Vakioleveys työtasot keittiöön

Vakiokokoinen ja paksuus on keittiön työtason tulisi olla?

Kitchen - paikka, jossa, kun pitkän päivän päivällisellä menee perheeseen, jossa chaovnichayut ystävien ja viipyä yömyöhään ystäviä. Pinnan alla pesuallas leikkauksella yli kaapit kutsutaan keittiötaso. Tämä on kaikkein hyödynnetään alueen työpaikoilla rakastajatar, johtavat hänen runsaasti aikaa. Työtaso materiaali on lentää vesisuihkun ja punainen kuuma öljy pudota teräviä esineitä, laittaa kuuma kupit, lautaset. 2-3 kertaa päivässä puhdistaa pinnoite, puhdasta jauhetta. Tämä merkitsee sitä, halutut ominaisuudet materiaalin ja niiden mitat (paksuus, leveys, ja syvyys). Katso myös "Miten valita työtaso."

Työtaso modernissa keittiössä pitäisi olla:

 • vedenkestävä;
 • iskunkestävä;
 • kuumuutta kestävä;
 • kaunis;
 • mukava;
 • talousarvio.

Toinen nimi työtasot - keittiötasot.

Vaikutus materiaalin standardin mitat (syvyys, leveys, paksuus) työtasot

Ulkomitat, jotka ylittävät standardin tilauksesta erikseen, aina kustannusten nousu. Ajatella ennen kuin ostat koko ja muoto keittiökalusteet, määrätä materiaalin valinta - se merkitsee huomattavia säästöjä. Valmiita ratkaisuja maksaa vähemmän.

Suunnittelu työtilat, sijainti liesi, jääkaappi, pesuallas, jollei arkkitehtuurin ja rakentamisen standardeja. Keittiökoneet, laitteiden ja standardoitu. Useimmat modulaarinen keittiö sarjaa. Niiden mitat lasketaan etukäteen ja säädettiin saman standardin työtaso.

Valitessaan työtaso otetaan huomioon:

 • alue, keittiö ulottuvuuksia;
 • ominaisuudet valitun materiaalin;
 • erityisesti paino, kiinnittimet;
 • helppokäyttöisyys;
 • estetiikka, noudatetaan ulkoisia keittiö mieleen.

Lisätietoja näistä materiaaleista kirjoitettu täällä ... maksimipituus 4,2 metriä, leveys 1,2 metriä. Työtasot edullinen, täyttävät yleiset vaatimukset, eri värejä, kuten rakenne ja kiilto. Nurkka työtaso ei tuottanut risteyksessä sauma on näkyvissä.

1

Kokoja on tuotannon takia.

Lastulevy - laminoidun lastulevyn, sahanpurun painetaan formaldehydihartsit. Jätepuuta, hiottu pois pu, sekoitetaan hartseihin. Paino kohdistetaan kylmäpuristimessa, kuuma painamalla sitten liimataan lopullisesti. Työkappaleen viileä, sahata vakiokokoihin.

MDF-tuotanto periaate on sama, mutta sen sijaan, että formaldehydiä käytetään luonnollisia ainesosia - vaha, ligniiniä. Tämän vuoksi kallistuminen. MDF tarkoittaa hienofraktion. Koostumus valumateriaalin - puu pölyä.

Loppuvaiheessa työkappaleen peittää polymeerinen kalvo tai muovi korkeassa paineessa ja lämpötilassa. Muoviset osat kuuluvat hankinnan jälkeen osa. Tätä menetelmää kutsutaan Lämpömuovauksessa se poistaa veden pääsyn tuotteeseen. Etureuna erotettavissa pääkantta - indikaattori laski laatua.

Maksimipituus 4 m, leveys 1 m, se on helppo leikkaus pienenee. Puu työtasot on valmistettu erilaisia:

Vakioleveys, katso:

1,0; 1,2; 1,5; 2,0; 2,4; 3.0; 4.0

Perustana puinen top - puulevyjen. Kuivatut kalibroitu puu toisiinsa liimatuista ammattilainen puuseppä liimaa. Kuolee voi olla lyhyt, eräänlainen mielen liimaamalla nimeltään "kiinnikkeistä." Jos kuolee koko paneelin pituuteen, luokka on nimeltään "array" tai jatkuva.

Muita jako lajikkeiden riippuu määrä solmua, sitä enemmän niitä, alemman asteen puu. Puinen työtaso on helppo säätää käsin kokoa, tee leikkaus pesuallas. Parissa hänen samasta materiaalista tekevät ikkunalaudalla.

Paras pinnoite puu öljy soveltuu kosketukseen elintarviketuotteiden kanssa, jotka sisältävät vahaa lisäaineita. Vaha on vettä hylkivä. Kyllästys päivitetään tarpeen mukaan.

Standard valmistajan koko:

Akryyli jauhe koostuu valkoisesta savi, akryylihartsit, polymeerit. Paino on hyvin maalattu päälle, se tarjosi monenlaisia ​​värejä markkinoilla.

Akryyli on kevyempi ja halvempi kuin luonnonkivi, lämpimältä. Materiaali, korkean viskositeetin, ulkonäön sirut on mahdollista. Sileä tiivis rakenne ei ime vettä, tuoksuja, naarmuja helposti palauttaa. Vaarat ovat korkea lämpötila ja asetonilla. Lämpötilassa, joka on 150-175 astetta akryyli sulaa asetonia liuottimena sitä.

Laadullinen sauma aikana telakka täytetään värillistä liimaa kiillotettu nezameten.Tolko osia, joilla on suuri kuva nähdään täsmää rakenne. Suurempi paksuus työtaso, sitä enemmän se siirtää pinnoitus on, sitä kauemmin kestää. Pinta on kiillotettu karkean viljan hieno tilasta semi-kiilto. Jauhamista kiilto on mahdollista, mutta peilin pinta on hauras, naarmuuntuu helposti käytön aikana.

Mitat levyjen valmistukseen latvat valmistajasta riippuen. Keskimääräinen pituus aihion: 3,0 m - 3,2 m, leveys 1,24 m-1,44 m.

Kvartsi agglomeraatti - tekokivestä tehty kivestä sirut ja värillisiä pigmenttejä, sideaine on polyesterihartsi. Osana graniitti ja marmori sirut, kvartsihiekka, murskattua lasia ja peili. Laituriin havaittavissa sauma.

Kvartsi kestävä akryyli, voimaa verrattavissa graniitti. Raskas, tiheä iskunkestävä. Nämä ominaisuudet on käytetty koristeluun julkisten rakennusten, ravintoloita, kahviloita ja baareja.

Nurkka työtaso on valmistettu ilman saumaa. U-muotoinen ilman saumaa keskellä ei voi tehdä. Ehkä valita sellainen reunojen, pyöristetyt reunat tai poistaa kihara viiste.

Koska paino neliömetriä kohden kvartsi 48-76 kg huonekalut kehys on parannettu.

Korjuu luonnonkiveä laatat kutsutaan. Laatat mitat ovat leveys 0,6-2 m pitkä 1,8-3 m, maasta riippuen alkuperän.

Vakiokoko 1,8 pidetään 2,50 m, paksuus 20-30 mm marmoria, graniittia 30-50 mm. Luonnonkivi on ainutlaatuinen luonnollinen koostumus. Kukin pöydälle on ainutlaatuinen piirustus, mutta värivalikoima on rajallinen. Marmori topit antaa aristokraattinen sisustus, kunnioitusta, mutta oikukas toiminnassa. Huokoinen kivi, satunnaisesta täplät on vaikeaa ja joskus mahdotonta päästä eroon. Marmori hauras, ohut reunat katkaista. Runko on kestettävä paino 80 kg per neliömetri.

Graniitti on vaikeampi, vahvempi, laajempi valikoima värejä. Asteikolla kovuuden edessä graniitti vain korundi ja timantti. Pintakäsittelyn tyypin riippuu:

 • kiiltävä;
 • loschonaya, matta ja pehmeä;
 • käännä, keinovanhennettu;
 • lämpökäsitelty pinnan karheuteen.

Keskimääräinen paino graniittilaatoilla 95 kg per neliömetri. Vuosittain peitetty suojaavan koostumuksen ennen valssausta tilaan vesipisaroita.

Ei kovin suosittu materiaali keittiötasot

 • ruostumatonta terästä;
 • lasi;
 • keraamisia laattoja.

Keittiön suunnittelu päätöksiä voidaan (lisää kirjoitettu täällä):

 • yhden rivin laitteet. Kaapit seinää pitkin, optimaalisesti keittiöihin suorakaiteen muotoinen;

 • kaksinkertainen laitteita, toinen työalue on vastapäiselle seinälle tai asentaa saari. Sopivat suurkeittiöissä, vapaa kulku-ala on vähintään 120 cm;

 • U-kirjaimen muotoinen järjestely. Keittiö ei ole pienempi kuin 10 m2, kaapit miehittää kolme seinää, etäisyys vastakkaisille puolille 120-280 cm;

 • L-kirjaimen muotoinen järjestely on yleinen pienissä keittiöissä säästää tilaa suuria rajaavat työ- ja ruokailutilat.

Pieni keittiö - laajalle levinnyt ilmiö suunnittelussa korkeita rakennuksia. Kunnolla järjestämällä huonekalut, hyödyntävät muotoilua temppuja, voit hyödyntää jokainen sentti pinta. Järkevä lähestymistapa suunnitteluun:

 • kieltäytyminen vieviä kaappeja hyväksi avohyllyt;
 • Käytä taittuvat tuolit;
 • kalusteet-muuntaja, liukuva, makuuasentoon, ulosvedettävä taulukko;
 • minimisyvyys kerros kaapit;
 • kulma luovuttamisesta pesu;
 • laite edelleen työtasot sijasta kynnyksen.

Minimi syvyys 40 cm keittiökoneet. Levyt, astianpesukoneet ja pesukoneet asennetaan tämän standardin. Kapea pestä astianpesuun kompensoida tilavuuden syvyys ja leveys. Liesi kaksi poltinta ja neljä on järjestetty riviin, sopivat myös pieneen tilaan.

Yhdessä erillisen taulukon ylälevy on tarpeen tarkkailla etäisyys reunojen vaakasuunnassa. Pystysuunnassa alemman tason alapuolella paneelin tasoa 5 mm. Ja Hardwood reunat ruuvattu käsitelty silikonilla alumiiniprofiili. Välinen liitos päätylevyn ja leima metalli suljetun alueen, joka on sopiva väri.

Corner pöytälevy voidaan:

 • monoliitti saumaton - akryyli, kivi topit;
 • kahdesta osasta, joilla on yhteys - MDF, lastulevy, puu;
 • kolmesta osasta, kaksi suorakulmainen, puolisuunnikkaan yksi yhteinen. MDF, lastulevy ja puu.

Kotona omasta voi vain sovi jälkimuovautuvissa ja puu, puusepän taitoa.

Tiukkoja sääntöjä - kulma seinien välillä tulisi olla 90 astetta ja nivelet hermeettisesti estää kosteuden tunkeutumisen. Kytkentä kahden elementin säästää tapahtuu alle oikeassa kulmassa. Liitokset suljetaan alumiinilla säleet päälle asetetaan tai evrozapila. Tässä suoritusmuodossa, telakointi pinta on tasainen, hihna ei häiritse puhdistusta. Yksi yksityiskohta leikattu pää, toisessa pitkittäinen reuna on käsitelty. Kulma leikata pitkittäis- reunan säde, parempi tilata leikata kaupassa. Skol Reza pilata telakka.

Liitos 45 astetta tehdään vaikeammaksi, mutta se näyttää kauniilta. Telakointi kolme osaa keskiosan myi erillinen elementti, joka on vakio koko 892 * 892 mm. Kulma on usein upotettu uppoaa.

Video: lastulevyn valmistukseen työtaso

Tietäen sääntöjä, keskittyen erilaisia ​​materiaaleja, voit toteuttaa rohkein ideoita keittiöön järjestelyä. Oikein valittu pöytälevy on kaunis ja mukava.

Rakas lukijat!

Suurella mielenkiinnolla, Olen aina lukenut kommentteja minun artikkeleita. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi kysyä heiltä, jättää, haluta arvostelujasi muodossa alla. Mielipiteesi on minulle hyvin tärkeä. Kiitos teidän kritiikkiä ja kiitollisuutta voin tehdä tämän blogin enemmän mielenkiintoista ja hyödyllistä.

Olisin erittäin kiitollinen, jos Arvioi tämä julkaisu ja jaa se ystäviesi kanssa. Helpota klikkaamalla sosiaalisten verkostojen painikkeet yläpuolella. Halunnut artikkeli älä unohda kirjanmerkki ja merkitä Uusi blogi julkaisu.

Mikä on leveyden työtasot keittiöön

Hei

Nykypäivän artikkelissa puhumme pöytälevyn - tai pikemminkin sen leveys.

Tämä koko on erittäin tärkeä tekijä keittiökalusteiden. Siitä riippuu kapasiteetti (syvyys) alemman moduulien sekä kätevä työpaikalla emäntä keittiökalusteet (kapealla pöytälevy ja toimia eräänlaisena "ilman käsiä").

Jos otat keittiön standardit, vakioleveys stoleshki vastaa 600 millimetriä.

Tämän leveys, alempi ennustettu keittiö laatikot syvyys 460-510 mm. Tämä on - optimaalinen syvyys piironginlaatikko keittiön, jolloin kätevä käyttää niitä, ja itse niin syvä laatikot, varsin tilava.

Kun tämä leveys pienenee, vastaavasti, vähentää työtiloja hyvin stoleshke, sekä kaikki pelkistetään työtila alemman laatikot (kuten niiden koko pienenee).

Mutta mielenkiintoinen asia on, että jos lasketaan materiaalien kulutus pohjan alla keittiön pohja ennustettiin stoleshku, 600 millimetriä leveä, ja samasta tietokannasta, alle stoleshku, jossa 450 mm, käy ilmi, että levy-aineen kulutus (ADI , työtaso, MDF) on nämä kaksi vaihtoehtoa on suunnilleen sama.

Eri kääntyy kapasiteetti itse laatikoiden, ja toiseen työtilaan työtasot.

Eli jos sanomme, toisin sanoen - samalla rahalla samalla suorituskykyä ja muotoilua, vain pienentämällä leveyttä katsoi, voivat merkittävästi menettää työtilan keittiökalusteet.

Tämä on havaittavissa erityisesti pieni keittiö, jossa tämä vapaata tilaa niin pieni, ja kaikki suunnittelija ponnistelut tähtäävät hyödynnä kaikki mahdollisuudet tilojen headseteiksi on lisätä sitä.

Tämän, vähennyksen leveys standardin (600 mm) välittömästi vähentää yhteyden laatua keittiökalusteiden.

Lisäystä pidetään meille leveys harvoin (leveys työtasot lisää yksittäisiä tilauksia sen valmistus), kuten tässä tapauksessa, pohja keittiö pohja on liian syvä, sopii vain suhteellisen suuria alueita (ja, isäntä tai emäntä kalusteen on ihmisiä ole pieni kasvu).

Pöytälevy voi olla mielivaltaisen kokoiseksi jos se tehdään omin käsin.

Täällä, seuraavat pääkohdat koskien leveys työtaso keittiökalusteet.

Jos olet kiinnostunut tietoa kivi työtaso, voit lukea sen täältä.

Ja siinä kaikki ennen kokousta.

Ostin keittiön työtaso kiven Grandex, valkoinen. Ensin pidin, mutta kahden kuukauden kuluttua alkoi ilmestyä naarmuja, vaikka yritän sitä ei leikata sitä. Naarmuja ei poisteta, koska kivi ei voi palauttaa. Meidän piti ottaa toisen kiven

Koti halusi uuden keittiön, meni Salon valitsi työtaso neuvoi Hanex. No ostin, asennettu, kaunis ympäri se oli. Mutta selvää haittoja: naarmuuntuu helposti, likainen kaikista värjäystuotteita kova aika kovaa sitten pestiin. Tämän seurauksena se sai enemmän ongelmia kuin hyötyä

Hei, Dmitry! Olen ongelma - seinälle korkeus 25 cm lattiasta, siirtää viemäriputki pesukoneesta, asetettu vasemman reunan tulevien keittiö (HF, tavallaan), ja tarttuu se perusteellisesti jonnekin 85 mm, joten ongelma on että puuttuu syvyys työtasot, muodostetaan peittämään etäisyys reunasta työtaso seinään, koska Se aikoo asentaa uuniin.

PS Kuljettaa pesukoneen olisi erittäin vaikea nostaa uunin, myös ei toimi, koska yläpuolella on liesi, ja toisessa paikassa on mahdotonta suunnitella, koska Keittiö on riittävän pieni). Kerro minulle, mitä vaihtoehtoja voi olla minun tapauksessani?

On vaikea antaa sinulle mitään neuvoja, nähdä luonnos tila ...

Uuni ei tarvitse olla yhteydessä lieden ...

Alle ruoanlaitto voi olla työtilan ja uuni voidaan asentaa jonnekin reunalla kuulokkeen, ja nostaa hieman yli yleisen tason ...

Vakio- ja mukautettuja kokoja tasot

Nykyään työtaso - se on olennainen osa keittiö tilaa. Sen suunnittelu, tietenkin tärkeää, mutta se on toimiva osa keittiön, joten työtaso ensinnäkin olisi mukava. Mukavuussyistä, se on sijoitettava optimaalinen korkeus, sopiva kasvu emäntä, ja on käytännön syvyys.

Työtaso - keitto levyn pintaan, joka on asennettu ulkoyksikön ja toimii pääasiassa jäsen. On edessä ja takana. Lähes aina kulmikas ja vähemmän - edessä työtasot ehdottaa yhdistelmä kahdesta tai useammasta osasta.

Ja jos edessä työtason koko pituudeltaan on yhtä suuri leveys rainan leveys kulman osat voivat olla eri. Esimerkiksi yksi osa leveys on 40 cm, ja toinen - 60. kappaleiden pituudessa voi olla erilainen, ja kulmat ovat pyöristetty ja suora.

Tärkeimmät seikat valittaessa työtaso

On olemassa muutamia perusperiaatteita, voit valita optimaalinen koko pöytälevyn. Heidän kanssaan, on toivottavaa määritellä etukäteen helpottaa niiden etsiessä joko ostoksia tai tilata huonekaluja showroom. Joten, seuraavat pääkohdat:

- varsinkin tulevaisuudessa työtaso materiaalia,

- esteettinen parametrit (värisävyjä tyyli päätös jne).

Värimaailma ja visuaalinen tila

Materiaali, josta työtasot on valmistettu voivat vaikuttaa näköhavainnon niiden kokoa. Värimallia voi kirjoa tilaa, ja ehkä tehdä visuaalisesti kapeampi tai lyhyempi. Siksi on välttämätöntä valittaessa materiaalia työtasot Keittiön.

High-tech-tyyliin, esimerkiksi erityisiä vaatimuksia materiaalin työtasot. Se on helppo asentaa lasi, metalli ja muulle alustalle. Mitat puun työtasot eivät vaikuta tilan hahmottamiseen.

Ominaisuudet materiaali keittiön työtasot

Perusparametrit keittiön työtasot - on syvyys (tai rainan leveyden), pituus ja materiaalin paksuus. Mitä mitat työtasot pidetään vakiona? Paksuus rainan, hyväksytty standardi - 38 mm. Rainan leveys, materiaalista riippuen, vaihtelee 70-80 cm.

akryyli levyn paksuus on enintään 12 mm. Näin ollen, jotta normaali työtaso paksuus (38 mm) alle akryylilevy sulkevat lastulevy tai vaneri.

Keittiön työtasot akryylia ei käytännössä ole rajoituksia koosta. Standardi keittiö arkki on kooltaan 3 m 80 cm, mutta yhdistää ne toisiinsa ja se voi olla mikä tahansa mielivaltaisesti. Liitokset käsitelty erityisellä koostumuksen ja tulee näkymätön. Akryylipintaa sekoitetaan usein pöytien tekokivestä.

Tärkein etu Tällaisen pinnan - lujuus. Pöytälevy keinotekoinen kivi ei kohdistu mekaanista rasitusta, ei pelkää kosteutta ja korkeita lämpötiloja. Se ei muuta muotoaan, väliset liitokset osien tasot ovat lähes näkymättömiä. Vakiokokojen tekokivestä työtasot syvyydessä 60 cm ovat seuraavat: pituus - 75 cm, 80 ja 240 tekokivestä tehdä pituus 4 metriä tai enemmän.

Tuotantotekniikka lastulevy on sellainen, että pituus työtaso lastulevy rajoitu neljä metriä. Tuotu työtaso lastulevy on vakiokokoisia :. ja leveys 60 cm pituus - 3,6-4,1 m Lisäksi pinta 3,6 m paksuus on 28 mm, loput - 38 mm. Tämä määrä riippuu yhtiön - valmistaja. Lisäksi koko lastulevyn pöytälevyn on riippuvaista. Valmistajat mieluummin pyöreä, neliö, soikeita ja suorakulmamuotojen työtasot. Kullekin niistä asettaa omat standardit. Esimerkiksi, kansilla pyöreä muoto on halkaisija on 40-65 cm, kun taas reunat neliö on 0,65-0,78 m useimmissa suoritusmuodoissa voi olla suorakulmainen työtason :. +0,60-0,78 m leveys 0,9-1,18 m. yhdistelmien määrä on käytännössä rajaton. Pituus päällysteen lastulevyn Venäjän tuotannon - kolme metriä.

Lisäksi tämä pöytätaso on sen alhaisin kustannuksin.

Myyntiä voidaan nähdä cooking pinnoite lastulevyn leveys 80, 90 ja 120 cm. Tasot tästä materiaalista on vaikea koota. Näin ollen, syvyyden lisäämiseksi tai pituus työtaso olla melko kallista.

Työtasot valmistettu luonnonkivestä

Työtasot alle koko yleensä tehdään tilauksesta, varsinkin jos keittiössä on mukautetun asettelun. Päällysteet ovat kiveä leveys 60 cm, ja pituus -. 2400, 800 ja 750 cm yläosien kiveä näyttää hyvältä n muotoinen tai d-muotoinen. Hiottuja sektiot miellyttävän tuntuista ja miellyttää silmää.

Miinus tätä materiaalia, vaan erittäin tärkeä: paino. Työtasot valmistettu luonnonkivestä painavat melkoisesti, joka suuresti vaikeuttaa niiden toimitus ja asennus.

Lasi keittotasoja

Työtasot karkaistua lasia, erityisesti kuva-substraatin näytti hyvin tehokkaasti. Tämä pinnoite on monenlaisia ​​muotoja, värejä ja kuvioita. Poimi on yleensä mahdollista jokaiseen makuun ja budjettiin.

Sopivat hyvin karkaistua lasia pöytälevy pieni keittiö, visuaalisesti laajentaa tilaa. LED nauha (monivärinen tai pehmeä monotoninen luminesenssi) johdetaan antamaan alkuperäisyyden keittiö tilaa alle lasin pintaan.

Mitat karkaistu lasi työtasot ovat riippuvaisia ​​asennuksesta ja käytöstä. Jos perusta toimii puupinta, lasi voi ottaa 5-8 mm, jos substraatti ei ole läsnä, lasin tulisi olla 15-20 mm.

Lasipintojen karkaistua lasia tai laminoidusta lasista. Tämä monikerroksinen materiaali, jossa kukin kerros on erotettu kalvo EVA (se sulaa ja muuttuu yhtenäinen rakenne).

Yksittäisten tekijöiden mukavuutta

Kypsennysprosessi on lähes aina riittävästi aikaa. Siksi keittiötaso lisäksi perustoiminnot pitäisi olla helppo käyttää. Voit tehdä tämän, se on sijoitettava korkeudelle mukava emäntä. On myös tutkittava ja leveyttä kankaan.

Ja muista ottaa huomioon perheen tarpeet keittiössä auttajia. Laitteiden on aina oltava riittävästi tilaa asennusta ja ruoanlaittoon. Tällöin työtason tulee olla pitkä.

Kätevä leikkaus työtasot

Majoitus vaihtoehtoja on monia leikkaus työtasot. Suuri keittiö leikkuupöytä on erillinen moduuli. Pienissä keittiöt se on samassa linjassa työtaso. Leikkaus pinta on valmistettu:

- jälkimuovautuvissa. Se kestää mekaanisia vaurioita, voimakkaita kemikaaleja ja on pelkää vettä.

- Akryyli kivi. Ei pelkää vettä, helppo korjata, mutta se on herkkä joitakin kodin kemikaaleja.

- Luonnon kvartsia. Tämä pinnoite - ei ole halpaa. Kaksi keskeistä etua: se on erittäin vahva ja kaunis.

Mutta tärkein indikaattori - on koko pöytätasot, pöydät. Asiantuntijat uskovat, että optimaalinen korkeus pöydän - 85-100 cm.

Tässä yhteydessä on huomattava, että koska kasvun erotus asukkaiden eri Euroopan maissa, esimerkiksi standardin korkeus leikkaus pöytälevy pidetään 90 cm, Venäjällä tämän standardin -. 85 cm: n syvyyden jako voi vaihdella 60-80 cm.

Keittiön työtaso omin käsin

Making tasot koko, erityisesti kalliista materiaaleista, alkaen laskelmat. pinta koko on helposti määritetään kaavalla:

A = - 4, jossa A - syvyys tallennusyksikkö, In - syvyys työtasot.

Leikata omia työtaso seinä-seinään, sinun täytyy tietää muutamia vivahteet.

Kun olet päättänyt asennetun pinnan korkeuden, sinun täytyy mitata etäisyys seinästä seinään kahdessa paikassa - nurkkiin lähelle seinää ja asematason, on mitattu leveys pöytälevyn, tuloksena pistettä. Nämä mittaukset osoittavat, ulompi ja sisempi kansi pituus. Ja tarkkoja mittauksia tehdään tarvittavan alan tarkistaa, että läsnä on suorassa kulmassa seinän esiliina ja sivuseinät.

Jos kulmat reaaliakselilla (sisäinen ja ulkoinen pituus on sama), pöytälevy voidaan helposti leikata.

Muuten, sinun täytyy hakea neuvoja ammattilaisia.

 1. Tehdä luonnos, joka osoittaa tarkasti koko keittiön työtaso (pituus, sisempi ja ulompi, leveys ja kulma).
 2. Kulmat (tai kulma), joka on 90 asteen kulmassa, jotta kuvio. Voit käyttää mitä tahansa tiheitä (kangas, pahvi, puukuitulevy, kipsilevy jne). Tämän leikata neliö, jonka sivu on yhtä suuri kuin leveys työtaso. Kiinnitä se sitten asennuspaikalle työtasot. Mukaan esiliina on sopivat tiukasti, mutta toisen seinämän aukko on saatu. Se on mitattava. Malli kulman, joka nojaa sivuseinämän, on tarpeen lyhentää raon leveys mitataan. Tarkista sitten tuloksena malli: se on täsmälleen sopivaksi kulmassa kummankin seinän.

Optimaalinen koko on helppo määrittää työtaso

Työtason - tärkeä toiminnallinen osa keittiö tilaa. Takana se olisi helppo seistä tai istua (kohteesta riippuen). Siksi koko pöytätasot ovat erityisen tärkeitä.

Korkeus keitto pinta määritetään perustuen käyttäjän lisääntyminen. Kasvun kanssa on alle 150 cm, korkeus työtaso on 76-78 cm. Jos korkeus on 160 cm, pöytälevyn pitäisi jo olla 80-82 cm. Mutta mikä on yli 170 cm paistopinta on asetettu korkeus 90 cm ja edellä.

Leveys on valittu suhteessa korkeuteen seinän kaapit ja työtasot pituus. Joiden leveys on 65 cm paistopinta pohjaseinän moduuli ei pitäisi olla suurempi kuin 50 cm pöydän. Jos et anna leveä työtaso keittiö mittojen on tarpeen kaventaa kytkimen moduulin.

Paksuus päällysteen keittiön vaihtelee kahdesta kuuteen senttimetriä. Suosituimmat työtasot on valmistettu lastulevystä on vakio paksuus - 28 mm. Vedenpitävä pinta on 38 mm tai enemmän.

1