Vahvistaminen matkapuhelinverkon signaalin

Miten vahvistaa signaalia matkapuhelinjärjestelmä maassa - GSM Toistin käsillään

Ihanteelliset olosuhteet leviämisen liikkuvan signaalin - näköyhteyttä tornit välittää solun operaattori.

Kuitenkin kaikki osat maamme tällainen torni on lähellä, joten heikkolaatuinen viestinnän.

Etenkin maaseudulla, lomakyliä, usein puhelin toimii vain tiettyyn paikkaan - kukkulalla tai muu korkeus. solun signaali voidaan heikentää kellareissa, ja kellarissa.

Mitä tehdä pitää yhteyttä perheeseen ja ystäviin, voidakseen soittaa ambulanssin, jos tarvitaan? Vastaus on yksinkertainen - heikko signaali on vahvistettava. Näihin tarkoituksiin, ja on solu vahvistimet.

Tässä artikkelissa opit miten parantaa matkapuhelinverkon signaalin kaupunkia, tuntevat periaatteen GSM- ja 3G vahvistimet ja ohjeellisia hintoja heille.

Mikä on vahvistaminen GSM- ja 3G-signaalin

Ymmärtää ydin signaalivahvistusparin, pohtia, miten standardi matkapuhelin. Kytkemiseen kahden tilaajan radioaaltojen avulla.

Toimintaperiaate tämän tyyppinen radioaaltojen on sama kuin lähetyksen aallot televisio- tai radiosignaali. Tärkein ero niiden välillä - taajuuden aalto.

Korkeampi taajuus, sitä pienempi voi olla vastaanottavan antennin ja suuremman määrän lähetettävää. Pieni koko niiden puhelimet sisäänrakennettua antennia, olemme velkaa suurtaajuussignaalin.

Lisäämällä signaalin taajuus voi johtaa kielteisiin seurauksiin, eli etäisyyden pienentämiseksi yli, joka varmistaa vakaan liitoksen. Korkean taajuuden signaali (GSM ja 3G), ei voi "mennä ympäri" suuria esteitä. Korkeat rakennukset, puut ja muut esineet heikentää signaalia.

Vahvistusta heikko signaali - tämä nostaa sen amplitudi ja teho. Ja yleensä - viestinnän laatua. Vahvistaa heikko solun signaali voi olla seuraava:

 • hankkia ready kit vahvistimet. Standardi "asetettu" sisältää ulkoisen antennin toistin, sisäinen antenni, virtalähde ja yhdistävä kaapeli järjestelmä;
 • ostaa joitakin elementtejä saada. Esimerkiksi toistin tai ulkoinen suuritehoisten antenni. Tämä ostos voit säästää hieman rahaa.

Peruselementit standardin järjestelmän vahvistus

, Sinun täytyy luoda yksilöllisen solun (radio peittoalue yhden tai useampia tukiasemia) saada vakaa yhteys yksityiskodissa tai mökillä.

Pääsääntöisesti kaikki kohteet myydään tuottamaan solun pakki, mutta sen voi ostaa erikseen.

radiopeittoalue tai solu sisältää tyypillisesti seuraavat komponentit:

  • Ulkoinen antenni - kestää heikon signaalin matkaviestimestä ja lähettää vahvistetun signaalin puhelimesta (tai Internet-modeemi). Tällaisen antennin muuntaa radioaaltoja sähkövirtaa ja sähkövirran - radioaallot;
  • solu toistin. Se vie heikko signaali ulkoinen antenni, vahvistuu ja se, kuten sähköinen signaali, sisäinen antenni lähettää kautta tehonjakajan kaapeleilla. Ja, päinvastoin, se vastaanottaa signaalin sisäinen antenni, vahvistaa ja lähettää ulkoisen antennin;
  • sisäinen antenni. Asettaa tarvittava määrä sisällä rakennukset;
  • tehonjakajan - laite vastaavat lähetyksen ja vastaanoton välisten signaalien sisäisiä antenneja ja toistin. Perustettiin, pääsääntöisesti ympärillä toistin;
 • kaapeli linjat, joita käytetään yhdistämään komponentteja yhdeksi yksiköksi ja signaalin siirto laitteiden välillä. Useammin käytetty koaksiaalinen kaapeli tyyppi valitaan riippuen tekniset antennien toistimen ja tehonjakajan. Koaksiaalikaapeli - virtajohdon toimittamista varten suurtaajuus signaalit;
 • virtalähde. Autojärjestelmät vahvistusta, tehoa syötetään auton akusta, vuonna kiinteä järjestelmät - virtalähde käyttötarkoitukset Teollisuuden sähköverkon.

Tärkeimmät tekniset ominaisuudet GSM-verkon standardi solu ovat:

 1. Työ kommunikaatiostandardi. Moderni matkaviestinnän ja langattoman Internet käyttää useita standardeja, joilla on eri taajuudet radioaaltojen:
  • -Standardin GSM 900 taajuudella 900 MHz käytetään maaseudulla, se on lisännyt alueella;
  • -standardin GSM 1800 taajuus 1800 MHz, käytetään pääasiassa taajama-alueilla ja voi palvella enemmän tilaajia kuin GSM- &00;
  • 3G-standardin, tai UMTS (WCDMA), taajuus 2100 MHz - vain Internet;
  • Uusin 4G standardi (LTE), taajuus 2500MHz - vain Internet.

Toimintaperiaate GSM- ja 3G-vahvistin

Toimintaperiaate pääosan vahvistimen - toistin voidaan kuvata vastaavasti miehen kanssa, joka on täsmälleen sama muiden kysymysten kuultavissa vain hänelle puhelimitse ja samalla tavalla mukaan kauko tilaaja vastaa.

"Toistin" käännöksessä Englanti tarkoittaa "seuraaja." Tämä laite tuottaa sen tehokkaampia signaaleja ja muutokset kuvan heikkojen signaalien CS - äänekkäästi toistaa kaikki poimii.

Miten vahvistaa solukkosignaalin käsillään

Valinta ja asennus vahvistuksia matkapuhelinjärjestelmä ja langattomien Internet on parasta jättää ammattilaisille.

Mutta jotain voidaan tehdä helposti ja itsenäisesti. Esimerkiksi asettaa ulkoisen antennin ja tarvittaessa kytkeä se Internetiin modeemin.

Puheviestinnän aikaansaamiseen, tämä menetelmä on hankala, koska tarve on "sidottu" antennikaapeliin.

On myös mahdollista asentaa järjestelmä valmis saada on mukana ohjeita. Ja taitavan tämä yksinkertainen tehtävä.

Ja tässä artikkelissa - sekä kaaviot rakentaa kierreportaat.

Missä ja millä hinnalla ostaa valtaa

Yksittäisiä osia ja täyttä sarjaa varten signaalin vahvistus voi ostaa soluosastossa tai erikoistuneita verkossa myymälöissä.

Hinnat vaihtelevat 10000 ruplaa (per sarja kattaa alueen 150 neliömetriä. Metriä ja tiedonannon standardi) 25000 ruplaa tehokkaampia ja monipuolinen malleja.

Seuraava video opit parantaa matkapuhelinverkon signaalin:

Näinkö? Tilaa tämän sivun päivityksiä RSS tai pysy kuulolla VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter tai Google Plus.

Hankkia 3G / 4G GSM-signaalin vahvistin: tarkistetaan signaali, valintakriteerit ja arvostelu mallien

Matkaviestinverkot viestinnän - on kaikkein halutuimmista ja suosittu laitteiden kaikilla osa väestöstä. Viestintä suoritetaan määrätyssä osassa radio-aalto alue, joka on välillä 600-2750 MHz. Tämän linkin avulla voit keskustella toistensa kanssa, lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä, sekä mennä verkossa. Asemat ja sähköasemia eri matkaviestinoperaattoreiden asetetaan aina tällaisissa paikoissa, että signaali tulee kaikille käyttäjille. Mutta on tilanteita, jolloin signaalin voimakkuus voidaan vakavasti heikentynyt. Syynä voi olla kaukana, maastossa tai rakennuksen rakenteisiin. Koska heikko signaali on matkaviestinlaite tulee täysin hyödytön, signaali on monistettu. 3G-signaalin vahvistin voidaan kutsua toistimena tai rele.

Menetelmät parantamiseksi solukkoviestintäsignaalin

On kaksi tapaa täydentää signaalin matkapuhelinoperaattorin:

Antenni. Alkuperä (passiivinen) menetelmä sisältää yhteyden antennin yhteyden yksikkö sopiva alue. Harjoittavat yritykset matkapuhelinten valmistus, on laaja valikoima antenneja signaalin vahvistus. Passiivinen antenni mahdollistaa sen, että matkaviestintälaite varmasti vastaanottaisi heikomman signaalin, siis, huolimatta siitä, että sillä ei ole aktiivisia vahvistavia elementtejä, vahvistuksen, antenni on. Se mitataan desibeleinä, suunnittelusta riippuen, voi olla 3-10 dB. Yksinkertaisin antenni on pystysuora tanko jalustaan, ja koaksiaalikaapelin liittimellä.

Tällaisten antennien voidaan asentaa mihin tahansa metallipinnoille upotetun magneetin. Niitä käytetään usein autotourists kuka matkoiltaan voi olla paikoissa, joissa signaali on vakavasti heikentynyt. Antenni voidaan sijoittaa katolle auton, tuotetaan kiinteä suorituskykyä mobiililaitteissa. Ainoa haittapuoli tässä menetelmässä on puuttuminen useimmissa mobiililaitteissa liitin ulkoisen antennin. Siksi suurin osa normaalia toimintaa solukkojärjestelmän matalan tason signaalin käyttäen aktiivisia laitteita - vahvistimet tai toistimia signaalin.

Vahvistin. GSM-signaalin vahvistin on ulkoinen antenni, tukiaseman ja sisäinen antenni. Ulkona antenni vastaanottaa heikkoa signaalia matkaviestinverkon operaattori, ja lähettää sen kaapelin välityksellä tuloon toistimen, joka on asennettu sisälle. Vahvistettu signaali lähetetään sisäinen antenni, joka säteilee sen avaruuteen. Ulkoinen antenni ei saa sijoittaa liian kaukana vahvistin, koska suurempi pituus koaksiaalikaapelin voi johtaa vaimennus signaalin.

Antenni ja vahvistin oikea valinta pitäisi tietää, että on olemassa erilaisia ​​alueita, ja yleinen antenni kaikkien käytetään matkaviestinnän taajuuksilla ei ole olemassa. Eli ne ovat mainostetaan laajalti, mutta yleensä, eivät toimi hyvin kaikilla taajuuksilla. Näin ollen GSM poistetaan seuraavat kaistat: 850, 900, 1800 ja 1900 MHz. 3G toimii korkeammalla taajuudella - 2100 MHz, ja pisimmällä 4G / LTE-standardin, joka käyttää taajuuksia edellä 2600MHz. Tätä standardia ei ole vielä laajalti käytössä, erityisesti niillä alueilla, mutta varmasti toteuttaa.

Käyttämällä signaalin vahvistimen avulla käyttää mobiililaitteita pitkään ilman akun lataamista, koska mitä pienempi signaalin teho, sitä enemmän tarvitaan energiaa valtaan elektronisia komponentteja. 4G signaali tarjoamaan korkean teho-ominaisuuksien siihen täytyy liittää vastaava antennin taajuuskaistaa.

Hyvin usein on tarpeen tarkistaa tasoa solujen viestinnän sekä katsella joitakin verkkoasetuksia. Yksinkertaisin signaalin voimakkuuden osoitus on pystysuorien viivojen tai "tikkuja" mobiililaitteen näytöllä. Tarkka valvonta verkon parametrit käytetään eri apuohjelmia. Android-laitetta, voit käyttää pieniä ohjelmaa «GSM Signal Valvonta». Tämä apuohjelma skannaa tärkein verkon ominaisuudet GSM, UMTS, LTE, ja suorittaa seuraavat toiminnot:

 • Kiinnitys signaalin taso;
 • Kuvasignaalin teho muodossa grafiikka;
 • Näyttö datanopeus.

Lisäksi ohjelman avulla tutustua muiden parametrien verkkoyhteyden. GSM-verkoissa, signaalin taso on osoitettu arvo - 113 dB (alhainen) ja - 50 dB (erinomaisella tasolla), ja LTE verkkoja - ja - 140 dB - 50 dB.

IPhonessa, signaalin taso voidaan määrittää palvelun ohjelmasta. Syöttää on välttämätöntä soittaa seuraava koodi: * 3001 # 12345 # * "soita". Vuonna «kenttäkoe», riippuen verkon, valitse «UMTS Cell Environment» tai «GSM Cell Environment». Edelleen, että GSM-verkon täytyy jatkuvasti siirtää seuraavat rivit: «GSM Solun» - «Neighbouing Solut» ja valitse "0" työkanavan lista. Vuonna vasemmassa yläkulmassa ikkunan avautuvan signaalitaso (-65 MegaFon) täsmentyy ennen nimi matkapuhelinoperaattori.

4G LTE - nopea langaton standardi, joka nykyään on edistetään käytettäväksi kannettavissa laitteissa. LTE ei pidä ulos totesi parametrit 4G, mutta matkapuhelinoperaattorit ovat paikannus ja edistää sitä 4G, niin usein niitä käsitellään yhtenä ja samana. Jotta kunnolla valita antennin, sinun on tiedettävä sen perusominaisuuksia.

Antenni 4G modeemi voidaan arvioida seuraavat parametrit:

 • Taajuusalueella;
 • Gain;
 • Suuntakuvio.

Ulkoisia antenneja pidetään samalla lämpötila-alueella ja immuniteetin ulkoisille ilmaston vaikutuksia. Taajuusalueella antennin valitaan riippuen matkaviestinjärjestelmän standardia. Kuten edellä on mainittu, ilmoitettu antenneja, jotka on tehtävä luotettavasti kaikissa alueilla, tulisi käsitellä varoen. Joissakin tapauksissa nämä antennit eivät tarjoavat normaalin signaalin vastaanoton, mutta ennen kaikkea ne, jotka ostivat tällainen tuote voi olla pettynyt tulokseen.

Voitto on määritelty passi ja voi olla 5-20 dBi. Suuntakuvio määräytyy antennirakenteen:

 • Sektorin antenni on suuri vahvistus, mutta luotettavan signaalin vastaanottoa se on erittäin tarkasti suunnattu suuntaan tukiaseman. Sen suuntakuvio on suuresti pitkänomainen muoto;
 • Erittäin suuntaava antenni on vaikea säätää ilman laitteita;
 • Käytetään usein jokapäiväisessä elämässä piiska-antenni on muodostettu pystysuora akseli on asennettu telineeseen. Tällainen antenni on ympärisäteilevä. Pystysuorassa tasossa kaavio esittää litteän toroidin (donitsi). Tämä tarkoittaa, että kohdassa, joka sijaitsee päälle tai alle antennin signaalin vastaanotto ei ole mahdollista;
 • Jokapäiväiseen käyttöön, voit ostaa paneeli suunta-antenni. Hänellä on hyvä voitto ja miellyttävä muotoilu. Kun valitset paneelin LTE Antennin tulee olla tietoisia siitä, että nämä laitteet vahvistuksella yli 20 dBi, yksinkertaisesti ei tapahdu, joten antenni vahvistusta 50-70 dBi voidaan jättää huomiotta.

Toinen asia on täydellinen. Se koostuu seuraavista osista:

 • Ulkona 4G antenni;
 • Sisäantenni;
 • Toistin lisätään, kunnes 50-60 dBi;
 • Wi-Fi-reititin,
 • Liitäntäkaapeli;
 • Teholähteen.

Tällainen järjestelmä varmistaa vahvan signaalin, ja Internet-yhteys, kaikki laitteet kotona tai huoneisto.

Antennin varma työn 3G / 4G-verkot voidaan säätää erikseen, kun taas täyttää tietyt vaatimukset:

 1. Ensinnäkin, ulkoisen antennin tulisi sijoittaa niin korkealle kuin mahdollista. Tämä johtuu siitä, että verkoston toimintaa suoritetaan suurilla taajuuksilla, jotka ovat erittäin hyvin imeytyy eri median. Tämä tiili ja teräsbetoniseinät rakennusten ja metalliteollisuusmaaleissa, joka voi heijastaa signaalin. puiden lehdet, joka sisältää paljon kosteutta, on myös negatiivinen tekijä kulkua suurtaajuusradioaaltoja. Tästä syystä, sisäinen antenni olisi sijoittaa pois peilin, ja akvaarioissa.
 2. Toinen tärkeä tekijä asennettaessa antenni on sen oikean orientaation. Tämä ei ole tarpeen vain silloin, kun piiska-antenni, jossa on pyöreä kuvio. Orientaation erittäin suuntaavia antenneja on parasta jättää ammattilaisille. Tämä operaatio voidaan suorittaa avustaja. Siis yksi siirtää antennin 10-15 astetta, ja kumppani tarkkailee signaalin taso on tietokoneen tai mobiililaitteen avulla sovellus.

Kit pikosolulle 2000 SXB

Saada - 60 dB;

 • Peittoalue 100 m 2;
 • Samanaikaisesti 15 tilaajia;
 • Virta - adapteri 5;
 • Suojelun tasoa - IP40;
 • Hinta - 9450 ruplaa.
  • Toiminta-alue - 890-960 MHz;
  • Saada - 50 dB;
  • Lähettimen teho - 10 dBm;
  • Hinta - 4700 ruplaa.
  • Etäisyys tukiasemaan - 40 km;
  • Saada - 60 dB;
  • Alue työalueen - 200 m 2;
  • Virta - adapteri 110-220;
  • Hinta - 12 990 ruplaa.

  Pakkaus sisältää sisä-ja antenni, toistin 900/2100 MHz, virtalähde ja yhdistää antennikaapelin.

  Näinkö? Jaa ystäviesi kanssa sosiaalisia verkostoja!

  Renault Logan Club - Club Autoilijat Renault Logan

  Kuinka tehdä matkapuhelinverkon signaalin vahvistin ja 3G Internet omin käsin.

  Onko tarvetta ostaa kalliita toistin täydentää mobiili, jos voit tehdä sen omin käsin. Kysymys säästää tuhansia kansalaisia ​​on asetettu, vaikka vastaus ei ole niin yksinkertaista.

  Itse asiassa ne, jotka ovat jonkin verran perustiedot periaatteita solujen toiminta voi ratkaista ongelman omalla heikko signaali. Kaikki mitä tarvitset on solun signaalin vahvistin komponentteja, työkaluja ja kaavio. Nämä kolme komponenttia on riittävä aikaansaamaan signaalin vahvistus matkaviestinoperaattori ja käyttää internetiä hyvällä nopeudella. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tehdä joitakin manipulointia ja tehdä kotitekoisia laitteen.

  Antenni parantaa mobiili

  On mutkaton laitteet, tuttu kaikille, poikkeuksetta. Että antenni voi saalis parhaan signaalin laatu kaikissa olosuhteissa.

  Tehostaa solujen käyttö sisäisiä ja ulkoisia antenneja. Jälkimmäinen on tarpeen parantaa Internet-yhteyden. Ne sijoitetaan rakennusten julkisivuja ja katot, jotta se kattaisi suurempia alueita. Antenni vastaanottaa signaalin ja lähettää kaapelin välityksellä vahvistimeen. Näin voit saavuttaa haluttu tulos, vaikka suhde oli huonolaatuisimpien.

  Yksi parhaista tuottajista Tällaisten antennien on kotimainen yhtiö VEGATEL, mikä tekee GSM-900,1800,3G antenni, 4G.

  Mikä on asetettu parantaa matkapuhelinverkon signaalin

  Parantaa langattoman Internetin ja puheviestinnän maassa tai asunnossa on mahdollista erityinen laite. Voit saavuttaa hyvän tuloksen vaikea päästä alueille radioaaltoja. Asetetaan parantaa matkapuhelinverkon signaalin voimakkuus ratkaisee ongelman huonosta viestinnästä ja unohtaa alhainen nopeus ja epävakautta verkon signaalin.

  Laite on nimeltään joukon solun signaalin tehosterokotus. Se edustaa joukko tekijöitä, jotka täydentävät toisiaan:

  • Toistin tai kahden- vahvistin;
  • Sisäisiä ja ulkoisia antenneja, jotka poimivat asema signaalin ja levittää sitä huoneessa;
  • Teho jakaja tai jakaja johdot;
  • N-liitin;
  • Koaksiaalikaapeli impedanssi 50 ohmia.

  Kaikki osat kompleksi voidaan jakaa ryhmiin mukaan toimintaperiaate:

  • Aktiivinen - vaikuttavat sähköverkkoon tarvitsee lataa (toistin);
  • Passiivinen - antennikaapeli. Elements tehtäviensä hoitamiseksi ilman ruokavalion.

  Järjestelmä on määritetty yksilöllisesti mukaisesti todellinen viestinnän laadun ja laajuuden huoneen. Määrätty määrä tarvitaan vahvistimet ja toistimet (Sisäinen antenni).

  Laatu ja kaapelin pituus on ratkaisevassa asemassa kokoonpanoon vahvistimen kotona. Liian pitkä kaapeli - signaalikadon. Jos mahdollista, se on parempi suosia vähintään kaapelin pituus.

  Paras sarjat monistamiseen matkapuhelinjärjestelmä pidetään VEGATEL sarjat valmistaja. Ne ovat optimaalisesti varustettu laitteita kotorgo riittää varmistamaan hyvän viestinnän taso maassa, talossa, asunto tai kellariin.

  Kuten pakkaus käsittää: toistimen VEGATEL, ulkoilma-antenni, sisäantenni, kaapeli asetetaan kytkentään ja vahvistamisesta.

  Asennus kestää alle puoli tuntia eikä vaadi erityistaitoja. Hinta tälle paketille vaihtelee malleittain ja alkaa 10 000 hieroa.

  Millä perusteella laite toimii?

  Toistin voidaan tunnistaa transponderin. Laite vastaanottaa ja käsittelee vastaanotetun signaalin ja lähettää signaalin asemalle, kun lähtevän puhelun. Muuten ei lähetetä toistinasemalle käyttäjälaitteelle.

  Antennit suorittaa signaalin lähetyksen ja vastaanoton toiminto. Nämä ovat pääkomponentteja nykyisen vahvistin. Ymmärtäminen periaate toimintansa mahdollistaa koota ja asentaa vahvistimen kotona. Ulkoinen antenni on yhteydessä tukiaseman signaalien vastaanottamiseksi ja lähettämiseksi. Sisäinen tarjoaa riittävän kattavuuden.

  Miten saada Cellular vahvistin kädet

  Toiminta tällaisen laitteen voi ratkaista ongelman signaalin voimakkuus tasolla tahansa osaa tiloista. Toistin on erityisen tärkeää alueilla, joilla tiedonannossa ei saaliineen melko hyvin huono. Tärkein etu käytön solujen vahvistin voidaan kutsua:

  • signaalin voimakkuus parannuksia alueilla, joilla hän on epävakaa
  • poistaminen häiriön ja kohinan;
  • Selkeyden virkaa;
  • Alentamatta säteily;
  • Lisätä akun puhelimen toimintaa.

  Hinta voimakas toistin on melko korkea, se työntää monet ihmiset etsimään tapoja rakentaa oman vahvistimen. Tätä tarkoitusta varten tarvittavat kohdat on valittu ja ne on liitetty yhteiseen monimutkainen, jotka toimivat signaalin vahvistuksen solu.

  Yksinkertaisin ratkaisu heikko solun signaali voidaan tehdä kaikkein primitiivinen väline, eli antenni. Tätä varten:

  • Lanka, mutta ei kupari (pituus 30-40 cm);
  • Liitin lohko;
  • Kaapeli (10 m);
  • Kiinnittimet (asentamiseksi yhteyden lohkot);
  • Putki polymeeri (20 cm);
  • Muovia.

  Korkealaatuisten ja turvallisen asennuksen komponenttien täytyy varastoida ilmastointiteippiä. Hankinnan jälkeen kaikki elementit, voit aloittaa asennuksen laitetta itse.

  Lanka Master timantti. Sen kaarevat päät on kiinnitetty yksikkö myöhemmin yhteyden. Tehdä tämän sinun on jakautunut polymeerin putki ja koota antennin. Antenni on kytketty.

  Edelleen improvisoitua laite voidaan asentaa katolle tai postitse suuntaan matkapuhelinoperaattorin tukiasema. Toinen pää on liitetty levyyn muovista. Laite on valmis testattavaksi.

  Kunnon seuranta instruktsiyaii yhteydessä matkapuhelin tulee vahvemmaksi 2-3 jako.

  Yhteensä työtä ja laatua vastaanotetun signaalin riippuu huolellinen valinta ja vastuullinen asennuspaikka toistimen. Ennen kuin aloitat kokoonpanon täytyy tarkistaa, onko paikka suunniteltu asettamalla toistinliitäntä. Tämä voidaan tehdä, jotta puhelun tai katsella verkon suorituskyvyn ilmaisin puhelimen näytössä.

  Valitessaan mahtuu sisäinen antenni on hyödynnettävä etäisyys lämmityslaitteet ainakin metriä. Stage kaapelointi tulee sen jälkeen suunnittelun. On tärkeää tarkistaa kaikki liitännät osien välistä. Jos laite ei ole kytketty antenniin, se voi rikkoa kun se kytketään päälle.

  Ulkoinen antenni toimii olosuhteissa, joiden keskimääräinen lämpötila. Todennäköisesti se ei kestä ääripään -40 + 50 ° C: ssa Toistin tärkeää pitää vakiolämpötilassa yli 0 ° C: ssa Se on talo, jossa se toimii toistimena on lämmitettävä.

  Jolla työ on muistettava, että huolimattomuuden ja virheet voivat johtaa päinvastaiseen tulokseen ja aiheuttaa häiriöitä.

  Jossa matkapuhelinverkon signaalin vahvistin

  Asettaminen vahvistin yksi tärkeimmistä vaiheista ennen käyttöä.

  Ensin täytyy tarkistaa kaikki liitännät, ja käyttää ylijännitesuoja suojaa laitetta virtapiikeiltä tarvittaessa.

  Seuraava vaihe käyttöönotto - tämä säätö vahvistusta. Sen hinta ei saisi olla alle 15 dB. On kaksi tapaa säätää - manuaalinen ja automaattinen. Manuaalinen menetelmä käsittää menestyksekkäin sijoittaminen antennin huoneen ulkopuolella.

  Automaattinen viritys taataan, että liikenteen yksikön matkapuhelinoperaattorin tukiasema.

  Kokoonpano ja asennus parantaa laatua ja kapasiteettia matkaviestinverkon signaali varmistaa, että hyvä viestintä, ja säästää rahaa. piiri- ei pitäisi aiheuttaa ongelmia, koska sen yksinkertaisuus, ja sääntöjä asennusta ja varoitukset ovat selvät. Teholiitännät vallasta verkko korkeammalle tasolle. On mahdollista unohtaa keskeytymisestä viestinnän, hidas internet ja epätasaiselle pinnalle.

  Lokakuu vuoden 1, yhtiö VIS-auto, joka on tytäryhtiö AvtoVAZ on aloittanut kokoonpano uuden version auton LADA 4x4. Sellainen.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin