Vaippa katto omakotitalossa

Vaippa katto omakotitalon: Master vihjeitä

Kaunis ja käytännöllinen katto kysymys yksityiskodissa - tämä on erittäin tärkeää. Tältä riippuu ulkonäkö ja helppokäyttöisyys elää. Mutta tässä mitä päällystää kattoon mökki? Mitä materiaaleja pitäisi käyttää?

Vastaaminen kysymykseen - mitä päällystää kattoon omakotitalossa, on tarkasteltava kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja. Tietämättä ominaisuuksia kunkin, voit valita sopiva materiaali. Joten loppuun kattoon, voit käyttää:

 • kipsilevyä. Ihan kätevä ja käytännöllinen vaihtoehto. Sitä käytetään usein ei koske vain katon mutta seinät;
 • katot. Nykyään tätä menetelmää käytetään monissa kodeissa ja asuntoja. Mutta sen käyttö, etenkin puurakennuksia, olisi harkittu. Venytys katto voi tulla kuin "siru" sisätilojen, ja täysin pilata sen;
 • muovipaneelit. Melko edullinen ja helppo asentaa materiaalia;
 • MDF paneelit. Kaunis ja mukava koristeluun materiaalia. On kuitenkin yksi merkittävä haitta - pelko vettä. Jos Peitelevyjen katossa omakotitalon, on välttämätöntä saavuttaa paras vedenpitäväksi;
 • Puun käytön. Tämä materiaali on jo pitkään hyvin testattu. Puu käytännön ja ympäristöystävällinen. Tärkeintä valita korkealaatuista paneelien tai levyjen, muuten viimeistely voi nopeasti taivuttaa tai lahoa.

Niin miten päällystää kattoon puutalossa? Kaikki nämä materiaalit on omat etunsa ja haittansa. Mutta tässä on syytä kiinnittää huomiota koristeluun seinät. Jos ne on valmistettu massiivipuuta ja peitetään toisella materiaalilla, useimmat edellä mainittuja materiaaleja ei voi tulla. He vain pilata ulkonäköä.

Kaikkein sopivin antaa katto puutalo kautta tai limakalvon levyt. Tällainen materiaali sekoittaa harmonisesti ulkonäkö, on käytännöllinen ja kestävä.

Edut viimeistely kattoon puu

Käyttämällä erilaisia ​​materiaaleja puusta loppuun on etunsa. nimittäin:

 • puu itse on varsin lyhytaikainen, mutta tämä puute on helposti korjattavissa. erilaisia ​​kyllästys käytetään modernin rakennusalalla. Ne suojaavat puuta haitallisilta vaikutuksilta ympäristön, pääsyn estämiseksi hometta ja hyönteisiä, ja näin suuresti pidentää käyttöikää;
 • Nykyään lähes kaikki polymeerejä käytetään, ja huolimatta niiden turvallisuutta, se on silti "kemia". Puu, päinvastoin, se on täysin luonnollinen materiaali. Niin, se on täysin vaaraton;
 • Toinen etu puu on sen eristyskyky. Ihon kautta tai limakalvon lankkujen ei läpäise kylmä ja lämpö ei jätä tunnelmaa huoneeseen. Plus puu pahasti kaipaa äänet parantavat myös mukavasti kotona;
 • käyttö puinen punkkaa merkittävästi nopeuttaa korjaustyöt. Ei tarvitse etukäteen tehdä ja tasoittaa pinnan. Lähde http://doseliger.ru

Argumentit viimeistelyyn kattoon yksityisellä puuta paljon, mutta on olemassa joitakin kielteisiä puolia. Me luettelo niistä tärkeimmät:

 • tärkeintä - se on paloturvallisuus. Puu palaa hyvin. Jos enimmäismäärä limivuorauslauta vaippa nostamme paljon "polttoainetta" palo. Siksi on tarpeen käyttää lisärahoitusta hankintaan palo- kyllästys;
 • paitsi että (kuten edellä mainittiin), puu on käsiteltävä suojaa hyönteisiä ja hometta. Tämä lisäkustannuksia;
 • Toinen merkittävä haitta pidetään heikko sietokyky lämpötilan muutoksista ja kosteuden. Jos niitä esiintyy, puu voi käpristyä.

Teemme työtä koristelu alakatto

Ensinnäkin, sinun täytyy valita sopiva vaihtoehto. Myynnissä löytyy useita erilaisia ​​vuori:

 • mänty. Tämä on budjetti vaihtoehto. Tällöin mänty sivuraide on kestävä ja mukava asennuksen aikana. Suurin haittapuoli pidetään eri hartsimaisten aineiden erottaminen korkeammissa lämpötiloissa;
 • kalkkia. Tämä materiaali on hieman kalliimpi kuin edellinen. Se on myös käytännöllinen ja kestävä, mutta (toisin kuin -puuntuhoojan paneeli) ei "itkien" korkeissa lämpötiloissa;
 • tammea. Tämä materiaali leikata katot ja seinät high-end rakennuksia. Lisäksi niiden kestävyys, tuotteet on tehty tammesta ovat erittäin kalliita.

Lisäksi myyntiä löytyy muita, harvinaisempia vaihtoehtoja. Myy esimerkiksi vuori yyli setri, leppä, lehtikuusi ja muut puun.

Jos valinta puun kuntoon, kannattaa laskea, kuinka paljon materiaalia tarvitaan. Valettu Käyttöomaisuuden myyntivoitot koosta, joten mukaiset laskelmat on melko yksinkertainen. Tärkeintä on, että oikeus määrittää asennus suunta. Valettu valmistettu melko pitkiä, joten se on parasta asentaa pitkin pitkä huoneen seinään. Joten vähemmän romua, ja siten taloudellisia kustannuksia.

Asennus suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • ensinnäkin tukitankojen on asennettu (tai metalli-profiili). Tällöin on pysyttävä vaihe on enintään yksi metri, muuten on olemassa vaara, että katon prigibaniya. Palkit on asennettu ruuveilla tai tappien, peräti viisi sijaa. Jos huone on korkea kosteus, se on parasta hoitaa laudat lakka;
 • sen jälkeen, tankojen väliin, tarvittavat yhteydet voidaan reitittää ja lämmittimen kerros (jos mukana);
 • Nyt voit "ommella" kerrossänky. Tämä on tehty yhdestä päästä huoneeseen, vähitellen siirrytään seuraavaan. Naulaamalla listat arvoinen viimeistely nauloja (tai ruuveja, jos tärkeitä ovat turvallisia). Saat Uppoasennukseen, kynnet voi ajaa baarissa itse, ja niiden väliset urat. Kun kiinnität vuori ei tarvitse muokata hihna lähellä toisiaan. Kun läsnä on pieni aukko mahdollistaa hallituksen "pelata" muutosten lämpötila tai kosteus. Tämä säästää uuden katon kannan.

Pääesiintyjä työtä omakotitalon limivuorauslauta - melko helppo tehtävä. Tärkeintä on olla kiirehtimättä ja tehdä kaikki huolellisesti. Tässä tapauksessa uusi muotoilu miellyttää silmäsi hyvin pitkään.

Miten sisustaa kattoon omakotitalossa hella lämmitys?

Nykyaikaisen rakentamisen teknologioiden ja materiaalien viimeistely yksityisen tiloissa talo ei ole ongelma. Miten sisustaa enimmäismääriin omakotitalossa, omistaja valitsee perustuu hänen makuun, erityisesti tekniikan ja asiaan kustannuksia. Tärkeä rooli valinnassa suunnittelu pelaa kotona, korkeus, läsnä tai poissa ollessa liesi lämmitys, katto palkit. Uusi mutta jo suosittu trendi rakennus - katot, jotka soveltuvat lähes kaikkiin talon.

Päättäessään mikä on parasta koristella kattoon omakotitalon, ensinnäkin on määrittää Functional lisälaite tiloissa. Vaatimukset materiaalia viimeistelyyn kattoon keittiö, kylpyhuone, kattila eroaa materiaali makuuhuoneessa tai olohuoneessa. Sen ominaisuuksia on myös talon matala katto, huone ullakolla. Koti rakennukset, myös on omat erityispiirteensä. Uusi litteä katot omistajat haluavat hyödyntää uusimpia suunnittelun trendejä, mutta ajan mittaan rakenne kutistuu, ja merkittävästi. Pienetkin vääristymiä voidaan nähdä kattopinta, ja vietti kalliita materiaaleja pilalle. Harkittuaan kaikki hyvät ja huonot puolet päätöksestä, kuin koristella kattoon yksityiskodissa, vielä hyväksytty. Koska materiaalia käytetään eri tilanteissa:

 • kipsilevy
 • tapetti
 • neste tapetti
 • valettu
 • Stretch materiaalit
 • huijausta palkit
 • muovi
 • Blokhauzy
 • Laattoihin.

materiaalit toimitettava keittiö huone pinnat Vaatimukset on omat vivahteita. Moderni keittiö - ruokailutila ja paikka kerätä koko perheelle. Täällä, haihtuminen, hajut, kosteus. Miten sisustaa kattoon keittiössä talon yhdistää kaikki vaatimukset käytännöllisyys ja estetiikka?

 • Kaunistellaan: plus - halpa, ympäristöystävällinen, voit tehdä sen itse. Vähemmän - ei siedä muutoksia lämpötilan ja kosteuden, suihkussa nopeasti peitetty paikkoja.
 • Maalaus - halpa, käytettävissä itseopiskeluun, voidaan pestä, mutta on lyhytaikainen.
 • Taustakuva - suhteellisen edullista, puhdistus - voidaan pestä, ei tahmea on kallista, voit valita väritys tahansa sisustukseen. Lämpötilan ja höyry voivat aiheuttaa kuoriutumista, erityisesti saumoista.
 • Kipsilevy. Kuulu luokkaan kalliita ja saavuttamattomissa materiaalia, täydellisesti kohdistaa pintaan, mahdollistaa piilottaa kattoon viestintää, ja ymmärtää erilaisia ​​ideoita. Puute pieni, mutta sinun täytyy tietää: korkea kosteus voi aiheuttaa väsyttävä kipsi saumat, joskus täytyy maalata.
 • Uusin teknologia - kiristys, paneeli tai telineeseen katot koristavat tahansa keittiöön, mutta nämä materiaalit, jotka täyttävät tilat, ei liity budjetti vaihtoehto.
 • Muovi - käytännöllisin materiaali keittiön suhteen ylläpitoon puhtauden, mutta ympäristöystävällinen voidaan pitää rakas lajinsa.

Kattilahuoneissa ja aputilat

No, jos talo järjestetty erillinen tila kattilan. Tämä laajennus sekä muut rakennukset Kotitaloustuotteet, ei vaadi tavallinen koristeluun, mutta siistejä, ja siellä tarvitaan. Miten sisustaa kattoon kattilahuoneen omakotitalon, jotta ei rahaa kalliita materiaaleja, ja turvallisuusvaatimukset täyttyvät? Piirre enimmäismäärän kattilan voi olla, että se toimii useilla putket, tuulettimet, ja muu viestintä. Jos ei ole tarvetta sulkea ne silmät, voit jättää kipsi katto, ja mitään muuta ei lopeta. Toinen vaihtoehto on piilottaa alla palonkestäviä kipsilevy, mutta jättää lisäämällä ritilöitä paikoissa, joihin pääsy voidaan tarvita ajan.

Kuin asuinrakennusten maatilan rakennuksia, etenkin viileä, paras vaihtoehto - muovista säleet tai paneelit. Kipsilevy on myös mukavaa, mutta se on parempi valita vedenkestävä.

Miten sisustaa puinen katto omakotitalossa?

Rakentamisen mitään uutta rakennusten tehty betonista, lasi ja muovi vähitellen heikentää. Ihmisen halu luonnon ja luonnon vaikutteita suosio maan Puutalot ja sisustus puuta leikata. Mitä tulee katto tässä tapauksessa? Tietenkin voit käyttää kaikenlaisia ​​koristeluun, mutta säilyttää luonnollisen "derevyannogo9raquo; tyyli sopii parhaiten vaihtoehtoja, kuten:

 • Seinäpaneelit. Luonnollinen lautaa paneeli kerran toimi verhoilu materiaaleja rautatievaunuja, joten sen nimi. Suosituin puulajikkeista tuotantoaan - lehtipuu tammi, valkopyökkiä ja haapa.
 • Telineet "lohko hauz9raquo;. Suuri keksinnön puinen talo ei vaadi valmistamiseksi etukäteen, piilottaa kaikki viat, erinomainen lämmön ja äänen eristemateriaalin, ääretön määrä malleja. Puute yksi - korkeat kustannukset. Materiaalin valmistukseen tällaista lohkoa ovat lähes mitä tahansa puuta.

Koristelu puinen katto on käytetty vaneri, puiset palkit, laatat, erityisiä huijausta palkit, levyt ja rimat. Mielenkiintoinen ratkaisu puukatoissa - yhdistelmä suunnittelussa puun lisää jännitystä elementtejä tai erilaisia ​​rakenteita kipsilevy.

Alakatot otettiin käyttöön melko äskettäin. Ei kaikki tuntevat omat vahvuutensa ja heikkoutensa, erilaisia ​​kuvioita, värejä ja laatua. Alakatto - se kesti kankaalle PVC tai kyllästetty polyvinyylikloridi. Väri maalauksia edusti laajin värejä, kuten yksiääniset ja monia eri malleja. Tyyppisiä venytys kattopinnat pientalojen on valittu tarkoituksesta riippuen huoneen. Miten sisustaa matala katto omakotitalossa? Mitä haluat valita kylpyhuone, keittiö, kattilahuoneen? Avulla tämän materiaalin ratkaistaan ​​lähes kaikki ongelmat.

Yleisin ja taloudellisimman venytys katto - matta rakenne, joka näyttää muistuttaa erittäin korkealaatuinen kipsi kattoon. Soveltuu lähes kaikkiin laitoksiin omakotitalon. Palatakseni kustannukset lämmityksessä menetelmiä, monet vastineeksi apua uunien. Miten sisustaa kattoon? Yksityinen kotiin Uunivastukset katot voivat olla erittäin hyödyllisiä: PVC-pinnoite kestää korkeita lämpötiloja, palamaton, myrkytön. Peitetty lateksi kankaalla on helppo puhdistaa savua ja nokea. Valitsemalla tällaisessa suoritusmuodossa, hyvin pieni liesi on valittu, kapea halkaisija savupiippu. Putken ympärille voidaan tehdä laatikko kipsilevyä kilpenä.

Miten sisustaa kattoon yksityiskodissa, jos on korkea kosteus ja puute luonnonvaloa? Lakka tai kiiltävä katot visuaalisesti suurentaa tilaa, heijastavat valoa, jolloin saatiin vakavuus. Älä huonone kosteutta, ja siksi hyvä valinta kylpyhuoneet, keittiöt, uima-altaat. Vaikea yhdistää erilaisia ​​kuvioita ja voidaan kehittää alkuperäisen suunnittelun ratkaisuja.

Miten sisustaa kattoon hallissa omakotitalon, makuuhuoneet tai tehdä kodikas mökki työhuoneen? Apua tässä asiassa venyy katto kangas. Tällainen raina on kangas pohja on kyllästetty PVC-hiukkasia. Joustavuudesta ja tekstuuri mieli on kuin sileää. Mukavuus ja omaperäisyys tarjoaa erilaisia ​​värejä, kosteus - lakkaus, materiaalin rakenne tekee ympäristön - tällainen välikatto "dyshit9raquo;.

Miten sisustaa kattoon yksityiskodissa, paitsi edellä mainitut menetelmät? Poikkeuksetta suosittu on perinteinen tahmea kattoon taustakuva. Tämä on ymmärrettävää: vaihtelu värejä kohtuuhintaan ei ole vaikeaa luoda kokonaisuuksista ja koostumuksen maun joka huoneessa. Volumetrinen kohokuviointikuvi- voi piilottaa pienet epätäydellisyydet ja materiaali "maalaus" voit ajoittain maalata kattoon irrottamatta koko kerros taustakuvaksi. Viimeistely katto tällä tavalla edellyttää tiettyjä taitoja, tämä työ on vaikeampaa kuin seinään vaatii erityistä huolellisuutta ja taitoa.

Mikä on edelleen usein käytetty koristeluun katto, se on laattoihin. Light laatta liimataan yksi mies, luo kaunis vaikutus stukilla helppo käyttää ja puhdistaa. Vaihtoehto sopii lähes mihin tahansa huoneeseen.

Neste tapetti - erityinen kipsi luonnonkuiduista, väriaine ja sideainekoostumus. Käytetty koristeluun kalliita sisustus, jossa tekopyhyydestä ja tyylikästä hienostuneisuutta.

Muutettaessa enimmäismäärän vanha talo katot, altistuvat palkit, niiden väliset raot käytetään usein täyttämään viestinnän johdot, ja sitten ommella lattiat Toinen vaihtoehto - käyttää niitä sen jälkeen käsittelyn on tärkein suunnittelun osa katon, joka antaa erityistä charmia yksityiselle kotiin. Katto talossa voidaan sisustettu klassiseen tyyliin, yhdenlaisen materiaalin. On mahdollista tehdä toisin. Yhdistelmiä eri rakenteita ja muotoja, monitasoinen muotoilu, alkuperäinen valosuunnittelu mahdollistaa yksinkertaisen materiaaleja tehdä jokainen talo yksilön ja erikoinen.

Miten sisustaa kattoon omakotitalossa

Kun useimmat meistä ajattelevat järjestely katon talossa, ensimmäinen asia, joka usein tulee mieleen - "valkoinen ja tasainen." Making sisätilojen kaikki muut osat talon, kun sovelletaan kaikenlaisia ​​ideoita, innovaatioita, mielikuvitus, meillä on tapana unohtaa kattoon, jolloin ne helpoin osa, aivan loppuun työn.

Suunnittelu katto yksityiskodissa - on tärkeää,

Suunnittelu katto on erilainen joka kotiin, se riippuu:

 • käytettävissä oleva tila;
 • tyyli leikata ympäröivät seinät (koristelu seinät omin käsin - täällä);
 • yleinen tyyli talon.

Joka tapauksessa, värien määrä ja materiaalivalinnat viimeistelyyn on valtava.

Valitsemalla suunnittelu kattoon, älä unohda yleistä sisustus

Miten tehdä kattoon omakotitalossa ainutlaatuinen: ideoita

Moderni katto - on paljon enemmän kuin vain sileä valkoinen pinta. Niin monia ideoita ja tapoja, joilla arkkitehdit ehdottavat koristella kattoon, pelaa yhdessä lomakkeen, sisustamiseen ja te varmasti voi valita sopivia omakotitalon.

Kohdevalo ja viisto katto - muodikkain suuntauksia ulkomaisten suunnittelijoiden

Hyvin organisoitu tekniikka kattovalaistus talossa voidaan järjestää elegantti ja tyylikäs nykyaikaa ja tyyliltään klassinen käyttämällä ja yhdistämällä erilaisia ​​lamppuja:

 • kattokruunut (hienostunut ja ylellinen Mechini kattokruunut kuvataan tässä artikkelissa);
 • kattokruunu;
 • paikkoja;
 • LED nauhat.

Esimerkiksi antamalla muotoa kattoon holvissa tai kaari, teet sisätilojen tilavampi ja vapaa.

Tämä muoto tekee yläpuolelle kattoon ja visuaalisesti suurentaa huone

Katto muodossa kaari

Viisto katto tekee tilaa kompaktimpi ja moderni. Muuten, tämä on yksi kaikkein muodikasta suuntaukset järjestelyn enimmäismääriin ulkomaisia ​​suunnittelijoita.

Viistot katot - huipulla muodin

Holvikatot (rakentaminen heistä - se palkit, ylitti jotta katon muodostivat useita nelikulmaisia, kauniisti koristeltu sisältä) voi myös luoda tunne korkeuden ja ilman talossa, samalla antaa sille viehätys "Old England" - mitä unelma monet suunnittelijat tänään.

Kasettikatto suunnittelu tuli suosittu jälleen

Uudempi versio kasettikatto

Tehdä tilaa tilavampi ja muodikas mahdollista, käyttäen tekniikkaa kipsilevyn ja "ylösalaisin tai upotettu alustan» (lokero katto). Tällaiset kattorakenteisiin sopivat paremmin korkeissa tiloissa kuitenkin ja Standard-huonetta voi näyttää ylellinen.

Kipsilevy rakenteiden muodossa "ylösalaisin lokero" on edelleen ajankohtainen

Yhdistelmä eri tekniikoita ja tyylejä

Paljon hyvät täplät pinnan poikki osaa:

 • harmonisesti ja varovasti valaisemaan koko huoneen;
 • luoda kodikas tunnelma, hävittämistä levätä;
 • aiheuttaa tunteen läsnäolosta luonnonvaloa.

Paljon hajallaan paikkoja kattoon ja yleinen puute kattokruunut luo tunteen auringonvalon kattoon

Paitsi hyvin esteettinen näky, tällaista päätöstä vielä ergonomisesti säästää energiaa.

Materiaalit viimeistelyyn kattoon omakotitalossa

Nyt tietää miten sisustaa kattoon talosi, katsotaan mitä voit tehdä.

Perus materiaaleja, joita käytetään toteuttamaan master suunnittelu fantasiat katot, ovat:

 1. Kipsilevy. Ihannetapauksessa jos katto ei ole tasainen, tai muita vikoja. Pinta tasoittaa ja jopa. Ylhäältä se voidaan maalata tai tapetoida, ja se on mahdollista rakentaa mikä tahansa haluttu rakenne - käännetyn hyllyn kiinnittämiseksi caissons. Mitä ottaa huomioon - on, että tämä vie pois osan katon korkeus, joka menee rungon rakenteessa.

Tuomiokirkon katto omakotitalossa

Puukatto omakotitalon - ympäristöystävällinen ja kaunis versio

Saat tietoa siitä, miten kipsilevyjen kertoa video:

Nyt olet nähnyt mitä merkittävä rooli rakennuksen kattoon, joten miettiä hänen suunnittelu etukäteen. Kauniit katot ja sisustus kodin on täydellinen!

Tahallinen puute viimeistely katon - prioriteetti parvi tyyli

Yksi vanhaan ranskalaiseen tyyliin sisustus - vieritse. Käännetty Ranskan «Chalet» - hotelli tai talon rustiikkityyliin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin