Valaisimet katto Armstrong

Loisteputki upotettavia valaisimia katoissa Armstrong

Valaisimet katto Armstrong ilmestyi Venäjän markkinoilla ansiosta yritys "Armstrong", kunniaksi hänen ja he saivat nimensä.

Useimmiten niitä käytetään valaistuksen toimisto- ja varastotiloja. Ne sijoitetaan ostoskeskuksissa, rautatieasemilla ja lentokentillä on silloin sinun täytyy kirkkaampi valaistus.

Asuinalueilla niitä käytetään paljon harvemmin siitä yksinkertaisesta ulkonäkö ja kylmä valo. Ne sopivat valaistus kylpyhuoneessa tai keittiössä. Ne edustavat rakenteen profiileja, joka muistuttaa solun. Ne ovat erittäin helppo purkaa, joka tarjoaa helpon pääsyn piilotettu kattoon satelliittiin.

 1. Asentaminen valaisimet on helppo. Niiden muotoilu tarjoaa vapaan pääsyn viestintä;
 2. Katto tasaisesti valaista huoneen;
 3. Käyttöikä valaistuslaitteen on noin kolme vuotta;
 4. Koska sisäisen rakenteen Armstrong kalusteet helposti haihduttaa lämpöä ja säädellä jännite;
 5. He työskentelevät hiljaa, eivät häiritse, älä vapauta elohopeaa;
 1. Yksitoikkoinen ulkonäkö lamppuja. tiloissa;
 2. Ne eivät poikkea toiminnallisuutta ja monipuolisuutta;

Valmistajat tarjoavat useita erilaisia ​​valaisimia Armstrong, kuten piste, modulaarinen rasteri.

Kohdevalo ovat suositumpia, koska ovat monipuolisempia suunnitteluun. Nykyään valmistajat tarjoavat monenlaisia ​​pisteen valojen avulla voit luoda yksilöllisen tyylin. Muuten, niitä kutsutaan polttoväli lamput, koska ne keskittyvät valo tietyllä alueella. Asennettaessa Valaisimilla kerätä pienryhmissä ja sitten tietty osa huoneen palaa.

Armstrong-tyyppinen katto valonheittimet

Saimme nimen takia sattuma lampun koosta ja moduuli katto. Asennus tällaisia ​​lamppuja on hyvin yksinkertainen: se riittää korvata kattoon kansi lamppumoduulin. Modulaarinen upotettu led-lamput ovat muovia ja metallia. Tyypillisesti se on suora alaspäin valoa. Tämän vuoksi, laatu huone on tarpeellista asentaa useita valaistus. Tällaisilla valaisimilla voidaan sijoittaa mihin tahansa kattoon. Ne ovat ihanteellisia koristeluun katto hallintorakennuksia, pankkeja ja kaupankäynnin salia. Helpoin Lamppumoduulin tyyppi - valaisin, alumiini heijastin, muistuttaa sen ulkosäleikköön näkemyksiä. Tällaisissa valaisinlaitteet on usein käytetään loistelamppujen lämmin tai kylmä valo. Vastakkaisella lamppu asennetaan Opal tai alumiini jäähdytinprofiilit.

Upotettavia valaisimia kolminkertainen modulaarinen lohkot keskeytetty kipsilevy, jännitys tai pinta-Armstrong katto ArteLamp TECHNIKA

Upotetut tämäntyyppisiä käytetään laajasti yleisvalaistukseen yleisillä alueilla. Ne on asennettu kattoon päällysteet eri tyyppejä, esim., Armstrong katot. Nämä kalusteet tarjoavat tasaisen valaistuksen, joka on mukava työskennellä. Niitä käytetään ritilän heijastimet ovat ohuesta alumiinista. Suosituin kalusteet heijastimet. Lattice tällaisissa lamppujen palvelevat myös suojaava tehtävä. He täydellisesti suojaavat silmiä sokaisevan valon loistelampun. Ristikoita on saatavilla useita erilaisia ​​ja muotoja: V-muotoinen tai parabolinen.

LED-valaisin valo Flow

Kotelot led-lamput valmistettu teräslevystä, joka on sijoitettu putkimaisen loisteputket, jossa suojaa mekaanisia vaikutuksia ja menetys käyttäen säleiköt. Lisäksi hilan lisäksi toimivat heijastimet. Näiden tuotteiden turvallisuuden valaisimet, niiden tekniset ominaisuudet ja edullinen hinta mahdollistavat varustaa ne julkisten, kaupallisten ja asuinrakennukset. Lattice tehdään useissa suoritusmuodoissa: tavallinen peili käytettäväksi pukuhuoneet ja käytävillä sekä matta luoda vaimeaa vaalealla pohjalla.

Tärkein etu valaisinten Armstrong - se on niiden tehokkuutta verrattuna tyypin kalusteet LVO 4x18, hän kolme tehokasta kuin loistelamput, ne kiiltävät tehokkaammin.

LPO 4x18 vähitellen korvaa vanhentuneen valaistus tyyppi LVO13 4x18 jossa loisteputkia käytetään.

Useimmin käytetyt seuraavat lampputyypit

Toimisto 4x18 kattovalaisimet käytetään järjestämisestä valaistus myymälöissä, rahoituslaitokset, kokoonpanohallit.

ARS 4x18 upotettu valaisin on varustettu sähkömagneettisen toimilaitteen elektronisia liitäntälaitteita, jotka voivat pidentää lampun puoli. Valojen hiljaa, nopeasti reagoivat osallisuutta ei vilkkuminen valot.

Kalusteet bittikartta ARS / R peilattu säleikkö

Tällä hetkellä käyttäjät tarjosi mielenkiintoisen valaisin - Opal Valaisin. Tämä aidatulla moduuli, sen tärkein etu on se, että näkyvä heijastin, joka jakaa valovirran ilman lamppu. Opal lamput eroavat valtaa, on erilaiset tekniset ominaisuudet. He käyttävät neljää loisteputkia 18 wattia. Siten, virrankulutus on 4x18 - 72 BT. Lamppu on tehokas valaistus, joka on aivan tarpeeksi suuri huone.

Valaisimia peilattu rasteri tyyppi järjestetty melko helposti. Näin voit nopeasti koota niistä, eikä viettää paljon aikaa huoltoa. Niiden asennus on hyvin yksinkertainen. Tarpeeksi, jotta lamppu ennalta porattuihin alakattoon, lamppu insertin ja turvallinen kotelo. Käytä upotettu valaistus voidaan tarjota - huoneessa on lämmin ja kuiva. Upotettu valaistus laite toimii käyttäen elektroninen liitäntälaite (EKG) tai EmPRA.

Armstrong katot ovat hyvin usein käytetään valaistukseen toimisto- ja liiketilaa. Tämäntyyppisen kattoon valmistajat tarjoavat erilaisia ​​valaistusmoduuleja. kuluttajan huomion viime aikoina Opal kattomoduuliin suunniteltu nimenomaan tämäntyyppisen kattoon. Yksi eduista on se, että Opal Valaisin - on suljettu valonlähde ja käyttäjä näkee itse heijastin, joka tuottaa valon jakautuminen, ei lamput. He 4x18 loistelamput käytetään, joiden avulla voit luoda erilaisia ​​valaistuksen tehoa.

Omistajat toimistorakennusten ja kauppakeskusten usein kattoon 4x18 moduulien koska niiden ominaisuudet, laatu ja kohtuullinen hinta tekevät niistä taloudellisesti kannattavaa.

Koska asennus alakatot aiheuta mitään teknisiä ongelmia, ja voi suorittaa sen ilman apua asiantuntijoiden asennus kattovalaisimet niin teknisesti yksinkertaistaa kytkemällä ja valaisimista. Asentaa telineeseen yksinkertaisesti työnnä se valmisteltuun reikään. Ja ettei vain notko katto, on tarpeen edelleen vahvistamiseksi avulla ripustimet.

Ennen kuin asennat kiinnikkeet tarpeen poistaa bittikarttoja. Tämä mahdollistaa pääsyn riviliittimeen, jolla olet yhteydessä verkkoon ja mahdollistaa loistelamput. Parempi tehdä se oikein, kunhan lamppu ei ole kiinnitetty kattoon.

Vuodesta näkökulmasta asiantuntijoiden, on parempi käyttää valaistuksen LED, mikä mahdollistaa pitkän käyttöiän. Vaikka fluoresoivalla tyyppi moduuleita 4x18 huoneessa esteettisesti ei menetä mitään, mutta sallii merkittäviä säästöjä.

Katto kattoon

Kaikkia olemassa olevia sisäkaton rakenteisiin viimeistelyyn kuin asuintiloja laajalla alueella yleisimmin käytetty tyyppi Armstrong katot.

Alakattorakenne Armstrong

Suosio jousitusjärjestelmän johtuu seuraavia etuja:

 • helppo asennus;
 • Mahdollisuus nopeaan kuluneen out elementtejä;
 • Tämän tyyppinen asennus alakaton huoneissa on suuret Quadrature on kustannustehokasta.

Armstrong katto kootaan metallia profiilit ja edustaa joukko soluja identtisillä mitoilla 60 x 60 cm. Lisäksi, kuhunkin soluun lohkossa laatta on sijoitettu mineraalikuitu. Tällaisille alakattojen mallit ovat saatavana vakiokokoina modulaarinen valaisimia. Modulaarinen Armstrong kalusteet Kattovalaistukseen yksikön on metallirunko ja sisään sijoitetun valonlähteen. Riippuen lampun tyypistä ja tarkoituksesta lampun voidaan sulkea suojus rasteripeiliksi heijastava hila, joka on läpinäkyvä tai läpinäkymätön hajotin. Valaisimet avoin ristikko peili luo kirkkaan valon tarvitaan mukavan työympäristön toimistoissa, kouluissa, hallinnolliset instituutiot. Suljetut valaisinten muovilinssien sopivat päiväkodeille, sairaaloiden, klinikoiden.

Erikoistunut teollisuuden modulaarinen lamppujen korkeampi suojan kosteutta, pölyä ja syövyttäviä kemikaaleja.

Erilaisia ​​suunnitteluratkaisuja voidaan menestyksekkäästi käyttää kattovalaisimet Armstrong julkisissa rakennuksissa, toimistoissa, varastoissa, tuotantohallit.

Lamput alakatoille Armstrong on sekä etuja että haittoja. Edut modulaarisen valaisimien kuuluu helppo asentaa, helppo pääsy johdotuksen ja reunukset, mahdollisuutta korvata vahingoittuneista osista purkamatta rakenne, suurtehovalaistuksen. Kattovalaisin Mukana suunnittelussa loisteputki tai LED-lamput voivat merkittävästi säästää sähköä. Toinen tärkeä etu mallin suunnittelu on se, että tarvittaessa estää kaikki laatta on helppoa vaihtaa lamppu, tai päinvastoin. Tämä tekee mahdolliseksi saavuttaa optimaalista jakautumista valaisimet. Tarvittaessa voidaan tehdä yhtenäinen huoneen valaistusta tai rikkoa sen vyöhykkeen eri intensiteettejä valo.

Haitat valaistus data voi sisältää standardin ulkonäkö, eivät ole hyvin erilaisia, edellyttäen riittävän pitkä altistuminen "kylmä" värispektri valaistus voi renkaan, valaistus kirkkaus muutaman vuoden käytön, vähennetään asteittain, ja parantaa sen valaistuksen osat on vaihdettava.

Enemmän perinteisten mallien katsotaan, modulaarinen fluoresenssivalolla lähteistä. Standardi lamppua käytetään pääsääntöisesti, 4 lamput. Useimmiten asennettu brändin T5 lamput, joiden teho 14W T8 tai tehokkaampi 18 Ti Ominaisuus valaisimia loiste valonlähteet on pakollinen läsnäolo liitäntälaitteita. Kuristimet voivat olla sähkömekaanisia tai elektronisia.

Suurin haitta sähkömekaanisten vaihde on ns stroboskooppi vaikutus, joka tapahtuu käynnistyksen aikana, ja lampun toiminnan. Toisin sanoen, Armstrong katto valaisin tällainen laite tuottaa valoa suurella aaltoilu. Pulssi valo on erittäin rasittava silmille ja ei sovellu alueille, jossa sinun täytyy käsitellä asiakirjoja, jotka harjoittavat pienten osien kokoonpano, työtä, joka vaatii jatkuvaa silmien väsymistä. Sykkivä valaistus vähentää merkittävästi tehokkuutta työ- ja vaikuttaa haitallisesti työntekijöiden terveyteen. Valaisimet kattoon Armstrong kanssa sähköisen painolasti käytännössä ole tätä haittaa. Lisäksi sähköisen painolasti pidentävät valonlähteen moduuli.

Nykyaikaisempi mallit ovat kattorakenteet LED-lamput. Luo tarvittaessa samanaikaisesti pitkä huone, jossa on suuri peittoalue on parempi käyttää LED-valaistus kattoon Armstrong.

Miten valita oikea lamppu

Oikein määrittää valinnan tyypin valaisimet kattoon Armstrong, on syytä verrata perusominaisuudet: energia, kirkkaus ja valon laatu, käyttöikä, hinta.

Verrattuna tavanomaisiin hehkulamppujen fluoresoiva lamppu ovat erittäin houkutteleva, koska ne käyttävät viisi kertaa vähemmän sähköä. Kun verrataan tehonkulutus loisteputki ja LED-valonlähteitä, näemme, että jälkimmäinen kuluttavat sähköä vähintään puoli. Lisäksi osa ilmoitetuista kapasiteetin loistelamppujen kuristimet syö.

Verrataan laadun ja kirkkauden tuottaman eri lähteistä, voimme päätellä, että LED-lamppu kattoon Armstrong pystyy antamaan kirkkaampi ja tasaisempi valoa. Osa tämä vaikutus voidaan selittää rakenteellisen yksikön lamput. Valo fluoresoiva lamppu ulottuu 360 astetta, melko suuri osa siitä huolimatta kaikenlaisia ​​heijastava laite katoaa. LEDit on järjestetty siten, että valovuo ja rajoittuu uzkonapravlen sektorin, joiden koko on kolmannen osuuden kehän. Lisäksi LED-lamppuja ei välkkyä.

Toinen tärkeä seikka on kesto elämän eri valaistus elementtejä. Keston mediaani käytön fluoresoiva lamput on noin 7000 tuntia. LED-lamppu kykenee toimimaan virheettömästi keskimäärin 40000 tuntia. Jopa kaikkein varovaisten arvioiden kestoikä LED-valonlähteen muutaman vuoden pidempään.

Hinta Loisteputkivalaistuksen on paljon pienempi kuin LED, mutta kun ajatellaan mainitut ominaisuudet, niiden toiminta maksaa huomattavasti kalliimpia.

Käyttöturvallisuus downlighteja

Ja LEDit ja loisteputket eivät ylikuumene ja ovat riittävän turvallinen näkökulmasta katsottuna syntyminen tulipalon vaaratilanteita. Mitä tulee ympäristövaikutuksiin ja vastaamaan terveysvaatimuksia, loisteputki valonlähteet ovat yhtä turvallisia ja aiheuttaa enemmän haittaa terveydelle: he tekevät melua käytön aikana, UV-säteily on kielteinen vaikutus ihoon ja vahingon sattuessa lasikuvun polttimot ilma voi päästä elohopeahöyry. Tältä osin tämäntyyppiselle lampulle voi vain heittää roskiin, ne on toteutettava kierrätyspisteisiin.

Laskettaessa valaisimien määrän

Laskennassa tarvittavan tehon valovirran pitäisi perustua sääntöjä ja määräyksiä määräämällä erilaiset säännökset. Niin, että valaistus julkisissa tiloissa ja työpaikoilla, joita ei suoriteta visuaalisia tehtäviä, tarpeeksi 100-150 lumenia per 1 m². m. toimistot, kirjastot, laboratoriot, luokkahuoneissa ja luentosaleissa valaistus ei pitäisi olla matalampi kuin 500 lumenia. Piirroksessa kauppoja, teollisuustilat, joka työskentelee pieniä osia, valoteho on 1000 lumenia tai enemmän. Todettuaan ulos tarvittavaa tehoa valaistus voi laskea määrän valaistuksesta. Käännä valta valaisimet erilaisia ​​valossa vuon tason arvo voi perustua seuraavat tiedot:

 • teho loistelampun 4 W, joka on 120 lumenia, 8 Tu - 450 Lumen 15 W - 950 lumenia, 18-1350 lumenia;
 • LED-lampun teho 4 W säteilee virta 400 lumenia, 8W - 700 Lumen 10 W - 900 Lumen 15 W - 1200 ontelon.

Tapahtuu laskemalla tarvittava määrä Kattovalaistukseen, kannattaa harkita useita tekijöitä. Ensinnäkin - korkeus katot. Koska eri korkeuksilla pinnalta valaistavan sama valaisin kattoon Armstrong voi tarjota valoteho, se on hyvin erilainen tasolla.

Näin ollen, jos mittarin pinnasta valonlähde valaistuksen antaa 1000 lumenia, että, ollessa korkeus 1,5 m, voi antaa koko valovirta 450 lumenia, ja etäisyydellä 3 m - 115 lumenia.

Lisäksi laskenta, sinun on otettava huomioon mitat huoneen, väri seinät, katto ja lattia, ja niiden kykyä heijastaa valoa.

Kun lisäksi otetaan huomioon laskettaessa ja suunnittelu lampun ominaisuuksista. Esimerkiksi, kun sitä käytetään rakentamiseen linssin valaistuksen tai kohokuvioitu monoliittinen polystyreeniä kerrointa valovirran läpäisykyky on 85,5%. Pahin ilmaisin ovat läpinäkymättömiä linssejä, valovirran läpäisevyys arvo niistä on 70%. Paras prismatic valo kulkee tai mikroprismaattinen linssit on läpinäkyvää orgaanista lasia. Suoritusteho suhde diffuusorin on jopa 90%.

Uudelleentulostamisen materiaaleja on mahdollista vain luvalla hallinto ja aktiivinen linkki lähde.

Armstrong kattovalaisin

Kiistaton suuntaus maailmassa on pyrkimys säästää energiaa. Armstrong-tyypin lamput ovat menestynein Jos asennus alakattoon. Katsomme tarkemmin niiden muunnelmat, varsinkin sovellus ja asennuksen.

Käyttöalarajoitukset kattovalaisimet kuten Armstrong on tarpeeksi suuri. Yleisin tällaisten laitteiden toimisto- ja teollisuustilojen sekä liiketiloissa ja julkisissa rakennuksissa.

Avain tähän on niiden korkea energiatehokkuus, mikä on erityisen tärkeää, kun kyseessä on tarve kattaa laajoja alueita.

Taulukko Armstrong valaistus kalusteet

Armstrong valaisin voidaan asentaa asuinalueella, mutta sitten suuri vastuu olisi toteutettava valintaan emissiospektri. Cool sävyt tuskin sopii makuuhuoneessa tai olohuoneessa, mutta se näyttää asianmukaista kylpyhuoneessa tai käytävällä.

Hyvin valittu joukko valoisa ja alkuperäinen sijoittamalla valaisimet, voit luoda mielenkiintoinen katon muotoilu

Lajikkeet kalusteet Armstrong

Valaisimet Armstrong eivät poikkea suunnittelussa tai rakentamisessa. Suurin ero ovat ominaisuuksia lamppujen käytetty. Ei niin kauan sitten, sitä käytettiin lähinnä loistelamput, mutta nyt he työnsivät LED malliin. Mieti etuja ja haittoja kuhunkin.

LED sisäänrakennettu valot kattoon Armstrong: edut ja haitat

Tärkein etu LED-malli on erittäin suuri valoteho. Hän ei ole vain tehokas, mutta myös tasaisemmin kuin valaistus loistevalaisimista. Tässä muutamia muita etuja LED mallit:

 1. Energiankulutuksen vähentämisestä verrattuna hehkulamppuihin 10 kertaa;
 2. Pitkä käyttöikä - jopa 11 vuotta
 3. Merkkivalo on 98 prosenttia;
 4. Ympäristöystävällisiä. Armstrong johti mallin lamppu ei tuota mitään vaarallisia tai myrkyllisiä aineita. Tämän seurauksena ei ole tarvetta erityisiin käyttöolosuhteisiin, ne voidaan heittää pois tavallisen talousjätteen mukana;
 5. Puuttuessa lämmön, välkkyä;
 6. Koska sähkömagneettisia häiriöitä.

Haitat LED-lamput ovat seuraavat mallit:

 1. Korkea hinta;
 2. Ei kovin miellyttävä väri valonsäteiden;
 3. Joskus on mahdollista valaistuksen laadun heikkeneminen usean vuoden työn.

LED kattovalaisin tyyppi Armstrong

Katto LED-lamppu tyyppi Armstrong CHO / SVO 600h600-32-6500K

Loisteputket, katto tyyppi Armstrong

Ei ole väliä kuinka paljon LED laitteet ovat suosittuja, luminoivia laitteet ovat melko yleisiä. Tämä johtuu useista tekijöistä:

 1. Kustannuksia. Loistelamput ovat paljon halvempia kuin heidän LED mallia;
 2. Läsnäolo yläpuolella malleja, vaikka monenlaisia ​​suunnittelu on yhä olemassa;
 3. Hyvä dispersio valovirran;
 4. Korkea kirkkaus valaistus.

Haitat loisteputki muistuttaisi LED malleja, mutta joitakin vivahteita:

 1. Hävittäminen. Heittää valaisin kotitalousjätteen mukana voi, osana lampun fosfori on läsnä. Hävittäminen näitä lamppuja on suoritettava tähän erikoistuneet yritykset;
 2. Vahva riippuvuus lämpötilaerot;
 3. Mahdollisimman kevyt pulsations;
 4. Korkeamman melutason;
 5. Loppuun käyttöiän kirkkautta lamppu on olennaisesti vähentynyt;
 6. Herkkyys usein kytkentä päälle ja pois päältä. On suositeltavaa kulkeneen ainakin muutaman minuutin toimintojen välillä tai tällaiset muutokset voivat vaikuttaa haitallisesti suorituskykyyn lampun ominaisuuksista.

Loisteputki kattovalaisin Armstrong

Rakenne loistelampun

Yleisin muoto katto paneeli on neliö. Koska lamppu asennetaan paikoilleen yhden paneelit, se on myös neliön muotoinen. Jos valaisimessa on ei-standardi muoto, voit ostaa erityinen laatikko, jonka avulla voit säätää kokoa lampun alla reiän kokoon.

Lamppukotelo on neliön muotoinen. Se asettaa näyttö, joka heijastaa valoa. Kummallakin puolella ovat antolangoitukseen ja asennus.

Valaisin säleikön peili

Loisteputki kattovalaisin Armstrong

Asennus Tällaisen Lamppu on erittäin yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain valita paikka sen tulevan sijainnin, vedä paneelikatto, kytketty sähköjohdon laitteeseen. Asettaminen, jos kaapeli on jo ilmoittanut, se suorittaa muutamassa minuutissa.

Valaisin on äärimmäisen yksinkertainen

Mitä tulee koko valaisimia, tässä numerossa tulisi viitata ominaisuuksiin kattojärjestelmiin. Jakelu Jousitusjärjestelmien alkoi USA, ja tämä on silloin, kun ensimmäinen tuotu kattojärjestelmiin. Koko Yhdysvaltojen mallin on 605h605 mm, eurooppalainen standardi on sama 595h595 mm.

Nyt maamme on yhteinen eurooppalainen standardi metrit lohkot, ja lamput Armstrong vakiokoko 600x600 mm soveltuvat erinomaisesti asennettavaksi.

Standard valo tyyppi Armstrong

Joten pohjainen valaisin Armstrong on rakentaminen, joka koostuu:

 • terästä tai alumiinia kotelo;
 • linssi;
 • suoraan valaisinlaite;
 • teholähteen (kuljettaja).

Diffuusorityyppiä voivat vaihdella. Kaikkein hyvin pidetty kupu.

Kupu lampun tyyppi Armstrong

Useita laitteita koostuu vain kahdesta osasta - kuljettaja ja tasainen runko, jossa on integroitu LED. Tällainen järjestely sallii asennuksen ahtaisiin tiloihin.

Joissakin malleissa voidaan varustaa hätätilanteessa voimanlähde. Tästä johtuen valo jää jopa sähkökatkosten varalle. Tietenkin, kustannukset ovat lampun on paljon suurempi.

Koska asennus suoritetaan Armstrong kalusteet

Loisteputki mallit maksavat noin 2-3 kertaa halvempaa kuin vastaava kalusteet perustuu LEDit. Ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että valaisin tulee halvemmaksi. Mutta kun vuosi käyttökustannukset se on täysin tyhjäksi alkuperäinen hyötyä. Eli LED mallit ovat vähemmän polttoainetta niiden loisteputki kollegansa.

LED-mallin seurauksena on edullisempi kuin fluoresoiva analoginen

Varalamput lamput Armstrong

Vaihda lamppu niin kattovalaisin on helppo toteuttaa omasta. Ennen työn aloittamista varmista, että irrotat laitteen. Korvaavaa voidaan tehdä purkamatta laitetta. Poista vain kansi-heijastin. Voit tehdä tämän oikein taivuta saaliit ovat sivussa.

Viallinen lamppu voidaan määrittää niiden ulkonäkö - se on vähän ulkopuolella kontakti pimentynyt. Vaikka hän on vielä paistaa, on valmis toimittamaan vaihtoaika lähestyy.

Viallinen loistelamppu

Irrota varovasti lamppu ja asentaa uuden korvaavan.

Joten, valitsemalla mallin valaisin kotona tai toimistossa, se on hyvin arvoinen ajatella. Loisteputki mallit tuottavat yhden etu, LED laitteet ovat kestävämpiä. Mutta tekee valinnan, emme voi unohtaa vaikutusta valon ihmisten terveyteen ja koska joka tapauksessa, ostaa laatu malliin.