vaatekaappi mekko

Vaatekaappi kätensä: vaihtoehtoja, toimenpiteitä. Pukuhuone. vaatekaappi

Vaatekaappi kaapissa - olennainen osa kaikkia asunnon tai omakotitalon. Kuitenkin pieni voi olla kotona, ihmiset aina löytää paikka rinnassa tai isoveljensä. Loppujen lopuksi se on - tärkein paikka tallentaa paitsi vaatteita, mutta myös erilaisia ​​esineitä (kotiin kirjanpito, laatikot kodinkoneet, kengät ja niin edelleen). Tänään et voi vain ostaa valmiina vaatekaappi, mutta myös tilata huonekaluja yksittäisten parametrien. Kutsumme sinut oppia tekemään vaatteita käsin.

Monet ihmiset, kun he kuulevat sanan "garderobnaya9raquo, kuvitella huone täynnä ripustimet ja vaatteita ja kenkiä. Itse asiassa, se voi jopa olla sijoitettuna markkinarako. Muuten, se voidaan tehdä siellä, missä aiot laittaa tavallisen vaatekaappi. Vaatekaappi, joka sinun täytyy olla paljon tilavampi ja tilava. Ja visuaalisesti se ei ole "sedat9raquo; arvokasta tilaa. Toisin sanoen, sidos voi olla tavallinen vaatekaappi.

Luomassa omin käsin ei ole nopea vaatekaappi. Se koostuu sellaisia ​​vaiheita, kuten:

 • sijoituspaikan valinta;
 • mitattu koot;
 • luominen ja layout piirustukset;
 • valinta ja hankinta-aineet;
 • kokoonpano vaatekaappi.

Oletko koskaan huomannut, että kun avaat perinteisen kaapin oven, siellä tulee jonkinlainen maku? Tämä johtuu siitä, että tavanomaiset vaatekaapit ilmanvaihtoa ei ole säädetty. Modernissa vaatekaappi ilmanvaihtokanavalla - tämä on ehdoton edellytys kaapin suunnittelun. Ei tarvitse monimutkaisia ​​ja monimutkainen järjestelmiä. Riittää, että luonnollinen ilmanvaihto. Ja sitten on tuoksu ummehtunut ja muiden haju. Ilmanvaihto voidaan toteuttaa käyttämällä painuman ylhäältä kaapin ovet rajoittaa luominen erityisten lähtö tai luoda pieni aukko.

Tarvitset myös miettiä valaistus. Jos vaatekaappi hänen kätensä teki matala, on mahdollista tehdä ilman valoa. Mutta jos pukuhuoneessa normaalia leveämpi kaappi, mukavuussyistä sinun täytyy suorittaa johdotus ainakin yhden pisteen lampun.

Ilmanvaihto ja valaistus ovat tärkeitä. Mutta tärkeintä on organisaatio tallennusjärjestelmän. Vaatekaappi omin käsin, voit tehdä jonkin seuraavista tyypeistä:

Rakentaminen säilytystilaa kunkin ovat erilaisia. Jossain roikkuu vaatteita voi tallentaa vain liukuva baareja, jonnekin tarjoaa tuttu. Sidos voi olla laatikoita tai hyllyjä. Kaikki tämä riippuu paitsi toiveita, mutta myös huoneen kapasiteetin ja koko rakenteen itse.

Vaatteiden valmistukseen omin käsin, sinun valita, mitä materiaaleja käytetään. Tässä vaiheessa, muuten, voit tallentaa. Itse asiassa, voi mennä jopa joilla on jo kotona.

Paras materiaali viilut (lastulevyt) ovat suunnittelun lähtökohtana. Ne pystyvät kestämään kuormituksen koko rakenteen, ja on myös useita hyödyllisiä ominaisuuksia. Joukossa - asteittainen kosteuden imeytymistä ja sen vaikutuksia.

Jos tarvitset telakka lehtiä, se on parasta ostaa uutta tavaraa. sopivia lastulevyjen, jotka ovat käsillä (esim., vanhasta vaatekaappi) sisemmän täyte. Sivumennen sanottuna monissa liikkeissä on ilmainen palvelu leikkaus materiaalia. Siksi jo olemassa, voit leikata puun, talon vain kerää suunnitteluun.

Mikä on pukuhuone - suunnittelu koot

Suuruus pienimmän pukuhuoneet - 1,2-1,5 neliötä. m. Toisin sanoen se on suorakulmio, jonka yksi sivu on 1,2 tai 1,5 metriä, ja muut - 1 metri. Muuten, on yksi temppu, jonka avulla laittaa enemmän asioita pienessä pukuhuone. Vain tehdä nurkkaan, suorakulmaisen sijasta. Useimmissa tapauksissa, jonka leveys on 1 metri asiakkaat valitsevat pituus kaapin 2-2,5 metriä. Tämä vaatekaappi sopii paljon asioita, ja alue kestää lähes sama kuin kolmen puolinen kaappiin.

Koon lisäksi, sinun täytyy tietää enemmän, ja muut parametrit kaapin:

 • Korkeus osaston ylemmän vaate vaihtelee 100-150 cm lattiasta tangon tason. Plus sinun täytyy heittää toinen 10 cm: n korkeudelta tangon päälle kehyksiin.
 • Korkeus kengän ja hattu hyllyt - 10 cm.
 • Pellava hylly korkeus on yleensä valmistettu 250-450 mm.

Syvyys vaatekaappi -. 65-100 cm Pääsääntöisesti tämä riittää ripustin tarjoaa käytännöllisiä ja ovia, jotka tavallisesti suljettuina.

Tietäen nämä parametrit, voit helposti ymmärtää, mitä koko vaatekaappi tarvitaan ja miten hanke näyttää.

Tahansa pukuhuone tulisi koostua vähintään kahteen osaan - ripustaa vaatteita ja taitettu. Eli yksi on tanko ripustimet, ja toisessa - hyllyjen ja / tai laatikot.

Mitä tulee toiseksi viimeinen elementti, se on parasta ostaa erityinen rauta hyllyt vaatekaappi. Heillä on eräänlainen ristikko, joten vaatteet on hyvin tuuletettu. Mutta jos - kannattaja pystysuoran menetelmän varastointi asioita, se on parempi pysähtyä klassinen versio hyllyt - lastulevy.

Laatikot voidaan myös ostaa valmiina kaupasta tai tilata ne koottavaksi. Mutta ne ovat tarpeeksi helppoja tehdä itse. Luoda näitä luetteloita tarvitsevat lastulevy ja vaneri, jotka menevät pohjaan. Leikkaus voi tilata samassa paikassa, jossa voit ostaa tavaraa. Sopivasti kun laatikot ovat esittäneet rullilla. Joten älä unohda ostaa tätä mekanismia.

Lisää sisäisiä elementtejä

Nykyään melko helppo tehdä vaatteita omin käsin, koska kaikki voidaan ostaa erikseen, kuten lisävarusteita tallentamiseen eri asioita.

Seuraavat järjestelyt järjestämiseen ja varastointiin vaatteita ja muita kohteita vaatteita:

 • Horisontaalinen yubochnitsy ja bryuchnitsy: olla muodoltaan poikkitankoihin, jotka on kiinnitetty erityistä oppaita. Joskus niillä on myös leikkeitä. Näillä nauhat voidaan helposti ripustaa hameita ja housuja. Asiat jumittui tasaisesti. Järjestelmä on aikaistettu, jotta vaatteet roikkuvat ja riisua helposti tarpeeksi.
 • Pystysuora kannakkeet hameet ja housut: näyttää kannakkeet useamman palkit sijaitsevat toistensa päälle. Tällainen järjestelmä on tunnettu siitä, että edullinen ja kompakti tapa vastaava.
 • Vaaka- ja pystysuuntainen ripustin neckties. Periaatteena on samanlainen bryuchnitsami ja yubochnitsami. Vain kannakkeet siteet on paljon kapeampi.
 • Säädettävät kiinnikkeet vaateripustimiin vaatteita. Tämä on kalliimpi vaihtoehto tavallista baareissa. Ihannetapauksessa kun kapea kaapissa. Mitat kiinnike ovat pieniä, mutta suuri määrä vesche syvälle kaappi voidaan sijoittaa läpi liukuva järjestelmä.
 • Virroitin. Tämä palkki, jolla on kyky laskeutua. Suuri mahdollisuus tehdä kaksi tasoa ripustimet. Näin käy ilmi, käyttää kaappitilaa huipulle, samalla, saada asiat sinun ei tarvitse kävellä tuolia tai tikkaita. tällainen varastointi järjestelmä on varustettu erityisellä kynällä, joka voidaan vetää päälle alempi tanko. Kuitenkin, virroitin on painorajan - jopa 18 kiloa.
 • Eri tallennusjärjestelmiä kenkiä. Tämä voi olla erityisen mini-keittiökaapit, roikkuvat järjestäjät, koukut ja ripustimet pyykkipojat saappaat, mesh koukuilla ja niin edelleen. Etsi voi olla vaihtoehto jokaiseen budjettiin ja kaiken kokoisille vaatekaappi.

Liukuva kaapissa vie vähemmän tilaa kuin Ovikaapissa. Ja se ei ole mitat vaatekaappi. Juuri tällainen kaappi voidaan sijoittaa jopa kapeimmillaan, voit edelleen käyttää sen sisältöön. Jälkeen liukuovet ei tarvitse paikka paljastaa, kuten on laita siivet. Näin ollen, tässä suoritusmuodossa sulku-avaus ja vaatekaappi on erityisen tärkeää käytävillä, käytävillä ja pieni huonetta.

Myös monenlaisia ​​kaapin suunnittelun avulla liukuovet. Voit valita peilipintainen, jolloin käytetään temppu visuaalisen laajennus tilaa, tai tilata valokuvatulostusta oveen tai keksiä muita keinoja koristeluun. Tässä se on kaikki riippuu mielikuvitus, toiveet ja taloudelliset mahdollisuudet.

In avattavasta läpät on puolensa. Yksi niistä on se, että voit tehdä oven-ikkunaluukut. Sitten kysymys ilmanvaihdon katoavat.

Miten hanke pukuhuone, se riippuu monista tekijöistä: koko varattua tilaa kaapin ominaisuuksista varastoinnin vaihtoehtoja.

Joten ensinnäkin päättää missä laittaa vaatekaappi. Piirustukset tulevaisuuden projektin suoraan zavisyatot, kaappi seisoo seinustalla tai se nykyisissä kapealla, tarvitaan lisää seinät ja yläkansi vai ei ja niin edelleen.

Kun paikka on valittu, päättää tällaisen kysymyksen: mikä on oven. Läpät voidaan avata joko osa erityistä opas. Jos ovet ovat auki, niin he tarvitsevat lisätilaa. Joka tapauksessa, kuten laatikoita.

Piirustus luonnoksen ihanteellinen vaatekaappi, siirry luomista toimiva luonnos. On tarpeen selvästi laskea syvyys ja korkeus kaapin sekä korkeutta kunkin osaston ja laatikon. Tämä voidaan tehdä perustuen suositeltuja asetuksia, jotka on mainittu edellä.

Päätä ulkoasu vaatekaappi. Laske kuinka paljon sinun täytyy tarpeisiisi laatikot, hyllyt, osastoja kenkiä, koko baari ja muut tarvikkeet (joiden on lisäksi säilytystilat, olemme jo nähneet edellä). Myös yrittää kuvitella missä on kätevintä käyttää tiettyjä tallennusjärjestelmiä. Esimerkiksi, on parasta järjestää laatikot vasemmassa kulmassa ja baariin ulkovaatteet ja puvut - oikea.

Vihje: laatiessaan vaatekaappi piirustus käyttövalmis suunnitelmia kehittää ammattilaisia. Joskus on helpompi korjata jotain kuin tehdä kaiken tyhjästä.

Suunnittelu ja toteutus konkreettisin esimerkein

Pukeutuminen on tärkeä rooli, mutta on edelleen kodinhoitohuone. Niinpä johtava periaate luotaessa design vaatekaappi on - niin että ei ollut havaittavissa. Siksi erityinen valinta paikka kaapin alle, ja sen ulkonäkö.

Tyypillisesti vaatehuone projektissa kehitetään alussa korjaus, ja sen suunnittelu - aivan lopussa. Kun oli selvää tyyliin huoneeseen, tärkein paletti, ja niin edelleen.

Mitä ominaisuuksia ulkonäkö pukuhuone, jotka riippuvat sijainnin sen täytäntöönpanon pitää erityistä esimerkit alla.

Vaatekaappi ulos kaapista, tai mikä tahansa muu kapealla

Pukeutuminen kädet ulos kaapista - yksinkertaisin vaihtoehto, jonka voit ajatella. Kysymys sijainti ja lehtien koko puolelle. Voimme vain ajatella ilmanvaihto ja valaistus sekä lisälaitteen asetukset. Lisäksi se osoittautuu hyvin voimakkaasti säästää materiaaleja - kaapin laatikko on jo olemassa, ja se on erittäin vahva, sinun täytyy ostaa puu hyllyt ja lisälaitteita järjestämistä varten varastoinnin sekä tehdä ovelle.

Tämä vaatekaappi voidaan luoda paitsi ruokakomero, vaan myös lasitettu parveke tai markkinaraon seinissä. Toimintaperiaate näillä alueilla on sama kuin järjestely pukuhuone kaapissa.

Tällainen mahdollisuus saada hieman kalliimpaa kuin ensimmäinen, mutta se on enemmän optimaalinen. Loppujen lopuksi useimmiten sijaitsee varastohalli, ja ei ole aina mukavaa tehdä kastike. Joten on parasta koota vaatekaappi makuuhuoneessa alueella. Jos tilaa nukkua alle 16 neliömetriä, tilaa alle kaappi se melkein ei pysy.

Erään suoritusmuodon kaappi nurkassa näet kuvassa yllä. Kuten näette, säilytyslokerot sijoitetaan seinät huoneen nurkassa, ja ovet on lukittu hänen puolin. Luominen Tällaisen sidettä käytetään ainakin vspomogayuschih materiaaleja.

Penaali - se on kapea ja korkea kaappi. Hän vie vähän tilaa, joten sopii pieniin tiloihin. Esimerkiksi toteuttamaan tällaisen kaappi voi olla sijoittaminen vaatekaappi pitkin puolin sänkyyn (sijaan bedsides).

Täyttöliuoksen vaatekaappi-tapaus on hieman erilainen. Ei, hyllyt ja laatikot lokero pysyy samana. Mutta tallentamiseen päällysvaatteet, puserot, housut, hameet, mekot ja muut asiat, jotka ovat parhaiten säilytetään keskeytetty muodossa, täytyy ostaa liukutangolla.

Muuten, ovi on auki täällä, koska ei ole paikka vetäytyminen. Siksi on tarpeen säätää paikka niiden havaitsemisesta.

Vaatekaappi, hyllyt - klassinen muotoilu kaapit. Materiaalit sen luomiseen on eniten, koska sivuseinä on tehtävä - perusta vaatekaappi. Mutta kokoonpano ja sisäinen täyte tässä tilanteessa on paljon yksinkertaisempi. Vaikka voit tallentaa mitään. Esimerkiksi tehdä vain osastoihin ja hyllyt tavallisia baareja, ja hylätä muut tarvikkeet ja malleja.

On syytä huomata, että kun luot vaatekaappi-teline kaikki profiilit ja ohjaa jonka liitteenä kaikki täyttö kaappi, kiinnitetään seinään. Näin ollen on oltava betonia tai tiiltä, ​​eikä kipsilevy. Koska kuormausprofiileja ja opas on hyvin suuri. Kipsilevy ei yksinkertaisesti ole tehtävänsä tasalla.

Mitä ulkomuoto, vaatekaappi-hyllyt yleensä tehty liukuovet. Ja, kuten edellä todettiin, niitä voi tilata ehdottomasti kaikenlaista. Siksi nämä vaatekaapit täydellisesti kirjoitettu millä tahansa huoneeseen huomiota herättämättä.

Vaatekaappi makuuhuoneessa: kaikki tarvittavat asiat yhteen paikkaan

Vaatekaappi (vaatteita tai mekkoja) kutsutaan kaappi, jonka tehtävänä on tallentaa erilaisia ​​vaatteita. Se keksittiin kahdeksastoista-luvulla, ja sitä ennen asiat kehittynyt arkkujen ja keittiökaapit. Vuosikerta vaatekaappi oli iso ja raskas, massiivipuuta. Nyt niistä on tullut enemmän toiminnallisia, hankkimalla uusia sisäisiä täyte. Muutin ja tuotesuunnittelu, ja valmistusmateriaalit. Useimmiten se on DSP tai joukko.

Moderni vaatekaappi: miten sen pitäisi olla

Nykyään tämä huonekalu on useimmiten asukas makuuhuonetta, sovitettu vuodevaatteet, sekä kaikenlaisia ​​vaatteita. Lisäksi alusvaatteet, neuleet ja päällysvaatteet siellä usein tallentaa enemmän ja jalkineet, päähineet, tarvikkeet. Erittäin kätevä kun kaikki on yhdessä paikassa - mitään ei ole menetetty. Ja voit nopeasti valita asu tietyn tapahtuman.

Hyvä vaatekaappi täyttää seuraavat vaatimukset:

 • On aivan tilava ja avara, jossa on "täyttäminen", jonka avulla on helppo saada minkä tahansa kohteen kaapista sisustus.
 • Sisällä on kaksi osastoa naulakot (joka ripustaa asioita lyhyt ja pitkä) ja tilava hyllyt. On toivottavaa, että kaksi osaa - kesällä ja talvella.
 • Materiaalit valmistukseen kaapin ovat ympäristöystävällisiä ja turvallisia. Läsnäolo hygieeninen vaaditun varmenteen.
 • Suunnittelussa tämä huonekalu tulee hyvin yhdistää ulkoasua makuuhuone ja on täysin sopusoinnussa kokonaistavoitteen sisustustyyli.

Riippuen useita kohteita, jotka on tarkoitus varastoida komeroon, ja sen rakenne on valittu. Lisäksi, se tulisi aloittaa koko huone ja joitakin sen ominaisuuksia. Esimerkiksi jos makuuhuoneessa on kapealla tai alkovi, on mahdollista käyttää integroitua versiota, mutta pienessä huoneessa tukee parhaiten kulmikas muotoilu.

Jos makuutila on pieni, ja haluan laittaa iso sänky, vaatekaappi kulma tyyppi olisi paras tie ulos. hän:

 • Se vie hyvin vähän tilaa (varsinkin jos teet sen matala), ja mitä se mahtuu tarpeeksi.
 • Lähellä ovat ne väärinkäytöksiä ja puutteita, jotka todennäköisesti olemassa takana.

Tällaisen kaappi voi olla erilainen. Erityisesti koska saranaovea tehdä (jos on tilaa) tai nosto- tai taitto kuin haitari. Julkisivu voidaan koristeltu kaiverruksia, lasiosissa tai rottinki, peilit. Huomaa, että runsaasti peilipintojen Psykologit ei suosittele makuuhuoneessa. Mutta himmeä lasiovi näyttää erittäin tyylikäs ja elegantti.

Kulmaukset vaatekaappi (kuva)

Laittamalla tämä huonekalu, sinun pitäisi huolehtia riittävästi valoa. No, jos on sisäinen valo - se ei kaivaa pitkään pimeässä syvyydessä kaapista löytää oikeita asioita. Lisäksi valaistus näyttää todella hyvältä ja tyylikäs. Jos sisävalo ei ole käytettävissä, niin osio hyllyt tulisi sijoittaa samalle puolelle kuin oven vauhdissa. Jota tarvitaan, valonlähde oli edessä hyllyt.

Heiluriovet - klassikko. Ne ovat varsin sopiva siinä tapauksessa, jos huone on aivan tarpeeksi tilaa. Aiemmin kaikissa tapauksissa tehtiin yhtä standardia: ne on varustettu kahdella tai kolmella näistä ovea, jonka takana on kaksi pakollista erottamista. Yhdessä osastossa pitämään asiat hyllyille, muissa - harteilla, joka roikkui pitkä sauva.

Nykyään valmistajat tuottavat malleja kaksi, kolme, neljä ovea. Niiden takana piilee moderni sisältöä, joka tarjoaa kätevät varastointi kunkin asioita. Mutta perusta on edelleen sama: jotkut kohdat on varustettu laatikot ja hyllyt, muut - tangot ripustimet. Moderni kiipeily rakenne, laatikot ja korit, henkarit turbo moottorit, virroittimet lisätä omistajat kalusteet mukavuutta.

Kaunis keinu vaatekaappi

Julkisivut Näiden kaappien ovat useammin tylsiä tyyppi. Ovet voi olla vuoraukseen helmi, ja olla sileä, maalattu, koristeltua photoprint, paneloitu, jossa insertit eri materiaaleista. Usein keskellä oven kiinni suuri peili. Ja joskus se on kiinnitetty sisäpuolelle peilin jokin ovista.

-Aineiden valmistuksessa voi olla kuin puu (mutta se on melko kallista) ja lastulevy tai MDF. Niiden viilu, melamiini, viilun (mukaan lukien hieno puu). Valitessaan väri kaapin syytä huomata, että kirkkaat luonnolliset värit tekevät makuuhuoneessa mukavampaa. Seuraavat värit ovat suosituimmat:

Mitä korkeampi teline, sitä enemmän olet tehnyt sen. Läsnäolo mezzanine sallii piilottaa päällä niitä asioita, saimme ei kovin usein. Kesällä on esimerkiksi voidaan poistaa huopia ja talvi - ranta asuja. Nämä asiat on helppo varastoida yksittäisten ovien niin kauan kunnes on heidän aikansa.

Erityisesti käytännön tätä vaihtoehtoa kaapissa pienissä asunnoissa, makuuhuoneet eivät ole kovin suuria kooltaan. Ja varustettu mezzanine voi olla sekä suoria ja kulmikas malleja. Ne voivat olla eri malleja, klassisesta moderniin. Tuottaja -malleja kanssa reunalistat, pylväät, veistetty ja lasimaalaukset.

Useita vaihtoehtoja makuuhuoneeseen vaatekaapit

Iso vaatekaappi laatikoilla Tilava vaatekaappi Kaunis vaatekaappi osana seinää Vaatekaappi tyyliin vanha

Näinkö? Tilaa sivuston päivityksiä VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus ja Twitter.

Tilaa päivitykset Sähköposti:

Kerro ystävillesi tämän artikkelin suosikki sosiaaliset verkostot painikkeilla alla.

jättänyt kommenttia

makuuhuoneen kalusteet

suunnistus

makuuhuone

olohuone

verhoillut huonekalut

kylpyhuone

yhteystiedot:

Viimeaikaiset keskustelut

Cool! Tämä on hyllyn vieressä sängyn lasit, älypuhelin, kannettava musiikkisoitin.

Ja minä näin toisen tällainen variantti: sängyssä podium, hyvin.

Kiitos arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa! Erittäin hyödyllinen esimerkiksi.

vaatekaappi

Vaatekaappi, toisin kuin tavanomaista tyyppiä vaatekaappi, on suunniteltu yksinomaan varastointiin vaatteita epävarmuus. Hän on ainutlaatuinen, koska se sisältää itsessään monia asioita, ja ne pysyvät siten hyvin hoidettu. Se on mekko, housut ja takit eivät rutistaa. Kun taitettu vaatteita rauta, sinun täytyy ensin, asiat vaatekaappi kalusteiden käyttövalmis. On syytä huomata, että tyyppi vaatekaappi, monet ihmiset ovat hämmentyneitä tavallista vaatekaappi, jossa on haara napa, ja hyllyt vaatteita. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Hanging on tarkoitettu vain roikkuu vaateripustimella.

Ensinnäkin on huomattava, että vaatekaappi voi olla eri määrä venttiilejä. Yhden tyyppinen huonekaluja on yleensä pieni parametreja. Se on suunniteltu pienille huonetta. Mutta kahden taitettavan tarvitaan mahtuu suuri määrä vaatteita. Yhden malli voi olla vain swing oven vaihtoehto, ja kaksilehtinen - keinu ja coupe. Lisäksi huonekaluteollisuus voi pukea sovelluksessa osapuolet ovat avoinna hyllyt koriste-elementtejä. Jos puhumme muodoista, sitten mekko huonekalut on seuraava:

 1. lineaarinen vaihtoehto tunnettu siitä, että suorakaiteen muotoinen. Asennettu suoraan seinään. Se voidaan sijoittaa moduulin tyypin välisen verkon muut huonekalut.
 2. nurkka vaihtoehto sijaitsee vain huoneessa. Sitä voidaan käyttää suuri huone, ja hieman. Koska se on yleensä jätetään tyhjäksi kulmat, ja jos ne laittaa vaatekaappi, käytettävissä olevan tilan huoneeseen. Ja kulma on paljon mukavampaa. Erityisesti modernin ilmeen kulmikas varustetut mallit lokero järjestelmään.

Mekko vaatekaappi voi olla tällaisia ​​ominaisuuksia läpät:

 1. Vaatekaappi liukumekanismi on erilainen siivet. Tämä on kaikkein kustannustehokkain vaihtoehto tilan suhteen. Koska ovet aukeavat kaapin, pysähtyen toisiaan. Vaatekaappi voi olla yksi ovi, mutta muoto voi olla lineaarinen ja kulmikas.
 2. Keinu julkisivu on klassinen vaihtoehto, koska nämä ovat tuotettujen mallien vuosikymmeniä sitten. Ovet auki ulospäin, joka vie vain vähän tilaa. Kuitenkin läpät ovat luotettavampia.
 3. "Harmonikka" ja "kirja" pidetään innovatiivisia ovia. Niiden etuna on tilan säästö, kun se avataan ja suuri katsaus vaatteita. Useimmat näistä ovet on asennettu kulmaversio tai kapea kaapit. Valitettavasti ne ovat yksi suuri haitta - lehtiä on lyhyt käyttöikä.

Jos lähdetään suunnittelun ominaisuuksia, kaapit voi olla modulaarinen, rakentaa ja rungon. Modulaarinen huonekalut tehdään yleensä muunlaisia ​​huonekalujen (liinavaatekaappiin, hyllyt, telineet, pöydät, lipastot, ja niin edelleen). Eli kaikki huonekalut on sama ulkoasua. Jos julkisivu sisältää lasiosissa, ne ovat kaikkialla. Modulaarinen kaappi väliin asennetaan muita elementtejä. Voit kuitenkin ostaa sen erikseen. Irtokalusteissa tehdään erillisellä huonekaluja. Mutta sisäänrakennettu vaihtoehtoja asennetaan yleensä markkinarako. Tällaiset tapaukset ovat korkeimmat, ei ole lattia ja seinät, mutta varustettu vain julkisivu. Pääsääntöisesti ne tehdään tilauksesta.

sisällä mekko kuvioita järjestetty osastojen barbell. Sauva siten voidaan sijoittaa pitkin kotelon ja yli. Poikittaisputkea mahdollistaa roikkua paljon vaatteita, koska useat niistä. Tanko voi olla soikea, pyöreä tai neliömäinen muoto. Tällainen putki, joka on sijoitettu ripustimet. Moderni automatisoitu puomi, jotta ne voidaan esittää ja liikkuu edestakaisin, ylös ja alas. Tämä järjestelmä on nimeltään Virroittimella. Lähes kaikki kaapit on varustettu ylhäältä hylly tallentamiseksi korkit, hattuja, ja enemmän. Joissakin malleissa on hyllyjä ja pohja majoittaa kenkiä. Jos kaappi asennetaan hallissa, se on varustettu erityisellä kenkä järjestelmiä. Tänään on kaappi, jossa on kaksi ovea, johon mahtuu lähes koko vaatekaappi. Yleensä tämä massiivinen rakenne.

Kalusteet on yleensä tehty kolmesta perusmateriaalien:

 1. Puusta. Se on jo pitkään ollut suosittu puukalusteet on kestävin ja korkea laatu. arvokas puuta käytetään tuotannossa. Kuitenkin, ja kalliimpaa vaihtoehtoja löytyy joukossa. Esimerkiksi tammi huonekalut maksaa enemmän kuin malli mäntyä.
 2. MDF Se on toisella sijalla jälkeen massiivipuuta. Tämä materiaali on valmistettu arvokas haketta, jotka painetaan tietyllä tavalla, ja sovelletaan erityistä hoitoa. Moderni teknologia mahdollistaa tehdä pintaan MDF aivan kuten aito puu. Laadulliset indikaattorit ovat korkeat.
 3. lastulevyn Sitä pidetään kustannustehokas vaihtoehto, koska se on halvempaa kuin useimmat. Levyt sekä MDF valmistettu sahanpurusta. Kuitenkin menetelmä, jossa puristetaan hieman erilainen. Pinta voi myös simuloida puuta. Laatu on täysin hyväksyttävää. Tänään lastulevy hajoaa laminointi, jolloin levy nimeltään lastulevy. Heillä on paras laatu ja suorituskyky pidemmän ajan toiminnan kuin perinteiset lastulevy.

Valinta vaatekaappi, perustuu tyyliä ja sisätilojen huoneen

 1. klassinen mallien pitäisi olla massiivinen, joten kaapin tarvitsee ottaa vain kaksi ovea. Materiaali - puusta. Kalusteiden voi sisältää upotus, maalaus, värjätään lasi ja kuvioitu kuvioita. Se näyttää hyvin kallista ja ylellinen.
 2. maa, Englanti tyyliin Provencen ja vastaavat vaativat myös huonekaluja valmistettu puusta. Kussakin tapauksessa, voi täyttää eri insertit, lukuja, kuvioita ja juonteita.
 3. nykyaikainen tyylit tulisi sisältää kiiltävän pinnan kiilto, metalli-insertit ja kirkkaat tyydyttynyt värejä. Läpät on oltava varmoja tyypin osaston.

Välittömästi ennen kaluston hankinta, tarkista suunnittelijoiden yksityiskohtia ja vivahteita valitun tyylin!