Vakiokokojen keittiön rintamilla

Suunnittelu ja valmistus keittiökalusteiden ottaen huomioon vakiokoot rintamilla

Keittiöt on yleensä suunniteltu yksilöllisesti, ottaen huomioon mitat tilojen ja toiveet omistajille. Se voi olla vaikeaa optimaalisesti järjestää kaapit on kovin tilava tärkein olohuone. Usein suunnittelija (jos sellaisia ​​on), ja omistajat täytyy tehdä paljon alustavan vaihtoehtoja kunnes löydät parhaan ratkaisun. Väistämättä on otettava huomioon standardin koot keittiökoneet ja kaapit, jonka mitat määrittää koko ovet. Kerro minulle, mitä ovat erityyppisiä ja -kokoisia julkisivut keittiöön, miten valita optimaalisesti tyyppi ovet.

Yleistä perusstandardista koot keittiökaappien ↑

keittiön suunnittelu ikään kuin lapsen peli noppaa. Jonka osat lisäämme huonekalut, kaapit palvelevat. On yhteisiä (mutta ei välttämättä) eurooppalaista ulottuvuutta standardeja, joita seuraa useimmat valmistajat.

Mitat keittiökalusteiden sanelema ergonomiavaatimukset

Seuraavat ovat yleisimmät koot: =

 • Syvyys alempi kaapit - 57 cm, ylempi - 28, vähintään 33 cm koko sivuseinämän, lukuun ottamatta ovi ripustetaan paksuus (14-22 mm) .. Tarvittaessa Syvyyssuuntaisten voidaan muuttaa, mutta se on otettava huomioon mitat sisäänrakennettu keittiökoneet. Syvyys standardin työtaso, joka kattaa alarivi kaappien - 62 cm.
 • Leveys alemman kaappi yksi ovi ja liukuvia tai hyllyille -. 40, 45, 50 ja 60 cm: n määrä shuflyadok - 2 ja 5. kapea keittiö rintamalla asennettu kaapit 15 ja 20 cm: käytetään liukuvaa butylochnits (mekanismi "lasti". ). Extra koko yhden oven kaappi - 30 cm, shuflyadok sitä ei ole asetettu. Mainitun leveys mitat kaappien 45 ja 60 cm käytetään asennukseen integroitu laitteet uunit, astianpesukoneet ja kompakti jääkaappi. Kaapit 80 ja 100 cm - tai kaksilehtiset varustettu kahdella korkea shuflyadami suurten ruokia.
 • Korkeus keittiön kaapit, ja toisin kuin niiden syvyys ja leveys, voivat vaihdella valmistajan. Sen vuoksi ei ole syytä puhua standardit korkeuksiin, mutta koot. Korkeus alemman ja yläkaapit sama vakiokoko keittiö rintamalla ovat yleismaailmallisia alueella yhden tuottajan ovi soveltuu yhtä hyvin sekä "pohja" ja "ylhäältä". Eri valmistajien standardin ylemmän ja alemman kaapit korkeus on 70-72 cm, yhteinen koot 71,5 ja 72 cm ylärivin, on olemassa muita tyyppejä kaapit. Korkeus - alhainen, 55-60 cm, ja pitkä, 90-94 cm. lisäksi mainittu tuotettu ja standardi kaapit muut korkeudet, hyvin alhainen "kuoppia" koko korkeudella keittiössä.

Kun lapset rakentaa linnan pois lohkot, ja suunnittelemme keittiökalusteet erikokoisia kaappeja, jonka mitat ovat yhtenäinen

Kaapit asuntojen keskimääräisen hintatason usein pieniä yrityksiä, jotka tuottavat leikattu laminaatti. He eivät pelaa paljon eroa, tuottaa vakioelementit tai yksittäisiä. Kaapit voi olla minkä tahansa kokoinen, joista vain asiakas haluaa. Ainoa asia, joka voi rajoittaa koko teknologisesti kaappi - käyttää tavallisia ovia.

Teoriassa kaikki tuotanto on mahdollista valmistaa ei-standardi ovikoot. Lähes kaikki valmistajat haluavat tehdä tätä. Jotkut ovat valmiita suorittamaan yksittäisen tilauksen, mutta kysyntä on suhteettoman kallista. On kuitenkin olemassa erilaisia ​​huonekaluja rintamalla on saatavana tilauksesta kaikenkokoisia (mukaan lukien epätyypilliset) lisäämättä kustannuksia tuotteen.

Yksi yleisimmistä kokoinen standardisarjan keittiökalusteiden

Tyypit keittiön ovet fasadovi koko ↑

Puhutaanpa mitä julkisivut keittiö, jotka ovat saatavilla vain standardin versio, ja joiden mitat eivät rajoitu tyypillisiä. Myös yrittää ainakin osittain kysymykseen kiinnostaa monia lukijoita: mitä julkisivut keittiöön valita.

Näkökohdat estetiikka, emme keskustella yksityiskohtaisesti - kukin käyttäjä näkemyksensä sisustus ja ymmärrystä kauneutta. Mieti käytännön ominaisuuksia yleisimmistä julkisivujärjestelmille mainita etunsa ja haittansa. Ehkä tietoa siitä, mitä käytännön julkisivu keittiöön, joku on hyötyä valittaessa huonekalut.

Vakiokokojen keittiön rintamilla ↑

Noin kokoa huonekalujen, me mainitaan lyhyesti, on aika kertoa, mitä ovat standardikokoa huonekalujen rintamilla. Mutta täytyy tehdä muutama varoituksista:

 • Itse asiassa enemmän kuin määrätyt koko standardi ei ole olemassa. Mikään nykyinen standardi, joka velvoittaa yhtiön tekemään huonekaluja ja sen osat tietyn kokoisia. On vain suositus perustuu ergonominen tutkimuksiin.
 • Puutteesta huolimatta pakollinen kaikille vieraille, yritykset, valmistajat yrittävät noudattaa samankokoisia, joka on helpompi toteuttaa teollista yhteistyötä. Oikein sanoa, että ei ole vakio ja tasakokoisia huonekaluja elementtejä. Johtuen siitä, että Euroopan huonekalujen markkinoilla ei ole muodostunut yksi yhtiö, yksi koko maailma järjestelmän yhdistyminen ei tapahtunut. Joidenkin valmistajien vakiokoko keittiö fasadovmogut ottelu, ja eroavat muista.
 • Oletuksena kaikki valmistajat tekevät huonekalut julkisivut keittiöön, vakio razmerykotoryh leveys ovat täsmälleen samat. Tämä johtuu näkökohtia mukavuutta, huonekalujen suunnittelu, määritetään vakiomittaisuus keittiökoneet ja liukuva mekanismeja liukuva. Voi vain vaihtelevat korkeutta.
 • Monet valmistajat eivät rajoitu ruoanvalmistukseen ja tehdä universaali sarja. Oven saman mallin kohdellaan usein sellaisenaan keittiö ja vaatekaapit, makuuhuoneen kalusteet, sisäänrakennettu, ja jopa toimistokalusteet.

Taulukko standardikokoa yleispalvelun Julkisivujärjestelmien. Tämä ei ole ainoa vaihtoehto, mutta ehkä yleisin

Pääsääntöisesti julkisivut keittiöön massiivipuuta filonchatymi. Tämä tekniikka on suhteellisen monimutkainen, tuote on liimattu useasta elementistä. Osana runko ja kehys voi olla melko monimutkainen profiili. Suuren mittakaavan tuotantoon, voivat tarjota laadukkaita tuotteita kohtuulliseen hintaan, on edullista tuottaa vain julkisivut keittiö standardikokoa. Määritettävä uudelleen prosessi pienten tilausten järjetöntä.

Toinen asia - pieni kauppa tuottamiseksi yksittäisten huonekalut mittojen. Siellä ei vain huonekaluja erikoiskoot, mutta myös ylellisempi. Mutta se on maksettava.

Exclusive julkisivut kiinteiden tuhka viimeistely "lakkato": lämmin sävyisiä, patina, kulta viimeistely lasi

Hyödyt ovet joukko "livenä" puu näyttää vaikuttavan ja kiinteä. Vaurioituneet ovi voidaan palauttaa, syviä naarmuja, kolhuja tai pilkkoutuminen olla havaittavissa. Palauta massiivipuusta huonekalut ei ole helppoa, mutta se on mahdollista poistaa vakavia vahinkoja.

Haittoja: Ryhmä voi haljeta kuivumiselta alhaisessa kosteudessa. Säilyttää puhtaus Huonekalujen puusta, jossa on erillinen rakenne (tammi, tuhka jne) ei tarvitse tehdä ylimääräistä vaivaa.

Tuotteet array - kallein.

Laadullisesti tehty rintamalla array ovat kuvallinen "elävä" rakenne,

ilmeikäs veistoksellinen muoto. Haluttaessa ja varojen saatavuus, voit tilata muita tietoja yksittäisistä mitat ja muotoilu, joka sisustaa ja tehdä täysin yksittäisten keittiö

Viilutettu tuotteet voidaan valmistaa sekä joukko ja MDF. Ensimmäisessä tapauksessa joukko edullisia puuta (mänty, koivu, jne.), Päällystetty viilu arvokkaita lajeja. Toisessa - shponiruyut muotoinen esineet MDF. Nykyään on olemassa monia erilaisia ​​tekniikoita huonekalujen tuotantoon viilun.

Moderni teknologia mahdollistaa saada viilu on hyvin epätavallinen rakenteita ja malleja

Yleensä käytetään päin viilun paksuus on 0,1-2 mm. Valtaosa valmistajat tuottavat viilutettujen ovi vakiokokoisena vain.

Plussat viilu huonekalut: katso sitä usein huonompi kuin massiivinen. Joissakin tapauksissa jopa viilun voittaa, voit poimia rakennetta.

Julkisivut, vuorattu tammiviilun sävytetty väri "Wenge"

Miinukset: viilutettu tuotteet array sovelletaan myös fissuring matalan kosteuden. Ohutta vaneria huonosti iskunkestävä: se voi olla havaittavissa haketus, lommoja. Palauta vaurioitunut viilu huonekalut on monimutkaisempi kuin massiivinen.

Viilutettu tuotteet kuuluvat korkea ja keski hintaluokkaan.

Joka ei ole asiantuntija, se on vaikea erottaa viilun julkisivu filonchaty tehty arvokasta kiinteiden

Kalusteovi maalattu MDF riittävän vakaita melkein ei reagoi muutoksiin kosteuden. Kunnollinen maali valmistajat tuotteiden laatu synteettisiä yhdisteitä, ei pelkää kosteutta ja hankausta. On kuitenkin syytä pitää mielessä, että taustalevy MDF - kohtalaisen pehmeä ja pomppia lommo näyttää. Värikeittiö rintamalla MDFchrezvychayno monipuolinen, siellä helmiÄissÄvy pinnoite. Mahdollista hakea yksittäistä mallia. Pinta voi olla sileä, profiloituja (simuloitu paneelit ovat) rakenne.

Maalatut ovet MDF kanssa strukturoitu pinta

Mahdollista tuottaa taivutettu osia lähes minkä muotoinen tahansa. Julkisivut maalattu MDF soveltuu parhaiten jyrsintä muodikas piilotettu (integroitu) käsittelee. Monet valmistajat tarjoavat tuotteita standardin mitat, ja ovat valmiita suorittamaan yksittäisen tilauksen, joskus jopa ilman lisäkustannuksia. Lisäksi henkilö voi olla paitsi koon, myös MDF väri.

Värivalikoima on valtava MDF

Plussat: Pääsääntöisesti laadukas houkutteleva kansi, se on helppo pitää puhtaana. Valtava valikoima muotoja ja värejä. On helppo palauttaa pieniä naarmuja.

Miinukset: On vaikea (mutta mahdollista) poistaa huomattavaa vahinkoa. Jos joku miellyttää "ratsastaa" on ovi auki, saranat vedetään ulos, ruuvit pehmeään MDF pitänyt ole paras tapa.

MDF maalattu kuuluu keskinkertaisen ja alhaisen hintaluokan riippuen tuotteiden laatua.

Kuvassa etuosat keittiöt kaareva muoto, joka on valmistettu MDF ja päällystetty kestävä polymeeripinnoitteella

Julkisivut MDF kalvopäällysteistä ↑

Ovet sileä tai profiloitu liima-ominaisuuksia MDF synteettinen kalvo, joka on päällystetty kuvion se, usein simuloida puun syyt. Mitä estetiikan vaatimattomasti folio jäljitelmä tietenkään voi verrata näyttäviä puusta. Kalvo levitetään Termosidonnan tukevasti paikoillaan. Se on hygieeninen, hyvä hankauksen. Kuitenkin ohut kalvo naarmuuntuu helposti tai repäistä terävää esinettä, joista monia keittiössä. Pinta on sileä tai paneelit ovat jäljittelee. Useimmat valmistajat tarjoavat Kalvo tyyppisiä julkisivut keittiön vakiokokoihin. Mutta jotkut ottaa yksittäisiä tilauksia, mutta lisämaksusta.

Ammattilaiset: hygieeninen pinnoite. Suhteellisen suuri erilaisia ​​muotoja ja värejä.

Miinukset: vaatimaton ulkonäkö. Vahingoittaa elokuva on suhteellisen helppoa, mutta se on mahdotonta kokonaan poistaa vika. MDF - pehmeä materiaali.

MDF kalvopäällysteessä - halvin tyyppi.

Kuten värjätty ja kalvo ovi voi olla monenlaisia ​​jyrsintä pintojen, mukaan lukien paneelit jäljittelemällä

Nousu keittiöt laminoitu lastulevy ↑

Käyttää tiheä erityinen laminoitu lastulevyjen lujat pinnoite. Väri lastulevy voivat olla sekä yksitoikkoinen ja ottaneet piirustus jäljittely viilua tai muita kuvioita. Valinta piirustusten vaihdella pinta voi olla matta tai kiiltävä. Korkealaatuisia DSP kestävä MDF, ja laminoitu pinta on paljon vaurioidu kuin kalvon. Tuotettu laajamittainen levyt lastulevyn, joten valmistaja ei ole väliä mitä kokoa tehdä ovelle. Leikkaamisen jälkeen niiden perät paksu (2-3 mm) muovi reuna.

Plussat: erittäin kestävä, pestävä päällinen. Veitsi raapia laminaatti voi olla, mutta pilkkoa tai tehdä lommo vaikeaksi. Laaja valikoima värejä ja kuvioita.

Haittoja: laatu tuotteen valmistuksen riippuu siitä, kuinka hyvin tehty leikkaus, juuri liimattu reuna. Vastaanottopisteissä erityistä huomiota olisi kiinnitettävä käsittelyyn reunaan. Ovet ovat neliön reunat ilman pyöristystä, se voi aiheuttaa traumaattinen.

Hintaluokka - keskiarvo.

Päät laminrovannogo muovista käsiteltiin lastulevyreuna

Valettu etuosan laminoidun lastulevyn ↑

Valettu lastulevy on valmistettu ei suurikokoisia levyjä, ja kapea (jopa 596 mm) pitkä (2,4-3,6 m) paneelit. Leveys paneelien vastaa vakiokoko ovet, leikata säätö tapahtuu. Eli leveys valettu julkisivun - aina vakio ja korkeus - tilauksesta. Pitkällä sivulla paneelin on pyöristetty profiili, joka on laminaatti liner paneelin konfiguraatio toistuu. Sen jälkeen, kun terä on kiinnitetty ainoastaan ​​ylä- ja alapäähän. muodossa pinta - tasainen tai pystysuora näytteitä. Kymmenen vuotta sitten, Molded tuotteet olivat hyvin suosittu tänään, niiden kysyntä on vähäistä, ja kysyntä vähenee.

Hintaluokka - keskiarvo.

Täysin lasijulkisivujen ei suositella keittiökalusteet, on olemassa riski rikkoa. Lasiosissa voidaan käyttää puuta ja MDF ovi avataan. Erillinen tyyppi julkisivujen - puitteissa. Valettu alumiini profiili leikataan haluttuun kokoon, kerätä laatikko, lisätään lasiin. Puitteissa metalli ovien lasi ovat erittäin kestäviä, vaikka lasi on erittäin vaikea katkaista. Mitat voivat olla mitä tahansa runko on valmistettu vain alle järjestys.

Ostajalla on mahdollisuus valita kehyksen ja lasi miellyttävä muotoilu

Edut: suuri lasitus alue, houkutteleva ulkonäkö, lujuus.

Haittoja: terävät kulmat.

Hintaluokassa - korkea.

Koska kehys Lasiovissa teräviä reunoja, se on turvallisempaa avaamaan niitä: niin epätodennäköisempää löi päänsä metalli

Miten laskea koko ovet kaappien kooltaan ↑

Lukijat koottu huonekalut puuhastelun omin käsin, kysyvät usein, miten lasketaan julkisivut keittiöön. Näin tietäen mitat kaapit, määritellä tarkasti mitat ovia heille. Vastaus:

 • Leveys ovet ylempi ja alempi kaapit määritetään yksinkertaisesti kaapista vähennys leveys 4 mm, saadaan haluttu tulos. Esimerkiksi koteloon 500 mm tarvitaan oven 496 mm leveä. Kaksi millimetrin välys kummallakin puolella olisi riittävä, kun käytetään standardia huonekalut saranat oven ja paksuus jopa 22 mm. Kuilu ovien vierekkäisten kaapit - 4 mm. Julkisivu on suurempi kuin 22 mm, paksuus raon kasvaa (ja pienentää kokoa) tai ostaa erityinen saranat. Kun paksuus julkisivujen vähintään 16 mm rako kokoa voidaan pienentää 3 mm.

Laskeminen alakaapin ovet mitat

 • Korkeus Alakaapin rintamalla on määritelty samalla alkuun: kaapin korkeus miinus 4 mm. Neljä millimetrin jättämää aukkoa ylhäältä, ja oven välissä leijuu hänen alkuun. Litsuyut pohja ovi kotelon kanssa.
 • Koosta ovet alemman kaapit laatikoilla on otettava huomioon eroa niiden välillä. Vaakasuora välys on suositeltavaa hieman pienempi kuin vertikaalinen - 3 mm. Joten, ovi koko laatikot - 4 mm kapeampi kaappi ja alapuolella laatikon.

Laskettaessa ovien ottaa huomioon arvon välisiä eroja ovien, se määräytyy niiden paksuuden

Laskettaessa koko ovien yläkaapit

 • Jos yläpuolella yläkaapit suunnitteilla ulkonevat cornice, oven välillä ja myös vajausta 4 mm, alle julkisivu asennettuna tasan kaapin reunaan. Jos räystään siellä, ovi korkeus voi olla sama kuin korkeus kaappiin.
 • Tapauksessa, jossa alkuun kaapit on järjestetty kahteen kerrokseen korkeus, vasen vaakasuora rako 4 mm välissä. Siten korkeus ovet kaappien kunkin tason on korkeus kaapin tai miinus 2 mm. Jos alkuun on räystään korkeus oven yläreunan on sama korkeus kaappi miinus 6 mm, ottaen huomioon välys räystäiden alta. Samoin määrittää korkeus korkea kaappi ovet
 • On tyyppejä keittiöt, joissa yläkaapit eivät aseta kahvat. Tässä tapauksessa ylärivi julkisivujen keittiön kaapit on tekemässä 25-40 mm: n kaapin yläpuolella. Uloketta vasemmalla alhaalla, ja se toimii eräänlaisena kahvan. Tämän ratkaisun, suosittelemme tuollaiset julkisivut, jotka ovat matta, kuvioitu halutaan. Ne eivät näy sormenjälkiä, mutta ei niin oveen on kiiltävä.
 • Ovet sulautettujen laitteiden (jääkaapit, astianpesukoneet, uunit transoms) valmistettiin mittojen mukaan näitä laitteita. Suositeltava mittoja löytyy ohjeita laitteen.

Välit ovet huonekalujen on vastattava

Lopuksi korostamme vielä kerran, että huolimatta yhteisen standardin kokoja ovien, eri ryhmät voivat vaihdella valmistajia. Jos päätät tilata osia ja koota huonekalut itse, et voi vain muuttaa julkisivun toimittaja, jos kaapit kotelo jo tehty. On olemassa vaara, "piti" koon ovien, sinun täytyy ensin varmistaa, että ne täyttävät mitä alun perin suunniteltiin. Suunnittelu ja asennus keittiökalusteiden monia hienouksia ja kuultuaan toimivaltaista asiantuntija voi säästää tekemästä virheitä.

Selvästi suunniteltu keittiö layout - takaavat nopean ja häiriöttömän kokoamisen huonekaluja. Yksityiskohtainen suunnittelu keittiökalusteet, joiden mitat auttaa välttämään.

Suunnittelu keittiökalusteet omin käsin: Piirustukset standardin ja kulma kaapit mitat

Historiassa valmistetut kalusteet MDF (vuodesta Englanti MDF -. MediumDensityFibreboard) juuret 60-luvulla viime vuosisadalla, kun USA alkoi aktiivisesti käyttää teknologiaa.

Making etuosat keittiöt MDF - salat teknologian

Virkistämiseksi keittiö sisustus, ei välttämättä ostaa uusia huonekaluja. Taloudellisempi vaihtoehto on maalata julkisivurappausten, varsinkin moderni.

Mitat julkisivut keittiöön: miten laskea

Nykyisiä normeja huonekaluteollisuudessa ja valmistuksessa keittiö rintamilla, erityisesti, on ilmaantunut pohjalta pitkäaikainen käyttö erikokoisia kaappeja. Tämän kokemuksen perusteella ja ottaen huomioon ergonomiset vaatimukset suosituimmista vaihtoehdoista kehitettiin että tänään auttavat optimoimaan tuotantoa keittiön sarjoiksi.

Tässä keittiössä - julkisivut vakiokoko

Alarivin kaapit on standardit mittasuhteet, joka perustuu analyysiin sopivalla korkeudella pysyvän henkilö. Esimerkiksi kasvun aikana 150-170 cm on kätevä käyttää työtaso klo korkeus 85-86 cm. Miehen korkeus 165-185 cm on mukavampi työskennellä työpöydän ääressä korkeus on noin 90-91 cm. Näin ollen koko oven pääsee korkeus huonekaluja, netto työtaso paksuus ja korkeus huonekalujen jalat. Leveys oven mahdollistaa helpon kynnön.

Käyttö julkisivut keittiön kokoja voit luoda paras mahdollinen toimivuus ja ergonomia kuulokkeiden sekä merkittäviä säästöjä valmistuksessa ja korjaus. Siksi ennen tilaamista tai itsenäisenä suunniteltaessa keittiöt hyödyllistä tietää oletusasetukset keittiön kaapin ovet ja laatikot.

Tyypilliset mitat julkisivut keittiö sarjaa

Standardi koko valmistajat kuuluvat suosituimmista ja käytettyjä parametreja. Näin ollen, laitteiden valmistamiseksi tällaisten osien on asetettu pysyvästi, ja niiden tuotantokustannukset ovat pienemmät kuin silloin, kun järjestys yksittäisten mittojen ruokia. Muuttaminen laitteistokokoonpano johtaa hintojen nousuun Huonekalujen julkisivut MDF saman 20%. Kun se tulee kalliimpia materiaaleja, kuten massiivipuuta, hinta nousee jopa enemmän.

Standard puiset julkisivut

Huomaa, että taulukon standardikokoa valmistajilta keittiökalusteiden kaapin voi vaihdella, mutta ero ei ole merkittävä.

kuitenkin valikoima MDF tai lastulevy pinnoite parametrit on hyvin erilaisia:

 • korkeus etuosat laatikkoa vaihtelevat 116-356 mm eri kentillä eri valmistajilta;
 • heiluriovet keittiöön käytettävää korkeutta 396, 570, 713 ja 900 mm, mutta usein tarjoavat työpajoja ja mitoitetun julkisivun MDF kuin 476, 536, 632, 596, 916, 956 ja 1300 mm;
 • Laatikon leveys ja keinu ovi on yleensä samanlainen ja vastaa 296-596 mm välein 100 mm, lukuun koko 446 mm.

Standardi mitat mukautetun kaappi rintamilla

Kaikille eri kokoja rintamilla ja jokainen haluaa tehdä keittiöön henkilökohtaisen ja alkuperäinen.

ruoka järjestelmä

Siksi yhä useampi huonekalusuunnittelun sisältää luovia ratkaisuja? ovi kulmasäde segmentin useita lasitukset insertit MDF paneelit alumiinilistat jne

vakiomittoja

Tuotanto näiden osien vaikeuttaa se, että "sovi" standardeihin koristeluelementit ei ole aina mahdollista, ja taivutettu julkisivut käytetään vielä vähemmän kuin suora. Siksi standardin kokoluokassa tässä tapauksessa tarjoaa pienemmän valikoiman vaihtoehtoja:

 • säde ovet on valmistettu, yleensä seuraavat arvot korkeus: 536, 573, 716, 956 ja 1316 mm, ja niiden leveys mitataan sivureunojen välissä, joka on valittu ennalta parametrit;
 • ikkunat, ovet MDF tai massiivipuuta lasi insertit ovat myös saatavilla rajoitetulla alueella, mikä näkyy taulukoissa eri valmistajilta.

Valinta julkisivut kulmakaapin voi myös olla tavallinen, varsinkin koska sen tavallisesti koko 600x600 mm on sovellettavissa suora malli oven, ja taivutettu suoritusmuotoja. taivutussäde on myös standardoitu turvallisuuden ja ergonomisen käytön tällaisten ruokia.

Itsenäisesti laskea mitat julkisivut keittiöön

Laskelmia alkavat suunnittelu huonekalujen noin luonnos sijainti paistopintaan ja muut sulautetut laitteet, laatikot ja hyllyt. Koska on olemassa yhteisiä standardeja, on mahdollista suunnitella asuntojen keittiössä itselle sopivaksi, niin paljon kuin mahdollista käyttämällä käytettävissä oleva ala.

Sanotaan työskentelet mukavasti pöydässä 85 cm. Laskemiseksi alemman useilla aloilla, on vähennettävä koko määrätyltä etäisyydeltä alareunan huonekalujen lattiaan (noin 100 mm), paksuus valitun pöytätasot (28-38 mm, vaikka on olemassa vaihtoehtoja, ja 6 cm), ja aukkoja huomioon. Ylempi ovi lasketaan korkeuden kaapin ja aukkoja.

Huomaa: on lukutaitoisia laskenta välykset varmistaa oikea käyttö julkisivujen, kun ovi voidaan yksinkertaisesti avata, jos ne puristetaan yhteen.

Laskeminen yhden julkisivun aukkoja

Kunnolla laskea koko oven, se on otettava huomioon, että aukot suorien osien huonekalujen voi vaihdella 1-3 mm. Nurkkaan kaappi, on toivottavaa nostaa tämän parametrin. On tärkeää, että tämä matka oli minimaalinen, tarpeen vain moitteettoman toiminnan julkisivujen, muuten aukkoja tekee ruma huonekaluja.

Nyt meidän on otettava parametrit laatikosta ja ottaa ne koon aukkoja laskea koko oven. Esimerkiksi laatikon korkeus on 72,2 cm, ja sen leveys? 45 cm. Jos asetetaan 2 mm aukkoja, määrä julkisivun parametrit 718h446 vastaavasti.

Jos taulukot valmistajat tämä koko ei ole tarvetta muuttaa välykset (lisätä tai poistaa 0,5-1 mm), niin saat valita standardin julkisivu, joka merkittävästi säästää rahaa huonekalujen tuotantoon.

Laatikko kahdella rintamalla: laskelma järjestelmästä

Laskettaessa pariovet yksi laatikko välykset on laskettu samalla tavalla: esimerkiksi, 1,5 mm: n puolelta, kun taas kahden julkisivun kääntää etäisyys oli 3 mm.

Joten on mahdollista laskea tarvittavien kokoa, mutta ensin on syytä tutkia erilaisia ​​ja keskittyä pöydälle vakioparametrit tuotteita yritys, joka tarjoaa valitsemasi mallin. Vasta sitten voidaan harjoittaa leikkaamiseen materiaalia HF.

Artikkeleita temeDrugie mielenkiintoisia artikkeleita

Määrittelemme ihannekorkeudesta keittiökalusteiden lattialta ja muut mitat

Lomakkeet keittiöön rintamilla: miten tehdä oikea valinta

Jo kauan on työskennellyt huonekalujen valmistuksessa, ja siten sanoa, että se on harvinaista, kun voit ostaa vakio huonekaluja ja tekevät keittiössä helppoa - tarvitset mitata tarkasti, älä kitsastella tätä, se ei ole sen arvoista.

Kilpailu ei ole välttämätöntä, ja sitten syödä, ei mitä on.

Joo, laskea - on riski sitten ostaa sen uudestaan, yhtäkkiä ikävä. On parempi vain maksaa Master.

Elävät yleensä haitallisia. Teen kaiken itse. Sinun täytyy käyttää aivojaan, jos heillä on ...

Kyllä, jos kädet eivät kasva ulos

Jos kädet ovat kulta, sillä ei ole väliä missä ne kasvavat ...

Kädet ovat kultainen, mutta käyrät ja kasvaa sieltä ....

Mitat julkisivut keittiö - selvittämisestä

Meidän täytyy tehdä ovia keittiön kaappien, laatikoiden päälle julkisivuissa ja ei voi määrittää kokoa? Lue tämä artikkeli ja kysymys: "Miten määritellä mitat julkisivut keittiöön" ei enää häiritä.

Näytämme miten laskea mitat julkisivut keittiöön, jos ne ovat vääriä, koska tämä muunnos tapahtuu useammin.

Laskeminen julkisivut keittiö - pääsäännön

Pääsääntö on:

Välillä julkisivu ja muut julkisivu tai seinään aukon tulisi olla yhtä suuri kuin 3 mm.

Yksinkertaisesti sanottuna - leveys julkisivu on oltava pienempi kuin leveys koriin, johon se on tarkoitettu 3 mm.

Otetaan esimerkiksi kotelo 700 mm korkea ja 400 mm leveä. Jos ylä- ja alapuolella häntä mikään (siinä mielessä, laatikot, työtasot, reunalistat tai rakennuksia), korkeus julkisivun tulee olla sama kuin korkeus rungon eli 700 mm. Sauman leveys - 3 mm pienempi, eli 397 mm.

Kuvan punaisella tapauksessa koko, musta - koko julkisivun, sininen - arvo raon. Tämä nimitys on voimassa seuraavat kuvat.

On kuitenkin olemassa aikoja, jolloin yksittäinen pakkaus sisältää kaksi julkisivut. Miten lasketaan leveys julkisivu, tässä tapauksessa se on kirjoitettu alla.

Miten laskea koko keittiön julkisivun, jos on kaksi samaan koteloon

Tässä tapauksessa rungon leveyden ei huijata kolme ja kuusi millimetriä, ja tulos puoliskon. Otetaan esimerkiksi kehon 400 mm leveä.

(400 mm - 6 mm) / 2 = 197 mm - leveys yhden julkisivu.

Mieti seuraavaksi ankarampaa tapaus, kun toinen puoli julkisivu on seinän vieressä, ja toinen edessä viereisen kotelon.

Miten laskea koko keittiön julkisivun, jos osapuolet kehon että jotain on lähellä

Muistakaamme Pääsääntöisesti jonka mukaan välillä julkisivu ja sen naapureiden pitäisi olla 3 mm. Tämä tarkoittaa, että leveys kotelon, jonka laskea julkisivu koko, on tarpeen ottaa pois (3 mm rako seinän) ja toinen 1,5 mm (edellyttäen, että vierekkäiset sivut vierekkäisten julkisivun taakse sen kotelon 1,5 mm, saadaan haluttu sääntö välys 3 mm).

Uudelleen, ottaa esimerkiksi kehon 400 mm leveä.

400 mm - 3 mm - 1,5 mm = 395,5 mm.

Jos samaan koteloon, joka rajoittuu toisessa tapauksessa yhdellä kädellä ja seinän - toisaalta on kaksi julkisivu, leveys tämän asuntojen huijata vielä 3 mm ja jakaa tulos 2. Saamme tästä:

400 mm - 3 mm - 3 mm: n - 1,5 = 196,25 mm - leveys yhden julkisivu.

Jos asuminen järjestetään hylly hänen yläpuolellaan työtasot, laatikot, jne

Myös tässä tapauksessa sääntö kolme millimetriä. Vasta nyt 3 mm vähennetään korkeus kotelon. Tarkastellaan esimerkiksi kotelon 700 mm korkeus. Jos hylly hänen yläpuolellaan, työtaso, etusarjat jne julkisivu korkeuteen pitäisi olla 897 mm.

Jos hylly yläosassa ja alaosassa, silloin vetää pois kahdesti 3 mm ja korkeus julkisivun saavat yhtä kuin 894 mm.

Mieti seuraavaksi esimerkkejä laskemista etuosat laatikkoa.

Miten laskea koko keittiön rintamilla Laatikoiden

Tarkastellaan tapausta, jossa yhdessä tapauksessa useita laatikoita identtisillä mitoilla on säädetty.

Otamme korkeus kotelon Y, ja laatikoiden lukumäärä X, ja sitten laskentakaava korkeus julkisivu näyttää tältä:

Oletetaan, että korkeus kotelo on 860 mm, ja laatikoiden lukumäärä - 4 kpl. Sitten saamme:

(860 mm - 3 (4-1)) / 4 = 212,75 mm

Ja jos se on yli kehon laatikolla on työtaso, korkeus julkisivun määritetään seuraavalla kaavalla:

Jos me korvata edellä mitat, saamme:

(860 mm - 3X4) / 4 = 212 mm

Kuten leveys keittiö etuosat laatikkoa, se määräytyy samoja periaatteita, jotka yllä on kuvattu.

Epäilemme, että joku on helpompi tehdä tapauksessa keskittyen vakiokoot rintamilla keittiöön. Olemme ottaneet huomioon ja se on.