Valaisimet kylpyhuone vesitiivis LED

Vedenpitävä kalusteet kylpyhuoneeseen: seinä, piste, LED

Kylpyhuoneessa tai kylpyhuone missä tahansa kodissa tai asunto - on erityinen kosteissa tiloissa. Kuuma höyry ja kerääntyy kohti olevien pintojen tiivistyminen tulee usein lähde muotin. Lisäksi asukkaat käytetty sähkölaitteiden tällaisessa ympäristössä voi olla rikki, ja niiden omistajat ovat sähköiskun vaaraa.

Siksi kaikki laitteet kylpyhuoneessa on oltava riittävä suoja kosteudelta. Tämä ei koske vain kodinkoneiden, mutta myös lamput.

Erityisesti valaistus kylpyhuoneisiin

Aiemmin korjauksen aikana tilojen omistajat rajoittaa niiden valaistuslaitteita yhdellä valaisin lampunvarjostin. Kuitenkin, se ei anna tarpeeksi valoa. Koska kylpyhuone on monille paitsi paikka päivittäisen hygienian lisäksi pesula, ja "kauneushoitoja" asennus laadukkaita valaisimia on erittäin tärkeää tässä huoneessa.

Hyvä valaistus on oleellista pieneen kylpyhuoneeseen ja tilava kylpyamme. Ainoa tapa varmistaa mukavuutta niiden toimintaa.

Mitkä ovat vedenpitäviä valosuunnittelu

Jos puhumme ero näiden laitteiden välillä niiden tavanomaisia, se näyttää vaikea kertoa ero. Kuitenkin vedenpitävä kiinnittimet kylpyhuone ovat täysin eri tyyppisiä suunnittelu sisällä. Kaikki tuotteet mekanismi näistä laitteista on vettä hylkiviä ominaisuuksia. Ne estävät kosteuden keskelle valaisimen. Pääsääntöisesti löytää tällainen valaistus järjestelmiä on mahdollista vain ilmatiiviisti suljetussa suunnittelu kattoon, läsnäolo tiiviste-elementit on valmistettu kumista tai muista syistä.

Tyypillisesti valmistajat määrittää suoja vettä vastaan ​​putkissa. Riittää kiinnittää huomiota merkinnät. Joten, vesitiivis laite valon merkin olevan IP-luokka. Kun tällaista merkintää myös osoittavat luvut. Tuotteita indeksin IP44 on vedenpuutevaroke ominaisuuksia. He eivät pelkää vain satunnaisia ​​roiskeita kylvyssä tai suihkussa. Kaksi viidelle jälkeen IP-merkintä viittaa luotettavampi versio valaisimen (IP 55). Tällaiset laitteet on suojattu jopa suunnattu niitä vesisuihkun.

Tyypit kosteuseristeet valaistus kylpyhuoneeseen

Kuten aiemmin mainittiin, ulkonäkö ja asennustapa tavallista ja vedenpitävä lamput kylpyhuoneisiin sama. Tärkeää on vain se sisäinen laite ja jolla on kosteudelta suojaavia ominaisuuksia.

Jakaa mainitut lajikkeet valaistusjärjestelmiä:

 1. lovi lamput. Heidän toinen nimi - upotettava LED-valaisimet kylpyhuoneeseen vedenpitävä kylpyhuoneen. Ne tarjoavat piiloasennukseen. Laite ja kaikki suuret laitteen osat on täysin piilossa seinän taakse tai kattoon ja valonlähetin jää pinnalle. Tämä tarjoaa lisää suojaa kosteudelta. Tämäntyyppiselle valaistukseen kuuluvat kohdevalaisimet kylpyhuoneen vedenpitävä kylpyhuoneen.

On huomattava, että tämä asennustapa ei voida pitää kovin luotettavana suojelemaan ihmisiä veden ja höyryn. Virtaa alas laatat seinälle, kondensaatio pisarat voivat tunkeutua laitteen ytimestä, - jossa liitetty johdotus. Siksi seinään lyhdyt oltava mahdollisimman suurta rehellisyyttä. Ei vain lähetin, mutta sokkelin ja kiinnityskohdat varovasti kosteudelta suojattuna.

 • yläpuolella valot asennettu kattoon. Katto valaistus kosteudenkestävä ominaisuudet joskus sekoittaa kohdevaloilla. Tämä ei kuitenkaan ole täysin oikea. Suuntaa laite todella useimmiten asennetaan kattoon, mutta niiden muotoilu mahdollistaa asennuksen muunlaisia ​​pintoja. Mutta on mahdotonta korjata katto laitteisiin kaikkialla paitsi yläraja huoneen. Niiden muoto on vaihteleva.

  Katto valaisimet pidetään tuttuja kaikille kattokruunut, lamput taulu-tummennetut, jota kutsutaan myös "pillereitä" ja muita lamppuja. Asennus näiden laitteiden on omat erityispiirteensä. Asennettaessa kuin jos ne asetetaan kattoon.

 • lattia Vedenpitävä valaistusjärjestelmä. Tällaisia ​​lamppuja käytetään kylpyhuoneissa laajalla alueella. hankkia nämä laitteet epäkäytännöllistä pieneen kylpyhuoneeseen, joka on tarpeen yrittää kovasti laittaa lattialle niihin kaikkiin putkityöt, huonekalut ja kodinkoneet.

  On huomattava, että valmiin huonekalut valo tulee jo säädetty suojan vettä.

 • laitteet LED-mekanismi. Korkea hyötysuhde ja taloudellisuus ovat erilaiset kiinnittimet kylpyhuoneessa vedenpitävä LED huoneeseen. Tämä lamppu valonlähde, jossa LEDiä käytetään. Se on puolijohdelaite, jossa on niin sanottu pn-rajapintaan on muodostettu rajaosien kanssa elektronin ja aukon rajat.
 • Kun kulkee sähkövirta suoraan mekanismin kautta syntyy optisen säteilyn. LED Katto laitteet kylpyhuoneisiin edistää tehokasta energiansäästöä.

  Ne melkein eivät kuumene ja toimivat erittäin hyvin. Kuitenkin hinnat tällaisia ​​lamppuja ovat melko korkeat. Kuitenkin tämä kallis valaistusmuoto kylpyhuoneisiin pystyy tulevaisuudessa täyttää kaikki odotukset omistajien ja kustannusten minimoimiseksi. Siksi LED-valaistus kysynnän ei laskussa. Vertailun vuoksi voi antaa esimerkin: lujasti tuli elämäämme energiansäästölamppuihin on virrankulutus hinnat kymmeniä wattia. Mutta virrankulutus LED elementeistä muodostavat kokonaisuuden. Tässä tapauksessa tällainen lamppu 7 W voi valaista vakio pieni kylpyhuone ala on 3 neliömetriä.

  Kuten huomaatte, erilaisia ​​kylpyhuoneen kalusteet on epätasainen kosteussuoja ominaisuuksia. Joissakin laitteissa, tämä luku on korkea, toiset - ei niin. LED ovat erityisen huomionarvoista. Niillä on monia etuja.

  LED kattovalaisimet

  Tämäntyyppiselle täydentävää valaistusta käytetään erityistä nauha ledeillä. Se voi olla läpinäkyvä, valkoinen tai värikäs. Päävärit, joita käytetään sen valmistuksessa, - sininen, vihreä, keltainen tai punainen, ja niiden sävyt.

  Päätehtävä tämä lamppu - koristeellinen. Nauha on yleensä kiinteä jännityksen alaisena kattojärjestelmiin luoda alkuperäisen huoneen ilmakehän ja kaunis valaistus. Siksi tämä vaihtoehto ei voi kutsua valaisinlaitetta täydessä merkityksessä. Pääsääntöisesti sitä käytetään lisävalaisuväline.

  Tärkeimmät edut kosteuseristeet valaisimia

  Sen jälkeen, kun otetaan huomioon kaikki olemassa olevissa vedenpitäväksi valaistuslaitteita eri kokoonpanoissa, on tarpeen jakaa niiden tärkeimmät edut verrattuna tavanomaisiin jousitus, lattia ja muut kalusteet. Tällaisia ​​etuja voidaan mainita hieman, mutta ne ovat ratkaisevia valittaessa laitteet kylpyhuoneeseen.

  Tällaisia ​​sähkölaitteita täysin suojattu vedeltä, joten ne ovat turvallisia. Ne suojaavat ihmisiä sähköiskun.

  Lamput tällaisissa laitteissa voi kestää pitkään, ei katkea. Kosteudelta suojaavia ominaisuuksia näiden mekanismien tekee mahdottomaksi oikosulun. Lisäksi, nämä lamput ovat vähemmän alttiita korroosiolle ja muita negatiivisia tekijöitä kosteutta.

  Nämä ominaisuudet aiheuttavat melko paljon suosiota kosteuseristeet valaistus elementtejä sisustus, huolimatta niiden kalleus.

  Suosituksia valitessaan kylpyhuoneen kalusteet

  Ennen korjausta kylpyhuoneet mielekästä laskea oikea määrä kaikki tarvittavat materiaalit, työkalut sekä uusi sisustus kohteita, huonekalut.

  Vedenpitävä lamput eivät ole poikkeus. Tässä tapauksessa olisi ohjattava perusperiaate: kunkin lamppuja antaa mahdollisuuden kattaa tietty alue tiloissa. Nämä luvut kalusteet valmistajat yleensä merkitä pakkauksiin tuotteen. Lähtötilanteessa jaettava alueesta kylpyhuoneet. Joissakin tapauksissa voit käyttää laskinta laskettaessa valaistuksen, tai yksinkertaisesti "arvata" oikealla lamppu vedoten osaamisen saatavuus.

  Modernien lamppujen kosteussulku on varsin laaja. Nykyään voit helposti valita tyypin kiinnikkeet, jotka parhaiten vastaavat sisätilojen kylpyhuoneen ja täyttävät kaikki tarvittavat vaatimukset. Tietenkin, myöhemmin valitettavasti ole ostamassa, sinun täytyy huolellisesti tutkia monenlaisia ​​ehdotettujen valaistus ja lopettaa valinta vain ovat todennettavissa tuottajia. Upotetut vedenpitävä kalusteet kylpyhuoneisiin vaativat pitkän aikavälin toimintaa, ja siksi niiden hankinnan tulisi käsitellä huolellisesti.

  Säänkestävä lamput kylpyhuoneisiin (50 kuvaa): tyypit ja valinta säännöt

  Kehittyneempi versio klassisesta seinän valot geometrinen muotoilu ja LED-diodeja valoemitteriä sijasta perinteiset hehkulamput

  Mukavasti käydä suihkussa tai liota tuoksuva vaahto, tarvitsemme valot kylpyhuoneeseen vedenpitävä ja erittäin luotettava. Kylpyhuone - paikka kohonnut vaara, koska tässä valtakunnassa on hyvin kostea ilmasto. Vesi johtaa sähköä hyvin, joten tässä huoneessa on olemassa vaara, oikosulun. On kuitenkin vaikea suunnitella kylpyhuoneen täysin ilman valoa.

  Kattovalaisin kylpyhuoneeseen lajista voi olla eroa tarkoitettu olohuoneeseen, joten täysin ei rajoita Lento fantasian suunnittelu

  Upotettu spotlights korkeatasoiset kosteussuoja voidaan asentaa läheisyydessä yläpuolella kastelua sielu

  Muihin koristeellinen valaistus rakennettu seiniin kosteuden kestävä kipsilevyn diodi nauhat

  Kaunis lamppu - mukava kylpyhuone

  Vaatimukset sähkölaitteiden kylpyhuoneen, hyvin erilainen kuin tekninen vivahteita valaisimia olohuoneeseen.

  Tunnetuin versio kalusteet kylpyhuoneeseen - sulku- suojaukseen roiskeilta eli kupla

  Sisäkaton valot erittäin toivottavaa asennuskorkeus ei ole pienempi kuin 2,25 m

  Valaistus on suunniteltu kylpyhuoneeseen, ensi silmäyksellä erotettavissa normaalista. Vedenpitävä toiminto piilossa sisällä niitä. Tämä on jokseenkin hankala asiat:

  • Tiivisteet kumia alemman kuvun.
  • Tulpat vedenpitävä materiaali tulojohtimeen.
  • Muihin kumitiivisteet, ulottuu perus kit.

  Kuuluvat lamppu "Marine eliitin" heijastuu pakkauksessa ja muodossa merkintöjä ohjeita. Vedenpitävyys laatuluokan IP lyhenne ja lisäksi kaksi numeroa. Kuin ne ovat korkeammat, paras suojaavia ominaisuuksia on valaisinlaitetta.

  Vähimmäisturvan luokat kalusteet riippuen sovellusalue

  Ensimmäinen numero. Se ilmaisee suoja pölyltä ja hehkulamppujen erilaisia ​​kiinteitä hiukkasia.

  • 0 - ei suojausta.
  • 1 - Laite suojaa kiinteiden osien halkaisija 50 mm.
  • 2 - suojaa pienkappaleita 12 millimetriä.
  • 3 - suoja pienistä hiukkasista yli 2 mm: n halkaisija.
  • 4 - suojaaminen pieniä kiinteiden hiukkasten halkaisijaltaan 1 mm.
  • 5 - suojaa hiekka / pölyä.
  • 6 - Täydellinen suojaus pölyä.

  Toinen numero. Se ilmaisee läpitunkeutumisvastuksen kosteutta.

  • 0 - ei suojausta.
  • 1 - Suojaus pystysuunnassa ulottuvat pisaroita.
  • 2 - säästää vesipisaroiden pystysuoraan tulokulma 15 °.
  • 3 - suoja vesipisaroita, jotka ovat kulmittain 60 ° pystytasoon nähden.
  • 4 - suojaa minkäänlaisia ​​suihkeita.
  • 5 - Suoja vesipitoisen virran.
  • 6 - suojan voimakkaita vesisuihkuja.
  • 7 - suoja lyhytaikainen upottamalla vesipitoisessa väliaineessa.
  • 8 - toipuminen pitkäaikaiseen kosketukseen veden kanssa (lisäksi on osoitus sallitun suunnassa).

  Suunnittelu lamppu, joka on yksi jatkuva virtapainike. Kun klikkaamalla sitä, hän vaihtoi sisään ja ulos seinästä, ja samalla tavalla on-off-asentoon, ja piilossa seinässä

  Pehmeä valo kaikki tärkeimmät alueet kylpyhuoneen: hajavalokeskiön lasin alle varjossa kaulakoru valot, spot katto valot ja seinän peilit

  Maailma "vesi" sähkö: tyypit valaisimet

  • Wall. Tällaisia ​​lamppuja vaaditaan korkea kosteudenkesto. Loppujen lopuksi kylpyhuoneen seinät kuin magneetti houkutella lauhdevesi. Näin ollen, nämä laitteet ovat hyvin turvallisesti suljettu (suojattu lamppu, asennusalusta ja sokkeli). Ulkoisesti kalusteet kylpyhuoneeseen vedenpitävä seinään kuin lampetti ja koostuvat pyörivän kulho jalka.

  Huolellisesti valita värilämpötila (merkintä valaisimet :. «K» (Kelvin) polttimot valon yläpuolella peili olisi noudatettava arvo noin 5000K

  Laseittain kangas tapetti kylpyhuoneessa ovat hyvin kangas lampunvarjostin lampuille. Hänen monipuolisin vaihtoehto - huurrelasi

  Kaiken seinävalaisimet kovalla mount - hyvä vaihtoehto valaistus ympärillä peilit

  Wall malli universaali, helppo vääntää ja romahtaa missä tahansa kulmassa. Ne sopivat yleisvalaistukseen ja valaisu tietyillä alueilla.

  • Kattoon. Ei vain seinät altistuvat kosteudelle kylpyhuoneessa. Kuuma höyry nousee ylös ja hyökätä katto. Siksi kattovalaisimet kylpyhuone vedenpitävä ei pitäisi olla vähäisempi ilmatiivis sulkeminen, ja tämä seinä.

  Koriste telineeseen osa voi laskeutua Jonkin korkeus vastaa suojatun osien count otettu asennuksen aikana vähintään 2,25 m

  Sisäänrakennettu kattovalaisimet tehokkaasti täydentävät pehmeä "pohja" diodi valaistus

  Seinä ja sisäänrakennettu kohdevalaisimissa voi olla neutraali, kun taas alaslaskettu katto tulee kirkas korostus kylpyhuone

  Vihje! Mitä isompi kylpyhuone, sitä enemmän se vaatii kalusteet. Varten pieneen tilaan (2,5-3 m) on riittävää käyttää yhtä katon yksikön.

  • Piste. Haluatko säästää tilaa ja samalla saumattomasti levittää valoa koko huoneeseen? Sitten sinun valonheittimet kylpyhuoneeseen vedenpitävä, joka sijaitsee kattoon. Spot-valaisimen suoritusmuodossa vain emitteri sijaitsee pinnalla. Tämän vuoksi alas valo saa lisäsuojaa kosteudelta.

  Tyylikäs valaistusvaihtoehto suorakulmainen kylpyamme - Yhden pisteen sisäänrakennetut valot kehä huone

  Sisäänrakennettu yhden lamput näyttävät neutraali, joten ne voivat olla minkä tahansa määrän täydentävien kattovalaisin roikkumaan koristelampuissa

  kokonaisvaltainen Kylpyhuoneen suunnittelu ei rajoita teitä tiukat edellytykset utilitaristinen: roikkuu lamppu kylpyhuoneessa voi jopa tulla osa ilmeikäs koostumuksen

  Vihje! Korostaa toiminnallinen kaavoitus kylpyhuoneessa voit luoda todellinen harmoninen kokonaisuus "vesi" valaisimia. Perinteiset kattoon tai seinään lampun aktiivisesti lisätä pisteen ja luoda oma tyyli!

  • LED. Antaa romanttinen, luoden yllättävää ilmapiiri voi käyttää LEDit teippiä. Alkuperäinen valaisimet kylpyhuoneeseen vesitiivis LED käytetään luoda aistillinen estetiikkaa ja on useita etuja:

  Piilotettu LED-taustavalo voi olla mitä tahansa väriä, ja sopivat täydellisesti korostaa huonekaluja, ääriviivat seinät, peilit ja muut

  • kaikki LED valaisimet on varustettu linssejä, joiden avulla voit vaihtaa lampun helposti;
  • käytön aikana ei tule lämmitetty osia, jotka mahdollistavat asennuksen tällaisia ​​lamppuja pieni korkeus.
  • ne kuluttavat vähemmän energiaa erittäin kirkasta valoa.
  • täysin turvallinen käyttää, kestävä.

  Klassinen versio yläpuolella palaa peilin tulee pienin koko LED-diodeja valoemitteriä

  LED nauha, voit luoda epätavallinen valaistus kehä koko huoneen tai yksittäisiä vyöhykkeitä (suihku, kylpy itse, lattiaan tai kattoon). Haluat taivas magic tähdet? Tai kirkkaita Fireflies seinille? Special chic on vaikutusta tähtien raidat kylpyhuoneen lattialle. Tätä tarkoitusta varten, LED valokuitu nauhat.

  Säänkestävä lamput vaativat tiukkaa noudattamista asennus ja tuntemusta vivahteita yhteyden sähköä. Monia malleja edes tarvitse asentaa korjauksen aikana, vaiheessa valmistelutyötä.

  Asennettaessa Katto Valaisimet sisäkaton kivetty rakentamisen jälkeen asennuksen, jossa ne liitetään. Ja vuorelta valonheittimet suoritetaan siten, että välineet eivät kosketa materiaalia, jota käytetään suunnittelussa kattoon.

  Alakatto valot ja rakennettu hydroisolated tuotemerkin katto valmistettu etukäteen merkinnän

  Suosittu vastaanotto valaistukseen ympäri peili - upotettu valonheittimet markkinarako

  Asentaminen seinävalaisimet kulkee helpompaa. Jos olet varma heidän kykynsä ja tietoa auttaa sinua opetusvideota asennukseen valaistuslaitteen kylpyhuoneessa:

  Meidän kylpyhuone - se ei ole vain tilaa hoitoa. Charming naiset käyttävät siellä erilaisia ​​kosmeettisia menettelyt, vahvempi sukupuoli shaves tai kiinteyttää siisti, muodikas parta.

  Katto täydellisesti auttaa yleisvalaistus, mutta se ei sovellu valaistus apua suorittaessaan kosmeettisia menettelyt. Suora ylävalo luo erilaisia ​​vaikutuksia kasvojen muodossa säikeet, tahroja, varjot. Tämä vaikeuttaa.

  Mitä tehdä? Hyödynnä pikku temppuja:

  1. Asentaa seinään valot kummallakin puolella peilin. Kasvosi nyt valaistu tasaisemmin. Jos peili on suuri - aseta lampetit suoraan sen pinnalla.

  Asianmukainen valaistus ympärillä peili - symmetrinen, yhtenäinen oikealla ja vasemmalla

  Lamput oikealla ja vasemmalla puolella peilin voi hyvinkin olla lampunvarjostimet. Tässä tapauksessa, on suositeltavaa valita niiden korkeus hieman korkeampi kuin standardi (160 cm)

  Toinen vaihtoehto puoli valaistus tilavissa kylpyhuoneissa - korkea lattia valaisimet

  Älä unohda, että kaikki valot on oltava sopusoinnussa keskenään ja ylläpitää yleistä tyyliä kylpyhuoneeseen. Loppujen lopuksi valo kylpyhuone - se avustaja, jonka tehtävänä on korostaa sisustus, mutta ei tullut päähenkilö.

  Valaisimet kylpyhuoneeseen vedenpitävä

  kylpyhuoneen valaistus on välttämättä anna suojaa kosteudelta, koska turvallisuusvaatimukset. Kaikki kalusteet on oltava suljettu rakenne, joka sulkee pois veden pääsyn kontakteihin. Tällöin malli on suuri merkitys ja kirkkaus valonlähteiden, niiden harmoninen yhdistettynä huonekaluja, asennus menetelmiä. Tehdä oikean valinnan, se on tutkittava etukäteen, mitkä ovat kalusteet kylpyhuoneeseen, ominaisuuksista jokaisesta lajista, menetelmät itse asennus.

  Valaisimet kylpyhuoneeseen vedenpitävä

  Pääasiallinen ero tavanomaisesta kostean valaisin on saatavilla hermeettinen kotelon ja kumitiivisteet, ilman että vesihöyryn tunkeutumisen ja tipoittain laitteen ydin. Mutta nämäkin valot tarvitse asentaa turvallisen välimatkan päässä vesisuihkut - ainakin puoli metriä. Tässä tapauksessa lamppu valaisimet pitäisi olla tarpeeksi valtaa huoneen valaistusta oli mukava. Optimaalisen tehon, suosituksen mukaan asiantuntijat ovat:

  • hehkulampuille - 20-30 wattia / m2;
  • LED-lamput - 6-9 W / m2;
  • halogeenilampuille - 23-28 wattia / m2;
  • Loistelamppujen - 5-7 W / m2.

  Teho energiaa säästävät lamput

  Nämä arvot on pieni vaihtelu, mutta silti valinta lampun teho olisi noudatettava sääntö: kevyempi seinän koristelu, sitä pienempi on teho valon tulisi olla, ja päinvastoin.

  Kevyempi seinän koristelu, alempi virran merkkivalo tulisi olla, ja päinvastoin

  Materiaalin valmistus on olevat ominaisuudet lasi ja muovi. He eivät syövytä, että kylpyhuone on erittäin merkityksellistä, helposti puhdistettava plakin ja lika, on erittäin houkutteleva malleja (erityisesti mallit lasista). Kaikki metalliosat on pinnoitettu (kromi, nikkeli), muuten lamppu on pian muuttua.

  Vedenpitävä Down Light

  Tärkein parametri tällaisia ​​lamppuja on niiden suojan tai indeksi IP (lyhenne sanoista International Protection, kansainvälinen standardi, joka määrittelee tarkoitettu testaus laitteet). Indeksi osoitettu testien tulokset, jonka aikana valaisinlaitteet on alttiina vettä, pölyä ja mekaaninen vaikutus, eli tunkeutuminen kiinteiden hiukkasten, joiden koko 1-50 mm. Jos tuote täyttää kansainväliset vaatimukset, se on merkittävä IP koodin ja antoi laatusertifikaatti.

  Lisäksi tunnusmerkki läsnä merkinnän ja luvut, ensimmäisen tason suojan pölyä ja karkeat hiukkaset, toinen - kosteudelta.

  IP-indeksi valintaan vaikuttava sijainti valoa. Kylpyhuone on jaettu useisiin vyöhykkeisiin kosteus:

  • Ensimmäinen - vyöhyke mahdollisimman kosteus. Tähän sisältyy tila kylvyn yläpuolella ja kupin suihkussa. Voi olla asennus pienjännitelaitteet, joiden indeksi on vähintään IP 67;
  • Toisen - yläpuolella olevaan tilaan suihku, pesuallas, kylpy seinän vieressä. Tässä lamput altistetaan höyryn ja vesisuihku eri näkökulmista, joten laite on oltava suoja-indeksi on vähintään IP-45, joiden kapasiteetti on enintään 24 W;
  • kolmas - vyöhyke, joka sijaitsee muutaman metrin päässä jalka- kylpy ja pesuallas. Jossa kosteus altistuminen on vähäisempää, spray ajautunut hieman, voidaan asentaa lamppu indeksi on vähintään IP-24;
  • Neljäs - loput tilaa huoneeseen. Merkittävin vaikutus valaisimien on levinnyt höyry- ja lauhde, joten voit asentaa valaisimiin, joissa alhainen suojaa.

  Tietenkin kaikki mallit voidaan käyttää mahdollisimman suuren suojan ja eivät vaivaudu alueiden valinta, mutta että korkeampi IP-indeksi, sitä enemmän valoa. Pääsääntöisesti yksi valo kylpyhuoneessa ei riitä, ellei huone on hyvin pieni, mutta koska tarvittava määrä on riittävän suuri ostaa lamppuja. Toimivaltainen tuotevalikoima auttamaan kattavuus turvallinen ja mukava, ja samalla säästää rahaa.

  Seinä ja kattovalaisin vedenpitävä

  Lajikkeiden kosteuseristeet valaisimia

  Kuten tavanomaiset valaisimet, vedenpitävä jaoteltuna heidän sijainnistaan ​​riippuen, asennustapa ja Käytettävät lamput. Kunkin etuja ja selvästi sanoa kumpi on parempi, et voi. Valita sopivin vaihtoehto itselleen, meidän täytyy ensin tutustua ominaisuudet näiden laitteiden keskeisiä kriteerejä.

  On olemassa kolme versiota - seinä, katto ja lattia. Ensimmäiset kaksi tyyppiä kylpyhuoneissa käytetään laajasti, toisin kuin ulkona laitteet. Syy on hyvin yksinkertainen: taso kylpyhuone on melko rajallinen, eikä se ole tarpeeksi tilaa vieviä lattiavalaisimet. Käytännön omistajat yrittävät niin pitkälle kuin mahdollista jakaa kaikki tarvittavat yläpuolisten hyllyt, markkinarakoja, altaan alta tai kylpyamme, no, valaisimet - kattoon tai seiniin. Mutta tilava kylpyhuone, lattia mallit näyttävät hyvältä.

  Tämän kriteerin Myös valaisimet on jaettu kolmeen ryhmään:

  • upotettu, tai ura, mallit ovat yleismaailmallisia. Ne voidaan asentaa paitsi kattoon ja seiniin, mutta myös huonekaluja, podiums alle kylpy, jopa lattialla. Ura lamput ovat erilaisia ​​muotoja ja kokoja, ja on hyvin yksinkertainen rakenne: se on kiinteä kotelo, jossa on integroitu kiinnittimet ja kiinnittimet;

  Upotetut kattovalaisimet kylpyhuone

  valonheittimet Kylpyhuone

  Esimerkki asetin kattovalaisin

  Roikkuu lamppu kylpyhuoneeseen

  Lamput sisätilojen kylpyhuone, parvi tyyli

  Lampuista, joita käytetään lamppujen kirkkaus riippuu valaistuksen ja energian kulutusta. Useimmat vesikalusteet voivat käyttää kaikki lamput oman harkintansa ansiosta universaali liitinkoteloon.

  Valinnalla tuotemerkin valaisimen on käsiteltävä hyvin vastuuntuntoisesti. Halpa Kiinassa valmistettuja laitteita, jotka kädenvääntöä markkinat voivat olla melko kunnollinen mielestä vaan toimia, ne eivät todennäköisesti ole pitkä. Useimmat positiivisia arvioita ovat malleja valmistetaan Euroopassa, korkea hinta, joka kompensoi erinomainen laatu ja toiminnan kestävyyttä. On olemassa useita kansallisia yrityksiä ja tuottaa erinomaisen valaisinten korkea suoja kosteudelta.

  Useimmat ulkomaisten valmistajien:

  Valaisimet kylpyhuoneeseen Markslöjd huone

  Valaisimet kylpyhuoneeseen ARTELamp Aqua

  EGLO (Itävalta);

 • MW-Light (Saksa).

  Lamppu MW-LIGHT kylpyhuone

  • Dior (Kirov);
  • LED STAR (Ekaterinburg);
  • Quantum-elektro (Lipetsk);
  • Ultrakevyt (Moskova);
  • Valaistus Technologies (Rjazanin).

  Roikkuu lamppu Saturno

  Asentaminen valaisimet kylpyhuoneessa

  Asentaa valoja ei ole vaikeaa, jos olet valmis johtoja. Tällöin kytke erikoisosaamista ei tarvita - riittää tarkkailla turvaohjeet ja noudata tarkasti ohjeita laitteen mukana.

  Vaihe 1. Irrota virtalähde ja tarkista indikaattori Jännitteen puuttuessa.

  Vaihe 2. Valaisin purettu, tarkistetaan täydellisyys, takaosa kotelon levitetään asennuspaikka ja ääriviivat kiinnityskohtia. Jos laitos ei ole pyöreä muoto, ennalta tarvitse laittaa se tasaiselle.

  Bra, joka asennetaan seinälle

  Tärkeää! Pidä silmällä sitä, että tavaramerkkejä ei ole sisällytetty sisäisiin johdotuksen, muuten vaurioituu poraus kaapelia. Selvittää tarkasti sijainnin johdot, muista käyttää erityisiä indikaattoreita.

  Vaihe 3. Porata reikä koko laitteisto.

  Vaihe 4. Seuraava, virtajohto kierteellä varustetun reiän läpi perusrunkoon, minkä jälkeen tämä elementti on ruuvattu seinään kiinnikkeiden sarjan mukana.

  Kuva osoittaa, kuinka isäntä kiinnitetty seinäkiinnitystelinettä ja toi sähköjohtoja

  vaihe 5. Käyttäen päätelaite on kytketty vaihe ja nolla. Johdot huolellisesti leikattu noin 10 mm: n työnnetään liittimiin ja kiinnitetään. Kaaviossa aina määritelty opetus, jossa jokainen johdin on kytketty: vaihe on kytketty liittimeen L, nolla terminaali on kytketty nollajohtimeen N. standardi on sininen väri, maadoitusjohdin keltainen-vihreä, vaihe voi olla musta, valkoinen, ruskea tai punainen eristäminen.

  Yhdiste johdot päätelaitteen kautta

  Tärkeää! Twist toistensa kanssa voi olla vain yksi sellainen lanka - kuparin kupari, alumiini ja alumiini. Liittyminen kupari ja alumiini lanka on ehdottomasti kielletty.

  Vaihe 6. Kerää koko rakenne, ruuvattu lamppu ja enimmäismäärä asetetaan. Se jää sitten kytkeä virta ja tarkista lampun toiminnan.

  Bra on kiinnitetty tankoon. Johdot piilossa kehossa

  Asennuksen upotettu valaisimet suoritetaan samalla tavalla: kipsilevyä tai muovista paneelit leikataan halkaisija kotelo, johtimet ulos ja ne on liitetty lampun. Seuraavaksi käyttämällä antennit laajennin runko työnnetään reikään.

  Galleria. Suuruusluokkaa toiminnan asennus upotettu Downlights

  3. Asennusrengas 4. On tarpeen tarkistaa, että kruunu on sovitettu halkaisijan kiinnitysrengas

  5. Poraus toimivat paremmin alhaisilla kierroksilla 6. Näin yhdistää polttimon

  7. johdotus Yhdiste 8. kiinnitysrengas työnnetty reikään ja hallussa kaksi jousta

  9. On tarpeen, työnnä rengasta reikään, pitämällä kättä jousen 10. Edelleen on tarpeen poistaa pidätysrenkaan. Se on tarkoitettu kiinnittämistä varten polttimo

  11. Kytke lamppu 12. Asenna pidätinrenkaiden

  13. Tässä on valmis kevyt 14. Katto Valaisimet

  Se on paljon vaikeampi tehdä omia johtoja. On vaadittava vähintään perustiedot työskentelystä sähköjohdot, koska pieninkin virhe voi aiheuttaa sähköiskun. Ilman tällaista tietoa ja kokemusta on parempi kääntyä ammattilaisten sähköasentaja. Ennen kuin aloitat, sinun täytyy tarkasti määrittää numeron, ja kotipaikka valonlähteiden. Voit tehdä tämän, sinun täytyy laatia karkea suunnitelma kylpyhuoneen ja merkitse sitä kaikki laitteet liitoskohdan. Pääsääntöisesti tehdä johdotus kylpyhuoneessa piilossa, joten suunnitelma olisi ennen seinät ja katto.

  Bussing valonheittimet

  Kytkentäkaavio valonheittimet

  Lamppujen lukumäärä määräytyy yksilöllisesti riippuen tarpeista asunnon omistajalla. Yleisvalaistukseen, voit asentaa yhden yksikön kattoon tai yläosaan seinän kosmeettisia menettelyt - molemmin puolin peilin. LED malli voidaan rakentaa noin huoneen yhtä kaukana toisistaan ​​korokkeella, syvennyksiin.

  Joten, sijainnin määrittämiseksi ja merkintä valot koneessa, jotta asettelu kylpyhuoneessa. Jos aiot leikata paneelien tai kipsilevyä, kaapeli kytketään suoraan asettelun avulla leikkeitä, muovikiinnittimet metalliliittimiä. Jos viimeistely vaatii laatoitus, voidaan leikata pitkin linjaa Stroebe ja laita kaapeli niihin. Parantaa turvallisuutta, kaikki johdot on aaltoilu.

  kaapeli jakso valinta taulukko kohdevaloille 12c pituudesta riippuen

  Kytkentärasia ja virtalähteen pienjänniteverkossa lamput pitäisi olla ulkopuolella kylpyhuone.

  Kaapeleita on suoritettava erikseen valaisimet ja muut sähkölaitteet, jokainen niistä tulee maadoittaa. Yhdistäminen kalusteet itse suorittaa viimeistelyn jälkeen.

  Valonheittimet sisämaassa kylpyhuoneen

  Video - Valaisimet kylpyhuoneeseen vedenpitävä