Vaatekaappi käytävällä kuva

Vaatekaappi käytävällä (80 kuvat) - tärkeimmistä eduista valittaessa

Aikaisemmin käytetyt koristeluun salin joidenkin kaappiin kaapit ulkoiluvaatteita, hyllyt ja huiveja, erilliset taulukot tallentamiseen kenkiä, peilit, jne Tällä hetkellä kaikki nämä ominaisuudet käytävällä voi suorittaa liukuva vaatekaappi. Moderni kaapit coupe on erilaisia ​​kuvioita ja muotoja. Ne voi tallentaa paitsi ylhäältä vaatteita, kenkiä ja huiveja, sateenvarjot, mutta myös muita asioita.

Vaatekaappi on mahdollista varustaa kaikki lisätoimintoja. Jos sali vähän valoa, yläseinämän kaapin ylimääräisiä lippa pistevalonlähteiden voidaan tehdä. Myös liukuva vaatekaappi peili pakki vapauttaa sinut tarpeesta ostaa lisää peili käytävällä, ja voit nauttia pohdinnan täyspitkä ilman lisäkustannuksia.

lokero kaappi suunnittelu käytävällä voi olla erilainen. Se kaikki riippuu konfiguraatiosta käytävällä. Mutta usein tällaista kaappiin on järjestetty pitkin yksi seinä ilman ovia. Leveys kaapin riippuu leveydestä saliin, mutta vähintään 60 cm. Tämä mahdollistaa leveys ripustin roikkua vapaasti ylemmästä vaatteen. Sisempi kaappiyksikön ei myöskään ole säännelty.

Täällä voit tehdä lisäksi osastojen ulompi vaatteet ja jalkineet, osastot varastointiin laukkuja, puseroita, laatikot, jne kaapissa on eräänlainen sauva sauva niille, jotka ovat vähän tilaa käytävällä ja huoneet ja paikka on paljon.

Basic vaatekaappi hyödyt

Ja näin, meillä on useita etuja kaappi lokero verrattuna perinteisiin kaapissa:

1
 • Tarpeeksi edullinen, koska se on usein liukuva vaatekaappi on rakennettu, niin takaisin, pohja ja sivuseinät toimivat seinä, lattia ja katto;
 • Se kestää yleensä vain yksi seinä;
 • Liukuovet eivät vaadi ylimääräistä lokero tilaa niiden avaamista;
 • Se voi olla valmistettu mistä tahansa materiaalista ja minkä tahansa muodon;
 • Voit tallentaa paitsi ylhäältä vaatteita ja kenkiä, mutta myös mitään muuta vapauttaen muualla huoneessa laitteen lisäkotelointia.

korjaus ideoita: 2 erilaista käytävillä käytävään vaatekaappi

Suosituin vaihtoehto koristamaan moderni eteinen on kaapissa Jos asunnossa tai talossa pitkään, mutta ei liian kapea eteinen, sinulla on varaa aulassa mukava, tilava vaatekaappi. Ja jos käytävällä on markkinarako jos juuri on kaapin, se on paras mahdollisuus käyttää tilaa. Contemporary vaatekaappi - se on kaunis huone, jossa kaikki kaupat, jotka haluat, mutta se näyttää esteettisesti miellyttävä ja muodikas.

Vaatekaappi hallissa: valokuva ja hyödyt

Jos et ole vielä päätetty - sisältäen tavanomaiset eteiseen tai suuri vaatekaappi, sinun täytyy punnita kaikki argumentit. Kun kaikki käytännöllisyys ja järkevyyden.

Etuna kaapissa käytävällä, että se voidaan tallentaa paljon asioita

Hyötyjä-kaapit käytävällä:

 • Tämä halli on rakennettu pääosin äänenvoimakkuuden, tämä ergonomiset huonekalut;
 • Tällaisten huonekalut, vähemmän hukkaan materiaali - ja kaapin takaseinä ei ole tarpeen, ja joskus sivuseinät (syvennys);
 • Koska seinän ja lattian on kiinnitetty tuotteen runkorakenne lisää vakautta - voit laittaa väärän oven, rakentaminen kestää kuormituksen;
 • Voit tehdä ei-standardi mitat venttiilit;
 • Jos kaappiin, se voidaan säätää paitsi koko sali, mutta myös katto kuoppia, seinät ja lattia.

Sulautetun kaappi, joka yleisesti ottaen vain yksi haittapuoli - sitä ei voi siirtää sen paikaltaan. Mutta sitten voit ostaa Corps vaatekaappi. Kuitenkin pieni eteinen on kätevä sisäänrakennettu, mikä säästää kaiken, jokainen sentti. Plus liukuovet voivat olla peili tai lasi insertit. Lyhyesti sanottuna kaikki pieni eteinen näytti hieman enemmän.

Tänään kaappeja voi olla paitsi eri muotoja, mutta myös erilaisia ​​rakenteeltaan, tarkoituksen. Valmistaja voi tehdä mukautetun kaappi ja jos tämä on tarkoitus oman käytävällä. Se voi olla tapaus, jossa liukuovi avausmekanismi, tai päivämäärä käytävän kaappi verhot.

Kaunis pieni eteinen sisustus sopii modulaarinen corps vaatekaappi avohyllyt

 • Corps vaatekaappi. Standardi rakentaminen, tunnettu siitä, luotettavuutta ja kestävyyttä. Käsittää kaapin kolmesta seinät ja liukuovi. Suuri etu tämä kaappi on, että sinulla on se, tarvittaessa voi siirtää.
 • Sisäänrakennettu vaatekaappi. Se on tässä mielessä usein kehikkoon käytävällä. Hän, muuten säästää - ole tylsää käyttää rahaa takaseinään. Ja jos teemme kaappi rakennettu kapealla, sivuseinät tarvitse mitään.

Ja näissä tapauksissa on jo jaettu niiden alalajia. Koska ennen kuin aloitat valitsemalla vivahteita, päättää, haluatko kiinteästi telineeseen tai joka voidaan siirtää ja, jos kyseessä on siirto ilman ongelmia tuo. Katsoa kuvia kuvagallerian, sinun pitäisi etsiä vaihtoehtoja.

Kolme tärkeintä alalaji kaapit coupe - suora, kulmikas ja kaareva. Suoraviivaisen kaappi muotoilu on, että missä tahansa käytävällä näyttää hyvältä, tietenkin, jos koko sallii. On aina ytimekkäästi, tiukasti symmetrinen. Mutta esimerkiksi samassa Hruštšovin joskus järkevämpää ostaa nurkkaan kaappi.

Suoraviivainen vaatekaappi on täydellinen eteinen suorakaiteen tai neliön muotoisiksi

Kulmakaappi on hyvä pieni eteinen mittariin. Pienelle asunto on paras vaihtoehto, sillä syvyyden ja kapasiteetin kaapin muuttamalla sen muotoa ei kärsi. Lisäksi voit tallentaa ns kuolleen kulman tilaan, joka on hyötyä myös pieni huone.

Radius System on erilainen sen epätavallisen muodon. Nykyään se ei ole hyvin yksin, mutta silti telineeseen epätavallinen ilme eteisessä - se muuttaa ulkonäköön käytävän ansiosta kaarevat linjat. Jokaista mallia, kaarevuus lasketaan erikseen. Varmasti kannattaa Säde vaatekaappi melko kallista, kalliimpaa kuin muissa malleissa.

Mikä huomioidaan valinnassa vaatekaapit käytävällä: Suunnittelu ja Photo

Valmiit vaihtoehdot ovat aina houkutteleva ostaja - ei tarvitse odottaa tilausten ja kokemuksen, onko hän odotuksia. Jotkut pitävät konservatiivisuus - vain valmiita vaihtoehtoja, ja vaatekaappi ilman sisällyttämistä lokeroiden, hyllyt, korit muita asioita.

Valitsemalla vaatekaappi eteinen, muista huomioida paitsi sen ulkonäköä vaan myös sisältö

Vielä miettiä, mitä haluaisit nähdä täyte eli täytteenä kaappi. Selaa vaihtoehtoja Internetissä, ja sitten piirtää jotain omaa. Voit säätää kaappi lukko, vaatekaappi ja pieni kaapit sarjasta. Voit vihdoin tilata väri - kuten punainen, kuten valkoinen.

Lyhyesti sanottuna koko suunnittelu, itseänne. Ja jos kaappi tehdään suoraan Masters, luonnos teit omin käsin, ja jokainen hylly kaapissa, joka sopii tarpeisiisi. Lisäksi voit ajatella ja taustavalaistusjärjestelmä.

On vaikea sanoa, miltä se näyttää valmiin kaapin käytävällä - ja valmistuksessa kaapit mittatilaustyönä, että jopa metrin, senttimetri tietävät sen koosta. Ja se tarkoittaa, ja miten se sopii käytävään. Mutta tietenkin, kaikki nämä väitteet eivät sulje pois, että valmis kaappi näyttää hyvältä oman käytävällä.

Suuri kaappi käytävällä lähes Store

Jos sinulla on kapealla käytävällä, ja siellä sen sijaan melko suuri kaappi, voidaan sanoa, on ihanteellinen. Säästät tilaa, kun ottaa käytännössä käytävällä kaapissa. Erityisen tärkeää on täyte kaappi.

Valitessaan massiivinen vaatekaappi, erityistä huomiota tulee kiinnittää sen laatu ja toimivuus

On iso kaappi käytävällä täyte:

 • Kaikki tila on jaettu peruselementit - hyllyt, lankakorit, ripustimet, ripustimet vaatteita, laatikot vuodenaikojen kohteita, lokero kengät jne.;
 • Ylimpänä laatikon sijoitetaan, sitä, mistä saa harvinaista - esimerkiksi joulukoristeet;
 • Se luotava avoin laatikko säilytykseen niistä asioista, jotka pitäisi näkyä etsiä pitkään;
 • Tarjota ja vyöpidikkeessä, mikä on oikea aika menetetty.

Suuressa kaappi täynnä ajatella paremmin. Voit ostaa erityisiä koreja tallentaa, että asiat olivat vieläkin huolellisesti ja katsoa kaikki kaikkein esteettisesti miellyttävä. Podsmotrena tallennusjärjestelmän IKEA on paljon mielenkiintoisia ideoita.

Kapeaan rakoon: huonekaluja, vaatekaappi, käytävä

Valitse vaatekaappi kapeaan käytävään - ei vaikein tehtävä. Ja se ei välttämättä tarvitse olla yksinkertaisin. Kulmikas muotoilu on myös mahdollista. Mutta se voi silti olla kaappi kaavoitusmuutoksen, joka on rikki seinä peili ja kaappi. Ja kaikki tämä tulee olemaan yksi järjestelmä.

Järjestämiseksi kapea käytävä, voit poimia kiva vaatekaappi peilattu ovet ja pienet avohyllyt

Tärkein vaatimus kaapista kapean eteisen - visuaalisesti suurentaa sali. Ja tämä on design ominaisuus: kevyt, peilipintakiilto. Sinun täytyy lisätä toiminnallisuutta kapeaan rakoon - poistaa ovea, jos ne voidaan poistaa, jotta vääriä tilava hyllyt.

Iso rooli laadukkaita valaistus. Jossa muun muassa voi olla kaapissa. LEDit katossa myös visuaalisesti laajentaa tilaa, mutta jos paikallinen valo on myös kaapissa, se on vain käsi sinulle, ja katso sali on paljon mukavampaa.

Tyypit käytävillä käytävään vaatekaappi (video)

Vaatekaappi hallissa tulee klassisen liuos järjestelyn asunnon. Yleisesti ottaen saat kaunis, moderni ruokakomero lisätoiminnoilla - koristeellinen, visuaalisesti lisää tilaa, sekä järjestää toimintaa.

Liukuva vaatekaappi hallissa: ideoita ja sisältöä

Käytävällä tarvitsee vaatekaappi tai ripustin vaatteiden säilytys. Tavallinen vaatekaappi on hankalaa, koska heiluriovet jotka tukkivat ja kasan vaateteline näyttää toistaiseksi ole niin esteettisesti miellyttävä kuin sen pitäisi. Koska viime vuosina on yhä useammin käyttöön liukuva vaatekaappi hallissa. Tämäntyyppinen huonekalut mahdollistaa tehokkaan käytön koko tallennuskapasiteetti - koska hyllyjä, koreja, henkarit jne

kaapit coupe tulee kolmessa muodossa. Rakennettu eroavat siinä, että ne vievät jonkin verran kapealla ja ei ole omaa seinät, lattia ja katto. Samanmallinen tehdä ja milloin voit aita pois osa huoneen seinästä seinään. Tässä tapauksessa, yksinkertaisesti määrätä julkisivu (ovi) ja kaapin lokero rullien ja ohjausjärjestelmän. Laita sisäseinien ja kiinnitä / asentaa täyte. Joissakin käytävillä sisäänrakennettu kaapissa tehty entisellä paikalla varastointi muissa asettelu onnistuu eristämään osan lopussa.

Sisäänrakennettu kaapissa sijaitsee kapealla tai osa huoneen seinästä seinään

Jos tämä ei ole mahdollista, laita corps liukuva vaatekaappi. Tämä on täydellinen suuri vaatekaappi takaseinään. sivuseinät, lattia ja katto. Se eroaa suunnittelusta ovien ja täyte. Toinen ero - tämäntyyppisen varastoinnin yrittävät tehdä kattoon asti, käyttää kaiken tilan mahdollista. Kyllä, ja se näyttää enemmän orgaanista.

Rungon liukuva vaatekaappi. Materiaalit ovat, mutta niiden toimivuus on sama

Seuraava näkymä - kulmakaappi lokero käytävällä. Ne ovat yleensä kooltaan pieniä, ovat käteviä, että ne sallivat käyttää tilan nurkassa, joka muuten on vaikea käyttää. Suuri kulmikas malleja voi olla vaikea valita sisältöä sen takana - se oli kätevä käyttää olisi hyvä kokeilla.

Yksi vaihtoehto kulmakaappi lokero käytävällä - kahden ovea

Radial kaapit coupe. Ne eroavat siten, että ne eivät ole tasainen ja kaareva etuosa. Voidaan pyöristää ja sivuseinän. Tällainen huonekalut on erityisen yksilöllinen ja näyttää erittäin hyvältä, mutta on kalliimpi.

Radial kaapit näyttävät mielenkiintoinen

Se on lyhyt, mitä siellä vaatekaapit coupe ja kuinka ne sopivat käytävillä ja käytävillä. Valitse paras tyyppi on yksinkertainen - on tarpeen tarkastella suunnitelmaa, nähdä, missä se on teoriassa mahdollista kirjoittaa niin huonekaluja. Sitten arvioida miten mukava se on tällaisen järjestelyn ja älä unohda ottaa huomioon, mihin suuntaan aukon lähellä ovea. Tarvittaessa ne voidaan korvata suuremmat silmukka.

Pienimmät kaapit coupe tehdä kaksi ovea, ja niillä on leveys 1-1,5 m. Enimmäispituus on rajoitettu määrä kaapin ovet. Suurin ne laittaa 5. Samalla on todettava, että lattia on kiinnitetty melko leveä profiili viisi "kiskot", jolle kyydissä rullat kiinnitetty oveen. Samanlainen profiili on kiinnitetty kattoon.

Syvyys kaapin osasto voi olla mikä tahansa, mutta pidetään vakiona 45 cm ja 60 cm. Jotta tehdä 400 mm 700 mm. Korkeudella kaapissa voi olla jopa kattoon. Yleensä he ovat tehneet alueella 2000 mm 2700 mm.

Päätä tyyppi ja koko osaston kaapin, siirry kehittämiseen täyte. Se täyttö, mikä on ovien takana. Koska sali jää yleensä päällysvaatteet ja kengät, erityisesti antaa heille sijaa.

Suunnittelussa kaappi lokero sisältä: kaksi ja kolme ovea

Takki ja muita vaatteita pituus tarvitaan toimistoon, jossa se on mahdollista ripustaa henkarit. Jos leveys kaapin 60 cm tai enemmän, antaa tavanomaisia ​​poikkipalkin, jonka silmäkoko ripustin (ripustin). Se voidaan sijoittaa olkapään korkeudella tai hieman korkeampi.

On riittävän syvä riman

Kun leveys kaapin osaston 45 cm tai vähemmän, on tarpeen etsiä dia-out suunnittelu - poikittainen (edessä) on tanko, jolla ripustimet ripustaa samansuuntaisesti oven, pikemminkin kuin puoli se. Samantapaisia ​​malleja on asennettu vain pään yläpuolella - niin kätevä. Sinun täytyy nostamaan käden ja ripusta ripustin. Koska suurin piirtein tällä tasolla on asennettu rykmentti, ja se on baari.

Rod henkari etuasennossa

Korkeus Näiden osastojen riippuu siitä, mitä aiot säilyttää siellä. Alle kaavut, takkeja, fur haara tehdä 130-150 cm, riippuen kasvuun isännät. Alle bleiserit, takit ja muut. torjua vastaavia vaatteita 90-120 cm.

Jos korkeus kaapin osaston 220 cm tai enemmän yhdessä osassa, jossa on kaksi lokeroa palkit ripustimet voidaan sijoittaa tarvittaessa. Yläpalkissa ei ole asetettu, ja virroittimen. Se Crossbar mekanismi nostaa ja laskea sen.

Virroitin voidaan sijoittaa huipulle

Kaikki tämä mahdollistaa helposti ja tiiviisti vaatteita.

Alle kengät annetaan alaosaan kaapin osaston. Kenkä varastointi helpompi asentaa mitään hyllyjä lastulevyn, ja mesh. Ensin hyllyiltä paras "prosmatrivaemost", ja toisaalta ne eivät kerry pölyä ja likaa, ja kolmanneksi, se on kätevä laittaa kengät hänen kannoilla.

Ideoita kenkä varastointi kaapissa coupe käytävällä

Kuvassa näkyy erityisen liukujärjestelmä kenkiä. Mesh, jotka ovat kapeammat, on mahdollista vahvistaa kaksi samassa: oikea ja vasen seinämä. Ne eivät ole kovin laaja, ja sielläkin on pieni etäisyys toisistaan.

Sen sijaan, että ritilä voi asentaa useita putkia tai sauvoja pienen etäisyyden päässä toisistaan. Jossa taka putken tulisi olla hieman suurempi.

Toinen tapa tallentaa kenkiä kaapissa käytävällä coupe

Korkeus osastojen jalkineiden määritellään sen määrä. Joku vain kaksi, ja joku, ja viisi on tarpeeksi. Erityisen kätevää ja liuku vaatekaappi käytävällä, joka voi kehittää sisällön tarpeidesi.

Ylimpänä suunnittelu - katto - on tehnyt mittavan yksikkö, joka tallentaa suuria harvoin käytetyt kohteet. Siellä voidaan myös lähettää vaatteita, jotka eivät ole tällä kaudella. Korkeus hyllyiltä - noin 60 cm, mutta olosuhteista riippuen.

Yksi kaapin osaston asetteluvaihtoehtoja saliin sisälle

Jäljelle jäävä tila täyttyy hyllyt ja laatikot ja lanka koreja. Täällä on mahdollista tallentaa hattuja, laukkuja, lapaset, käsineet, huivit, jne Sopivasti myös lokero sateenvarjoja. Erityisesti on tarpeen pitkiä sateenvarjoja "keppi" tyyppiä. Jakelun mielivaltainen - se tuntuu olet mukavampaa ja tehdä. On vain yksi vastalause laatikoilla. Osastossa, jossa ne on kapeampi kuin leveys oven. Vain tässä tapauksessa, laatikot nimitetään.

Kaapissa käytävällä voit piilottaa lauta ja pölynimuri. Nämä ovat kaksi laitetta, joka on melko vaikeaa löytää paikkansa telineessä.

Liukuva vaatekaappi hallissa: suunnitelma, jonka mitat

Kuva alla on tilaa tavanomaisen lauta. Ne, muuten on rakennettu järjestelmä asennusta seinään. Mutta tässä tapauksessa et voi siirtää ne toiseen huoneeseen ja rautaa on käytävällä.

Alle pölynimurin annetaan sopiva koko osaston. Se voi erityisesti suunnitella nykyisten yksikön.

Lisätietoja täyttö kaapit coupe lukea täältä.

Ensimmäinen, puhutaanpa mitä tekee kaapit coupe. Koko rakenne voidaan jakaa rungon ja julkisivun (ovet). Kotelo on valmistettu laminoidun lastulevyn tai MDF. Vaihtoehto LTP halvempi, mutta vain suoraviivaisia ​​grafiikoita saatu - tämä materiaali ei taivu ja sen valmistustekniikka ei ole kaareva pinta. MDF - enemmän ympäristöystävällisiä ja kallis materiaali. Tämä johtuu siitä voidaan muodostaa pyöristetty reuna.

MDF voit luoda pyöreiden koristeluun. Kuten kaapit coupe kutsutaan säteittäinen

Julkisivut tai ovet kaapeille on valmistettu eri materiaaleista, kehystetty kehysprofiilissa. käyttö:

 • Laminoitu lastulevy ja MDF. Laminointi kalvo voi toistaa tekstuuri puu, nahka, olla yksivärinen matta tai kiiltävä, kuvioitu geometrinen tai kasvi.

Aines saattaa olla mikä tahansa - jopa jäljitellä krokotiili

Himmeä turvalasin käytetään myös valmistuksessa julkisivut vaatekaappi

Peilattu liukuva vaatekaappi

Voit siirtää mitä tahansa valokuvan tai kuvan

Mutta usein löytyy yhdistetään julkisivut. Materiaalien erilaisia ​​yhdistelmiä edellä lueteltujen antaa vain uskomattoman määrän vaihtoehdot. On mahdollista kehittää suunnittelu tahansa sisustukseen ja makua. Joitakin esimerkkejä alla olevassa kuvassa.

Miten tehdä omat liukuovi kaapista coupe lukea täältä.

Jako vaakatasossa - yleisimmin käytetyistä menetelmistä

Vain kolme tekstuurit - MDF, peili ja räjäytys malli

Tämä kaapissa eteinen naulakko ja jalusta kätevä

Vain peilin pinta tekee pieni huone tilavampi

Sisäänrakennettu liukuva vaatekaappi hallissa mielenkiintoisia ovet

Kuva itämaiseen tyyliin

Liukuva vaatekaappi valaistus - kätevä

Radial kaapit näyttävät mielenkiintoinen

Yhdistelmä ruskea väri ja erilaisia ​​tekstuureja

Kukkasuunnittelijat - yksi yhteinen teemojen

Jäljitelmä puupinta, mutta epätavallinen yhdistelmä eri suuntiin, "kuidut"

Piirustus lasi itämaiseen tyyliin

Yksinkertainen ja tyylikäs - himmeä lasi vaakasuora jako

Jopa käyttää tilaa oven yläpuolella - hyvä idea pieni eteinen

Corner kaapit eteiseen: käytä tilaa maksimiin

1