Valaisimet portaat

Korostamalla vaiheet portaat: 3 suosituimmista tyyppisiä valaistus portaita

Tee alkuperäisen portaikko ja moderni, voit käyttää taustavaloa portaita varustaminen tikkaat toisessa kerroksessa omakotitalon, pyrimme tekemään niin, että hän oli kaunis, mukava ja turvallinen. Ja se on sellainen, että jopa antaa kaikki yksityiskohdat rakentamisen jälkeen töiden ymmärrämme, että jotain ei oteta huomioon. Meidän portaikko on kaunis, mukava, että on vain pimeässä kävellä se on vaarallista - ei tarpeeksi valoa. Siksi, projektin luonti sen tulevalle portaita, ja huolehtia julkisuutta. Jos olet sen yläpuolella edellyttäen, sinun ei tarvitse tehdä muutoksia rakennusprosessin aikana, tai vielä pahempaa - sen valmistumisen jälkeen.

Mitkä ovat kiinnittimet valaistuksen vaiheiden portaat

Tällä hetkellä suurin suosittu kaikki valot, jotka kuluttavat vähän sähköä. Nykypäivän markkinoilla on useita muunnelmia kiinnikkeet, jotka täyttävät nämä vaatimukset.

Valaisimet Portaat, voit hakea erilaisia ​​niitä joka sopii sinulle suunnittelussa ja hinnan. Jos mahdollista, on parempi antaa etusija kalliimpia tuote, koska nyt on suora suhde laatu - hinta.

Yleisesti ottaen kaikki kalusteet, jotka voivat olla sopivia portaita valaistus voidaan jakaa 2 eri - Valaistuksen sisätilojen portaat, portaiden ja katuvalaistus.

On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja esiin toimiin valita, että voit harkintansa

Lampputyypit valaisemaan portaita talossa:

 • Pitkä kattokruunu katto;
 • Kaunis tuulettimet;
 • LED-valaisimet,
 • LED nauhat;

Koristevalaistus että valitset riippuu paitsi oman varoja, vaan myös portaissa sisustus.

Pitkä kattokruunu portaita ja portaikoissa: käyttö ominaisuuksia

Päätehtävänä on valaisimien on oltava mitä menee ylös portaita ei pidä sulkea itseltään tuleva valo porrasvalokytkimelle. Tässä tapauksessa koko valopiste vähenee nollaan ja portaat on vaarallista matkustaa sitä.

Pitkä kattokruunu portaita ja portaikkoja saa käyttää vain, jos sinulla on kierreportaat tai portaikkoon zabezhnymi vaiheita. Vain tässä tapauksessa kattokruunu syttyy täysin kaikki vaiheet, ja miestä eikä portaikko suunnittelu eivät sekoita tavalla.

Jotta portaat parempi valita pitkä pinottu kattokruunut, joka kattaa koko portaikko ylhäältä alas.

1

Kun valitset valaistus vaiheet olisi otettava huomioon laatu ja käytännöllisyys valaistus

Piirteet soveltamisen kattokruunut valaistus portaikoissa:

 • Jos on mahdollista suspension katto kattokruunu, se säästää lisävalaistuksen järjestelystä toisessa kerroksessa lasku;
 • Pitkä porrastettu kattokruunut on erinomainen muotoilu ja antaa tilaa ylellinen tunnelma;
 • Valitessaan kattokruunu suosia jossa lamppua on suljettu, muuten valonsäteet osuu silmään kävely portaissa henkilö;
 • Pitkä kattokruunu sopii vain portaita suurella aukolla;
 • Varustaminen valaistus portaat pitkä kattokruunu, on epätodennäköistä, voit olla varustettu automaattisella portaikko valoa.

Pitkä kattokruunu soveltaa tapauksissa, joissa kierreportaat tai lyhyt pituus ei ole enempää kuin 10 astetta.

LED-valaisimet rappu askel: kuinka valita vaihtoehdon

Kun tikkaiden pituus, tai on enemmän kuin yksi maaliskuu, se on käytännöllisempää käyttää LED-valaistus. Muunnelma tästä valaistuksen LED-valaistus - kaikki nyt tiedossa pisteen taskulamput että pistoke seinään tai kattoon tai lattiaan, tai jopa huonekaluja. On myös laajalti käytetään valaisemaan niitä ja Portaat.

LED-valaisimet rappu vaiheet eivät ole uusia. Niitä käytetään pitkään, ja onnistuneesti. Uutta tällä alalla voidaan pitää automaattisen portaiden valot LED-lamppuja.

Lennosta Tämän menetelmän periaate perustuu liiketunnistimet, jotka on asennettu alussa ja lopussa portaat, ja käyttää ohjain kytkee valaistuksen kussakin vaiheessa kerrallaan.

Sopivia valaisemiseksi portaat tulee LED-valot

Plus automaattinen vaihe valaistus LED-lamput:

 • Alkuperäisen suunnittelun;
 • Monenlaisia ​​valikoima valaisimia;
 • Ei monimutkaisia ​​asennus;
 • Se edistää energiansäästöä;
 • Erinomainen valaisee portaita.

Tällaisilla valaisimilla yleensä Mount seinään, mutta ne voidaan upottaa portaat ja kaide tai kattoon.

Kirkkausperusasetuksen tikkaat LED nauha: puolesta tai sitä vastaan

Ehkä olet nähnyt enemmän kuin kerran vaiheessa, että hehkua ympärillä kehä, tai jopa portaita valoisa kaiteet? Tämä valaistus on luotu avulla LED nauhat.

Taustavalo LED nauha porrasaskelmia, voidaan sanoa, osaamista alalla portaiden valaistus. Ainakin, ei mitään muuta uutta ja kiinnostavaa, mikä ei vielä keksitty. Kuten LED-valaistus, LED-nauhat suuresti säästää energiankulutusta, mutta itse ovat erittäin kalliita.

LED-nauhat - joukon diodeja, joiden toiminta saadaan sekoituksen aikana säteilyn kiteitä.

Edut LED nauhat valaisemaan sitä, että se on melko helppo käyttää ja lähettää kirkas valo

Myönteisiä puolia LED nauhat:

 • Älä kuumeta käytön aikana;
 • On mahdollista järjestää kaikkien pintojen;
 • On mahdollista säätää määrä riippuu asianmukaisten parametrien;
 • Nauha voidaan taivuttaa, jos tarpeen;
 • Erittäin helppokäyttöinen;
 • Se säteilee kirkasta mutta epäsuoraa valoa, joka ei osu silmään;
 • Se on valtava valikoima värejä ja sävyjä;
 • Kestoa toiminta LED nauhat on paljon tavallista kauemmin;
 • Antaa tilaa suuri modernin ja hienostuneen ilmeen.

Asenna lamppu pinnalla ei ole vaikeaa. Pinta on puhdistettava pölystä, liasta ja rasvasta, kuiva, poista suojakalvo nauha ja kiinni nauhan haluttuun mesto.Svetodiodnye myös liittää antureita, jotka tarjoavat automaattinen taustavalon vaiheet lähestyttäessä portaita.

Laite taustavalo tikkaiden (video)

rappu valaistus - kysymys, joka näyttää hankala, mutta imeytyy tapoja, jotka voivat auttaa ratkaisemaan tämän ongelman, ymmärrämme, että mitään monimutkaista. Tärkeintä päättää, mitä valaistus vaihtoehto sinulle, ja tee asennus oikein.

Miten järjestää tikkaiden taustavalo

Monikerroksisissa omakotitalo tai Rivitalot ei voi tehdä ilman tikkaita. Se ei vain yhdistää lattiat, vaan myös suorittaa tyylillinen piirre. Portaiden tullut tärkein sisustuselementti tilava aula, kaavoitettu tilaa. Suunnitella huone oli viimeistelty ulkonäkö, on tärkeää oikein kirjoita se huoneeseen. Se on tärkeä rooli paitsi värejä ja materiaaleja, joista se on tehty, mutta myös valaistus portaita.

Käyttömukavuutta - on toinen tärkeä ominaisuus. Vaiheet täytyy olla mukava. Se riippuu paitsi, että läsnä on kaide, niiden leveys ja rakenteen lisäksi myös ympäröivän valon. On erityisen tärkeää kiinnittää huomiota valosuunnittelu, jos se on pimennetyssä osa talon, ja auringonvalo ei pääse pintaa jopa päiväsaikaan.

Classic kattovalaisin tai seinä lampetti ei aina merkitystä. Koska ominaisuuksista mahdollisuuden varmistaa valot melko lähietäisyydeltä välttämättä ole käytettävissä. Tällaisissa tapauksissa tuki tulee LED-valaistus ja sisäänrakennettu valaistus.

Järjestämistapojen valon tikkaiden avaruuteen

Hyvin suunniteltu valaistus auttavat keskittymään portaita ja muuttaa sen epätyypillisten sisustusratkaisuihin. Nyt kaupoissa löytyy valtava määrä erilaisia ​​valaisimia ja LED nauhat. Laaja valikoima värejä ja laaja valikoima materiaaleja mahdollistaa jopa henkilö kaukana suunnittelun löytää mitä hän etsii. Että tulos odotusten mukainen, on tarpeen paitsi ryhtyä varotoimiin käytettäessä sähkölaitteita, mutta myös oikein sovi yleinen tyyli huoneen.

Tasaisen jakaantumisen valo portaiden on tärkeää käyttää klassista tekniikkaa par spottivaloilla. Hyvä idea sijoittaa kattoon kattokruunu suoraan yläpuolella span, ja lisää valonheittimet tai valaisimia.

Voit yleisvalaistus portaat odotuksiin, olisi noudatettava seuraavia sääntöjä:

 1. Tuulettimet tulisi olla korkeudella vähintään puolentoista metrin päässä vaiheet tasolla tai hieman korkeampi. Kaikki valaisimet askelmat pitää asentaa samalle etäisyydelle portaita.
 2. Kattovalaisin, kattokruunu täydentää. On myös tärkeää jakaa tasaisesti koko pituudelta lennon, etäisyydellä vähintään kaksi jalkaa toisistaan.

Tarkoitetaan tässä laitteita on suunniteltu erityisesti valaistuksen porrashuoneen. Tätä tarkoitusta varten, käyttää useita erilaisia ​​kalusteet - kuten halogeeni upotettu valaistus ja sisäänrakennettu LED-laitteiden pieniä lamppuja tai ulkoisia laitteita. Ne voidaan jakaa kolmeen ryhmään:

 • ulkovalaistus;
 • valot rakennettu kaide;
 • LED-valaistus on porrasaskelmia.

Suunnittelijat välttämättä ovat paikalliset valoa, kun toiminnan kautta sisätilat, jossa tikkaat on läsnä. Tämä ei ole vain esteettinen komponentti, vaan myös koko joukon objektiivisia etuja:

 1. Jos valot asennetaan alla vaiheessa ei tarvitse piilottaa johdot ja kuinka laatia valaisin. Tämä yksinkertaistaa asennusta.
 2. Kunnolla mietitty valaistus antaa portaita upea näkymä ja tekee sisustus tyylikäs, ilman lisäkustannuksia.
 3. Organisaatio paikallisen valo on visuaalisesti laajentaa tilaa, huoneen näyttämään suurempi ja portaat laajempi.
 4. Portaat lampuilla ei ole niin traumaattinen. Lamput paitsi valaisemaan vaiheessa, mutta myös korostavat alun ja lopun span.

Täytäntöönpanon parantamista lisävalaistusta valaisemaan valittuja lamppuja pienitehoisia portaita. Valonsa riittää valaisemaan span.

Jos tikkaat ei sijaitse aulassa ja olohuoneessa, on tärkeää yhdistää valaistus sisätilojen huone. Sen on oltava sopusoinnussa huoneen tyylillä, kirkkautta ja väriä. On tärkeää, että se ei kiinnittää. Valo portaat - on vähäinen elementti suunnittelu huone.

Jotta portaita, voit käyttää kaikkia valaisimia edustettuina myymälöissä:

 • neon-seinään tai kiinteä hänen valot: antaa pehmeää valoa ilman varjoja, joka on tärkeä turvallisesta käytöstä, kestävä, mutta helposti vaurioitunut;
 • Halogeenilamput valaistukseen vaiheet: valo mahdollisimman tasaisesti neon, mutta on korkeampi vaaleus, mutta palaa nopeasti ja ovat herkkiä ylijännitteen;
 • LED-valaistus: LED nauhat käytetään usein.

LEDit ovat suosituimpia vaihtoehto lisäeläketurvan. Tämä johtuu niiden kestävyys, kyky työskennellä akkujen monenlaisia ​​käyttötapauksia, ja puute lämpöä käytettäessä, mikä tekee niistä turvallisia.

LED nauhat eri värejä lisäksi nauhan väri saattaa muuttua yhdestä toiseen, luoda monivärinen suunnittelu portaita.

Kirkkausperusasetuksen käyttämällä LEDien ja asentamalla liiketunnistimet

Lisäksi nämä edut, LED-valot rakennuksen portaikkojen voidaan asentaa täydellinen liiketunnistimet. Tämä yhdistelmä arvostavat omistajat maa taloa ja duplex huoneistoja. Todellakin, ansiosta valo, joka syttyy, kun vahvistettaessa liiketunnistimet, voi olla:

 • alentaa energiakustannuksia: toimii vain tarvittaessa, ja kytkeytyy automaattisesti pois päältä, jos ei ole ketään;
 • Ei tarvitse asentaa kytkimen, syttyvät itsestään klo lähestymistapaa ihmisen;
 • kätevä käyttää portaita kun teet käsilläsi;
 • voit valita värin mieleiseksesi.

Tällöin LED-valaistus on helppo tehdä käsillään. Turvavyön ja pidentää sen palvelurakenteen sijoitettu alumiinista tyynyt, jotka suojaavat teippiä ulkoisilta vaikutuksilta.

Pistemäistä valonlähdettä ja muita vaihtoehtoja

Melko usein, koska valonlähde käytetään portaikon seinään lampetti, kasvatetaan pitkin vaiheet samalla korkeudella. Tämä menetelmä on varsin aikaa vievää, koska se edellyttää peittää johtoja seinään sekä konsolidointi hänen lamppuja.

Riippumatta siitä seinän Näyttämövalaistuslaitteiden kattaa tai valot pohjassa, on tärkeää, että on sopusoinnussa tärkein valaistuksen tilaa. Se ei saisi olla liian himmeä tai kirkas.

Toinen melko epätavallista tapa tarjota valaistuksen portaikkoihin - on sijoitettu alle alkuperäinen lattia lamppu syttyy alin askelma. Tällaisen välineen varovasti valaisemaan portaita ja onnistuneesti täydentävät sisustus luoden patina romanssi. Tällainen organisaatio maailmassa (vuodesta portaiden alla) luo visuaalisen keskittyä, kohdentaa sen taustalla seinään. Tämä on erinomainen menetelmä vyöhykejaosta tilaa valoa.

Miten tehdä omia portaikkoihin valaistu LEDien

Taustavalo Portaat LED Nauha ei aiheuta vaikeuksia täytäntöönpanossa. Asennus LED nauhat kädet voidaan tehdä ilman apua. Voit tehdä tämän, sinun tarvitsee vain suorittaa useita yksinkertaisia ​​ohjeita:

 1. Päättää piiri. Mahdollista järjestää kiskoon, kunkin vaiheen, tai yksi, pitkin yhtä reunat jänteen. Valaistus voi olla tasainen koko leveyden yli tai askel kirkkaampi keskustassa. On tärkeää heti tutkia, onko liiketunnistimet, jonka pitäisi sijoittaa kytkin. Perustuen valitun vaihtoehdon, on mahdollista laskea tarvittavan määrän materiaaleja ja ostaa kaikki tarpeellinen.
 2. Kun materiaalit lasketaan ja hankitaan, voit siirtyä suoraan asennustyötä. Ensimmäisessä vaiheessa LED-nauha leikataan pituuteen. On tärkeää leikkaa se vakavasti taakse merkittyjä kentän.
 3. Saadut segmentit on juotettu ohjaimeen. Jos et halua pelleillä juotin, voit ostaa erityisiä liittimien saumattomasti.
 4. Vaiheet poistetaan rasva paikoissa, joissa nauha on kiinnitetty. Kun pinta on valmis, voit sijoittaa ledit. Tämä tapahtuu liimaamalla tai insertio nauhan koloihin profiilin alumiinista, joka suojaa nauhaa vahingoittumiselta.
 5. Alemman ja ylemmän vaihe liiketunnistimet on sijoitettu anturit, jotka sisältävät rakenne.
 6. Kaikki johdotuselementteihin peittyvät avulla kaapelikanavan, sivussa portaiden tai ovat piilossa portaita.
 7. Asetettu ohjain huomaamaton paikka, mikä johtaa suunnitteluun.
 8. Edelleen, kaikki johdot yhdistetään toisiinsa, on kytketty ohjaimeen, joka on järjestetty tietokoneella.

Näitä yksinkertaisia ​​ohjeita auttaa sinua ei unohda asennettaessa valaistus portaikkoon. Tarvitsee vain varmistaa, että kaikki nastat on kytketty, ja muokata mieleisekseen.

Miten oikein sovi sisätilojen

Valaistus yhdistettynä sisätilan, on tärkeää ottaa huomioon paitsi koko valon kirkkaus huoneessa, mutta myös materiaali, joka on valmistettu portaikko valot. Puiset rakenteet paremmin lamput lämmin valaistus, ja ytimekäs - keinomateriaaleista (kylmät värit).

Vaiheita varten kierreportaiden on aivan tarpeeksi yksi massiivinen katto lamppu. Voidaan joko kiinnittää kattokruunu piiri suoraan kierteisen rakenteen. Taustavalo LED tikkaat nauha tässä tapauksessa ei vaadita, mutta se on vielä mahdollista saattaa se vaiheet tarkemman suunnittelun.

Jos talossa on pyörivä portaikko lavastus alueelle, sivusto voidaan sijoittaa pääasiallinen tai sekundäärinen valo valaistus portaissa, laita jalkalamppu tai lyödä maahan avulla rakennettu lattiaan valaistus. Jos valaisin on valittu ulkona jalkalamppu, on tärkeää asettaa sen niin, että se ei häiritse liikettä.

Luoda kodikas tunnelma on parempi antaa etusija valaisinlaitetta, joka päästää hajavalon. Lisäksi sijoittamalla valot seinällä, voimme erottaa aksentteja.

Jotta voitaisiin valita paras tapa korostaa, voit viitata mihinkään suunnittelija valita oman. Tämä auttaa paljon kuvia ja ohjeita Internetissä, joka osoitti selvästi erilaisia ​​vaihtoehtoja valaistuksen vaiheet portaikko, sillä ruuvi malleja, ja käyttövoimaksi ja portaiden kaiteet.

Miten valita valaistuksen portaita talossa

Asianmukaisesti järjestää valaistus tikkaat - se on varmasti tärkeä tehtävä. Loppujen lopuksi vain hyvin valaistussa sisustus on tyylillisesti täydellinen, sekä mukava asukkailleen. Lisäksi, vain kevyt tikkaat on turvallinen suunnittelun. Näin ollen on tärkeää tietää, miten valita valaistuksen portaita talossa.

Jossa asianmukainen valinta ja järjestely valonlähteen voidaan mallintaa tilaa. Esimerkiksi:

 • aluekoodia suuri huone;
 • tai säveltää erillistä huonetta yhdeksi kokonaisuudeksi.

Asiantuntijat koristelu ja sisustus mielestä tikkaat tulisi toimia pohjana jatkokehitystä sisätilojen talon. Siksi pitäisi harmonisesti jatkaa tyyli vieressä sijaitsevissa tiloissa, täydentää niitä, "se on heidän kanssaan koristeellinen aalto". Valaisimet portaissa on parempi ostaa samaan tyyliin kuin valot ensimmäisessä kerroksessa, kuten on esitetty kuvassa. Mutta toisessa kerroksessa kattokruunu olisi selvästi sopusoinnussa valaistus tikkaita. Näin ollen sen lisäksi, että elementtejä sisustus, eheys sisätilojen vaikuttaa luonnetta sen valaistuksen.

Organisointi seremoniallinen valaistus

On olemassa kolmen tyyppisiä valaistuslaitteita, jotka ovat sopivia käytettäväksi tikkaiden. Joukossa:

Tarkastellaan kutakin erikseen lueteltu.

Kattovalaisimet - tämä suuri kattokruunu voidaan asentaa suoraan kattoon. He varsin tehokkaasti valaista portaat ja laskuja. Lisäksi niillä on usein puutetta valon muutaman portaita kerralla, joten niitä kutsutaan myös kauttakulun. useimmat näistä lamppuja käytetään valaisemaan suuria portaikot, jotta ne lisävaloa aksentti. Kun tikkaat on rakennettu keskelle tilava aula, ja sen ensimmäinen lento ei telakointi seinämän kanssa on mahdollista käyttää vain yläraja valoa.

Yleensä kattokruunut portaita on hyvä pituus. Useimmat niistä ovat ostaa malli, jossa pitkä lasi tai kristalli riipuksia, kuten näkyy kuvassa. Ne ovat viehättäviä ja kalliita ilme, antaa huoneen ylimääräistä maalin.

Mallien muodossa valon sarakkeita tai vaiheiden häkellyttävä, jota kutsutaan myös kierre kattokruunut. Joskus on aiheellista käyttää pelkästään muodollisia valaisimia, koristeltu kauniilla kristalli riipuksia ja alkuperäinen sävyjä.

Wall valot ovat erittäin arvostetun fanien keskuudessa korkealaatuista valoa. He löytävät niiden soveltaminen tikkaiden kaikenlaisten ja muodot.

Valmistajat ovat kaikenlaisia ​​tuulettimet, luotu eri tyylejä ja erittäin alkuperäisessä muodossa. Sisäänrakennettu vaihtoehtoja pääosin keskittynyt tarpeisiin moderni sisustus. Niille on ominaista tiivis ja tiukka näkymä.

Valoja himmentää tällaisia ​​lamppuja saavutetaan lampunvarjostimet:

 • lasi;
 • Crystal;
 • useista enemmän nykyaikaisten materiaalien.

Tällöin erityisen varovaisuutta paikkaan asennuksen näiden valaisimien. Ripustaa sen parempi pitempi kuin mies, voit välttää epämiellyttäviä laiduntaminen otsalamppu tässä tapauksessa. Kun otetaan huomioon, että asetettu tällaisessa paikassa rintaliivit on liian usein vaikea pölystä ja liasta, sinun täytyy valita vähemmän Malli.

Lopuksi alasvalojen käytetään paikalliseen valaistus. Eli ne pystyvät korostaa tietyn osan nosto- rakenteen. Esimerkiksi vaiheet. Pohjimmiltaan tämä on koristeellinen valaistus tai muita tärkeimpiä valonlähteen kotona. Paikallinen valot suotuisasti korostavat kauneutta yksilön tikkaiden elementtejä ja auttaa osoittamaan soveltaminen viimeistely materiaalin oikeasta näkökulmasta.

Tämä valaistus on asennettu seinälle vaiheessa, ja valovirta on suunnattu alaspäin. Voit myös sijoittaa lampun aivan vaiheessa. Valo lepäämään vaihe ja nousuputken.

Asentaminen tavanomaisen kytkimen tikkaita ei ole tehokasta, kun otetaan huomioon ominaisuudet tikkaat tilaa. Tuomari itse, voit saada jopa rakennuksen samassa paikassa, ja jätä se toiseen. Ottaen huomioon se tulee ajankohtaiseksi hakemuksen kytkimet. Kun henkilö tulee tikkaat, hän painaa virtanappia valo. Ja kun voittaminen sen loppuun - napsauttaa painiketta ylimmässä kerroksessa.

Jos huone on katto valaistus laitteen suurikokoinen olisi tarkoituksenmukaista ostaa himmennin. Tämä on erityisen ohjaimen, jolla voit muuttaa intensiteettiä huoneen valaistuksen mukaan vaimennettu tai päinvastoin, hyvin elävästi tilassa valoa.

Myös käytännön asennus valon uniajastimen. Tällaiset mekanismit eivät ole niin usein yksityiskodeissa. Tällaiset laitteet voivat laskea tietyn ajan jälkeen valo, ja sitten sammuta se itse. Useimmat liiketunnistimet käytetään. Ne sisältävät automaattisesti kattavuus, jos heidän toimintansa alalla mitään toimintaa tai pois päältä tietyn ajan jälkeen liike pysähtyy.

Portaat talossa pitäisi olla paitsi kaunis taidetta, mutta myös kätevä ja mukava, varsinkin jos sitä käytetään yöllä. On olemassa monia erilaisia ​​lamppuja, jotka voidaan käyttää rappu malleja, heille tällaisessa omaperäisyyttä ja ainutlaatuisuutta.

1