Vahvistin langattoman Internetin

Vahvistin verkon peiton puhelimeen: arvostelut, kuvaukset, tekniset ja arvostelut

Nykyään on vaikea löytää ihmisiä, jotka ovat asentaneet kotona Lankapuhelimesta. Tämä johtuu siitä, että kaikki kehittyvät erittäin nopeasti. Analoginen puhelimet ovat menneet elämästämme, ne eivät yksinkertaisesti ole tarpeen. Ihmiset käyttävät mobiililaitteita, jotka vastaanottavat radiosignaalin. Valitettavasti voimme tänään löytää paikka, jossa ei ole mobiiliyhteyden kautta. Tämä tapahtuu, jos signaalin avulla on esteitä, kuten metsien, korkeat rakennukset tai suuri etäisyys transponderiin. Tässä tapauksessa voit asettaa valtaa verkon signaalin. Näin on mahdollista parantaa vastaanoton laatua radiosignaalin. Mutta miten valita hyvä matkapuhelinverkon signaalin vahvistimeen? Tässä artikkelissa löydät vastauksen kysymykseesi.

Määrittelemme standardi matkapuhelinjärjestelmä

Mennä valintaan vahvistimet, on tarpeen määrittää, missä solussa palvelu ei enää tarvitse 9ndash; äänipuhelut tai mobiili internet.

Jos aiot parantaa viestintää, se on parasta valita GSM toistin. Muuten, sinun on käytettävä hyvä 3G-laatu antenni tai 3G-toistin.

On myös välttämätöntä kiinnittää huomiota operaattori toimii kaikissa standardin. Tämä riippuu valinnasta toistimen. Esimerkiksi, Tele2 harjoittava GSM-1800. Tässä tapauksessa sinun täytyy valita sopiva teho verkon signaalin.

Tietenkin se voi olla toinen tilanne, jossa sinun täytyy vahvistaa 2 signaali välittömästi. Mitä tehdä tässä tapauksessa? Jotkut yritykset tuottavat 2-GSM / 3G-toistimet. Ennen ostamista sinun täytyy päättää nämä parametrit, niin että myöhemmin kadu ostosta.

Mobile tarkistaa signaalin

Toinen vaihe on tarkistaa solun signaalin taso tällä hetkellä. Voit tehdä tämän, otamme muutaman puhelimet ja vaihtaa SIM-kortin niiden välillä määrittää tarkka signaalin tasoon. Herkkyys antennien eri puhelimissa voi vaihdella, ja sinun täytyy saada tarkempi tekijä vahvistimen jahtasi verkkoon.

Miten määritellä vahvistuksen toistin?

 • Mene talon ja tarkastella signaalin taso, joka osoittaa puhelimen. Jos sisällä 1-2 jako ja ulkona älypuhelin esittää täysimittaisia ​​tai lähellä tätä arvoa, niin voitto on vähintään 65 dB.
 • Kun ulkopuolella puhelin näyttää kokonaismäärä osastojen, on tarpeen ottaa sähköverkkoon signaali "Bilayn9raquo, MTS tai" MegaFon9raquo; tekijällä enemmän kuin 75 dB.

Vahvistin verkon signaalin talon tulisi olla suurempi kuin 60 dB. Heikko toistimet ei tuo sinulle toivottua tulosta. Huone on heikko signaali, ja tämän lisäksi asettaa rajoituksia määrästä samanaikaisesti puhuu tilaajille.

Sinun täytyy mitata alue laitokseen, jossa se on tarpeen parantaa mobiili signaalia. Tämä asetus on myös tärkeä, koska useimmat pinta asetetaan rajoitetaan lisää lähtöteho toistimen.

Jos esimerkiksi haluat parantaa signaalin ala on noin 160-210 neliömetriä. m, edellyttää tavallinen vahvistimen, jonka teho on noin 100 mW.

Valitessaan tehovahvistimen tarvitaan lisäksi kaikki ominaisuudet, katsokaa merkki tämän mallin. Älä kitsastella tätä laitetta, joten et vain ei saada toivottua tulosta. Jos löydät toistin, joka täyttää kaikki suorituskykyä, mutta hinta on paljon halvempi kuin kilpailu, se todennäköisesti on väärennös. Laatu Tällaisten laitteiden on huono, kaikki ominaisuudet, jotka on kirjoitettu valmistaja, jäävät paperille. Siksi on parempi valita kallis ja laadukas vahvistin mallia kuin vain heittää rahaa pois.

Jos etsit laadukasta ja edullista mallia, katso kotimaisille tuottajille. Venäläinen yritys on kehittänyt REMO vahvistin Connect 2.0. Se koostuu antennin ja modeemin. Hinta toistin on 1000 ruplaa.

Kytkeä 2,0 on suunniteltu parantamaan Internet 3G / 4G signaalin ja matkaviestinverkon GSM-verkoissa. Pystyt saavuttamaan paitsi laadukkaita signaalin vahvistus, mutta myös monipuolistaa työn Wi-Fi.

Tämä laite on melko hyvä suorituskyky:

 • Saada - 90 dB.
 • Taajuusalue - noin 2 GHz.

Toistin venäläinen yhtiö on varsin pienikokoinen. Kitti sisältää myös kolmen metrin kaapeli.

Tämä vahvistin on järjestetty verkon signaali "MegaFon9raquo, MTS tai" Bilayn9raquo; melko yksinkertainen. Jos et ymmärrä, katso liitteenä ohjeita. Muista, että sinun on ensin asennettava asetukset modeemin (se on yhteensopiva lähes kaikkien mallien), ja sen jälkeen yhteyden antenni.

Asiakkaiden arviot eroavat toisistaan. Jotkut kirjoittavat, että signaali on parantunut huomattavasti, kun taas toiset sanovat, että lähes mikään ei ole muuttunut. Teidän on ymmärrettävä, että tämä on edullinen malli, ja se ei voi täyttää kaikki odotukset.

Yhdysvaltalainen yritys on ottanut käyttöön Nextivity melko hyvä vahvistin cel-Fi RS2. Tämä väline voi vain parantaa 3G ja GSM-signaali, se pystyy myös laajentaa merkittävästi kattavuutta. Valmistajat ovat ainutlaatuisen toistin, joka ei edellytä antenni, ja liitä se niin yksinkertainen, että se pystyy käsittelemään jopa lapsi.

Sarjassa 2 yksikköä voidaan sijoittaa yhteen, josta löydät parhaat signaalin voimakkuuden. Se voidaan määritellä käyttämällä puhelimen tai toistin itse liikkuvat laitteen ympäri taloa. Signaalin taso näkyy näytöllä sijaitsevat kehon yhden lohkojen kun kytket sen.

Toinen lohko on näyttö mittakaavassa. On tarpeen määrittää, missä lukemat se on suurin. Valitettavasti tämä laite vaatii myös virtalähde virtalähteestä, niin sinun täytyy asentaa kahteen yksikköön lähelle pistorasiaan.

Tämä vahvistin MTS-verkon peittoalueella, "Bilayn9raquo; tai "Megafon9raquo; vaikka se on asennettu ilman lisäantenni, mutta selviytymään tehtäviä. Se on aika hyvä ja laadukas malli, joka tarjoaa korkean signaalitason. Tietenkin on olemassa merkittävä miinus - on hinta. Nextivity Cel-Fi RS2 maksaa noin 40000 ruplaa. Tämän vuoksi toistin on yleensä asetettu toimistossa, ennemmin kuin yksityiskodeissa.

Vain myönteisiä arvioita voidaan nähdä tämän vahvistimen. Ja se on OK, koska kallis ulkomaisten mallien selviytyy tehtävänsä. Ihmiset ylistäen laitteessa, mutta ainoa ongelma - hinta.

TAU-2000 - on hyvä vahvistinverkko signaali tukevan puhelimen tärkeimmät venäläiset toimijat. Tämä laite sisältää antennin ja ulkoisen laitteen, joka yhdistää puhelimeen tai modeemi.

Tämä malli on tyypillisesti käytetään suurta huonetta, koska se on melko suuri lähtöjännite. Jos kiinni keskimääräinen signaali tukiasemalta, vastaanotin kykenee parantamaan sen ja siirtää etäisyydellä noin 100 metriä.

Tietenkin, TAU-2000 voidaan käyttää kotona ja autossa. Peittoalue liittyy läheisesti signaalin laatua. Hyvät yhteydet voivat kattaa noin 15 m2. Hinta tämä laite on 13000 ruplaa.

Ennen ostamista voit nähdä arvion tämän laitteen. Jäsenet ovat enimmäkseen jätti paljon positiivisia kommentteja ja muutamia kielteisiä. Tämä viittaa siihen, laatu vahvistin, joka kannattaa ostaa.

Laadukasta vastaanotin maksaa melko kalliita. Jos todella haluamme parantaa signaalin, sinun ei pitäisi pihistellä. Valitessaan vahvistin, kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, paljon riippuu tästä. Jos sinun täytyy kattaa laajan alueen, valitse vastaanotin suuren tehon. Muista voitto, joka riippuu vastaanottosignaali. Voit myös tehdä sähköverkosta signaali käsillään. Tällöin voit valita materiaali, joka perustuu heidän tarpeisiinsa, ja siirtyä töihin. Jos teet sen oikein, se vastaa ominaisuudet budjettimalli.

Vahvistin langattoman Internetin

Haaste kyseenalaistaa: miten valita valtaa matkaviestinnän ja internetin maalaistalon

Se on viheralueet maamme täyttää koko ajan, mutta onneksi se ei ole kohtalokasta. Säästää tietoa nälkään mielellään osallistu mihinkään paikalliseen telekommunikaatioyhtiö "kaikki noin" 50 000-100 000! Sinulla tuntuu menoja kohtuutonta? Minäkin koska niitä voidaan vähentää yli 10 kertaa! Vahvistimet solu ja Internet antaa kustannuksia noin 3 000-15 000, ja poimia ja asentaa ne saatat itse.

 • Suunnattu ulkoinen antenni, joka tarttuu tukiaseman signaalin.
 • Koaksiaalikaapeli liittämistä varten, jossa on antenni signaalin vahvistin.
 • Itse vahvistimen.
 • vahvistin virtalähde.
 • Sisäinen ympärisäteilevä antenni.

Ulkoinen antenni on sijoitettu talon ulkopuolella paikassa paras näkyvyys operaattorin tukiasemaan. Vahvistin on kiinnitetty seinään sisälle huoneeseen ja yhdistä se sisäisiä ja ulkoisia antenneja.

Laite monistamista 3G / 4G Internet signaali, joka koostuu yhdestä tai kahdesta moduulista. Yksi osa kaksinkertaisen moduuli vahvistimien toimii signaalin vastaanoton, toinen - luominen peittoalueen sisällä kotiin. Molemmat osat on liitetty kaapelilla. Vastaanottoyksikön, sekä antenni GSM-toistin ominaisuus kadulla; pinnoite moduuli, jossa on kytketty USB-modeemi - huoneessa.

Yhden moduulin vahvistimet jaetaan 2 eri - sisäinen (sisäkäyttöön, tai tarkemmin, pöydälle) ja ulkoa. Sisäinen muodostavat näyttö, joka suojaa siihen liitetty USB-modeemi häiriöiltä auttaa varmistamaan, että se vastaanottaa signaalin tukiasemalta vain. Tällaiset laitteet toimivat leveä taajuusalueilla, mutta vahvistuksen ne eivät ole kovin korkeita.

Ulkoinen vahvistin on olennaisesti antenni, joka on asennettu myös kadulla alueella parhaan visuaalisen aseman. Antennikaapeli on kiinnitetty, toinen pää työnnetään USB-modeemi liittimeen, ja modeemi on kytketty tietokoneeseen tai reitittimeen. Tällaiset Keitto signaali vahvistetaan 1,5-2 kertaa parempi kuin kotimainen, mutta yleensä työskennellä entistä kapealla alueella.

Lisäksi kaikki nämä laitteet ja alentaa modeemien puhelimen säteilyn (alempi signaali on voimakkaampi) ja vähentää virrankulutusta akun.

Joten ensinnäkin oltava tarvittava varustus katsomaan:

 • Alueella tuettu taajuus. Suurin osa Venäjän matkapuhelinoperaattoreiden työskentelee GSM 900, CDMA ja UMTS (3G), ja mitkä ovat suuntautuneet kotimaisten valmistajien toistimet. Ja jos palveluntarjoaja lähettää GSM 1800 (erityisesti käyttöalojen monilla alueilla Tele 2), laite ilman sen tuki on hyödytön sinulle. Sama koskee 3G / 4G-viestintä.
 • Etäisyyttä puutarhaasi lähimmästä tukiasemasta. Se löytyy soitettiin paikallisten toimijoiden tai määritetään ohjelmia, jotka osoittavat niiden sijainnin kartalla. Täällä on 3 esimerkkejä tällaisista sovelluksia Android: antennit, verkkosolutiedotLite, OpenSignal Card 3G / 4G / Wi-Fi-yhteys. Mitä lähempänä kotia on torni, sitä parempi on vastaanoton laatu voidaan saavuttaa. Asemat 10-15 km, ei voida pitää. Jos kamppeet operaattori on suhteellisen kaukana, voit joko ostaa antaa SIM-kortin toisen yrityksen tai valita tehokkaampi vaivaa. Yleensä voima tahansa laitteen maalaistalon tulisi olla vähintään 100 mW.

 • operaattori signaalitaso ehdotettu antenni-alan on oltava vähintään yksi liuska. On helppo määrittää käyttäen matkapuhelimen SIM-kortilla tai kannettava tietokone 3G / 4G-modeemin ja valvontaohjelma tämän modeemin. Tai, esimerkiksi hyödyllisyys Mobile Data Monitoring Application(MDMA), mikä osoittaa tarkempia tuloksia ja tukee lähes kaikkia malleja 3G-modeemi. Nämä samat työkalut sinun täytyy säätää antennin ja vahvistimen valinta paikalla talossa.

 • Alue talon tilojen seinä materiaalia. Tämä on tärkeää valittaessa tehovahvistimen ja sisäinen "alue" on sen antenneja. Kotelon, jossa yli 2 huonetta ja tiili-, saada sisäinen antenni ei saisi olla pienempi kuin 3-5 dB.
 • Tilaajien määrä, jotka ovat samalla olla yhteydessä. Suurin osa GSM-transponderit ylläpitää samanaikaisia ​​yhteyksiä 4-6.

Mitä muuta on suotavaa etsiä valitessaan vahvistinta:

 • Jos et ole koskaan harjoittanut manuaalinen säätö tällaisten laitteiden, valitse laite, joka ohjaa vahvistusta automaattisesti järjestelmään.
 • Yhdistävän kaapelin ulomman ja sisemmän moduulit tai antennin ja modeemin ei saa olla liian pitkä. Lyhyempi se on, sitä parempi signaali. Optimaalinen pituus kaapeli - jopa 5-6 metriä, mutta jos valmistaja koko laitteen pidempään, mikä tarkoittaa, että sen ominaisuudet mahdollistavat sen.
 • Jotkut valmistajat ilmoittavat ruutuun että suljettu kaapelin resistanssi on 50 ohmia, ja että hänen väitetty etu. Itse asiassa, se on puhdasta markkinointia. signaalin menetys 50 ohmia ja 75 ohmia kaapeli on melkein sama, mutta jälkimmäinen on paljon halvempaa.
 • Kokonaisten laitteiden pitäisi olla kaikki tarvittavat sovittimet, erityisesti, jossa CRC9 liitin USB-modeemi.

 • Älä osta GSM-toistimet, sisä-antenni, joka on erottamaton välinekotelo. Se ei salli asettaa sekä eri puolilla taloa ja eivät pysty luomaan riittävän kattavuuden.
 • Valitessaan myymälä, suosia missä sopineet vaihtavansa tai ottaa takaisin hankittuja laitteita, jos et tule.

M ontazh GSM-toistimet, että ulkoinen antenni Internet vahvistimia eivät yleensä edustaa mitään ongelmia, varsinkin kun lähes kaikki on varustettu oppaan asentaa ja konfiguroida. Vaikein, jolla voi kohdata on tarve kiivetä katolle, koska suurempi antenni, sitä pienempi melu.

Ulkoinen antenni on suunnattava tukiasemalle. Optimaalinen sijoittaminen toistimen ja sisäiset antennit kokeellisesti määritetty - signaalilla tasot puhelimessa, mutta tässä tapauksessa niiden on oltava lähempänä kuin 3 metriä ulkoisen antennin.

Käytä yhtä moduulilevyelementin 3G / 4G vahvistimet parempi ikkunan lähellä tornista. Laite tulisi sijoittaa niin, että modeemi oli kääntynyt hänen suuntaan.

Esimerkkejä GSM-toistimien ja vahvistimet 3G / 4G-internetiä maa taloa

REMO vahvistin Internet-yhteys 3,0

P emo Connect 3.0 - tyypillinen edustaja työpöydän Internetin vahvistin, joka tukee kaikkia tärkeimpiä standardeja, valmistettu maassamme on Saratovin Sähkömekaaniset Plant "REMO". Yhteensopiva USB-modeemi 2G / 3G / 4G. Se toimii laajalla taajuusalueella.

Miten käyttää: aseta modeemi USB-portti, joka sijaitsee keskellä pohjassa vahvistimen moduulin. Toinen USB-liitäntään, liitä kaapeli ja yhdistä se tietokoneeseen.

Erittelyt REMO Yhdistä 3,0

 • Tuetut viestintästandardit: GPRS / EDGE, WCDMA / HSPA / HSPA +, LTE 800 / LTE 2700, WiMAX.
 • Työ taajuus: 800-6000 MHz.
 • vahvistus: 7-9 dB.
 • Suunta-antenneissa on: yksisuuntainen.
 • Tuki USB-modeemien: 3G, 4G.
 • tyyppinen portti modeemiyhteys: USB Am.
 • Kaapelin pituus: 3 m.
 • Mitat ja paino: 243x190x25 mm, 0,5 kg.
 • Kotelo: iskunkestävä muovi.
 • Majoitus: huoneessa talon.

Kustannus REMO Connect 3.0 venäjäksi kaupoissa alkaa 990 ruplaa.

On samanlainen malli ei ole USB-kaapeli, joka kytketään tietokoneen Wi-Fi, - REMO Connect 3.5. Se maksaa noin 1000 ruplaa enemmän.

Vahvistin Internet REMO Oranssi-2600 Plus

R EMO Orange-2600 Plus - kaksi-moduuli yksikkö lisätä peittoalueen 4G (tarkemmin, osa tällä alueella), kirjoittaja saman valmistajan kuin edellinen. Takaa vakaan vastaanoton säteellä 5 metrin päässä modeemi.

Sitä voidaan käyttää ladata mobiiligadgetien USB-portin kautta. Se on LED kotelon "Norma" ja "Alarm", joita käytetään määrittämään oikeellisuuden valinnan välistä etäisyyttä moduulien.

 • Tuetut viestintästandardit: LTE 2600 FDD Band7 / Band38.
 • Työ taajuus: 2500-2700 MHz.
 • Maksimi kuuluvuusalue 75 m 2.
 • Vahvistuksen moduulit: vastaanotetaan - 45 dB, pinnoite - 25 dB.
 • Tuki USB-modeemien: 4G.
 • tyyppinen portti modeemiyhteys: USB Am.
 • Tyyppi ja pituus kaapeli: RG-58A / U, 10 m.
 • Virtalähde: 12 V.
 • Mitat ja paino moduulit: vastaanotetaan - 240x240x60 mm, 1 kg, pinnoite - 180x80x50 mm, 0,5 kg.
 • Kotelo: muovi.
 • Majoitus: sisäinen ja ulkoinen.

Kustannus REMO Oranssi-2600 Plus alkaa 8100 ruplaa.

P epiter Nikrans MA300 on suunniteltu parantamaan matkaviestinnän pääasiassa maaseudulla, mutta ei vain siellä. Suunniteltu huone-ala on 300 m2.

Valmistaja takaa vakaan toiminnan laitteiden verkkojen operaattoreiden MTS, Tele 2, ja Beeline, Megafon, SMARTS, Rostelecom ja Tattelecom.

Erittelyt Nikrans MA300

 • Tuetut viestintästandardit: GPRS / EDGE.
 • Tuetut GSM-signaali 900 mHz.
 • Maksimi kuuluvuusalue - 300 m 2.
 • Vahvistuksen moduulit: vastaanotetaan - 65 dB, pinnoite - 60 dB.
 • Kaapelin pituus: ulomman - 15 m, sisäinen - 5 m.
 • Mitat ja paino: 296x159x101 mm, 0,5 kg.

Kustannukset Nikrans MA300 on noin 14 100 ruplaa.

GSM-toistin Locus MOBI-900 MAA

L ocus MOBI MAIDEN 900 on tarkoitettu myös maaseudulla, lomakylät ja muualla monimutkaisessa ympäristössä viestinnän. Se on helppo asentaa, joka on suunniteltu kokemattomille käyttäjille.

Erittelyt Locus MOBI-900 MAA

 • Tuetut viestintästandardit: GPRS / EDGE.
 • Tuetut GSM-signaali: 890-915 / 935-960 MHz.
 • Maksimi kuuluvuusalue - 100 m 2.
 • Vahvistuksen moduulit: vastaanotetaan - 40 dB, pinnoite - 30 dB.
 • Enimmäismäärä tilaajien tiedonsiirtotila: 6.
 • Ateriat: 5 V.
 • Mitat ja paino: 375x173x156 mm, 1,15 kg.

Cost Locus MOBI MAIDEN 900 alkaa 5060 ruplaa.

Ulkoantenni REMO Ultra 3G \ 4G

P emo Ultra 3G \ 4G - ulkoinen antenni on kytketty suoraan 3G / 4G-modeemi. Se vahvistaa signaalin jopa 18 dB. Se tukee Wi-Fi.

Kaapelit, adapterit, kiinnikkeet, ja muut tarvittavat osat ovat mukana.

Erittelyt REMO Ultra 3G \ 4G

 • Tuki viestinnän standardit: UMTS-2100, LTE, Wi-Fi.
 • Työskentely taajuus: 1800-2700 MHz: iin.
 • vahvistus: 12-18 dB.
 • Suunta-antenneissa on: yksisuuntainen.
 • Tuki USB-modeemien: 3G, 4G.
 • Kaapelin pituus: 5 m, FME sovitinta - CRC9 modeemi.
 • Materiaali: alumiini.

Joukko laitteiden Ultra 3G \ 4G venäjäksi kaupoissa on hinnoiteltu noin 2000 ruplaa.

Ulkoantenni Delta L / 1700-2800

D ELTA L / 1700-2800 tukee erilaisia ​​viestinnän standardien, kuten Wi-Fi. Kuten edellisestä laitteesta on kytketty suoraan modeemiin.

Erittelyt Delta L / 1700-2800

 • Tuetut viestintästandardit: GPRS / EDGE, CDMA / HSDPA / HSUPA / HSPA +, LTE, WiMAX, Wi-Fi.
 • Työ taajuus: 1700-2800 MHz.
 • vahvistus: 12-14 dBi.
 • Suunta-antenneissa on: yksisuuntainen.
 • Tuki USB-modeemien: 3G, 4G.
 • Kaapelin pituus: 6-10 m.
 • Mitat ja paino: 750x200x83 mm, 04-06 kg.
 • Kotelo: muovia, metallia.
 • Majoitus: Ulkopuolella.

Kustannus Delta L / 1700-2800 on noin 1400 ruplaa.

Hyvät ystävät, nyt aion kirjoittaa erittäin hyödyllinen ja luultavasti enemmän asennus- ja konfigurointi langaton reititin TP-Link-MR3220. Joten ...

Kuvittele: olet tilannut testi, tutkielma tai esineen oman sivuston, maksettu tekijälle niiden tunnollinen työtä, ja sai ... rip-off - materiaalista, joka ...

Miten tallentaa kotivideoita kirjastoon? Mieluummin pitää kaikki kirjaa korkealaatuisia ilman pakkausta, mutta joskus, laittaa rulla ...

UARFCN: 10662, Ec / lo: - 7

Cellld: 20341, LAC: 6112

RSSI: CELL_DCH, RSSI / TX: 0/7

Nämä tulokset osoittavat, puhelimen, jos saalis 3G signaali.

Kadulla on levy Tricolor TV 3G signaali vahvistimen. Ratsastaa 79db signaali-89db. Etsin laitteiden että normalisoi Internetissä. Kohteen kaksi BS 1) 2 km, 2) 9 km päässä. Estää istutusmetsiä. Odotan suosituksesta. Kiitos!

Hyvä den.Nahodimsya liittovaltion maantiellä lähellä tiheä havumetsävyöhykkeen ja kylä pois 4 km.Problema + Internet ....

Vahvistin Internet 3G / 4G-signaali maahan

Tämä artikkeli katsotaan riittävän yksityiskohtainen katsaus tuotteita markkinoille tarjoamaan 3G / 4G Internet yksityisen sektorin - huviloita, maa taloja ja mökkejä.

Versiot Internet signaalivahvistimet:

1. Antenni, jossa on sisäänrakennettu 3G / 4G modeemi (MTS, Beeline MegaFon, TELE2, Yota):

Vuonna 2011-2012, kun he alkavat kehittämiseen 3G langaton Internet-antennit tuli markkinoille, jossa on sisäänrakennettu modeemi. Nyt hinta on noin 6-10 tuhatta ruplaa sekä modeemin.

1. ei tappio koaksiaalikaapeli, joka vaikuttaa nopeus Internet,

2. joustava kaapeli,

3. Hinta on varsin alhainen.

4. Nopeita Internet, jos antenni on hyvälaatuista.

1. Epävakaa modeemi pituudet yli 5 metriä! Meidän on oltava valmiita, että 1-3 kertaa päivässä joutuu tasapainoilemaan ruoan reitittimestä. Ja jos reititin on toisessa kerroksessa tai ullakolle, se on vain tiettyjä tunteita :)))

Vain tämän ongelman vuoksi oli seuraavan sukupolven antennien, jossa on sisäänrakennettu modeemi ja reititin, jota käsitellään seuraavassa osassa.

2. Myyjä voi kämmen pois vanha 3G-modeemi. Vanhempaan malliin, sitä hitaammin Internet toimii. Ostaessaan tässä vaiheessa on erittäin suositeltavaa tarkistaa.

2. antenni, jossa on sisäänrakennettu reititin ja modeemi (MTS, Beeline MegaFon, TELE2, Yota):

Mitä Moskovan alueella on menossa Mitinsky tai radiolaitteiden markkinoita, sinulle tarjotaan ihme antenni (2 versiota):

1. kaapeli antenni voi olla jopa 80 metriä! Joissakin tapauksissa se on erittäin kätevää! Teho ja signaalit syötetään yhden kaapelin välityksellä. Teknologia POE.

2. liittimet päissä kaapelin RG-45 (suosituin online slot). Yleensä monet ihmiset ovat vaotustyökalua. Eli et voi porata pois seinästä tai ikkunan karmiin halkaisijaltaan suuren pora nosturin alle kokoa ja tehdä pieni siisti reikä ohuella kaapelilla.

1. Jo pitkään, tällaiset laitteet eivät asu. Koska käyttölämpötila ja modeemi reitittimet noin 0-40 C.

Linkki virallisilla verkkosivuilla Zyhel Keenetic valmistaja (tämä malli on useimmiten käytetty): http://zyxel.ru/keenetic-4g-3

Monet myyjät väittävät kaikki sinetöity ja reititin itse lämmittää. Ja se todella toimii talvella. Mutta kauhein - kylmäkäynnistyksen kun talvi on 20 ° C: ssa on sammutettu sähköä, viilentää reititin, ja sitten saa virtaa ja on vika. Osalta ylempi säleet lämpötila +40 C - aurinko kesällä suljetussa tilassa kuumennettiin työstä reitittimen lämpötila saavuttaa 60 ° C

Molemmat kuvat - tämä on jo rikki antenni, jota lopulta vaihdettava.

3. Internet signaalin vahvistin CONNECT 2,0, 3,0, jne.

TÄSTÄ erillinen artikkeli on kirjoitettu tälle tuotteelle.

4. antenni on kytketty reitittimeen koaksiaalikaapelin

Se on myös varsin suosittu vaihtoehto, kun reititin ja modeemi ovat sisätiloissa ja antenni otetaan ulos kadulle. Kustannukset ovat sarjaa 10-22000 ruplaa.

1. Suurin luotettavuus. Katu käytetään vain passiivinen antenni, joka ei kärsi eri sääolosuhteissa.

2. Nopeat Internet oikeaa asennusta. tulos on niin asetettu tässä artikkelissa on esitetty alla.

1. Rajaa kaapelin pituus. Suositeltava jopa 12 metriä, jos 8D-FB-kaapelilla. Jos kaapeli on ohuempi, tappio korko on selvemmin. Jossa jokaista mittari nopeus laskee hieman.

2. haittana asennuksen. Valmiin kaapelin liitin kokoonpanoja, joita käytetään N-tyypin ja halkaisija 20 mm, mikä tekee vaikeaksi lanka kaapeli tilaan. Ratkaisu - tehdä omia 1 liitin avulla erikoistyökaluja tai juottamalla. Myös liittimet ovat pienempiä, mutta ne ovat yleensä käytetään vain ohuen kaapelin.

3. Käytä paksua kaapelia. 8D-FB kaapeli on 11.1 mm, ja kaapelia ei voida piilotettu sokkeli.

5. Antenni, jossa on sisäänrakennettu 3G / 4G reititin tehtaan suorituskykyä

4G reititin kadulla versio, jossa on sisäänrakennettu antenni. Hinta noin 9-12 tuhatta. Ominaisuudet voidaan tarkastella TÄSTÄ.

1. Kaapelin pituus noin 80 metriä! Signaalin ja teho syötetään samaa kaapelia POE tekniikkaa.

2. Joustava kaapeli.

3. maksiminopeus Internetissä. Tukee MIMO teknologia. nopeus ei anna edellä, jotkin muut.

4. Antenni tukee kaikkia taajuudella 700 MHz 2700 ja kaikki 3G standardeja ja 4G.

5. toiminnan stabiilisuutta kaikissa lämpötiloissa -30-50 astetta. Tehtaan laatu, ei tuotannon kellarissa Mitino markkinoiden 🙂

1. Epämiellyttävä vaihdat SIM-korttia. Tarkkaan ottaen ei sitä, että sinun täytyy tehdä se koskaan.

2. Sitä ei paljastanut 🙂 Ehkä hinta ei ehkä vaikuta kovin halpa.

Äskettäin videoesittely tämän laitteen:

Toistuvia virheitä valinnassa Internet vahvistimien

1. 4G / LTE ei toimii vain taajuudella 2600 MHz (2500-2700 MHz), mutta LTE800 ja LTE1800.

Samalla kaupungin ulkopuolella lähes toimii vain LTE800 ja LTE1800! Monet myyjät ovat myyntiä 2600 MHz antenni, joka on voimassa vain kaupungin sisällä.

2. "Mitä suurempi antenni saada, sen parempi" Voi ei!

Mitä suurempi vahvistus, sitä kapeampi antennikuvio ja vaikeampaa tarkasti osoita antenni tukiasemalle operaattori! Muutaman kunnolla ohjaa antennin kanssa suuren vahvistuksen asennuksen aikana. Tilastojen mukaan 8 10: kuluttajat itse asentaa tämän antenni, se lähetti väärän. Loppujen lopuksi tarpeeksi hylätä suuntaan antennin 2-3 astetta, ja ei saa 27 dB, ja sama 3-5 dB. Äläkä unohda, että internet nopeus ei riipu signaalitason, ja sen S / N-suhde!

Esimerkki antennin kuvio vahvistuksella 16 dB (vasen - pystytasossa, oikea - vaaka):

Esimerkki antennin kuvio vahvistuksella 27 dB:

Useimmissa tapauksissa riittävä antennin vahvistus on 11-17 dB! Ja miten laittaa - keskustellaan alla.

3. antennin todellista markkinatilannetta suhde yli 18 dB ei täyty.

Osoittaa millä tahansa antennin 20-28 dB, ja ne vahvistaa signaalia ei enemmän kuin 18 dB, jotkut jopa vähemmän kuin 14 dB! Monet häikäilemättömät valmistajat pienimuotoisen-tyyppinen käyttää siihen, että kukaan ei voi todentaa todellisia ominaisuuksia antenneja.

4. Aktiivinen 4G signaalin vahvistin (toistin)

Verkkosivustoilla on samankaltainen tarjoukset:

Toistimet tai aktiivinen antenni 4G vahvistimia käytetään vain menetyksen korvaamiseksi koaksiaalikaapelin laitoksissa Internet ja esittää niiden tarkoitus - vahvistaminen 3G solun signaalin, 4G matkapuhelimia. Nopeus he voivat vain pienentää, koska kuten kaikki elektroniset laitteet on kohinaluku, mikä johtaa vain alenemisen internetyhteyden nopeus. Erityisesti eivät tue MIMO teknologia. Toisin sanoen, että antenni on paljon kalliimpaa, nopeus ei anna periksi, kuin yksinkertainen antennijärjestelmä, ja toimii tämä vahvistin on enintään 7 vuosi kuluttaa sähköä. Joka yrittää myydä jotain, et tarvitse.

Ja jos kaikki samaa tehtäväksi valita ja ostaa toistimen, voit lukea täältä.

Miten asentaa antenni

Nyt voimme keskustella yksi tärkeimmistä asioista - miten oikein asentaa antenni.

Perus järkeä - mitä korkeampi nostamme antennia, sitä suurempi nopeus Internet ja se ei ole signaalin taso, ja hänen toimiessaan että tieteellisesti kutsutaan signaalikohinasuhteen, sekä monia muita ohjelmia ja nimettyjen ECIO puhelimissa. Pienempi signaali kohtaa esteitä tornista operaattori, meidän vastaanottoantenni muodossa vierekkäisten rakennusten ja metsiä, sitä korkeampi laatu ja signaali on vastaavasti suurempi nopeus.

Yleensä mainita esimerkiksi: ripustaa antennin ulos ikkunasta - sai nopeus 5 Mbit / s, ripustettiin katolla - 10 Mbps, ja ripustetaan katto ja jopa nostaa maston - 20 Mbps. Näin on mahdollista sijoittaa antennin katolle vahvistuksella 8 dB suhteen ja saada suurempi nopeus kuin naapurin antennin 20 dB ulkopuolella.

Joka on laskemisesta hakata:

Ja syystäkin:

Ja tässä saamme seuraavan tuloksen:

88 Mbit / s - Ollakseni rehellinen, se oli ennätykselliset 🙂 Käytimme joukko laitteita koaksiaalikaapelilla ja reitittimen sisällä.

WiFi bridge

Jos horisontissa läpimitaltaan 10 km on kerrostaloissa, sitten paikallinen ISP, joka yhdistää huoneistoissa voi järjestää WiFi siltana taloyhtiön ja talosi. Toisiaan kohti laitetaan 2 antennia, yksi kotiin, toinen - katolla kerrostalon.

Käytännössä, on olemassa sellainen yhteys, ja 12000 tariffi 1000-1500r noin 15-30 Mbit / s. Mutta se on todella rajoittamaton internetyhteys, joka on päinvastoin kuin 3G / 4G ei painuu illalla, kun verkon kuormitusta kasvaa. Ja hyvä ping 8 ms - faneille pelata säiliöt ja muut modernit pelejä on ylellisyyttä maaseudulla 🙂

Wimax - on liitäntä 4. sukupolvi. Venäjällä meillä on tämä vakioviestinnästä laajalti useista syistä eikä ole saanut.

Joitakin pieniä paikallisia yrityksiä neuvotella teleoperaattorit vuokrata niiden yhteys saattaa tornit ja sen WiMax laitteisto.

Ja kytke tilaajille asettamalla asianmukaiset antenni niiden katto tai julkisivu talon.

Internetin nopeus 10-50 Mbit / s etäisyydestä riippuen tornin ja asennus antennin tilaajan kotiin. Taulukko 40 ms. Kanavainen symmetrinen. 1000-1500r arvo noin kuukauden.

1. Yritä aloittaa vaihtoehtojen etsimistä internetyhteys.

2. Älä osta ensimmäinen käytettävissä oleva antenni markkinoilla. Antenni sisäänrakennettu reitittimet ja modeemit ovat lyhytikäisiä. Tarkista taajuusalueella antennin, 4G / LTE työskentelyyn maassa taajuuksilla 800, 1800 ja 2700 MHz. Tässä tapauksessa mielestäni 1800 MHz on tärkein nopeutta kaupungin ulkopuolella, ja 800 MHz käytetään hyvin syrjäisillä kulmat, mutta nopeus on se ei ole kovin korkea, koska kapeita spektrin. 2700 MHz: n taajuusalueella - pääasiassa kaupunkialueilla lähellä tiheään asutuilla tai kappaleissa.

3. Mukana koaksiaalikaapelilla ei kitsastella kaapelia, se on parasta ryhtyä paksumpi ja vähän ylimääräistä. Jotkut myyjät tarjoavat kaapelitelevisio. Kyllä, se on halvempi, mutta toinen aalto vastus! Sen pitäisi olla 50 ohmia sijasta 75 kuten kaapelitelevisio.

4. Antenni tulee asettaa korkealle, ulos ikkunasta, jos et näe torni matkapuhelinoperaattori! Tässä vaiheessa vaikuttaa nopeuteen Internetin yli laatu laitteiden!

Paras Internet booster 3G / 4G signaali - passiivinen antenni jonka pituus on vähintään koaksiaalikaapelin tai ulkoisen reitittimen! Ja jos olet sisällä aktiivinen käyttäjä laitteet (modeemi, reititin), niin se on oltava täysin sääolojen toimintaa!

Jos olet puolustusministeriön, se auttaa sinua yhteyden paras vaihtoehto.

Oli yleistä karttapeitto matkapuhelinoperaattoreiden. Erittäin kätevä.

Jos sinulla on kysyttävää - kirjoita [email protected]

8 800 222-41-30 Ul. Kotsyubyns'kogo,