Vaahtolohkon paksuus

Seinän suositeltu paksuus talon vaahtolohkosta

Vaahtobetoni on yksi suosituimmista, kohtuuhintaisista ja käytännöllisistä materiaaleista, joita käytetään asuntojen rakentamisessa. Talon vaahtolohkossa olevan seinän paksuus valitaan rakentamisen tarkoituksen ja sen ilmastovyöhykkeen perusteella, jossa sitä käytetään. Mutta paksuuden lisäksi sinun on tiedettävä tämän rakennusmateriaalin käsittelyn säännöt. Vain ottamalla huomioon kaikki vaahtolohkojen rakennusten pystyttämiseen liittyvät vivahteet, voit saavuttaa halutun tuloksen.

Tämä on melko uusi materiaali seinien rakentamiseen. Vaahtolohkon pääominaisuus on sen alhainen ominaispaino. Tämä saavutetaan lisäämällä tavalliseen sementtilietteeseen erityinen aine, joka muodostaa vaahdon. Tuloksena on kevytbetoni, jonka sisällä on suljettu suuri määrä suljettuja soluja.

Vaahtolohkon ominaispiirre on sen pieni ominaispaino

Solusbetoni eroaa tällaisissa positiivisissa ominaisuuksissa:

 • hyvä lujuus;
 • hyvät äänieristysominaisuudet;
 • alhainen hinta;
 • erilaisten yksittäisten tuotteiden muodot;
 • alhainen lämmönjohtavuus;
 • ekologinen turvallisuus;
 • kosteuden kestävyys;
 • mukavuus työhön;
 • helppokäyttöisyys;
 • kestävyyttä.

Materiaalilla on melko suuri puristustiheys. Näin voit rakentaa kahdesta tai kolmikerroksisesta talosta. Lämmönjohtavuuden mukaan vaahtobetoni on samalla tasolla kuin luonnollinen puu. Tiili se ylittää 3 kertaa, ja tavallinen teräsbetoni - 5 kertaa. Tätä voidaan käyttää rakentamisen suunnittelussa Moskovan alueella, jossa riittävästi seinämiä on 30 cm paksu ulkopinnoilla.

Myynnissä on vaahtolohkoja, jotka on valmistettu kahdella tavalla:

 1. Valu. Liuos kaadetaan muottiin ja jäätyy siihen. Tällaisilla tuotteilla voi olla pienet poikkeamat parametreissä eivätkä täysin sileät muodot.
 2. Leikkaamiseen. Tässä tapauksessa suuri monoliitti, joka valetaan ja kuivataan uunissa, leikataan tietyn koon fragmentteihin. Tällaisten lohkojen muodot ovat tarkkoja ja tasaisia.

Riippumatta tuotantomenetelmästä, solujen tiilillä on samat ominaisuudet ja tekniset ominaisuudet.

Taloihin perustuvien toimintojen suunnittelu, jäljittäminen ja järjestäminen tehdään samalla tavalla kuin tiili- ja betoniseinien osalta. Pohjakerros, johon seinien kiinnittäminen on tarpeen, on tarpeen nostaa 50-60 cm maanpinnan yläpuolella. Kun otetaan huomioon se, että solupäällyste imee kosteutta hyvin, on tarpeen luoda erityinen vedeneristys.

Koska vaahtomuovilamateriaali on melko pehmeä, muuraus käyttää teräsverkkoa

Se koostuu tällaisista kerroksista:

 • sementti-hiekkaseoksen liuos (1,5-2 cm);
 • vedenpitävä materiaali;
 • sementti-hiekkaseoksen liuos (2-3 cm).

Tämän jälkeen voit siirtyä seuraavaan työvaiheeseen - seinien pystyttämiseen. Vaahtolohkojen seinämateriaaleilla on useita ominaisuuksia. Joten ottaen huomioon, että tämä materiaali on melko pehmeä, on käytettävä vahvistamista. Tätä varten käytetään erityistä teräsverkkoa, joka sopii jokaisen kahden riviin.

Valukappaleiden kiinnittäminen pohjaan ja toisiinsa toteutetaan käyttämällä liuosta, joka koostuu 1 osa M500-sementistä ja 4 osaa seulattua hiekkaa. Leikattujen kappaleiden kiinnitys voidaan tehdä liiman avulla, ei ole tarvetta käyttää laastia tiilien kaarevuuden kompensoimiseksi. Laastin paksuus otetaan valetuotteille 12 - 15 mm ja sahatavaroille 2-3 mm. Levitä laastinpelti tai lovettu lastalla tiettyyn lohkotyyppiin.

Työ alkaa kulmakiven asennuksen kanssa. Se on kohdistettava huolellisesti. Kohdistuksen laatu riippuu jatkotoimista.

Asennettaessa lohkoja on noudatettava seuraavia sääntöjä:

 • Ennen työkappaleiden käsittelyä on tarpeen tasata tasot, kulmat ja ompele ulos;
 • Älä anna ilma-onkojen jäädä nivelille;
 • Jokainen peräkkäinen rivi on asetettava päällekkäin puolen pituuden lohkon;
 • raudoituksen kiinnittämiseksi muuraukseen leikatuista vaahtolohkoista, niiden pinnalla on tarpeen valmistaa pylväät;
 • vaahtolohkojen seinien paksuuden tulisi vastata rakennusstandardeja.

Kun laakerin seinät on pystytetty, sisäisiä väliseiniä rakennetaan. Vaahtolohkojen jakaminen omiin käsiinsä tapahtuu nopeasti ja yksinkertaisesti. Yksi vaahtoblock, mallista riippuen, on suurempi volyymissa kuin perinteinen silikaattitiili 10-20 kertaa. Se vie paljon vähemmän aikaa ja vaivaa.

Se edellyttää:

 • vannesahan;
 • rakennustaso:
 • Hammastettu haava (lasta);
 • shtroborez (bulgaria);
 • ratkaisu säiliö;
 • rakentaminen vuohet.

Valmiiden seinien päällä on vahvistettu kerros sementtilaastin paksuutta 15-20 cm. Kun seinät ja väliseinät ovat valmiit, talon ulkopinta valmistetaan vaahtolohkoista.

Vaahtobetoniseinien ulkopinta

Seinien koristelu ei ole kunnianosoitus muodista vaan pakotetusta välttämättömyydestä.

Yleisimpiä materiaaleja vaahtobetoniseinien edessä on viimeistely tiilet

Niiden pinnalla on äärettömän epätasainen ulkonäkö ja se voi kärsiä mekaanisista vaikutuksista ja kosteudesta. Rakennuksen ulkoseinien viimeistelyyn voi käyttää monenlaisia ​​materiaaleja. Yleisin ja suosittu on viimeistely tiili. Sen avulla ei voi vain antaa talolle näkyvän ulkonäön, vaan myös suojata sitä kosteudelta. Tämä materiaali on ontto, mikä luo ylimääräisen eristävän kerroksen. Julkisivuun päin on käytettävä jähmeää kestävää tiilen lisääntynyttä voimaa. Sen kiinnitys suoritetaan erikoisliimalla keraamisille laatoille.

Hyvä ratkaisu on päällyskerroksen järjestäminen, joka on nimeltään märkä julkisivu. Se koostuu liuoksesta, liuoksesta kiinnitetystä vaahtolevystä, toisesta liuoksen kerroksesta ja akryylimaalista. Tällainen päällyste on halpa, mutta sen lämpöeristys ja esteettiset ominaisuudet ovat melko korkeat.

Vaahtolohkoista tehdyt talot ovat paras tapa rakentaa nopeasti edullisia taloja ja lämpimiä asuntoja. Seinän paksuus on merkittävä rooli lämmöneristyksen luomisessa kotona.

Vakiokoot vaahtolohkot ja likimääräiset hinnat solutasolle

Iloinen tervetulleeksi, utelias lukija! Tänään kehitämme edelleen keskustelua, joka alkoi muutama päivä sitten. Kuka ei ole aiheessa, voit katsoa täältä tai klikkaa tästä ...

Jos tiilen koko on enemmän tai vähemmän selvä, niin vaahtoblockit, jotka voivat tehdä pieniä "toimipisteitä", aihe on suhteellisen uusi. Joten, analysoimme kysymyksen - vaahto lohkojen koko ja materiaalien hintoja.

Vaahtobetoni-lohkon mittasuhteiden virallisen normalisointisindeksin pituus on 600 mm. Kuitenkin avainparametri valittaessa, harkitse vaahtobetonin tiheyttä, josta lohkot tehdään. Vaahtolohkojen tiheys on esitetty kuvioissa 300 - 1200 (100 yksikön välein). Mitä enemmän numeroiden arvo on - sitä kestävämpi, mutta vähemmän lämmönkestävää materiaalia (ja päinvastoin). Tämän perusteella ne luokitellaan seuraavasti:

 1. lämpöä eristävä (300 - 500),
 2. lämmöneristys ja muotoilu (600-800);
 3. suunnittelu (900 - 1200);
 4. rakenteellinen huokoinen (1300-1600).

Ensimmäinen - paras energiansäästö. He täyttävät pääsääntöisesti seinät, joissa on runkorakenne. Ne pitävät täydellisesti "lämpöä", mutta eivät ole riittävän vahvoja kantavien seinien kanssa.

Lämmöneristys ja muotoilu, pidetään suosituin ja käytetään rakentamiseen matalan rakennusten (enintään 3 lattiat mukaan lukien).

Rakenteellisista rakenteista voidaan rakentaa korkeampia rakenteita, mutta niiden lämpötehokkuus on merkittävästi pienempi kuin ensimmäinen ja hieman pienempi kuin toinen.

Rakenteelliset huokoiset eivät kuulu sarjatuotantoon. Siksi GOST ei säätänyt niiden parametreja. Tästä materiaalista on mahdollista rakentaa rakenteita rajoittamatta kerrosten lukumäärää. Niiden lämmöneristysominaisuudet ovat tavanomaisten keraamisten tiilien tasolla.

Vaahtobetonin laatan tiheys määritetään koostumukseen sisältyvien materiaalien ominaispainolla yleisellä sekoituksella (mukaan lukien sementti, vesi, hiekka, vaahtoa muodostavat lisäaineet). Tiheys on merkitty latinalaisella kirjaimella D, jota seuraa numero.

Riippumatta tyypeistä ja tiheydestä, vaahtolohkoilla on samat mitat. Ymmärtääkseni annan ehdottoman keskimääräisen raaka-aineindeksin, joka tarvitaan yhden kuutiometrin tuottamiseen suosituimpiin luokkiin D 600 ja D 800.

Ymmärtääkseni perusparametrit lainaan vielä yksi taulukko.

Veden imeytymisindeksi on enintään 25%. Kiinnitä huomiota, vaahtobetonin merkki ja sen massa 1 m³: lla, on aina sama luku.

On pidettävä mielessä, että kosteuden lisääntyminen, lämmönjohtavuusindeksin lisääminen ja vastaavasti vähentää vaahtobetonin kykyä säilyttää lämpöä.

On kolme. Kantaville seinille, sisätilojen väliseinille ja ns. Kouru, joka on suunniteltu ikkunoiden ja oviaukkojen hyppyjä varten, seismisen nauhan ja tuulettimien tuki puusta.

Markkinoiden uutuutena ovat vaahtobetoniin perustuvat lego-lohkot, niin sanotut aikuisten palapelit.

Kiinnityksen nimi ja logiikka on otettu tunnetulta lasten suunnittelulta Lego (Lego). Lohkojen ulkonäössä on urat ja harjanteet, jotka mahdollistavat luotettavan yhteyden muodostamisen. Tärkein ero on kyky rakentaa laasti ilman laastia. Lego-lohkoilla on halkaisijaltaan 100 mm halkaisijaltaan sisäiset syvennykset. Lujitteisuuden ansiosta monoliittiset kehykset (pylväät) saadaan seinien sisäpuolella, mikä parantaa rakenteen lujuutta.

Vaahtolohkon lineaariset mitat on esitetty GOST 25485-89: ssa. Asetusten mukaan poikkeaminen standardimateriaalista sallitaan ± 1 mm: n sisällä.

Kun otetaan huomioon, että vaahtoblock-tuotanto ei edellytä suuria taloudellisia investointeja, monet yritykset ovat mukana tässä liiketoiminnassa. Käytännössä kaikissa kaupungeissa, ainakin yksi valmistaja. Valitettavasti tuotannon kulttuuri jättää usein paljon toivomisen varaa.

Teknologian tärkeimmät ongelmat ovat valukasettien riittämätön laatu. Mukaan lukien väliseinämien muotoutuminen, repäisy, hankaus ja tietenkin ihmisen tekijä.

Paikalliset markkinat ovat täynnä lohkareita, joiden koko on "kävely" 1-3 cm. Tämän vuoksi ne voidaan sijoittaa vain sementtilaastille (eikä liimalle). Niinpä lohkon leveys kasvaa 3-5 kertaa, ja paksun sementtiliitoksen tulee "kylmäsilta". Kyllä, ja tällaisen "eri kaliipin" muuraus, ei niin kuuma. (Yuri, Chelyabinsk).

Näin ollen, kun ostaa välttämättä selektiivisesti tarkistaa lineaariset mitat. Voit tehdä tämän sinun täytyy vesivaa'alla ja mittanauha. Aluksi katsoa värien epätasaisuutta ja sävyjä. On aina parempi ostaa yksiköitä samassa erässä. Jos väri on yhtenäinen - tummanharmaa, ilman tahroja ja sävyjä, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Mittaa / leveys / korkeus, ja sitten yhdistää nämä kaksi laitaa lohkojen koko ottelua. Etsi epätasainen aukkoja, epäsymmetrinen kasvot ja "kuori" on lopussa - sulkea kyseinen toimittaja listasta potentiaalisia myyjiä.

Viimeisessä vaiheessa (olettaen, että edellisen ei paljastanut merkittäviä eroja) - todentaminen massayksikköä. Poiketa normaalista painosta, kertoo tiheys noudattamatta jättämisestä. Ja se on vakava. Oletamme, että siellä myydään asteikkoja.

Sitä tarkemmin lineaariset mitat täyttyvät, ajaa nopeammin vähemmän yksikön ja uhrata sideaineet (sementtilaastilla tai erityistä liimaa).

Klassinen koko vaahto lohkoja kantavien seinien, on: 600 x 300 x 200 (g / h / w). Pituus 600 mm, kuten edellä on jo mainittu johtuu sääntelyn ja laudaksi ominaisuudet.

Riippumatta siitä, mitä tekniikkaa käytetään (tai valu leikkaus) kasetin tai säiliön muotti on kooltaan = 60 cm.

Täällä pieni näyte mallin parametrit suosittu omakotitaloalueella 600 merkin D ja laskennan määrä kuutiossa.

Muuten, kunnioittaa asiakkaan valmistaja, pakataan "tiiliä" elokuva ja tallentaa valmiin tuotteen sisätiloissa tai peitteen alla.

Vaahto sisäseinien eroaa pienempi leveys (tai paksuus jos joku ymmärrettävämmäksi). Klassinen ulottuvuus: 600 x 100 x 200 (l / paino / paino).

Alle identtisillä mitoilla, lohko paino on riippuvainen tiheydestä. Korkeampi se on, sitä vaikeampaa on. Olen esitetään yksityiskohtaisesti. Kuutio Paino toistaa tuotemerkin vaahdon tiheys (edellyttäen sääntelyn kosteus). Esimerkiksi kuution 600 merkin D, painaa 600 kiloa, D 800-800 kg jne

Massa yhden lohkon lasketaan tunnetuilla koulusta, jolla on kaava. Laskemme tilavuus yhden lohkon (kertomalla pituus leveys ja korkeus), ja tuloksena oleva arvo kerrotaan tiheys luku. Tulos - massa yhden "tiili" luonnollisen kosteuden. Esimerkiksi, laskemme paino lohkomerkki 600 D lineaariset mitat 600 x 300 x 200 mm. Yhtälö: (600 x 300 x 200) x 600 = 21,6 kg (paino yksikköä kohti). Kuitenkin muistaa, ylimääräinen kosteus, pystyy lisäämään painoa 25%.

Pääsääntöisesti markkinoilla rakennusmateriaalien valmistettu Vaahtobetoniasuintalot lohkoja myydään kiinteään hintaan vaihtelevat hankintojen volyymi, maksuehdot ja toimitus. Kunkin tuotemerkin - on kustannus, joka riippuu materiaalin tiheydestä. Eri puolilla maata, se voi luonnollisesti olla erilainen. Jos toinen hyväksyy brändi, hinta vaahtopala riippuu sen paksuudesta. Paksumpi, kalliimpia.

Kustannukset yksikköä kohti vaahdon lohkon, lasketaan seuraavasti: laskea tilavuus yhden lohkon, peräkkäin kertomalla: pituus x leveys x B. Esimerkiksi: 600 x 300 x 200 = 0,036 kuutio.

Sitten jakaa tilavuus kuution tilavuuden yhden lohkon. 1: 0,036 = 27. Tämä on kappalemäärä kuutiossa. Lopuksi, jakaa yhden hinnalla kuution määrästä "sulkevan" in se estää. Esimerkiksi, hinta 1 m³ = 3500 ruplaa. 3500 RUB.: 27 kpl. = 129 ruplaa / kpl. Kuten sanonta kuuluu: opetussuunnitelmaan, seitsemännen luokan ...

Anekdootti tähän aiheeseen: Työmaalla ja Venäjän juutalaiset ovat tiiliä. Juutalainen, kysy

- Miksi Venäjän on kuusi tiilet, ja sinulla on yksi?

- Sillä laiska Venäjän. Hän jälleen liian laiska menemään ...

Toivottavasti hyötyä esitetyn aineiston. Tilaa uutiset, kommentoida, ilmaista ajatuksiaan ja kutsua myös joukko ystäviä. Toivotan teille menestystä rakennuksen ja rauhassa kotiisi! Hei!

Lainaus viisauden: Ajatus tulisi suunnata valtavasta (Ficino Marsilio).

Saatat myös olla kiinnostunut:

Juutti eristys: kaikki mahdolliset lajikkeet juuttikangasta

Rakennamme kylvyn profiloitua baareja. Kaunis, käytännöllinen, käytettävissä

Miten rakentaa kylpy vaahtopalat kädet: jotkut vivahteet taiteen

Vertaamme kahdenlaisia ​​kylpyammeet: taustaa ja baari. Joista valita?

Vaahto betonitiilet: koko, ominaisuudet

Yksityiskodeissa rakennetaan usein vaahdon konkreettisia. Koska materiaali on suhteellisen uusi, on olemassa paljon kysymyksiä. Ensimmäinen asia, joka meidän täytyy ymmärtää, on hyvin erilainen kuin betonilohkoissa gazoblokov. Edelleen on tarpeen käsitellä näitä, mitkä ovat mitat vaahtopala, jonka he ovat tiheys ja massa. Siinä kaikki tämä puhe entisestään.

Kevytbetonielementtien ja kevytbetoni - älä sekoita

Markkinoilla on kaksi huokoista rakennusmateriaali keinotekoisia - kevytbetoni ja vaahto betoni. Niiden koostumus on samanlainen. Tämä seos sementin ja hiekan kanssa lisäämällä vettä ja vaahdotusainetta. Saatu seos saa huokoisen rakenteen, joka lisää lämmönjohtavuutta ja vähentää painoa. Tämä on tärkein etu tämän tyyppisestä materiaalista.

Mutta kaikki eivät ymmärrä eroa vaahdon betoni tai betoni. Ei ole yllättävää: ne ovat hyvin samannäköisiä, vaikka Gost he jakavat. Ero on lähinnä teknisiä ominaisuuksia. Ominaisuudet kaksi materiaalia ovat hyvin lähellä, ja ne ovat samassa ryhmässä - solubetoni.

Betonitiilet ja Kevytbetoni visuaalisesti ole liian erilainen

Ero vaahdotetun ja kaasun betonin käytettiin vaahdotusaineena järjestyksessä ja lisätä sen.

 • Valmistuksessa kevytbetoni kuiva sementin ja hiekan lisätään alumiinijauhetta, kaikki sekoitetaan perusteellisesti. Sitten lisätään vettä. Reaktio (alumiinijauhetta komponenttien kanssa sementti) muodostaa vety ja alumiinin oksideja. Vety "karbonaatit" seos, jolloin muodostuu eri solukoko - on suuri - 3 mm tai enemmän, ja pieni - 1 mm tai vähemmän. Alhaisilla tasoilla tuotannon heterogeeninen rakenne on mahdollista säätöyksikkö. Kuten heterogeenisyys näkyy lämmönjohtavuus ja äänieristystä ominaisuudet. normaali laatu Höyrykarkaistu betoni on enemmän tai vähemmän homogeeninen rakenne ja vakauden ominaisuudet. Joten valinta materiaalin taso tuotanto on tärkeää.

Tuotantoteknologia gazoblokov

Tuotantoteknologian vaahdon lohkojen

Jos ajatellaan materiaalia tältä puolelta, sillä on enemmän etuja vaahtopalat. Mutta muitakin yksityiskohtia, jotka on otettava huomioon.

Rakennusmateriaalien valinnassa, varsinkin kuten kevytbetoni, on tarpeen kiinnittää huomiota pienetkin asiat. Koska ne lopulta vaikuttaa se, miten lämmin ja kestävä rakentaminen. Tässä ovat tiedot ja kuvata tässä osiossa.

 1. Tuotantoteknologiaa.
  • Tuotanto vaahto on niin yksinkertainen, että se voidaan tehdä autotallissa. Tarpeeksi ostaa vaahdotusainetta, ja muut osat ovat helposti saatavilla. Seosta, jossa oli (sementti + hiekka + vesi) sekoitetaan missä tahansa astiassa vaahtoava lisäainetta lisätään. Lisäksi koostumus kaadetaan muotteihin. lohkot Kypsytys tapahtuu in vivo - ilmassa. Tämä on mahdollista tehdä ilman laitteita, laadunvalvonta ehdollinen - se on välttämätöntä pitää kiinni tunnetuilla osuuksilla ja tekniikkaa. Mutta molemmat haluavat säästää ... Koska suuri määrä vaahtopalat markkinoiden joiden laatu on kaukana GOST.

Vaahto on homogeenisempi rakenne

Kestävyys vaahtoa eritiheyksisten

Jos näitä materiaaleja pidetään tästä näkökulmasta, on edullisempaa, höyrykarkaistut minimaalisella kokoerot. Asentamista, joka valmistetaan käyttämällä erityistä liimaa. Se levitetään kerros muutaman millimetrin, kuten erinomainen geometria sallii sen. Koska seinä tietyn ommelmateriaalit - kylmä silta, seinä saadaan hyvin lämmin (johtuen pienestä paksuudesta hitsin rakennuksen säilynyt parempi).

Käytettäessä vaahto lohkoja suuria eroja määrinä tavanomaista ratkaisua käytetään muuraus. Savi on liian kallis pinota suuri vuode. kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat, mutta lämmöneristys ominaisuudet rakennus ei mene mihinkään vertailu käytettäessä sementtilaastilla - ne ovat paljon alhaisemmat.

Vaahto voi olla erilainen tiheys. Merkitään se latinalaisesta D, jonka jälkeen on olemassa useita 300-1200 välein 100 yksikköä. Mitä suurempi tiheys on, sitä suurempi massa ja vahvuus, mutta pienempi kuin lämpö- eristysominaisuudet. Koska käytön betoniharkkojen on jaettu kolmeen ryhmään:

 • kohteesta D300 ja D500 - eristävä vaahtokappaleista. Niitä käytetään eristeenä (esim eristykseen parveke tai lasitus), kestämään merkittävää kuorma ne eivät kykene.

Hinta yrityksen. Reza lohkot on kalliimpaa, mutta niiden kanssa paljon helpompaa

tiheys vaahto estää vaikuttaa sen paino. Itse asiassa, merkki ja osoittaa massa yksi kuutiometri materiaalia. Esimerkiksi kuutiometri vaahto estää merkin D400 painaa noin 400 kg, cc tiheys D700 lohkot on paino - noin 700 kg.

Kuinka raskas on kuutio vaahtopalat riippuu materiaalin tiheydestä

Miksi "noin" Koska valmistusprosessi mahdollistaa jokin virhe. Normaali paino pidetään hieman - välillä 10-15%. Mutta on syytä katsoa, ​​että ei ole ylimääräisiä sulkeumia. Jotkut valmistajat alentaa sekoitettu rikki tiiliä tai soraa. Painoa, koska tämä tulee hieman enemmän, mikä yleensä ei ole kriittinen. Mutta nämä lisäykset ovat paljon alhaisemmat lämmönjohtavuus, joka on melko hyvä. Ja se ei ole vaahtoa ja outoja rakennuspalikoita Tuntematon ominaisuudet ja on epäselvää, miten ne käyttäytyvät operaatioon. Joten kun ostat, muista etua massojen, ja jos mahdollista, hajottaa pari ja nähdä, mitä on sisällä.

Tuotanto solubetonikappaleet säännelty GOST 215 20-89. Se tunnistaa ominaisuudet ja standardi koot, mutta myös on jälkikirjoitus, joka voi muuttaa parametrien asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ajanvaraus vaahtopalat tulevat seinään ja väliseinät. Seinä käytetään muuraus laakerin seiniin. Niissä on yleensä kooltaan 600 * 300 * 200 mm. Jotkut yritykset tuottavat lohkoja 625 mm pitkä. Muut parametrit pysyvät samoina. Siinä tapauksessa koko suosituin vaahtopala näyttää 625 * 300 * 200 mm.

Mitat vaahto lohko voi olla ainoa standardi

Joka tapauksessa, että seinät 30 cm leveä tarpeeksi antaa yhden lohkon. Ja jos käytät tuotemerkin D600 tai D700, on mahdollista työskennellä yksin. Yksi yksikkö painaa ole niin paljon, ja - 21 kg: sta 26 kg (21 kg - vähemmän tiheää, 26 kg - a).

On rakennuspalikoita eri formaateissa. Tässä ovat suurimmat mitat vaahto lohko, jota käytetään muuraus laakerin seinien ja väliseinien:

 • 600 * 300 * 200 mm - suosituin koko vaahto estää;
 • 600 * 300 * 250 mm;
 • 600 * 300 * 300 mm;
 • 600 * 300 * 400 mm.

Kun tiheys D600 tai D700 työskennellä yksin voi olla vaahto lohkoja, joiden leveys on 200 mm, 250 mm. Niiden paino 20-35 kg. Voit käsitellä yksin. Jopa suuremmat, 300 mm leveä, ja yli 400 mm - se on työtä kaksi. On jopa mahdollista käyttää nostimen.

On suuria-lohko paneeli. Niiden avulla voit työskennellä vain käyttämällä nostolaitteita - vaikka olisi nostin. Mutta rakentaminen etenee hyvin nopeasti. Mitat vaahtopala isokokoisia ovat seuraavat:

Toisin sanoen, lohkot 300 mm leveä ja 400 mm rakennusten rakentamisessa Keski-Venäjällä on pinottu peräkkäin. Koska niiden korkeus on 60 cm, sarja on myös hieman.

Mitat vaahtopalan valitaan riippuen rakennusten ja seinät

On pienikokoiselle yksiköitä. Niitä käytetään tyypillisesti lämmöneristykseen, joissakin tapauksissa, rakentamiseen seinien - jos osio pienten paksuus, ja päätti rakentaa vaahtoa koko pienen lohkoja. Mitat pieni paksuus on sellainen vaahto lohko:

Helppo työskennellä heidän kanssaan, koska massa pieniä, varsinkin jos niitä käytetään eristeenä. Tiheys vaahdon sitten 300 tai 400 yksikköä, joten vaahdon painosta lohkon enintään 10 kg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin