi). Greek kylpy - valkoinen sininen, vihreä, sininen tai turkoosi koriste.

Kuva: Kylpyhuone Kreikan tyyliin

Valaistukseen, voit käyttää matta lamput, takorauta valaisimet, tai lamput sisäänrakennettuna kattoon. Huonekalut voidaan sijoittaa puinen, mutta erityisesti käsitelty kestää paremmin kosteutta. Sijaan tavallinen kivi pesuallas altaan lähestymistapaa. Samaan tyyliin, voit tehdä kylpyhuone tai suihku.

Välimeren tyyliin sisustus on yhä suosittu. Se sopii rekisteröintiä pienen asunnon ja talo. Upeat näkymät on keittiö, makuuhuone, olohuone ja kylpyhuone. Sen yksinkertaisuus ja lyhyys tyydyttää hienostunut maku.

Tiedot huoneen sisustus Välimeren tyyliin

Välimeren tyyliin sopii kodin omistajat, jotka ovat olleet Euroopassa ja jotka haluavat luoda ilmapiirin romantiikkaa hänen huoneessaan. Tämä tyyli viittaa keuhkoihin. On luonnostaan ​​lämmin paletti suunnitteluun. Niistä ominaisuuksia on tarjota ruuhkia sisustus ja liiallinen paatosta.

Välimeren sisustus yhdistää elementtejä antiikin keramiikka ja marmoria, puuta eri värejä ja takorautaiset kalusteet. Täydentäjänä ja tarvikkeet ovat: tekstiilit kirjava valkoinen ja sininen väritys, hedelmiä asetelma, meri motiiveja koristeluun. Tyyli ominaista merellä ja maalla väripaletti. Sisämaassa on hiekka, maa, sininen, musta, turkoosi sävyjä.

Välimeren tyyliin sisustus kuvastaa laatua ja elämäntapa kodin omistajat, ilmaisseet haluavansa hankkia kasvillisuutta, joka korostaa käytön suunnittelussa keramiikkaa, puuta, luonnonmateriaaleja. Välimeren tyyli on läheisesti sidoksissa maaseudun maan.

Ominaispiirteet Välimeren tyyliin

Välimeren tyyliin ominaista:

 • attribuutteja romanttiseen (viitat, pitsi, käsityöt);
 • kaihtimet ja verhot kevyistä materiaaleista ikkunat;
 • keraamiset astiat;
 • merivoimien väri paletti sisätilaan;
 • Paju sokeriruo'on tuolit;
 • elementtejä kirjailu vuodevaatteet;
 • Puiset huonekalut materiaalien väärennetty;
 • Valitse puulattia kate, tai kerrosta, terrakotta lohkottu varjossa.

Kuva: laskosverhot valmistettu kevyistä materiaaleista

Kuva: korituolit ruokasalissa sisustus

Kuvat: pöytä takorauta pohja

Huoneet ovat Välimeren tyyliin tervetulleempia kalusteita tehty käsin. Se menee hyvin suunnittelussa seinät kirkkaan mänty huonekalut ja tammi. Esimerkiksi jos ajatellaan huoneet Välimeren tyyliin Italian kodeissa, siellä pidetään suosittu puukalusteet takorauta ja lakattu jalat ja kudottu rottinkikalusteet. Myönteisesti myös huonekaluja luonnonkivestä kanssa tekstiiliverhoilu.

Erikoisuutena on läsnäolo kalustukseen avoimessa kevyt puinen hyllyt muistuttavat hyllyt leipomoissa. Näillä hyllyt tehty paljastaa astioita, astiat keramiikasta, käsinmaalattuja kirkkaita kuvia Välimeren teema.

On mielenkiintoista sisätilojen Välimeren tyyliin näyttää paju kalusteet Reed paikkaa. Ainutlaatuinen muotoilu antaa pöytien, sohvapöydät ja pinnat vuorattu laatat.

Kuva: Takorauta taulukko sisätilojen olohuoneen

Kreikaksi, suunta Välimeren tyyliin vallitsee viileä väripaletti edustettuina sitruuna, valkoinen, kirkkaan keltainen, sininen, vihreä, vaalean siniset sävyt. Erityisen ilahduttavaa puna-vaaleanpunainen väritys.

Italian suuntaan vaatii lämpimän väripaletti. On suositeltavaa käyttää terrakotta ja oliivin vihreä ja okran. Älä pelkää yhdistellä eri sävyjä sisämaassa. Erilaisia ​​väri - yksi niistä ominaisuuksista Välimeren tyyliin.

Välimeren tyyliin, on monia alalajit, joista suosituimpia ovat Italian ja Kreikan. Kreikan Väri esitti viileä väripaletti. Sisätilat huoneistoissa löytyy valkoinen, sitruuna, Emerald, sininen design.

Kuva: kreikkalaiseen tyyliin Välimeren alue

Kuva: Italialainen Välimeren tyyliin suuntaan

Jonka olennaisia ​​osia kreikkalaistyylinen ovat:

 • valkoinen maali seinät;
 • jäljitelmä paneelit "antiikki";
 • karkea kipsi rakenne;
 • Esillä sisätilojen keuhkojen luonnonmateriaaleja;
 • käsityönä huonekalut teki arvokasta puuta;
 • veistetty elementtejä koristeluun;
 • kudottu rottinkikalusteet.

Italialainen väri edustaa lämmin paletti. Sisustus sopii oliivi, maa, kerma, terrakotta paletti.

Osatekijät Välimeren tyyliin Italian periaatetta ovat:

 • mosaiikki koristelu seinät ja katto;
 • alhainen tummat kalusteet;
 • leveä ja korkeat ikkunat;
 • massiivinen verhot verhot;
 • käyttö kipsi;
 • antiikki;
 • pehmustetut huonekalut.

Huone sisustus on tyytyväinen kiilto. Chic näyttävät epätavallinen Mattapinnan eri kuvioita. Huoneisto on sisustettu italialaiseen tyyliin, se voidaan yhdistää seiniin useita erilaisia ​​kuvioita, kuten koriste kipsi ja mosaiikki tai seinämaalaus jäljittelevä "fresko".

neuvosto: suositellaan käytettäväksi koristeluun keraamiset laatat "valumosaiikin" muodossa kauniisti säädettyihin seinät ja lattia paneelit.

Laajalle levinnyt tekniikka maalaus seinät, joissa on useita kerroksia, samanlainen toiminta-alueella. Hyvä yhdistelmä kultainen okran ja terrakotta. Tämä väripaletti nähdään huonompi, mutta se näyttää mielenkiintoinen ja epätavallinen, luoda sävy, kuten heijastus "auringonsäteet". Tämä viimeistely menetelmä on nimeltään "venetsialainen kipsi".

Välimeren tyyliin Kreikan periaatteen järkevän käytön valkoinen. Valoisat sisätilat sovi puiset huonekalut, tehty merenkulun väripaletti.

Karkea kipsi elementit antavat charmia eleganssin ja yksinkertaisuus. Kun huoneen haluat piilottaa väärinkäytöksiä, tällainen menetelmä - täydellinen viimeistely. Karkea kipsi voi olla hyvä idea koristella huoneeseen, viettää vähintään rahoituksen, aikaa ja vaivaa. Välimeren tyyliin ominaista muuraus, mutta minimaalinen määrä, esimerkiksi suunnittelussa takan tai keittiön seinällä.

Kohokohta sisustus on harmonisesti tyylikäs keittiö asettaa ja esiliina, sisustettu pieni laatat yhden värin. Luovuus antaa tilaa keraaminen laatta, joka jäljittelee vanhaan, tyypillinen maalaistyyliin ja remontoitu manuaalisesti laattojen mielenkiintoinen värejä.

Ominaisuudet suunnittelu lattia

Pääsääntö koskevat lattiapinta - vähintään lattiapinnoitteen. Ideal - pohjaratkaisu yhdestä materiaalista. Siten on edelleen visuaalisesti luoda eheyden huoneeseen.

Ihanteellinen lattia katsoi lasittamattomat keraamiset laatat lämmin väripaletti. Koristeena, voit käyttää paneelit, laatat, koriste friisit. Valitse lattia sisätila voidaan saavuttaa käyttämällä marmorimosaiikin koristelu elementtejä.

Laatu tyyppiset lattiat ovat Reed matot, sisal ja levät. Mielialan kohottamiseen tällaiset päällysteet antavat sisustus rauha, luonto, rauha. Koska lattiapinnoitteen, voit käyttää puuta.

neuvosto: Valitsemalla puulattia, erittäin valppaana. On mahdotonta, että puu oli hallitseva sisustus.

Tekstiilien sisustus, käytetään yhteydessä toiminnalliset ja hyötykäyttöön ominaisuuksia, ei esteettisistä syistä, kuten monet luulevat. Pellava ja puuvilla kangasta kaunis on vuodevaatteet (patjat, lakanat, päiväpeitteet).

Menestynein esimerkkejä tästä tyyli näkyvät kuvan tietyn kokoelman mielenkiintoisia malleja. Painotetaan mykistetyn sävyjä. Käytetyt kulta, valkoinen, sininen paletti. Asunnossa on Välimeren tyyliin näyttää hyvin käytännöllinen, esteettinen, helposti ja virheettömästi. Tämä tyyli voidaan käyttää sisustuksen kaupungin asuntoja ja maa taloa.

Edut Välimeren tyyliin kuuluu pyökki ja mäntyhuonekaluja takorautaisilla jalat. Window Decor kulkee virtaa verhot. Suunnittelun käyttää myös Spotlight tarvikkeet, keramiikka, elävät kasvit.

Sea värejä käytetään parhaiten sisustusta Kreikan kohteisiin, rikas maa - Italia. Keittiö ryhmä, Reed kokoelma. Tekstiileissä hallitsi pitsiä ja kirjontaa.

Välimeren kuviot sopivat suunnittelu huonetta, missä katto ja seinät voivat suorittaa matta tai kuvioitu pinta. Tyylikäs sisustus näyttää takia seinämaalaus, mozaicheskoy laatta, rappaus. Luova näyttää mozaicheskoe paneelit, kulkee lattialla, esiliina tai emäksen.

Kuva: Asuminen Italian Välimeren tyyliin

Kuva: Makuuhuone Kreikan Välimeren tyyliin

neuvosto: kun lattiapinta eivät käytä aktiivinen rakenne lattia, hallitseva kuvio maton, tai sisätilassa on pilalla.

Tekstiili ominaisuus - luonnonmateriaaleja (silkkiä, puuvillaa, pellavaa). Edullisesti käyttää luonnollisia orgaanisia sulkuläpät.

Välimeren-tyylinen muotoilu on ainutlaatuinen, koska se hallitsee aurinko, meri, kukka-aiheita, luo tunnelmaa rauhasta, yksityisyys ja luonto.

Valokuva tilojen tyyliin Välimeren sanovat harvoin verhot. Ikkunat ovat modernit huoneet on enemmän ja enemmän bambu, puu kaihtimet ja Roman verhot valmistettu luonnon kankaita.

Kuva: laskosverhot sisätilojen olohuoneen

Valokuva: Puiset ikkunaluukut ikkunoihin

Välimeren tyyliin sisustus - se on vain merihenkisessä, on ominaista sen helppous. Asunnossa, jonka rakenne on tyyliin Välimeren luoda lomatunnelmaa. Runsas kasvillisuus, kirkas motiivit Marine paletti - yhdistää elementtejä tyyli. Sisustus näyttää tuoreita, jos se luotiin avulla ylimääräisten improvisoitua.

Suunnitella Välimeren-tyyli on alkaa ottamaan huomioon väriä. Tyyli voi olla moneen suuntaan. Tunnetuin tulkinta elementtejä Marokon tai Ranskan kohteita. Harvoin sisätilassa on elementtejä muista Välimeren maista. Ei oteta huomioon tämä ominaisuus Välimeren tyyli on yksi erityispiirteisiin variational suunnitteluun.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

Intererro © 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kopiointi on sallittu vain käyttämällä aktiivinen linkki sivustoon.

Sisustustyyli: Välimeren tyyliin sisätilojen taloja ja huoneistoja (kuva)

Tullakseen elintilaa sopii elää, on tarpeen suunnittelussa käytön perinteisen sisustustyyleihin. Välimeren tyyli on yhtä tärkeä kuin standardin huoneistossa ja oma koti. On kuitenkin yksi poikkeus, koko pelin hän tarvitsee tilaa, joka puuttuu usein korkeita rakennuksia. Tämä ongelma voidaan ratkaista purkaminen sisäseinät, luodaan yksi koko huone.

Välimeren tyyliin ilmentää luontoa. Tarkasteltaessa tällaisia ​​sisätilat tuntea sisäistä rauhaa ja seesteisyyttä. Tämä konsepti yhdistää kaksi täyttä tyylillisiä suuntaan: Italian ja Kreikan. Ensimmäisessä selvästi ilmaiseman yksinkertaisuus ja lyhyys toisessa - kehittyneisyys ja rohkeus muotoilun. Nämä ominaisuudet erottaa datan sisustustyyleihin.

Välimeren tyyliin: yleinen käsite

Kauneus ystäville Euroopan maat, niiden lämpöä ja romantiikkaa, tämä tyylillinen suuntaan toivomaa. Siellä ei löydä liiallista mahtipontisuus ja paatosta. Joissakin paikoissa voi tuntua käytön nurinkurinen asioita, mutta se on vain ensi silmäyksellä. Kaikki elementit, jotka ovat avaruudessa, täydentävät toisiaan, kiitos tunnelmaa huoneeseen ottaa itselleen syvempää merkitystä. Esimerkiksi loistosta marmoriveistoksille korostavat taottu sisustus. Välimeren tyyli on melko yleinen meriteema ja kukka-aiheita. Täällä ei täytä erikoinen klassismin ylellisyyttä. Ensinnäkin käytännöllinen, tiiviitä ja helposti. Sisustus on etusijalla luonnon materiaaleja, kuten keramiikka-, puu-, metalli- ja kivi. Helpoin tapa luoda yksityisen välimerellinen sisustus. Kaunis talo, joka sijaitsee rannikolla, pitäisi olla tilava, näyttää kaikki ominaisuudet kohteisiin.

Alussa historian tyyliä johtaa Välimeren rannikolla. Maissa kuten Turkki, Espanja, Algeria, Kreikka jne Were pioneereja. Rikkautta ja monimuotoisuutta ilmakehän ilmestyi johtuu tämän tosiasian.

Välimeren tyyliin sisustus (Valokuvia voi katsoa artikkelissa) tuli erillinen alue äskettäin. Se sisältää useita suuntauksia menneiden aikakausien. Harmonisesti yhdistämällä ne, tyyli olisi modernit trendit, menettämättä charmia ja eleganssia menneiden vuosien. Hankkeen ydin elämän Välimeren kansojen. Lähes muuttumattomana sisustus suoritetaan sellaiseen suuntaan, että se välittää kauneuden alalla, syvyys arkkitehtuurin yksinkertaisuuden ja elämän. Joissain ominaisuuksia se voi olla sekoittaa maan. Tyyli sopivat täydellisesti sisälle maalaistalon, korostaa luonnon ja luonnollisuutta.

Avainkohdat ja ominaisuudet

 • On suositeltavaa käyttää käsintehtyjä esineitä;
 • Kreikan kylmiin värejä voi päätellä, Italia - lämmin;
 • viimeistelyssä katon asentaa puupalkit yhdessä peitellä;
 • sisätilat talojen Välimeren tyyliin, suoritetaan lähinnä kirkkaita värejä;
 • alhainen huonekalujen massiivista tammea tai mäntyä;
 • kuten verhot tai kaihtimet ovat ihanteellisia rullakaihtimiin;
 • painottaen keraamiset tavarat: hahmoja, astiat jne.,.
 • tekstiilit koristeltu kirjonta, pitsi, röyhelöitä;
 • korituolit ja nojatuolit mahdollisimman auttavat päästä lähelle luontoa;
 • se ei ole suositeltavaa himmentää lattiat matot.

Paletti käytetään asuinalueella vaikuttaa suoraan ilmakehän tilan. Pääsääntöisesti värimaailma voi määrittää tyyli sisustus. Välimeren tyyli on ominaista maanläheinen, oliivi, sininen, keltainen, terrakotta sävyjä. Kreikaksi, suunta on useimmiten käytetty edustajat kylmä paletti. Sisätilat ovat edullisia meren teema. Nämä talot edustavat rannalla, keltainen hiekka ja sininen vesi taustalla asettaa perus suunnan ja luo tarvittavan tunnelman. Usein formulaatiot valmistetaan käyttämällä kirkkaita värejä, kuten kuvia, mosaiikki paneelit. Italian sisustus on suotavaa laatia pastelliväreillä. Ne auttavat täyttämään talon lämpöä ja mukavuutta. Painopiste on asetettava kasviaiheita siksi sopii täydellisesti vihreät ja kaikki sen sävyt, voit myös yhdistää sitä punaista, kultainen.

Viimeistely Välimeren tyyliin

 • Kattoon. Välimeren tyyliin sisustus (kuva alla) ilmaistaan ​​mattapintainen kuvioitu pinta. Ihanteellinen suoritusmuoto peitellä. Älä myöskään tarvitse sivuuttaa puiset palkit. Suunnittelijat tarjoavat useita kehittyneitä tekniikoita, joiden avulla voit täysin jäljitellä samanlaista sisustus ilman painotusta.
 • Seinät. Loppuun, voit yhdistää useita erilaisia ​​materiaaleja. Esimerkiksi keraamisia laattoja ihanteellisesti näyttävät yhdessä koostumuksessa koriste kipsi. Sisustus Taustakuva ei suositella. Hyödynnettävä paremmin monikerroksinen maalaus. Tällainen menetelmä antaa syvyys ja intensiteetti tilaa. Tarkoituksenmukaista Välimeren tyyliin mosaiikki, muuraus, seinämaalauksia, puupanelointi. Roolissa sisustus voi tehdä freskoja, stukki.
 • Paul. Välittömästi on huomattava, että siinä vaiheessa, korjaukset on parempi miettiä suorittamiseen lämmitys matot ei suositella. Ihanteellinen lattiapinnoitteen - puuta tai laatta. Voit myös käyttää kivi päällysteen, mutta se on melko kallista. Keraamiset alkuperäisen koristeet koristavat tilaa Välimeren tyyliin.

Koristamaan kylpyhuone, tietenkin, voit valita erilaisia ​​sisustus tyylejä. Välimeren tyyliin - yksi sopiva. Ominaisuudet huoneet ovat ainutlaatuisia tarpeeksi, joten on tarpeen miettiä jokaista yksityiskohtaa. Viimeistelyyn katto ja seinät ovat yleisimmin käytetty keraamisten laattojen kirkkain värein. Voit värileikki soveltamalla sujuvaa sävyjä. Esimerkiksi, katto on valkoinen, ylempi osa seinää tai taivaansininen turkoosi, alempi - tyydyttynyt sininen. Ihanteellinen lattioiden päällystetty matta laatat terrakotta sävyjä. Viestinnän tulee olla piilossa, ja valitsemalla vain LVI seinään.

Huonekalut tulee vastata yleinen tyyli. Hän valitsi riippuen huoneen koosta. Pienessä riipus on suositeltavaa asentaa hyllyjä tai kaappeja. Mallit voivat olla avointa tai suljettua. On parempi kiinnittää koukut ripustaa pyyhkeitä, vaatteita.

Valaistuksen on suositeltavaa asentaa pieni pitkänomainen laitteita sävyjä valmistettu huurrelasi kanssa suuntaava valo. Välimerellisessä käyttämättömät kulmat jätetään varjossa, sillä suorien lähteiden toiminnallisiksi vyöhykkeisiin: peili, pesuallas ja kylpyamme.

Välimeren tyyli sisätilojen keittiö täysin aukeaa vasta riittävän tilavat tilat. Huonekalut valittu antiikki, moderni moduulijärjestelmät on eliminoitu. Harmonisesti näyttää yhden kaapit ja kaapit, takorauta- ruokapöytä ja tuolit. Voimistaa koripajukorit ja laatikoita. Huonekaluja näyttää hieman alkeellinen, mutta niiden hyveitä ja kauneutta ovat paljon syvemmällä. Se korostaa maallinen armo heille kaiken huomion.

Välimeren keittiön pitäisi olla yksinkertaista, mutta kaikkein toimiva ja käytännöllinen. Yksityiskodeissa työalue yhdistetään usein ruokailu. Kodinkoneiden suositeltavaa maski tehdä huomaamaton, koska kehitystä huippuluokan ei voida yhdistää tähän tyyliin.

Kattavuus olisi kiinnitettävä erityistä huomiota. Jos mahdollista, on toivottavaa laajentaa ikkunan mahdollisimman paljon luonnonvaloa tunkeutuu helposti huoneeseen. Rajoitusta olisi koristavat kattokruunu varjossa.

Välimeren tyyliin sisätilojen olohuoneen

Optimaalinen ratkaisu olisi liitto olohuoneen ja keittiön. Tämä johtuu tullin Välimeren maissa. Yleisin perinne - trapeznichat vieraita. Sinun täytyy huolehtia tuoli, tuoli, sohva. Kreikkalaiseen tapaan käyttämällä valoa paju mallia Italian suuntaan - massiivinen esineitä taottu runko ja puinen paikkaa. On hyvä olla hyllyt kirjoja, hyllyt, kaapit, hyllyt. Välttämättä virkistysalue sinun täytyy laittaa sohvapöytä veistetty jalat. Kaikki kalusteet on mäntyä tai tammea. Älä unohda väritys yhdistelmän oikeellisuutta riippuu yleisilmettä.

On makuuhuone, Välimeren tyyliin

Makuuhuone - lepohuone. On tärkeää luoda hänen rauhassa joka edistää rentoutumista. Välimeren tyyliin sisätilojen makuuhuone varsin merkityksellisiä. Tunnelma ja sisustus huoneessa minimiin. Värimaailma on kevyt ja herkkä, kirkas ja räikeä ilman uppo. Tekstiilit sen avaruudessa - perusteella harmoniaa. Sisätilojen makuuhuoneessa tulisi käyttää vain luonnonmateriaaleja: pellavaa, puuvillaa, puuvilla ja muut huonekalut hieman, mutta kaikkein tarvittavat .. Jälkeen sen jakautumista huoneen pitäisi olla paljon vapaata tilaa pitääkseen ilmakehään kevyt ja ilmava. Harvoissa tapauksissa on sallittua käyttää tummia laikkuja, kuten liinavaatekaappiin.

Yhteenvetona, on huomattava, että luoda sisustus Välimeren tyyliin asunnossa ei ole kovin helppoa, sillä arvoinen jäljentää vain laajoilla alueilla, pääsääntöisesti joka ei voi ylpeillä standardi kotelon. Ja tämä suuntaus maalaisasuntoja - onnekas löytää!