vaatekaappi kaapissa

Vaatekaappi kätensä: vaihtoehtoja, toimenpiteitä. Pukuhuone. vaatekaappi

Vaatekaappi kaapissa - olennainen osa kaikkia asunnon tai omakotitalon. Kuitenkin pieni voi olla kotona, ihmiset aina löytää paikka rinnassa tai isoveljensä. Loppujen lopuksi se on - tärkein paikka tallentaa paitsi vaatteita, mutta myös erilaisia ​​esineitä (kotiin kirjanpito, laatikot kodinkoneet, kengät ja niin edelleen). Tänään et voi vain ostaa valmiina vaatekaappi, mutta myös tilata huonekaluja yksittäisten parametrien. Kutsumme sinut oppia tekemään vaatteita käsin.

Monet ihmiset, kun he kuulevat sanan "garderobnaya9raquo, kuvitella huone täynnä ripustimet ja vaatteita ja kenkiä. Itse asiassa, se voi jopa olla sijoitettuna markkinarako. Muuten, se voidaan tehdä siellä, missä aiot laittaa tavallisen vaatekaappi. Vaatekaappi, joka sinun täytyy olla paljon tilavampi ja tilava. Ja visuaalisesti se ei ole "sedat9raquo; arvokasta tilaa. Toisin sanoen, sidos voi olla tavallinen vaatekaappi.

Luomassa omin käsin ei ole nopea vaatekaappi. Se koostuu sellaisia ​​vaiheita, kuten:

 • sijoituspaikan valinta;
 • mitattu koot;
 • luominen ja layout piirustukset;
 • valinta ja hankinta-aineet;
 • kokoonpano vaatekaappi.

Oletko koskaan huomannut, että kun avaat perinteisen kaapin oven, siellä tulee jonkinlainen maku? Tämä johtuu siitä, että tavanomaiset vaatekaapit ilmanvaihtoa ei ole säädetty. Modernissa vaatekaappi ilmanvaihtokanavalla - tämä on ehdoton edellytys kaapin suunnittelun. Ei tarvitse monimutkaisia ​​ja monimutkainen järjestelmiä. Riittää, että luonnollinen ilmanvaihto. Ja sitten on tuoksu ummehtunut ja muiden haju. Ilmanvaihto voidaan toteuttaa käyttämällä painuman ylhäältä kaapin ovet rajoittaa luominen erityisten lähtö tai luoda pieni aukko.

Tarvitset myös miettiä valaistus. Jos vaatekaappi hänen kätensä teki matala, on mahdollista tehdä ilman valoa. Mutta jos pukuhuoneessa normaalia leveämpi kaappi, mukavuussyistä sinun täytyy suorittaa johdotus ainakin yhden pisteen lampun.

Ilmanvaihto ja valaistus ovat tärkeitä. Mutta tärkeintä on organisaatio tallennusjärjestelmän. Vaatekaappi omin käsin, voit tehdä jonkin seuraavista tyypeistä:

Rakentaminen säilytystilaa kunkin ovat erilaisia. Jossain roikkuu vaatteita voi tallentaa vain liukuva baareja, jonnekin tarjoaa tuttu. Sidos voi olla laatikoita tai hyllyjä. Kaikki tämä riippuu paitsi toiveita, mutta myös huoneen kapasiteetin ja koko rakenteen itse.

Vaatteiden valmistukseen omin käsin, sinun valita, mitä materiaaleja käytetään. Tässä vaiheessa, muuten, voit tallentaa. Itse asiassa, voi mennä jopa joilla on jo kotona.

Paras materiaali viilut (lastulevyt) ovat suunnittelun lähtökohtana. Ne pystyvät kestämään kuormituksen koko rakenteen, ja on myös useita hyödyllisiä ominaisuuksia. Joukossa - asteittainen kosteuden imeytymistä ja sen vaikutuksia.

Jos tarvitset telakka lehtiä, se on parasta ostaa uutta tavaraa. sopivia lastulevyjen, jotka ovat käsillä (esim., vanhasta vaatekaappi) sisemmän täyte. Sivumennen sanottuna monissa liikkeissä on ilmainen palvelu leikkaus materiaalia. Siksi jo olemassa, voit leikata puun, talon vain kerää suunnitteluun.

Mikä on pukuhuone - suunnittelu koot

Suuruus pienimmän pukuhuoneet - 1,2-1,5 neliötä. m. Toisin sanoen se on suorakulmio, jonka yksi sivu on 1,2 tai 1,5 metriä, ja muut - 1 metri. Muuten, on yksi temppu, jonka avulla laittaa enemmän asioita pienessä pukuhuone. Vain tehdä nurkkaan, suorakulmaisen sijasta. Useimmissa tapauksissa, jonka leveys on 1 metri asiakkaat valitsevat pituus kaapin 2-2,5 metriä. Tämä vaatekaappi sopii paljon asioita, ja alue kestää lähes sama kuin kolmen puolinen kaappiin.

Koon lisäksi, sinun täytyy tietää enemmän, ja muut parametrit kaapin:

 • Korkeus osaston ylemmän vaate vaihtelee 100-150 cm lattiasta tangon tason. Plus sinun täytyy heittää toinen 10 cm: n korkeudelta tangon päälle kehyksiin.
 • Korkeus kengän ja hattu hyllyt - 10 cm.
 • Pellava hylly korkeus on yleensä valmistettu 250-450 mm.

Syvyys vaatekaappi -. 65-100 cm Pääsääntöisesti tämä riittää ripustin tarjoaa käytännöllisiä ja ovia, jotka tavallisesti suljettuina.

Tietäen nämä parametrit, voit helposti ymmärtää, mitä koko vaatekaappi tarvitaan ja miten hanke näyttää.

Tahansa pukuhuone tulisi koostua vähintään kahteen osaan - ripustaa vaatteita ja taitettu. Eli yksi on tanko ripustimet, ja toisessa - hyllyjen ja / tai laatikot.

Mitä tulee toiseksi viimeinen elementti, se on parasta ostaa erityinen rauta hyllyt vaatekaappi. Heillä on eräänlainen ristikko, joten vaatteet on hyvin tuuletettu. Mutta jos - kannattaja pystysuoran menetelmän varastointi asioita, se on parempi pysähtyä klassinen versio hyllyt - lastulevy.

Laatikot voidaan myös ostaa valmiina kaupasta tai tilata ne koottavaksi. Mutta ne ovat tarpeeksi helppoja tehdä itse. Luoda näitä luetteloita tarvitsevat lastulevy ja vaneri, jotka menevät pohjaan. Leikkaus voi tilata samassa paikassa, jossa voit ostaa tavaraa. Sopivasti kun laatikot ovat esittäneet rullilla. Joten älä unohda ostaa tätä mekanismia.

Lisää sisäisiä elementtejä

Nykyään melko helppo tehdä vaatteita omin käsin, koska kaikki voidaan ostaa erikseen, kuten lisävarusteita tallentamiseen eri asioita.

Seuraavat järjestelyt järjestämiseen ja varastointiin vaatteita ja muita kohteita vaatteita:

 • Horisontaalinen yubochnitsy ja bryuchnitsy: olla muodoltaan poikkitankoihin, jotka on kiinnitetty erityistä oppaita. Joskus niillä on myös leikkeitä. Näillä nauhat voidaan helposti ripustaa hameita ja housuja. Asiat jumittui tasaisesti. Järjestelmä on aikaistettu, jotta vaatteet roikkuvat ja riisua helposti tarpeeksi.
 • Pystysuora kannakkeet hameet ja housut: näyttää kannakkeet useamman palkit sijaitsevat toistensa päälle. Tällainen järjestelmä on tunnettu siitä, että edullinen ja kompakti tapa vastaava.
 • Vaaka- ja pystysuuntainen ripustin neckties. Periaatteena on samanlainen bryuchnitsami ja yubochnitsami. Vain kannakkeet siteet on paljon kapeampi.
 • Säädettävät kiinnikkeet vaateripustimiin vaatteita. Tämä on kalliimpi vaihtoehto tavallista baareissa. Ihannetapauksessa kun kapea kaapissa. Mitat kiinnike ovat pieniä, mutta suuri määrä vesche syvälle kaappi voidaan sijoittaa läpi liukuva järjestelmä.
 • Virroitin. Tämä palkki, jolla on kyky laskeutua. Suuri mahdollisuus tehdä kaksi tasoa ripustimet. Näin käy ilmi, käyttää kaappitilaa huipulle, samalla, saada asiat sinun ei tarvitse kävellä tuolia tai tikkaita. tällainen varastointi järjestelmä on varustettu erityisellä kynällä, joka voidaan vetää päälle alempi tanko. Kuitenkin, virroitin on painorajan - jopa 18 kiloa.
 • Eri tallennusjärjestelmiä kenkiä. Tämä voi olla erityisen mini-keittiökaapit, roikkuvat järjestäjät, koukut ja ripustimet pyykkipojat saappaat, mesh koukuilla ja niin edelleen. Etsi voi olla vaihtoehto jokaiseen budjettiin ja kaiken kokoisille vaatekaappi.

Liukuva kaapissa vie vähemmän tilaa kuin Ovikaapissa. Ja se ei ole mitat vaatekaappi. Juuri tällainen kaappi voidaan sijoittaa jopa kapeimmillaan, voit edelleen käyttää sen sisältöön. Jälkeen liukuovet ei tarvitse paikka paljastaa, kuten on laita siivet. Näin ollen, tässä suoritusmuodossa sulku-avaus ja vaatekaappi on erityisen tärkeää käytävillä, käytävillä ja pieni huonetta.

Myös monenlaisia ​​kaapin suunnittelun avulla liukuovet. Voit valita peilipintainen, jolloin käytetään temppu visuaalisen laajennus tilaa, tai tilata valokuvatulostusta oveen tai keksiä muita keinoja koristeluun. Tässä se on kaikki riippuu mielikuvitus, toiveet ja taloudelliset mahdollisuudet.

In avattavasta läpät on puolensa. Yksi niistä on se, että voit tehdä oven-ikkunaluukut. Sitten kysymys ilmanvaihdon katoavat.

Miten hanke pukuhuone, se riippuu monista tekijöistä: koko varattua tilaa kaapin ominaisuuksista varastoinnin vaihtoehtoja.

Joten ensinnäkin päättää missä laittaa vaatekaappi. Piirustukset tulevaisuuden projektin suoraan zavisyatot, kaappi seisoo seinustalla tai se nykyisissä kapealla, tarvitaan lisää seinät ja yläkansi vai ei ja niin edelleen.

Kun paikka on valittu, päättää tällaisen kysymyksen: mikä on oven. Läpät voidaan avata joko osa erityistä opas. Jos ovet ovat auki, niin he tarvitsevat lisätilaa. Joka tapauksessa, kuten laatikoita.

Piirustus luonnoksen ihanteellinen vaatekaappi, siirry luomista toimiva luonnos. On tarpeen selvästi laskea syvyys ja korkeus kaapin sekä korkeutta kunkin osaston ja laatikon. Tämä voidaan tehdä perustuen suositeltuja asetuksia, jotka on mainittu edellä.

Päätä ulkoasu vaatekaappi. Laske kuinka paljon sinun täytyy tarpeisiisi laatikot, hyllyt, osastoja kenkiä, koko baari ja muut tarvikkeet (joiden on lisäksi säilytystilat, olemme jo nähneet edellä). Myös yrittää kuvitella missä on kätevintä käyttää tiettyjä tallennusjärjestelmiä. Esimerkiksi, on parasta järjestää laatikot vasemmassa kulmassa ja baariin ulkovaatteet ja puvut - oikea.

Vihje: laatiessaan vaatekaappi piirustus käyttövalmis suunnitelmia kehittää ammattilaisia. Joskus on helpompi korjata jotain kuin tehdä kaiken tyhjästä.

Suunnittelu ja toteutus konkreettisin esimerkein

Pukeutuminen on tärkeä rooli, mutta on edelleen kodinhoitohuone. Niinpä johtava periaate luotaessa design vaatekaappi on - niin että ei ollut havaittavissa. Siksi erityinen valinta paikka kaapin alle, ja sen ulkonäkö.

Tyypillisesti vaatehuone projektissa kehitetään alussa korjaus, ja sen suunnittelu - aivan lopussa. Kun oli selvää tyyliin huoneeseen, tärkein paletti, ja niin edelleen.

Mitä ominaisuuksia ulkonäkö pukuhuone, jotka riippuvat sijainnin sen täytäntöönpanon pitää erityistä esimerkit alla.

Vaatekaappi ulos kaapista, tai mikä tahansa muu kapealla

Pukeutuminen kädet ulos kaapista - yksinkertaisin vaihtoehto, jonka voit ajatella. Kysymys sijainti ja lehtien koko puolelle. Voimme vain ajatella ilmanvaihto ja valaistus sekä lisälaitteen asetukset. Lisäksi se osoittautuu hyvin voimakkaasti säästää materiaaleja - kaapin laatikko on jo olemassa, ja se on erittäin vahva, sinun täytyy ostaa puu hyllyt ja lisälaitteita järjestämistä varten varastoinnin sekä tehdä ovelle.

Tämä vaatekaappi voidaan luoda paitsi ruokakomero, vaan myös lasitettu parveke tai markkinaraon seinissä. Toimintaperiaate näillä alueilla on sama kuin järjestely pukuhuone kaapissa.

Tällainen mahdollisuus saada hieman kalliimpaa kuin ensimmäinen, mutta se on enemmän optimaalinen. Loppujen lopuksi useimmiten sijaitsee varastohalli, ja ei ole aina mukavaa tehdä kastike. Joten on parasta koota vaatekaappi makuuhuoneessa alueella. Jos tilaa nukkua alle 16 neliömetriä, tilaa alle kaappi se melkein ei pysy.

Erään suoritusmuodon kaappi nurkassa näet kuvassa yllä. Kuten näette, säilytyslokerot sijoitetaan seinät huoneen nurkassa, ja ovet on lukittu hänen puolin. Luominen Tällaisen sidettä käytetään ainakin vspomogayuschih materiaaleja.

Penaali - se on kapea ja korkea kaappi. Hän vie vähän tilaa, joten sopii pieniin tiloihin. Esimerkiksi toteuttamaan tällaisen kaappi voi olla sijoittaminen vaatekaappi pitkin puolin sänkyyn (sijaan bedsides).

Täyttöliuoksen vaatekaappi-tapaus on hieman erilainen. Ei, hyllyt ja laatikot lokero pysyy samana. Mutta tallentamiseen päällysvaatteet, puserot, housut, hameet, mekot ja muut asiat, jotka ovat parhaiten säilytetään keskeytetty muodossa, täytyy ostaa liukutangolla.

Muuten, ovi on auki täällä, koska ei ole paikka vetäytyminen. Siksi on tarpeen säätää paikka niiden havaitsemisesta.

Vaatekaappi, hyllyt - klassinen muotoilu kaapit. Materiaalit sen luomiseen on eniten, koska sivuseinä on tehtävä - perusta vaatekaappi. Mutta kokoonpano ja sisäinen täyte tässä tilanteessa on paljon yksinkertaisempi. Vaikka voit tallentaa mitään. Esimerkiksi tehdä vain osastoihin ja hyllyt tavallisia baareja, ja hylätä muut tarvikkeet ja malleja.

On syytä huomata, että kun luot vaatekaappi-teline kaikki profiilit ja ohjaa jonka liitteenä kaikki täyttö kaappi, kiinnitetään seinään. Näin ollen on oltava betonia tai tiiltä, ​​eikä kipsilevy. Koska kuormausprofiileja ja opas on hyvin suuri. Kipsilevy ei yksinkertaisesti ole tehtävänsä tasalla.

Mitä ulkomuoto, vaatekaappi-hyllyt yleensä tehty liukuovet. Ja, kuten edellä todettiin, niitä voi tilata ehdottomasti kaikenlaista. Siksi nämä vaatekaapit täydellisesti kirjoitettu millä tahansa huoneeseen huomiota herättämättä.

Sisäänrakennettu pukuhuoneet omin käsin

Sisäänrakennettu vaatekaappi - on moderni ja paras vaihtoehto varastointiin vaatteet ja jalkineet, joka lisäksi voi olla erillinen elementti suunnittelu huone.

Kiitos sisäänrakennetun pukuhuone, voit päästä eroon iso ja raskas kaapit, korvaamalla ne kätevä hyllyt, laatikot, korit, kaapit Virroittimin ja paljon muuta.

 • Se tuo paljon enemmän asioita kuin edes suurin säilytin;
 • voit helposti muuttaa, sillä kaikki asiat on pinottu yhdessä huoneessa;
 • Sinun ei tarvitse tehdä talo (asunto), vaatekaapit, lipastot, henkarit;
 • Oikeasta säilytyksestä asioita, lisää niiden elinikää;
 • Voit tallentaa ehdottomasti mitään asiaa: vaatteet, kengät, vuodevaatteet, pyyhkeet, kassit, sateenvarjot, hatut, ja niin edelleen;
 • koko sidettä käytetään 100%, lattiasta kattoon, kaikki kulmat ja seinät, joita ei voida saavuttaa siitä kaappeja ja laatikoita.

Vain yksi haittapuoli - se vie enemmän varattu tilaa kuin yhteen kaappiin.

Sijaintipaikan valintaan ja hankkeiden kehittämiseen

Ensimmäinen askel on päättää sijainti sisäänrakennettu vaatekaappi.

Voit asentaa sen ehdottoman tahansa huoneeseen, mutta useimmiten asennettu makuuhuoneessa, eteinen, käytävä tai alivuokralaishuoneen.

Pienin tarvittava tila koko - 3-3,5 m 2. Jos se on pienempi, se voi olla parempi asentaa laajennuksen kuin vaatehuone kaapissa.

Joten voit helposti vaihtaa kaapin ja vastakkaisen seinän pitäisi olla etäisyys on vähintään 1,5 m, jos vain kävellä - 0,8-1 m.

Leveys huoneen lasketaan ottamalla huomioon Kaappikokoonpanon, leveys ovet, laatikot ja syvyys kulkua.

Syvyys kaapissa kastike määritetään leveys ripustimet. Vaatteiden kestää vähintään 55 cm, ja 50 cm valoa. Jos aiot asentaa kaapin ovessa coupe, se lisää yleistä leveys 13 cm.

Vähentää syvyys käyttämällä tankoa, joka on kiinnitetty koko koteloon. Sitten se kestää enintään 35-40 cm.

Korkeus ylemmän vyöhykkeen ja pitkän vaatteet tulisi olla pienempi kuin 1,5 m, ja alue lyhyen kohdetta (paidat, neuleet) ei ole pienempi kuin 1 m.

Jos paikka pieni koko pukuhuone, on tarpeen luopua ovet kaappeja ja laatikoita. Niin muuten, on paljon helpompi valita vaatteita, koska kaiken näköpiirissä.

Jos ei ole erillinen huone (kaapissa, kaappi), sitten sidos voidaan erottaa osa salin tai makuuhuoneessa.

Usein käy niin, että talon tai asunto on liian pitkä huone, aivan kuten sen pitäisi olla ja tehdä vaatehuone yhdellä lyhyellä seinät. Sitten huoneeseen hankkii enemmän kodikas tunnelma, kiitos suhteellista kokoa.

Vaatehuone pienessä makuuhuoneessa voi eristää lasiseinät, mutta tämä vaihtoehto sopii niille, jotka osaavat aina yllä järjestystä.

Vuonna pieni neliö huonetta ja suosittelen tekemään nurkkaan vaatehuone.

Jos paljon tilaa, on mahdollista varustaa kaksi pukuhuonetta talon tai asunnon. Vaatehuone käytävällä takit ja kengät, ja toisessa makuuhuoneessa muita asioita.

Ullakolla voi myös tehdä säilytystilaa. Tärkeintä, että on eristetty ja että niissä on hyvä ilmanvaihto.

Kalustettu meidän pukuhuone pienessä huoneessa on muistettava muutamia sääntöjä:

 • pukeutuminen asentaa vain umpikujaan tai kulmaosa;
 • koko huone on käytettävä tehokkaasti ja täysin.

Useat suositukset, jotka sopivat jokaiseen sisäänrakennettu pukuhuone:

 • ylemmässä hyllyille (mezzanine) parempi pitää asiat, joita käytät harvoin (kausiluonteinen);
 • hyllyjä tai laatikkoa kenkien parhaiten alareunaan;
 • keskellä tehdä tilaa vain ripustimet;
 • hyllyt lähellä sisäänkäyntiä ja helposti saatavilla, usein käytetty miehittää asioita;
 • antaa tilaa (laatikot) pikkutavaroille (käsineet, solmiot, sukat), sekä hattuja ja sateenvarjoja;
 • Set peili (mieluiten täyspitkä), niin ei tarvitse mennä, kun dressing kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen;
 • Sen täytyy olla erinomainen valaistus.

Kun päätti sijainnin ja koon pukuhuone, voit mennä sen asennus.

Muuten, rakentaa vaatehuone voit omin käsin, ei ole tarpeen tästä syystä asiantuntijat.

Halvin ja miellyttävä materiaali rakentamiseen pukuhuone - kipsilevyä.

Mutta ensin sinun täytyy tehdä rungon, johon liitetään myöhemmin ja kipsilevyä. Se on sinkittyä profiilia.

 • Mukaan aiemmin kehitetty projektin ja standardeja, profiili leikataan haluttuun osaan metallin sakset.
 • Ensimmäinen kiinteä ruuveilla profiilin lattian, sitten seinät, ja vasta viime kädessä kattoon.
 • Että kehys on kiinteä ja stabiili, kaikki toisiinsa profiili poikittaisprofiilin (etäisyydellä 40-50 cm: n päässä toisistaan).
 • Kun kehys on koottu, se on kiinnitetty Kipsilevy. Loppuun runko niitä suositellaan molemmin puolin, niin kerrosten välillä voidaan laittaa äänieristys ja pidä sähköjohdot.
 • Kaikki halkeamat välillä levyt on haudattu kitti.
 • Seiniä koristavat saatu voi olla taustakuva, koriste paneelit tai maalia, mutta se on huolellisesti hiottu kipsilevyjä täysin tasainen pinta.
 • Hyvin rikas ja mukava katsoa seinäkaapit jonosta. Mutta tämä vaihtoehto on tehtävä vain pyydettäessä.
 • Lattialla on useimmiten laittaa laatta lattia, linoleum. Ei suositella antaa matto, niin paljon pölyä kertyy itsessään.
 • Valaistuksen huone on täydellinen, jossa on paljon venyttää katto kalusteet, kun taas pukuhuone on erittäin kevyt.
 • Oven laittaa paras liukuva, koska se on mukava, vie vain vähän tilaa ja näyttää hyvältä kaikki mallit muuhun huoneeseen.
 • Hyllyt, kaapit - se on vain mahdollista laatia profiilin ja kipsilevyä tai osta (tehdä tilaa).

Sisäänrakennettu vaatekaappi komerot

Toisin kuin tavalliset kaappi, joka koostuu neljästä seinästä, vaatekaappi on vain (enimmäkseen) etupuolella, joka koostuu liukuovi. Kaikki hyllyt on kiinnitetty suoraan seinään.

Sisäänrakennettu kaapissa on kätevä asentaa syvennyksiin. Sitten jopa hyvin pienessä asunnossa vietetään melko vähän tilaa. Tällöin voit lisätä visuaalista huoneeseen, poimien haluttu väritys ovet.

Usein myös kaapit työnnetään sisäseiniä. Tällöin myös hyvä säästää tilaa ja kustannuksia rakennusmateriaaleja ovat pieniä. Kaapin ja ovi voidaan lastulevyn, koska kaikki osat tulevaisuudessa edelleen leikataan.

Kehittämisen aikana hankkeen pitäisi ottaa huomioon materiaalin, josta se on rakennettu, joten asennus voi olla erilainen.

Puu on kaunis materiaali, mutta ei paras kaapissa, kuten niche kosteus on suurempi kuin muualla huoneessa. Jos päätät tehdä puusta, on tarpeen ottaa materiaalin hyvälaatuinen ja jalostettuja emulsiot tai lakalla.

Vaatekaappi kipsilevyt ei ole paras vaihtoehto, koska itse materiaali vie tilaa. Jälkeen Kipsilevy ei voida käyttää ilman varmuuskopio (kehyksen, johon se on kiinnittynyt).

MDF, laminaatit - sopivin materiaaleja sisäänrakennettu kaapissa. Ne on kaikki samat ominaisuudet kuin puun, mutta se kestää kosteutta.

Sisäänrakennettu vaatekaappi kaapit voi olla suora ja kulmikas.

Jos kaapissa on asennettu hallissa, on ehdottoman välttämätöntä asentaa sen baarissa vaatteita, alareunassa tehdä hyllyt kenkiä, ja päälle ja hattuja.

Makuuhuone tulisi keskittyä useita hyllyt vaatteita ja vuodevaatteita.

Rakennettaessa pukuhuone kädet, sinulla on etu, kun kaikki säätää täsmälleen sopivaksi tarpeet ja toiveet, tai milloin tahansa voi muuttaa jotain. Kaikki tämä huomattavasti säästää rahaa, koska se ei käytä palveluja asiantuntijoita.

Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

Miten saada kastike: ulkoasu ja sisältö

Mukavin ehkä laitteen varastointi - vaatehuone. Se on todella suuri, kun kaikki yksityiskohdat vaatekaappi yhteen paikkaan ja voit heti arvioida, miten yhdistää onnistuneesti valittu vain asettaa, mutta ei juosta huoneesta toiseen - ottamaan, kokeilla ja nähdä. Ja jotta pukuhuoneeseen voi olla hyvin pieni alue: ainakin - on 1,5-2 neliömetriä. Jopa pieni asunto välilyönti suojata mahdollista. Lisäksi nähdään, että se on helpompi käyttää niitä, jos kerättyjä kaapissa käsillään. Se on yksinkertaista: kukaan paremmin kuin tiedät tottumukset eikä pystyä järjestämään asiat järjestykseen. Joten, siirrymme luomaan itsenäisen pukuhuone.

Meidän todellisuus on, että useimmat ihmiset asuvat pienissä asunnoissa, missä jokainen senttimetri. Sillä koolla on merkitystä usein ratkaiseva merkitys. Pienimmät kaapissa voi olla alueella 1,2-1,5 kb. m. Se on suorakulmio, jonka sivut 1,5 x 1 metri tai niin. Myös pieni kastike voi olla kulmikas - tätä vaihtoehtoa tilavampi kuin vastaava neliö, suorakaide: pituus puolin yhtä alue, joka voidaan sijoittaa hyllyyn ja varastointi järjestelmä on suurempi.

Pienin tiloineen: 1,5-2,5 m ja 2 m 2

Suorakulmainen mini pukuhuone yksipuolinen sijoittaminen asioiden on oltava vähintään leveys 1,2 m, jossa kahdenvälisen -. Vähintään 1,5 m syvyyteen tulisi olla sellainen, että se on mahdollista "Enter". Tämä kastike, pohjimmiltaan, ja eroavat kaapeille, ja toinen - kyky asentaa mitään ovia.

Jopa mini-vaatekaappi, ja sitäkin enemmän suuria, ilmanvaihto on tarpeen suljetussa tiloissa näkyvät nopeasti ummehtunut haju hajuvesi ei ole valepuvussa. Sillä vaikka suunnitteluun, löytää tapa tehdä ilmanvaihdon pukuhuoneeseen.

Periaate sen laitteiden ei eroa: alkuun minkä tahansa seinän, edullisesti ovesta poispäin, tehty poistoaukosta, jossa puhallin on asetettu. Sisäänvirtausta rakoon tai sellaisin ovia tai erityisiä puhaltamalla aukot ovat hieman lattiatason yläpuolella. Ne sulkeutuvat koriste ritilät. Ventakanala tuottamien tietojen on oltava yleisessä ilmanvaihtojärjestelmän, muovilaatikoissa voi ottaa sen kadulle tai katon omakotitalon. Organisoitu siten ilmanvaihto tehokkaasti ylläpitää normaalia asiaintila.

Organisaatioperiaatteita ilmanvaihto pukuhuone läpi kylpyhuoneen

Valitessaan tuuletin on tarpeen kiinnittää erityistä huomiota melua. Koska kaapit usein makuuhuoneeseen tai lähellä heidän rinnallaan, melu pitäisi olla minimaalinen. Sitä voidaan ohjata automaattisesti tai kytkeä päälle / pois päältä tavanomaisilla holkki tai kytkimiä.

Valaistus olisi valoisa. Ensinnäkin on tarpeen nopeasti löytää asioita, ja toiseksi, pukuhuone käytetään usein dressing heti nähdä, miten yhdistää valitut kohteet. Peilata se yleensä sijoitetaan oveen tai tehdä peilattu ovi. Tässä tapauksessa valo on suunnattu ei ainoastaan ​​hyllyn ja varastointi järjestelmä, mutta sopiva alue.

Yksi varianttien kalusteet

Käytä lamppuja voi olla mitä tahansa tyyppiä, mutta on järkevää tehdä niin, että ne kytkeytyvät päälle liiketunnistimen. Kaivoivat ovet - lamput sytytettiin, ei siirretä, ne sammuvat. On toinenkin vaihtoehto heiluriovien ovat lampun napeilla, jotka syttyvät, kun ovi avataan ja sammuu, kun ne ovat kiinni.

Jopa pienet asunnot ovat "umpilisäke", joka käyttää normaalisti ei onnistunut. Täällä tässä paikassa ja voit tehdä pukuhuone.

Toinen suosittu vaihtoehto - ruokakomero. Tässä tapauksessa kaikki se vain. Otat pois kaiken tarpeeton, muuttaa ovet ja aseta sopivan sisällön: laskurit, hyllyt, korit, hyllyt.

Pukuhuone pois ruokakomero

Jos mitään tällaista asunnossa ei aidata osa huoneen - päähän tai nurkkaan - katso tarvitset suunnitteluun. Nurkka pukuhuone on hyvä, koska se mahdollistaa käytön kaikkein vaikea varustaa vyöhykkeeseen, nimittäin - kulmat. Varsinkin jos on kaksi viereisiin seiniin lähellä ovet. Tämä vyöhyke pidetään "kuollut": in lisäksi pieni nurkka hyllyille ole mitään laittaa: kaikki on tiellä. Suunnilleen sama vaihtoehto - kaksi ikkunaa ja ovi tai ikkuna.

Corner pukuhuone

Jos alue on liian pieni, on mahdollista hieman lisätä sitä, joten seinä ei ole tasainen, vaan laajennettu hieman keskiarvo. Sen pinta-ala huoneen määrä ei vähene paljon, mutta asiat mahtuu paljon enemmän.

Menetelmä hieman lisätä alueen

Vaikka ne parvekkeella - tekee osa lasin läpinäkymätön tai on rakentanut muurin. Vain täällä ilman lämpeneminen voi tehdä - asioita kylmä talvi kulumista epämukavaksi.

Pukuhuone lopulla parveke tai loggia

Toinen vaihtoehto on sopiva laajan lasitus. Näissä telineet voidaan sijoittaa pitkin pisin seinää.

Mahdollisuus käyttää parvekkeen

Käytävällä tai eteisessä on myös kiehauttaa kulma tai "umpilisäke", joka mahdollistaa suunnittelun. Täällä voi vain päättää paikka: siellä on paikka, joka vai ei.

Sopivin vaatekaappi makuuhuoneessa. Se on yksinkertaisesti paras paikka tallentaa asioita: siinä mielessä - mekko mukavampaa täällä. Näin ollen, näitä tarkoituksia varten, aita pois osa huoneen. Tällöin osio, ja useimmiten se on valmistettu kipsilevy. Tämä tekniikka on jo pitkään tunnettu ja käytävä läpi. Paljon aikaa, vaikka ei ole kokemusta ei ota: enintään kaksi tai kolme päivää kokoonpanoon ja viimeistelyyn.

Jos joku osio GCR tai GWP kaikki säännöt, tarvitset kaksinkertainen vuori, ja että - "syönyt" senttimetriä tai jopa metrin neliö. Koska useimmat niistä vain päällystää ulkopuolelta, mutta kaksi arkkia päällekkäisyyttä saumat. Kun runko kokoonpano olla varma vahvistettu telineiden asennusta ovia. Kun yksi skin on alttiina sisällä profiilit, mutta ne sopivasti roikkua hyllyt, korit asioita. Jos aiot tehdä niin, ja sitten ottaa ne paksu seinä: pitämään painon normaaliksi.

Kipsilevystä varten vaatekaappi huone

Väliseinä voi olla valmistettu laminoidusta lastulevystä tai OSB, MDF. Se on vaihtoehto niille, jotka eivät pidä Messing kitillä. Mutta sinun täytyy valita laminaatti, jotka sopivat sisälle ilman ongelmia.

Pukuhuone on hyvä käsillään, se on se, että ovet voidaan laittaa mitään: liukuva, kuten "Coupe", harmonikka, tavanomaiset saranoitu asennettu rullat. Voit jopa tehdä niitä lainkaan emäksiä. Tämä vaihtoehto on nimeltään kastike-teline, mutta sitten kaikki on pidettävä täydellisessä järjestyksessä: kaiken näköpiirissä. Kaikkein budjetti vaihtoehto - paksut verhot tai jotain Japanin verhot.

Suoritusmuodot asennus liukuovi coupe

Jos etuseinän saa iso osa siitä voi olla kiinteä, ja jotkut - kiireinen ovet. Tässä tapauksessa paikallaan seinä on myös mahdollista käyttää jotenkin. Jos haluat, voit tehdä oven koko leveydeltä tai koostuvat palasista.

Vaihtoehto pukuhuone Attic: alla se piti sivuosa matala katto. Oven koko leveydeltä - on helpompi päästä asioita

Koristeluun voi olla mitä vain mahtua ulkoasua huoneen. Pyynnöstä ne voidaan tehdä vastaamaan seiniin niin, että ei ollut näkyvissä, mutta voit - valoisa ja katseenvangitsija.

Koristelu: täyttö ja varastointi

Jos alue on rajallinen, ei ole mitään järkeä siinä, että pukuhuone puukalusteet, MDF tai lastulevyä. Ne vievät arvokasta neliösenttimetrin, mutta silti haitata ilman liikettä. Jopa hänen virhe redo jotain ongelmallista.

Huonekalut "standardi" tyyppinen vie liikaa tilaa

Viime vuosina yleinen suuntaus - asetus kevytmetallia tallennusjärjestelmiä. Ne ovat modulaarisia, meneillään erityistä telineitä. Telineet voidaan asentaa kahdella tavalla - seiniin tai kattoon ja lattiaan: Eri valmistajat tekevät erilaisia ​​järjestelmiä. Ja telineeseen ripustaa kaikki mitä tarvitaan.

Telineet voivat olla lovia koko pituudeltaan, mikä tekee mahdolliseksi asentaa minkä tahansa kohteen millä tahansa korkeudella. Tämä on - kaikkein mobiilijärjestelmien muutetaan helposti ja nopeasti - vain kumoavat useita lovia, koukkuja toisaalta korkeutta muuttamalla hyllyjen satunnaisesti paikoissa ja koreja ja muita kohteita.

Kätevä moduulijärjestelmä

Siellä seisoo suorakulmainen poikkileikkaus, jossa on uritettu, ura molemmin puolin. Nämä kolot on asennettu kiinnittimet tarvittavat komponentit.

Toisentyyppistä telineiden ja muun kiinnitysjärjestelmän

Huomaa, hyllyt ja laatikot ovat erilaisia ​​- puusta tai puusta, metalliset - kromattu tai maalattu. Voi olla nostettavat, voi - laitetaan toistensa tai hyllyillä.

Kaikki nämä järjestelmät myydään: teline ja luettelo eri komponentit. Mutta tuottaa niitä lähinnä Euroopan maissa, koska hinta "purra". Halpa suoritusmuoto laitteiden kastiketta voidaan tehdä riippumatta pyöreän putken kromi huonekalut ja eri kiinnikkeiden siihen. On käynyt ilmi, kalusteiden ei olisi niin liikkuvia, kuten halutaan, mutta se kannattaa huomattavasti vähemmän.

Laitteet dressing huonekalujen pyöreiden putkien

Tarvikkeet vaatteet sijoittelu

Lisäksi standardi ja ei-niin-hyllyt laatikoita, on mielenkiintoisia erityisiä vaihtoehtoja. Esimerkiksi - tai yubochnitsy bryuchnitsy. Erityiset oppaita, jotka on asennettu rajat baareja, joskus heidän leikkeitä siellä. Niiden avulla voit tarkasti ripustaa hameet / housut ja pelkää, että ne putoavat. Sopivasti jos tällainen ripustin on esitetty, jonka avulla on mahdollista tarkastella koko sisältöä.

Yksi vaihtoehto vaatekaappien täyttämisestä - pidike hameille tai housuille

Tämä laite voidaan korvata yksinkertaisemmalla, mutta muutama kertaa halvemmalla - ripustin, jossa ristipalkit sijaitsevat toisen alla. Se ei ole niin kätevä, mutta sen avulla voit tilata vaatteesi aivan samoin.

Talvivaatevarusteet housujen ja hameiden henkarit

Kiinnitettävä muotoilu on sidoksissa, mutta se yleensä suuntautuu eri tavalla ja jättää pituudeltaan, vaikkakaan kaikki eivät pidä tätä järjestelmää, vaan enemmän maistaa laatikoissa.

Liitä laitteet

Henkarit voidaan sijoittaa monella tapaa. Yksinkertaisimmista on putki, joka on taloudellisempi (tilan käyttämisessä, mutta ei rahojen suhteen) - sitomisen kaltaiset vedettävät kiinnikkeet.

Irrotettavat kiinnikkeet vaateripustimet

Toinen laite on pantografi vaatteille. Se on myös trumpetti, mutta pystyy laskeutumaan. Eräänlainen hissi vaatteille. Tämän laitteen avulla voit käyttää tilaa kattoon, ei mukavuutesi kustannuksella. Voidaan kiinnittää sekä sivuseiniin (yleisempi vaihtoehto) että seinään. Putken keskelle on kiinnitetty tanko, joka vetää sen alapuolelle. Tällaisten kiinnittimien kantokyky on tavallisesti pieni (enintään 18 kiloa), joten niitä käytetään kevyisiin vaatteisiin.

Huonekalut virroitin - kevyt (paino) vaatteita

Usein kenkien varastointiin liittyy ongelmia. Joidenkin niiden lukumäärä lasketaan kymmenissä pareissa, joten on oikein järjestää erilliset pukeutumistilat. Vakiovarusteisiin kuuluu kuitenkin useita mielenkiintoisia kenkien tallentamiseen.

Aloitetaan liukujärjestelmällä. Hän on IKEA: ssä. Niskat, joissa on moduulit kenkiin, kiinteästi liikkuvaan kehykseen. Kätevä, kompakti.

Kengän sisäänvedettävä järjestelmä

On olemassa pieniä arkkeja, jotka eivät vie lähes paikkaa, vaan ripustetaan seinille, on roikkuvia järjestäjiä, jotka on helppo sijoittaa vaakasuoraan putkeen.

Kengänvarastointijärjestelmät pukuhuoneessa

Se on seinässä oleva minipöytä

Yleensä kengille on monia mielenkiintoisia ideoita, joiden avulla voit sijoittaa sen kompakti ja samalla kätevä. Jotkut ovat aulassa.

On erittäin edullisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi sesonkiaika, jota tällä hetkellä käytetään, voidaan tallentaa verkkoon, jossa on uudelleen järjestetyt koukut tai viiran hyllyt. Sama, luultavasti näit kaupoissa. Tämä on verkko tai rei'itetty paneeli, johon koukut / hyllyt ripustetaan. Kätevä: voit siirtyä mihin tahansa tyyppiseen tyynyyn, tehdä enemmän tai vähemmän etäisyyttä.

Taloudellinen vaihtoehto kenkien tallentamiseen - verkko koukulla ja hyllyillä

Tällaisen verkon ripustaminen ei ole ongelma - ainakin seinälle, myös kaapin tai oven sivupinnalle. Koukut ja hyllyt vain tarttuvat ristikkopintoihin. Tämä vaihtoehto sopii rahan ja tilan puutteeseen. Jos pidät ideasta, mutta tarvitset jotain enemmän näkyvää, tee tai löydä rei'itetty metallisuoja kehyksestä. Siinä myös koukut asetetaan "bangilla".

Muokkaus - suojus koukkuineen

Yleensä vaatekaapin ja rajoitetun budjetin kehittämisessä on syytä etsiä säilytysjärjestelmiä, joita ei ole huonekaluissa - verkossa tai offline-tilassa. Tarkastele tarkemmin kaupallisia laitteita myyviä sivustoja. On olemassa monia mielenkiintoisia laitteita, jotka säästävät tilaa: myymälät yrittävät myös asettaa tuotteen enimmäismäärän vähimmäisalueelle. Näitä ovat esimerkiksi kenkätelineet.

Kengän jalustat

Jos kiinnität pyörät ensimmäiseen, saat erinomaisen sisäänvedettävän järjestelmän. Tällaisten laitteiden hinta on paljon pienempi kuin hinta, mutta se myydään huonekaluissa.

Laitteiden ja varastointijärjestelmien ajatukset, kuten näette. Mutta se ei osoittanut, että ostettu erinomainen asia ei yksinkertaisesti tule vaatekaappiisi, vaan on tarpeen tehdä suunnitelma, joka osoittaa kaikki ulottuvuudet ja ulottuvuudet. Se piirretään asteikolla, jonka jälkeen merkitset osat, joiden täytyy olla välttämättä. Ne maalataan samassa mittakaavassa. Jos kaikki "sopii", asennettu mitat (sinulla on niitä, tai voit mitata kuvassa ja käyttämällä asteikkoa, laskea todelliset arvot), voit mennä kauppaan valitsemaan järjestelmä.

Toinen lähestymistapa on. Selvitä halutut laitteet ja järjestelmät (kiinnitysmitat), leikkaa ne asteikolla pahvista tai raskaasta paperista ja yritä yhdistää kaikki. Jos se osoittautui - erinomainen, voit ostaa. Ei - etsi muita vaihtoehtoja. Pyrkimyksesi tuloksena sinun pitäisi saada sellainen ulkoasu, kuten kuvassa.

Esimerkki avaruuden järjestämisestä pukuhuoneessa (joka osoittaa vähimmäiskoot erilaisille vaatteille)

Jotta voit käyttää laitteita ja saada asioita, sinun on kestettävä seuraavat etäisyydet:

 • vähimmäisetäisyys hyllystä hyllylle:
  • kun varastoidaan asioita - 30 cm;
  • jalkineiden varastointi (ilman hiusneuloja) - 20 sm;
 • Paidat, takit, takit - 120 cm;
 • housut:
  • taitettu puoli - 100 cm;
  • pituus - 140 cm;
 • vaatekaappi ulompi vaatetus - takki - 160-180 cm;
 • alle mekot - 150-180 cm.

Ylhäällä meillä on paikka toisen kauden vaatteiden alla tai harvoin käytettyjä asioita. Usein on paikka pölynimurille, ja yhdessä kaapissa ne tekevät sisäänrakennetusta silityslaudasta.

Niille, jotka haluavat työskennellä kädellään, on useita mittasuhteita, joiden avulla voit varustaa pukuhuoneen omilla käsillänne (ainakin osittain).

Piirustushylly kengille

Kuinka tehdä kenkien haltijat

Muoviputkista valmistettu kenkäsäilytysjärjestelmä ...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin