Välimeren tyyliin sisustus

Välimeren tyyliin sisustus - 40 valokuva ideoita

Jokainen, joka on mukana etsinnässä tyyli talostaan ​​törmäsin Välimeren tyyliin sisustus, katsella valokuvia, ihaillut. Mutta harvat ihmiset ymmärtävät kaikki "maku" tyyliin. Tässä artikkelissa yritämme ratkaista mysteerin paljastaa, paljastaa ydin.

Taloa Välimeren tyyliin, tuhansien kilometrien päässä rannikolta ihana Välimeren, joka sijaitsee kahden maanosan: Afrikassa ja Euraasiassa. Se koostuu Adrianmeren, Baleaarien, Joonian, Egeanmeren, Kyproksella, Kreetalla, Libyan, Levantin, Ligurian, Tyrrhenanmeren, Meri, Alboráninmeri. Tärkein ominaisuus tällä alueella on kaunis subtrooppinen ilmasto on lievä, sateinen talvikausi, tarpeeksi kuumaa, kuiva kesä.

Koko aluetta pidetään Välimeren on hyvin samankaltainen, mutta erilainen samaan tahtiin. Kreikka, Espanja, Italia, Algeria, Marokko, Ranska, Turkki, pohjoiseen Egypti - kaikki nämä valtiot ovat alueellisia, historiallisia esi valikoidun kokoelman yksinkertaisuus, sydämellisyys ja ystävällisyys, joka on otsikoitu "Välimeren tyyliin"

Monet ihmiset ajattelevat, että tämä tyyli keksi kreikkalaiset tai roomalaiset, mutta se ei ole niin. Italia kerralla valloitti kaikki nämä alueet, ja Kreikka johti kulttuurisen kehityksen alueella. Mutta tyyli vaikuttaa luonteen eniten. Kaikki sisustuselementtejä tuntuu sen vaikutuksia.

Välimeren tyyliin - se sisätilojen ja arkkitehtuurin kuluttavaa meren tuulta Sea Sun. Erikoista sisustus on laaja käyttö luonnon materiaaleja: keramiikkaa, puuta, puuvillaa, taottuja tuotteita - kaikki kaikkein luonnollisin, ja joskus jopa töykeä. Kaikenlaisia ​​sisustaa hallitsee valoa, lempeä sävy liittyy meri, aurinko. Jos muistatte, me menossa mereen ja otti kirkkaan vaatteet on valmistettu yksinomaan luonnonmateriaaleista, miellyttävä, ja vaikka olimme mukava katsoa puita ja kasvillisuutta, joka antaa meille raikkauden ja viileyden.

Yhdistelmä yksinkertainen, karkea arkkitehtuuri ainutlaatuinen Välimeren-tyyliset talot. Muista valokuvan, jossa meri on valkoinen tai beige taloa, luonnon katto, puinen ovi. Kuitenkin tulla ilo sielulle? Kaikki ovat yhtä mieltä, että se on yksinkertainen ja tyylikäs. Ei teeskentely, tarttuva elementtejä. Mökkien sulautuu maisemaan, sisäseinien talon seinä, huonekalut sisustukseen, ja sisustus näkymä ikkunasta. Ympyrä sulkeutuu eräänlainen symbioosissa ja elämän tulee merkityksellinen.

1

Ja jos lisäät kansalliset koristeet, talo Välimeren tyyliin ovat erityisiä ja ainutlaatuisia, viehättävä ottamaan charmia, parantamalla kansallisen elämäntapaa ja perinteitä.

Harkitse ominaisuudet voivat poiketa kansallisten erityispiirteiden Välimeren sisustus:

 • Kreikkalainen tyyli on suurin valkoisten yhdistyvät sininen tai sininen. Kreikkalaiset antavat ripauksen antiikin Välimeren tyyliin, mikä on havaittavissa erityisesti taakka suuria tiloja. Erittäin sopiva Design Studio huoneistoja, ilmainen suunnittelu käyttäen Sarja huoneita, joita erottaa vain kaaria. Lisäksi sen avulla voit jakautuisi tasaisesti viileää ilmaa koko huoneeseen.
 • Italian makuja vaihtelevat käyttämällä täyteläisiä värejä, lämpimämpi. Myös, erottuva ominaisuus on kansallinen sisätilojen työntövoiman yhdisteen eri elementtejä luonnollinen objekti tai sisäosassa. Italian taloa tai asuntoa löytyy usein symbioosissa puun nahkaa tai puisia kaihtimia, esimerkiksi. He myös käyttävät paljon puukalusteet (enimmäkseen tumma), taonta. Rooman valtakunnan on lisännyt raaka kivi sisustus, koriste-elementtejä Rooman tyyliin.
 • Espanjaan tuolloin vaikutti voimakkaasti arabimaailmassa. Se vaikutti myös Espanjan suunnittelun taloa Välimeren tyyliin. Se ilmenee koristeet, mosaiikit lattialle, on hyvin yleinen ohuesti maalattu keraaminen laatta, joka on itse asiassa arabi. Espanjalaiseen tyyliin erottaa sävyjä terrakotta, valkoinen, sininen väri, harvemmin vihreä, punainen, joka täydentää alueen vuoksi painopiste. Espanjalaisilla on valtava pula puusta, joten se on lähes koskaan käytetä. Mutta muita luonnon materiaaleja (savi, kivi, kangas) käytetään kaikkialla. Huonekalut on yksinkertainen, vahva ja talon itse emittoivat suhteellisen matalat katot.
 • Ranskan suunta eristetty niemi, pitsi lautasliinat ja muut käsitöitä. Julkaistiin myös punottu pöydät, tuolit, ja on laaja värivalikoima. Sisätilojen tuntuu Ranskan dreaminess ja romantiikka.
 • Erillinen ryhmä, valitse Arab suuntaan. Näitä ovat Algerian, Marokon, Turkin, Egyptin kansallinen trendi Välimeren-sisustus. Käytännössä ei käytetä puhtaassa muodossa. Tunnusomaista on joukko tyynyt lattialla, alhainen sohvat, pöydät. Monet kansalliset kuvioita mosaiikki, kudotut, veistetty huonekalut jyrkästi erottaa nämä tyylit anna olla helposti tunnistettavissa. Voit myös tunnistaa helposti maalauksia ja freskoja, jotka ovat luonteeltaan uskonnollinen.

Kaikki värit, joita käytetään suunnitella Välimeren-tyylin taloja, raikas, kevyt, jolla on luonnollisuutta. Laaja valikoima värejä valkoisesta syvän vihreä tai sininen. Keltainen, kulta, beige, vaaleanpunainen väri - ne kaikki ovat käytössä kaikissa väreissä. On tärkeää määritellä perus sisäväriin, siirry komplementtivärit joka on läsnä elementtejä sisustus.

Tärkein värin tulisi olla kirkas, mutta ei kirkas, se maalit seinään. On parasta valita tämän valkoisen, se ei aiheuta aggressiivisuutta, ärsytystä kun teet sen asuntojen erinomainen tunnelman luoja. Sopivia ovat beige, oranssi, kermanvalkoinen, terrakotta, tiili pistaasi, lämmin harmaa, tärkeintä, että ne näyttävät luonnollisilta, katsomalla helppous, sillä jos tällainen materiaali värjätään väriä vaikutuksen alaisena tuuli, suoraa auringonvaloa. Nämä värit luovat kodikkaan tunnelman kotona niin, että se ei halua lähteä. Älä unohda, että Välimeren tyyliin - se on ennen kaikkea yksinkertaisuus, mukavuus. Ei tarvitse poimia liian värikylläisiä, koska se tuo elementti luksusta talon tai asunnon, ja tällainen koteja "murskata" psyyken ihmisiä. Ja värit Välimeren sisätilat keskityttiin rentoutumista ja lepoa.

Valinnasta pohjaväri riippuu edelleen mahdollista värivalikoima. Valkoiset menee täydellisesti harmaa, beige tai beige, keltainen tai vaaleanpunainen, beige. Harmaalla ovat täydellisiä valkoinen, beige, pinkki, sininen, ruskea. Valitseminen vihreänä pohjaväri, voit sen sopivampi sekä: valkoinen, beige, ruskea, harmaa. Leikkii sävyjä vihreä tuo monia etuja sisätilojen Välimeren tyyliin. Esimerkiksi tutkimus voidaan maalata oliivin vihreä ja vaaleanvihreä makuuhuoneessa. Ne ovat edelleen yhdistää ja harmoniaa. Keltainen ovat täydellinen oranssi, valkoinen, vihreä, harmaa.

Välimeren tyyliin sisustus on luotava henkilökohtaisesti, koska se perustuu yksinkertaisuuteen ja säästöjä. Klassinen viimeistely materiaalia seinät välimerellinen stukki - veden seosta, kipsi, kalkki, marmori hyvin pieniä hiukkasia. Wall kääntyy karkea, mutta erittäin miellyttävän tuntuista, näyttää hyvin luonnollinen. Jälleen, yksinkertaisesti ja tyylikkäästi. Joskus se voi olla pelkkää karkea pyöristää sisäisen tai ulkoisen kulmat. Tämä säästää aikaa, energiaa, näyttää hyvin tyylikäs.

Ne ovat yleensä maalattu valkoiseksi, mutta kreikkalaiset voivat lisätä liuokseen vähän maalia, kun seinä on valon sävy. Vaalea turkoosi tai vaaleansininen on hyvin miellyttävä, tämä tekniikka on erityisen sopiva kylpyhuoneeseen. Making aurinkoinen keltainen seinä, voit täyttää huoneen kehon ja valon. Soveltuu huoneet pohjoispuolelle tai asukkaat pohjoisissa maissa, jotka haluavat tehdä korjauksia sisustustyyli. Mills vaaleanpunainen sävyt, varsinkin vaaleanpunainen, kuten mansikka jäätelö, on ilmettä makuuhuoneessa tai olohuoneessa. Italian Välimeren tekee tekstuuri seinät vaikeampaa. Tämä saadaan aikaan levittämällä kerrokset eri värisävyjä tai mosaiikit ja freskot.

On erittäin tärkeää, että kun sinun täytyy valita värin lattia, huonekalut, sisustus kohteita.

Kaikki ponnistelut saattavat olla turhia, jos laittaa vaatekaappi joka on ovet tai liian kirkas sohva. Värimaailma on mietitty etukäteen, se säilyy tiukasti, tai sen sijaan miellyttävä yksinkertaisuus voi saada huonoa makua.

Katto Välimeren tyyliin, on joitakin vakio. Kaikki talot on tehty puulattia, palkit tuovat kattoon. Mutta siitä lähtien, voit vapauttaa mielikuvitus, Zamora sen lämpimät, tai antaa hänelle ulkonäkö hyvin vanha puu, joka on sinertävä väri. Tämä puu on harmaan näyttämään siltä, ​​kuin hän olisi viettänyt vuosisatoja alla suolainen meri tuulet, paahtavan kesän auringosta. Se näyttää hyvin vaikuttava, jalo. Jos sinun on rakentanut talon tai asunnon annettava välimerellinen ilmeen, sitä enemmän voit tehdä halvalla materiaaleja, kuten kipsilevyä. Palkit visuaalinen tila antaa talon tai huoneen. Tee ainakin katot, jotka jäljittelevät puupohjaiset tai suikaleiksi. Joskus tietysti Italian pähkinä tai suunnan valmistettu stukkikatto samalla tavoin kuin seinät. Mutta sinun on myös valmiiksi lattialle, se osoittautuu erittäin mielenkiintoinen.

Sukupuoli Välimeren tyyliin on toivottavaa olla valmistettu luonnonkivestä, ainakin se on kallista. Marmori - hyvin käytännöllinen, kaunis materiaali, joka on olemassa eri värejä. Se voidaan yhdistää, luoda kauniita kuvioita, mosaiikki, tai yksinkertaisesti löytää sopiva lämmin sävy ja tehdä yksitoikkoista. Se kestää useita vuosikymmeniä, mutta vuosien mittaan hankkia erittäin kaunis jalo hangata. Kreikkalaiseen tyyliin laatta käytetty, mutta sen pitäisi olla kevyt, tekstuuri. Jos katto ja seinät ovat stukilla on erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto olisi tehdä tähän seokseen ja lattian samanvärisiä. Sitten huone näyttää, kuin jos hakattu kallioon. Puuta käytetään harvoin, valitse hyvin vaaleaa puuta tai vain maalata valkoinen tai beige. Mutta puutarha tällaista materiaalia on hieno. Budjetti vaihtoehto, voit valita laadukas laminaatti tai linoleum, joilla on puukuviosta tai kivi. Mutta muista, että väri on tässä tapauksessa sovittaa täysin, ei pitäisi olla selvää.

Mitä huonekaluja pitäisi tehdä?

Ei ole yllättävää, että yksinkertaisuus ja käytännöllisyys luonnostaan ​​sisätilojen Välimeren tyyliin yleensä koske huonekaluja. Se voidaan tehdä käsin yhdestä puusta. Tällainen taulukko tai lipaston sovi ilmakehään hyvin. Varjossa puun ei ole väliä, mutta silti yleisimmin käytetty harmahtava puu, joka "kärsii" meri aalto. Siellä on ratkaista monia mitä pitäisi olla huonekalu: karkea, tai siro, puu ainutlaatuisesti sulautuu sisustukseen.

Hyvin usein aiheita, kuten sänky, pöytä tai tuolit tehnyt mestarillinen seppiä. Takorautahuonekalut pitkään kestää, kestää raskaita kuormia, eikä taivu auringon säteet. Se menee hyvin puuta, luonnonvaloa kangas.

Se on varsin suosittu asukkaiden keskuudessa rannikolla Välimerelle rottinkikalusteet. Se on materiaali, joka on kuivattu ja kuoritaan sitten varret Calamus. Korituolit lisätä charmia ja mukavuutta talon tai kuistilla. Tämä huonekalut on kevyt, käytännöllinen, ympäristöystävällinen.

Välimeren sisustus, huolimatta sen yksinkertaisuus, tiiviyttä, erittäin runsaasti koristeita ja kuvioita. Tässä se vaikuttaa vaikutusta Turkin, Marokon ja muiden arabimaiden ja Aasian maissa. Tämä koskee erityisesti tekstiilejä. Sinun täytyy käyttää vain luonnonmateriaaleja: pellavaa, puuvillaa. Vuonna makuuhuoneessa voit käyttää puuvilla pitsi käsintehtyjä vuode tai kirjonta. Marokossa, he tekevät hienoja kudottuja mattoja, jotka lisäävät väriä, antaa erityistä mukavuutta asumiseen, ja useita tyynyt hajallaan lattialla ja alhainen sohvat heti ymmärtää, että pian tuo teetä.

Luonnonmateriaaleja voi olla väärennetty obtyanut pehmustettu istuin tuolit, tehdä niistä huopia sängyn tai sohva, pöytäliinojen ja pyyhkeiden. Kaikki tämä voidaan koristeltu kansallisia motiiveja näin tehdä kotiin ikimuistoinen kokemus kaikille jotka kävivät häneen. Luonnonmateriaaleja ovat hyvin käytännöllisiä, ja helppo pestä. Värit ovat hyvin lyhyitä ja yksinkertaisia: valkoinen, beige tai keltainen. Muuten, kaikille tuttu verhot ja kankaiset kaihtimet Välimeren tapaan sisustettu ovat harvinaisia. Paljon yhteistä Italian tai laskosverhot, mutta nekin on valmistettu luonnonmateriaaleja. Kuitenkin nykymaailmassa yhä enemmän edullisia ovat ikkunaluukut puusta tai bambusta.

Rooli valaistuksen luominen sisätilan

Auringonvalo - yksi peruskäsitteet Välimeren sisustus, joten älä kitsastella kattavuutta. Klassinen versio - kattokohdevalaisimella, kaunis valaisimet, kattokruunut ja valonheittimet, joka roikkua puupalkit. Ne tekevät talon vieraanvarainen. Kun valitset valaistus, olisi noudatettava koko huoneen, värit niiden rekisteröinti, että he eivät tuoneet epäsopua sisälle. Sinun täytyy käyttää useita valaistuslaitteita heille riitti simuloida auringonvaloa, jopa yöllä. Ei vähemmän kannattavaa näyttää erilaiselta seinä, lattia lamppu, joka voi kohdistaa valon koriste-esineitä. Sijoittamalla LED nauhat ympärillä kehä katon - on toinen hyvä ratkaisu. LEDit on hyvä valotehon pienellä energiankulutuksella.

Tarvikkeet ja sisustus: luonnon innoittamana

Se on koristeita ja koriste-elementtejä voi luoda ainutlaatuisen tunnelman yksinkertainen talo. Välimeren antiikkikoristeita tulisi heijastaa mitä tämä tyyli on kuuluisa - luonto. Runsas kasvillisuus voi simuloida paljon potteja erilaisia ​​kasveja ja kukkia. Rekonstruoida meri kirkas paneelien jotka kivistä, kuoria ja muita fossiileja, asukkaat syvänmeren. Hyvin tyypillinen tämän tyylin ovat auki hyllyt valmistettu takoraudasta ja puuta, josta vallitsee suurin osa koriste-elementtejä. Usein niiden roolissa ovat keraamisten levyjen maalattu kansallisten, meri-, kukka koristeet.

Tietenkin, koristelu huoneet voivat olla taideteoksia: maalauksia, hahmoja, kannut. Jossa voit antaa vapaat kädet, hieman kokeiluja, sekoittamalla perinne Kreikan ja Italian kanssa Pohjois-Afrikkalainen tai Turkin kuviot. Jää usein hyvä symbioosi, joka näyttää hyvältä, virkistävä Etelä tyyliin täydentäen alkuperäisen suunnittelun Välimeren tyyliin. Samoin se voidaan maalata portaat toiseen lattian pystysuora osa kuviollinen laatat.

Mitä jokainen vaihe voidaan levittää eri tavoin, mikä korostaa monimuotoisuutta tyyliä. Ikkunat, esimerkiksi voidaan koristeltu ikkunaluukut, joka voidaan maalata, maalata tai vain tehdä säiettä. Hyvä idea olisi käyttää köydet sisustus, koska tyyli liittyy suoraan mereen. Ne voivat sitoa portaiden kaide kehystää tai mitään.

On erittäin tärkeää, että pitäisi olla varovainen kanssa kastiketta, tietää, milloin lopettaa ei mahdollista menettää yksinkertaisuus, joka on tunnettu Välimeren tyyliin.

Yksinkertaisuus ja helppous - näin voit kuvata talon Välimeren tyyliin. Keskeisin etuna on alhaiset kustannukset jalostusyksiköitä muotoilua varten. Toinen etu on vetovoima luonne, joka antaa tällaisen yksinkertaisuus, tuoreus ja mukavuutta. Päätös antaa talon tai asunnon tähän tyyliin on erilainen, koska se kääntyy lämpöä, mukavuus ja helppous.

60 ideoita Välimeren tyyliin sisustus - loma joka päivä (Kuva)

Vuonna olohuone voi olla tylsää

Suurin osa ihmisistä uskovat, että Välimeren tyyliin - meren ja romanttinen sisustus arkkitehtuurin, se on totta, mutta vain osittain. Itsenäisenä suuntaan, hän seisoi yksin keskellä viime vuosisadan, kun ihmiset, ihastui kauneus satamakaupunkien, yrittää palata kotiin suunnitella kotiin Välimeren tyyliin. Nykyään tämä tyyli on muuttunut merkittävästi ja on ostanut useita haaroja, kuten osoituksena lukuisat kuvia suunnittelija asuntoja, erityisen suosittu oli puutarhoja, keittiö ja kylpyhuone Välimeren tyyliin.

Välimeren tyyliin sisustus on muutamia perusasioita, muut vivahteet voivat vaihdella.

Runsaus kivi sisustus on selvä merkki siitä, että Välimeren tyyliin

Ruokailutila Kreikan tyyliin

Mikä erottaa Välimeren sisustus

 • romanttisiin hetkiin - käsityö, pitsi, flounces, viitat;
 • valo verhot ja valmistettu luonnon materiaaleista;
 • värispektri eri sävyjä vihreä ja sininen;
 • paju tai huonekalut elementtejä taonta;
 • kirjailu pyyhkeet ja liinavaatteet;
 • on paljon käyttöä mosaiikki ja lasimaalaukset.
 • etninen kuva, valokuva tai vihannes- (hedelmät) ja geometrisia kuvioita;
 • suuret ikkunat ja oviaukot, kaaret;
 • runsaasti viherkasveja;
 • avointa tilaa tallentaa kohteita - hyllyt, kaapit ilman ovia, jne.;
 • puu- tai laattalattiat ja oranssin punertava;
 • tahansa valokuva huoneita Välimeren tyyliin, et löydä paaluilla paatosta, tilavia, hyvin ja "hengittää".

Välimeren tyyliin sisustus kehittyneet eri maissa Välimeren rannikolla, mutta koska se on vaikuttanut jo vakiinnuttaneet kulttuuria, lisäämällä sisustus niiden tiettyjen etnisten ominaisuuksia.

Keittiö espanjaksi motiivi mosaiikki seinä ja kirkkaan oranssi elementtejä astiat ja sisustus

Puiset palkit, karkea valkoiset seinät ja vaaleat puulattiat Kreikan sisätilojen

Kaaret, mosaiikki, taotut - se on kaikki siellä sisätilojen

Valoverhot lentävät - elementti sisätilojen eteläisen Välimeren

 • Kreikan sisustus. Tunnettu siitä, että laaja tilat parantaminen, runsaus kaaria ilman ovia tai aukkoja, kylmä valkoinen-sininen väri paletti, alhainen puusta huonekalut, kevyt verhot, ja niin edelleen.

Runsaus kaaria, valkoinen ja pyöristetyt kulmat puhumme motiiveja Kreikan Välimeren tyyliin

Tässä makuuhuoneessa viihdytte aina rannikolle Kreikka

Tällainen keittiö sopii hyvin yksityiskoteihin

 • Italian motiiveja. Asunnossa on italialainen tyyli on täynnä lämpimiä värejä, sisustus on hyvin määritelty laajuus, korostaen jokainen yksityiskohta. Valokuva, joka havainnollistaa tätä tyyliä, usein esitetty paju tai puiset huonekalut, tummat värit, koriste stukilla takorauta elementtejä, luonnon raaka kivi, usein karkea, tuskin veistetty palkit ja lattialaatat.

Italiassa sisustus runsaasti kaaria, laattalattiat ja korikalusteet

Lämpimät värit ja kivimuuri olohuoneessa sisustus

 • Espanjan maku. Espanjan Välimeren makuuhuoneen asunto sijaitsee viimeistely runsaasti luonnonkiveä, savea ja kangasta. Ehkä vika ei toimi kaikuja niistä hetkistä, jolloin puun alijäämä tässä maassa saada se oli aika kova, ja ihmiset ovat "siirretään sielu" niiden suunnittelussa puuskat, jolloin korostetaan mukavuus ja helppous. Ainoa vaikea osa kaikki talot olivat monimutkaisia ​​kuvioita, jotka olivat maalatut seinät ja mosaiikkilaatat. Perus paletti espanjalaiseen tyyliin - valkoinen, sininen, terrakotta väri, ja vain joskus ne voivat täydentää vihreää tai punaista aksentti.

Yhdistämällä Espanjan motiiveja ja nykyaikaisuus sisätilojen keittiön

Läsnäolo kivi, taonta ja terrakotta sävyjä puhuu Espanjan motiivit

 • Arabia ja turkkilaista musiikkia. Sisustus arabi- ja Turkin tyyli ei yleensä käytetä sen puhtaassa muodossa, se on yleensä jonkin verran täydentävää vivahteita muodossa mosaiikki, alhainen sohvat, runsaasti tyynyjä ja kauniita mattoja.

Runsaasti tyynyt arabien Välimeren motiivit

Harjakattoisia veistetty huonekalut ja tyynyt täyttää olohuoneesi Turkin kuviot

Kun kaikki erilaisia ​​oksia ja etnisten vivahteita, Välimeren sisustus, joka luonnehtii moderni huoneisto, pääsääntöisesti harvoin pidetään yhtenä tietyn tyylin usein yhdistää eri kulttuureissa. Pääpaino suunnittelijat maksaa yhdistelmä elementtejä ja huonetta.

Vihje! Esimerkiksi laatta mosaiikki on tunnusomaista Välimeren suunnittelun, mutta se ei tarkoita, että se olisi tarkoituksenmukaista makuuhuoneessa tai lastentarha. Tällainen hetki on parempi käyttää keittiössä tai kylpyhuoneessa.

 • Living Välimeren tyyliin. Flight of fancy ei ole rajoitettu, kuvia sisätilat poikkeavat radikaalisti eri värejä.

Vihje! Jos haluat mukavuutta ja toiminnallisuutta, se kannattaa kiinnittää huomiota Espanjan sisustus ja mieluummin beige seinät tummat puukalusteet ja terrakottalattiat.

Valoisa olohuone pehmeillä väreillä

Sellainen olo sopii hyvin maalaistalon

Valkoinen asuu Kreikan motiiveja

Mutta jos haluat pelata, ja olet jatkuvasti ikävä merta, ihanteellinen vaihtoehto lähestyy uni on kreikkalainen asuu Välimeren sininen ja valkoinen sävyjä vähintään huonekalut ja suuret avautuvat ovet ja ikkunat. Pakollinen osa olisi kehittää tuulessa ja luonnonvaloa verhot kaihtimet. Tämä antaa tunteen vakituista asuinpaikkaa rannikolla vaalia.

 • Makuuhuone, Välimeren tyyliin. Valokuva Välimeren makuuhuoneita enimmäkseen eri palkit, käsintehdyt seinät ja katot, niillä ei ole kiiltoa ja häikäisyä, kaikki pinnat ovat pehmeitä ja luonnollisia materiaaleja, ja jopa karkea. Se voi olla koriste kipsi tai himmeä maali piirustus etnisten kuvioita tai 3D-näkymä, jossa on kuvia Kreikan tai Italian parvekkeelle.

Vihje! Välimeren makuuhuoneessa välttämättä värikäs sängyssä - väärennettyjen tai korkea veistetty puuparrujen. Special tyylikäs katsotaan olevan katoksen ja satiinipäiväpeittoja.

Sängyssä läpinäkyvän katos valon valkoinen makuuhuoneessa

Makuuhuoneen Välimeren tyyliin

 • Kylpyhuone Välimeren tyyliin. Tietenkin tämä on yleinen ja mosaiikkilaatat sekä puukalusteet! Vaikka kylpyhuoneet ovat erilaiset kuvia näistä elementeistä.

Vihje! Kuten muutkin huoneet, kylpyhuone Välimeren tyyliin, ensinnäkin pitäisi toimia! Sisustus voi vaihdella Kreikan merestä kylmä tulinen espanjalainen terrakotta motiiveja, mutta kohteet kylpyhuoneessa pitäisi olla ainakin kaikki piiloutuvat leikata.

Kylpyhuone Välimeren tyyliin

Mosaiikki laattalattia ja osa seinää kylpyhuoneessa

 • Keittiö Välimeren tyyliin. Useimmiten sisustus tyyliin Italian. Kuvia ruokia runsaasti kirkkaita lämpimät värit, puiset huonekalut, paju tuoleja tai nojatuolit, verhoiltu kangas. Taulukoita tai avoimissa kaapit ilman ovia vallitsee keramiikka ja savi astiat.

Vihje! Korostaa erityisesti Italian Välimeren väritys toimivaan • koristeltu laattojen muodossa terrakotta laatta, suuria etnisiä tai kuva muodossa mehukasta hedelmää.

Sininen ja valkoinen väri keittiö puhutaan Kreikan motiiveja

Tällainen keittiö sopii parhaiten yksityiskoteihin

Mosaiikki seinä suunnittelussa keittiön voi helposti antaa keittiön Välimeren tyyliin

Välimeren tyyliin maiseman suunnittelu

Suunnittelijat käyttävät motiivit Välimeren paitsi suunnittelussa asuntoja tai taloja. Ihmiset rakastivat Välimeren tyyliin maiseman suunnittelu, ja usein osti itselleen välys puutarhassa tai veistetty omiin käsiinsä.

Välimeren puutarhassa pitäisi välittää ainutlaatuisuutensa eteläisen leveysasteilla. Kuitenkin se vie paljon voimaa ja kärsivällisyyttä. Se, että trooppisia kasveja elämälle ja kasvu edellyttävät erityisiä ilmasto, joka ei ole niin helppo luoda. Mutta suunnittelijat ovat löytää tapoja käyttää kasvihuoneiden ja erikoislaitteita.

Puutarhassa ikkunan Välimeren tyyliin

Kirkas Välimeren puutarha

Välimeren tyyliin maiseman suunnittelu ei ole pelkästään lämpöä rakastava kasvilajikkeiden, mutta myös suunnitella yksityiskohtia - alue on kuvioitu ja vuoristoinen, koska se on lähellä merta, näemme runsaasti luonnonkiveä, kerroksittain tai kiviä. Siksi suunnittelijat etsiä ja löytää tapoja luoda keinotekoisia rinteitä, mäet ja kivinen kerroksia.

Vihje! Välimeren puutarha ei tarvitse olla täynnä palmuja, ne voidaan korvata helpompi hoitaa trooppisia kasveja mukauttaa ilmastoon, kirkas kukkapenkkiin. Tärkeintä - tarkkailla vuoristoisessa maastossa.

Välimeren tyyliin avoinna kaikille asunnon omistaja tai talon laaja näköaloja, koska meri itse. Sen avulla voit yhdistää yksinkertaisuus, toimivuus, mukavuus ja tyyli, antaa tunteen pysyvään oleskeluun yksi resorts. Vaikka olet tuhansien kilometrien päässä lämpimissä maissa alittaen kaaren veistetty ikkunan alla huojuvat valoverhot voi melkein haistaa tuoksu magnoliat, tuntuu henkäys tuulta ja maku jyviä merisuolaa.

Välimeren tyyliin sisustus - vinkkejä, säännöt ja vaihtoehdot,

Keveys, raikkaus, luonnolliset värit yhdistettynä harkittu ja käytännön - kaikki tämä on Välimeren tyyliin sisustus, joka on niin leikkisästi saavuttanut suosiota ympäri maailmaa. Sitä käytetään suunnittelussa maan taloja ja huviloita, asunnot ja jopa toimistoissa. Tämä "maanlaajuinen" rakastan tätä tyyliä on saanut perusteltuja: alhaiset rahoituskustannukset, kauneutta ja yksinkertaisuus: kaikki tehdään saataville suurelle yleisölle.

Välimeren tyyli on kirjaimellisesti kyllästetty suolainen meri-ilma täynnään lämpimässä auringonpaisteessa ja täynnä tuoreita vihreä lehdet. Kreikka ja Espanja, Algerian ja Marokon, Turkin ja Pohjois-Egyptissä, Ranska ja Italia - ovat niin erilaisia, mutta myös samanlaisia ​​värejä ja tunnelmaa kulttuurin tullut alueellinen ja historiallinen "esi" ihana kohteisiin sisustus. Mutta peruskäsitteet tyyli on velvollinen Kreikan ja Italian ajatuksia lyhyys, yksinkertaisuus, mukavuus.

Huone klassiseen kreikkalaiseen tyyliin.

Marokkolainen mieliala Välimeren tyyliin.

Tarjoilee Välimeren tyyliin ja sen variantit

Keskeinen ajatus Välimeren sisustus - helppous kaikki. Tällä tyylillä ei ole paikkaa ylellisyyttä, liioiteltu tarvikkeet, mahtaileva sisustus ja koristeelliset huonekalut. Se erottuu harkitsemattomasti yksityiskohtia, toiminnallisuus, yksinkertaisuus ja saavutettavuus, ja se on samanlainen klassinen kantria. Kaikki luontumus Välimeren heijastuu raikkaat värit, muodot, värit ja kuviot, ja tunnelma kyllästetty romantiikkaa ja lämmintä valoa.

Tunnistaa useita alueita Välimeren sisustuksen jotka muistuttavat runsaasti aurinkoa, luonnon materiaaleja ja luonnon luonnon sävyt. Mutta tärkeimmät lajikkeet, jotka sävyn loput vaihtoehdot pidetään Kreikan ja Italian tyyli järjestelyn.

Kreikkalainen Välimeren tyyliin

Pääsuunnat väri - valkoinen, sitruuna keltainen, smaragdinvihreä, ja koko kirjon sininen ja tummansininen. Vaikka nämä värit pidetään viileässä sävyjä, mielialan huoneet aurinkoinen ja kirkas. Kreikan aksentteja, tai kuten sitä myös kutsutaan, ovat kykladilaistyylinen, valkoinen ja sinistä raitaa ja liimata muotoiltua vaaleanpunaista tai punaista. Se voi olla tekstiilit ja huonekalut, keramiikka ja lasi, astiat ja muut tarvikkeet. Yhdistelmä sininen ja valkoinen, muistuttaa paitsi rajaton meri antoi, mutta myös kansallista ylpeyttä tässä maassa - Kreikan lipun.

Toinen erottava piirre kykladialaistyylisiä - vuorotellen värejä. Jopa huonekalut yhden kuuloke voidaan maalata eri väreillä, mutta se sijaitsee tiukasti järjestyksessä. Yleensä tämä tyyli on ominaista johdonmukaisuus ja tarkkuus, jopa täydellinen kuva ei aavistuksen varovainen, jopa pikkutarkka noudattaminen joitakin sääntöjä.

Usein välimerellinen sisustus kohtaa mustan, mutta vain erillisinä lisävarusteina: lasipulloja avoimille hyllyille tai valokuvakehyksiä valkoista seinää. Tällaiset pienet mutta tarkkaa aksentteja edelleen raikastaa huoneen, laittaa eräänlainen "piste" suunnittelussa.

Vuonna kylpyhuoneet, tämä tyyli on yleensä rajoitettu tiivis sini-valkoinen tai vihertävä keraamiset laatat ja minimaalinen, mutta värikäs sisustus. Ideat ovat samat: avoin tila, tuore, kukka malleja ja paljon valoa.

Rooli kirkkaan aksentti suorittavat punainen-vaaleanpunaisia ​​kukkia.

Erilaisia ​​tyynyjä eri värit luovat tietyssä järjestyksessä.

Klassinen versio musta aksentti.

Kirkkaan kultainen tai koristeellinen ikkuna ja merimaisema.

Italian Välimeren tyyliin

Toisin kuin Kreikan "suhteellinen", tämä tyyli on kerännyt itsessään on vain lämmintä, pehmeät värit: kirkkaan keltainen, oranssi, vihreä, oliivi, ruskea ja koko porrastus kultainen väri. Yhdessä tiilestä tai jäljitelmä siitä, nämä värit luovat uskomattoman kodikas tunnelma ja tehdä tilaa mielenkiintoinen.

Koska painopiste Italian Välimeren sisustuselementtejä käytetään käsintehtyjä mosaiikki maalaus seinät tai lattiat, tarkoituksella luotu karheutta ja väärinkäytöksiä. Huonekalut sellaiseen suuntaan valitaan takorauta tai puuta, jopa massiivinen, mutta mukava.

Usein rinnakkain samassa huoneessa muutaman vaihtoehdot: mosaiikit ja piirustukset, ja lattialaatat valoisa ja tiili inserttejä. Vastoin pelkoja, että tällainen yhdistelmä olisi rykelmä aksentteja, näyttää Italian Välimeren tyyli on erittäin edullinen ja alkuperäinen.

Ja viimeisen silauksen tähän tyyliin - suuret ikkunat. Myös kylpyhuoneessa on oltava läsnä ikkuna-aukon, päästää huoneilmaan ja luonnonvaloa, ja sen jäljitelmä.

Uskomattoman pehmeät värit italialaiseen tyyliin ruokasali.

Mosaiikista ja jäljitelmä muuraus ovat täydellisesti yhdistettynä.

Laatat, tiili ja koriste kipsi samassa huoneessa.

Klassinen italialainen design kylpyhuone ikkunat huoneeseen.

Värimaailma Välimeren tyyliin

Kenraalimajuri tyyli väriskaalaa luonnon sävyt ovat edustettuina: valkoisesta, keltainen ja kulta, syvä, asiana Välimerelle, sininen ja vihreä. Kreikaksi, suunnittelussa hallitsee valkoinen ja sininen aksentti; Italian suuntaan hallituskauden tiili, tumman vihreä pullo ja elinvoimainen keltaiset. Sallittu lisäämällä muiden spektrien, edullisesti sopusoinnussa perus taustalla, mutta tietty koriste-elementtejä. Esimerkiksi keramiikkavaaseja, koriste-levyt tai pulloja, tyynyt tai kukkaruukkuja.

Ruskea lajike suunnittelussa Italian huoneeseen.

Valkoinen ja sininen gamma klassinen kreikka tyyliä.

Kreikan sisustus Välimeren tyyliin perustuu pääsääntöisesti on valkoiset seinät. Ne ovat kuin tyhjän levyn albumin taiteilija, voit luoda ainutlaatuisen malleja, sininen ja vihreä inserttejä. Wall viimeistely materiaali toimii koriste kipsi tai maali. Toinen piirre tämä suuntaus - puun käyttöä paneelit. Yleensä ne värjätään erityisesti kirkkaat värit, jotka ovat hyvin myönteisesti sekoitetaan taustalla. Se luo kokonaisvaikutelman, että puinen kankaalle yli vuosi viettänyt kuuman Välimeren auringon, liottamalla merisuolaa ja henkeä Kreikassa.

Italian kohteet on ominaista tylsä, usein tahallista väärinkäytöksiä seinään. Suosittu tapa viimeistely - stukki. Tässä suoritusmuodossa kipsi, jossa on hienoja hiukkasia marmori, kipsi, kalkki ja vesi. Karkea ensisilmäyksellä tavaraa näyttää hyvältä, kannattava varjostus tilanteeseen vaikuttavat tekijät ja huonekalut.

Toinen hauska tapa lopettaa seinät, tyypillinen italialainen Välimeren tyyliin - Maalauspinta päällekkäin useita kerroksia sävyjä yhden spektrin. Tämä muotoilu luo luonnollista varjoa ja viileä simuloi valon leikkiä, joka antaa tilaa enemmän charmia ja hienostuneisuutta.

mosaiikki unionin ja kipsi suunnittelussa keittiön.

Stucco täydellisesti käsittelemätöntä puuta ja pellavatekstiilit.

Paneeleiden yhdistettynä maalatut seinät.

Sekä seinät, katot Välimeren tyyliin päätti tehdä huomaamaton, siisti ja yksinkertainen. Kreikaksi, suunta on yleisesti käytetty maali tai rappaus ja värit pysyvät muuttumaton: sininen ja valkoinen, sininen ja vihreän sävyt. Italialaiseen tyyliin kuuluu katto kuvioitu kipsi vakiovärejä, varmasti resonoi seinien.

Avain tähän suunnittelu - liimapuupalkit, joka voidaan yksinkertaisesti maalattu alakattoon. Nämä tukit joskus värjätään, mutta usein jätetty ennalleen. Ne eivät vain olla ainutlaatuinen osa sisustus, mutta myös auttaa nostamaan kattoon, visuaalisesti tekee seinälle, ja huone enemmän.

Valkoinen puinen katto alttiina palkit kreikkalaisessa suunnittelussa.

Alakattoon jäljitelmä sälepohja.

Klassinen muotoilu katon versio italialaiseen tyyliin.

Toisin kuin muilla aloilla, jotka edellyttävät noudattavat tiettyjä tykin asioissa kalusteiden välimerellinen joustava. Tärkein edellytys - yksinkertaisuus ja toiminnallisuus. Jopa massiivinen kaapit ja laatikot olisi helppokäyttöinen ja rakenteeltaan yksinkertainen. Ainakin koristeellinen ja rihkama - arvokkuutta huonekalujen tähän tyyliin.

Perusmateriaalina huonekalut tilanne seisoo vahva ja kestävä puu - värjätään tammi, kuusi, mänty. Jokainen tuote käsitellään yleensä ja kootaan käsin. Välttämätön ominaisuus huonekalut tämän tyylin - Puiset arkut että olla erinomainen astia asioita ja tukea "meri" henki huoneen.

Mitä värit huonekalut, perinteiseen tyyliin sävyjä tervetullut lisä luonnollisen puun sävyt. Ja Italian version harvinaista taottuja tuotteita, sopii täydellisesti koko Välimeren ympäristössä.

Elegantti yhdistelmä puuta ja nahkaistuimet.

Karkea, käsittelemätöntä puuta näyttää Välimeren sisustus on erittäin sopiva.

Mielenkiintoinen ratkaisu: runko sijasta sohvapöytä.

Kuten huonekalut, tekstiilit osoitettu ei esteettisiä ja käytännön merkitystä. Näin ollen valittu pääasiassa kudosta, ja väri muotoilu on lyhyt. Välimeren tyyli on paljon vähemmän tekstiilitarvikkeet kuin klassikoita, Empire tai maa. Periaatteessa kangas esiintyy muodossa pyyhkeet, pöytäliinat, vuodevaatteet ja peitot. Pääsääntöisesti nämä tuotteet ovat joko tavallinen, kirkas tai koristeltu mutkaton koristeet perinteisiä värejä. Mutta kukka-aiheita ja geometriset muodot juuri koskaan tapahdu.

Kuten verhot, tähän suuntaan on edullista käyttää Italian tai laskosverhot. Mutta nykyajan trendejä saatetaan Välimeren muotoilu ja tuttu kaihtimet kuitenkin puista tai bambusta. Mutta verhot tavalliseen muodossa ovat erittäin harvinaisia.

Kirjava tyynyt ovat hyvä sisustus.

Perinteinen väripaletti tekstiilien Kreikan alueella.

Italian verhot Välimeren tyyliin.

Yhtenä käsitteet sisustus Välimeren tyyliin seisoo auringonvalo, ei kannata säästää valaisimia. Hyvä vaihtoehto - kohta Katto Valaisimet ja lamput roikkuu puupalkit. Määrää tällaiset laitteet voi olla rajaton, joka luo simuloitu päivänvalossa jopa yöllä.

Suhtautuvat myönteisesti eri seinän ja lattian valaisimet, ei olla tarpeeton, ja pöytälamput. Toinen mielenkiintoinen ratkaisu - LED nauhat sijaitsevat ympäri kehä kattoon. Yhdessä standardin laitteita he ovat hyvin valaistussa huoneessa, ja yöllä tämä nauha on hyödyllinen yövalo.

Katto Valaisimet, kattokruunut ja kynttilät - kaikkien tarkoituksena on kirkas valo.

Vaihtoehto Valaistus LED nauhat.

Liitto seinä-, katto- ja pöytälamput.

Sisustus ja tarvikkeet Välimeren tyyliin

Että elementit koristeet ja sisustus luo sanoinkuvaamaton tunnelma Välimeren tyyliin sisustus. Kaikki tämä on tunnettu laadusta tällä alueella, pitäisi näkyä lisävarusteita. Karkea kasvillisuus jäljittelee paljon potteja erilaisia ​​kukkia ja viheralueita. Sea mieliala on luotu paneeli kirkkaan kiviä, kuoret ja fossiilit muiden asukkaiden vedenalaisen syvyyksiin. Ominaista tällä alueella - auki hyllyt joita on kaikenlaisia ​​keramiikka, maalattu kasvien ja meren motiiveja.

Koristelu huoneet voivat olla taideteoksia: koriste-levyt ja kannut, kuviollinen patsaita ja maalauksia, enimmäkseen merinäköalalla ja vehreitä maisemia. Mielenkiintoinen ratkaisu olisi yhdistelmä perinteistä kreikkalaista-italialainen suuntaan Afrikkalainen tai Turkin Välimeren motiiveja. He päivitä tämä Etelä tyyliin ja täydentää kokonaiskuvaa sen omaperäisyys.

Koriste-levyt yhdistää hyvin valokuvakehys ja kukkia.

Maalaus ja stukkotuotteet rajaavat tunnelmaa huoneeseen.

Avoimille hyllyille voi tallentaa paljon mielenkiintoisia asioita.

1