Vaatekaappi lyijykynä keittiössä

Closet-tapaus Keittiö

Moderni keittiö on usein tarkoituksenmukaista asettaa penaali - kapea kaappi, kompakti ja toimiva, täysin järjestämisestä työalueen. Pieni leveys huonekalun mahdollistaa tilan säästämiseksi varastotila ja kahvinkeittimet, puimurit, lukuisia irtotavarana ja lihatuotteet. Ritilä on erittäin tilava.

Usein se upotettavat kodinkoneet - mikroaaltouuni, uuni, kahvinkeitin. Tekniikkaa voidaan sijoittaa mille tahansa korkeudelle, joka tarjoaa helppokäyttöisyys. Penaali todella rakentaa jopa jääkaapissa. Kun kaapin malli on avohyllyt, on mahdollista kytkeä tv.

Useimmissa kynä sisältyvät yhteiseen kuulokkeiden suunnittelussa, se on tehty samasta materiaalista ja sillä on sama väritys.

Ulotteisia malleja kaapit voidaan jakaa useisiin osiin pysty- tai vaaka säleet.

Erilaisia ​​kanisterit keittiössä

Korkeus ulkoyksikön halutulla hyllyt keittiö järjestely määrittelee tason keskeytetty osia HF. Mukaan syvyys vaatekaappi vastaavan viereisen taulukoita tai tarkoittaa reunan pöydän.

Tapaukset on useita erilaisia. Ne voidaan varustaa yhdellä tai kahdella ovella.

Ei ole välttämätöntä asentaa penaali välillä roikkuu kaapit. Yleensä se on reunoilla kalusteiden suunnittelua.

1

Kulmayksikköön haluttaessa, keittiö löytyy kuulokkeita, jotka varaavat kaksi seinää. Tämä järjestely huonekalujen käytetään useimmiten pienessä huoneessa rajoitetusti tilaa. pyörivä ristikko hyllyt voidaan rakentaa helppokäyttöisyys se, kääntämällä mekanismeja, joiden avulla voidaan poistaa kohteen. Paras suunnitelma tälle kulmikas säiliö on puolisuunnikkaan kanssa vinossa kulmassa. Tämä tavanomainen kaappi tilava.

Suljettu vaahto voi olla läpinäkyvä tai lasiovet. Vaatekaappi tapauksessa keittiön Oven lasi näyttää senkki, kaunis ja alkuperäinen. Siinä yleensä tallentaa sarjaa ja alkuperäinen ruokia. Myös suosittu liukuva kanisterista suunnittelu julkisivujen, erityisesti sen alaosaan.

Kitchen lyijykynä - ystävällinen, välttämätön huonekalu. Se tarjoaa mukavan tilaa varastointijärjestelmän ja kuuloke antaa viimeistellyn ulkoasun. Riippumatta tyyli sisätiloihin, moderni tai perinteinen, penaali tuo harmoniaa ja vakautta huoneeseen, luo klassinen keittiö tyyliin.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Ergonominen liukuva kaapit Keittiö: käytännöllinen ja tyylikäs

Closet-tapaus keittiössä tarjoaa tehokkaan tilankäytön toisaalta, kynä hyllyyn - se on klassinen tarina. Näyttää siltä, ​​että ne edelleen meidän isovanhemmat voisi nähdä. Miksi he sanovat, että kanisterit ovat taas muodissa, ja jopa mitä? Käytännöllisyys arvostetaan nykyään erityisesti, mutta myös hyvin käytännöllinen vaatimukset ovat kasvaneet. Kukaan ei halua tyytyä vaatimaton sisustus, jota hallitsee tiukka rationaalisuus.

Moderni käytännön suunnittelu - ei ole mitään, mutta naamioitu poikkeavia ratkaisuja, tyylikäs sisustus käytännöllisyys. Se on, mutta se ei ole selvää, ja vuoksi hänen uhrinsa esteettinen juhlatila ei ole välttämätöntä.

Tämä kapea kaappi tänään pidetään lähes kaikkein ergonomiset kalusteet. Hän tilava, keittiössä tapahtuu, ei ole paljon, mutta hän on pitkä ja iso. Tällaiset ominaisuudet ja kotipaikka hyvä maine.

Kuinka voin käyttää laitetta halutulla:

  • Paikkana upotettavat kodinkoneet. Laittaa tänne multivarku, mikroaaltouuni, yhdistää kaikki näyttää hyvältä.
  • Saat kattilat ja pannut. Vain emäntä tietää kuinka ärsyttävää se on paiskautuvista ovista kaapit kun haluat saada jotain pannulla, niin tämä utyatnitsu. Penaali on kaikki mielessä.
  • Koristelussa. Jos et hyväksy ajatusta, että keittiö on täysin kotitalouksiin, yksikkö haluttaessa toteuttaa suunnitelmat keittiöön sisustus.
  • Säilytys purkit irtotavarana, yrttejä, mausteita. Jos tällaisia ​​säiliöitä on tarpeeksi, ja ilmeisesti he ansaitsevat piiloutua ovia kaapit, kohdista ne on penaali - se on kaunis ja mukava.

Keittiö vaahto voi toimia säilytyspaikan tai koristeellisia yksityiskohtia täysin toimiva elementti

Lopuksi, huomaa, miten tarkalleen ihmistä niiden perusteella ei olisi huonekalut, puhumattakaan siitä, miten käyttää sitä pitkään aikaan ole menossa ajatella.

Käy ilmi, että hekin ovat erilaisia, ja vaikka mitä.

Suosituin nykyistä näkemystä vaahto - Tämä sarake-tapaus, joka on lähes aina käytetään paikka upotettavat kodinkoneet.

Täällä kaikki on loogista, aika sanelee omat lakinsa - ihmiset ovat yhä ymmällään siitä, miten mukava ja hyvät keittiössä ja hankalia mikroaaltouuni ja multivarku, sama monitoimikoneessa. Ja joskus jopa myydään erikseen ja uuni astianpesukone.

Tämä huonekalut voi helposti piilottaa laitteita

Yleensä kaikki on järjestetty kulmiin, eikä aina niin, että se on kätevä käyttää. Tietenkin, lattia kaapit kaiuttimet ratkaista tämä ongelma tuolloin. keittiötilasi tulee heti enemmän organisoitua.

Tall yksikkö halutulla, kuin ovi voi tehdä huomaamaton jääkaappi, joka on moderni keittiö ei pitäisi ryhtyä ylimääräistä huomiota.

Corner penaali - Super idea pieni keittiö, jossa jokainen senttimetri hintaan.

Closet-tapaus Keittiö: kanssa tai ilman ovia

Tietenkin kaapin ilman ovia, näyttää siltä, ​​ei ole kaappiin. Mutta tämä rakenne on tavallisesti kutsutaan vaatekaappi. On käynyt ilmi, että tällainen teline kapeahkolla monet pitävät kaikkein penaali.

Avohyllyt voi toimia kaapissa säilytykseen astiat tai laitteiden asennus

Luopua malli ovet suunnittelijoiden ei suositella. Ja on olemassa useita syitä: ovet voidaan tehdä jäälasi ja muita avoimia materiaaleja, ovet voi peitellä sitä tosiasiaa, että kisa et halua.

Vaatekaappi vankka lasiovet pidetään erityisen keskeisenä mallia. On kuitenkin sisätilojen keittiön olisi täydennettävä jotakin - yksinäinen nykyisiä lasiovet näyttävät lyapovato.

Miten sisustaa yksikkö halutulla, keittiössä

Jos luulet kynä paikka sisustus, sisustus sitä voidaan yksinkertaisesti täyttää. Tällöin oven tämä kaappi ei vaadita.

Koriste-yksikkö halutaan, voi olla:

  • Koriste ware. Sama venäläinen samovar maalattu tarjottimet, astiat käsin maalattu.
  • Maljakoita, hahmoja, matkamuistoja. Jos et hyväksy, että kaikki tämä talossa pitäisi olla vähintään, varmista, että asiat rakas sydän ei ole satunnaisesti sijoittaa huoneistossa. Päästä heitä pitkin yhteen penaali.
  • Tekstiilejä. Tai ehkä haluat istua keittiössä kynttilänvalossa, peitetty pieni huopa? Niin älä piilottaa sen pois, ja siellä, lyijykynällä laatikko tallentaa toiselle yritykselle.
  • kaunis astiat. On ruokia, jota käytetään päivittäin, ja siellä on sellainen asia, joka miellyttää silmää ja käytetään juhlaan. Joten, tee se miellyttää silmää enemmän ja tässä tapauksessa oli sijoittunut, voit käyttää samaa yksikköä kuin halutaan.

Pari hyllyt kaapissa valita pientä kivaa, ja teemalla sisustus.

Miehittää keittiö tilaa korkeussuunnassa, ergonomisesti suunniteltu yksikkö haluttaessa voidaan järjestää kaikki kaikkein tarvittavat

Esimerkiksi, tule syksyllä, ja tämä tapahtuma haluat nimetä sisätilojen hänen asunnossaan. Panna pöydälle laatikossa oli maljakko kimppu syksyn lehdet ja klustereita pihlaja, pari pientä tykovok, kynttilät ja kaikki tuo mieleen kauniin syksyllä.

Ja hyllylle lapsesi voivat järjestää syksyllä näyttely käsitöitä luonnonmateriaaleista. Talvi tulee, ja hyllyt tulee täyttää jo uuden kaunottaret, niin tyhjä tai ärsyttää tällaisia ​​paikkoja penaali vain ei.

Suunnittelemalla keittiökaapit Pena (video)

Ympäristösi arvoinen kauneutta, joka varmasti vaikuttaa asenne. Ja kauneus on paitsi rihkamaa ja taide-esineet, kauneutta ja harmoniaa asioita, ja niiden oikeaan paikkaan, ja täydellinen sisustus yksityiskohtaisesti. Käytä yksikön halutaan niin kaunis ja käytännön syistä, ja hän on yksi suosikki huonekaluja teitä.

17 kapselin kaappi vaihtoehtoja keittiössä

Internet lepo muutos 🙂

Vaahto keittiön tilaus riittävän usein. Kuvissa tässä artikkelissa näet koko joukko sovelluksia näistä moduuleista. Kaapit käytetään tallentaa esineet ja tekstiilit, kotelo Sisäänrakennettu laitteissa tai jätä avohyllyjä koristeluun.

Tilava sviitti. Asuminen - lastulevy, julkisivut - viilu. Lisääntynyt yläkerroksen korkeus mahdollistaa käyttää tilaa maksimi.

Tapaukset vaihtelevat suunnittelu, tarkoitusta ja valmistaja. On valmiita vaihtoehtoja tehtaalta, mutta paras vaihtoehto - keittiökalusteita määräyksestä.

Klassiseen tyyliin. Kuuro julkisivut piilottaa sisältö hyllyt, jolloin kaappi täyttää maksimi. Läsnäolo Kapselin voit vapauttaa tilaa tarpeettomia kohteita.

Mikroaaltouuni ja sijoitetaan suurimoduulisesta, läheiseen kaappiin asennettu liesi. Näin keittoalueelle väkevöidään yhdessä erässä.

Sisäänrakennettu uuni ytimekkäästi sopii moderni keittiö suunnittelu.

Mikroaaltouuni ja uuni sijaitsee penaali.

Lyijykynä keittiössä tehtaita Alvaline (Hrodna kaupunki).

Täyttö kulmaosuutta voidaan käyttää jokaisen sentin hyöty.

Jos tilaa riittää tilaa kohteita, voit käyttää avohyllyt koristeeksi järjestelyä.

"Lidingo9raquo sarja;. Tuottaja: Ikea. Julkisivut ovat peitetty suojakalvo melaniinia. Tämä pinnoite hylkii likaa ja pölyä.

Tyyli "Provans9raquo; Ikeasta. Yhdessä laatikossa yhdistettiin ja tehtiin uuni hylly varastointi, joka on sijoitettu toiseen jääkaapissa.

Provencessa Leroy Merlin. Korkeus moduulin avulla voit asettaa uunin tasolle, joka on mukavin käyttää.

Tuottaja: Maria. Kapea korkean moduulin erilainen kuin muut elementit kokoonpano. Johtuen puun rakenne ja suunnittelu julkisivujen, kokonaisuus näyttää vankka.

1