Vaatekaappi käytävällä valokuvasuunnittelua

Vaatekaappi käytävällä (80 kuvat) - tärkeimmistä eduista valittaessa

Aikaisemmin käytetyt koristeluun salin joidenkin kaappiin kaapit ulkoiluvaatteita, hyllyt ja huiveja, erilliset taulukot tallentamiseen kenkiä, peilit, jne Tällä hetkellä kaikki nämä ominaisuudet käytävällä voi suorittaa liukuva vaatekaappi. Moderni kaapit coupe on erilaisia ​​kuvioita ja muotoja. Ne voi tallentaa paitsi ylhäältä vaatteita, kenkiä ja huiveja, sateenvarjot, mutta myös muita asioita.

Vaatekaappi on mahdollista varustaa kaikki lisätoimintoja. Jos sali vähän valoa, yläseinämän kaapin ylimääräisiä lippa pistevalonlähteiden voidaan tehdä. Myös liukuva vaatekaappi peili pakki vapauttaa sinut tarpeesta ostaa lisää peili käytävällä, ja voit nauttia pohdinnan täyspitkä ilman lisäkustannuksia.

lokero kaappi suunnittelu käytävällä voi olla erilainen. Se kaikki riippuu konfiguraatiosta käytävällä. Mutta usein tällaista kaappiin on järjestetty pitkin yksi seinä ilman ovia. Leveys kaapin riippuu leveydestä saliin, mutta vähintään 60 cm. Tämä mahdollistaa leveys ripustin roikkua vapaasti ylemmästä vaatteen. Sisempi kaappiyksikön ei myöskään ole säännelty.

Täällä voit tehdä lisäksi osastojen ulompi vaatteet ja jalkineet, osastot varastointiin laukkuja, puseroita, laatikot, jne kaapissa on eräänlainen sauva sauva niille, jotka ovat vähän tilaa käytävällä ja huoneet ja paikka on paljon.

Basic vaatekaappi hyödyt

Ja näin, meillä on useita etuja kaappi lokero verrattuna perinteisiin kaapissa:

1
  • Tarpeeksi edullinen, koska se on usein liukuva vaatekaappi on rakennettu, niin takaisin, pohja ja sivuseinät toimivat seinä, lattia ja katto;
  • Se kestää yleensä vain yksi seinä;
  • Liukuovet eivät vaadi ylimääräistä lokero tilaa niiden avaamista;
  • Se voi olla valmistettu mistä tahansa materiaalista ja minkä tahansa muodon;
  • Voit tallentaa paitsi ylhäältä vaatteita ja kenkiä, mutta myös mitään muuta vapauttaen muualla huoneessa laitteen lisäkotelointia.

sali muotoilu (100 valokuvaa)

Käytävä - ensimmäinen asia he näkevät ne, jotka tulevat käymään, ja siksi sen pitäisi olla mallikas ulkonäkö. Tehdä se niin ei ole aina helppoa, koska normaalissa huoneistossa käytävillä on hyvin vaatimaton koko. Mutta älä masennu, koska jopa pienellä alueella, voit luoda jotain poikkeuksellista.

Suunnittelu käytävällä pieni koko

Mistään pienessä tilassa on omat salaisuutensa, jotka auttavat hyödyntämään kaikkia käytettävissä neliösenttimetriä, ja laittaa oikeita asioita. Jotta pieni eteinen valitse minimalismi, ei tarvitse liikaa koriste, mutta asiat ovat paremmin kotelon puhdistamiseen, kuin jättää telineeseen. Täällä on myös suuri kaapissa. Varmista, että se näyttää näet suunnittelu salin asunnossa kuvassa.

Erittäin hyvin, kun kaappi on peili, jonka avulla voit visuaalisesti laajentaa tilaa. Sen sijaan, vaatekaappi, voit valita kaappi, jossa ripustimet ovat poikki tällaiset tapaukset ovat varsin kapeita ja hyvin usein ne on parvi.

Jos eteinen on ilmainen nurkkaan, ostaa kulmakaappi, se mahtuu paljon asioita ja myös pienikokoinen. Tai rajoittaa hyllyllä kengät tai lipasto.

Suurentaa visuaalisesti eteinen mahdollistavat oven seuraavaan huoneeseen, jossa on lasisisus, koska sen kautta on kevyt. Lisäksi huonekaluja, visuaalisesti laajentaa tilavuus huoneen auttaa väri täällä tarvitsevat valoa huonekaluja ja vaaleat seinät. Älä unohda hyvä valaistus.

Tässä salissa on vaikea oikein sijoittaa mebel.Chtoby tämän saavuttamiseksi, ja myös vähentää eroa koko seinät voidaan kaavoitettu tilaa. Tässä salissa tehdä monitasoinen katto ja seinät ja lattia voidaan yhdistää täällä. Niistä eteinen ideoita täällä erinomainen vaihtoehto peilejä, jotka on sijoitettava pitkän seiniin tai taustakuvia syvä näkökulmasta.

Jos on mahdollisuus korvata kuolleita viereisessä huoneessa oven kaari. Väri auttaa myös säätää tilaa. Vaaleat värit ajavat seinät, tumma hyvin lähempänä kapeaa seinät. Lisäksi, koska valaistus voi peittää päätyseinät, pelaa pitkä eteinen.

Jos asuntosi eteisessä muodossa kulman, ja et tiedä miten järjestää se, näet suunnittelu salin asunnossa valokuvat ovat saatavilla. Täällä tehdä järkevää käyttöä neliömetriä, ostaa nurkkaan kaappi, siinä muun muassa, tulee sijaitsemaan ja pölynimuri, ja jopa lasten polkupyörä.

Tyypillisesti tällainen kaappi koristella peilit, joten tämä tilava huonekaluja visuaalisesti painoton.

Yleensä on paljon vapaata tilaa. Täällä voit sijoittaa hyllyt, kannakkeet. Jos olohuone ja eteinen portaat kohdistettu jälkimmäiseen voidaan järjestää kirjoja, järjestää lukunurkkaus, sijaitsee täällä päärynä tuoli ja jalkalamppu.

Yleensä se on pitkä ja kapea huone, tai vain muutaman ovet eteiseen. Tässä tapauksessa se auttaa tai kunnostaminen tai oikeaa väriä seiniin. Luoda toimiva eteisen Hruštšov katsoa suunnittelu sisääntuloaulassa yleinen suhteellisuusteoria.

Valitse vaalea huonekalut, käytä peili. Seinät voi olla kiiltävä pinta ja sisäkaton. Jos hyvin vähän tilaa, eikä kaapin voi ripustaa takkiripustinta ja hyllyt, roikkua katosta parvi, niiden nostaminen LED nauhat pohjassa.

Miten varustaa salin omakotitalossa?

Tyypillisesti kodit ovat rakennettu yksittäisten hankkeiden, ideoita kehitetään käytävällä, joten vakiokoko kalusteet harvoin sopii tänne. Lähes aina, ovi näiden ohikulkijoita menee suoraan kadulle, joten on tarkoituksenmukaista pariovet. Tässä eteinen Discard kipsilevyjä ja paperi tapetti, lattia sopii paremmin laatta tai linoleum.

Katto ja seinät maalata tai paneelit muovista. Suunnittelu eteinen on aiheellista tarkastella kotona sarjaa takorauta. Koristele se voi olla erilainen tukee metallihuonekaluja ja hyllyt.

Jos luova lähestymistapa prosessin, niin kaikki eteinen, koosta, voi olla kaunis ja toimiva. Seuraa perussäännöt ja älä pelkää kokeilla.

Talon olit mukava, sisätilojen tiloja pitäisi miellyttää sinua.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

© 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kopiointi on sallittu vain käyttämällä aktiivinen linkki sivustoon.

Vaatekaappi hallissa: täytäntöönpanon parhaista ideoista

Valitsemalla kaapissa pitäisi suhtautua vakavasti, koska pieni virhe suunnittelussa ärsyttää sinua vuosia. Aihe tämän artikkelin: suunnittelu vaatekaappi eteisessä, valokuva esimerkkejä, ideoita sisältöön sekä ulkoinen muotoilu moderniin tyyliin.

Artikkelissa on hyvin laaja ja kattaa kaikki, jotka ovat tärkeitä, kun tilaat huonekaluja. Pieniä asioita siellä ja täällä ei voi olla!

Miten löytää oikea paikka hallissa asentaa kaappiin

Joskus tarkastellaan nurkkaan käytävällä ja ajattelin tapahtuu hyvin käyttää tässä laittaa vaatekaappi! Ja ulkoasua on suuri ja paikka on jo olemassa. Mutta älä kiirehdi soittaa master.

Ensin sinun on päätettävä, mitä se on ja kuinka paljon aiot säilyttää siellä.

Ja se voi hyvinkin olla, että tämä kulma on liian pieni, ja hän oli rakentanut tällaisessa paikassa tapauksessa sinun heittää pois rahaa turhaan, koska puolet asiat pysyvät nepristroennoy.

Ja rahaa voit viettää paljon, koska liikaa hintaero pienten ja keskisuurten vaatekaappi - no.

Ehkä paljon järkevämpää olisi sijoittaa vaatekaappi sijoittaa seinälle? Tai varustaa sille ruokakomero? Pieni nurkka lähteä johonkin muuhun huonekaluja.

Mutta katsotaanpa järjestyksessä. Aloita harkita kaikkia onnistuneen sijoitus vaihtoehtoja, kuten kaapit käytävillä tyypillinen.

Pieni sisääntulo tai poissaolon

Pienissä asunnoissa, varsinkin jälkimarkkinoilla, käytävillä eivät yleensä ole pelkästään pieni - pieni.

Samassa Hruštšovin, esimerkiksi, ei riitä, että ei ole tilaa kääntyä ympäri, niin lisää ja muoto käytävä ei ole tasainen, enemmän kuin kolmio.

Yhden huoneen studiot - käytävä ja ei. Tällöin sijoittaa vaatekaappi? Ja jopa niin, että se ei vain sisustamisessa, mutta myös voisi tallentaa paljon tarpeellista ja tarpeettomia asioita?

Ensinnäkin tarkastellaan seinään vieressä viereiseen huoneeseen (yleensä olohuone). Jos sen pituus sopii sopivaksi suuri vaatekaappi, se on paljon järkevämpää rikkoa sitä ja laita se tällä sivustolla.

Vaikka noin 40 senttimetriä on "varastaa" olohuoneessa, mutta saat täydellisen arkistoon, ei fake kauneutta.

Tietenkin tämä on mahdollista vain, jos seinä ei ole kantavissa ja se voidaan poistaa ilman ongelmia. Jos kuitenkin purku vaihtoehto täysin sulkea pois, on tarpeen keksiä muita vaihtoehtoja.

Laajennetaan hyödyllinen alueen kaapin, voit käyttää sen muotoa.

Jos sen sijaan standardin suorakulmion määrittää säde, tila sisällä on enemmän, koska koon kasvu hyllyjen.

Jos suorakulmainen sopivat pari villapaitoja, esimerkiksi, niin tämä on jo neljä tai viisi. Kuitenkin tämä malli on varsin omaperäinen, epätavallinen, ja kaikki eivät tykkää.

Myös hyvä majoitusvaihtoehto kaappi - noin etuoven, kuten alla olevassa kuvassa. Yleensä tämä tila on vielä täyttämättä tai käytössä ruma avoin ripustin kenkäteline alakerrassa.

Ja se on täydellinen ratkaisu kotelon, johon etuovesta johtaa suoraan olohuoneeseen. Mutta jälleen kerran, se on mahdollista, jos seinien leveys sallii.

Toinen suuri ratkaisu - sijainnin kaapin välinen liitos seinämän ja ovien. Vain tässä tapauksessa se olisi poistettava, ja saat lisää tilaa ja osio muodossa kaappiin.

Alemmassa kuvassa näkyy selvästi, miten se näyttää elävän sisustus käytävällä.

Nurkka vaatekaappi sopii myös pienellä alueella. Katso kuva alla, voit nauttia?

Mutta eniten käytännöllisin vaihtoehto joillekin käytävän - kaksisuuntainen kaapissa.

Puolella käytävän Esimerkiksi voit ripustaa hänen viitta, ja laittaa kengät, mutta puolella huonetta - taittaa pesula ja muita vaatteita.

Tietenkin on olemassa tällainen malli ei ole halpaa, mutta mukavuus on sen arvoista.

Se on vain ikuinen kaikkien kolmen ja neljän huoneen asuntoja rakennettiin aikoina Neuvostoliiton. Käytävä on niin kapea ja pitkä, joka muistuttaa muodoltaan kulkureitin nukkuva autossa.

Jos pitkin seiniä ja jopa vaatekaappi paikkaan, samalla napata hyvä 50 senttimetriä, lomake tulee erittäin hyvin surullinen. Ja peili ei talleteta ... Mitä voimme tehdä?

Tarjoamme sinulle rikkoa seinän vieressä huoneeseen ja ampua kaapin siellä.

Uskokaa minua, niin voit nauttia pitkään tällainen päätös. Käytävä ei heikkene, ja sinun ei tarvitse uhrata arvokasta senttimetriä kaapin sisällä.

Loppujen lopuksi on mahdollista esittää 10-15 senttimetriä käytävään, ja loput "piilottaa" viereisessä huoneessa. Joka jättää täynnä, syvä vaatekaappi eikä kapea. Jonka hinta on muuten sama, ei vähemmän.

Katso kuva alla. Se kuvaa kapea ja tuulikaapissa. Mutta omistajat ovat syventäneet kaapissa toisessa huoneessa ja nyt vain näkyvissä sisäänkäynnin peilistä.

Kuten näette, eteinen näyttää melko tilava ja mukava. Ja jos ne laittaa vaatekaappi rikkomatta seinään, tiedätte, miten se näyttää rakentamiseen.

Myös usein lopussa Käytävällä on kaapissa. Mitä vikaa kastiketta? Ja mikä tärkeintä, jotta hänen vaatekaappi on paljon halvempaa kuin jotta koko laatikon ja oven tyhjästä.

Täällä sinun tarvitsee vain olla varustettu seinä komeroon ja hyllyt laittaa oven. Katso, miten tämä näyttää esimerkkiin.

Asianmukaisella suunnittelulla sisätilaa tulos ylittää kaikki odotukset sellaisenaan "hozzony" on yleensä tarpeeksi syvä.

Esimerkkejä onnistuneista sijainti kaapit sisätilojen käytävällä

Katsotaanpa muutamia mielenkiintoisia ajatuksia, että olet vihdoin muodostunut alkuperäisen käsite oikea sijoittaminen sisustus, ja sitten puhutaanpa toiminnot ja muut tärkeät asiat.

Tässä esimerkissä voidaan panna merkille ajatuksen varustaa ovet vaatekaappi asennettu koukkuja.

Ja tässä on mielenkiintoista, että paitsi että seinä poistettiin ja sen tilalle vaatekaappi, niin teki myös muotoa takana säde.

Tämä lisätty hyllytilaa viereisessä huoneessa oli epätavallinen tyyppi seinä, joka oli kohokohta olohuoneessa.

Tässä on kaappi, joka näyttää koristeltu seinään, eikä tavallista vaatteiden säilytykseen.

Vaihtoehdot - paino! Ja ne kaikki eivät yksinkertaisesti luetella yhdessä artikkelissa.

Joten puhua tarkemmin ja konkreettisia esimerkkejä, pitävät eniten luovia ideoita.

Optimaalinen koko kaapit sali

Yleensä komerot tekemistä syvyys on 60 senttimetriä. Syvempi sisustus - on hankalaa, koska on paljon saavutettavissa asioita, ja ne huonosti katsoa.

Mutta jos sinulla on hyvin vähän tilaa, on mahdollista tehdä syvyys 40 cm.

Tässä tapauksessa, suluissa asioita ei sijoitettu pitkin kotelon ja yli. Täällä, kuten näkyy kuva. Ne voivat olla sekä kiinteitä ja nostettavissa.

Niin, kaikkein paras mitat suorakulmainen rakenteiden - 40-60 cm sisällä.

Ei enempää eikä vähempää ei kannata tehdä, koska sinulla on epämiellyttävä käyttää tällaista rakennetta, kuten tapauksessa vähentää merkittävästi syvyys - asiat vain pudota lattialle.

Jotka muodostavat valita?

Muoto kaappi on suuri merkitys paitsi näkökulmasta ulkoisesta kauneudesta.

Custom kaapit näin säästää merkittävästi alueen ulkopuolella ja sisäpuolella samalla pysyy samana tilava normaalisti suorakulmainen. Joten, mitä valita ja mitkä ovat niiden edut?

Kulma nurkassa epäsopua. On eri asia yli metrin syvä kulman ja leveyden vähintään käytti puoli, ja aivan toinen - pieni kaappi, jossa julkisivu ja laajennettava sisämaassa.

Myös, kulma voidaan mainita kaksi suorakulmaista laatikkoa, joka on yhdistetty välisen liitoksen kamanan.

Katso kuvia, näytämme heidän sisältöä, jonka näet, onko syytä jauhetta ja ammuttiin.

Tämä on hyvin pieni vaatekaappi ja ensi silmäyksellä, se mahtuu paljon asioita! Mutta se on vain ensi silmäyksellä, uskokaa minua.

Hyllyillä on erittäin kapea ja matala, kiinnike liikaa.

Kaikki vaatteet ripustaa ripustin, sopii täsmälleen ei. Tai pari turkiksen tai olla kesämekot ...

Yleisesti ottaen tämä on tapaus, yksi henkilö ja että hän on liian pieni. Ja eteisessä on parempi laittaa tämän huonekaluja, joten voit sijoittaa niin monia asioita koko perhe voi olla.

Tai vaihtoehtoisesti käytävällä do vaatekaappi, suunniteltu ulkoiluvaatteita ja vuodevaatteet, ja tilaa rakentaa toisen kaapissa, jossa voit laittaa kaiken muun.

Ja tämä on myös nurkkaan kaappi, miehittää lähes samalla alueella, mutta väljyys se ei verrata ensimmäiseen.

Siinä kaikki erinomainen vaihtoehto. Kaappi voidaan syöttää, mikä tarkoittaa sitä, että ennen kuin täydellinen, tilava vaatehuone, ja mikään tavallinen huonekaluja.

Ja kaikki tämä hyllyt on vähemmän kuin ensimmäisessä vaihtoehdossa asiat sopii paljon, koska ne voivat olla kaikki hyvin kiinni lukuisia suluissa.

Niitä ja näemme hyvät eikä pomnutsya ahtaissa soluissa. Ja jos haluat, ei oikein sovi osaksi ylähyllyllä säilytykseen suurten huopia ja päiväpeitteet.

Joten, kuten tiedätte, hyvä ominaisuus nurkkaan kaapit - kyky täyttää aina "kävely" antaa tarvittavat osastot asioita samalla kaikki on takana pieni ovi.

Haittapuolena on se, että se ei ole kovin helppo päästä kaukaisin nurkassa pistettä, etenkin ylemmissä hyllyille. Siellä voi tallentaa vain "turhia" asioita, jotka eivät tarvitse käyttää, ja heittää sääli.

Suorakulmainen kaappi on hyvä, jotka muodostavat hänen tuttuja ja paljon mieleisekseen. Kyllä, ja suunnitella sisätilat paljon helpompaa.

Ja ulkonäöltään tässä tapauksessa voit valita melkein minkä tahansa. Tasaisella tasopeilit hyvältä kattoon lattiaan, esim.

Annamme teille esimerkin parin onnistuneen vaatekaapit suorakaiteen muotoinen, koska monet puhuvat niistä ei ole mitään järkeä: kaikki on selvää.

Huomaa kuinka kätevästi peili toinen vaihtoehto. Vaatekaappi on lähinnä kaksiovinen, mutta koska harkinta, näyttää neljän osa ja erittäin suuri!

Kuten olemme edellä on mainittu, pallomainen muoto on hyvin amatööri. Mutta jos halutaan tällaista sovelluksessa ulompi, niin sisemmän täyttämällä se kiinteässä ammattilaisia.

Huolimatta siitä, että se vie hyvin pienellä alueella, se voidaan varustaa täysi vaatehuone, jossa voit sammuttaa ja muutosta.

Mutta tässä on huomattava, että ovet ja varusteet on puoliympyrän muotoinen ja maksaa paljon kalliimpia kuin perinteiset elementit.

Se on myös mielenkiintoinen vaihtoehto kastiketta.

Tämä ei ole pelkästään vaatekaappi, ja kylpyhuone ja kuten tiedätte, että on välttämätöntä varustaa riittävän käytävällä alueella. Mutta se on kätevä, älä sano mitään.

Ovijärjestelmien: pohdimme kaikki vaihtoehdot

Kun olet valinnut muodon, on aika miettiä, mitä valita ovelle. Pikemminkin järjestelmä auraus. Katsotaanpa kaikki vaihtoehdot, ja ymmärrät, että on parasta teille.

Halvin, se on kätevä ja kestävä vaihtoehto. Tällaisissa ovet yksi haittapuoli - kuollut alue, joka on muodostettu avaamalla läpät.

Mutta, kuten ovet voidaan liittää lisälaitteita, joka on kätevä ripustaa vyöt ja vyön, esimerkiksi.

Joten, jos et on akuutti kysymys säilyttämisestä alasta jopa sentin, hyvä ratkaisu olisi juuri tällaista järjestelmää.

Mutta älä unohda, että lattia peilit seuraavilla ovia ei näytä hyvältä, sillä se on välttämätöntä vahvistaa kahvaan.

Ei ole olemassa kuolleita vyöhykkeitä ei ole ulkopuolella, kyllä. Mutta se on sisällä!

Jos järjestys kaksiovinen coupe versio, sitten varautua siihen, että avaamalla läppä, sinun täytyy päästä syvälle kaappiin, sillä joitakin asioita, jotka sulki toisen lehteen.

Tai kuumeisesti järjestellä niitä kahden minuutin välein, mikä on erittäin hankalaa. Liukuva järjestelmä on hyvä, jos iso kaappi ja ovet on vähintään neljä.

Ja muistathan, että makuuosaston järjestelmää tarvitse ostaa kalliita laitteita, joka hajottaa paljon muutakin kuin pelkkää silmukoita.

Vaihtoehto kätevä, ei ole epäilystäkään. Ei kuolleita vyöhykkeitä ei ole näköpiirissä. Yksi miinus - hinta puree ja lisävarusteet "lentävät" nopeasti, jos ahne.

Mutta täällä päättää, mikä on sinulle tärkeää: säästöjä tai mukavuutta.

Aiomme sisäistä rakennetta ja hyllyjen lukumäärä

Sisäinen täyte vaatekaappi sisääntuloaulassa on tärkeintä, on jotain harkitse tarkkaan ennen tilaamista. Tämä määrittää, kuinka hyödyllinen kaappi. Todellakin, koska se edustaa mukavuussyistä, ei ulkonäkö.

Oletetaan ymmärtää, että silloin jaetaan vähiten menetys käytettävissä olevan alan sisällä.

Top hyllyt peitot ja liinavaatteet

Laskea leveys yksinkertainen: heittää peiton normaalisti tallentaa ja selvittää, mitä leveyden pitäisi olla pois hyllyiltä.

Korkeus on myös tärkeää. On paljon helpompaa tehdä erilliset hyllyt eritasoisten pellava, kuin vetää ne paaluilla tahansa alemman viltti, ja samalla päähäsi putoaa pois mitä oli edellä.

Suluissa Vaatteiden

Ne pitäisi ehdottomasti kaksi: pitkän ja lyhyen takit tuulitakki, takit. Tehdä yhden lainkaan - se merkitsee menettää hyötytilaa jossa vaatteita ei saa lattiaan, mutta myös tehneet sille jotain mahdotonta.

Suluissa valo vaatteet

On parempi tehdä niistä yli pänttäämistä kasa vaatteita hyllyille romahti. Hyllyt pitäisi olla hieman: T-paidat, T-paitoja ja puseroita. Helpompi pitää loput olkapäillä.

Laatikoiden pikkutavaroille

Ne eivät kitsastella ja olla varma, että ne yksityisiä. Syvyyksiin suuri kaappi on hyvin yksinkertainen katoaa sukat ja muut tarvikkeet.

Hyllyt kenkiä pohjassa

Tässäkään ei kitsastella erikoislaitteita ja varmista, että saat erityinen säleikkö haltijoiden kanssa. Jalkineet sopivat paljon enemmän kuin jos olet asettanut sen löysä toisistaan.

Suosittuja virheitä suunnittelussa vaatekaapit

Ja nyt tulemme hauska osa. Sinun täytyy tietää nämä asiat, jotta vältetään kiusallisia gaffes aikaan suunnitteluun.

1. Jos teet vaatekaappi liukuva järjestelmä, älä unohda, että se kestää 10 cm. Tämä tarkoittaa, että jos tilaat kaapin leveys on vain 40 cm, sinun tulee hyllyille 30 cm leveä, mikä on hyvin vähän.

2. Älä tee hyllyt on 50 cm pitkä, joten ne lopulta (ja hyvin pian) - mutka. Muista asettaa pystytukien - Perestenko.

3. Älä unohda laittaa tulpat oveen coupe, tai ne pienimmästäkin rinne lattia ne avautuvat, kun he haluavat.

No se kaikki halusimme kertoa. Tekemämme muutokset loppu tuli. Aihe: built - kaapissa käytävällä, valokuva, design, ideoita ja suositukset - on täysin paljastettu, ja toivomme, että tieto tuo Kannatatteko.

Kymmeniä onnistuneita esimerkkejä kaapit erilaisissa sisätilat. Katsomaan!

Ideoita miten järjestää varastointi asioita parvekkeella kaunis ja mukava.

Ideoita ja pukuhuone ulkoasun kaavioita ja oma koti.

1