Vakiokoko sängyt

Sängyssä koko: Twin, seskvikarbonaatit, kaksinkertainen

 • Kun se tulee nukkumaan, se ei riitä, poimia laadukkaita puinen sänky, laittaa elastinen patja, asetella kauneus miellyttävän tuntuista lakanat. On tärkeää, että lomalaiset mukavasti nukkua pinnalla jottei roikkuu jaloissa tai pelota valtava tila. Tänään puhumme mitä mitat sängyt ja miten valita joukossa erinomainen vaihtoehto.

  Valitessaan sängyn pohjalta kokonsa, on otettava huomioon useita seikkoja. Mietitäänpä kunkin niistä järjestyksessä.

  Siitä, että huonekalut pitäisi mahtua huoneeseen, ei mitään monimutkaista. Ensin täytyy tehdä tilaa tulevaisuuden vuode makuuhuoneessa ja arvio - onko tällainen hyvällä paikalla. Tämä pätee erityisesti pieniin tiloihin, jotka on tehokkaasti käyttää kaikkia neliömetri. Jolla on tietyt valinta, tehdä mittauksia varatulla alueella - nämä tiedot ovat kaupassa.

  Ja vielä tärkeämpää kuin mukavuutta ei huoneessa ja sängyssä, joten seuraava määritettävä arvo - omistajien ulottuvuuksia. Ei oteta huomioon ihmisen kasvun ja volyymien he lisäsivät vara 20-30 cm. Nämä ovat vähimmäisparametrit, koska et voi murehtia ikäviä "yllätyksiä", kuten roikkuu reunat käsissä.

  Määrittää sopivan koon, siirry suoraan kauppaan - se on tehokkaampi kuin mikään laskelmia. Sinun täytyy makaamaan sängyssä ja laskemaan aseensa, jotta vinkkejä ja sormien koskettaa, ja kyynärpäät sijoitettiin. Jos he roikkua, aseta sängyllä ei riitä käännyttäessä.

  Jopa täydellinen vuode ei sovi ihmisille, jotka olivat aktiivisia unen aikana. Esimerkiksi jotkut usein vaihtaa asentoa, toinen valhe, ojennettuun raajat. Joten omistajat missään tapauksessa on tarpeen valita huonekaluja laajempi, joka antaa tilaa hallitsemattomat liikkeet, erityisesti parin.

  Miten määrittää koko sängyn?

  Mutta tämä työ ei pääty numeroa. Parametrien voit tarpeen tulevaisuudessa huonekalujen tulevat paitsi huonekalujen valmistajat, jotka rakentavat ihanteellinen vaihtoehto. Myymälä on valita välillä esitetään, kiinnittää huomiota useita indikaattoreita.

  Patjat ja vuodevaatteet valitaan kun ostaa sängyn, niin että ne sopivat täydellisesti rajoissa. Kiinnitä huomiota valmistajan - se riippuu yhteensopivuutta elementtejä.

  Se, että järjestelmä toimenpiteiden vaihtelevat eri puolilla maailmaa. On vain kaksi: Englanti, jota käytetään Yhdysvalloissa ja Metric - tyypillistä Euroopan maissa. Yhdysvaltalaiset yritykset ilmaisee koko tuumaa, ja Italia - senttimetreinä.

  Ongelmana on, että konversio on saatu hankala numero. Esimerkiksi pituus ja leveys 80 tuumaa 60 tuumaa muuttuu 203,2 cm ja 152,2, vastaavasti. Tuskin löytää patjat tällaisia ​​parametreja.

  Tämä indikaattori ei vaikuta käytettävyyteen, vaikka joku läheinen sijainti tai suhteessa lattiaan voi olla hämmentävää - yksilöllisesti. Normaalitilanteessa, korkeus vastaa enemmän esteettinen näkökulma auttaa syöttämään huonekalut sisustus.

  Siten sängyn useimmiten löytyi tällaisia ​​indikaattoreita: alhainen (20-30 cm), väliaine (40-60 cm), korkea (70-90 cm).

  On selvää, että huoneessa, jossa on matalat katot ja voi "tulla toimeen" vain vähän tai ääritapauksessa keskimääräinen sänkyyn. Mutta onnellinen omistajat suurella tilalla olisi varaa mitään vaihtoehtoa.

  Sisätilojen tyyliin minimalismia on tyypillinen arkipäiväinen huonekaluja. Mutta klassinen eivät siedä vaatimattomuus - sängyn tällaisessa tapauksessa pitäisi näyttää queen-vuode, ja korkeus on merkitystä.

  Aluksi toteamme, että luku, sekä leveys, ei viitata tuotteen rakenne ja patja. Näin ollen, arvo sängyn itse on enemmän näistä yksiköistä.

  Määritellä sopiva pituus huonekaluja, Priplyusuet omaan pääomaan kasvoi 30 cm henkilön keskidimensiot on varsin yleistä mallia - .. 190 ja 200 cm on paljon vähemmän valmistajat tuottavat tuotteita, joiden pituus on 195 cm.

  Mutta Tall ostaja tarvitsee enemmän tilaa hyvän unen. Tällaisissa tapauksissa - tarvitse etsiä vuode kaksi metriä. Voit kuitenkin aina tilata tuotteen yksittäisiä parametreja, lisäksi maksettu.

  Tärkein luku, joka kiinnostaa meitä - leveys rakenteen. Tältä pohjalta sängyt on kolmenlaisia: yhden, kahden ja kuningatar.

  Uskotaan, että yksi ihminen riittää mukava nukkua 60 cm Tämän indikaattorin valmistajat lisäävät 10 cm. - vähimmäiskoko sänky on valmis. Tämä ruutu voi nukkua, jopa aikuinen, tuntematta oloaan epämukavaksi tai tilanpuutteen unen aikana. Mutta mukavin vaihtoehto pidetään malli 90 cm. Tällöin vakiokoko sänky Euroopassa hieman enemmän, ja on 90-100 cm.

  Kompakti vuode keski- ja korkeilla usein tullut sisäänrakennettu laatikot kehyksen alta, säilytykseen tarkoitettuja pellavaa. Tällaisia ​​malleja tehdään usein muodossa telttatuoli tai sänky osaston, joka säästää tilaa pienissä tiloissa.

  Nämä sängyt - jotain Välivaihtoehtona välillä yhden ja kahden hengen. Vieläkään ole vapaa nukkua yhdessä, mutta liikaa yhdelle henkilölle.

  Leveys neljännes sänky vaihtelee 120-160 cm, mutta vain ylimmällä indikaattori sille sopivaksi aikuinen pari haluaa säästää tilaa pieni makuuhuone.

  "Lorry" - täydellinen ratkaisu ihmisille, joilla on aktiivinen lepo- tai suuret mittasuhteet. Mutta aviopari samoja ongelmia oli parempi kiinnittää huomiota erilaisia ​​kaksinkertainen.

  On huomattava, että lisäksi kotimaan standardi on erilainen kuin hyväksytty ulkomailta. On sänkyä, jotka enemmän kuin 140 cm.

  Välinen raja edellinen ja tämä näkymä on melko suhteellinen: suurin leveys queen osuu vähintään kaksinkertainen. Aloittaen 160 cm, suunnittelu muutaman ihmiset eivät ole selkeää ylärajaa, vaikka harvinaisia ​​myyntiin jotka ovat yli kaksi metriä.

  Mutta eurooppalaiset ilmeisesti kuten ylellisyyttä ja tilaa, joten anna parivuodetta leveys 180 cm 200 cm, joita kutsutaan "royal."

  Kummallista, se oli parivuode muoto voi vaihdella. Lisäksi standardin suorakulmainen, ne ovat neliö, ovaali tai jopa pyöreä. Jälkimmäinen tyyppi on erityisen ylellinen tilava makuuhuone, kun ottaa maksimi korkean resoluution.

  On huomattava, että paikka huoneessa 200 cm leveä sänky on mahdollista vain, jos seinän takana sängyn yli 3,5 m, koska molemmin puolin kalusteiden tulisi pitää vähintään 70 cm.

  Huolehtiva vanhemmat voivat olla vaikeuksia valittaessa sänky lapselle. Lapset kasvavat hyvin nopeasti, ja siksi tilaa virkistykseen tulisi lisätä suhteessa niiden kasvua. Tietenkin voit ajatella eteenpäin ja ostaa malli vakiokokoja - kaikki saman lapsen kun hän kasvaa. Mutta kaikki eivät voi sovittaa tätä vaihtoehtoa. Kokeneet valmistajat tarjoavat tuotteita useisiin eri luokkiin eri suhteissa:

  1. Bed imeväisille ja esikoululaiset - mitat 120 cm x 60 cm.

  2. mallit oppilaiden - koko 160 cm x 80 cm.

  3. Teen sänky - mitat 180 cm x 90 cm.

  Kaikki mallit ovat hyvin ehdollinen, koska epätasaisuus lasten kasvua. Samalla on tärkeää, että kasvavalle lapselle, joten se oli melko paljon tilaa, jotta joutuisi liikuttaessa.

  Patjakoko kuinka olla väärässä kanssa valinta?

  Keksintö monenlaisten huonekalujen johtuvan muinaiset egyptiläiset. Loppujen lopuksi se oli yksi ensimmäisistä kehittyneiden sivilisaatioiden. Sama voidaan sanoa vuodepaikkaa. Uskotaan, että huonekalut keksittiin egyptiläiset. Kuitenkin "massa jakelu" vuoteet tuli mahdolliseksi vasta 19. vuosisadalla, kun uusien teknologioiden ja kasvualoja.

  Unessa henkilö viettää lähes puoli hänen tapahtumarikas elämänsä, joten tämä huonekalu, kuten sänky, epäilemättä yksi suosituimmista.

  Nykyään markkinoilla huonekaluja löytyy tällainen lajikkeet: kerrossänky, tuoli-vuode, sänky-koroke, vuodesohva, sänky - kokoontaitettava sänky, sohva, ja muut. Suunnittelijoiden kuten kilpailevat kyky keksiä jotain uutta. Keksi jopa molekyyli- sänky, joka koostuu helmiä 120, kelkan ja parivuode, riippumatossa.

  Täältä löydät vastauksen kysymykseen - "Miten valita patja?"

  • ainutlaatuisuus:
   1. yksilöllisesti suunniteltu malli
   2. kokeellinen
   3. sarja-
   4. massa
   1. kokoontaitettava
   2. vaihtolava
  • materiaalin
   1. metalli
   2. puu
   3. muovi
   4. lastulevyn
   5. muut materiaalit
  • tarkoitettu:
   1. Special: lääketieteellinen, toiminnallisia, sähköisiä, sähkö lapset, Baby.
   2. Kotitalous: lapset, nuoret, aikuiset.

  Vähimmäismitoista vuodetta ovat seuraavat:

  1. Single. Vähimmäisleveydellä - 700 mm.
  2. Kaksinkertainen. Minimileveys - 1400 mm.
  3. Bastard. Minimileveys - 1100 mm.

  Suurin leveys sängyn voi saavuttaa 2600 mm. On syytä huomata, että niiden taso vaihtelee maittain. Luokittelu itsessään on hyvin ehdollinen ja vaihtelee jatkuvasti. Loppujen lopuksi kukaan ei verrattu legendaariseen Procrustes, joka pilkkasi yksinäinen matkustaja. He eivät ehkä täysin vastaa hänen ruutuun: se näkyy niin kauan sänkyä rosvo, lyhyempi hänen sänkyyn. Tyypitys kalusteet luotu mukavuussyistä. Kun otetaan huomioon ergonomia kirjoittamisen ja kirjoittamalla itsessään perustuu älykkyyttä.

  Muuten, minimipituus yhden, kahden ja yhden hengen vuodetta sama. Sen laskeminen on yksinkertaista. Ihmisen kasvun 100 + - 130 mm. Koska keskimääräinen kasvu kypsä uros 1 m 78 cm, on käynyt ilmi, että vähintään sängyn pituus on noin 1900 mm. Maksimi sängyn pituus voi olla noin 2 500 mm: iin ja sitten, kun otetaan huomioon se, että pyöreä parivuode. Koska tavanomaisissa suorakulmainen muoto, kuten pituus ei todellakaan ole välttämätöntä. Loppujen lopuksi suunnittelu huonekalut otetaan huomioon keskimääräinen korkeus mies, eikä kasvua Sultan Kesena, pisin mies maailmassa. Hänelle maksimipituus tieltä, hieno.

  Hieman patjan ja päiväpeitteen koko.

  Tavallinen vuode koostuu rungosta ja kehyksestä patjalle. Käytettäessä kaikenlaisia ​​materiaaleja käytetään: massiivipuu ja viilu, muovi, liana ja viiniköynnökset, puulevyt, metalli ja lasi. Valmistajien suunnittelukokeet yleensä vaativat sellaista osaa sängystä kuin pääty, josta tulee sisustuksen tärkein elementti. Se voi olla puolipyöreä, suorakaiteen muotoinen, neliömäinen, paikallinen, tasainen tai volumetrinen, joka on valmistettu telineistä tai koristeellisista elementeistä. Se on tukossa kangasta, nahkaa, koristeltu valaisimilla, järjestää kirjahyllyt sen päälle. Sängyn takana voi olla myös lujia lasia.

  Nykyään on erittäin muodikasta kiinnittää huomiota ergonomiaan. Vaikka jotkut valmistajat ovat keskittyneet kauneuteen, jälkimmäiset kiinnittävät erityistä huomiota valmistettujen tuotteiden mukavuuteen. Kauan sitten on kulunut aikaa, jolloin kuluttajalle tarjottiin metalliverkko, johon he laittoivat tavallisen puuvillan.

  Itse osana sänkyä myös henkilö ostaa patjan. Pakkauksessa tai erikseen. Patjalla on kaksi päätehtävää: rungon tuki ja mukavuus. Patjat ovat jousikuormitettuja ja joustavia. Jousipatjat voidaan varustaa sekä itsenäisinä että itsenäisinä joustajina. Se on ortopedistä pidettäviä riippumattomia patjoja. Nykyaikaisten tuotteiden tällainen suunnitelma tarjoaa maksimaalisen mukavuuden takana ja voi olla melko kallista. Patjan täyttämiseen on käytettävä sintrausta, vaahtokumia, huopaa, villaa jne. Lisää vuode patjat

  Patjat ovat kovaa ja pehmeää. Nykyaikaiset valmistajat, vaihtelevat, täyttävät patjan kerroksen kerroksittain, joten voit ostaa patjan ehdottomasti makuun.

  Yhden hengen sängyt - henkilökohtainen sleuth

  Yksittäiset sängyt ovat erittäin suosittuja: ne ovat riittävän pieniä ja ovat edullinen lepoaika yhdelle henkilölle. Uskotaan, että mukavaan nukkumaan henkilöllä on tarpeeksi tilaa 600 mm: n leveydellä. Tähän pieneen kokoon on tavallista lisätä 100 mm, kuten sängyn pituuden tapauksessa.

  siksi, minimileveys sänky aikuiselle - 700 mm. Se voi olla leveys 710 mm ja 720 mm ja 780 mm. Mukavin on leveys 900 mm, ja 1200 mm on jo ylellinen sänky. "Sängyn" korkeus on myös erilainen.

  Se vaihtelee yleensä 400 mm: stä 700 mm: iin. Korkeat sängyt käytetään usein podiumeina, joissa järjestetään asennuspaikka. Pienissä huoneissa on usein sänkyä, vauvansänkyjä. Taitetussa muodossa ne vievät vähän tilaa, ja joskus on kätevää pakata vieraita tai ottaa ne mukanaan dachaan. Myös pienissä makuuhuoneissa tai opiskelutiloissa on sohva-vuoteet, Frankfurt-vuoteet, tuolihissit.

  Valitsemalla itsellesi tai läheisillesi yksilöllisen sängyn, sinun ei pidä laiminlyödä kauneutta ja mukavuutta. Kun otetaan huomioon makuuhuoneen koko, sinun on ostettava sänky mahdollisimman leveä, antaen tarpeeksi tilaa mukaville käytäville.

  Yhden ja puolen vuoteet - mökki kahdelle, paratiisi yhdelle

  Yhden ja puolen vuoteet - tämä on jotain yhden ja parivuoteen välillä. Se on liian kapea kahdelle ja liian laaja. Sellaiselle henkilölle, kuten yllä mainittiin, vähintään 600 mm: n leveys on riittävä, kun taas 100 mm lisätään.

  Eli jos teet yksinkertaisen laskelman kahdelle paikkakunnalle, saat: 600 mm + 600 mm + 100 mm + 100 mm = 1400 mm. Tämä koko on eurooppalaisen standardin mukainen parivuode. Meille pentua voidaan kutsua leveydeltään jopa 1500 mm: n korkeudeksi.

  Joten sänkyä, jonka leveys on 1200 mm, pidetään puolitoista, mutta kaksi henkilöä mahtuu siihen. Myös se on mukava yksi henkilö, jolla on paljon painoa ja mitat. Tai henkilöille, jotka nukkuvat levottomasti yöllä, pyörivät, ovat sängyn yli ja vaativat tilaa. Tietenkin, kun pari saa kuorma-auton, tämä johtuu pääsääntöisesti pienistä asumismuodoista. Jos henkilön on vaikea valita kokoa, sinun on oltava luova ja menemään suoraan kauppaan "vahvistamiseen". Sängyn halutun ja miellyttävän leveyden määrittämiseksi sinun tulee makuulla patjoilla ja aseta kädet taipuisiksi kyynärpäille. Se on puolitoistavuotiainen sängyssä sellaisessa tilanteessa, että melko suuri mies on mahdollisimman mukava.

  Parivuode - rakkauden lentokenttä

  Yhdestä puolen vuoteesta voit mennä kaksinkertaisiin lentopaikkoihin. Ilman liioittelua tällainen sänky on rakkauden alttari. Se on suunniteltu niille pariskunnille, joiden avioliitto on kallista. Se on keksitty ihmisille, jotka pitävät makuuhuoneensa intiimimäksi paikaksi. On sääli, että parivuode ylellinen koko on muutaman saatavilla, koska makuuhuone on pieni.

  Esimerkiksi sinun on laitettava huoneen sänky, jonka leveys on 2000 mm. Siten seinämän leveys, joka lepää pään päällä, tulisi olla vähintään 3 m 400 mm. Jotta kanavat pysyisivät 700 mm molemmilta puolilta. Kun valitset sängyn optimaalisen koon, sinun on otettava huomioon kahden puolison mielipiteet sekä niiden korkeus ja paino. Riittävästi mukava ja leveä voidaan pitää parivuode 1800mm leveä.

  Ostamassa huonekalutehdas edullisen kokoinen sänky, sinun täytyy tietää, että on olemassa kaksi toimenpidemallia. Metrinen ja englanti. Amerikkalaiset, jotka antavat ulottuvuuksia epätavallisissa jaloissa ja tuumissa, soittavat kuninkaalliseen tavalliseen parivuoteeseen, jonka leveys on 2000 mm. Älä joudu pettämään se, että se on jotain parempaa kuin muiden valmistajien kooltaan samanlaiset sängyt.

  Kerrossänky - Tämä on lasten tai nuorten versio. Se sopii pieniin huoneistoihin tai hostelleihin. Tämän sängyn toisen kerroksen korkeus voi olla 1450 mm - 1800 mm. Kun valitset toisen kerroksen sängyn, on otettava huomioon huoneiston katon korkeus. Loppujen lopuksi, 2400mm: n korkuissa, 1800 mm: n kerroksen korkeudelle, joka nukkuu toisella tasolla - vain 600 mm. Ja sinun täytyy myös ottaa huomioon toisen tason käsijohtojen korkeus - kaikki pitäisi olla turvallisia.

  Se on hyvä, kun sängyssä ei ole teräviä kulmia, ja portaikko on mukava. Tällaisten huonekalujen suunnittelu voi olla hyvin monimuotoista. Usein tällainen sänky on kirjoituspöytä, vaatekaappi tai kirjahyllyt.

  Ei ole yllättävää, eräänlainen kerrossängyt teräspylväsvuoteet toisella tasolla ja yksi muutos suoraan tai kulmaosastoihin, jalustaan, suoraviivaisiin ja kulmikas kirjoituspöytiin, kynätelineisiin ja tikkaisiin. Eräänlainen huonekalut "Kinder-yllätys".

  Sängyt ja patjat valmistajat ja myyjät toisinaan mainostavat tuotteitaan niin, että se luo vaikutelman upeasta korjaamisesta kaikkien sairauksien varalta. Mutta tämä ei ole aivan totta.

  • Makuuhuoneen vuode ostetaan ei arvovalta, ei naapureille eikä yrityksen pääjohtajalle. Ja erityisesti: heidän rakkailleen ja itselleen.
  • Missään tapauksessa sinun ei pitäisi säästää mukavuutta, ylellisyyttä ja kauneutta - tämä on jo maku ja rahaa. Epäilemättä monet mallit yhdistävät sekä ensimmäisen että toisen.
  • Älä ole ujo! On parempi "kokeilla" sänkyä todellisuudessa. Kysy paljon kysymyksiä. Ostaessasi kannattaa lähestyä vastuullisesti.

  Pian tulee olemaan kysymys parivuoteesta. Pitkä ajatus, mikä leveys valita - 160 tai 180, mutta ei päättänyt. Mutta melko harvoin 180. Paikat eivät tietenkään riitä, mutta mielestäni nämä 20 cm: n kulkureitit eivät ole yhtä tärkeitä kuin 20 cm plus nukkumispaikalle. Ja 70 cm: n kulku, kuvattu artikkelissa, ei ole mitään keinoa. Mutta pienissä huoneistoissa on aina jotain uhrata.

  Kaksi vuotta sitten ostimme sängyn 1600cm: n leveydessä makuuhuoneessa, yksinkertaisemmin huoneen mitat eivät yksinkertaisesti ole sallittuja. Mutta tämä leveys riitti mukavaan ja mukavaan nukkumaan. Tämä on huolimatta siitä, että minä esimerkiksi haluaisin nukkua, venyttää, vapaassa asennossa. Jopa nyt, kun pieni lapsi ilmestyy taloon ja me usein viedään hänet sänkyyn, meillä on tarpeeksi tilaa kaikille.

  Bed koot - standardit

  Nykyaikaiset valmistajat tarjoavat laajan valikoiman vuoteita. Ostajille ei ole rajoitettu sellaisten yksityiskohtien valintaa, kuten materiaali, muoto ja substraattityyppi. Monia malleja täydentävät mekanismit, jotka muuttavat sängyn toiseen huonekaluosaan. Mutta tärkein indikaattori valittaessa mukava sänky on sen koko. Jotta voit valita mukavan ja sopivan kokoisen sängyn, sinun täytyy selata standardeja, mittausjärjestelmiä ja osaa mitata oikein.

  Jos haluat valita sängyn koon oikein, sinun on tiedettävä, mitä standardit ovat. Ostettaessa kannattaa harkita kolmea parametria:

  Nukkumispaikan ei pidä olla vain kätevä, vaan järkevästi sijoitettava varattuun huoneeseen. Tämä on erityisen tärkeää, kun huoneessa on pieni alue.

  Et voi valita mukavaa sänkyä silmällä. Tämä voi johtaa valitettavaan väärinkäsitykseen, kun käy ilmi, että jalat ja korkokengät ovat reunoja vasten tai kädet riippuvat sivuilla. Riippuen sen henkilön koosta, joka nukkuu sillä, sinun on harkittava kaiken alas sentimentiksi. Laskelmassa on kasvua, ja sen henkilön, johon on lisätty 20-30 cm, on oltava varastossa.

  On olemassa ihmisiä, jotka ovat hyvin aktiivisia unessa. Joku tottui nukkumaan unen aikana, jatkuvasti muuttumassa ja muuttamalla kehon asentoa, joku haluaa nukkua, kädet ja jalat venyttivät sivuille. Tämä on myös välttämätöntä sängyn ostamisessa ja etusijalle suuremmista kooista.

  Patja valitaan aina, kun olet ostanut sängyn! Sen pitäisi sopia parhaiten kehyksen parametreihin, ei pienempiä tai suurempia.

  Käytä Yhdysvaltojen patjaa eurooppalaiseen tuotantoon tai päinvastoin, se ei toimi, vaan se ei sovi yhteen, koska toimenpidejärjestelmän ero on erilainen.

  Patjan ja liinavaatteiden valinnassa on parempi ottaa yhteyttä niiden maiden tuottajiin, jotka ovat tehneet sängyn. Voit myös tilata patjan erikseen määrätyistä kokoluokista, mutta se ei ole halpa.

  Miten navigoida koossa

  Sängyssä on kaksi mittausjärjestelmää. Tämä on Englannin mittaus- ja metristojärjestelmä. Toista käytetään eurooppalaisia ​​valmistajia. Englanninkielistä järjestelmää käytetään Australiassa, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja eräissä muissa maissa.

  Vakiokokoiset sängyt on jaettu useisiin perustyyppeihin:

  Näitä standardeja käytetään useissa maailman maissa, mutta yhden mittausjärjestelmän kanssa ne voivat poiketa ja poiketa perusasetuksista. Sängyn normaalikokoisena on ensinnäkin merkitys patjojen koolle. Kehykset ovat aina suurempia, keskimäärin 10 senttimetriä.

  Nykyisistä malleista vuodetta suunnittelussa monia innovaatioita, jotka eivät sovi missään vakiokokoihin. On myös syytä ottaa huomioon valitessaan huonekalu.

  Erillistä vuodetta tarkoitettu yhdelle henkilölle tarkoitettu henkilö keskikoko.

  Standardi sänky pituus 200-210 cm., Ja leveys voi vaihdella 70-100 cm ..

  Amerikkalainen koko sänkyä

  Amerikkalainen vuode Twin merkintä vastaa koko meidän teini sängyssä.

  Mitat pienten kolme neljäsosaa vuode nukkumiseen kaksi ihmistä, mutta erittäin tilava yhteen paikkaan.

  Vakiokoko "kuorma-auto" sänky on 200-210 senttimetriä pitkä ja 120-160 cm leveitä.

  Amerikkalainen koko sänkyä

  Parisänkyyn on omat norminsa. Ottaen huomioon yleisen järjestelmän toimenpiteitä sen kaksi henkilöä olisi voitava asua.

  Vakiona parivuode pituus - 200-210 cm, leveys - 150-200 cm.

  Valinnassa on otettava huomioon volyymi ihmisiä, jotka käyttävät huonekalut:

  • Ihmisille keskikoko riittää valita patjan riippumattomien jouset, ja sängyn leveys noin 160 senttimetriä.

  160 cm leveä vuode. Erittäin suosittu.

  • Niille, jotka tarvitsevat enemmän tilaa nukkuessa, mahtuu laajempi kuvio - 170-180 cm.
  • Ihmiset, joilla hauras rakenne kehossa riittää 150-155 cm leveä parivuode.

  Overseas size parivuode

  USA, kuten koko ylellisyyttä ja siksi kutsutaan heidän "kuningas" vuoteet.

  Size vauvan sänky riippuu minkä ikäisenä lapsi se on tarkoitettu. Standard jaoteltiin sängyt lapsille:

  • Vuodesta 0-3 vuotta
  • Vuodesta 3-7 vuotta
  • kouluikä
  • nuoruus

  Euroopan sängyt imeväisille ovat eri kotimaan 5 cm. - sen mitat ovat 125 x 65 cm.

  On monia vaihtoehtoja Transformers vuodetta, jotka voivat muuttaa lapsista teini. Joka tapauksessa, sinun pitäisi suosia malleja, joissa marginaali valittaessa vauvansänkyä. Lapset kasvavat nopeasti, ja vanhempien tulee ymmärtää, että.

  Custom vuodetta voi ostaa valmiina tai tilata mukaan mieltymyksensä. Yleensä tällaiset sängyt ovat ne, jotka ovat:

  • Alkuperäisessä muodossaan.
  • Liian suuri tai pieni vuodetta.
  • Ainutlaatuinen muotoilu.
  • Kanssa odotus laiturissa yli kaksi ihmistä.

  Kirjakieleen size vuodetta voi olla mikä tahansa. Useimmiten, makuuhuoneen kalusteita yli kaksi metriä ostaa yksitellen ihmiset erittäin nopean kasvun, tai painon, sekä ystäville luksusta. Kustannukset näistä tuotteista on aina suurempi. On tärkeää muistaa, että patjan tulee tehdä tilaa. Jos tämä on sänky omituisen muotoinen tai ainutlaatuinen muotoilu, sinun pitäisi kysyä valmistajalta, onko hän toteuttaa tuotannon sopivan patjan.

  Niille, jotka tarvitsevat erittäin suuri vuode, voit valita Kalifornian kuningas ja maksimipituus backless juurella.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin