Vaatekaappi sisätasku

Vaatekaappi sisällä. Esimerkit kaappi kaavoista

Vaatekaappi huonekalu, mukavuus on ansaitusti osaa arvioida monia ihmisiä, jotkut heistä jopa uskaltanut rakentaa kaappiin omin käsin. Tärkein kysymys, joka on jatkuvasti seisomaan edessä kukin niistä - pitäisi näyttää kaapissa sisällä.

Kuinka monta hyllyt tulisi varustaa, kuinka monta osaa koostuu vaatekaappi, kuinka pitkälle ne tulisi sijoittaa erilleen. Yritetään yhdessä ymmärtää kaikki nämä vivahteet.

Ensinnäkin sisällön kaapissa suuremmassa määrin riippuvainen sen tarkoituksen ja koon, ja tietenkin on taloudelliset mahdollisuudet. Nämä ovat kolme tärkeintä tekijää, jotka olisi ehdottomasti otettava huomioon.

Sinun pitäisi aloittaa pieni. Varsinkin jos tila on rajallinen ja talouden on tietty pulaa ja asioita, jotka jossain paikka, on kertynyt paljon.

Miten varustaa kaapissa omissa käsissä?

Sillä kotelo laite tarvitsemme tavallista palikoita lastulevy, voit ostaa niitä yhdessä rautakauppaa. Lisäksi on tarpeen tehdä tangon suunniteltu mukautumaan ripustimet. Tässä tapauksessa olisi, ja kaikki viisaus.

Kuitenkin jotta parantaa huomattavasti toiminnallisuutta huonekalu, voit käyttää monia erilaisia ​​laitteita. Näihin kuuluvat henkarit, liukuva hyllyt, korit, ulosvedettävä huonekaluhissit, kehykset, vakiovarusteena osia, hyllyt kenkiä, hikinauhat ja paljon muuta. Kaikki nämä asiat ovat niiden toiminnallinen tarkoitus, ja se on sinulle hyötyä käytön-kaappi lokero.

Katso kaapin suunnittelun prosessi voi olla eri sivustoja, verkko on myös useita ohjelmia tähän tarkoitukseen. Tehokkain niistä - Pro 100.. Tällä ohjelmalla voit nopeasti ja tarkasti suunnitella huonekalujen ja sisustuksen. Käyttöliittymä on selkeä, ja mikä tärkeintä helppokäyttöinen. On luonnollista, että kaikki edut ohjelman on erittäin korkea hinta on yli 24 tuhatta ruplaa. Tietenkin, jos todella yrittää, löydät lisenssiä tietylle torrent radalla, koska et ole sekava kiertoteitä.

Siinä tapauksessa, jos olet vielä epävarma, niin käydä ostoksilla, etsiä huonekaluja luetteloita.

1

Pidämme edelleen mielenkiintoisia vaihtoehtoja huonekalujen valmistus rakennuksen.

Usein käy niin, että koska rajallinen keittiössä ei ole riittävästi tilaa.

Hylly kengät - tämä on toinen komponenteista huonekalujen käytävällä. Varsin kätevä on.

Kätevä ja tyylikäs tuoli on täysin mahdollista tehdä omiin käsiinsä. Kotitekoinen.

Riippumatta siitä, mitä kuuluu puukalusteet: lakka, vahaa tai öljyä, missä tahansa.

Tänään tarjoamme sinulle sänky, jossa ei ole monimutkaisia ​​elementtejä.

Vaatekaappi ei ole vain kaunis. Pienikokoisiin asunto on yksinkertaisesti pelastuksen. Otan kaapit mittatilaustyönä. Ihmiset tulivat, tehty mittauksia seinään. Olen edelleen Valitsin itse: kuinka monta hyllyt, jotka asentavat ovenkahva. Kaksi viikkoa myöhemmin, ensimmäinen kaappi oli jo minussa. On epätodennäköistä, että voisin tehdä tällaista kaappiin itse.

Jätä kommentti peruuttaa vastaus

Jos teet komerossa käsillään, se voidaan oikeutetusti pitää toimivin.

Bungalow rakensi omin käsin työmaalla ennen talon rakentamiseen. Sen tärkein tehtävä.

Kehittämällä nykyaikaisen rakentamisen tekniikka, monia vaihtoehtoja kattoon.

Kun tyttö saapuu nuoruusiässä, vanhemmat ovat ajatella muutosta sisustus.

Olet päättänyt rakentaa talon omin käsin ja valitsi tämän vaahtopala tai gazoblok. Erinomainen! Todellakin.

Viime aikoina ajatus sähkön tuntui fantastinen. Kuitenkin tekniikka.

Ostamalla neste tapetti, jotka ovat olennaisesti tyyppiä kipsi.

Taittotuoli - täydellinen kalastus, ulkoilu. Tämä on välttämätöntä.

Viime aikoina taustakuvia ovelle katsottiin vanhentuneen tekniikan koristelu huoneeseen.

Hyvin usein, sillä näiden kotitalouksien tarpeisiin saamme läpinäkyvä liima nimeltä "Tsianopan".

Valitsemalla sisältöä vaatekomero: vihjeet sisäisestä hyllyt ja kannakkeet

Kun ostat tai valmistamisesta vaatekaappi sinun täytyy miettiä etukäteen saada ja korkeus ovat menossa täyttää se. Itse suosio hän sai ansiosta laaja valikoima erilaisia ​​yhdistelmiä ja valmiita moduuleja, jonka avulla voidaan säätää vaatimuksiin isännät. Oikein valittu täyttö vaatekaapit - toiminnallinen takuu.

Ensinnäkin päättää mihin tarkoitukseen käytetään tapauksessa, että tallennetaan se. Täyttö kaappi lokero käytävällä ja makuuhuoneessa vaihtelevat suuresti; Katsotaanpa kaikki kunnossa.

Voidaan jakaa Classic vaatekaapit kolmeen osaan:

 1. alempi - varastointiin kengät;
 2. keskiarvo - pääosa, jossa henkarit, hyllyt;
 3. Ylempi (mezzanine) - varastointi, joka on harvoin käytetty.

Valitsemalla täyte vaatekaappi makuuhuoneessa

Vaatekaappi makuuhuoneessa pitäisi olla paljon säilytystilaa arkeen, työhön tekstiileihin. Syvyys on yleensä suuruusluokkaa 60 cm, joten varastointi on käytettävissä noin 50 cm. Siten, voi sijoittaa sisällä vakiona sauva ripustimet ja laatikot suljinmekanismin.

Suosittuja vaihtoehtoja täyttämiseen vaatekaapit sisältävät seuraavat tiedot.

 • Virroitin - tanko, jossa on kahva ja mekanismin laskeutuminen alas käyttää tilaa yläreunassa.
 • Mesh korit ja hyllyt vaatteita metallista tai muovista - ne voivat tallentaa mitään paidoista sukat.
 • Hung tavanomainen tai mekaaninen - ja ripustimet.
 • Naulakot koukuilla - niin pitää asiat eivät rutistaa.
 • Sisäänvedettävä haltijoille housuihin.
 • Ripustimet solmiot, vyöt ja kalvosinnapit.
 • Porrastettu Lankakori - varastointiin pieniä asioita.
 • Kiinnitys rautaa, joka on kiinnitetty seinään. Lisäksi voit tehdä sisäänrakennettu lauta.
 • Hyllyt ja kapeampiin varastointiin kenkiä.

Täyttämällä seinäkaapit: käytetty moduulit

Ominaisuudet kaapissa käytävällä

Erikoisuus huonekaluja käytävällä - pieni leveys. Pienikokoisen Eteisen Khrushchevki optimaalinen syvyys 40 cm, toisin kuin standardin 60 cm. Huomaa myös, että 10 cm: n syvyydessä miehitetty liukumekanismin, niin standardi ripustin ei mahdu niin kapea kotelo. Tässä sopii hakemuksen ripustettu kohtisuoraan sijaitseva, se voi olla sekä sisäänvedettävä ja kiinteä. Tietenkin paljon hartioiden häntä ei saa roikkua, mutta pienen perheen tilaa riittää. Osaston 1 m, voidaan sijoittaa kaksi paria telineet yhdensuuntaisesti toistensa kanssa, jonka määrä on vastaanotetun äänen täyspitkä.

Kenkä hylly käyttöön lanka, joka on kiinnitetty kulmassa. Kuhunkin hylly sopii 2-3 paria kenkiä, niin suurin osa joudutaan varastoimaan laatikoihin tavanomaisella hyllyt.

Käytävällä ja eteinen korvaamaton pieni liukuvia tallentamiseksi pieniä asioita: harjat, kenkä puola, avaimet. Tilan osa olisi miehittää hyllyt varjolla varten muina vuodenaikoina, ette päällään. Voit tehdä tämän, ulosvedettävä korit tai hyllyt tavanomaisen lastulevyn.

Myös suosittu malli moniosaista joita täydennetään naulakot, kulma hyllyt shlyapnitsami, paikkaa. Huolehdi tarvittava määrä koukkua laukkuja ja sateenvarjoja.

Hyvä ratkaisu - käytä peili kaapin ovet. Se tekee saliin visuaalisesti laajempi, ja voit katsoa itseäsi kaikissa kasvua. Lisäksi taustavalo voidaan asettaa visiirin tai kaapin sisällä.

 • Disposition kaapissa sisällä on oltava sama määrä liukuovet. Jos teet kaksi ovea, ja pystysuorat leikkaukset, on toivottavaa asentaa kaksi. Jos ovet ovat leveitä, voit tehdä poikkeuksen lisäämällä muutamia osastoja, mutta ei ole toivottavaa laittaa liukuovet 1 metri.
 • Pituus vaatteita tanko tulisi olla riittävä, jotta se pitäisi tehdä enemmän kuin erottaminen hyllyillä. Suositeltava bar pituus - 90 cm, ja hyllyt - 60 cm.
 • Täyttämällä kaapissa pitäisi olla sopivalla korkeudella normaalin pääsyn sisälle. Jos teet hyllyt vaatteita, aukko olisi 35-40 cm, ja kirjoille - 20-35 cm.
 • Tallentamiseen Lyhyen vaatteensa henkarit avaamisesta on oltava 80-100 cm, ja pitkän takit -. 150-160 cm laskemiseksi aukko tangon tarkemmin, lisätä pisin vaatteita 20 senttimetriä.
 • Ylempi tila (mezzanine) käytetään tavallisesti suurten ei-toivottuja kohteita, joten ylähylly korkeus 45-60 cm.
 • Jos sinulla on paljon vaateripustimella, se on helpompaa lisätä syvyyttä kaapin jopa 70 cm. Siten vähemmän paksumpi ovet joudut optimaalisen 60 cm. Mutta älä tee syvyys on liian suuri, muuten se olla hankalaa saada asiat kaukaa reunasta hyllyille.

Lisäämällä Kaappikokoonpanon pääsyn asiat on monimutkainen. Vaatekaappi on enemmän, mutta vaatteita säännöllisesti hyllyt täytyy laittaa joitakin numeroita, ja ensimmäisellä kerralla saada oikein kaikki murentua.

Liukuva mesh laatikot pääsyn toisen rivin vaatteet mukavampaa, ne ovat täydellinen tallentamiseksi pieniä eriä.

 • Alusvaatteet ja sukat ovat parasta varastoida laatikossa.
 • Laatikostoja täyteaineita liittää osastoon niin, että karmi on estetty niiden liikkumista. Kahvojen laatikot on upotettu sisällä. Vaatekaapit: sisäinen täyttö

  Valittaessa laatikot, kiinnittää huomiota laatuun ja tyypin ohjauskiskojen. Niiden pitäisi mahdollistaa täysin Kauli laatikko, joten hän ei kuulu. Halpa rullaohjaimien jotta ne esittää vain puoli. Edistyksellisimmät laatikot ovat salpakoneiston että sujuvasti ja äänettömästi liukuu paikalleen.

 • Pitkille hyllyt ja tangot miettiä osiot, jotka tukevat niitä.
 • Asentaa valaistus kaapin sisällä, käytä sisäänvedettävä visiirin, joka käynnistyy automaattisesti, kun ovi avataan.
 • Kulmakaappi sisällä pitäisi myös puhua täyttö nurkassa kaapit coupe, jonka esimerkki näkyy kuvassa. Niillä on eri muotoja: kolmio, puolisuunnikkaan, ristikkäin.

  Jos päätät tehdä vaatekaappi nurkkaan, sisältö on vaikeampaa, koska tarve antaa helposti asioita nurkassa. Hyvä tapa asianmukaista käyttöä nurkassa avaruuteen - jossa keskellä muutamia baareja vaateripustimiin. Esimerkki kiinnitys on esitetty kuvassa.

  Useammin tapahtuu kulmassa naulakot, mutta on olemassa vaihtoehtoja ja hyllypaikka.

  Nurkissa voit tehdä avohyllyjä matkamuistoja.

  Piirteitä täyttämällä sisäänrakennettu komerot

  Jos olet päättänyt nostaa sisäänrakennettu vaatekaappi, sisäinen sisältö voi olla käytännöllisempää. Teet suurimman käytettävissä olevan tilan lattiasta kattoon, täyttää tyhjän markkinaraon. Esimerkiksi monet ihmiset haluavat järjestää paikka television tai tietokoneen. Voit joko luoda ylimääräinen ulkoyksikön tai laittaa sen, piilossa ovet.

  Jotkut menevät vieläkin pidemmälle ja luoda kokonaan vaatehuone liukuovet sijasta sekainen kaapista. Silloin on tarpeen lisätä oviaukon tai muuttaa sen sijaintia.

  Avulla visuaalisen piiri, jossa näkyvä täyttö kaappi laatikolla, näet esimerkkejä yhdistelemällä eri komponenttien osia. Tietenkin he ovat ehdollisia, siemeniä parhaat ideat ja luoda jotain omaa.

  Vaihtoehtoja on kaksi ovea

  Vaihtoehto kolme ovea Vaihtoehto 4-ovinen kaappi

  Asennusohjeet kapea sisäinen kaapissa käytävällä tai käytävällä syvyys 40-45 cm omin käsin. Järjestelyjä ja sisältöä.

  Ohjeet suunnittelu ja kokoonpano seinäkaapit. Asentamisesta ovet ja hyllyt. Teemme vaatekaappi alkovi.

  Kiinnitysvaihtoehdot ja asennuksen kaapin osaston lattialle. Do kääntölaakereihin tarvitaan. Voinko laittaa kaappiin epätasaisella lattialla.

  RemBoo »Huonekalut» Valitsemalla täyte vaatekomero: vihjeet sisäisestä hyllyt ja kannakkeet

  Ota ckazhite kokoja täällä nurkassa kaappi, että olet täällä esimerkissä on erittäin tarpeellista sarja kiitos!? Niin paljon!

  Tiedäthän, näin monia näistä ideoista - tavaraa kuten haluat ja hallituksen kanssa ja hyllyillä kenkiä. Yleensä piilottaa mitä haluat)

  Se ei vain sattumanvaraisesti, mutta loogisesti. Jotakin edellä, että on olkapään korkeudella, niin lypsäminen pysyvästi. Ja noin kengät, yleensä erillisen laulun. Olemme perheen 4 henkilöä. Elämme Siperiassa, ja se on - 4 vuodenaikaa kenkiä!

  Niin, kaikki ei ole helppoa. On tarpeen oikein asettaa ja hyllyt ja koreja. )))

  Artikkeli on hyvä. Erittäin hyödyllistä.

  Pidin ajatuksesta integroidulla lauta. Mutta jotain vakiona, ei ole paikka kiinni se! Meidän on katsottava olevan asennusta, mutta nirazu ei nähnyt myymälöissämme tällaisia ​​lisävarusteita.

  Miten varustaa kaapissa sisällä: ideoita ja hyödyllisiä neuvoja täyttöä

  Vaatekaappi voi oikeutetusti väittää olevansa täydellinen "koti" vaatteet ja taloustavarat, koska se mahdollistaa käytön arvokasta neliön kuvamateriaalia on paljon älykkäämpiä kuin yksittäiset taulukot, lipastot ja hyllyt. Mutta saada tätä "kotiin" mahdollisimman suuri hyöty, sinun täytyy tietää, miten oikein järjestää huonekaluja sisällä. Miten suunnitella alue? Miten määritellä mitat koko mallin ja yksittäisiä osioita? Miten valita "täyte" muodossa hyllyt, tangot, koukut ja muut? Mitä pitäisi olla sijainnin valittujen komponenttien? Oletetaan ymmärtää kaikki koukerot yllä ja katso kuvia eri vaihtoehtoja huonekalut täyttö, jotta onnistuneesti selviytymään tehtävän.

  Minkä kokoinen vaatekaappi

  Counting mitat tulevaisuuden vaatekaappi, sinun täytyy ottaa huomioon kolme tekijää:

  • likimääräinen määrä tallennustilaa kohdetta + 20% "liikakasvua" on vaatekaappi;
  • huoneen alueeseen, johon aiot asentaa huonekalut;
  • Suunnittelijat suositukset vähimmäis- / enimmäismäärät tiettyjen osien kaappiin.

  Ja jos kaksi ensimmäistä vivahteita täysin henkilökohtainen ja ratkaistaan ​​yksityisesti, niin sinun täytyy keskittyä kolmanteen poikkeuksetta.

  Ja se paljastaa entisestään.

  1. Syvyyttä. Vähintään kaappi syvyys - 60 cm. Se on niin paljon tarvitaan sijoittaa ripustimet päällysvaatteet. Älä unohda lisätä 10 cm syvyyteen asti varastossa - ne "syö" ovi-coupe ohjaimiin.
  2. Leveys. Minimi - 50 cm. Tee toinen kapeampi kaappi ei ole järkevää, koska huonekalut on yksinkertaisesti huonosti. Mutta suurin leveys ei ole säännelty.
  3. Korkeus. Teoriassa vaatekaappi voi olla mikä tahansa korkeudella, joten asiantuntijat suosittelevat suunnittelemalla huonekaluja melkein kattoon asti maksimoimiseksi tilavuus.
  4. Ovi. Liukuovet tulisi olla laajempi kuin 120 cm, muuten ne antavat lisää stressiä rullan järjestelmä, joka on täynnä sen nopea muodonmuutos. Optimaalinen mittasuhteet korkeus ja leveys, jotka mahdollistavat välttää vinossa rakenne, - 1: 5.

  Neuvoston. Poimia leveys leveyden Ovilamellien - kiitos tällaisen vastaanoton laajentamisen maalauksia kaapin ei muodostu "katvealueet", joita ei ole millään osapuolten eli yhteistä malleja, joissa on kaksi yhteistä ovea.

  Laadullisesti järjestää sisätilojen kaapista, se olisi jaettu selvästi toiminnallisia alueita. Perinteisesti on kolme pakollista alueilla:

  1. Ylätilaan. Täällä on suositeltavaa olla osastoja tallentamiseen kausiluonteista vaatteita, hattuja, vuodevaatteet, sekä ne esineet, joita ei käytetä joka päivä. Optimaalinen ratkaisu - ottaa ylätilaan on noin 20-25% kaapin.
  2. Keski-tila. Kuten nimi kertoo, se on tärkein alue kotelo on suunniteltu säilyttämään pääosan usein käytetyt kohteet. Järjestämisestä tämän tilan tulisi suhtautua äärimmäisen vastuu: kaikki hyllyt, lokerot, laatikot, korit, telineet ja muut komponentit on sijoitettu siten, että ne voivat olla vapaasti soveltaa päivittäin. Alle keskiosaan on otettava vähintään 50% kaapista.
  3. Alempi tilaa. Alue sijoittaminen kenkiä, laukkuja ja sateenvarjoja. Näiden osien riittävästi 20-25%: n kokonaispinta-alasta.

  Kutakin asioita kaapissa coupe tärkeää löytää paikkansa, niin ennen järjestelyä sen sisätilaa on tarpeen arvioida tarkkaan, miten se pidetään - tämä riippuu suoraan luonteesta sisällöstä "varastointi":

  • Nemnuschayasya vaatteet - moniformaattisoitin laatikot ja runsaasti hyllyjä.
  • Kutistuvien vaatteet - ripustin osio: lyhyen asiat - erottaminen tangot ja koukut, jotka on järjestetty toistensa taakse; pitkiä asioita - erottaminen virroittimet.
  • Päällysvaatteet - pystyleikkausta tangon.
  • Alusvaatteet - nostettavissa laatikot jopa 30 cm syvä.
  • Housut - bryuchnitsy liukuva ja kiinteä kahdessa tyypillisessä suoritusmuodoissa: varastointi Housut taitettu puoli ja täysin avattuna muodossa.
  • Jalkineet - yksi- tai kaksikerroksinen hyllyt kenkiä ja matalan pystysivun vahvistaminen - High.
  • Laukut - vaakarivillä koukkuja tai hyllyllä.
  • Suuret Tarvikkeet - Hanging järjestäjien tai pystysuoraan laatikkoa.
  • Korut - nostettavissa lokerot 10-15 cm korkea, jossa on jaettu solu.
  • Vuodevaatteet - osan Mezzanine leveys 40 cm 70 cm.

  Nyt pitää mitä voit täyttää vaatekaappi. Tietoonne "varastointi" pääkomponentit.

  • Hyllyt - universal elementtejä, jotka voivat olla tyyppiä: kiinteät ja liukuva. Optimaalinen etäisyys hyllyjen - 40 cm. Kiinnitä nurkat voivat sekä vakio ja piilotettu salvat.
  • Korit - kiinteä tai ulosvedettävä syvä osastoja suunniteltu nemnuscheysya vaatteita.

  • Laatikot - standardi osastot (80%) ja koko (100%) laajennuksia. Eniten helppokäyttöinen laatikoita, joissa on closers - tämä mahdollistaa laitteiston osastoa ehdolla helposti ja sujuvasti kuin mahdollista.
  • Palkit ja ripustin - kiinteät elementit rinnakkain varastointiin.
  • Sauva - pää ja pitkittäinen haltijat olkatoppaukset, joka voi olla kiinteä tai sisäänvedettävä. Mitattuna sopii, toinen malli on paljon parempi: heidän ansiostaan ​​pääsee nopeasti eteenpäin asioita.

  Neuvoston. Määrittämään likimääräisen tangon pituutta, laskea tarvittava määrä kannattimia: yksi ripustin kestää noin 5 cm: n pituinen.

  • Virroittimet - "huonekaluhissit", nostaa ja laskea puomin halutulle tasolle. Voi olla mekaaninen ja sähköinen: ensimmäinen varustettu kahva, ja toinen - painiketta.

  Kuten näette, toimivin ja tilava, mutta ergonominen vaatekaappi - unelma, joka voi helposti tulla todellisuutta. Meidän täytyy vain pitää kiinni yksinkertaisia ​​suosituksia järjestämisestä huonekalut tilaa - ja sitten täydellinen "koti" asioita annoit.

  1