vaalea turkoosi

Väri turkoosi mekko

Väri turkoosi, tummansininen - väri monta nimeä. Hän on hyvitetään mystisiä ominaisuuksia, uskotaan, että tämä kivi tuo onnea. Yrittää selvittää, mitä on niin houkutteleva turkoosi väri, miten yhdistää se vaatteita, kiinnostunut värin ja kuinka valita värin vaatekaappi.

Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun "turkoosi" sana - on meren ja kaikki, mitä on yhteydessä mereen teema. Psykologit sanovat, että ihmiset, jotka ovat pukuhuoneessa hallitsee turkoosi onnekas elämässä, on paljon ystäviä ja melko omavarainen. Tämä väri on rauhoittava vaikutus henkilö. Se liittyy helppous merituuli, jossa on huoleton lapsuus ja kesäiltana viileä.

Turkoosi voidaan jakaa 6 eri sävyjä:

 1. Valo - turkoosi. Tämä on ensimmäinen paletista ja kevyin varjossa. Hän on liitetty puhtaus, hyvyys ja viattomuutta. Ei ihme, että jotkut morsiamet valita hääpuku on herkkä sävy. Sen erikoisuus on se, että se näyttää edullisin kirkkaassa päivänvalossa, mutta pimeässä huoneessa, se menettää sen valituksen.
 2. Turkoosi-sininen. Se on väri elämän iloa ja hauskaa. Monet uskovat, että tämä on kaikkein silmäänpistävä, mutta myös kaunein varjossa kaikkien saatavilla. Käytä sitä vallitsevissa muodossa varoen. Tämä väri on valittu vain hyvin rohkea ja luottavainen ihmisiä. Useimmat harmonisesti vaate varjossa näyttää naisten keväällä tai talvella tyyppiä. Pieni yksityiskohta: että tämä väri ei varjostaa sen omistaja, tarvitsee kirkas meikki.
 3. Kirkas - turkoosi. Huolimatta tarttuva nimi, väri ei ole yhtä terävä kuin turkoosi - sininen. Se on varsin dynaaminen, mutta se ei ärsytä silmiä. Pikemminkin voidaan verrata kirkkauden taivas sateen jälkeen.
 4. Turkoosi. Tämä on harvinaisin luonnollista varjoa. Mineraaleja varjoa harvoin löytyy luonnosta ja sen vuoksi erittäin arvostettuja asiantuntijoita. Vaatetus kuten sävy näyttää erityisen hyvältä ruskettunut kehon ja antaa kuvan tunteen uutuus ja jopa jakaa joitakin eksoottisia. Rintakoru: näyttäviä kuvioita ja trendejä.
 5. Keskimääräinen - turkoosi. Hän on kiistanalaisin. Väri rauhallinen ja erittäin kiireistä aikaa. Riippuen siitä, miten valo osuu, se voi näyttää joka kerta eri tavalla. Väri itse näyttää hillitty, ja mitä tahansa tämän sävy vaatteet voi antaa kuvan jalo aristokratian.
 6. Tumma - turkoosi. Tämä on uusin meidän paletista ja syvin varjossa. Yhdessä muiden tummat värit -biryuzovogo edullisinta katsoa kontrastia. Vaikka tämä ei estä sen käyttöä vallitseva. Tämä on erittäin mielenkiintoinen sävy: toisaalta se ei houkuttelee tunkeilevia katseita, ja toinen pystyy korostaa yksilöllisten ominaisuuksien naisia. Omistajan harmaa ja sini-harmaat silmät tummat - turkoosi lisää kirkkautta ja browneyed naisten tulee hyödyttämään varjossa.

Turkoosi väri - yksi harvoista käytettävissä värit, joilla on vähän tai ei lainkaan rajoituksia ja sopii kaikille. Hän on eräänlainen sauva sauva kaikkien naisten iästä, asemasta ja tsvetotipa. Täällä tärkeintä - ymmärtää, kenelle tämä tai tuo väriä. , Sinun on opittava ymmärtämään nyansseja tämän monimutkaisen, mutta erittäin mielenkiintoinen värejä korostaa menestynein yksilölliset ominaisuudet jokaisen naisen, hänen ihon sävy, hiusten ja silmien väri.

blondia oikeudenmukainen iho ja vaaleat silmät pitäisi olla hänen vaatekaappi asioita akvamariini sävyjä, mikä hyödyttää korostaa ihonsa. Tämä lempeä ja samalla ilmeikäs väri on suosituin tyttöjen ja naisten ns "slaavilaista tyyppi".

punapäät jossa aristokraattinen omistajat posliini iho pitäisi valita turkoosi sävyjä vihreä, väri sininen topaasi tai akvamariini. Sen pitäisi olla kaikkien sinisiä sävyjä, jossa parempi kuin vihreä.

ruskeat hiukset ja hyvät ja kaikki sävyt vaaleanruskea hiusten väri soveltuu lähes kaikki sävyt, vaalean turkoosin kuuluisaa "Tiffany" - vihertävä värisävy.

brunetit, ja lausutaan brownhaired fit kirkkaat syvät värit. Lisäksi ne ovat kohtaamaan vaaleita sävyjä turkoosin.

Väri Turkoosi on melko monimutkainen ja helppo samaan aikaan. Se voidaan yhdistää lähes kaikki värit. Tarkastellaan tarkemmin miten paremmin varustaa sen eri sävyjä.

 • Valkoinen. Se on eräänlainen tyylilaji klassikko. Ehdottomasti kaikki sävyisiä hyvännäköisen settiin turkoosi. Useimmiten nämä värit ovat tavaraa loma vaatekaappi - kankaalle hame ensilumen väri pariksi läpikuultava puserot ja puistojen eri sävyjä akvamariini tummaan - Emerald.
 • Musta. Yhdistelmä tahansa väri musta - se on ajattomia klassikoita. Duo nämä kaksi väriä muodostavat tiiviisti, joten se hillitty ja jopa jossain tiukka. Jos musta väri vallitsee, niin kuva voi kääntyä synkkä ja jopa hieman uhkaava. Jos teet vähän historiaa, voimme todeta, kuinka valittu väri Spartans - eräänlainen kosminen joukkojen komennossa YK. Pohjaväri heidän univormut olivat vain sininen ja musta. Näyttämään tiukka, mutta ei synkkä, pitäisi katsoa muita sävyjä, missä turkoosin näyttävät edullisempaa.
 • Harmaa. Toisin kuin musta, väri pehmentää karua virallista tyyliä. Tämä väriyhdistelmä näyttää melko räikeä, mutta tämä on oma viehätyksensä. Mekko sininen - beigen sävyjä duetto turkoosi olisi merkitystä aamulla ja iltapäivällä tuntia, yritysten ja jokapäiväisessä tyyli. Olisi mukava pelata harmaan sävyjä. Jos lisäämme hieman harmaa metallinhohde, se voi jo olla ja iltapuku.
 • Pastellivärit. Useimmiten se on romanttinen tyyli. Se näyttää erittäin tyylikäs turkoosi duetto kevyesti - vaaleanpunainen. Mukana beige asu osoittautuu tarjouksen ja tunteellinen. Yhdistelmä rikas beige turkoosi, kuten kahvin maidolla tai kanelia väri valittu on hyvin itsevarma nainen.
 • Keltainen. Riippuen kylläisyyttä väri turkoosi näyttää joka kerta eri tavalla. Ei jokainen tyttö ei löydä samaa tasapaino näiden yhdistelmiä värejä. Omistajat kirkas tyyppinen ulkonäkö varmasti sekoitus sininen sydän kirkkaan keltainen aurinko, ehkä jopa ohimennen oranssi. Sama ihastuttavaa naista, jolle luonto on lahjoittanut aristokraattinen kalpeus ja pehmeä ominaisuuksia, parempi valita rauhallisempi sävyjä keltainen - väri kuutamo tai sitruunan.
 • Sininen. Koska sininen ja turkoosi ovat hengenheimolaisiksi, valinnassa parin täytyy katsoa, ​​että ne ovat yhtä kirkkautta. Erittäin tehokas yhdistelmä antavat pariksi turkoosi, Electric Blue tai Lapislatsuli. Se ei leikkaa silmät sekoitus pohja turkoosi väri fragmenttien kanssa tyydyttyneen indigo tai luksusluokan safiiri.
 • Punainen. Kun lisäät punaisen mekon turkoosia osoittautuu hieman monitulkintainen yhdistelmä. Elinvoimainen punainen ei todennäköisesti tulla toimeen melankolinen kalpea - turkoosi, mutta varovaisen koralli (usein myös nimitystä "color hummeri"), tai lihaisa tomaatti pariksi kirkkaan turkoosi voi luoda hyvä kokonaisuus.
 • Kulta ja hopea. Vilkkuminen kiilto näiden jalometallien kehyksessä kylläisellä turkoosi - tyylikäs vaihtoehto ilta ulos valoa. Riittää, kun helppo kesällä hellemekko ruiskaunokinsininen lisätä muutaman koskettaa - tossut kultainen rakenne ja kytkimet hopea brokadi - saat kauniin mekon treffeille.
 • Brown. Menestynein yhdistetään rauhallinen turkoosi sävyt: hiekka, kastanja, harmaa-ruskea.
 • Violetti. Hyvin rohkea, joskus järkyttävää sekoitetaan. Tämä kaksikko on usein ihmisten valitsema luovien ammattien - taiteilijat, suunnittelijat, toimijat, sekä ne, jotka ovat halukkaita ja kykeneviä houkutella huomiota yleisön.

1
 • Vihreä. Sekä sininen, värit samasta perheestä. Että he katsoivat harmonisesti, pitäisi pelata sijaan valita eri sävyjä kylläisyyttä. Täydellisesti sovitettu kuvan pitäisi näyttää taideteos - kaikki sävyt tulee ulottua periaatteeseen "haju" - suurimmasta pienimpään tai päinvastoin.

Tällaisen runsaasti valinnanvaraa värejä, monet ajattelevat, miten valita värin sukkahousut alle mekko turkoosi väri. Helpoin vaihtoehto - ihonvärin tai vaalean värin. Voit myös kokeilla väri Fuma tai antrasiitti. Liikekokoukselle valitsemalla ohut läpinäkyvä sukkahousut.

Nuorisoryhmän voi tulla sukkahousut vastaamaan pukeutua. Disco on tarkoituksenmukaista sukat kaikki värit. Tärkeintä - toistaa väri tarvikkeet.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Turkoosi väri mekko: oppia kunnolla yhdistää

Turkoosi - mineraali, joka muinaiset ihmiset katsoa mystisiä ominaisuuksia. Uskottiin, että tämä kivi onnea, joten sitä käytetään usein valmistuksessa taikakaluja ja hurmaa. Väri turkoosi on hyvin kaunis, se on rauhoittava vaikutus ihmisiin ei ole yllättävää, että vaatteet ja turkoosi on erittäin suosittu.

Turkoosi - symboli sisäisen rauhan, hengellistä puhtautta ja ylevyyttä sielun. Ystäville tämä väri vaatteissa on yleensä itsevarma, sosiaalinen ja suosittu yhteiskunnassa.

Huolimatta siitä, että väri turkoosi ei voi kutsua tarttuva, se näyttää erittäin vaikuttava. Väri on universaali, se voi näyttää upealta kotonasi vaatteita, ja illalla kuvan.

Erityisen suosittuja kesällä turkoosi asuja, niin monet väri liittyy kesäloman ja merelle.

Turkoosi kun pitää mystinen. Muinaiset uskoi varjossa suojaa ihmisiä onnettomuuksista ja väkivaltaisen kuoleman.

Kiinnostus tätä väriä on pysynyt vakaana puolivälin jälkeen viime vuosisadalla. 50-luvulla kirkas sävy turkoosi se oli erittäin suosittu. Sittemmin tämä väri koskaan lähtenyt muodin catwalkeilla. Sitä käytettiin sitä enemmän, joskus vähemmän, mutta kategoriassa "nemodnyh9raquo; Hän ei saanut koskaan.

Turkoosi väri - se on harvinainen poikkeus, joka menee kaikki tytöt poikkeuksetta. Ei ole väliä oletko vaaleita, brunette tai punapää, kannattaa ehdottomasti kokeilla turkoosi vaatteita, varmista, että se on "vash9raquo; väri. Tärkeintä - valita menestynein valettu.

Tummasilmäisten tytöt tumman vaaleat tai ruskeat hiukset ovat uskomattoman kirkkaita sävyjä turkoosi. Tummahiuksinen tytöt voivat helposti hankkia itselleen turkoosi asioita, ne ovat kaikki variaatioita värin.

ja tässä blondia sopivampi eloisat sävyt turkoosi, he tekevät niiden ulkonäköä vastustamaton. vaalean ruskeat hiukset hyvät ja vaaleat silmät tummemmaksi ja rikas värisävyjä. Täydellinen punainen Topaz-sininen väri, sininen värisävy hallitsee vihreä.

Sävyt turkoosi ovat täysin yhdistetään eri värejä. Menestynein yhdistelmä:

 • sininen. Komeita duo saadaan yhdistämällä turkoosi väri ripaus indigo, ultramariini, safiiri.

 • ruskealla. Parin turkoosi, voit valita minkä tahansa ruskean, mutta se on parasta katsoa kirkkain sävyjä - ruskea, beige, harmaa ja ruskea, kastanja.

 • mustalla. Tämä erottuva yhdistelmä näyttää erityisen vaikuttava illalla kumartaa.

 • keltainen. Tämä on melko monimutkainen yhdistelmä, kuten valita oikea sävy keltainen ei ole aina mahdollista. Tytöt kirkas ulkonäkö voi käyttää runsaasti värisävyjä, mutta ne vaaleaihoisia ja vaaleatukkainen parempi käyttää vaaleat värit, kuten vaalean sitruuna. Lisäksi on tärkeää, ettei liikaa sitä kontrasteja. Yksi väri pitäisi olla pohja, ja toinen käytetään vain painottaen.

 • vihreillä. Liittyvät värit on suositeltavaa yhdistää periaatteeseen kontrastia. Vaalean turkoosin sävyt pitäisi valita kyllästetyllä värit vihreä (esim., Emerald) ja päinvastoin.

 • Sävyjä valkoisen. Eri sävyisiä yhdistyvät täydellisesti turkoosi.

 • kanssa pastellit. Yhdistämällä turkoosi mekko tarvikkeet pastellivärit, se on helppo luoda romanttisia kuvia. Saada keula retro-tyylillä, sinun täytyy yhdistää turkoosi väri hennon vaaleanpunainen tai vaalea beige.

 • punaisella. Kiistanalainen yhdistelmä. Kirkkaan punaisen turkoosi on parempi olla yhdistää, mutta käyttö koralli sävyjä tomaatin tai hyvin mahdollisesti.

 • violetilla. Se on rohkea duo, joilla on varaa ihmisiä, jotka eivät pelkää tuoda sen tietoon henkilölle toisten.

 • Kulta ja hopea. Nämä sävyt yhdessä turkoosi käytetään illalla kumartaa. Se voi olla koruja tai asusteita. Esimerkiksi kultainen kengät tai käsilaukussa hopeaa.

Käyttämällä turkoosi vaatteita, voit luoda ajankohtainen mustavalkokuvia, tai yhdistää elementtejä vaatteita eri värejä.

Suunnittelijat haluavat olla yksi väri bändit eivät ole poikkeus turkoosin sävyjä. Tämä sarja voidaan koota erikseen, yhdistetään eri värisävyjä. Oikein tehty sipuli pitäisi näyttää värisävyjä sulavasti toisiinsa. Suositellaan käytettäväksi yhdessä ensemble kylmiä ja lämpimiä värisävyjä.

Yksinkertainen yksivärinen ensemble voidaan muodostaa pohjalta kirkkaan turkoosi mekko. Tähän vaalean turkoosin valitse kukkaro, ja tummin osa Ensemble kengät.

Mielenkiintoisia kuva voidaan muodostaa pohjalta väriä turkoosin housupuku. Hänelle täytyy poimia kengät, käsilaukku ja koruja, asusteita ja värin pitäisi olla vaaleampi tai tummempi kuin pohjavärin.

Perusta arjen kuvan voi toimia turkoosi mekko. Pukeutumistyyli valittu riippuen kuvion. Mutta kaikkein näyttäviä mallia niin yksinkertainen leikkaus.

Hallitukselle, voit valita ruskeat kengät - baletti asuntoja tai sandaalit, beige laukku-säkki ja puiset koristeet. Saat kuvan "etno9raquo tyyliin;. Jos sen sijaan, että baletti kengät kuluvat kengät korkokengät, ja puiset koristeet korvata helminauha, kuva muuttuu romanttinen ja hellä. Viileä iltapuku turkoosin voidaan täydentää denim takki.

Toinen välttämätön perus asia voi olla farkut tai housut kirkkaan turkoosi. Sarjaan ne voidaan laittaa villapaita, takki painatuksella. paita tai pastellivärit.

Syksyllä näyttää hyvältä kirkkaan turkoosi takki. Hänelle se on parasta ostaa mustat saappaat ja valoisa, esimerkiksi oranssi huivi.

Jos yritykset eivät ole tiukkoja vaatimuksia vaatteiden väri, turkoosi asiat voidaan hyvin käyttää toimisto kumartaa.

Sopivin asia yrityksen vaatekaappi on puseron tai paidan vaalean turkoosi. Se voi olla kulunut kanssa hameet tai housut tummien sävyjen.

Toinen versio perusasioista - turkoosi neuletakki. Jos se on kokonaisuus, joka koostuu musta tai tumma harmaa hame ja valkoinen pusero, se elävöittää tylsä ​​toimisto kuvaa, mutta ylläpitää hyväksyttävää muodollisuus.

Turkoosi mekko - se on loistava valinta hauskaa ystävällinen juhlia ja. Valitsemalla värikylläisyydestä mekko, nainen on varmasti huomion keskipisteenä.

Kauneus turkoosi mekko on niiden omavaraisuus, ei ole tarpeen poimia silmäänpistävä koruja, vaikea tehdä meikkiä. Riittää korostaa luonnon kauneutta käyttäen luonnon sävyjä aine ja varjoja.

Tarvikkeet voidaan valita turkoosin sävyjä, luo tyylikkään yksivärinen kuva. Mutta yhtä vaikuttava lisäyksiä näyttää mekko väri kullan tai hopean. Viihtyisää osapuoli, älä oleta erityistä juhlavuutta turkoosi mekko on parasta valita kengät ja musta kytkin.

Koruja iltapuku turkoosi tarpeen valita siro. Ja jos käyttää strasseja leikata tai kirjonta kultalankaa, se on parempi tehdä ilman koruja.

Tänään muoti "tsvetnye9raquo; häitä, jossa nuoripari mekot, piikoja kunnia, koristelu sali, kakku ja muita juttuja suunniteltu yksi väri. Very nice voi olla häät turkoosin väreissä.

Morsian voi valita mekon vaalean turkoosin tai ommella valkoinen mekko turkoosi leikata. Paras vaihtoehto tällaisen koristeet mekko - turkoosi hopea. Bridesmaids tässä tapauksessa se on parempi laittaa tummaa turkoosi asuja.

Väri turkoosi usein paitsi tavallisia vaatteita, mutta myös räätälöintiin yksinoikeudella mekkoja, suunniteltu kaikkein juhlallinen lähtöihin. Tällainen ainutlaatuinen leningit voi syöttää muodin historiasta.

Esimerkiksi malli erinomainen maku oli herkkä turkoosi mekko Valentino, jossa Jennifer Lopez esiintyi tilaisuudessa elokuvapalkinnon Oscar vuonna 2003. Mekko on muodoltaan kuin intialainen sari ja koristeltu upea kirjailu helmassa ja reunan koristeellisia yksityiskohtia. Porukka oli niin hyvä, että se teki listan menestynein asuja koko historian seremoniaan.

Puhelimen T: +7 (473) 39-00-79

U s. Osoite: Voronezh, Moskova Avenue, 4.

Copyright Cutur.ru © 2015 - 2018

Kaikki oikeudet pidätetään, 12+

Kaikki kopiointi materiaalien on mahdollista vain asennuksen aktiivinen linkki sivulle lähdekoodin!

Turkoosi väri sisustus. Miten yhdistää turkoosin muiden sävyjä?

Kuinka käyttää turkoosi väri sisätilassa?

sana "turkoosi9quot; Se tulee nimi kivi "biryuza9quot, symboloi kaksi elementtiä - ilmaan ja veteen ja joka ei ole vain symboli kauneutta ja ylellisyyttä vaurautta, mutta tuoreus, keveyttä ja puhtaus. Huolimatta siitä, että turkoosi on väri kylmä, se pystyy lähes mihin tahansa huoneeseen tekemään enemmän aurinkoinen ja kirkas. Eikä syyttä turkoosi on niin usein käytetty sisustukseen kylpyhuoneet - huonetta, jotka ovat usein vailla luonnonvaloa.

Mutta älä unohda, että sama sävy turkoosi värejä eri huoneisiin voi näyttää erilaiselta, riippuen valitusta valaistusjärjestelmä ja muiden läsnä sen värejä. Katsotaanpa esimerkiksi, kuten turkoosi väri yhdistetään muihin väreihin, Tuloksena saadaan ja miten se vaikuttaa sisustus.

Aluksi tällainen yhteinen väri yhdistelmä klassista turkoosi ja ruskea, jossa kaksi luonnollista väriä (värin taivaan, vesi ja puu) korostavat ja täydentävät hyvin toisiaan. Tämä yhdistelmä on erinomainen ratkaisu keittiö, ruokailutila, makuuhuone ja olohuone. Tällöin ruskea väri usein edustanut puusta huonekaluja tai seiniä hyvän lopputuloksen voi.

Turkoosi ja kerma (beige) - pastelliväritys yhdistelmä, joka sopii lempeä ja unenomainen luonto. Hyvin usein, että luomalla sellaiset sisätilat käyttää valoa turkoosi väri, koska se oli hän, joka asettaa pehmeä, rauhoittava ääni. Kuitenkin kirkas turkoosi väri myös voidaan yhdistää kerman ja vaalea beige sävyjä, mutta vain maltillisesti. pastellivärit - esimerkiksi, vain yksi seinä, kun taas muut voidaan järjestää kirkkaan turkoosi väri. Huonekalut on myös parempi valita neutraaleja värejä, niin, että sisemmät ei ole kytketty liian geeky ja alyapistym.

Turkoosi ja valkoinen - kevyt, ilmava kokonaisuus, mikä antaa vaikutelman tuoreuden ja viileyttä. Erityisen hyvä yhdistelmä hajakuormituksen turkoosi ja valkoinen, voit käyttää ehdottomasti mitään oleskelutilat - olohuone, makuuhuone, lasten huoneet, keittiöt, ruokailutilat, ja jopa kotiin toimistoissa. Kuitenkin kirkas turkoosi väri menee myös hyvin valkoinen, joka korostaa turkoosi, joten se kirkkaammat, rikkaampaa ja tarkempia.

Erittäin mielenkiintoinen ja positiivinen väri duo luo turkoosi ja keltainen - kaksi luonnollista väriä, täydellisessä sopusoinnussa keskenään. Lisäksi tämä harmonian ei ole rakennettu yhdistelmä ja kontrastia. Syaani ja keltainen - kaksi vastakkaista, vastakkaista väriä (kylmä ja lämmin), täydellisesti sävyt toisiaan ja mikä korostaa niiden parhaalla mahdollisella tavalla.

Käytännössä sama vaikutus on yhdistelmä turkoosi ja punainen sillä ainoalla erolla, että punainen väri on aggressiivisempi kuin keltainen, joten sitä tulee käyttää varovaisemmin.

Lisää pehmeä ja herkkä yhdistelmä antaa turkoosi ja pinkki - täydellinen koristelu huoneeseen pikkutytöt, teini-tytöt ja nuoret naiset. Harvemmin kuten väriyhdistelmä löytyy olohuone, keittiö ja kylpyhuone.

Täydellinen yhdistelmä antaa turkoosi ja violetti (lila, lila) väri ja myös turkoosi ja vihreä väri. Valitun avaimen mukaan tällaiset yhdistelmät voivat olla sekä rauhallisia että neutraaleja, sekä kirkkaita ja jopa haastavia.

Mielenkiintoinen yhdistelmä antaa turkoosi ja musta, joka löytyy useimmiten makuuhuoneista ja olohuoneista. Tässä tapauksessa ei ole suositeltavaa osallistua mustaan, koska huone voi osoittautua liian synkältä ja raskasta. No, jos tämä yhdistelmä laimennetaan valkoiseksi.

Lopuksi on huomattava, että turkoosi väri voidaan yhdistää paitsi yhden värin lisäksi myös useilla väreillä. Kun katsot alla olevaa kuvaa, näet, että sisätiloissa on turkoosia, punaisia, keltaisia, vaaleanpunaisia ​​ja valkoisia värejä, mutta huolimatta tällaisesta vaihtelevasta paletista ne kaikki sopivat täydellisesti.

Turkoosi väri liittyy kirkkaaseen meriveteen, jossa levätä merenrantapaikalla, jossa on kaunis kesäpäivä, hyvällä tuulella, rentoutumisella ja meditaatiolla merenrannalla.

Turkoosiväria voidaan kutsua itsenäisiksi, vaikka siinä on hyvin hieno viiva sininen tai vihreä. Valitessasi oikean yhdistelmän turkoosi sävyjä, voit saavuttaa hämmästyttäviä tuloksia. Hänellä on ainutlaatuinen kyky täyttää huone romanttisella eleganssilla, tuntuu häneltä kuin ympäröi valtavia merialueita.

Sisustuksen turkoosi väri voi olla johtava, kun se on sisätilojen yksityiskohdissa, kun jopa seinät on maalattu tässä värissä, mutta täydentävä väri on pohjimmiltaan valkoinen väri, se on eniten hämmentynyt. Turkoosi + valkoinen - tyylilaji klassikko, täydellinen väriyhdistelmä sisustuksessa, missä tahansa tyylissä, näyttää täydelliseltä.

Jos valitset kirkkaat sävyt turkoosi huonekaluihin, esimerkiksi makuualustan päätyyn, niin seinät, matot, verhot pitäisi olla kevyempiä, pehmeämpiä. Ja valita yksivärinen vuodevaatteet kevyt tai vaalea kukka kuvio.

Miellyttävä yhdistelmä turkoosi + hiekka (beige) väriä. Pastellivärit sopivat erinomaisesti turkooseihin, sisätilat ovat täynnä ilmeä. Tällaiset sisätilat ovat luonteeltaan miellyttäviä, rauhallinen luonne, unenomainen.

Turkoosi + lila (purppura) - hieno yhdistelmä, se heijastaa romanttista ja aistillista ja luonnetta henkilöstä, joka valitsi tämän sisustuksensa.

Turkoosi + vaaleanpunainen (kirsikka) on nuorten tyttöjen suosikki, vaikka turkoosi ja kirsikka yhdistetään varsin sopiviksi aikuisten makuuhuoneeseen.

Turkoosi näyttää hyvältä musta tai tumma suklaa, mutta se on amatööri.

Keltainen väri on parempi yhdistää vaalean turkoosi sävyyn. Ja oranssille valikolle kirkkaan turkoosi.

Turkoosi näyttää hyvältä naapurisävyillä: vihreä, sininen, sininen.

Pehmeä turkoosi sävy on harvoin sisustuksessa, eikä se ole liian aktiivinen eikä kylmä, hyvin rauhallinen väri. Hämärä turkoosi sopii lastenhuoneeseen, makuuhuoneeseen.

Ensimmäistä kertaa mies sai tutustua turkoosiin väriin, kun hän löysi samanlaisen kiven - turkoosi

Mutta turkoosin värillä on useita sävyjä, kuten muissakin asioissa kivi itse. Internetissä se on nimensä alla "# 30D5C89quot; Tässä on esimerkki tästä väristä:

Rakentamisessa käytetään kuitenkin paljon sävyjä, jotka ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin turkoosi väri ja jotka kutsuvat itseään turkoosiin, vaikka ne eivät ole, sillä turkoosin sävyt ovat sävyisiä vihreästä siniseen.

Siksi ennen kuin neuvoo tai ota neuvoja muilta, sinun on verrattava väriäsi ja siitä on jo valittava muiden värien yhdistelmiä.

niin vaalea turkoosi on yhdistetty sellaisiin väreihin kuin (ks. alla oleva kokoelma):

 • persikkainen vaaleanpunainen väri;
 • carmine;
 • kullankeltainen väri;
 • pinkki-koralli väri;
 • oranssi-koralli väri;
 • meren aallon väri;
 • kylmä varjo vihreää;
 • taivas-sininen väri;
 • viininpunainen väri;
 • laventelin väri;
 • akvamariini;
 • beige väri;
 • hopea;
 • kulta;
 • pronssi;
 • ruskea.

ja tässä turkoosi-sininen väri yhdistetään (ks. alla oleva kokoelma):

 • kirkkaan vaaleanpunainen väri;
 • punaisen ruusun väri;
 • keltainen okra;
 • pinkki-koralli väri;
 • oranssi väri;
 • sininen-vihreä väri;
 • kylmä salaatti;
 • akvamariini;
 • violetti väri;
 • sininen väri;
 • valkoinen-sininen väri;
 • valkoinen väri;
 • olki-beige väri;
 • hopea;
 • kulta;
 • pronssi;
 • ruskea.

Ja jo tumma turkoosi yhdistelmät muuttuvat, ne soveltuvat (ks. alla oleva kooste):

 • koralli, jonka sävy on lila-vaaleanpunainen;
 • vadelma-koralli väri;
 • vihreä-keltainen väri;
 • kevyt hiekan väri;
 • oranssi sorbetti;
 • sininen-violetti väri;
 • lila väri;
 • vaalea laventelin väri;
 • viininpunainen väri;
 • laventelin väri;
 • sammakon munan väri;
 • kermanvärinen;
 • vaalea beige väri;
 • hopea;
 • kulta;
 • pronssi;
 • ruskea.

sisään kirkas turkoosi paras yhdistelmä on (ks. alla oleva kokoelma):

 • vaaleanpunainen väri;
 • keltainen väri;
 • keltavihreä väri;
 • pinkki-koralli väri;
 • neonvihreä väri;
 • tummansininen väri;
 • sininen sähköasentaja;
 • akvamariini;
 • tumma vaaleanpunainen väri;
 • violetti väri;
 • väri-regata;
 • kermanvärinen;
 • harmaa väri;
 • hopea;
 • kulta;
 • beige-ruskea väri;
 • vanhan pronssin väri.

K turkoosi vihreä nämä värit sopivat tähän (ks. alla oleva kokoelma):

 • pehmeä vaaleanpunainen;
 • koralli, jossa on lila-vaaleanpunainen sävy;
 • vaalean hiekan väri;
 • pinkki ja koralli;
 • okter väri;
 • väri-regata;
 • smaragdin väri;
 • pehmeä sininen väri;
 • tumma vaaleanpunainen väri;
 • harmaa-ruskea väri;
 • lila väri;
 • sininen-lila väri;
 • beige-vaaleanpunainen väri;
 • hopea;
 • kulta;
 • pronssi;
 • ruskea.

Tässä on pieni valikoima ideoita sisätilojen yhdistämiseen:

Turkoosi väri sai nimensä samanlaisesta helmi (turkoosi).

Useimmiten kaikki turkoosi värisävyt käytetään koristeiden sisustukseen vaaleissa väreissä.

Jokainen pätevä (kokenut) suunnittelija tietää, että paras yhdistelmä värejä, jotka ovat yhdessä, löytyvät luonteeltaan.

Esimerkiksi taivas (taivaan väri) vesi, puu, hiekka (tässä on monia värejä ja sävyjä) ja niin edelleen.

Tästä syystä turkoosi väri ei ole huonosti yhdistetty ruskeaan (puu).

Toisin sanoen seinät, joissa on turkoosi väri, kalusteet tai kattopäällyste ruskean, turkoosiin, yhdistetään jopa tummanruskean värin kanssa.

Turkoosi ja valkoinen, turkoosi ja beige, keltainen, vaaleanpunainen, musta ja niin edelleen kaikki nämä värit sekoittuvat toisiinsa täydellisesti.

Voit "igrat9quot; Turkoosien sävyt, yleensä puhtaan turkoosiväri sisätiloissa käytetään harvoin, se on liian kylläinen.

Tietenkin, ja koko tilojen ja erityisesti mitä tilaa, sinun täytyy harkita, voi olla vivahteita.

Esimerkiksi makuuhuoneessa turkoosi seinät sopivat täydellisesti valkoisiin huonekaluihin (sänky, peilipöytä, vaatekaappi).

Valkoisiin ja turkoosiin on syytä lisätä ei paljon ruskeita.

Turkoosi väri sisustuksessani tuntuu olevan jotain uutta ja uutta, se on jäätävää. Minulla oli usein mennä moniin asuntoihin työhön, ja menestyksekkäitä esimerkkejä tämän värin valinnasta tulevat muutaman muistoon. Minun piti nähdä "morskoy9quot; tyyli, kun turkoosi on yhdistetty paljon kiviä maljakoissa ja hiekassa, mutta minusta se ei näytä kovin paljon, paitsi kylpyhuone. Voit esimerkiksi tehdä sen turkoosi ja sinisen merenpinnan seinillä:

Makuuhuoneiden, olohuoneen ja työskentelyalueiden osalta pitäisi olla vain vaaleita värejä. Se on joko valkoinen tai vaaleanharmaa, vaaleanpunainen. Kauniisti näyttävät tämän taustan kaltaisia ​​kultaa (kattokruunut, maljakot jne.):

Harmonisesti katsoa vaaleanvihreän tai herkän vaaleanvihreän värin sävy:

Joskus voit ottaa mahdollisuuden ja yhdistää turkoosi elementteihin kirkkaan violetin väri:

Mutta mikä on minua kauhistuttava on turkoosi, jossa on kirkkaan oranssin, harmaasävyisiä tai vaaleanpunaisia ​​kukkia. Kaikkien pitäisi näyttää enemmän tai vähemmän sujuvasti, ja turkoosi minulle on pehmeyden ja hellyyden väri.

Turkoosi väri, hyvin yleinen, huoneen sisustuksen aikana. Tämä varjossa itsessään, kauneus, hienostuneisuus, mutta samalla tämä sävy on kaunis ja tyydytetty, jos se yhdistetään muihin sävyihin huoneen sisustuksen aikana.

Se on turkoosi sävy, jota pidetään lempeänä ja kauniina sävyinä, jonka ansiosta voit piirtää sateenkaaren värejä ja värejä sisustuksen yhteydessä.

Turkoosi sopii erinomaisesti eri huoneisiin, vain turkoosi katsoi eri huoneisiin, jotta hän voisi valita toisen värimaailman, joka täydentää sisustusta.

Se näyttää erittäin mukavalta, jos turkoosi väri levitetään pieninä osina, esimerkiksi olohuoneessa. Turkoosi voi tehdä verhoilua tuoleille, huonekaluille, voi turkoosi tehdä osia sisustuksesta, esimerkiksi maljakko, tyynyjä sohvalla.

Mustavalkoisessa huoneessa on vastakkainen turkoosi sävy.

Valkoisessa olohuoneessa voit myös lisätä hieman sisätilojen turkoosi sävyjä.

Erittäin kaunis yhdistelmä turkoosi ja suklaa sävy, tämä lisäys sisätilojen voi olla verhot tai verhoilu.

Jos haluat luoda turkoosi värisävyn keittiössä, valitse enemmän lempeitä, vaaleita värejä ja sävyjä, tällaisten sävyjen ansiosta voit luoda mielenkiintoisen ja epätavallisen tyylin.

Keittiössä voit tehdä turkoosia paitsi seinät, myös huonekalut. Se antaa täydellistä mukavuutta ja mukavuutta, ja yhdistelmä valkoinen ja pastellisävyinen lisää epätavallisuutta sisätiloihin.

Kylpyhuoneessa voi myös luoda turkoosi sisustus, joten sinun pitäisi ostaa laatta turkoosi väri ja liittää se lähellä pesuallasta, lähellä peiliä. Voit tehdä laattojen vain yhdestä seinästä.

Yhdistelmä turkoosi ja hiekkainen sävy lisää tuoreutta kylpyhuoneen tiimiin.

Turkoosi, keltainen, vihreä, kulta, valkoinen, beige, pastelli sävyt sopivat täydellisesti yhteen.

Turkoosi on olemassa sekä vaaleissa väreissä että tyydytyksissä, pimeässä, varjosta valittaessa kiinnitä huomiota huoneen valaistukseen. Mitä kirkkaampia tahansa lähestyy, ja täällä tummissa tiloissa on valittava vain vaaleita sävyjä.

Se on hyvin kaunis, jos lisäät turkoosi makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, lastenhuoneeseen tai keittiöön, koska tämä sävy täyttää tilan puhtaudella, tuoreudella. Se on kuin sukeltaa merivedessä ja saada maagisen energian maksua koko päivän.

On välttämätöntä yhdistää turkoosi väri monien muiden värien kanssa, kuten tämän modernin mallin esimerkissä on tehty:

Hyvä yhdistelmä saadaan valkoisella, mustalla, vaaleanvihreä. Myös yhdistelmä voi olla beigenvärinen.

Suosittelen myös harkita mahdollisuutta, kun seinät eivät ole täysin turkoosi, esimerkiksi:

Suuri määrä turkoosin värit tekevät tilaa hyvin kylmä, energian kannalta väri herättää ihmisessä passiivisuuden tai jopa laiskuus, joten sen liiallinen käyttö sisätilojen - ei ole hyvä idea.

Byuryuzovy väri - sävyltään hyvin rauhallinen ja rauhoittava voi sanoa, viittaa kylmä ääniä.

muuten turkoosi väri, on riittävä määrä sävyjä!

Tietenkin ne voidaan yhdistää toisiinsa, kuten turkoosi yhdistetty sisustus muita hienoja sävyjä, jotain sinistä, salaattia, harmaa, valkoinen, beige, ja vastaavat.

Tietenkin käyttää värisävyt turkoosi voi olla missä tahansa, mutta ehkä he silti optimaalisesti soveltuvat makuuhuonetta aikuisten lasten tai olohuone näyttää, he eivät.

Mutta kylpyhuoneessa tai WC voisi olla mukava koristella huoneeseen.

Mukaan suunnittelijat, jos käytetään turkoosi väri (sävyt), se näyttää varsin rikas ja aristokraattinen.

1