Välimeren tyyli sisustuksessa

Välimeren tyyliin sisustussuunnittelun huoneiden ominaisuudet

Välimeren tyyli soveltuu sellaisten huoneistoiden omistajille, jotka ovat olleet Euroopan maissa ja jotka haluavat rakentaa romanttista ilmapiiriä huoneessaan. Tämä tyyli viittaa keuhkoihin. Hänellä on lämmin paletti designia. Niistä ominaisuuksista, joita kannattaa korostaa ruuhkautunut sisustus ja liiallinen patos.

Välimeren sisustus yhdistää antiikkielementtejä keramiikasta ja marmorista, eri värejä olevasta puusta ja takoraudasta. Lisävarusteina ovat tekstiilit, joiden ruudullinen valkoinen ja sininen värit, hedelmät eloisat, merimaailmojen koristelu. Tyyli on luonnostaan ​​meren ja maan värivalikoimaa. Sisustuksessa on hiekka-, maa-, sininen-, musta-, turkoosi sävyjä.

Välimeren tyyli sisustuksessa heijastaa asunnon omistajien laatua ja elämäntapaa, ilmaisee halun saada kasvillisuutta, jota korostetaan keramiikan, puun ja luonnonkankaan käytön suunnittelussa. Välimeren tyyli on läheisessä yhteydessä maaseutuun.

Välimeren tyylin ominaispiirteet

Välimeren tyyliin on ominaista:

 • attribuutit romanttisessa tyylissä (capes, nauhat, käsintehdyt artikkelit);
 • Kevyiden materiaalien kaihtimet ja verhot ikkunoissa;
 • keramiikka keramiikka;
 • meren väripaletti sisätiloissa;
 • rypäletuista valmistettu paju;
 • kirjontaelementit sängyn sarjoissa;
 • huonekalut luonnonmateriaaleista ja taonta;
 • puulattian tai lattian lattian lattiat ovat terrakottilaattoja.

Kuva: Valon materiaaleista valmistetut roomalaiset verhot

Kuva: korituoleja ruokasalin sisustuksessa

Kuva: taulukko, jossa on taottu pohja

Välimeren tyylikkäiden huonekalujen huonekalujen huonekalut ovat yhä tervetulleita. Se sopii hyvin seinien muotoiluun mänty- ja tammihelmillä. Esimerkiksi, jos katsot Välimeren tyyliä taloa italialaisissa talleissa, suosittu on puukalusteet, joissa on taottuja ja lakattuja jalkoja ja koripunokalusteita. Luonnonkivestä valmistetut huonekalut ovat myös tervetulleita tekstiilien verhoiluun.

Huonekaluissa on avointen kevyiden puisten hyllyjen läsnäolo, joka muistuttaa leipomoiden hyllystöä. Tällaisilla hyllyillä on tavallista esitellä keittiötarvikkeita, keramiikkaa keramiikkaa, käsin kirjoitettuja kirkkaita kuvia Välimeren teemoista.

Mielenkiintoinen Välimeren tyyliin sisustettu sisustus näyttää huonekalusarjan punkitöiden istuimilta. Suunnittelun ainutlaatuisuus antaa pöydät, kahvipöydät ja laatat.

Kuva: taotut pöytä olohuoneen sisustuksessa

Kreikan suunnassa Välimeren tyyliin vallitsee kylmä väripaletti, jota edustavat sitruuna, valkoinen, kirkkaan keltainen, sininen, vihreä, vaaleansininen sävy. Erityisen miellyttävä on punainen-vaaleanpunainen värimaailma.

Italian suunta vaatii lämpimän värivalikoiman. On toivottavaa käyttää terrakotta- ja oliivi-värejä sekä oker-väriä. Älä pelkää yhdistää erilaisia ​​sävyjä sisätiloihin. Väri on yksi Välimeren tyylistä.

Välimeren tyyliin kuuluu monia alityylejä, joista suosituimpia ovat italialaiset ja kreikkalaiset. Kreikan väriä edustaa kylmä paletti. Huoneistojen sisätiloissa on valkoinen, sitruuna, smaragdi, sininen koriste.

Kuva: Kreikan suuntaa Välimeren tyyliin

Kuva: Italian suuntaa Välimeren tyyliin

Kreikkalaisen tyylin olennaisia ​​elementtejä ovat:

 • valkoinen seinä koristelu;
 • paneelien jäljitelmä "vanhojen aikojen alla";
 • karkea kipsirakenne;
 • Sisustuksessa on kevyitä luonnonkudoksia;
 • käsityönä tehdyt kalusteet arvokkaasta puusta;
 • veistetyt elementit sisustuksessa;
 • koru rottinki huonekalut.

Italian väriä edustaa lämmin paletti. Sisustus on ihanteellinen oliivi, maa, kerma, terrakotta paletti.

Välimeren tyyliin kuuluvat Italian periaatteet ovat:

 • seinien ja katon mosaiikki;
 • matala tumma huonekalut;
 • leveät ja korkeat ikkunat;
 • massiiviset verhot, joissa on verho;
 • koriste kipsi;
 • antiikkiesineitä;
 • pehmustetut huonekalut.

Huoneen sisustuksessa on kiiltävä. Elegantti mattapinnat, joilla on erilainen rakenne, ovat tyylikkäitä. Huoneisto on sisustettu italialaiseen tyyliin, se voidaan yhdistää seiniin useita erilaisia ​​kuvioita, kuten koriste kipsi ja mosaiikki tai seinämaalaus jäljittelevä "fresko".

neuvosto: on suositeltavaa käyttää keraamisia terrakotta-mosaiikkilaattoja kauniisti muotoiltuina seinille ja lattiapaneeleille.

Tekniikka useiden kerrosten värjäysseinien kanssa, samanlainen spektrissä, on yleistä. Hyvä yhdistelmä kultaista okraalia ja terrakottaa. Tällainen värimalli huonompi, mutta näyttää mielenkiintoiselta ja epätavalliselta, luo sävy, joka muistuttaa "aurinkokuntien" heijastusta. Tämä koristustekniikka oli nimeltään "venetsialainen kipsi".

Välimeren tyyliin Kreikan periaatteen mukaan on järkevää käyttää valkoista väriä. Kevyt sisustus soveltuu puiset huonekalut, jotka on valmistettu meren väripalettiin.

Karkea kipsielementit lisäävät charmia, hienostuneisuutta ja yksinkertaisuutta. Kun huoneen täytyy peittää epätasaisuudet, tämä menetelmä on ihanteellinen vaihtoehto viimeistelyyn. Karkean kipsin avulla voit koristella huoneen hyvin, sillä hän on käyttänyt mahdollisimman vähän rahoitusta, voimia ja aikaa. Välimeren tyyliin tiilimuuraus on tyypillinen, mutta vähäisessä määrin esimerkiksi takan tai yhden keittiön seinän suunnittelussa.

Sisustuksen kohokohta on harmonisesti valittu tyylikäs keittiönosasto ja esiliina, joka on koristeltu pienellä laattakuvilla yhdellä värillä. Huoneen luovuutta annetaan keraamisilla laatoilla, jäljittelemällä vanhoja aikoja, jotka ovat tyypillisiä maan tyyliin, sekä käsin teknisesti mielenkiintoisia värejä.

Lattian muotoilun ominaisuudet

Lattian viimeistelyä koskeva tärkein sääntö on vähimmäiskerros. Ihanteellinen - lattian muotoilu yhdellä materiaalilla. Tällöin huoneen visuaalisesti luotu eheys säilyy.

Ihanteellinen lattiapäällyste on lasittamaton keraamiset laatat lämpimässä väripaletissa. Sisustuksessa voit käyttää paneeleita, laatat, koristepuristimet. Valitse sisätilojen lattia voi johtua marmorimosaiikista koriste-elementteillä.

Lattianpäällysteiden laatutyyppejä ovat ruoko- matot, sezal ja levät. Mielialan parantamiseksi tällaiset päällysteet antavat sisäisen rauhan, luonnonmukaisuuden ja rauhan. Lattiapäällysteenä voit käyttää puuta.

neuvosto: Valitessasi puulattian peitettä, ole erittäin varovainen. Et voi olla puu hallitsevat sisustusta.

Sisustuksessa käytettäviä tekstiilejä käytetään funktionaalisten ja utilitaaristen piirteiden yhteydessä eikä esteettisiin tarkoituksiin, kuten monet ihmiset ajattelevat. Pellava- ja puuvillakankaat näyttävät kauniilta vuodevaatteet (patjat, lakanat, päiväpeitteet).

Menestyksekkäimmät esimerkit tästä tyylistä on esitetty kuvassa mielenkiintoisten mallien kokoelmissa. Painopiste on hiljaisilla sävyillä. Käytä kultaa, valkoista, sinistä palettia. Välimeren tyyliin sopiva asunto näyttää erittäin käytännölliseltä, esteettiseltä, yksinkertaiselta ja korjaamattomalta. Tätä tyyliä voidaan käyttää sekä kaupunkien kuin maalaistalon sisätilojen suunnittelussa.

Välimeren tyylien edut sisältävät pyöreät ja männykät huonekaluilla. Ikkunan koristelu tehdään virtaavilla verhoilla. Suunnittelu käyttää myös näyttelytoimituksia, keraamisia ruokia, eläviä kasveja.

Meren värejä käytetään paremmin suunniteltaessa kreikan suuntaa, mehevä maa - italia. Keittiöryhmää edustaa ruoko-kokoelma. Tekstiileissä pitsi ja kirjonta ovat vallitsevia.

Välimeren motiivit sopivat huoneiden suunnitteluun, jossa on mahdollista tehdä katto ja seinät, joissa on matta tai kuvioitu pinta. Tyylikäs sisustus näyttää seinämaalauksen, mosaiikkilaattojen, kipsiä. Mosaiikkilevy, joka muuttuu lattialle, esiliina tai socle, näyttää luovalta.

Kuva: olohuone Italian Välimeren tyyliin

Kuva: makuuhuone kreikkalaisessa Välimeren tyyliin

neuvosto: lattian viimeistelyn aikana älä käytä lattiapäällysteen aktiivista koostumusta, joka hallitsee maton kuviointia, muuten sisustus on heikentynyt.

Tekstiili - luonnonmateriaalit (silkki, puuvilla, liinavaatteet). On suositeltavaa käyttää luonnon luonnollisia ikkunaluukut.

Välimeren tyyli on ainutlaatuinen, koska sen hallitsevat aurinko-, meri- ja kasvi-motiivit, jotka luovat rauhan, rauhaa, luontoa ja solitudea.

Valokuvia Välimeren tyyliin kuuluvista huoneista puhuvat verhojen harvoista käytöstä. Nykyaikaisten huoneiden ikkunoista löytyy yhä enemmän bambua, puiset kaihtimet ja luonnonvalmista valmistetut roomalaiset verhot.

Kuva: Roman verhot olohuoneen sisustuksessa

Kuva: ikkunaluukut

Välimeren tyyli sisustuksessa on puhtaasti merenkulkuinen tyyli, joka tunnetaan sen helppoudesta. Välimeren tyyliin suunniteltu huoneisto luo juhlaisen ilmapiirin. Runsaasti kasvillisuutta, kirkkaita motiiveja, meri paletti - yhdistää tämän tyylin elementtejä. Sisustus näyttää tuoreelta, jos se luodaan apuvälineiden avulla.

Suunnittelua Välimeren tyyliin on tarpeen aloittaa värin huomioiminen. Tyyli voi olla useita suuntiin. Tunnetuimpia ovat tulkinnat, joissa on elementtejä marokkolaisista tai ranskalaisista suuntiin. Vähemmän sisäpuolella on elementtejä muista Välimeren maista. Kun tätä ominaisuutta ei oteta huomioon, Välimeren tyyli on yhtenäinen eri suunnittelutoiminnoissaan.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

Intererro © 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kopiointi on sallittua vain käytettäessä aktiivista linkkiä tälle sivustolle.

Välimeren tyyli sisustuksessa - mikä on tärkeää muistaa

Kuvassa: sisustus Välimeren tyyliin

Viime aikoina tyyli on muuttunut. Alun perin se koristeli taloja pienissä kalastajakylissä. Täältä tulee muotoilun yksinkertaisuus ja toimivuus, pieni määrä huonekaluja ja tekstiilejä sisustuksessa. Loppujen lopuksi pienessä talossa voi olla vain välttämättömät asiat. Mutta ajan myötä Välimeren tyyli sisätiloissa muuttui suurille tiloille, hankki hienostuneisuutta, säilyttäen sen laconism. Tässä on joitain tyylin ominaisuuksia:

 • Yksinkertainen siisti sisustus.
 • Taottu metallikoristeita pimeässä.
 • Puuhuonekalut tyylikäs kaiverruksia siisti.
 • Lasimaalauksia teriä ikkunat.
 • Sileä arkkitehtonisia linjoja (kaaria, ruuvi vaihe).
 • Punottu mattoja, laatat ja mosaiikit lattialle (makuuhuoneessa voidaan antaa parketti).
 • Paju huonekalut terassilla.
 • Valkoinen väri juuressa seinät ja vastakkaisia ​​tummat kalusteet.
 • Käyttöä koristeluun täyteläisiä värejä - sininen, oliivi, turkoosi, terrakotta tai hiekkaa.
 • Aktiivinen käyttö jäljitelmä seinämaalauksia, koriste mosaiikki meren symboleja.

Kuva: italialainen tyyli sisätilojen

Välimeren tyyliin oma muunnelmia riippuen perinteitä maan se perustuu. Suosituin - Italian ja Kreikan hänen alalaji. Italian suoritusmuodossa, lämmin värejä käytetään usein (terrakotta, hiekka, keltainen, okra, tiili ja kerma). Seinille huoneiston näet seinämaalaus, ja ikkunat - lasimaalauksia. Talo on täynnä takorauta koristeet, huonekalut pieni, tumma väri.

Kuva: Interior Kreikan tyyliin

Kreikan designhotelli perusväreistä kylmä (vihreä, turkoosi, sininen, tai sininen). Tekstuuri seinät on melko karkea. Lattialla usein mosaiikki perinteisiä. Talossa näet korituolit ja sama matto lattialla. Se luo ajoneuvoon keveys ja tuo hänet lähemmäksi luontoa. Kreikan versio soveltuu parhaiten maan talon tai huvilan.

Keittiö, luotu Välimeren tyyliin

Kuvassa: keittiön Välimeren tyyliin

Useimmat asukkaat eteläisen Euroopan haluavat hyvän aterian ja herkullisia. Joten, keittiössä asuntonsa keskeinen sija. On syytä huomata, että ei ainoastaan ​​ruoanlaittoon, mutta myös menossa koko perheen päivälliselle. Keittiön välttämättä ole sellaisia ​​piirteitä Välimeren tyyliin:

 • Enemmän valoa.
 • Yksinkertainen sisustus (peitellä vaaleiden värien, laatta tai mosaiikki alueita ovat työ seinään).
 • Laatat lattialle.
 • Kaksi aluetta - ruoanlaittoon ja syömiseen.
 • Huonekalut puuta (tai puu) yksinkertainen veistetty elementtejä.
 • Suuri keittiön pöydän paju tai takorautaisilla tuolit.
 • Laitteet toivottavaa piilottaa.
 • Windows on paras kattaa kaihtimia tai ripustaa ne yksinkertaisesti verhot pellavasta.
 • Pääkohdat sisustus - keramiikka, takorauta valaisimet, kukkaruukkuja. Lattialla voit luoda punottu matto tai matto.

Jos suunnittelu keittiön Välimeren tyyliin, lähempänä Kreikan versioon, sen seinät pitäisi olla liian sileä. On parasta peitä ne pelkkää valkoista maalia tai maali valo pastelli sävy (voi olla vaaleansininen, vaaleanvihreä). Korkeat katot voidaan koristeltu altistuvat palkit ja tummaa puuta. Italian tyyppi tarjoaa erinomaisen mielikuvitus. Seinät ovat linjassa työskentelyalueella antaa laatta tai mosaiikki. Tone whitewash - valkoinen, beige, kalkkia tai hiekkaa.

Kuvassa: keittiössä kreikkalaiseen tapaan

Huonekalut on toivottavaa tehdä puuta. Sen pitäisi näyttää hieman karkea, on toimiva ja käytännöllinen. Mukaan keskelle keittiön Välimeren tyyliin tammi pöytä näyttää täydellisesti. Jos mahdollisuus tilata huonekaluja array sovi ja MDF insertit simuloidaan puulevyjen.

Keittolevy on parempi korvata. Jääkaappi, uuni, mikroaaltouuni piilotettu erityistä kaapit, ei pilata koko suunnittelu. Sen sijaan että sink voi laittaa neliön kulho tehty näyttämään marmoria tai tavallinen kivi. Wall lieden lähellä leikata kivi mosaiikki laatat Välimeren motiiveja tai laatat, jäljittelemällä tiilestä. Meidän ilmasto, on toivottavaa tehdä lattia on lämmitetty. Lattian väriä - terrakotta, tiili, väri savi. Erittäin mukava lattialle laatta näyttää eri antiikin (roomalainen tai kreikkalainen) kuvioita.

Kuvassa: yksinkertainen, Välimeren herkkuja

Keittiö Välimeren tyyliin ei pitäisi ylikuormittaa yksityiskohtia. Siksi verhot, värillinen lautasliinat täällä on tarpeeton. Kaikkein meillä varaa - yksiväriset pellavapöytäliina ja sävytetyt verhot. Valaisimia käytetään parhaiten lampunvarjostimet "antiikki", sopivia paju tai takorauta. Lisäksi yleinen ilmapiiri on melko ruukut kukkia ja iso amme Ficus.

Living tyyliin Välimeren

Olohuone - paikka asunnossa, on suunniteltu koko perheelle, miellyttävä tapaaminen ystävien kanssa. Välimeren, tällaiset kokoukset ovat aina mukana aterian, rauhassa keskusteluja. Siksi keskeinen paikka on oltava taulukko, jossa on paljon paikkoja (pieni sohva tuolit, sohvat). Mutta kaapit ja komerot päinvastoin, pitäisi olla pienempi. Suurin että on tarkoituksenmukaista täällä - hyllyt kirjoja pitkin seiniä. Siten Välimeren-tyylinen olohuone on tyypillisiä:

 • Seinä ja katto valo, tyyppi viimeistely - peitellä.
 • Lattialla keraamisten tai laattoja terrakotta, tiili, ruskea (viileässä ilmastossa voi korvata parketti tai alaisuuteen laattalattia sähkölämmitys).
 • Kodin sisustus huoneessa - pöydän puusta (tammi, mänty), takorauta tuolit puisilla paikkaa italiankielisen version tai korituolit kreikaksi.
 • Voit laittaa pieni sohva käsinojilla tai muokatut paju sohvalla.
 • Tammi tai mänty hyllyt kirjoja, pieni sohvapöytä täydentää.

Kaunistella olohuoneessa, voit käyttää lämpimiä värejä - beige hiekka, vaalean keltainen. Kreikan olohuoneessa parhaiten valkoinen. Tuo maku suunnitteluun tumma kattopalkit. Lattialla voit luoda yksinkertaisen matolle tai matto, vaikka klassisesta Välimeren sisätilojen lattiat ovat paljaat.

Kuvassa: Living Välimeren tyyliin

Huonekalut olohuoneessa tulisi sijoittaa puinen. Mikä parasta, jos se on vanha. Jos tämä ei ole mahdollista ostaa - sopii erilaisia ​​kuulokkeet tehty antiikki. Ei saa käyttää väärin ottomaanit ja muut huonekalut. Riittää kun sohvan tai sohvalla. Mutta tuolit olohuoneessa pitäisi olla enemmän kuin koko huoneistossa, joka oli minne laittaa kaikille vieraille.

Tekstiilit huoneen sisustus, liian vähän. On mahdollista rajoittaa valoa, yksivärinen viitta sohvalla, pöytäliina ja yksinkertainen verho ikkunan, jos se ei ole ikkunaluukut. Sisustaa olohuoneessa voi olla pronssi valaisimet, laatikot, antiikki maljakoita, kukkia suuriin ruukkuihin tai pieniin ruukkuihin. Niitä saa olla liikaa. TV on parempi sijoittaa seinälle, niin että se ei ole näkyvästi.

Välimeren-tyylinen makuuhuone

Sisustus makuuhuoneen Välimeren tyyliin tulisi olla yhtä tiivis kuin muualla asunnossa. Perinteiset kevyt kaunistelemaan yhdistettynä tummanruskea lattia tai terrakotta sävyjä. Sen sijaan, laatat lattialla on parempi antaa parketti, kuten melko kylmä meidän leveysasteilla. Makuuhuone on lämmin, varsinkin lattia, joka usein kulutuspinnan avojaloin, sängystä.

Kuvassa: makuuhuone, Välimeren tyylisessä

Huonekalut makuuhuoneessa pitäisi olla paljon, vain tärkeimmät. Perinteisesti siellä on laittaa nukkumaan, pieni kaappi tai pöydän viereen, ja vaatekaappi (jos talo ei ole vaatekaappi). Kreikan makuuhuoneita sopivia puukalusteet punottu jäsen. Italian - usein näkyy metalli sänkyyn takorautaiset pääty, tehty samaan tyyliin pöytä.

Pehmeyttä ja lämpöä makuuhuoneessa, voit tuoda avulla tekstiilien, se on lähes ainoa koru, joka sopii tähän. Very nice näyttävät valkoinen tai pellava-värinen päiväpeite, tyynyliinat, pussilakanat. Ne voidaan siististi kirjailtu käsin tai paikka herkkä pitsi. Valo makuuhuoneessa on parempi tehdä vaimeita, ikkunaluukut kattamiseksi tai paksut verhot.

Välimeren tyyliin kylpyhuoneessa

Kuva: Kylpyhuone Välimeren tyyliin

Tyylikkäässä sviitissä Välimeren tyyliin näyttää hyvin kaunis. Avulla laattojen ja mosaiikkien voi muuttaa sen todellinen antiikki kylpyjä. Lakoninen tyyli, voit luoda alkuperäisen ilmeen jopa pienen asunnon. Perusvaatimukset:

 • Viimeistelyyn seinät ja lattia laatat eri kokoisista ja kuvioita.
 • Kaikki viestintä piilotettu seiniin, se luo enemmän tilaa.
 • Huonekalut valita kompakti ja toimiva kuin mahdollista piilottaa sen markkinarako.
 • Valo tulisi kytkeä hiljaiseksi vain valaisemaan erillisestä alueesta (washstand, kylpyhuone, suihku).

Erilaisista tiilistä anna mielikuvitusta. Voit luoda erittäin mielenkiintoinen malleja yhdistäen mosaiikki, iso neliön tai suorakaiteen laatat, tavallinen kipsi. Kylpyhuone Välimeren tyyliin nojalla voidaan laskea liikkeelle ennen vanhaan, mutta se voi olla enemmän modernin ilmeen. Väriratkaisut - monipuolisin. Italialainen versio - lämpimät värit (terrakotta, ruskea, tiili, okra, oliivi). Greek kylpy - valkoinen sininen, vihreä, sininen tai turkoosi koriste.

Kuva: Kylpyhuone Kreikan tyyliin

Valaistukseen, voit käyttää matta lamput, takorauta valaisimet, tai lamput sisäänrakennettuna kattoon. Huonekalut voidaan sijoittaa puinen, mutta erityisesti käsitelty kestää paremmin kosteutta. Sijaan tavallinen kivi pesuallas altaan lähestymistapaa. Samaan tyyliin, voit tehdä kylpyhuone tai suihku.

Välimeren tyyliin sisustus on yhä suosittu. Se sopii rekisteröintiä pienen asunnon ja talo. Upeat näkymät on keittiö, makuuhuone, olohuone ja kylpyhuone. Sen yksinkertaisuus ja lyhyys tyydyttää hienostunut maku.

Sisustustyyli: Välimeren tyyliin sisätilojen taloja ja huoneistoja (kuva)

Tullakseen elintilaa sopii elää, on tarpeen suunnittelussa käytön perinteisen sisustustyyleihin. Välimeren tyyli on yhtä tärkeä kuin standardin huoneistossa ja oma koti. On kuitenkin yksi poikkeus, koko pelin hän tarvitsee tilaa, joka puuttuu usein korkeita rakennuksia. Tämä ongelma voidaan ratkaista purkaminen sisäseinät, luodaan yksi koko huone.

Välimeren tyyliin ilmentää luontoa. Tarkasteltaessa tällaisia ​​sisätilat tuntea sisäistä rauhaa ja seesteisyyttä. Tämä konsepti yhdistää kaksi täyttä tyylillisiä suuntaan: Italian ja Kreikan. Ensimmäisessä selvästi ilmaiseman yksinkertaisuus ja lyhyys toisessa - kehittyneisyys ja rohkeus muotoilun. Nämä ominaisuudet erottaa datan sisustustyyleihin.

Välimeren tyyliin: yleinen käsite

Kauneus ystäville Euroopan maat, niiden lämpöä ja romantiikkaa, tämä tyylillinen suuntaan toivomaa. Siellä ei löydä liiallista mahtipontisuus ja paatosta. Joissakin paikoissa voi tuntua käytön nurinkurinen asioita, mutta se on vain ensi silmäyksellä. Kaikki elementit, jotka ovat avaruudessa, täydentävät toisiaan, kiitos tunnelmaa huoneeseen ottaa itselleen syvempää merkitystä. Esimerkiksi loistosta marmoriveistoksille korostavat taottu sisustus. Välimeren tyyli on melko yleinen meriteema ja kukka-aiheita. Täällä ei täytä erikoinen klassismin ylellisyyttä. Ensinnäkin käytännöllinen, tiiviitä ja helposti. Sisustus on etusijalla luonnon materiaaleja, kuten keramiikka-, puu-, metalli- ja kivi. Helpoin tapa luoda yksityisen välimerellinen sisustus. Kaunis talo, joka sijaitsee rannikolla, pitäisi olla tilava, näyttää kaikki ominaisuudet kohteisiin.

Alussa historian tyyliä johtaa Välimeren rannikolla. Maissa kuten Turkki, Espanja, Algeria, Kreikka jne Were pioneereja. Rikkautta ja monimuotoisuutta ilmakehän ilmestyi johtuu tämän tosiasian.

Välimeren tyyliin sisustus (Valokuvia voi katsoa artikkelissa) tuli erillinen alue äskettäin. Se sisältää useita suuntauksia menneiden aikakausien. Harmonisesti yhdistämällä ne, tyyli olisi modernit trendit, menettämättä charmia ja eleganssia menneiden vuosien. Hankkeen ydin elämän Välimeren kansojen. Lähes muuttumattomana sisustus suoritetaan sellaiseen suuntaan, että se välittää kauneuden alalla, syvyys arkkitehtuurin yksinkertaisuuden ja elämän. Joissain ominaisuuksia se voi olla sekoittaa maan. Tyyli sopivat täydellisesti sisälle maalaistalon, korostaa luonnon ja luonnollisuutta.

Avainkohdat ja ominaisuudet

 • On suositeltavaa käyttää käsintehtyjä esineitä;
 • Kreikan kylmiin värejä voi päätellä, Italia - lämmin;
 • viimeistelyssä katon asentaa puupalkit yhdessä peitellä;
 • sisätilat talojen Välimeren tyyliin, suoritetaan lähinnä kirkkaita värejä;
 • alhainen huonekalujen massiivista tammea tai mäntyä;
 • kuten verhot tai kaihtimet ovat ihanteellisia rullakaihtimiin;
 • painottaen keraamiset tavarat: hahmoja, astiat jne.,.
 • tekstiilit koristeltu kirjonta, pitsi, röyhelöitä;
 • korituolit ja nojatuolit mahdollisimman auttavat päästä lähelle luontoa;
 • se ei ole suositeltavaa himmentää lattiat matot.

Paletti käytetään asuinalueella vaikuttaa suoraan ilmakehän tilan. Pääsääntöisesti värimaailma voi määrittää tyyli sisustus. Välimeren tyyli on ominaista maanläheinen, oliivi, sininen, keltainen, terrakotta sävyjä. Kreikaksi, suunta on useimmiten käytetty edustajat kylmä paletti. Sisätilat ovat edullisia meren teema. Nämä talot edustavat rannalla, keltainen hiekka ja sininen vesi taustalla asettaa perus suunnan ja luo tarvittavan tunnelman. Usein formulaatiot valmistetaan käyttämällä kirkkaita värejä, kuten kuvia, mosaiikki paneelit. Italian sisustus on suotavaa laatia pastelliväreillä. Ne auttavat täyttämään talon lämpöä ja mukavuutta. Painopiste on asetettava kasviaiheita siksi sopii täydellisesti vihreät ja kaikki sen sävyt, voit myös yhdistää sitä punaista, kultainen.

Viimeistely Välimeren tyyliin

 • Kattoon. Välimeren tyyliin sisustus (kuva alla) ilmaistaan ​​mattapintainen kuvioitu pinta. Ihanteellinen suoritusmuoto peitellä. Älä myöskään tarvitse sivuuttaa puiset palkit. Suunnittelijat tarjoavat useita kehittyneitä tekniikoita, joiden avulla voit täysin jäljitellä samanlaista sisustus ilman painotusta.
 • Seinät. Loppuun, voit yhdistää useita erilaisia ​​materiaaleja. Esimerkiksi keraamisia laattoja ihanteellisesti näyttävät yhdessä koostumuksessa koriste kipsi. Sisustus Taustakuva ei suositella. Hyödynnettävä paremmin monikerroksinen maalaus. Tällainen menetelmä antaa syvyys ja intensiteetti tilaa. Tarkoituksenmukaista Välimeren tyyliin mosaiikki, muuraus, seinämaalauksia, puupanelointi. Roolissa sisustus voi tehdä freskoja, stukki.
 • Paul. Välittömästi on huomattava, että siinä vaiheessa, korjaukset on parempi miettiä suorittamiseen lämmitys matot ei suositella. Ihanteellinen lattiapinnoitteen - puuta tai laatta. Voit myös käyttää kivi päällysteen, mutta se on melko kallista. Keraamiset alkuperäisen koristeet koristavat tilaa Välimeren tyyliin.

Koristamaan kylpyhuone, tietenkin, voit valita erilaisia ​​sisustus tyylejä. Välimeren tyyliin - yksi sopiva. Ominaisuudet huoneet ovat ainutlaatuisia tarpeeksi, joten on tarpeen miettiä jokaista yksityiskohtaa. Viimeistelyyn katto ja seinät ovat yleisimmin käytetty keraamisten laattojen kirkkain värein. Voit värileikki soveltamalla sujuvaa sävyjä. Esimerkiksi, katto on valkoinen, ylempi osa seinää tai taivaansininen turkoosi, alempi - tyydyttynyt sininen. Ihanteellinen lattioiden päällystetty matta laatat terrakotta sävyjä. Viestinnän tulee olla piilossa, ja valitsemalla vain LVI seinään.

Huonekalut tulee vastata yleinen tyyli. Hän valitsi riippuen huoneen koosta. Pienessä riipus on suositeltavaa asentaa hyllyjä tai kaappeja. Mallit voivat olla avointa tai suljettua. On parempi kiinnittää koukut ripustaa pyyhkeitä, vaatteita.

Valaistuksen on suositeltavaa asentaa pieni pitkänomainen laitteita sävyjä valmistettu huurrelasi kanssa suuntaava valo. Välimerellisessä käyttämättömät kulmat jätetään varjossa, sillä suorien lähteiden toiminnallisiksi vyöhykkeisiin: peili, pesuallas ja kylpyamme.

Välimeren tyyli sisätilojen keittiö täysin aukeaa vasta riittävän tilavat tilat. Huonekalut valittu antiikki, moderni moduulijärjestelmät on eliminoitu. Harmonisesti näyttää yhden kaapit ja kaapit, takorauta- ruokapöytä ja tuolit. Voimistaa koripajukorit ja laatikoita. Huonekaluja näyttää hieman alkeellinen, mutta niiden hyveitä ja kauneutta ovat paljon syvemmällä. Se korostaa maallinen armo heille kaiken huomion.

Välimeren keittiön pitäisi olla yksinkertaista, mutta kaikkein toimiva ja käytännöllinen. Yksityiskodeissa työalue yhdistetään usein ruokailu. Kodinkoneiden suositeltavaa maski tehdä huomaamaton, koska kehitystä huippuluokan ei voida yhdistää tähän tyyliin.

Kattavuus olisi kiinnitettävä erityistä huomiota. Jos mahdollista, on toivottavaa laajentaa ikkunan mahdollisimman paljon luonnonvaloa tunkeutuu helposti huoneeseen. Rajoitusta olisi koristavat kattokruunu varjossa.

Välimeren tyyliin sisätilojen olohuoneen

Optimaalinen ratkaisu olisi liitto olohuoneen ja keittiön. Tämä johtuu tullin Välimeren maissa. Yleisin perinne - trapeznichat vieraita. Sinun täytyy huolehtia tuoli, tuoli, sohva. Kreikkalaiseen tapaan käyttämällä valoa paju mallia Italian suuntaan - massiivinen esineitä taottu runko ja puinen paikkaa. On hyvä olla hyllyt kirjoja, hyllyt, kaapit, hyllyt. Välttämättä virkistysalue sinun täytyy laittaa sohvapöytä veistetty jalat. Kaikki kalusteet on mäntyä tai tammea. Älä unohda väritys yhdistelmän oikeellisuutta riippuu yleisilmettä.

On makuuhuone, Välimeren tyyliin

Makuuhuone - lepohuone. On tärkeää luoda hänen rauhassa joka edistää rentoutumista. Välimeren tyyliin sisätilojen makuuhuone varsin merkityksellisiä. Tunnelma ja sisustus huoneessa minimiin. Värimaailma on kevyt ja herkkä, kirkas ja räikeä ilman uppo. Tekstiilit sen avaruudessa - perusteella harmoniaa. Sisätilojen makuuhuoneessa tulisi käyttää vain luonnonmateriaaleja: pellavaa, puuvillaa, puuvilla ja muut huonekalut hieman, mutta kaikkein tarvittavat .. Jälkeen sen jakautumista huoneen pitäisi olla paljon vapaata tilaa pitääkseen ilmakehään kevyt ja ilmava. Harvoissa tapauksissa on sallittua käyttää tummia laikkuja, kuten liinavaatekaappiin.

Yhteenvetona, on huomattava, että luoda sisustus Välimeren tyyliin asunnossa ei ole kovin helppoa, sillä arvoinen jäljentää vain laajoilla alueilla, pääsääntöisesti joka ei voi ylpeillä standardi kotelon. Ja tämä suuntaus maalaisasuntoja - onnekas löytää!