Vaalea beige väri

Beige-värit sisätiloissa

Tilan sisustuksessa sisustuksen värimaailman oikea valinta on keskeinen paikka. Yleisimmistä on beigenvärinen. Beigeä pidetään vaaleanruskeana värisenä pehmeänä kermanvärisenä. Näin se on klassikko sisustukseen, koska hänen rauhallinen neutraali sävy sopii sekä olohuoneen että muotipussin viimeistelyyn. Toisaalta, beige usein aliarvioidaan ja pidetään liian tylsää ja mielenkiintoista. Ammattimaiset suunnittelijat tietävät, että beige väri on ihanteellinen materiaali työhön, koska se sopii täydellisesti lähes kaikkiin väreihin.

Suuri salaisuus, jossa työskentelevät beigenvärillä, ovat oikeat vastaukset kysymyksiin: mistä soveltaa sitä? Ja mitä värejä yhdistää? Alla tarkastelemme yksityiskohtaisesti, missä on sopivaa käyttää beigeä, millä sävyillä se näyttää parhaiten ja minkä huoneiden sisustus sopii. Oikea yhdistelmä beige sisustus on ensimmäinen askel kohti kaunista ja tyylikäs sisustus huoneeseen.

Kuinka käyttää beigeä sisätiloissa?

Beige-väri annettiin meille luonnosta itsestämme, näemme sen sävyt hiekkaisella aavikkomalla, kasvien värityksessä ja eläinten värissä. Se on myös lähinnä ihmisen ihon väriä. Se on erittäin sopusointuinen, joten se voidaan turvallisesti käyttää pohjana minkä tahansa huoneen värin ratkaisulle. Siksi beigeä käytetään usein asuntoissa, taloissa, toimistoissa ja jopa sairaaloissa.

Useimmiten beigenväriset sävyt löytyvät olohuoneen sisustuksesta, koska tämä on paikka, jossa koko perhe on menossa, joten tarvitset rauhaa. Myös beige visuaalisesti laajentaa tilaa, joka on erinomainen ratkaisu pieniin olohuoneisiin. Ja jos lisäät muutama aksentti, kirkkaat värit, huone saa ainutlaatuisen makunsa.

Beige on ihanteellinen makuuhuoneen koristeluun, sen pehmeys auttaa rentoutumaan ja palauttamaan voimaa. Yhdistelmä luonnonmateriaaleja: puuta, tekstiiliä ja villaa.

Beige väri on hyvä keittiölle. Täällä kannattaa kiinnittää huomiota huonekaluihin vaaleisiin sävyihin beige ja tumma puulattia. Tällaisia ​​koristeita arvostavat kotiäidit, jotka viettävät paljon aikaa keittiössä.

Kylpyhuoneen koristeluun käytetään beige-yhdistelmää kultaisen-vaaleanpunaisilla sävyillä. Näin voit visuaalisesti lisätä huoneen ja lisätä kuninkaallinen kiilto muotoiluun.

Beige sopii täydellisesti toimistojen viimeistelyyn, koska se rauhoittaa ja rentouttaa henkilöä, mikä vaikuttaa suoraan työn laatuun. Sopii käytettäväksi hiekkasävyjen seinät karkeasta puusta tehtyihin huonekaluihin. Tällainen sisustus puhuu voimaa ja hiljaisuutta.

Mitä värejä beige-yhteensopiva?

Neutraali sävy näyttää hyvältä lähes kaikissa väreissä, mikä antaa erinomaisen tilaisuuden toimittaa tarpeelliset koristeet sisustuksessa tämä tai se sisustus. Mutta älä usko, että riittää, että ottaisit värit. Jos haluat tietää, mitä värejä beige sisustuksessa sekoittuu, kiinnitä sitten huomiota seuraaviin luetteloihin.

Valinnan eniten voittavat yhdistelmät tulisi perustua vaaleimman värisen värisävyyn:

 • keltainen-beige väri sopii hyvin vaaleanpunaiseen, vaaleanvihreä, vaaleansininen, lila ja tumma beige värit;
 • Peach-beige väri sopii punaiseen, smaragdin, turkoosiin ja vaaleanvihreään;
 • oranssi-beige väri näyttää mukavalta yhdessä hiekan, kastanjan ja mustan värin kanssa;
 • tumma beige harmonisesti näyttää tummilla sävyillä ruskealla, mustavalkoisella.

Beige ja valkoinen sisätiloissa

Näiden kahden värin käyttäminen on rauhoittava vaikutus. Hyvin usein tällaiset yhdistelmät näkyvät olohuoneessa, joka tulee välittömästi tilavammaksi ja aurinkoisemmaksi. Samaan aikaan, rohkeasti ja rikas sävyt beige ja kirkkaan valkoinen käytetään turvallisesti. Tällainen sisustus muistuttaa lämpimän kahvia maidon kanssa.

Beige ja sininen sisätiloissa

Tämä väriyhdistelmä sai meille luonto itse meren ja hiekan muodossa rannalla. Tämä on hyvä kylpyhuone ratkaisu, jossa on parempi käyttää vaaleita värejä ja beige ja sininen luodakseen valonherkkyyden tunteen ja visuaalisesti lisää huoneen kokoa. Tässä tapauksessa molemmat värit näyttävät hyvin harmonisilta: ne näyttävät virtaavan toisiinsa. Jos valitset samankaltaisen värin ratkaisun makuuhuoneeseen, se on parempi käytä enemmän tyydyttyneitä sävyjä, esimerkiksi hiekkamuodostuneet seinät ja siniset verhot ja matto.

Tämä vaihtoehto näyttää hyvältä käytävällä kotona. Se on sekä kevyt että hieman kylmä, mikä lisää sisätilojen liikkumista. Tämä väriyhdistelmä valitaan myös myymälöissä, joissa on suunnittelija vaatteita, mikä tekee siitä kannattavaa esittää tämän taustan lisäksi muita väriyhdistelmiä. Tässä sisustuksessa näyttää hyvältä huonekalut elementeillä, suuri määrä peilejä ja lasit.

Beige ja ruskea sisätiloissa

ihanteellinen yhdistelmä makuuhuoneeseen. Kevyet seinät beigenvärillä ja parkettilattia, joissa on puiset huonekalut, lisää tilaa ja pehmeyttä. Tämä makuuhuone näyttää hyvin kodikas ja kotona, mutta samaan aikaan makuun. Jopa beige ja ruskea löytyy kodin toimistokaapin tai kirjaston suunnittelusta. Beige-sävy seinien ja kattojen kanssa, joissa on puupaneelit, lisää hienon kiillon sisäosaan.

Sisustus vihreä ja beige väri

Oliivi vihreät sävyt tuovat tuoreutta beigen sisustukseen. Kivaa väriosoitteet, esimerkiksi verhoja, mattoja ja tyynyjä sohvalla, kun parketti ja seinät ovat kevyitä ja tummia beigejä. Tämä väriyhdistelmä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet makuuhuoneen, olohuoneen tai eteisen sisustukseen.

Beige-vaaleanpunainen väri sisätiloissa

Hyvä vaihtoehto lastenhuoneelle sekä teini-ikäisen tytön makuuhuoneeseen. Tämä värien yhdistelmä luo lämpimän ja samalla rauhoittavan vaikutuksen. Voit käyttää kontrastia, kun vastakkaiset seinät on maalattu samassa värissä. Jos haluat saavuttaa maksimaalisen vaikutuksen, älä unohda korostaa kevyitä lasten huonekaluja.

Tällainen yhdistelmä soveltuu riittävälle suuret huoneet. Sinisen tumman värin ansiosta voit piilottaa väärät kulmat ja pienentää visuaalisesti tilaa. Tämä on hyvä yhdistelmä värejä makuuhuone ja olohuone. Kuitenkin liian tummat sävyt sinistä voivat antaa sisätilalle liiallisen vakavuuden ja jäykkyyden.

Beige ja punainen väri sisätiloissa

Tämä on rohkein yhdistelmä, jota kaikki eivät halua. Tällainen kukkien liittoutuma arvostetaan välittömästi luovilla ihmisillä, erityisesti taiteilijoilla. Hyvä ratkaisu asuntoihin - studiot, joissa mehukas punainen lisää kirkkautta ja elämän energiaa. Kuten aksentteja, on parempi käyttää kultaiset sävyt huonekalujen ja lisävarusteiden sisustuksessa.

Sisustus, jossa beige väri on aina mahdollista kaunis ja tyylikäs voittaa. Tätä varten sinun on käytettävä metalli ja erilaiset tekstuurit. Esimerkiksi hyvä sovitus: kulta, pronssi, hopea. Se voi olla kehys kuvia ja valokuvia varten, kynttilänjalkoja, maljakoita. Ne lisäävät tyyliä ja hienostuneisuutta huoneen sisätilaan. Käytä runsaasti puuta, erityisesti käsittelemättömiä, sekä beigenväristä, että se näyttää majesteettiselta ja lisää rikkautta huoneen koristeluun. Kirkkaat aksentit - Toinen tapa monipuolistaa tietyn huoneen sisustus. Nämä voivat olla mattoja, kattoja, tyynyjä tai vain kukkakimppu pöydällä. Yhdistelmä beige ja muut värit sisätilojen avulla voit hienosäätää jopa pienin huone, tehdä siitä mukavampaa, mutta samalla hienostunut.

Beige-kotelo sisustuksessa tarjoaa suuria mahdollisuuksia itseilmaisuun talon sisustuksessa. Loppujen lopuksi beige on ihana tausta, ja värien yhdistelmä beigeillä sisätiloissa on lähes rajoittamaton. Tämä sisustus näyttää aina kauniisti, ja se on mukava olla siinä. Hän ei väsy parissa kuukaudessa ja ei mene muotiin muutaman vuoden kuluttua. Beige väri on ihanteellinen kangas, johon voit yhdistää kaikenlaisia ​​värejä ja kuvioita.

Mikä on vaalean beigen väri?

Vaaleanvihreä väri on merkki naisellisuudesta ja tyylikkyydestä, se on täydellinen niille, jotka haluavat pukeutua klassiseen tyyliin eikä vain, koska tämä väri on hyvin monipuolinen. Tytöt usein ihmettelevät, mikä väri beige on vaatteissa ja mikä väri sopii heille liittoumana beigen kanssa. Se viittaa perusväreihin sekä valkoinen ja musta ja siksi se yhdistetään monien värivaiheiden väreihin.

Beige väri voi toistaa äänen ihmisen ihon ja siksi yhdistää ja katsoa tylsiä, mutta tämä voidaan välttää oikea aksentti teidän trendikäs kuvan avulla asusteet, kengät ja meikki.

Mutta samanaikaisesti ihmisen ihon, joka on beigenvärinen, vastaavuus, antaa tytön houkuttelevuuden ja seksuaalisuuden, jota monet julkkikset käyttävät, kun he menevät ulos.

Lämmin beigen sävyjä liittyy kupillisen kuumaa cappuccinoa tai kaakaota, joten nämä värit naveivaet tunne rauhallinen, hellyyttä ja mukavuutta muistuttaa lämpöä kotiin. Vuosisatoja sitten, beige annetaan tärkein paikka joukossa muita värejä, esimerkiksi kaikki patsaat ja haudat faaraoiden muinaisessa Egyptissä tehtiin beigen sävyillä. Kaikki ruoat keisarit olivat väri ja koostumus norsunluun, väri oli merkki aristokratian, ja myöhemmin, kun sen sijaan norsunluun alkoivat käyttää keramiikkaa materiaalina valmistukseen astioita, vaalea beige väri on ware pidetään edelleen maallinen ja katsoin ylellinen ja on rikas.

Mutta jotkut uskovat, että vaatteet on tyttö beige symboloi hänen ujous ja epäluottamus niiden ulkonäkö, koska tyttö kuin yrittää yhdistää muiden kanssa ja ei pyri erottumaan joukosta.

Mutta tämä vaikutus, joka luo beige-värin, voidaan tuhota käyttämällä muutama tyydyttyneiden värien koriste ja sitten kuva muuttuu täysin erilaiseksi.

Beige-väri sopii hyvin työpukuun, ja harmaa työpäivät auttavat yhdistämään beigen eri sävyjä sinisellä.

Monet stylistit huomioon, että beige väri sopii paremmin naisille, ja nuoria tyttöjä kehotetaan hankkimaan pienempiä asioita beige, koska se voi visuaalisesti lisätä sinulle muutaman vuotiaita.

Kuten minkä tahansa muun värinen, riippumaton beige on valtava määrä eri värejä, kokonaismäärä, joka on noin tuhat sävyjä. Nämä sävyt voidaan jakaa kolmeen suureen ryhmään: neutraali, lämmin ja kylmä.

 • vaalea beige. Tämä sävy beige johtuu ryhmään "kylmä" värejä. Se on täydellinen "kylmä" blondit ja Brunetet kaikki poikkeuksetta se menee hyvin sekä valo, sävy posliini kasvot, ja tumma iho. Neuletakki tai pusero harmaa-beige väri menee täydellisesti harmaat palvelun takki tai takki. Voit "lämmin" tytöistä voidaan kutsua eri keväällä, se ei ole kovin sopiva, koska tällaiset värisävy luo dissonanssi kanssa hiusten väri ja ihon sävyä. Tyttöjen ja naisten syksyn kuvaus ulkonäkö, joka on ominaista vaalea iho ja kirkkaan punaiset hiukset, sävy beige on täydellinen.
 • Neutraali beige väri. Tämä väri oli niin nimeksi, koska se on kaikkein rauhallinen ja hillitty sävy beige. Hän on suosituin sävy keskuudessa tonaalinen resurssit valmistajien, koska se on erittäin monipuolinen ja voi mennä jopa lähes kaikki ihon värin. Monipuolisuutensa tapahtuu myös vaatteita: se yksin riitä tylsää ja yksitoikkoista, mutta yhdessä muiden kirkkaammat värit, hän korostaa hyödyksi niiden rikkaus. Jousi tyyppinen ulkonäkö tyttö vaaleat hiukset ja iho, on hyvä luku voi rohkeasti pukeutua asiat neutraali beige, ei pelaa hänen muita elinvoimainen elementtejä kuin ne näkyvät sen ytimekkäästi ja naisellinen, mutta tytöt toinen tsvetotipa paremmin täydentää sitä kirkkaan aksentti .
 • Violetti beige. Tämä epätavallinen väri viittaa kylmään varjossa beige. Tämä väri on yhdistetty, ja se sisältää klassisen beige ja lila sävy, sen voimakkuus riippuu kirkkauden laventeli. Siksi se sopii paremmin tytöille ja naisille, joilla on kesällä tai talvella Kuvaus etnisyys. Jos tyttö keväällä tsvetotipa valitsi Robe tämä epätavallinen kylmä sävy on parempi kuitata sen lisälaitteet lämpimämpi sävyjä, esimerkiksi sitoa huivi lähempänä kasvoja jäähtyä värisävy takki teki hipiä tylsä ​​eikä antaa vaikutelman väsymys. Mutta kylmä tsvetotipa tytöt voivat turvallisesti käyttää tätä väriä kaikissa kuvat kaikissa tilanteissa.
 • Tumma beige. Tämä väri johtuu yhdistelmä ruskean ja beigen sävyillä, muuten sitä kutsutaan väri kahvia kerma. Tämä on hyvin lämmin sävy beige joka luo tunteen mukavuutta. Hän sopii lähes kaikille tsvetotip ulkonäkö, mikä tärkeintä, valita oikea tyydyttyneisyysasteesta että väriä se suotuisasti korostetaan luonnon kauneutta. On parasta ruskean beige sävy sopii syksyllä ja keväällä tyyppi naisten ulkonäköä. Hän on täydellinen yhdessä tummanvihreä, tummansininen, tulipunainen ja koralolovymi sävyt sekä viininpunainen väri ja kaikki sävyt kultaa.
 • Vaaleanpunainen ja beige. Kuten käy ilmi nimi tämän väriä, tämä väri johtui yhdistelmä lempeä vaaleanpunainen ja klassinen beige. On täysin yhdistetään kaikki luonnolliset ihon sävyt täydellisesti korostaa lempeä punastumaan posket ja kasvot virkistävä varjossa. Tämä väri on ihanteellinen kesällä erilaisia ​​tyttöjä ja naisia, samoin kuin painotetaan luonnon kauneutta ihon ja se syttyy ja kauneutta syksyllä, hän korostaa rikkautta kaunis punainen tukka. Tytöt kevät se antaa tuoreutta. Mekko pinkki-beige sävy tumma iho antaa sen haltija romantiikkaa ja naisellisuutta, varsinkin varovasti, hän katsoi tahansa sävy vaaleanpunainen värikkään ja rehevä fuksia vaalean teetä ruusuja.
 • Vihreä ja beige. Se on sekoitus oliivi värisävy vihreä ja beige ja hieman laimennettiin kellertävä sävyjä. Tämä varjossa beige täydellisesti korostaa luonnon TAN tai swarthiness kasvot. Vaatteet beige ja vihreä täydellisesti korostavat kauneutta tytöt keväällä ja syksyllä tyyppejä. Mutta tämä sävy ei ole sallittua tyttöjen talvi tsvetotipa kuin veisi ihon säteily kasvot ja antaa sille sairaalloinen ilmeen. Tämä varjossa beige hienoa korostavat kullan ja lämpimän ruskean hiusten väri.
 • Ruhtinaalliset-beige. Tämä varjossa beige kuuluu lämpimiä sävyjä, joten se on täydellinen tytöille lämmintä tsvetotipa ulkonäkö ja täydellisesti korostavat kirkkaat silmät, kultaiset hiukset kiiltoa ja herkkä punastumaan huulillaan. Hieman tumma kaunottaret ja brunette, ruskeat hiukset tämä väri tulee kohtaamaan, mutta voivat aiheuttaa puutetta kylläisyyttä. Mutta yhdessä muiden lämmin ja värit, tämä beige sävy näyttää hyvältä.
 • Oranssi-beige. Se on kirkkaampi ja lämpimämpi väri kuin persikka-beige, joten se sopii tytöille ja naisille mitään tyypittely näköisiä. Mutta olisi parempi suosia kukka tytöt talvi tai kesä tsvetotipa. Punahiuksinen kauneus kuten väri antaa suuremman kirkkauden ja houkuttelevuutta.

Yhdistelmä beige ja valkoinen on erittäin joustava. Snow White väri duetto bezhem näyttää hyvin lempeä, mutta vähän tylsä. Enemmän voittaa ensemble on kellertävän valkoinen tai harmaa-valkoinen sävyt beige väri. Tämä kaksikko auttaa luomaan hyvin romanttinen ja naisellinen tyyli.

Musta väri eri yhdistettynä tumma beige ja beige valoa. Ensimmäinen yhtye ei ole suurta merkitystä, ja voi lisätä kuvan tavallisesta. Mutta musta yhdistettynä kevyt bezhem - on epäilemättä klassinen ja täydellinen yhdistelmä, että todellinen kaikkina vuodenaikoina ja sitä käytetään kokoelmissa monet muotisuunnittelijat.

Punainen ja beige värit yhdistyvät hyvin harvoin, mutta tällainen kokonaisuus on paikka olla niin kylmä punaisen sävyt kuten viininpunainen tai Crimson kylmällä bezhem auttavat luomaan ylellistä ja omaperäinen tapa, jolla et jää huomaamatta. Seos Lämmin beige sävyt lämpimällä punaisen sävyt, kuten koralli tai tulipunainen, hyvin epätavallinen ja näyttää omalla jalo.

Vihreä ja beige ovat täydellinen yhdistelmä, joka on erittäin tärkeä ja on hyvin suosittu kauniimpi sukupuoli. Tämä yhdistelmä voidaan usein esiintyy luonnossa, esimerkiksi, vihreä lehdet ja puunrunkoja, mutta yhdistelmä jatkuva ja näyttää erittäin luonnollinen. Nuoret tytöt kuva, joka on laadittu siten, värit, antaa tuoreus ja hienovaraisuutta, ja yhdistelmä Emerald sävyn vihreän ja tumman beigen sävyjä antaa kuvan jokainen nainen ylellisyyttä ja omaperäisyys.

Beige uskomattoman korostaa kirkkaus ja syvyys sinisen sävyjä. Beige toimisto tyyli, laimennettu kirkkaan sininen tarvikkeet, niin kuva enemmän rikkaita ja alkuperäinen. Pehmeä sininen ja taivaansininen väri yhdessä pehmeä vaaleanpunainen sävyt näyttävät erittäin söpö ja naisellinen.

Uskomattoman kaunis yhdistelmä - vaaleanpunainen ja beige. Tämä kokonaisuus on täydellinen luoda romanttinen kuva.

Vaatetus kuten värit on sopivin keväällä-kesäkauden. Ja luoda kirkkaampi ja kohtuuton kuva voidaan käyttää yhdistelmää kirkkaan pinkin sävyt - fuksia ja klassisen beige.

Monet tytöt nauttivat yhdistelmä ruskean ja beigen sävyjä, ja he käyttävät usein sitä paitsi pukeutumisesta ja luoda arjen kuvien lisäksi myös julkaisun. Tämä yhdistelmä on hyvin rauhallinen ja varattu, ja jos se voi olla sopiva tylsä ​​työpäivää, sitten iltapuvussa sellainen sävy on hyväksyttävää.

Tämä yhdistelmä voi käyttää vain yhdessä kirkkaampi ja täyteläisiä värejä. Esimerkiksi beige mekko ruskea takki duo voittamaan paras viininpunainen käsilaukussa ja korkeat saappaat Bordeaux tai muita sävyjä.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

LiveInternetLiveInternet

 • Mielenkiintoista (481)
 • Art (392)
 • Riimit keskeisistä (356)
 • Psykologia (338)
 • Hyödyllisiä (235)
 • Musiikki (218)
 • Pois (194)
 • Mystery (170)
 • Kaunis kasvien (161)
 • About Love (124)
 • Ja päiväkirjaa (111)
 • Se sanoi hyvin (110)
 • Muoti (103)
 • Sisustus (102)
 • AvtoMoto (92)
 • Kauneus (92)
 • Totuus (69)
 • Vuonna eläinten maailmaan (68)
 • Arkkitehtuuri (67)
 • Jaa hymy (66)
 • Tähdet (56)
 • Siivekäs (56)
 • Poikkeukselliset erät (51)
 • Tuoksu (39)
 • Luxury elämä (37)
 • Tarinat / Stories (35)
 • Maskotteja (30)
 • Mig yhdessä kuvassa (23)
 • Hetki historian (16)
 • Photoschool (14)
 • Kirjasto (12)
 • Kuuluisia ihmisiä (11)
 • Favorite Movies (9)
 • Kirjasto (äänikirjat) (5)
 • Tietoja Kalat (1)

-Aina käsillä

-Tilaa sähköpostilla

Kaikki kalusteet on beigen: oikea yhdistelmä värejä ja kuvia

Talon - paikka, jossa luoda oman kulmassa mukavuutta ja rentoutumista. Kukin yksittäinen tyyli ja design käytetään luomaan sitä ovat värinäyttö makuja kaikista asuu talossa, niiden luonne, ja jopa tavoitteita. Niistä uusin ja suosituin suuntaukset värin valinnan yksi ensimmäisistä linjat vie beige sisustus.

Sisustus beigen sävyjä ja syy sen suosio

Yhdistelmä beige sisustus: perusrakenne säännöt

Beige taustana seinät, katto ja lattia, käytä yhdessä vaalea sisustus ja kalusteet.

Vaaleat seinät, tumma lattia ja vaaleat kalusteet.

Yhdistelmät kevyempi beige jossa tummempi. Ero niiden välillä on pieni, mutta ylimääräistä rekisteröinnin muodossa tyynyt kullan väri, listat koristeltu tummaa puuta listat, tai tehdä selvemmin. Päivittää tätä sisätilat tuovat melkoisesti kirkas tyynyt, vaihtaa verhot tai ruudullinen huonekaluja. Jos vain valoa beigen sävyjä hallitsevat tärkeää säilyttää tasapaino sisätilojen, koska on erittäin ohut viiva välillä todella upea muotoilu elementtejä luksusta ja täydellinen, mitäänsanomaton harmaa.

Harmaa-beige sisustus tyyliin Provence

keittiö sisustus suklaa ja beigen sävyillä

Universal vaihtoehto lastentarha, makuuhuoneessa tai olohuoneessa.

Ihanteellinen pienille ryhmille riittämätön valaistus. Pitää mukavasti huoneen tällainen pinta on suositeltavaa valita jäänsininen pohjavirettä ja lämmin beige. Sitten huone on visuaalisesti suurempi kuin se todellisuudessa on.

Yhdistelmä sininen ja beige sisustus olohuoneen

Se aiheuttaa tajuttomina palelu. Sininen väri antaa tuoreutta, mutta samalla ei ole syytä laatia makuuhuone tällaiseen järjestelmään. Tällaisessa tapauksessa henkilö on intuitiivinen, mutta jatkuvasti palella. Ainoa poikkeus on makuuhuone, joka on melko kuuma kesällä.

Hyvinkin olla pienin näkyvä tahroja tai likaisilla alueilla. Tehokas ratkaisu on käyttää taustakuva kuvia, erilaisia ​​kuvioita, kohokuvioita. Eräs esimerkki on sininen taustakuva beige koriste.

Saat rohkein, jotka arvostavat omaperäisyys sisustus, voit käyttää tummanruskea tai oranssi väri ylimääräisinä.

Living beigen ja violetti värit

Tasaisen jakautumisen beigen ja violetti. Tapetti tai muu koristelu seinät vaaleita värejä ja beige lila huonekalut, kuten tuolit ruokapöytä, työtaso ja keittiö tai tummaa munakoiso verhot. Toinen puoli tätä jakelua - violetti on paljon beige seinä sisustus, vaaleat puukalusteet, kirkas läiskät salliessa turkoosi, vihreä tai sitruunan väriä.

Violetti aksentti yksityiskohdista. Näitä ovat lampunvarjostimet, hyllyt, valokuvakehykset, tulostuksen matolle, maljakoita, taulukoita tai yksittäisiä taulukoita huipputeknologian tyyliin.

Viehättävästi tuoretta ruokaa

Käytä enintään 3 beigen sävyjä. Jos määrän lisääminen sävyjä kokonaiskuva saattaa tulla epätarkka, hävisi osalle;

yhdisteiden lisäksi klassinen kaksi väriä, lisäämällä 1-3 kirkas elementtejä;

lisätä rakenne - metalli (beige ja valkoinen yhdistetään laitteisto tai kullalla sisustus, platinaa, kuparia tai pronssia väriä) ja puu.

Yhdistelmä valkoinen ja beige sisätilojen makuuhuone

Vaaleanpunainen ja beige makuuhuone art deco-tyyliin

Lasten tilaa pikku prinsessa

vaaleat värit edistää rentoutumista ja rauhoittumista, ne luovat ainutlaatuisen ilmapiirin mukavuutta;

tilaisuus siihen, että luovuuden kehittymistä ja kekseliäs ajattelua, fantasia ja hauskaa (lapset arvostavat sitä);

Elävät ruskean ja beigen sävyillä

Valoisa ja tyylikäs olohuone

Valoisa olohuone rustiikkityyliin

Tyylikäs ja tilava

Se näyttää hyvin tyylikäs

Takkahuone

yhdistelmä sävyä ja varjostusta;

yhdistelmä kuvioita. Voittaa jättää huone voi olla käyttämällä kuvioita, kuten bambu tapetti tai vaaleasta puusta kerros. Yleinen gamma on yksi, mutta tekstuurit tuoda sen niiden monimuotoisuutta. Jos lisäämme woolens ja turkista asioita, luo pehmeän rentouttavan ilmapiirin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin