Valaisimet grilyato

Valaisimet katto Grilyato

Sarja Operluxe «Grilyato" on tarkoitus varustaa valaisimien julkisten rakennusten varustettu katto 'Grilyato'. Tärkein ja yleisin lamppu "Grilyato» - Operluxe 34.

Tämä standardi neliön moduulit 600 x 600 kanssa matta valkoiseksi maalattu OPAL, kattoon "Grilyato» LED-valaistus, joka perustuu LED-paneelit LG.

LED on kytketty käynnistin neljä LED tulostuspäätä korkea-kontakti juottamalla.

Valaisin kuten koon tulisi olla alle 588 × 588 mm. Kaikki muut mitat 595 x 595, 600 x 600 työnnetään "Grilyato" ei ole mahdollista. Minkä osoittaa pitkäaikainen käytäntö, Armstrong kalusteet "Grilyato" ei rakenna.

Yritetään upottaa "Grilyato" valaisin suunniteltu katot Armstrong johtaa kaarevuus suunnittelee Grilyato. Käytä vain valot Grilyato sarja - kaikki muut eivät sovellu.

Lamppu koko: 588 × 588 Virrankulutus: 34 wattia. Valovirta: 4360 lm.

Päivänvalo: 4500 K

Lamppu koko: 295 × 295 Virrankulutus: 22 wattia. Valovirta: 2000 lm.

Päivänvalo: 4500 K

1

Lamppu Koko: 180 (164) x 25 Virrankulutus: 15 wattia. Valovirta: 1000 lm.

Päivänvalo: 4200 K

Domino lamppu solujen Grilyato

Lamppu koko: 100 x 100 x 45 Virrankulutus: 50 wattia. Valovirta: 3150 lm.

Päivänvalo: 4000 K

Valitsemalla sarjan Operluxe Voit vähentää valaistuksen kustannuksia laadusta tinkimättä. Mahdollisimman edullinen valaisimissa siitä, valitsetko valo Grilyato - Operluxe 34 / Opaalikupu kanssa himmeä valkoinen lasi tai Operluxe 34 / Prisma c diffuusori muodossa läpinäkyvää lasia, jonka kautta voidaan nähdä hehkuva linjat - spiraali LEDit.

Paino 3,5 kiloa lamppu - Tämä on ylimääräinen rasite kattoon rakentamisen Grilyato.

Siksi on välttämätöntä, johon sijoitat lampun vahvistaa laakeri Grilyato vielä 2 henkarit minua - tämä on väistämätön ja välttämätön edellytys upottamisen kiinnikkeet kattorakenteisiin Grilyato.

Esimerkiksi, ottaa tilat 100 m 2 = keskimäärin 20 lamppujen 3,5 kg = 70 kg ylimääräistä kuormaa kantavien rakenteiden Grilyato. Vain noudattamalla kalusteet asennustenologialla Grilyato voi taata turvallisuutta rakenteen ja sen eheyden.

Rikkoo lamppujen sulautetun tietotekniikan Grilyato väistämättä vaikuttaa alaikäisen: notko katto, loimi opas vakavia rakenneosia romahtaminen katon paikoin lisääntynyt stressi kattoon runkoon.

Lamput "Grilyato" välttämättä varustettu kiinnitys sarja 2-elastinen suspensiot Grilyato.

Lamppu koko: 588 × 588 Virrankulutus: 34 wattia. Valovirta: 4430 lm.

Päivänvalo: 4500 K

Päivänvalo: 5000 K

Päivänvalo: 4200 K

Päivänvalo: 4500 K

Puh. +7 (495) 150-03-26

© 2017 LLC "Grilyato-Yug9raquo; Myynti valaisimien

Lamppu "Grilyato" - suosituimpia malleja

Melko epätavallista suunnittelu ratkaisu on erilainen rako katto "Grilyato". Hänen visuaalisten ominaisuuksien antavat huoneelle keveys ja avoimuus, jonka avulla voit piilottaa kattoon tilaa kaikkien saatavilla teknisten johdot. "Grilyato" lamppu voidaan käyttää monenlaisia ​​solujen enimmäismäärän kuten valaisin.

Valmistaa valaisimia "Grilyato" kotimainen yritys "Valo Technologies". Erityisesti suunniteltu kotelo lampuista klassiseen tyyliin, joten ne ovat hyvin harmonisesti sovi mihinkään sisustukseen. Vakaan toiminnan valonlähteen takaa kestävyyden laitteen. Työskentelevät verkon laitteiden kanssa standardin jännite. Kuitenkin, kun virtalähteen kytkemisestä ja voi toimia hätätilanteessa, kun on jännite putoaa tai sähkökatko. Tänään, valaisimet kattoon "Grilyato" ovat saatavilla eri versioita, myös innovaatiojohtamista perustuu LED-tekniikkaa. Viime vuosina niiden suosio kasvaa yhä.

Edut LED-lamput

Käyttö LED laitteiden katot "Grilyato" - erittäin kannattava päätös. Nämä valot kuluttavat huomattavasti vähemmän virtaa, mikä mahdollistaa merkittäviä säästöjä. Aikana koko toiminta-ajalta (koska se on jopa 70000 tuntia), ne vaativat huoltoa.

Joskus johtuvat tulva lampun "Grilyato" käytännössä ei muuta suorituskykyä. Luotettava toiminta varmistetaan hyvä kestävyys tärinää ja kykyä kestää huomattavia kuormia. Lamppu voidaan käyttää missä tahansa lämpötilassa - välillä - ja + 40⁰S 40⁰S.

On huomattava, ja ympäristön LED-valaistus. Toisin loistelamput, ne eivät sisällä myrkyllisiä aineita. Lisäksi LED-valaistus "Grilyato" haitallisia vaikutuksia ihmisten terveydelle, koska ei ole melua ja välkyntä, mikä rasittaa silmiä.

Suosituin lampputyypit

Katto "Grilyato" helpointa asentaa kalusteet malli "Milano", joka on suunniteltu erityisesti nämä enimmäismäärät. Houkuttelee ja alhaiset asennuskustannukset. Se on edellytys kehon asentaa heijastimien metalli ripustimet. Valaisimet rasteri "Grilyato" "Milano" on tyypillisesti asetettu hallinnollisia ja julkisiin rakennuksiin. Käyttöikä voi olla jopa yli 8 vuotta.

Valaisin Alasvalot vaatii hieman vaivaa, ja lisäelementtejä. Asennettaessa katto rakentaminen on kunnolla kiinni. Lamppu on valettu alumiini kotelon pyöreä tai neliön muotoinen loistelamput. Hän varovasti sisälle katon, jolloin tilaa enemmän hienostuneen ilmeen. Yksi sen eduista on vähentää valaistuksen kustannuksia.

Kuten valaistus katto "Grilyato" käytetään usein erityisesti suunniteltu tätä Operluxe sarja. Sen avulla voit säästää energiaa laadusta tinkimättä. Suosituin lamppu "Grilyato" tässä sarjassa - Operluxe 38. Tämä on standardi koko 600x600 yksikön perusteella LED-paneelit LG. Voit valita laitteen, jossa on matta valkoinen tai kirkas lasi. Massa lamppu on 3,5 kg, mikä edustaa ylimääräistä kuormitusta kattoon. Siksi asentamalla tällaisia ​​laitteita, on välttämätöntä vahvistaa kattorakenteeseen lisäsuspensioilla.

Valitsemme kiinnittimet katon Grilyato 4 sääntöjä

Grilyato katot ovat varsin suosittuja ja niitä käytetään viimeistelyyn kattopinnat toimipaikoilla alalla alakattotuotteet uutuus on asennus kattoon Grilyato. Niitä käytetään eri kauppakeskuksissa, viihdekeskus, klubeja, lentokentille ja auton sisätilat. Tämäntyyppinen katto käytetään usein julkisilla paikoilla, asennus ei vaadi monimutkaista ja hoito - erikoistyökaluja tai taitoja.

LED-valaisimet kattoon Grilyato: Hyödyt

LED-valot pyöreä muoto on useimmiten ostetaan asennettavaksi Trellised katot grilyato.

Hyväksyttävin vaihtoehto Kattovalaistukseen on LED-valaistus Grilyato

Heille on annettu monia etuja:

 • Tällaiset lamput ovat varsin energiatehokkaita, ja säästää energiaa, kuluttaa enintään 7 wattia sähköä;
 • Yksi merkittäviä etuja on tasainen jakautuminen valon koko huoneeseen, joten se on vaikea saavuttaa, kun käytetään tavanomaisia ​​lamput;
 • LED-tekniikka, jota käytetään näiden valaisimien, ei lämmitetty, joka on suuri etu ei vain kattoihin, mutta myös yleisesti rakennus tulipalon, mutta se lähettää kylmä sinertävä valo;
 • LED-lamput ovat pitkäikäisiä, ja täysin maksaa pois niiden arvosta;
 • Nämä lamput eivät vaadi jatkuvaa tarkastusta ja huoltoa, pitkään, et voi murehtia työtään.

Asianmukainen asennus kiinnikkeet kattoon Grilyato

Koko rakenne koostuu verkkoon alumiiniprofiilia.

Se voi olla eri värejä, ja voit valita sopivin värit suunnittelun tilaa kokonaisuudessaan:

 • valkoinen;
 • Harjattu alumiini;
 • kultainen;
 • Hopea alumiini;
 • Kromi.

Poiminta kaunis ja tyylikäs valaisin kattopintaan, olisi pidettävä suunnittelussa katto, ja koko huone

Ennen asennusta on oikein mitata alueen tilojen ja laskea sijainnin nauhat niin, että ne pystyvät leikkaamaan minimiin ja niin tarkasti kuin mahdollista korjata. Vahvistamisesta ruuveilla, ja lisäksi suspensioita käytetään valaistukseen. Asennukset katon suoritetaan joko asiantuntijoiden tai työntekijät tuntevat nämä tyypit keskeytetty rakenteita.

Yksinkertaisin ja nopein tapa asentaa telineeseen paneelit, usein neliön muotoinen. Ne on jo jaettu osiin, ja jotka eivät vaadi asentamista kunkin erillisen levyn.

Paikka, jonka pitäisi olla valoja, leikataan laserilla, ja sitten asettaa itsellemme lampun.

Asiantuntijat antavat useita suosituksia, jotka on otettava huomioon ennen asentamista telineeseen:

 • Soluja ei voi ylikuormittua, ja kukin lamppu on kiinnitetty tiettyyn varmuuskopio tai pinta;
 • Kauppakeskuksissa tehokkaammin ja edullisesti näytti aksentti valaistus, se on myös kätevä hoitaa;
 • Ennen asennusta lamput haluat katsella, muodostaa säännöllisen kuvion katossa, niin suunnittelu näyttää täydellinen ja harmoninen.

Asennus katto ja valaisimet voidaan toteuttaa itsenäisesti, jos huoneessa on säännöllinen muoto ja ei tarvitse sopeutua ympäryksen. Jos malli salin merkitsee asennuksen sarakkeita, niin ilman apua ammattilaiset voivat tehdä. On parempi oikein käsittelyyn pylväiden käyttää erityisiä reunus, niin ei ole mitään imeytymisteho, joka näyttää naurettavalta ja järjetön.

Lamput kattoon Grilyato: kevyt tekniikka ja uutuudet

Usein rasteri valaisimia käytetään kattoon asennus, on erityisiä ripustimet kehon, jotka yksinkertaistavat asennusta. Myös valaisimien asennus kattosoluissa on suosittu, sillä tällaiset tekniikat mahdollistavat harmonisen valaistuksen integroinnin huoneen suunnitteluun ja luo hyvän valotehon.

Monet ihmiset haluavat valita Downlight Grilyaton lamput, jotka näyttävät tyylikkäältä ja kauniilta riippuvalaisimella

Yksi tämäntyyppisessä valaistuksessa edullisista uutisista on Grilyato-valaisimet, joita on esitetty useissa eri muodoissa:

 1. Peilikasetin läsnäollessa se mahdollistaa valon sironnan lisäämisen huoneen läpi ja lisää sen paluuta. Tämä malli on noussut suosituimmin, koska sen toiminnot ovat saatavilla ja edulliset.
 2. Opalifuusiota käytettäessä se pystyy pehmentämään valoa ja nykyaikaisemman lampun mallin. Tällaisia ​​lamppuja käytetään usein toimistoissa ja valtion laitoksissa, koska ne eivät tuota epämukavuutta, vaikka katsotte valaisinta suoraan ottamatta silmäsi pois.
 3. Prismaattisen diffuusorin käyttö mahdollistaa mielenkiintoisen vaikutelman - geometrisen valonsäteen ilmestymisen, mikä tekee huoneen suunnittelusta eksklusiivisemman.
 4. Kiinteät toimistotilat, viihde- ja ostoskeskukset soveltuvat toimisto- ja kauppakeskusten muotoihin, ja ne antavat muotoilun ansiosta korostuksen sisätiloissa.

Koristele tiloja Downlight Grilyaton valaisimilla. Ne eroavat toisistaan ​​siinä, että ne korostavat yhtä vyöhykettä. Ne voivat olla joko pyöreitä tai neliöitä, joten ne voivat olla kooltaan ja mittasuhteiltaan. Tämän valaistuksen erityispiirre on, että valo lähetetään alueelle, jossa lamppu on sijoitettu.

Tehokkaasti se näyttää mustat kattoosat ja sisäänrakennetut LED-valaisimet Grilyato, mutta ennen tällaista rohkeaa muotoilua sinun on valittava oikeat huonekalut huoneeseen ja koristele tyylikkäästi seinät.

Ceiling Grilyato: lamput ja niiden muotoilu

Standardi on Grilyaton katto, johon on asetettu symmetriset solut. Mutta luovat yksilöt voivat tilata muotoilun epätavallisella ja suhteettomalla solujen sijoittamisella.

Jotta kattopinta olisi alkuperäinen ja kaunis, on mahdollista yhdistää Grilyaton katto peilikattoon tai kipsilevyllä

Valotekniikka on edustettuna tässä mallissa:

 • Kaihtimien muodossa;
 • Muodostuneet pyramidit;
 • Monitasoiset rakenteet;
 • Ei standardi solumuotoja.

Tämän ansiosta saat mielenkiintoisen jalkakäytävän, miellyttävän sen muotoilun ja joka kykenee muuttamaan minkä tahansa tylsän sisätilan.

Modernin tekniikan ansiosta voit yhdistää Grilyaton katon täydellisesti muiden tyyppisten ripustettujen rakenteiden kanssa ja laimentaa niitä mielenkiintoisilla ja sopivilla väreillä, joten voit saavuttaa uskomattoman tuloksen. Valaisimien ja huoneenrakennuksen oikea asennus voi muuttaa ja korjata minkä tahansa huoneen tai käytävän muotoa ja jos värimaailma on esitetty vaaleissa väreissä, tumman raidat tai avioerot hieman alleviivattu, tämä vaikutus kasvaa merkittävästi.

Erityisen suosittuja ovat katot ja valaistus Grilyaton, jota käytetään podiumien ja näkymien kohdalla, jolloin voit sijoittaa valaistuslaitteita niin, että päävalonlähde on keskellä, mikä luo yleisön hiljaisen ja romanttisen tunnelman.

Grilyaton katon valaisimien asennus (video)

Sopivimmat Grilyaton katot näyttävät talon tai asunnon eteiseen. Muissa huoneissa tämä aiheuttaa tarpeetonta kylmää ja virallista ilmapiiriä, mikä ei ole toivottavaa niille, jotka yrittävät saavuttaa perheen mukavuutta.

1