Vaatekaappi kaapissa makuuhuoneessa kuva

Vaatehuone makuuhuoneessa kädet - se on helppoa. Ajatus inkarnaatio ja 47 valokuvaa

Vaatehuone makuuhuoneessa Miten varustaa

Vapaassa huoneessa, jos se on, voit järjestää pukuhuone. Monille naisille on helpompaa, kun pukuhuone sijaitsee makuuhuoneessa.

Epätavallinen käyttö kulman kompakti makuuhuone pukeutumistila

Vaatehuone makuuhuoneen kaapissa lokerossa

Vaatekaappi pitkään tuli olennainen osa kodeissa. Voit järjestää hänen pukuhuone siinä. Mutta jopa yhtä jalanjälki kastiketta paljon toiminnallisia ja mukava vaatekaappi. Sen avulla voit käyttää mitä tahansa monimutkaisuus tilaa saavuttamattomissa tavallisille huonekaluja. Pukuhuoneessa kaiken näkyvissä kerralla, siellä on tilaa vaatteiden vaihtoa. Lähestymistapa pukeutumistila on paljon pienempi kuin kaappiin. Siksi jopa pukeutuminen pienissä huoneistoissa rohkeammin voittaa takaisin avaruuteen itse.

Pieni vaatekaappi alkovi makuuhuoneessa Vaatekaappi vaatekaappi makuuhuoneessa Kuvat pukeutumishuone kaapissa makuuhuoneessa

Sijainti, koko vaatekaappi makuuhuoneessa

Tyypillisesti dressing koko on 6-8 m2 voidaan rajoittaa pieni 3-4 m2. Kokoonpano varasto asioita sanelee alue, muoto ja tyyli makuuhuonetta. Tämä voi olla puoliympyrän, puolisuunnikkaan, kolmion. Mielenkiintoisia vaatekaappi tilalla kulmaksi. Tai täysin auki tallennusjärjestelmän, jossa kaikki asiat mielessä. Kuitenkin kaikki sopivia auki vaihtoehto, sillä sekaannusten on ilmeistä, ja asiat nopeasti pölyn peitossa. Vaatekaappi voi olla takana oleva tila kaapin, joka väliseinä pois huoneesta. Tätä tekniikkaa voidaan käyttää ahtaissa tiloissa. Osion takana sänky kätkee mini pukuhuone, varustettu valo siirtohyllyistä rullat. Ja väliseinä itse voidaan varustaa rullilla.

Vaatehuone makuuhuoneessa: muunnos IKEA Erillinen sisäänkäynti pukuhuone vieressä sängyssä Pukeutumista sänkyyn

Kaappi vaatekaappi makuuhuoneessa

Makuuhuone ja pukeutuminen pitäisi olla samaa tyyliä ja koko talon. Viimeistelyyn käytetty puu, lasi, muovi, kangas, tapetti, peilit. Hienostunut täyttö on käytännöllinen ja taloudellinen jakaa kohteet vaatekaappi. On kaksi tapaa. Metallitangot on asennettu lattian ja katon väliin, sitten ne asetetaan täyte. Tämä menetelmä soveltuu mihin tahansa huoneeseen, kaikki hyvin helposti menee. Toinen tapa - kehittynyt kaappi hyllyillä, lipastot tai seinille. Panelointi päällystää seinät koko pituuden ja sitten ripustaa ne hyllyille. Kaapit tällaisissa sarjoja voi olla kiinteä tai mobiili.

Yhden sisustus tyyli makuuhuone ja pukuhuone Makuuhuone ja pukuhuone samaan tyyliin

Mieti, missä ja mitä on hyllyt, laatikot, koukut, naulakot. Suunnitelma, joka ripustaa mekkoja, paitoja. Kun laittaa lämpimiä vaatteita, kenkiä, ja missä ripustaa siteet, housut, huivit. Kaikkein tarvittavat asiat olivat käsillä, ja vähemmän valehdella kaukaisin nurkassa.

Valmiit pukeutuminen makuuhuone hyllyt, kannakkeet ja laatikot säilytystä Kompakti ratkaisu vaatekaappi makuuhuoneessa

Yleensä pukuhuone käytetty koreja, tangot, laatikot. Valinnaisesti jotta housujen osa kiinnike Tie, kirjahylly pohjan verkkoon neuleet. Se on erittäin kätevä käyttää hissin kohotusta saada korkeassa asemassa asioita. Cedar insertit erinomainen työtä hartsin haju koi. Elämän yksinkertaistamiseksi punokset moduulien eri kokoja, ne ovat kiinteitä ja pyörillä.

Vaatehuone makuuhuoneessa liukuovien

Mukavuussyistä, lisätä pukuhuone lauta, joka on helppo puhdistaa. Pieni tikkaat saavuttaa ylähyllyissä. Lähes kaikki ovat pukeutumispeili. Muutosprosessi, se on vain välttämätön elementti.

Kompakti hiustenkuivaaja pientä vaatehuone

Valaistus makuuhuoneessa vaatekaappi

Hyvä valaistus ei vääristä värejä vaatteet ja meikit, löytyy nopeasti haluttu kohta ja arvioi sen kunto.

Hyvä valaistus pukuhuoneessa: läpinäkyvä Tenko

Oven pukuhuone: verhot ja näytöt

Ovi tarvitaan vaatehuone, joka sijaitsee erillisessä huoneessa. hyvin tilaa säästävä liuku, taitto-ovet, "haitari." Ne vievät vähemmän tilaa kuin saranoitu. Sen sijaan, että oven, voit käyttää verhoja.

Me erottaa pukuhuone makuuhuone Pukeutuminen kapealla makuuhuoneessa ilman ovea Vaatehuone makuuhuoneessa takana verhon

Se on osoittautunut, että kastike vaatteet ja jalkineet enää säilyttää muotonsa, vähemmän kulumista ja rypisty. Pukeutuminen säästää tilaa, aikaa ja rahaa. Lisää mukavuutta ja lievittää ärsytystä.

Vaatehuone makuuhuoneessa - parhaat ideat ja valokuva 2016

Muoti on jatkuvasti kertyvät kotona, vaikka näyttää siltä, ​​että käytämme "yhtään mitään." Tästä syystä vaatteiden säilytykseen edellyttää huolellista järjestö. Yleensä tätä varten meillä on talon muutaman henkarit, kaapit, lipastot ja yöpöydät, sijoitetaan eri huoneissa. Mutta joka ei unelma jännittävä pukuhuone, jossa kaikki on yhdessä paikassa! Ja on mahdotonta, että unelma liian? Vaikka kaikki huoneet talon tai asunnon on jo varattu, vaatekaappi makuuhuoneessa voi olla hyvä tapa ulos.

Alla valokuvan 25 huonetta, jotka ovat inspiroineet tyyli ja ratkaisuja säilytykseen vaatteita. Ja koska jokainen lukijoillemme hänen visionsa dressing unelmia, olemme yrittäneet kerätä tänne eniten erilaisia ​​ideoita: Corner, sisäänrakennettu malleja ja jopa pieni vaatehuone makuuhuoneissa.

Joten miten tehdä kastike makuuhuoneessa?

Muotoilu vaatekaappi makuuhuoneessa: lajit ja 25 valokuvaa

Onko jokaisessa makuuhuoneessa sopii järjestämisestä kastike? Tietenkin se on. Omasta bedchamber koko riippuu vain muodon tulevaisuuden pukuhuone sekä missä määrin se erotetaan muusta huoneen. Kuitenkin jopa omistajat suurten ja tilavaa huonetta eivät aina kiire jotenkin erillinen pukuhuone, mieluummin pitää eheys sisätilojen ja antaa sille Boudoir romanssi.

Tyypillisesti vaatehuone, makuuhuoneessa on t, I tai U-muotoinen. Muodossa I on kaikkein kompakti ja monipuolinen. Järjestää se tarpeeksi on tilaa 120 cm leveä ja 50 cm syvä (korkeus riippuu koosta katon ja henkilökohtaiset mieltymykset). Lisäksi sinun täytyy huolehtia vapaan kulun välillä sängyn ja kastike, jonka pitäisi olla vähintään 70 cm. Jos on mahdollisuus lisätä pukuhuone pukeutumispöytä ja homo, saat erittäin viihtyisä ja söpö!

Onneksi useimmat makuuhuonetta nykyaikaisen yksityisen ja kerrostalojen voi ylpeillä paljon vierashuone. Katsotaanpa 25 kauniita kuvia, jotka osoittavat, kuinka monipuolista voi olla suunnitella vaatekaappi makuuhuoneessa!

Vaihtoehto 1: vaatekaappi kaapissa makuuhuoneessa - 10 kuvaa

Ihanteellinen pienille huonetta! Nykyään on monia malleja kaappeja ja vaatekaappi järjestelmät, joiden ansiosta pukuhuone makuuhuoneessa ei vie paljon tilaa.

Ennen kuin menet kuvia, luetella päävaihtoehtoa:

  1. Sisäänrakennettu vaatekaappi kaapissa, joka on olennainen osa makuuhuoneen;
  2. Dressing järjestelmä on erotettu makuuhuoneen ovi coupe tyyppi;
  3. Tilava vaatekaappi läpinäkyviä, läpikuultavia tai peilataan ovet;
  4. Kapealla seinään Kipsilevy tai muuta materiaalia, jossa on sisäänrakennettu vaatekaappi järjestelmässä. Se voidaan sulkea verhoja tai muita liukuovet.

Kun säästää tilaa pelaa tärkein rooli osio liukuovet (ja kastike järjestelmä) tai itse kaapissa voi olla vaihtoehto numero 1. Jos lisäksi valitset läpinäkyvän tai heijastavaa materiaalia ovet, niin makuuhuoneessa on visuaalisesti pysyy samana avara ja valoisa kuin se oli ennen asentamista pukuhuoneeseen.

Seuraavat kuvat havainnollistavat selvästi tarjoamia mahdollisuuksia vaatekaappi kaapissa makuuhuoneessa.

Vaihtoehto 2: Vaatehuone makuuhuoneessa

Et halua tyytyä pieni vaatekaappi? Tarvitsetko erillinen pukuhuone makuuhuoneessa? Sitten valita ratkaisu sopii sinulle parhaiten:

  1. Makuuhuoneen jaettu kahteen osaan, joista toinen on nukkumassa, jossa on sänky ja yöpöydät, ja muut - vaatekaappi, peilipöytä, ottomaanien ja muita yksityiskohtia sidoksen;
  2. Siirrä sängyn keskustaa ulos huoneesta ja vyöhykkeen erotettu väliseinillä U-muotoisen pukuhuone makuuhuoneessa;
  3. Järjestää pieni pukuhuone pään sängyn. Tämän vuoksi on tarpeen jättää vähintään 50 cm: n syvyydessä, että kaapin tai kaappiin järjestelmän + 70 cm kulkua varten.

Lisää kuvia, näyttää pieni kaappi makuuhuoneessa:

Vaihtoehto 3. Corner vaatekaappi makuuhuoneessa

Corner dressing makuuhuoneessa voi olla T-muotoinen tai firmware teloitettiin nurkassa kaappi. On syytä huomata, että L-muotoinen vaatehuone voit säästää tilaa makuuhuoneessa, ei johdu ainoastaan ​​käytön näkökulmista, vaan myös siksi, että järjestely alueilla ikkunoiden, jotka ovat usein jätetään tyhjäksi.

Jakaa kanssamme kommentteja: mitä variantti pidät kaikkea - kaapin, kapealla, nurkka ratkaisu tai koko vaatehuone makuuhuoneessa?

Vaatehuone makuuhuoneessa

Monet tytöt haaveilevat joiden talon tai asunnon täydentävät tyylikäs vaatekaappi. Näin voit pitää kunnossa kaikessa ja tekee huoneen enemmän tyylikäs ja moderni. Uskotaan, että ensimmäistä kertaa tapa järjestää vaatteita keksitty Napoleon. Näin ollen lopullisesti eroon eri asioita niiden tiloissa.

Huolimatta siitä, että koska ensimmäinen ulkonäkö vaatekaappi ne ovat muuttuneet huomattavasti, kuten tilat käytännöllisyys kukaan ei kiellä. Vaatehuone tallentaa yhteen paikkaan ei vain vaatteita olet pukeutunut tällä hetkellä, mutta ne asuja, jotka eivät ehdi juuri nyt. Lisäksi sidos voidaan sijoittaa myös kenkiä ja asusteita.

Uskotaan, että pitää kaiken pukuhuoneessa, joka sijaitsee makuuhuoneessa, se on mukavin. Se on makuuhuone, ihmiset yleensä pukeutua. Siksi, jos kaikki oikeat asiat käden ulottuvilla, se helpottaa tätä prosessia.

Lisäksi kaikki vaatteet ovat samassa huoneessa, ja jos asut jonkun kanssa, et jatkuvasti häiritä muita vieraita, vääntymisen edestakaisin etsimään vaatteita tai muita kohteita.

Sijoittamalla se makuuhuoneessa vaatekaappi voit säästää tilaa muissa huoneissa. Kastike voi vievät vain pienen osan kokonaispinta-ala koko huoneen. Ja samassa huoneessa te myös tallentaa. Itse asiassa läsnäolo kastike poistaa tarpeen asentaa huoneeseen peilipöytä, vaatekaappi tai lipasto. Lisäksi pukuhuoneessa, voit aina sijoittaa lauta rautaa.

Mukava lisä on se, että pukuhuoneessa, voit aina muuttaa. Siksi jos yhtäkkiä laskeutua vieraita, sinun ei tarvitse miettiä, miten muuttaa järjestystä, jossa huoneessa.

Hyvin suunniteltu vaatehuone, perustietojen lisäksi hyllyt ja koukut vaatteita, on olemassa myös erityisiä leikkeet lisävarusteita. Lisäksi voit aina lisätä jopa pukuhuoneeseen kaikki asiat, jotka eivät ole tällä hetkellä käytössä - vuodevaatteet, ei-kausiluonteista vaatteita, ja niin edelleen.

Moderni vaatekaapit ajan yhä kompakti ja käytännöllinen. Voit löytää vaihtoehto, joka sopii erityispiirteet oman huoneen - tilava pukuhuone, jossa voit tallentaa kaikki tarvittavat asiat, pieni kompakti huone, joka ei vie liikaa tilaa.

Yksi modernin variantteja kastike on "parvi". Tämä teräsrakenteen erityistä jalat varsin mobiili. Se voidaan asentaa eri huoneissa tarvittaessa siirtyä paikasta toiseen. Edut Tällaisen siteen voi sisältää sen siirrettävyys, helppo ja edullinen hinta. Mutta puutteita - pieni joukko hyllyjä.

Toinen suosittu vaihtoehto - Corner vaatekaappi. Se on hyvä, koska se ei vie liikaa tilaa. Kun pukuhuone on nurkassa, vieressä se voidaan sijoittaa peilipöytä tai vuode.

Toinen suosittu vaihtoehto kastiketta - Bowser. Se koostuu useasta kaappeja ja hyllyjä. Kaikki ne on kiinnitetty seinään, vuorattu erityisiä paneelit. Ovi vaatekaappi enimmäkseen korvattu yksinkertaisella näytöllä tai verho.

Kaapit tuskin kastike. Mutta jos valitset hyvä vaihtoehto, jossa käytännön liukuovet, sinua iloisesti yllättynyt sen käytännöllisyys. Tällainen pukeutuminen voidaan täydentää sisäisesti valaistu.

Miten tehdä omin käsin Kipsilevy

Vaatehuone makuuhuoneessa on mahdollista tehdä omiin käsiinsä.

Ensinnäkin, sinun täytyy valita sopiva paikka. Se voi olla seinän vieressä, nurkkaan tai erityinen markkinarako.

Yksi suosituimmista vaihtoehdoista - avoin komeroon. Se ei rajoita tilaa huoneeseen ja voit jatkuvasti nähdä kaikki vaihtoehdot ja tilauksia koska tahansa valmistella kuvia. Ainoa haittapuoli tällaisten vaatekaappi - mitä he tarvitsevat pitää täydellisessä järjestyksessä. Onhan päästä huoneeseen, kaikki ymmärtävät, miten niitä säilytetään. Tässä tilanteessa voit tallentaa eri järjestäjät, jossa on mahdollista yhdistää kaikki oikeat asiat.

Rakennettu kapealla Kipsilevy - erinomainen vaihtoehto. Se ei vie paljon tilaa huoneeseen, mutta suunnitelma majoitusta tämäntyyppistä kastike on edessään kodin rakentaminen tai kunnostaminen asunnon - niin sinun ei tarvitse ottaa alas seinään.

Hyvä ja mahdollisuus mobiili taitettava. Se on hyödyllistä pääasiassa siitä, että milloin tahansa voidaan poistaa tai siirtää.

Suunniteltaessa rakentaminen pukuhuone valmistettu kipsilevy kätensä, harkitse sen koosta. Suosituin valinnat - vähän tilaa asioita kokoa 15, 16, 18 neliömetrin vähintään versio sellaisesta huoneessa on yksi metri -. Dressing pienempiä täysin hyödytön, koska se voi helposti korvata yksinkertainen kaappi.

Lisäksi, ennen kuin siirrytään rakentamisen kastike, muista ajatella projektin kautta. Hahmotellaan kaiken paperille, voit päättää, kuinka paljon materiaalia tarvitset sen rakentamiseen.

Kun projekti on valmis, voit siirtyä suoraan asennukseen. Ensimmäinen asia on luoda puitteet, jota täydennettiin sitten perustuvat kipsilevy. Seuraavaksi tulee vaihteessa erilaisia ​​hyllyjä ja telineet - voit sijoittaa ne kätevä sinulle.

Se on tärkeä rooli ja valinta oikea valaistus. Jos annat koko vaatekaappi, se on parasta täydentää huoneen pieni lamput, jotka valaisevat tilaa täydellisesti ja voit nähdä itseäsi peilistä joka puolelta. Myös säilytykseen vaatteita tarvitset sisällä on asianmukainen tuuletus.

Kun perusta huone on valmis, voit jatkaa sen loppuun. Ensinnäkin, koristella seinään kuin haluat. Jos se on mahdollista, seinillä on myös mahdollista järjestää peilin. Ideal - peilin lattialle, jossa näet asu kokonaan.

Seinät voidaan sijoittaa kaikenlaisia ​​hyllyjä ja koukkuja erikokoisia tallentaa vaatteita ja koruja.

Kausituotteiden ryhdytty ylähyllyllä, joten älä välitä heidän maaliin. Tärkeintä on, että niiden koko on sopiva sinulle. Alla on parempi jättää tilaa, jossa voit tallentaa kaikki kengät oikeat laatikot. Helpoimmin hyllyt tulisi olla riittävän laaja - heillä on niitä asioita, jotka ovat jatkuva.

Tee selkeitä suosituksia kaavoitus- pukeutuminen on vaikeaa - on tarpeen tehdä niin, koska se on kätevä sinulle. Mutta se on harkitsemisen arvoinen joitakin suosituimmista vaihtoehdoista kaavoitus ja suunnitteluun, jotta tiedät, mitä keskittyä suunnitteluun oman pukuhuone.

Suosituin vaihtoehto - pukuhuone makuuhuoneeseen. Tämä on erityisen tärkeä riittävän tilavat tilat. Vakio alue pukeutumishuone - kolme tai neljä metriä. Ja se johtuu siitä, että se on samansuuntainen pohjan tilaa, tila ei ole menetetty.

Toinen tärkeä seikka on se, että tässä tapauksessa, peili voidaan sijoittaa makuuhuoneessa ja vaatteiden sisään pukuhuone, silti nähdä itsensä. Usein yhdistetty kastike on vain kaksi tuloa. Ensimmäisessä - makuuhuoneesta, ja toinen - alkaen vaatekaappi.

Kuitenkin mikä tahansa vaatekaappi, se on tavallisesti useita toiminnallisia alueita. Yksi tärkeimmistä - alue, jolla tallennetaan asioita, joita käytät useimmin. Se koostuu ripustimet pitkien tavaroiden ja muutama hyllyt.

Ripustimet on jaettu kahteen ryhmään: ne, jotka sijoittaa keskipitkällä korkeudessa, ja korkea. Eri henkarit helppo säilyttää erilaisia ​​kohteita, mistä takit lyhyitä hameita.

Shoes tallennettuja erityisiä hyllyille tai verkkoon tukee. Myös pukuhuone kannattaa asentaa useita yksityiset kaapit, jossa voit tallentaa kaikki minun alusvaatteet ja sukat pois uteliailta katseilta. He voivat myös haluttaessa voidaan korvata telineet, jotka on asennettu laatikoihin tai erityisiin säiliöihin.

Sama säiliöt voidaan asettaa ja johon tallennetaan eri kotitalouksien yksityiskohta. Suosikki tarvikkeet voidaan ripustaa erikoiskoukkuja. Siellä voit sijoittaa ja vyöt, siteet ja muita kohteita, joita ei saa puristuksiin eikä kiertyä.

Lisäetuna olisi alue lauta. Jos se on sijoitettu suoraan pukuhuoneessa, niin menetät pala tilaa makuuhuoneessa.

Viimeisessä vaiheessa on tehdä suunnittelun pääsy pukuhuoneeseen. Täällä monessa suhteessa se riippuu siitä, mitä kirjoitat kastike, eli se auki vai kiinni.

Nykyaikaisin ja suosittu versio - liukuovet. Ne ovat hyviä, koska ne on helppo avata. Vieressä pukuhuone, voit laittaa sänky, pöytä tai yöpöytä, ilman pelkoa siitä, että oven avaaminen on aina koskettaa huonekalut, sijaitsee makuuhuoneessa.

Klassinen variantti ovet voidaan myös korvata yksinkertaisella näytöllä, laukaisimen tai jopa tyylikäs design väliseinä.

Valitun ovi, verho tai osio on mahduttava tyyliä huoneen sisustuksen. Joten muista kiinnittää huomiota ulkonäköön ovesi. Jos makuuhuone on tehty tyyliin minimalismia, niin ovet pitää siisti ja yhtenäinen. Täällä ihanteellinen vaihtoehto - se on ovi, joka sopii värin sävy seiniin. Jos huone on tehty klassiseen tyyliin sopiva luukku on tehty puusta.

Voit myös visuaalisesti peittää oven niin, että se sulautuu seinät. Sitten vieraat eivät huomaa heti, että olet piilopaikkoja tallentamista sinun omaisuuttasi. On kuitenkin mahdollista, päinvastoin, pelata kontrastia ja valitse vaatekaapin oven, jonka väri on radikaalisti erilainen kuin sisäistä järjestelyä huoneeseen.

Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto - ovi jäälasi tai vuosikerta. Tämä pätee erityisesti siinä tapauksessa, jos valitset pukuhuone liukuovet. Lisää vaihtelua suunnitteluun sen huonetta, sisustaa oven alkuperäisestä ohjeesta tai kuvan.

Jos sinulla on avoin kaapissa, niin se tulisi tyylikkäästi sisustettu ja sisältä. Ovi voidaan korvata tyylikäs kaari. Se näyttää moderni ja alkuperäinen.

Mielenkiintoinen muotoilu sisustus

Modernissa sisustus on parasta tarkastella pukuhuoneessa jugend. Klassinen hylly valo puusta, joka on yksinkertainen ja kätevä laatikoiden metalli ripustimet täydentävät hyvin sisätilaan pukuhuone. Ja katseilta kaikki omaisuus piilottaa liukuovi himmeä valkoinen lasi.

Jos huone on suunniteltu klassiseen tyyliin, niin se voi olla tarkoituksenmukaista vaatekaappi ja sijaitsee alkovi. Täällä on aiheellista tummaa puuta ja pehmeä pitkä verhot, jotka piilottaa pukuhuone tarvittaessa. Piristyi huoneeseen violetti sävy lilaa verhot näyttävät hyvin harmoninen.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin