Vakiomittaisuus keittiökaappien

Vakiomittaisuus keittiökaappien: syvyys ja korkeus

Kitchen - paikka, jossa hän viettää suuren osan ajastaan. Ja sijainti kätevästi keittiökalusteiden muodossa kaapit, riippuu siitä, kuinka hän on väsynyt keittämisen jälkeen.

Kauppa tarjoaa erilaisia ​​keittiökalusteiden, voit valita tai tilata kaiken kokoisille. Mutta jos talon omistajan hän päätti poimia ja rakentaa niitä, hänen täytyy tietää vakiokoko ja mitat tärkeimmät kuuloketta keittiöön.

Keittiöt on:

Tämä huonekalut on pohjauduttava keittiö. Se on näissä kaapit tallentaa erilaisia ​​keittiökalusteet, astiat kodinkoneiden. Alemmassa kaapit voi seistä yleinen laitteet, kuten jääkaapit, astianpesukoneet, pesukoneet ja niin edelleen.

Huonekalu on kiinnitetty pohjaan 0,4-0,5 metrin korkeudella. Sopivia varastona pienet kodinkoneet taloustavarat, jotkut tuotteet, erilaiset astiat. Usein ne peittävät kaasuputket ja muut kohteet, jotka ovat piilossa uteliailta katseilta. Korkeuden keittiökaappien tulisi riippua ihmisen pituus, niin että, korvaamalla tuoli, voit ottaa ylimmälle hyllylle on kaikki mitä tarvitset. Vaikka tarvittaessa voidaan suorittaa ennen asennusta kattoon.

Tällaisten kaappien suoritetaan malleissa keittiökalusteiden, joka kulkee yhdeltä seinältä toiselle. Edut näistä moduuleista maksimoinnissa kulmaa nostettavissa malleja ja samanlaisia ​​elementtejä.

Standardit, jotka soveltuvat koko keittiö asettaa syvyys, leveys, korkeus

Shop tarjoaa koko kaapit keittiöön, yleisössä ja näytetään lomakkeelle mittoihin standardin kotimaan asuntoja. Mutta ei ole tiukkoja sääntöjä ja määräyksiä, ehdottoman määrättäessä niiden kokoa. Standart - Vain pitävällä tiedon vaan ohjeita, joita on noudatettava kun kyseessä kalusteiden suunnittelusta tietyn huoneen ja omistajiensa tarpeisiin.

Perusulottuvuudet ja konfiguraatio tyypillinen rakennusten sanelee mitat huoneen.

Esimerkiksi lattia rakennuksissa "Khrushchevite" tyyppi mitat kuulokkeen järjestely, kun ruokaa muodossa kirjain "L" on 2,6 x 1,2 lattian rakennuksissa "Brezhnev" tyyppi 2,8 x 1,8.

Sillä korkeus kaappien on korkeus katot asunnossa. Aiemmin mainittu "Hruštšov" on katto, joka voi olla vapaasti saada käsi. Siksi kuulokkeen voi olla standardi korkeus 215 cm. "Breznev" ja standardi huoneistoissa rakennustekniikan on ehkä hieman vaihtoehto 240 cm käyttämällä yläriviä lisääntynyt korkeus. "Stalin" myös korkeus on kolme metriä, jota sovelletaan vuonna kuulokkeen muutamia elementtejä laittaa päällekkäin. Tämä Mezzanine mahtuu Kaikki astiat käytetään harvoin.

Erot standardi koko laatikot

Mitat standardin kuuloke keittiö ovat riippuvaisia ​​ihmisen kasvuun. Tämän lisäksi indeksin kirjanpito toteutetaan tekniset seikat muodossa standardin johdotuksen, vesijohdot ja muut. Kaikki ominaisuudet, ei voida ottaa huomioon, joten kyse ei liittyminen joitakin parametreja voidaan sovittaa niitä sisälle keittiön ja eroja. Vakiomittaisuus keittiön kaapit riippuu järjestely huonekaluja.

Sillä on seuraavat parametrit:

 1. Korkeus alempi kaappien on 0,85 m;
 2. Korkeus alemman kannen sijoitettu - 100 mm;
 3. Laskelma rihlattu työtaso paksuus riippuu merkki valmistajan ja kuormitukset, joita oletetaan. Se on 2,8, 3,8 ja 4 cm;
 4. Syvyys (leveys) kierteitetyn työtason toisesta toiseen reunaan seinän vieressä - 600 mm.
 5. Syvyys - vähintään 0,46 m (kun laatikko laatikot, laatikko 45 ja kestää 1 toimii vapaata tilaa seinän moduulin sijaitsee takana), ovat 56- 58 cm keskikoko suosittu.
 6. Koriste listat sostavlyaet- 20-50 cm syvyyteen.
 7. Pöytälevy olisi toimittava edessä vähintään 30 mm, suurin - 5. Läsnäolo ulokkeen johtuu suojaa kontaminaatiolta.
 8. Sileät työtaso oltava uloke muutaman senttimetrin. Tällainen järjestely mahdollistaa sen, että rako seinän ja kaapin putki, vesijohdot ja sähköjohtimia.
 9. Julkisivu on leveys on 30-45 cm (kaksi julkisivu curbstone on hankala käyttää).
 10. Hyllyjen väliin korkeuteen pitäisi olla välillä 20-40 cm (kodin omistaja voi asentaa hyllyt haluamallasi tavalla).

Kaikki nämä parametrit on läheiset suhteet toisiinsa. Korkeus lattian alla voidaan säätää kaappi, kiitos unscrews jalat, mikä on tärkeää korkea tai matala kasvu ihmisiä. Mutta älä liian innokas tässä asiassa, muuten ruoka ei enää orgaanista. Syvyys raportoi suoraan koko pöytälevyn.

Työtason 0,6 m - suosituin ja vakio. Syvyys kaappi tässä tapauksessa - 46 cm. pienempi työtaso epäkäytännöllinen, koska keittiössä pitäisi olla niin suuri työpinta, tekniikka on rakennettu tämän koon. Poikkeuksia ovat satunnaisia ​​pieni huone, jossa on mahdotonta sijoittaa suuri alue huonekaluja. Tällaisissa tapauksissa toteuttaa rajaus pöytälevyn koko, joka on tarpeen.

Mutta mikä tärkeintä, että tämä keittiö ei hyväksy nieluja ja liesi standardikokoa, parempi valita pienempi koko, joka nyt löytyy helposti.

Työtaso, on 0,90 m, käytetään harvoin, hän näyttää harmonisesti tilava iso keittiö yksilöllinen suunnittelu. Syvyys alemman keittiökaappien voi olla 76 cm työtason alle. Pieni keittiö pitäisi jättää sellaiset mitat, koska ne vähentävät tilaa ja keittiö on liian raskas, syrjäyttää visuaalisesti muusta huoneen kalusteet.

Työtasot leveys 120 cm sovelletaan vain ammattikeittiöihin tai luoda "saari" keskellä keittiön työtason ja ruoanlaittoon, tai ruokapöytä.

Mukavuus Tällaisen työtaso, joka tarjoaa pääsyn useisiin kaapit eri näkökulmista, se sopii täydellisesti iso tilava huone.

Yläkaapit ovat näitä vaatimuksia:

 1. Korkeus - 79-90 cm.
 2. Syvyys - 0,3 m (jos työtaso laajempi, se on yleensä ylempi rivi on sama kuin sen puoli suunnassa).
 3. Etäisyys asematasoalue (työpinta) ei ole pienempi kuin 450 mm (tämä parametri on helppo säätää sopivaan oriented kasvu emäntä voi olla 55-60 cm)
 4. Identiteetin leveys julkisivut yläkaapit alarivillä.
 5. Etäisyys huput olisi 70- 75 cm sähköliesi ja 75-80 kaasun.
 6. Korkeus ylemmän moduulin lattia on sallittua enempää kuin 210 cm.

On syytä muistaa, perus parametrit saranoitu kaapit - etäisyys alhaalta ylös hyllyille 45 cm. Tämä mahdollistaa sen, että hyvällä paikalla kaikki oikeat työkalut elämälle työtason. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuhmut päänsä huonekalut koska syvyys on paljon pienempi kuin alaosa ja ei haittaa työtä.

Keskeytetty moduulit keittiökalusteiden voidaan järjestää ja korkeampi säätämällä niitä henkilö erikseen. Hanging kaapit saisi olla liian pieni, se on hankala käyttää työtasolle.

Corner kaappi HF on useita muita ulottuvuuksia standardin:

 1. Seinät sivuja, jotka kulkevat seinien suuntaiset, joka on 60 cm, lukuun ottamatta leikataan edelleen 13 cm pitkä.
 2. Seinämien vieressä sivusuunnassa läheisyydessä, kutakin 31, 5 cm.
 3. Etuosa, joka on suurempi kuin leveys voi myöhemmin sulkee ovi on yhtä kuin 38 cm.
 4. Takana pienempi kuin leveys viipaleen kuuluu kulma kahden seinät, on 16,5 cm.

Määritettäessä koon pitäisi perustua saatavuudesta sisäänrakennettu huonekalut, koko pesuallas ja liesi, tärkeä rooli on fyysisten parametrien omistajat itse.

Asennus keittiökalusteet optimaaliseksi silloin, kun keittiön tilauksesta, mikä on melko kallista, "budjetti" ratkaisu on ostaa valmiita ruokia koko standardin, tietämys, jonka avulla voimme tarkastella kaikkia vaihtoehtoja ja suosia sitä parempi.

Rakas lukijat!

Suurella mielenkiinnolla, Olen aina lukenut kommentteja minun artikkeleita. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi kysyä heiltä, jättää, haluta arvostelujasi muodossa alla. Mielipiteesi on minulle hyvin tärkeä. Kiitos teidän kritiikkiä ja kiitollisuutta voin tehdä tämän blogin enemmän mielenkiintoista ja hyödyllistä.

Olisin erittäin kiitollinen, jos Arvioi tämä julkaisu ja jaa se ystäviesi kanssa. Helpota klikkaamalla sosiaalisten verkostojen painikkeet yläpuolella. Halunnut artikkeli älä unohda kirjanmerkki ja merkitä Uusi blogi julkaisu.

Tässä suhteessa sekä valmistelun huonekaluja keittiössä, en puhu myymälän loistava valinta, ja mikään ei valita, eli yritys, joka tuli kaikki toimenpiteet ja teki kaiken yksin, tuloksena sain täydellinen keittiö oman huoneen.

Itse asiassa, ei tiedä vivahteita, vain valita sattumanvaraisesti. Tiedämme yläkaapit määrätyn matkan tuuletusta sisällöstä. Meidän kuuloke pöydälle seisoo alle 3 cm. Mutta nämä pienet asiat täsmää käytettävyyttä.

Tärkeintä oikein mitata seinät ja nurkassa keittiössä, johon haluat asentaa keittiön kaapit, sillä kun teimme mittatilaustyönä hieman virhe ja yksinkertaisesti voinut aseta huonekaluja.

Ylempi moduuli ... ei paljasta syvyyttä kysymys ... vaikka se on tärkeää sulautettujen elementit, ja jollei osuuksia teoksissa ... onnea!)))

Keittiön kaapit: vakio koot ja valinta vivahteita

Ennen ostamista keittiökaapit täytyy ottaa muutaman askeleen: mittaa alueen tilojen ja alueiden säilyttämiseen ruokaa ja luoda luonnos kuulokkeet. Ja tämä sinun täytyy hieman ymmärtää parametreja kuten pituus, syvyys ja leveys modulaaristen järjestelmien ja niiden oikea sijoitus avaruudessa. Loppujen lopuksi nämä ilmaisimet riippuu helppokäyttöisyys keittiön ja sen ulkonäköä.

Tietysti mikä tahansa ammatti tilattaessa keittiökaappien voi auttaa tässä asiassa. Erikoiskoulutettu ihmisiä tule, sinun ei tarvitse mitata, tarkastaa ja poimia. Tässäkin tapauksessa on välttämätöntä ymmärtää hieman kysymyksessä, koska on olemassa useita vivahteita, että henkilö yksinkertaisesti eivät ehkä tiedä - valintasi, kasvua rakastajatar, erityisesti tulevaisuuden sisustus, ja paljon muuta. Mutta jokainen niistä riippuu siitä, miten se on kätevä käyttää keittiön ja sen esteettinen ulkonäkö.

Lisäksi tänään saanut suuren suosion myynti Keittiökalusteiden modulaariseen järjestelmään. Monet Supermarkettien ja huonekaluliikkeet tarjoutua ostamaan keittiön seinä ei ole järjestyksessä, ja kerätä valmiita kaapit, vakiokoot ja vaihtoehtoja. Tämä voi merkittävästi säästää budjetin, mutta tässä versiossa tuntemusta kaikkia vivahteita keittiö oikea asennus on pakollista.

Vakiomittaisuus keittiökaappien alemman ja ylemmän rivin ovat merkittävästi erilaiset. niillä on myös erilaiset vaatimukset valintaa ja asennusta, joten harkitse pysyvä ja seinäkaappien pitäisi erikseen.

vakioparametreja alempi modulaarinen kaapit pidetään:

 • Korkeus (yhteensä) - 85 cm;
 • Korkki (korkeus) - 10 cm;
 • Syvyys kaapin - vähintään 46 cm: n (tapauksessa laatikot - box itsessään kestää 45 cm ja yksi jää vapaata tilaa takaseinän moduulin), keskimääräinen suosittu koot 56-58 cm;
 • Leveys (syvyys) työtasot: on kolme ulottuvuutta - 60 cm, 90 cm ja 120 cm (harvoin);
 • Paksuus työtaso - 28, 38 ja 40 mm: n (tämä vaihtoehto riippuu linnoitus ja sen hinta);
 • Ylitys työtasot - 3-5 cm 5-10 cm edessä ja takana kaapit (tämä marginaali tarjoaa esteettömän sijainnin sähköjohtojen ja putkien seinämän läpi kulkevaan);
 • Leveys julkisivu (a) 30-45 cm (ei ole toivottavaa tehdä kantaa kahden julkisivun ovat pidempiä kuin 90 cm, se on hankalaa toiminnassa);
 • Korkeus osioiden välillä (sisäinen) - 20-40 cm: n (tämä parametri on vähemmän tiukka, kunkin vastaanottavan vahvistetaan mukavin paikka itse).

Kaikki parametrit liittyvät läheisesti toisiinsa. Korkeus alempi kaappi Se voidaan jossain määrin korjata vääntyminen ylöspäin, mikä on tärkeää pitkä tai pieniä ihmisiä. Mutta älä liioittele, muuten ruoka ei enää näyttää orgaanisesti. Mutta syvyys kaappi on suoraan riippuvainen koosta työtasot.

Suosituin ja standardi pidetään työtaso 60 cm. Syvyys kaapin tässä tapauksessa on yleensä 46 cm. Pienemmät pöydälle ei käytännössä, koska keittiössä edellyttää hyvää työpinta taas kaikki rakennettu tekniikka on vähimmäiskoko. Poikkeuksia ovat mukautettuja pieniä keittiö, mihin sijoittaa suuria kaappeja mahdotonta alueella. Yleensä tällaisissa tapauksissa, alittavat työtaso 60 cm haluttuun kokoon. Mutta muista, että et sovi vakio nieluja ja liesi - valitse pienempi nyt löytää tällaisia ​​ei ole vaikeaa.

Pöytälevy 90 cm harvinaisempia, se sopii suurkeittiöt ja tilava mukautetun design kaapit. Syvyys alemman moduulien pöytälevyn alle 76 cm. Jos sinulla on pieni huone, ei ole tarpeen antaa etusija samankokoisia, he varastavat tilaa, ja keittiö näyttää liian iso, visuaalisesti syrjäyttää huoneesta kaikki loput.

Työtasot 120 cm käytetään yleensä vain suurissa suurkeittiöissä tai luoda "saari" keskellä keittiön työ- ja paistopinta tai ruokapöytä. Se on hyödyllinen vain, kun kyseessä on pääsy kaappien useiden tahojen kanssa ja luonnollisesti katsoa vain suurissa tilavat huoneet.

Seinäkaapit ylärivi ovat seuraavat standardit:

 • Korkeus - 79-90 cm;
 • Syvyys - 30 cm: n (standardi, jos on laajempi työtaso, on yleensä ylärivissä puoli sen syvyys on yhtä suuri);
 • Etäisyys työpinnan (asematason vyöhyke) - ei ole vähemmän kuin 45 cm (tämä parametri voidaan hieman säätää mukavuussyistä riippuen käyttäjän kasvua, voidaan saavuttaa 55-60 cm):
 • Leveys julkisivun seinäelementit on oltava sama kuin alarivillä;
 • Etäisyys kuvun täytyy olla 70-75 cm sähköliesi ja 75-80 cm kaasua varten;
 • Sallittu korkeus saranoitu yksiköitä kerroksessa enintään 210 cm.

Tärkeimmät parametrit, jotka on muistettava, että seinä kaapit - Etäisyys alemman osan ylempään laippaan on oltava vähintään 45 cm. Tämä auttaa jakamaan kätevästi työtasoissa kaikki tarvittavat laitteet. Meidän ei pidä pelätä lyödä päänsä kaapin, sillä sen syvyys on paljon pienempi kuin pohja etkä tiellä. Ehkä enemmän yläasentoon asennettu moduulit helppokäyttöisyys - mukautuu kullekin henkilölle yksilöllisesti. Alempi katos ei voida hyväksyä, koska se on epämukava työskennellä pinnalla.

Laitteet, jotka vaikuttavat elintarvikkeiden valinta

on olemassa jotkut vivahteet, jotka suurelta osin voi vaikuttaa keittiön suunnittelu ja valinta tiettyjen vaihtoehtojen ja kokoja. Ja ennen kaikkea - tekniikkaa. Keittiössä on valikoima kodinkoneita, jotka eivät vaikuta ainoastaan ​​lopullinen ulkoasu huone, mutta myös niitä usein on mukautettava suunnittelun huonekalut.

jääkaappi. Jos se on rakennettu, ongelmaa ei synny lainkaan, mutta vakio jäähdytys kammiot täytyy hänen harmonisesti mahtua yleiskuvaa keittiön. On olemassa useita temppuja. Esimerkiksi, voit ripustaa sen kapea seinäkaappi tasoittaa koko vaakasuora viiva kuulokkeisiin tai yhdenmukaistaa koko ylärivissä Keittiöjääkaapit korkeus (mahdollista vain, jos jääkaappi on vähintään 2 metriä, mutta silloinkaan se ei ole helppoa).

Keittotason tai. Mitat alarivillä on aina säätää vapaasti seisova liesi, koska paljon helpompi valita kaapit eripituisia sen nojalla, eikä päinvastoin. Liesi syöksyi työtaso, joten ole varovainen, jos sinulla on se jo standardeja. Tiny keittiöt ovat täydellisiä pieniä keittolevy 2-3 polttimet (nykyisin laaja valikoima kompakteja malleja eri muotoja).

mikroaaltouuni. Ei vaikuta niin paljon, mutta monet haluavat rakentaa mikroaaltouunissa keittiön kaapit (yleensä asennettu), niin se ei ota vaadittua työtason, koska se on melko suuri laite. Lisäksi se voi ripustaa erikseen, kunhan molemmat vaihtoehdot yhdistettynä keittiön kaapit ja eivät sovi kokonaiskuvaa.

Tietäen nämä pikku vivahteita ja standardit keittiökalusteiden, voit turvallisesti mennä kauppaan ja valita täydellinen keittiö luottamusta.

Yhteistyölle, lähetä sähköpostia: [email protected]

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

© 2018 "Kun keittiö" Kaikki oikeudet pidätetään

Selvittämisestä Vakiokokojen keittiön kaapit ja yleistä mitat keittiökalusteet

Niille lukijoille, jotka ottivat mielenkiintoinen, mutta ei ole yksinkertainen asia itse suunnitella oman keittiön muun kysymykset kysytään: Mikä on optimaalinen korkeus keittiökalusteiden sukupuolen ja koon keittiön kaapit. Epäilemättä, suunnittelu keittiökalusteiden määrittää pitkälti paitsi näkökohdat ergonominen muotoilu, mutta myös yleiset vaatimukset. Loppujen lopuksi tehdä täysin persoonallinen kalustus on aikaavievää eikä aina halpaa. Useimmissa tapauksissa, vakio-osat (moduulit) jotka ovat Lego lohkot, taitettu keittiö keittiön koon.

Optimaalista kokoa keittiökalusteet ↑

Myymälöissä kalusteiden koko keittiön asettaa esillä hallissa ja myydään "sellaisenaan" usein vastaavat mitat tyypillisen kotimaisen zhilya.Odnako lopullisia sääntöjä ja selkeästi määrittelemään, mitä pitäisi olla koko keittiön garnitura.Standart (ehdollinen) on tietoa Huomaa, ei johtoon, kun suunnittelemme huonekalut tietyn huoneen ja yksilölliset tarpeet sen omistajille. Mallissa kodeissa kokoa keittiökalusteet ja kokoonpano sanelee mitat huoneen. Esimerkiksi "Hruštšovin" koko HF tapauksessa L-muotoinen keittiö layout on noin 2,6h1,2 metriä, "brezhnevki" lähemmäs 2,8h1,8 m.

Asetettu tyypillinen huoneisto

Korkeus kaapit lattiasta yläreunaan huonekalujen riippuu myös huonekorkeus huoneeseen. Kuten jo mainittiin, "Hruštšovin", jossa vapaasti kattoon käden ulottuvilla, varsinkin "ei kiihdytystä" .Standard kuulokkeen korkeus 215 cm on vain väärässä paikassa. In "brezhnevki" ja standardin asuntoja modernin rakentamisen, tämä parametri voi olla - 240 cm, jos käytät ylärivissä korkeammaksi. Ja "Stalin", jossa ei ole katot pienempi kuin kolme metriä, voi turvallisesti laittaa alkuun kaappien kaksi tai jopa kolme riviä. Mezzanine sovi kaikille harvoin astiat.

Huonekalut Ikea show room. Korkeus keittiökaappien (moduuli) tyyppejä, mutta niiden pohjalta rakennettu upea setti huone korkea katto

Siten vakiokoot keittiökalusteiden - ei aivan oikea termi huonekalujen, valmistetaan zakaz.A juuri yksittäisistä "toimenpiteitä" tehdään nykyään lähes kaikki sarjat keittiöön. Kaapit samalla riittävän standardoitua kokoa. Puhumme niistä tarkemmin.

Moderni keittiö - modulaarinen tuote, se tulee ulos yksittäisten moduulien alemman ja ylemmän rivejä pitkä kaapit. Valtion sääntelyn tasosta mitään sääntöjä tai määräyksiä ei mainita, mitä pitäisi olla koko keittiön kaapit. Standardi on kuitenkin olemassa, vaikka epävirallinen. Käytetyt koot johtuu käytännön kokemusta, suosituksia tutkijat mukana ergonomian, otetaan huomioon erityispiirteet tuotantoteknologian ja kokoonpano huonekalujen. Huonekalut suunnittelijat ja valmistajat noudattavat sen kaltaiset vakiokokoihin oletuksena. Mitat moduulien voi kuitenkin olla hieman erilainen riippuen modeli.Rassmotrim, mitkä ovat vaatimukset keittiökalusteiden.

ulotteinen verkkoon vaihtoehto huonekaluja moduulit

Leveys ylemmän kaapin ja alemman tason ↑

leveys standardit täyttävät kaikki izgotoviteli.Vo Ensinnäkin on kätevä suunnittelu ja asennus kalusteiden: se on paljon helpompi käyttää yksinkertainen kierros numerot dm kuin laskettaessa murtolukuja ja millimetriä. Toiseksi, kaikki upotettavat kodinkoneet on suunniteltu otoskoko, vakiona kaikissa ajoneuvojen valmistajille samankaltaisia.

Sisäisen uunin mitat 60 cm: n leveydelle

Eurooppalaisilla huonekalujen valmistajilla on seuraavat vakiokoot:

Kapea - 15, 20 ja 30 cm. Tavallisesti niitä käytetään huonekalujen alemmassa rivissä. Kapeat moduulit on varustettu ulosvedetyillä pulloilla (lastilla) tai käytetän viinin avoimeen varastointiin, mutta tässä tapauksessa kotelo on avoin vain puoli syvyyteen asti, ja paljon osaa on himmennetty. 30 cm: n moduuli on joskus varustettu hyllyillä ja kääntöovella, mutta säilytystilaaukko on 26 cm eikä se ole kovin kätevä.

Keskipitkällä leveydellä varustetut moduulit ovat ehkä budjettihuonekalusteita 40, 45, 50 ja 60 cm. 45 ja 60 cm - sulautetun tekniikan standardi. Alemmassa rivissä on hyllyt ja laatikot yläosassa, useimmissa hyllyissä.

Tavallinen halpa huonekalu kapeilla (jopa 60 cm) moduuleilla ja julkisivuilla

Laaja - 80 ja 100 cm. Alemmalla tasolla voidaan varustaa hyllyillä tai leveillä laatikoilla, joita käytetään sesquistassa tai kaksoispisteissä. Top - kuivaus astioille, hyllyille, sivulta avautuvat tai nosto - ovet.

Leveä kuivaus, julkisivun avaaminen on kätevintä

Suurennettu leveys: 120 cm ja enemmän. Koska markkinoille pääseminen oli miellyttävää, luotettavaa, joka kykeni kuljettamaan suurta kuormaa sisäänvedettäviä ja nostoaukkomaisia ​​mekanismeja, oli mahdollista tehdä laatikoiden alemmat ja ylemmät rivit hyvin laaja. Nykyaikaisissa huipputason huonekaluissa on näkyvissä 180 cm leveitä ulosvetolaitteita ja nostoelementtejä. Kaasukahviloita ja sähkökäyttöisiä avausjärjestelmiä käytetään yhä enemmän ylemmissä kaapeissa. Voit nimetä laajennettujen leveysstandardien moduulit, kun se on mahdotonta, mutta todennäköisesti pian ne tulevat siitä.

Mittaleveyden laatikko ei ole harvinaista tänään

Suurten moduulien leveys: 20 ja 30 cm (varustettu sisäänvedettävällä lastilla), 45, 50 ja 60 cm. Pylväät, joiden leveys on 45 ja 60 cm, on tarkoitettu sisäänrakennettuihin laitteisiin.

Moduulien mittasuhteiden toinen vaihtoehto, mitat ovat julkisivut, sinun on lisättävä 4 mm elementtiä kohden

Lattian syvyys ja saranoidut moduulit ↑

Keittiöryhmän syvyys on yleensä vakio. Se määräytyy sisäänrakennetun laitteen mitat ja tyypillisten työtasojen syvyyden mukaan, joka on 60 tai 62 cm. Alakaapin vakiotaso on 57 cm sivuseinää pitkin. Yhdessä oven kanssa se on noin 59,5 cm - 1,5 cm. Rungon syvyys 57 cm: n ulompiin mittoihin ei tarkoita sitä, että sisempi syvyys on sama. Yleensä takaseinä on asennettu uraan hieman etäisyydellä reunasta, mikä mahdollistaa tarvittaessa viestin taakse. Sisätilan syvyys on noin 55 cm. Useimmissa uuneissa, jääkaapeissa, astianpesukoneissa ja muissa modulaarisissa laitteissa tarvitaan myös 55 cm syvyys.

Tarvittaessa voit tehdä standardinmukaisen keittiösarjan. Syvyyden mitat voivat olla vähemmän tai tyypillisiä. Jos vähemmän - alarivin laatikoissa ei saa olla sisäänrakennettuja laitteita. Niille on kapea pesuallas, karkkia ja jopa jääkaappi. Kun syvemmät alemmat elementit yleensä ovat, ei ole mitään ongelmia, vain ne maksavat enemmän, myös kustannuksella pöytälevyn lisääntynyt syvyys.

Runkorakenteiden mitat eivät rajoitu sisäänrakennetun laitteen mittoihin, sitä ei ole asennettu siellä. Lukuun ottamatta sisäänrakennettuja huuvia, joita ei kuitenkaan usein käytetä. Keittiön yläkaappien syvyys määräytyy ergonomian näkökulmasta ja on noin puolet alemmista syvyydestä. Jos teet heidät syvemmälle, ihminen on jo otsaansa lepäävät ovea vasten. Ei ole yhtä pakollista standardia, mutta useimpien valmistajien keittiökalusteiden syvyys (ilman sivua) on 30 tai 33 cm.

On mahdollista tehdä työpinta syvemmälle kuin 60 cm, mutta ei ole mitään järkeä

Ainoa ulottuvuus, jossa huonekalujen valmistajat eivät noudata yleisiä sääntöjä, on keittiökalusteiden korkeus. Ergonomian vaatimusten mukainen standardi on saatavana, mutta tuottajat pitävät sitä yleisenä suosituksena eikä pakollisena edellytyksenä. Eri mallien korkeus voi vaihdella, vaikkakaan ei paljon.

Keittiön alempien kaappien suositeltu korkeus on 72 cm, kun taas työskentelyalueen korkeus riippuu jalojen (kannattimien) valinnasta ja niiden säätämisestä.

Työkalun korkeus riippuu henkilön kasvusta ja sitä säätelee tuet

Usein keittiöiden yläkaappien korkeus on sama. Standardin 72 cm: n avulla voit käyttää ylemmän ja alemman riviin tavallisia ovia, huonekaluja, joilla on yhtä korkeat julkisivut, näyttää sopusointuisilta. Nimetyn tyypin lisäksi on ylempi keittiökalusteiden pienempi (36 ja 60 cm) ja suurennettu (90 ja 92 cm) korkeus.

Perinteiset ja kulmakaapit Ikea keittiölle, Sarjatyyppi / Budbin, ylärajan korkeus 100 cm

On sanottava, että keittiökalusteiden koko määräytyy julkisivun mukaan. Vain niiden valmistajien ovien korkeudessa on erilaisia ​​tulkintoja: jokaisella tehtaalla on omat, hieman erilainen kuin muut, mitat.

Yksi MDF: n tehtaan julkisivujen kokoalueesta. Moduulien mitat ovat 1,5 - 2 mm suuremmat kummassakin sivussa, joten viereisten ovien väliset aukot ovat sallittuja

Esimerkiksi ehdollisesti 72 senttimetrin kaapit, eri tehtaiden ovet ovat samanlaisia, mutta silti hieman erilainen. Niinpä voit tavata kuulokkeita, pienempien moduulien koko on 71,2; 71,4; 71,5; 71,6; 71,8; 72,3 cm ja tämä ei ole koko luettelo.

Alemman, ylemmän ja korkean moduulin lisäksi on myös elementtejä, jotka asennetaan työtasolle kuvan oikealla puolella. Pohjimmiltaan se on lasialustat

Korkea kaappi-baareissa on myös vakiokokoisia. Keittiökalusteella on yhteinen korkeus, joka koostuu alempien ja ylempien rivien kaappien korkeudesta, niiden välisestä kuilusta ja työtason paksuudesta. Keittiön ylemmän ja alemman kaapin välinen suositeltava etäisyys on 50-60 cm. Korkean kaapin tyypillisistä korkeuksista on 200; 204, 210 ja 230 cm, on muita vaihtoehtoja.

Yhteenvetona muistutamme, että huonekalujen yksilöllinen suunnittelu on luova prosessi, ja siellä on aina paikka epälineaarisille ratkaisuille siinä. Jos sinusta tuntuu, että oma mielikuvasi ja aihepiiri ei riitä - ota yhteyttä huonekalusuunnittelijaan, ammattihenkilö kertoo sinulle parhaat ratkaisut ja auttaa välttämään virheitä.

Älykkäät kalusteet, jotka ovat taitavasti suunniteltuja, lisäävät merkittävästi kuulokkeiden käyttöikää. Luotettava asennettu kaasu-hissi ja säädettävät keittiöt.

Kaasukahva ja säädettävät keittiökalusteiden kalusteet - huonekalujen asennus kaikkiin sääntöihin

On yhteinen vitsi, että matkustavat ystävät ovat usein asunnon pääkaupungissa - keittiössä. Tämä on todellakin vierailukohde talossa. Täällä he kokoontuvat.

Kuinka valita oikea ovi keittiötasolle ja asentaa se itse

Tyypillisesti yritykset, jotka tuottavat keittiötarjouksia tarjoavat kokoonpano maksua. Tarjouksena on prosenttiosuus tuotteen kustannuksista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin