Vaatekaappi tuulikaapissa

Vaatekaappi pieni eteinen

Poimia hyvä huonekaluja, joka täyttää kaikki vaatimukset, on melko vaikeaa. Vaatekaappi käytävällä - se on yksi harvoista erilaisia ​​malleja, jossa yhdistyvät maksimifunktionaalisuus miellyttävä ulkonäkö. Ja koska pieni mittojen näiden huonekalujen täydellisesti se saapuu pieneen käytävään.

Tärkein etu vaatekaappi ovat:

 • Lajike (tyyppi, suunnittelu, koko). On monia vakio vaihtoehtoja, mutta tuli äskettäin suosittu kulmikas muotoilu, joka voidaan asentaa pieneen huoneeseen. Mitä suunnittelussa, sitten luetella kaikki vaihtoehdot ovat yksinkertaisesti ole mahdollista.
 • Liukuovet. Niiden avulla voit säästää paljon tilaa, ja nämä ovet eivät ole huonompia muita vaihtelut kannalta toiminnallisuus. Kapea eteinen - on ihanteellinen.
 • Tilaisuus tehdä suunnittelua, luottaen ajatuksiaan. Niin helppo tilata vaatekaappi peili tai mezzanine. Ja jos on markkinarako, se on mahdollista tuottaa sisäänrakennettu vaatekaappi.
 • Suuri hintaluokka. Voit ostaa budjetti vaihtoehto, mutta voit viettää kymmeniä tuhansia saada epätavallinen suunnittelu käytävällä.

Kehittämällä uusia teknologioita, kaapit coupe peräisin erilaisista materiaaleista. Yleisin materiaalien koristeluun ja suunnittelu perusteet - puusta, muovi, lasi, bambu, rottinki. Voit ostaa suunnittelu sali, valmistettu täysin turvallisista materiaaleista. Laatu ja tyyli luoda nykyaikainen kaapeille ovat ensikertalaisia.

On mahdotonta valita hyvä vaatekaappi käytävällä, jos ei ole tietoinen siitä, mitä on valittava. Tämä koskee erityisesti pieniä käytävät "Hruštšovin" tai muita pieniä asuntoja. Poimia mitään huonekaluja pieneen tilaan on aina ongelma, koska se on otettava huomioon paljon vivahteita. Mitä tulee kaapissa pieni huone, alue on varsin laaja, joten jokainen voi ostaa täsmälleen mallin, joka sopii sen max.

Klassista mukaan eteinen kaappi lokero, jossa standardi ulkoasua ja parametrit. Useimmiten se on valtava huonekaluja, joka on rakenteeltaan kaikki tarvittavat elementit varastointia varten kaikentyyppiset vaatteet ja kengät. Toimivuutta tämäntyyppisiä päälle, kun mitat huono. Siksi tämä vaihtoehto valitaan omistajat tilava käytävillä. Jos teet kaapin tilauksesta, kun otetaan huomioon koko oman käytävällä, voit saada pienen klassinen vaatekaappi.

Myös pieni eteinen, voi tuottaa sisäisiä tai osittain upotettu liukuva vaatekaappi, joka vie paljon vähemmän tilaa menettämättä sen toiminnallisuutta.

Useita mielenkiintoisia vaihtoehtoja Corps vaatekaappi pieni eteinen:

 1. Rungon kaapissa liukuovet ja peili sekoitus sisään klassinen koristelu pieni eteinen (kuvio 1). Se on pieni kooltaan ja maksimaalisen toiminnallisuuden: sisustuksessa on varustettu kaikki asiat tapami varastointiin.
 2. Sisäänrakennettu kuoritut vaatekaappi pieni sali puusta yhdessä sileä pinta (kuvio 2). Malli on varustettu alkuperäinen valaistus, joka visuaalisesti lisätä tilaa huoneessa.
 3. Paul rakennettu corps vaatekaappi pieni eteinen. Johtuen valkoisen värin järjestelmän suorituskykyä kaapin ja kohdevalaistukseen kattoon, huoneen näyttämään paljon suurempi kuin se todellisuudessa on.

Tämäntyyppinen huonekalut sali on erittäin kätevä käyttää huoneessa kaikenkokoisille. On olemassa kaksi lajikkeiden tällaista L-muotoinen ja puolisuunnikkaan kaappiin. muotoiseksi "T" koostuu kaksi pientä kaapit, jotka on yhdistetty toisiinsa päätypinnan. Ne ovat erittäin helppo asentaa kapeassa käytävässä. Tällöin kaappi on yksi pitkä ja yksi lyhyt puolen mukaisesti koon salin.

Puolisuunnikkaan kaapissa mahtuu helposti pieniin kulmiin käytävillä. Hän on erittäin tilava, ja on epätavallinen muoto, niin että näyttää alkuperäisen ja tyylikäs.

Pieni eteinen ja nurkassa kaappi:

 1. Pikku puolisuunnikkaan kulmakaappi pienessä eteisessä (kuva 4). Se näyttää tyylikkäältä ja sopii hyvin käytävään. Tilava tarpeeksi perheen kaksi ihmistä.
 2. Kuvan alkuperäinen ja kaunis vaatekaappi, yhdistää elementtejä puolisuunnikkaan kulma ja muotoilu (kuvio 5). Rakenteen perusteella - puolisuunnikkaan kulma kaappi. Reunoille ovat ylimääräisiä säilytyslaatikoita, naulakot ja peili, joka näyttää orgaaninen ja vain lisäävät toimivuutta pieni rakenne. Epätyypilliset värimaailma on hyvin edullinen kannalta tilaa säästävä, sillä pimeän puolen paneelit "piilottaa" kaapissa ja se tuntuu hyvin pieni.
 3. Nurkka vaatekaappi puusta klassiseen tyyliin, näyttää hyvin tyylikäs ja kallista (Fig. 6). Huolimatta pienestä koosta suunnittelu yhdistää kaikki tämä on mahdollista vain sisätiloissa kaapissa paksut vaatteet ja jalkineet, avohyllyt varastointiin erilaisia ​​yksityiskohtia, koukut, naulakot, laatikot, mezzanine.

Kaikenlaisia ​​ja erityyppisiä malleja käytävän purettu, ja siksi voimme turvallisesti etsiä sopiva malli itse. Mutta ensin sinun täytyy ymmärtää, että lisäksi edellä kohteita valintaan vaikuttavat.

 1. Kustannukset - erittäin tärkeä indikaattori. Hinta kaappi lokero voi olla hyvin erilainen, on olemassa malleja 10000, ja on kaapit hintaan 50000. Siksi yrittää leikata kaapit tietyllä hintaluokassa, esimerkiksi välillä 15-30000. Hinnalla on täysin mahdollista ostaa vaatekaappi pieni eteinen.
 2. Koko. Tämä kriteeri riippuu myös teitä, vaan oman käytävällä. Mitä tehdä? Mitata mittanauha korkeus, leveys ja pituus, joka on tarpeen syöttää kaapin ja etsiä sopiva rakenne nämä parametrit. Ja jos on jotain sopivaa? Jätä pyyntö henkilökohtaisen kaappi, toiveidesi mukaan.

Jos kuitenkin koskevat hintaa ja kokoa liittyviä ongelmia, se on edelleen valita, tai keksiä oman suunnittelun tulevaisuuden rakentamiseen. Miten tehdä ja koristella vaatekaappi pieni eteinen? Tämä kysymys on melko paljon vastauksia. Useimmiten komerot on koristeltu suuret peilit, muovia, hiekkaa piirustuksia ja valokuvien tulostamiseen.

Klo ostohetkellä, tarkastaa sisätilaan vaatekaappi varmistaa, että kaikki asiat löytävät paikkansa.

Huoneen sisustus tietyllä tyylillä - on tyylikäs ja korjaa suuntaus. Jos aiemmin muotoilu on kehitetty vain suurin ja toiminnalliset tilat, kuten olohuone, makuuhuone ja keittiö, mutta nyt monet yrittävät jakaa pieni käytävä avulla epätavallinen suunnittelu.

Siitä, mitä tekee suunnittelu pieni eteinen? Luonnollisesti, koko ja muoto huoneen, ja sen jälkeen - tyylillisiä ratkaisuja koko huoneistossa.

Sinulla on kapea käytävä? Moderni markkinoilla on paljon vaatekaappi joka mahtuu helposti pieneen tilaan. Useimmiten kapealla käytävällä joukot hankkia pieni kaappi, joka on sijoitettu pitkin pisin seinää. Vähintään toiminnallinen pieni nurkka vaatekaapit L-muotoinen. Ottaen huomioon, että leveys kaappi on hyvin pieni, sinun pitäisi valita paras mahdollinen malli.

Mitä suunnitteluun, kannattaa suosia lasia. Peilattu ovet merkittävästi lisätä tilan visuaalisesti, ja kapea käytävä ei tunnu sekavaa. "Laajennettu" käytävällä on mahdollista avulla valokuvien tulostaminen kanssa pieni luku.

Komerot kapealla käytävällä:

 1. Puinen joukot vaatekaappi kapea käytävä (kuvio 7). Perusteella rakenne on valmistettu puusta; koristeeksi valinnut suuri peili keskellä ja tumma kapea vaakasuora paneelit ympäri kehä kaapista. Suunnittelu kapean kaistan peilin täydennetty Kattovalaistukseen, kolme kuvaa vastakkaisella puolella ja hyllylle. Kaikki yhdessä luo orgaanisen ja tyylikäs kokonaisuus, eivät sotke tilaa pakattu.
 2. Sisäänrakennettu vaatekaappi kapealla käytävällä (kuvio 8). Koska tyylikäs sisustus valittu peiliovet kanssa etätunnisteiden vaaleaa puuta ja kohdevalo katossa.

Varustamiseen sali on melko vaikeaa Hruštšovin, koska se on tunnettu siitä, että erityisesti pienet mitat. käytävä pituus on yleensä enintään kolme metriä, ja leveys on noin yksi ja puoli metriä. Yleensä ahdas tila jalostuu vähintään: ripustimet, kaapit kenkien ja matto. Mutta entä jos haluat vaatekaappi?

Useita kuvan ideoita, miten laittaa kaappiin käytävällä Hruštšov:

 1. Sisäänrakennettu kaapissa lokeroon taustapeili (kuvio 9), ja se vie vain vähän tilaa, kun se on riittävä toiminnallisuus, koska se on Mezzanine varastointi korkit ja kaksi tasoa ripustimet. Se sopii standardi perheen 3 henkilöä.
 2. Kulmakaappi käytävällä kirjakieleen Hruštšovin (Kuva 10) näyttää erittäin tyylikäs, ja lähes huomaamatta, kustannuksella valkoinen muovi paneelit. Riittävän tilava ja tarkka malli, joka on avoin ja suljettu hyllyt, mezzanine ja naulakot. Suunnittelu täydentää kaappiin kenkä telineeseen ja peili, joka on valmistettu yksi väri vaatekaappi.

Valitsemalla kalusteet kaikille on aina ollut vaikeaa. Ihmiset tapana tulla ja ostaa, mitä syödä. Nyt valinta on niin valtava ja se vain vaikeuttaa täytäntöönpanon ostosta. Mikä pahinta, jos on rajoitettu tiettyyn tilaan. Tulla apuun räätälöitynä vaihtoehdot ja valmistus Coupé kaapin tilauksesta. Valitse kätevä tapa, ja rohkeasti ottaa käsittelyyn pieni eteinen.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Tuulikaapissa vaatekaappi pienessä käytävällä 7 perusajatuksia

Pienissä eteinen on hyvä pieni vaatekaappi, 50 cm alkaen korjaukset asunnostaan ​​odottaa sinulle puistattaa, kun kaikki lähestyy käytävällä. Mitä voit keksiä pieniä, ahtaita eteinen, jossa ei ole sijaa puolestaan ​​se, puhumattakaan siitä, majoittaa hänet hyödyllisiä huonekaluja. Mutta uskokaa minua, se on mahdollista. Nykyaikaiset suunnittelijat tekevät tuottavaa työtä paitsi sisätilojen hankkeita suurten ja laaja tilaa. Kysyntä pienikokoisia versioita sisätiloihin, kuten käytäviin luo tarjontaa. Joten älä masennu, jos sinulla on pieni käytävällä. Myös siellä sinua.

Pieni kaappi eteisessä: miten se voi olla

Ottaen huomioon rajallinen määrä tilaa oman käytävällä, voit heti ymmärtää, että et sovi mitään avaamalla kaappeja, ovia, joiden on lisätilaa avattaessa tai syvä Radius kaappiin.

Vaatekaappi, joten se sopii pieni eteinen oman käytävällä. Tarvitsee vain oikein suunnitella rakentamista, jotta vähintäänkin sen tilavuudesta, hän toimi parhaista ominaisuuksista.

Pienille käytävillä pitäisi valita kompakti kulmikas kaappeja, jotka eivät vie paljon tilaa

Tarkastellaan perustoiminnot, jotka voidaan suorittaa vaatekaappi:

 • Varastointi taitettu vaatteet;
 • Varastointi päähineet;
 • Keeping matkalaukut, korit kengät, asiat;
 • Varastointi vuodevaatteet, peitot, tyynyt;
 • Säilytykseen vaatteita ripustettu (vaatekaappi);
 • Varastointi pikkutavaroiden laatikoissa;
 • Keeping kengät nimetyissä osastoissa.

Tilava ei tilaa vieviä vaatekaappi on on joka asunnon tai talon.

Perusrakenne käytävillä vaatekaappi pienissä Eteisen

"Vaatekaappi - hyödyllinen asia - sanot - joka on juuri missä minä majoitetaan häntä?" Älä epäröi, ja huolellisesti analysoida niiden tilaa käytävällä. Siellä on varmasti tyhjä seinä, tai ainakin osa seinän, joka on yhtä suuri kuin vähintään 1,5-2 metriä metriä.

Käytävillä käytävän pienikokoinen vaatekaappi välttämättä ole syvä. Joten älä masennu, jos sinulla ei ole syvä tila seinän. Syvyys 45 cm on riittävää suorittaa lähes kaikki kaapin toiminnot.

Järkevä ratkaisu on sijainti-osaston kaapin seinää vasten oikealle tai vasemmalle etuoven

Ainoa asia, joka ei voi tehdä ei ole syvä kaappi, joten vaatteiden säilytykseen aikuisille ripustaa muodossa. Mutta trempel lasten vaatteet on täysin mahdollista laittaa sellaiseen syvyyteen.

Ei syvä kaappi voidaan sijoittaa:

 • Etuovi, jättäen vähän tilaa avoimen naulakot;
 • Sen sijaan kapealla välillä huonetta käytävän päässä;
 • Nurkassa kulma jos riittävän syvä;
 • Käytävässä käytävällä välillä keittiö ja kun käytävän leveys sallii.

Jos laitat vaatekaappi sijaan markkinarako, joka on aina huoneistoissa Hruštšovin, sitten korkeus kaapissa ei ole suuri. Mutta pieni vaatekaappi on varsin hyödyllinen asunnossa.

Pieni kaappi käytävällä: Valitse malli

Komerot alkoi ilmestyä markkinoille suhteellisen myöhään, mutta jo varsin useita vaihtoehtoja vaatekaapit suunnitellut suunnittelijat. Komerot ovat kaksiovinen, kolmiovinen, neliovinen, ja niin edelleen, riippuen käytettävissä olevan tilan siitä.

Pieni kaappi käytävällä pitäisi olla tumma, jolla on vähiten ovet ja harjakorkeuteen potentiaalia. Joten saat suurimman määrän käyttökelpoista tilaa ja kaapissa on esteettinen ulkonäkö.

Pienelle sisääntulo on valita vaatekaapit valon sävy

Pääelementti, jonka kautta voit tehdä tietyn suunnittelu kaapin - se on liukuovi. Oikein valittu materiaali vaatekaappi ovet tekevät vaatekaappi kohokohta käytävällä, ja ehkä koko asunnon.

Pienet kaapit pieni käytävien on toivottavaa tehdä:

 • SLR;
 • Lasi valo käyttäen hiekkapuhallusta tai kiinnityslämpötilassa;
 • kiiltävä;
 • MDF;
 • Puukuitulevy.

Yritä olla kaapissa oli enimmäismäärä ovet. Joten se näyttää enemmän mielenkiintoinen.

Harkita muita vaihtoehtoja suunnittelussa kaapit pieni eteinen

Vaatekaappi voi olla erillinen kaappi hallissa, sekä sen kiinteä osa. Jos tila sallii, on parempi sijoittaa käytävällä muutaman toiminnalliset modulit.

Muotoilu kaapit pieni eteinen voivat olla hyvin monenlaisia. Käytävällä voit sijoittaa niin monta huonekaluja varten halli tila sallii.

Jos vaatekaappi ei sovi kaikille mitä voi ostaa pienikin lipasto

Se voi olla paitsi kaappeja, mutta myös muut tarvittavat kalusteet.

Keskeiset toiminnalliset moduulit, jotka voidaan yhdistää vaatekaappi:

 • Vaatenaulakko;
 • Curbstone Jalkineiden;
 • Lipasto;
 • Paikka pereobuvaniya;
 • Avokaappi;
 • Peili.

Kun suunnittelet eteinen, yritä seurata sekvenssin aiheiden sijainti: paikka pereobuvaniya ja ripustin tulee sijaita mahdollisimman lähellä poistua, kun peili ja kaapissa taitettu vaatteet voidaan sijoittaa lähemmäs huoneeseen.

Muotoilu kaapit sali pienessä salissa

Usein pieniä käytäviä paitsi kapea mutta myös lyhyt. Ja ilmeisesti tässä tapauksessa ei ole mitään muuta kuin olla apua omistaja asunnon. Mutta toivottomassa tilanteessa, kuten tiedämme, ei tapahdu ja yritämme käsitellä sitä, että voit keksiä tässä tapauksessa.

Muotoilu kaapit sali pienessä salissa voi olla hyvin erilaisia.

On parempi valita ne kaappeja, joissa on sisäänrakennettu peili

Jos sinulla ei ole tilaa suurelle vieviä kaappi - sillä ei ole väliä. Vaihda se pieni ja kapea, sijoittaakseen lokeroiden, ja kaapissa kuin tuota suuria jättiläinen, No, ehkä ei voi vetää kaiken vedetty omistajille kaappien hirviöitä: matkalaukut, sukset, vavat, rullalaudat, lapset lastenvaunut, polkupyörät ja kaikki muut roskaa.

Vaikka sinulla on hyvin vähän tilaa, ja voidaan sijoittaa käytävällä vain riistää mini-henkari, ja mini-seistä kenkiä, käytä tätä mahdollisuutta. Aseta samalla korkeudella ripustin, kenkä kaappi ja hattuhylly ja seuraavaksi laita kapea avoin kaappi, jopa syvyyteen 45 cm, ja te salissa on lisäksi hyödyllinen alue, jossa voit sijoittaa joitakin asioita.

Matala kaappi voi olla seuraava:

 • Leveys 30 cm, korkeus 220 cm;
 • Leveys 45 cm, korkeus 220 cm;
 • Leveys 50 cm, korkeus 230 cm;
 • Leveys 60 cm, korkeus 230 cm;
 • Leveys 80 cm, korkeus 230 cm;
 • Leveys 100 cm, korkeus 240 cm.

Ottaen huomioon, että standardi korkeus, jossa pienikokoisen huoneistoja 260 cm., Ei ole tarpeen tehdä vaatekaappi on enemmän kuin 250 cm. Leveys kaapin voi olla hyvin erilaisia, riippuen leveydestä vapaaseen seinämään.

Pieni kaappi hallissa: valokuva asetuksin

Jos eteinen hyvin mitään tilaa, (ja se on) yritä tehdä ainakin pieni, kompakti vaatekaappi. Kuvassa näkyy, että pieninkään vaatekaappi voi suorittaa monia hyödyllisiä toimintoja.

Vieressä vaatekaappi voit laittaa erikoismalli, jonka voit ripustaa huppu tai viitta

Tee se ei ole syvä, syvyys 20-25 cm. Ja aseta se pitkin vapaata seinää, jakautuvat osastoihin sisälle, ja sinulla on tarpeeksi käyttökelpoista tilaa tallentaa suuren määrän pieniä asioita.

Jotka voidaan sijoittaa kaappiin syvyyteen 45 cm:

 • käsineet;
 • sateenvarjot;
 • laukut;
 • kengät;
 • Keinot hoitaa kenkiä;
 • Keinot hoitaa asioita;
 • päähineet;
 • kosmetiikka;
 • hajuvedet;
 • Sisustus elementtejä.

Muotoilu kaapit pienille käytävillä pyritään luomaan melenky, kompakti, toiminnallinen vaatekaappi, jolla on eniten hyödyllisiä ominaisuuksia.

Kompakti kaappi käytävällä, jossa on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia

Että normaalisti olla niitä, pienessä asunnossa pakottaa niiden omistajat turvautua erilaisia ​​temppuja suunnittelu: poistaa sisätilojen osiot, siirrä ovi yhdistää kylpyhuone ja niin edelleen.

Kompakti kaappi käytävällä ainakin hienostunut temppu. Yritä jakaa tilaa vaatekaappi, jossa tilaa ei ole olemassa. Ja he tekevät sen.

Sitä voidaan säilyttää kaapissa coupe paitsi vaatteita, mutta myös erilaisia ​​taloustavarat

Onko muutaman senttimetrin takana, tai purkaminen vanhan ruokakomero, tai vaihto oli muuri osio kipsilevyä, suunnittelijamme hallita rakentaa pienen kompakti kaappi "Hruštšovin".

Päätoiminnot kompakti kaappi eteiseen:

 • Kiinnitettävän tai koukut ulkovaatteet;
 • Teline kenkiä;
 • Hattu hylly;
 • Penaali vaatteet, käsineet, sateenvarjot;
 • Hylly laukkuja.

Jos teet kapselin oven peilin, sinun ei enää tarvitse varata ylimääräistä tilaa peili.

Tyypit tuulikaapissa vaatekaappi käytävällä (video)

Älä masennu, jos tulet panttivanki olosuhteissa, omistajan pieni asunto, jossa on pieni, pieni käytävä. Moderni design ratkaisut auttavat sinua tekemään oikeita valintoja, ja sisustaa hänen asuntonsa pienikokoinen, monitoiminen vaatekaappi hämmästyttävän kaunis ja moderni ovet.

Vaatekaappi on tuulikaapissa: Kuvat

Erilaisia ​​kaappeja, joiden kanssa "kupe9raquo; ilmestyi entisen Neuvostoliiton myöhään vuosisadan. Lyhyessä ajassa - kahteen vuosikymmeneen, niistä on tullut niin suosittuja ja suosittu, että useimmissa tapauksissa, ovat korvanneet perinteisen mallin saranoitu ovet saranat. Ilman niitä on mahdotonta kuvitella yksiö, tilava, mukava talo tai toimistossa.

Ominaisuudet pienasuntoja

Pienasuntoja "slavyatsya9raquo; paitsi epämiellyttävä huoneita, joissa on pieni alue, mutta myös epäkäytännöllisiä käytävillä. Kiitos sen erityinen rakentamiseen, nämä kaapit soveltuvat jopa kapeat väärällä asettelua. Valokuva vaatekaappi pieni eteinen, suunnittelema ja valmistama asiantuntijoiden ammatillisen tason, voit valita sopivimman mallin tapauskohtaisesti.

Vaatekaappi on vankka rakenne, yleensä laminoitua arkkia lastulevy tai MDF, jolloin kehä kasvojen osa on metallinen runko, jossa ohjaimet alumiinista tai teräksestä.

Samanaikaisesti antaa tuotteelle ylimääräistä jäykkyyttä ja käytetään asennukseen ovien ja sijoittamalla laitteen ja varmistetaan niiden vaakasuoraa liikettä.

Voidakseen käyttää liikkeen ovilevyn rullamekanismi kahdenlaisia:

 • ylempi asennusta, jossa raina siirretään läpi kiskon ripustamiseksi pohja metallista;

 • pohja tyyppi, kun rullat on asennettu pohjaan tuoteohjaukset.

Sisäinen osa kaappi on jaettu useaan standardi osiin:

 • lokero baari asennettu yläosaan, myös voidaan varustaa lisäksi baari keskellä saattamista vaateripustimella;

 • kiinteä tai liukuva hyllyt tallentaa hattuja, asiat kokoontaitetussa asennossa, joka sijaitsee standardin etäisyydellä 40 cm, ja valmistuksessa räätälöity yksilöllisiin tarpeisiin;

 • tilava laatikot eri syvyyksiä, joka voidaan sijoittaa useita talouden ja kotitalouksien asusteita, kenkiä, alusvaatteita, pienet vaatteet.

Suurin etu lajikkeiden malleja "kupe9raquo; liukuovet, joiden kautta ei tarvitse lähteä vapaa osa tilan eteensä, miten swing avoin järjestelmä. Tämä ominaisuus antaa mahdollisuuden ostaa näiden tuotteiden hallissa, vaikka se on hyvin pieni.

Niiden hinta on erilainen, sen muodostumista, lisäksi koko, vaikuttaa muoto seinät ja ovet valmistusmateriaalien, prosessi loppuu, rakenteelliset ominaisuudet, esim., Kun läsnä on lisä- hyllyt kaareva, muotoinen julkisivu taustavalo. Edullinen malli pieni eteinen ovat 18-20000 ruplaa ..

Voit tehdä sisäänrakennettu kaapissa (ks. Sisäänrakennettu vaatekaappi käsissään) ja asentaa sen kapealla samalla tasolla seinän.

Kun kyseessä on tilanpuute laittaa suorakaiteen suunnittelu, voit käyttää käyttämätöntä tilaa nurkassa ja asettaa kaapissa.

Kustannukset kulma malleja 30 000 ruplaa.

Nykyaikaisten materiaalien valmistuksessa käytettävien huonekalujen, että se tuottaa ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka voidaan asentaa missä tahansa ympäristössä. Niiden avulla luodaan laatutuote korkean luotettavuuden ja kestävyyden.

Suuri määrä menetelmiä pintakäsittelyn avulla tuottaa näytteitä eri sävyjä, jäljitelmä puusta, yhdistellä eri väriyhdistelmiä ja materiaalit - muovista, rottinki, bambu, lasi, peili. Tämän vuoksi on mahdollista poimia valmiin tuotteen, tai tehdään tilauksesta mukaisesti kehitetty sisustus.

Standardi mallit ovat käytettävissä ottaen eniten tarvittavat parametrit eri kokoja, leveys 90 cm ja 4 m, syvyys 450-600 mm, korkeus 2000-2400 mm.

Koristellut ovet ovat koristeen tyylikäs leikata elementtejä, paitsi kaappi, mutta koko huoneen. Ne on valmistettu lastulevystä on sama väri, monokromaattista tai yhdistelmä kontrastin seiniin kuvioitu materiaaleja. Lasia käytetään usein, peili tulevan eri lajeihin, mikä aiheuttaa räjäytys kuvio, matot, hopea, kultaus, värjäys, käyttö sovellusten, lasimaalauksia.

Uusien teknologioiden tuotannossa on mahdollista saada lasille mitään kuvaa, piirustus, maalaus, valokuvaus tulostamalla menetelmällä.

Tämäntyyppinen sisustus on laadukas, luonnollinen, voi muuttaa huoneen, antaa sille halutut ominaisuudet tyyliä, tulee kirkas kohokohta sisustus.

Asentaminen peiliovet visuaalisesti parantaa pieneen tilaan, joten huomaamaton kaappi, joka on niin tärkeä pieni eteinen.

Pienessä asunnossa voi olla vaikeaa löytää paikka laittaa täysi vaatekaappi. Vaatekaappi, tehty yksittäisen hankkeen, sallii vapaan käytön tilaa, jolloin saadaan tuote, jolla on käytännön jako sisätilavuus, ylimääräiset hyllyt, hyllyt, leikata, erityistarpeiden mukaisesti.

Kaunis ja korkea laatu vaatekaapit on tullut olennainen osa modernia kalusteet. Ne eivät ole pelkästään käytännöllisiä, helppokäyttöisiä ja kestäviä, mutta voi myös koristella huoneeseen, tulee harmoninen täydentää loppuun, tai päinvastoin, pysyä huomaamaton.

 • akvaario muotoilu omin käsin
 • Musta kiiltävä pingotettu sisäkatto - Valokuva
 • Alakatot kylpyhuoneessa: Kuvat

Sinun täytyy kirjautua jättää kommentin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin