Vakiokorkeus bar

Mukava Pylvään korkeus ja keittiön tuolit

Se on yleistynyt tasalla suunnittelun kurssi - baari-teline tilava yksiö tai talon ruokasalissa. Pieniä annoksia tällaista päätöstä voittaa, ei vähemmän. Kuohkea ruokapöytä korvataan kompaktimpi. Se sopii tarjoavat erinomaiset ergonomia (korkeus bar, tuolit koko vakio), laskettu lukutaitoisia suunnittelijoille. Näiden huonekalujen laadun suorituskyky voi tilata erikoistunut yritys. Masterovitye kotimainen käsityöläiset ovat itse usein itsestään perustamisesta suuntaus sisustus. Joka tapauksessa, tietää enemmän yksityiskohtia tämän nykyaikaisen kodin ympäristö on hyödyllinen.

Mikä on koti bar ↑

Kodin sisustus, niin nyt kutsumme kaikki pitkät taulukko, joka ei ole asennettu klassinen jalat. Aseta se melkein aina tee tarvittavat suunnittelun tuolit. Niiden erikoisuus piilee pienennetty istuimet ja läsnäolo vaiheista. Usein korkeus Baarijakkara tavallista enemmän, mutta ero ei ole välttämätöntä.

Täällä voit syödä, kun ei tarvitse helposti ja nopeasti asettaa taulukon useita henkilöitä:

Bar-teline voi olla itsenäinen osa kotiympäristön tai tulla pakkaus valmiin keittiökalusteet. Pidetään edullisessa suoritusmuodossa itsenäinen tuote. Suunniteltaessa tulee mahdolliseksi ottaa huomioon arkkitehtuurin piirteitä huoneet ja erikoistoiveita omistajien. Tyypillisesti keskimääräinen korkeus on valittu keittiössä bar (vakio - 1,10-1,15 m). Sen taso alenee muista työtasolle. Mutta se saa nostaa työtaso 1,35 metrin korkeudelle lattiasta. Kuten yleisesti tapahtuu, jos malli vaihtoehto tarjoaa pääpaino on korotettu yksityiskohta sisustusta.

Tämä hieno osa huonekalujen näyttää hyvältä erillisenä keittiö ja yhdistetty olohuone. Erinomainen apu kaavoitettu tilaa, erottaa yhden hengen huoneessa alueita eri toiminnallinen tarkoitus. Esimerkiksi, se mahdollistaa eristää keittiön muusta vyöhyke tai ruoanlaittoon tilaa ja rajaavat ruokia ja juomia.

Hyvä tapa erottaa keittiö ruokasali ilman täyttämättä tilaa tarpeettomia yksityiskohtia:

Valittaessa huonekalut pidetään yleensä sen toimivuutta, käytännöllisyys ja merkitystä tietyn sisustus. On tärkeää määrittää korkeuden baari-teline, sen leveys, muoto ja ulkonäkö. Suunnittelijat yleensä tarjota valikoima seuraavanlaisia:

 1. Saari pattern - asennettu erillinen työtasolla tukee, on usein mutkistaa suunnittelu sisäänrakennetulla viestinnän (pesuallas, liesi).
 2. Sisäänrakennettu osa sarja huonekaluja.
 3. Pöytälevy, toinen pää on kiinnitetty seinään.
 4. Stand-osio, kaavoitettu tilaa.
 5. Yhdistetyt tyyppi on asennettu osien kanssa eri tasoilla (alempi palvelee työpaikalla, ja ylempi - koriste-elementti).

Keittiö ikkunalaudat, mukana paikkana ruokkia juomat:

Aineet luomiseksi työpinta monipuolisista eri puulajeista, laminaatti, muovi, lasi, luonnonkivi tai polymeeristä, metallista, laatat ja niin edelleen. Usein koostumus täydennetään koristeellinen räystään katon-baariin autonomisen valaistuksen vyöhyke. Se voidaan asentaa reylingovaya erityinen järjestelmä ripustaa laseja tai kuppeja.

Tehokkaaseen tilankäyttöön - keittiötarvikkeet voidaan säilyttää laatikoissa alla koristepinnalla

Baareja koristella keittiössä muunnelma avoimen tai suljetun suunnitteluun. Ensimmäisessä tapauksessa, kevyt rakenne. Se koostuu vain työtaso ja yhden tai useamman tukee. Toinen vaihtoehto edellyttää, että pohja sijoitettu kaappeihin ja hyllyihin (varustettu ovia tai auki). Joten säästää säilytystilaa astiat ja elintarvikkeiden, mutta tuotteen ulkonäkö huomattavasti raskaampi.

Tyypin tilaa riippuu siitä, mikä vaihtoehto baari teline on sopiva paikka. Jotkut mallit ovat täydellinen tilavat huoneet. Toiset sopivat paremmin pieniin tiloihin.

Se näyttää arvostetun tuotteen ja muistuttaa todellista sisustus pubeja. Se on laajennettu pöytälevy, asennettu konsoliin. Tyypillisesti tässä tapauksessa keskimääräinen korkeus pöydän valitaan, standardi 1,1 m 1,15 m. Pituus kansi lasketaan eristämällä 0,5-0,6 m jokaiselle henkilölle. Voittaa täydentää ovat korkeat ulosteessa tai tuolit mukavat jalkatuet. Joskus käyttää entistä helpompaa puoli-tuoli, myös käsinojat.

Kätevä ratkaisu pieniin keittiöihin. Yleensä suunnittelu asetetaan ylhäälle koriste tukee. Toisaalta se tukee jalka, ja toisaalta se on kiinnitetty seinään. Tällöin mukavin Pylvään korkeus -. Within 0,9 m Sitä voidaan käyttää leikkaus- tai ruokapöytä. Istuimet istuimet - enintään 0,6 metriä.

Yhdessä ruokapöytä ↑

Tällainen rakenne voi olla yhden tason. Sitten se näyttää minibaari. Eräässä toisessa suoritusmuodossa, kaksi tasoa yhdistetään. Yläpinta käytetään toimittaa juomia, ja pohja - ateriat. On mahdollista säästää tilaa baarissa, luopumatta alhainen ruokapöytä. Täällä, korkeus baarijakkara istuimen on oltava suurempi kuin taulukossa. Voit valita Malli säädettävällä istuimen nostoa.

Hyvä valinta tilavaa majoitusta kun aksentti elementti huonekalut kulkeutuu keskellä huonetta. Saari-telineeseen voidaan käyttää iso avokeittiö piilottaa olohuoneesta pesu- ja keittolevy. Valmistelee ruokaa ja juomaa ei nähdä istuu niiden tarkastelu ainoa ylellisyys tilaa baarissa.

Jossa on yhdistetty (taso) työtasot ↑

Niiden pinnat ovat välimatkan päässä toisistaan. Ylempi taso on suunniteltu antamaan juomia. Alla on modulaarinen huonekalu, joka toimii työtila ruoanlaittoon. Korvaus taulukko keittiö baaritiski sopii suuri yhteinen huone. Hän selviytyy tehtäväksi paikkatietojen kaavoitus.

Mitä pitäisi harkita laskettaessa koko ↑

Mitat kalusteita ei ole valittu sattumanvaraisesti. Kaikki arvot lasketaan tarkasti asiantuntijoiden pohjalta anatomiset piirteet henkilön. Catering paikat standardointi on erittäin tärkeää, parametrit huonekalujen tiukasti säänneltyä siellä. Ja jokapäiväisessä elämässä sinun täytyy keskittyä tiettyyn perheen mukavuutta. Kirkkaaksi standardoinnista tapauksessa palkki dokumentoidun ei anneta. Meillä on yhteinen koko sen helppokäyttöisyys on huonekalu. ottaa huomioon:

 • aiheuttaa istuu ihmisiä (vieraille tai kotitalouden jäsen);
 • keskimääräinen kasvu baarimikko;
 • erityisesti työn seisomaan.

Massatuotanto käytetään usein tällaisen standardin: korkeus bar x 105 cm; pituus - 120 cm; leveys - 55 cm, mutta voit poimia ja muut kolmiulotteinen yhdistelmä, jos se on tarpeen syistä suunnittelun .. Käytettävissä tehdas, jonka korkeus vaihtelee 110-130 cm: n (n välein 5 tai 10 cm). Klassinen pöydälle nostetaan lattian yläpuolelle 115 cm yhdistelmä -. Vain 90 cm.

Esimerkki käsitteellinen piirustus osoittaa lineaarinen koko

On tapa laskea tulevissa tuotteissa sarjaa keittiössä sarjoiksi. Nämä pienet seisoo tehdä alempi (86, 88, 91 cm). Laskennassa on koottu koot tyypillinen huonekalut sokkeli (10/12/15 cm); julkisivu (72 cm); paksuus pöytälevyn (4 cm).

Sopivien parametrien riippuu huoneen koko ja käyttö huonekalu suunnitelmia. Summat voi lisätä, jos se on asennettu sisäänrakennettu laitteiden ja viestintä. Joskus se antaa lisää asennuksen lauteisiin, joka on myös tarpeen ottaa huomioon valittaessa koon koko rakenteen.

Noudattaminen yleinen tyyli sisustus ↑

Alue pystytään sovittamaan mitään tyyliä - klassisesta hi-tech tai avantgardea. Onnistuminen riippuu onnistuneesta materiaalivalinnat ja tarvikkeet sekä ammattimaisuutta suunnittelija. koko muotoilu on valittu siten, että se on kätevä käyttää. Mutta harmoniaa sisustus ei pitäisi loukata. Turhaa Chase iso muotoja, jos keittiössä ja niin vähän. Niistä koristeet suuri huone ei ole tarpeen asettaa vaatimaton mini pieni seisoo, hän on menettänyt. Muodikas yksityiskohta tilanteen on oltava näkyvissä ja herättää huomiota. Ei tietenkään kustannuksella huonosti valittu korkeus.

On erittäin tärkeää, mikä on päätarkoitus on baari-teline. Jos aiot käyttää sitä harvoin tavatessaan vieraita ei tarvitse miettiä toiminnallisuutta. Mutta arkikäytössä aterioiden täytyy huolellisesti harkita kaikkia yksityiskohtia: koosta ja mallin suunnittelussa, kaupan päätökseen kaikkein mukavat tuolit.

Ei kaikki huonekaluliikkeet tai tehtaat tarjoavat kotitekoisia baari-telineiden massamarkkinoille. Mutta voit helposti löytää yritys, joka vie tilaustöitä. Jos malli on uskottu pätevä suunnittelija, voit etukäteen valita halutun vaihtoehdon useista tarjolla. Asiantuntijana kuulee kokoon nähden, puhuu materiaaleja, auttaa määrittämään valinta.

Video: kokoelma tyylikkäitä ratkaisuja ↑

Baaritiski keittiöön - se ei ole vain villitys, mutta erittäin mielenkiintoinen toiminnallinen elementti nykyaikaisen kodin sisustus, joka pienessä keittiössä.

Keittiön suunnittelu baari: 45 tapoja mukavasti mahtua sisätilojen baarissa

Corner keittiö aamiaisbaarilla - vaalivat unelma monet omistajat sekä pieniä että suuria laitoksia. Tämä on ymmärrettävää, koska tällaisia ​​malleja keitto.

Corner keittiö aamiaisbaarilla: 28 malleja, klassisesta avantgardea

Tämä moderni huoneisto sijaitsee Puolan kaupungissa Veyerovo. Suunnittelun Suurissa huoneistoissa kokonaispinta-ala on 86 m. Gdansk neliö toimi.

Baaritiski: kokoiset kuvat. Vakiomittaisuus baarissa keittiössä

Baareja tyypillinen venäläinen keittiö ovat jo pitkään ollut arkipäivää. Kärsittyään nousukausi suosio noin 10 vuotta sitten, ne olivat jonkin aikaa on unohdettu, mutta nyt taas palannut suunnitteluun perinteisen venäläisen asuntoja, taloja ja mökkejä. Heidän rakkautensa mukavuutta ja tiiviyttä, alkuperäisen näkymän ja mahdollisuuden kokeilla suunnittelu koko keittiön.

Aluksi bar - tämän ominaisuuden pubi, joka sai nimensä juuri tästä postitse. Baarit Amerikassa sai uprights aikana kultakuume 18. vuosisadan. Laatta kivi tai paksun puun erotettu sali ja baarimikko antoi hänelle turvakoti Shootout tapahtuman tai lentävän päähineet ja huonekaluja.

Kovat ajat Yhdysvalloissa on kulunut, ja teline ja jäi jokaisessa baarissa. Myöhemmin he muuttivat kodeissa tavallisia amerikkalaisia, niin eurooppalaiset ja myöhemmin venäläisille.

Tänään, lastulevyn, puuta, muovia, kiveä ja jopa lasia voidaan valmistaa baarissa. Koot, muodot ja jopa eri toimintoja erottaa ne toisistaan.

Kun palkit olivat vain tavalliset amerikkalaiset kodeissa, he kantoivat sama ongelma kuin nykyaikaisessa baarissa - aikana puolue isäntä, roolistaan ​​baarimikko luovutti vieraat juomia, siellä pidetään myös pullon alkoholia, lasit ja muut laitteet. Myöhemmin kuitenkin entistä rajoitetusti tilaa, teline lakkasi olemasta itsenäisenä objektina ja tulla osa keittiön. Kävi ilmi, että koko baarin keittiössä ja hänen korkeus on erittäin kätevä nauttia aamiaista tai nopea välipala, kuppi kahvia pakomatkalla. Tänään baarissa monissa kodeissa yksinkertaisesti korvasi keittiön pöydällä - seuraa lounas ja päivällinen, valmistettiin ja vain istua sanomalehden ja kupillisen teetä.

Ajan, teline jälleen erotettu keittiö muuntamiseksi keittiösaarekkeen - se on korkea taulukko, itse asiassa, palkki, joka on asennettu kaapit, keraaminen liesi, uuni, pesuallas. Kauneus saari on, että se on toimiva keittiö, ja suuri ruokapöytä, ja laaja kenttä tuloaan taikina, mallinnus kotitekoinen ravioli ruoanlaitto perheen tai jotain muuta, kuten laajamittainen.

Suhteessa keittiön asettaa telineeseen voidaan jakaa eri tyyppiä:

Mitat bar seinätyyppi sopii pieniin keittiöihin. Sen kapea reuna kiinnitetään seinään ja on pitkä lähestymistapaa molemmilta puolilta, niin että edes pieni keittiö mahtuu useita ihmisiä. Usein tämä teline on osa keittiön kalusteet ja jatkamisen työtasot, koska ne on varustettu tukea tilalla telineeseen ja ylätukilistan. Cornice ja tuki on myös usein ollut jopa huonekalujen suunnittelijoille - räystään asennettu sisäänrakennettu kalusteet tai keskeyttämisestä, lasit (hei alkuperäisen tarkoituksen bar), ja tuki korin hedelmien tai koristeluun.

Stand-osio voi olla myös seinä, mutta se on ilmeinen toiminto - eristää tai vyöhykkeelle tilaa. Sitä käytetään usein suurissa tiloissa yhdistetty keittiö-olohuone, jossa sinun täytyy jotenkin erillinen seikka keittiö ja olohuone. Mitat baarin keittiössä, olohuoneessa voi olla täysin mielivaltainen.

Baaritiski tässä on useita toimintoja:

 • Koriste- ja kaavoitettu.
 • Funktiotaulukko välipaloja ja baarin.
 • Jatkoa työalueen takia korkeammalla.

Saari - kaappiin palkki että taloa keittiön kaapit, upotettavat kodinkoneet, pesuallas. Se on itse asiassa irrotettu osa keittiökalusteet, jota käytetään sekä työntekijän ja ruokapöytä.

Pienille keittiö on oma baari

Mitat tahansa keittiön sopivat baarissa, mutta hän sai erikoisjakelut pienissä keittiöissä. Ne ovat melko vaikea sovittaa ja täydentää työtasolle ja ruokapöytä, niin kapea ja korkea bar täydellinen ratkaisu.

Mahtuakseen pienikokoinen keittiö, se on parempi tehdä se samalle korkeudelle kuin tärkeimmät alkuun, että on 85-90 senttimetriä. Suunniteltaessa asento telineessä, älä unohda työ kolmio, eli välinen alue liesi, jääkaappi ja pesuallas. Tässä kolmio pitäisi olla mitään esteitä, niin virhe on, esimerkiksi, erottaa laskuri jääkaappi työalueelta.

Se on myös erinomainen ratkaisu pieni keittiö bar - jatkoa kynnyksen. Tänään, voit tilata ikkunalaudalle mitä tahansa ainetta ja jokin leveys. Tällainen pieni yksityiskohta voi olla varsin toimiva. Tämä jalusta piilottaa alle akun ikkunan alle, ja laajentaa tilaa, voit valita sopiva korkeus baarituoleja jotka ovat täysin painuu sitä.

Pieni keittiö ei kärsi suurta tilaa vieviä huonekaluja, joten tukitanko on parempi valita kromi putki, ne seisovat ikään kuin leijuu ja helppoa. Tuoleja baarissa voit valita läpinäkyvästä muovista tai ohuesta kromi jalat - ne ovat vähiten näkyvät avaruudessa ja siten antaa enemmän tunnetta tyhjyyttä ja painottomuus.

Korkeus bar vaihtelee 86-130 cm. Tämä ero selittyy toiminnallinen telineet - alempi se on, sitä helpompi käyttää kuin ruokapöytä. Jos teline on tasolla työpinnan keittiö, hänen korkeus, tavallisesti noin 86-90 cm. Jos teline toimii osio, sen korkeus on yli metrin.

On olemassa eri tasoilla ja teline kun yksi osa sitä on huipulla keittiön työtason, ja toinen pöydän yläpuolella ja on rooli yhtiön korkea baarituolit.

Myös valitessaan korkeus kiinnittää huomiota kasvua perheenjäsenille, jos se on keskimääräistä suurempi, ja korkeus teline voi kestää jopa 130 senttimetriä vastaavasti alhaisen isännät se olla hankalaa - korkeus olisi tehtävä noin 1 metri.

Pituus standardin stand 120 senttimetriä, mutta itse asiassa se voi olla varsin kaikkea se riippuu ruokamieltymykset omistajan ja sen koosta. Suunniteltaessa huomioon, että mukavan majoituksen yhdelle henkilölle tarvitse vähintään 60 cm. Yleensä istua tiskillä enintään kaksi ihmistä kerralla, joten 120 senttimetriä ja on tullut yleinen tavoite.

Standardi mitat tankoleveys laskuri, yleensä 55 cm, tietenkin, voi olla enemmän, mutta tämä on kultainen keskitie. Mutta jotta leveys on alle 30 cm: n ei pitäisi olla - se on epämukava ja nonfunctional. Teline leveys 30 cm on myös melko kapea eikä sovi täyttä tarjoillaan lounas tai päivällinen, mutta pieniä asuntoja voi olla ihanteellinen vaihtoehto.

Ilman tuolia ei tee, ei baari. Mitat erityinen baarituolit - tärkeä yksityiskohta, koska jos normaali pöytä, voit käyttää mitä tahansa, tarvitsee vain valita suunnittelun tapauksessa palkin koosta - Ensimmäisessä tapauksessa.

Korkeus baarituoleja ovat yleensä 75 tai 85 senttiä, mutta löytyy myyntiin muita ulottuvuuksia, kuten "Ikea", joka valmistaa baari tuolit korkeus 63 cm Pääsääntö valitessaan tuoli -. Ero tuolin ja pöydän kannen on oltava vähintään 30 cm, muuten henkilö istuu tiskin takana on epämiellyttävä. Tiedoksi: Jos koko keittiön baarissa 120 cm, sitten ottaa tuolit ovat vähintään 85 senttimetriä, ja jos teline alapuolella melko 75 sentin johdolla.

Baarituolit selkänojallisilla tulevat tai ilman, neljällä jalalla tai toisella, spinning ja paikallaan. Tuolit korkea selkänoja ja jalkatuki mahdollisimman mukava - he voivat istua pitkään, ilman tunne, että olet kelluu epämiellyttävä ahven. Mutta uloste on vähemmän kätevä, mutta säästää tilaa - ne on helppo liukua palkin alle.

Yritimme kertoa paljon yksityiskohtia siitä, mitä on baari kokoja. Valokuva on esitetty artikkeli auttaa sinua tekemään oikean valinnan tämän suositun ja halutuimmista elementtejä keittiökalusteiden.

Mikä olisi Pylvään korkeus

Tämä artikkeli analysoida, mitkä ovat mitat baaritiskit mukaisesti näkemyksiä. Aiemmin seistä baarissa käytettiin ainoastaan ​​kahvilassa. Se piti alkoholin ja työkaluja sen tarjontaa, mutta ajan mittaan se siirtynyt kotimaisen asuntojen, koska leveys ja korkeus palkki on varsin kätevä lyhyt välipala tai juhlien. Joissakin kodeissa, siitä tuli pääaihe keittiön sisustus.

Mitä mitat rakenteiden valita ja miten määritellä toiminnallisuutta? Huomioon kaikki yksityiskohdat.

Kotiin keittiöt on laaja valikoima teline, joka voi erota perusrakenne, muoto ja rakenne. Koosta riippuen niitä kehittänyt tämän huonekaluja.

Klassinen Front edustaa korkea elementti, joka koostuu paksu pöytälevyn ja alustan. Koko baari keittiössä: korkeus - 1-1,2 m, leveys - 0,4-0,6, paksuus pinnan - vähintään 5 cm Jos huoneen mitat voidaan asentaa sisäosan aihe on sallittu laitoksissa. virkistys. Sen korkeus - 1,5 m, leveys -. 0,8 m Tällaiset mitat mahdollistavat järjestää sisätilaan (varustaa kaapit, hyllyt, kapeampiin) ja järjestää tarvittavat välineet osapuolille.

Metalliritilää putkien - olennainen osa klassisen mallin baaripöytä. Se voi olla lyhyt tai pitkä, kiinnitetty kattoon. se on usein eri muotoisia silmälaseja juomia.

Välttämätön attribuutteja lisääkin klassiseen tyyliin, ovat tuolit jalkatuki ja käsinojat. Kuten valmistajat tuottavat malleja, korkeussäädettävä.

Baaritiski muodossa saari ei ole kosketuksissa keittiökalusteiden, kalustot ja seinät. Siinä asetetaan noin keskelle huonetta ja kiitos avaruutta on suotuisa paikka baarimikko.

Vakio malli on olemassa vain baareissa, kahviloissa ja ravintoloissa - 1,2 m korkea, 1,05 m pitkä, 0,55 leveä. Mutta kotona, se on säädettävä yksilölliset ominaisuudet ja toimivuus keittiökalusteet.

Kun malli on muodossa saaren käytetään koristamaan huoneeseen, sitten kaventuneet sen koko tilan säästämiseksi. Ovat optimaalisia - korkeus - 1,1 m, leveys - 0,3 m, pituus on valittu kukin erikseen, kun otetaan huomioon kotitalouksien määrä (1 henkilö = 0,6 m).

Modernit versiot saari työtaso mallit osoittavat jako työalueelle (leveys 0,4 m), jossa baarimikko valmistelee ja palvelee juomia säilytystilaa keittiövälineet ja laitteet (,3-+0,4 m). Korkeus palkin ensimmäinen osa - noin 1, yleensä 1-1,3 m uusin alennetaan 80-60 cm, ja se voidaan rakentaa ilman korkeuden muutoksia, mutta materiaalien yhdistelmästä työtasot säilyttämiseksi esteettinen ulkonäkö ..

Tottuneet että tanko tulee sijoittaa keskelle huonetta tai olla jatkoa keittiön huonekaluista, mutta miksi ei tehdä sitä paikallaan sill.

Upea näköala ikkunasta, mikä säästää tilaa - tärkein syy rikkoa kaikki stereotypiat. Mallin tulisi käyttää kyseessä on suuri vaakasuora syvyys sisäosan ikkunan kehyksen.

Kuinka suuri täytyy seistä? Luonnollisesti se sopisi ikkunalaudalle osa. Mutta leveys, tässä tapauksessa tietysti syvyys muuttuu halutulla tavalla. Pöytälevy voi ulottua kynnyksen.

Koska palkki tarjotaan kuulokkeen asennuksen yläosassa ikkunan kehyksen valaisimia sekä putket valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka pitää lasit, astiat ja muut keittiötarvikkeet tehdä cocktaileja, kahvia ja muita juomia.

Haittapuoli yhdistää kahden rakenteen on riittämätön korkeus pystyssä jos ikkuna-kynnys on alhainen.

Keittiökomeroon näyttää seuraus puusta. Ihanteellinen pieneen ja kolmiulotteisessa avaruudessa, jossa se näyttää moderni, muodostaen yhtenäisen tyylillinen koostumusta. Asennettu kohtisuoraan Jonkin keittiö, on omistajan pyynnöstä (lähes keiton pinnalle kynnys, jääkaapissa).

Standardi koot :. korkeus - 0,9-1,1 m, leveys bar - keskimäärin 0,4 m Jälkimmäinen luku voi muuttua, kuten kaikissa muissa malleissa. Tuolien ateria jotka valitaan enintään 0,6 metrin korkeuteen. Pituus rivi ei ole kriittinen, ja voidaan suunnitella asiakkaan mieltymykset.

Se etu, että "prosessi" on mahdollisuus erottaa keittiön useisiin vyöhykkeisiin - ruoanlaittoon ja virkistys, ateria.

Se on erotettu keittiöstä kuuloke, ja sopii täydellisesti keittiön-studio. Sen tarkoituksena - kaavoitus suurella alueella: virkistys-, ruokailu ja ruoanlaittoon. Korkeus bar laite, kuin tavallinen, on alueella 1,1-1,3 m.

Mukana näissä malleissa näyttää syöttötuoleja tai uloste on 75-85 cm pitkä.

Kun kyseessä on matalat katot keittiössä, se on parasta pidättäytyä kaavoituksen niin. Tuote on visuaalisesti tilavuus kasvaa ja on ilmeistä.

Korkeus baari keittiössä ja muita kokoja ei ole valittu sattumanvaraisesti. On parempi antaa tämän työn asiantuntija, joka ottaa huomioon anatomiset ominaisuudet asiakkaan ja laskea mitat pöydän ja tuolit:

 • istuma-asento (kotitalous tai vieras)
 • toiminnallisuuteen tai ominaisuus työ voidaan suorittaa pysyvä
 • kasvu

Standardi on olemassa vain julkisten paikkojen catering (kahvilat, ravintolat, baarit), mutta jokapäiväisessä elämässä on parempi keskittyä mukavuutta. Esimerkiksi voit nähdä, kuinka korkealla tuotteita tehtaalla. Massatuotanto noudattaa seuraavia korkeus mitat -. 1,10, 1,25, 1,3, 1,5 m Jos vastaanotto on komplementaarinen näyte, jo asennettu, huonekalut, koko lattia pöytälevyyn on 86-91 cm .

Miten tanssia baarissa tyylistä riippuen

Mukavuussyistä, baarissa ja istuu majoitusta, leveys tulisi olla vähintään 30 cm, löytyy usein 50,60 cm.

Tapauksessa valmistamiseksi yhdistetyn mallin, jossa pöytälevy on kaksi tasoa korkeus, korkeuden ero pidetään enintään 25 cm.

Mitat yritysten tuotannon eroavat merkittävästi massatuotantoon. Tällöin otetaan huomioon huoneeseen ja huonekalusuunnittelun.

Sisäinen täyttö (hyllyt, laatikot, haltijat, astiat) on myös asennettu tilata vain tulevaisuus käyttäjä baarissa.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että valitaan tyyppi telineeseen kannattaa kiinnittää huomiota ergonomiaan keittiö ja materiaalia (lasi, lastulevy, metalli, puu, muovi) pitää vaikutusta tilan tilavuudesta. Organisaatio pystysuora vyöhyke on myös tärkeää. korkeus ja leveys standardin puuttuu täällä. Erilaisia ​​hyllyt, valaistus-, koriste-elementit auttavat luomaan lisää mukavuutta ja nostaa rimaa toiminnallisuutta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin